עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני כרגע על חבילת 2.5 מגה של הוט-012 ונגמרה לי ההתחייבות. אני רוצה לשדרג קצת נראה לי. כרגע אני משלם על שניהם יחד 100 ש"ח בחודש. אז מה אתם מספרים, מה החבילה שלכם, כמה אתם משלמים אליה והאם אתם מרוצים אני כותב כי הייתי שמח לדעת מה המבצעים שאנשים פה השיגו. מעדיף תשתית הוט.

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  2. Started by eyaler,

יש לסבתא שלי בעייה באינטרנט שאני לא מצליח לפתור אשמח להעזר במישהו גם בתשלום הבעיה היא שהורדות מג'ימייל מאד איטיות כ-20 קילובייט לשניה יאהו למשל עובד טוב ונותן כ-200 קילובייט לשניה ניסיתי להחליף את הדפדפן, המחשב, הראוטר והמודם, עם\בלי כבל רשת, ספק האינטרנט אחר, חשבון מייל אחר הבעיה נשארת. הדברים היחידים שנשארו זה ג'ימייל והקו של בזק אבל במקומות אחרים אני כן מצליח לקבל מג'ימייל קצבים גבוהים אצל אותם ספקי אינטרנט ואצל סבתא שלי אני כן מצליח לקבל מהירות מלאה מול שרתים אחרים כך שנשארתי אובד עצות יש למישהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. יש איטיות מכל שרת שבדקתי לפעמים לא עבר את 7 לפעמים הגיע רק ל - 10, אני בחבילה של 16. האם יש איזשהי בעיה גלובלית ? כי מבדיקת מהירות בישראל הכל תקין, יש פה משהו חשוד שבדרך כלל זה נתן לי מהירות מלאה וזה נעשה עם 4 ספקים שונים, אקספון,אורנג',ברק,012.

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  4. Started by ofergpr,

שלום, יש לי ראווטר בבית, אני רוצה שתיהיה אפשרות לגלוש אצלנו בצימרים. המרחק הוא כ40-60 מטר, יש הפרדה של שתי קירות בבית + קיר עץ של הצימר. אני יכול למקם את הרפיטר בין הבית לבקתה - ככה שמה שמפריד בין הרפיטר אל המחשב יהיה חלון וקיר עץ עם בידוד של הבקתה. ניסיתי רפיטר שבזק נתנו לי ולא קלטו כמו שצריך, יש לכם משהו שיכול לעבוד? תודה לעוזרים (:

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  5. הייתי רוצה להשתמש בנתב שבכותרת להרחבת הרשת האלחוטית הקיימת מכיוון שהיא אינה מגיעה לכל תחומי הדירה כמו שצריך... הנתב הקיים הוא של בזק D-Link DSL-6740U ולא הצלחתי להבין עוד אם הוא תומך בWDS, רציתי לדעת אם יש מישהו בנמצא שכבר התנסה עם זה? אגב, הנתב של Edimax תומך בWDS.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by RonCohen,

יש לי בעית איטיות בלתי ניסבלת כל פעם אני נכנס לדוגמא לתוכנות כמו סקייפ הסקייפ מאיר לי שהמהירות שלי נמוכה ויש לי 12MB במסלול רגיל לא גיימר ועשיתי את הבדיקה של בזק למהירות ושם היה כתוב רק 5.89MB מה יכול להיות הבעיה אולי זה בעית חומרה??? ספקית זה בזק תשתית HOT למרות שאני כמעט בטוח שזה הפוך :s05:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by mrraz,

בזק מתקשרים " שלום יש לך אינטרנט מהיר?" כן יש לי דרך הוט " הייתי רוצה להציע לך אינטרנט דרכנו" יפה אבל אתם מוגבלים ל-5 ודרך הוט יש לי 12 " בהוט אתה מקושר דרך קו שיתופי ואצלינו זה קו פרטי" למה אני צריך 5 מבזק כשיש לי 12 מהוט " בדקת את מהירות הקו ? זה קו שיתופי אז יש לך בטח פחות" גברת, אני בודק כל יום ויש לי 12 מלא. טוב אצלך זה משהו נדיר, בדרך כלל מקבלים פחות וירדה מהקו. :s05:

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום השאלה שלי כזאת: איך הספקית טריפל סי בקשר לפינגים ? ואשמח אם תוכלו להמליץ לי על ספקית אינטרנט עם פינגים נמוכים למשחקי רשת. דרך אגב אני לא מוריד כבד תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לאחרונה קראתי שהרבה מתלוננים על בעיות עם שרתים מחול דרך בזק בילאומי, גם לי יש תקלות עם שרתי הורדות וכל אתר שהוא לא מישראל התקשרתי אליהם עשינו בדיקה, באתרים ישראליים אני מקבל 15 מגה, ובאתרים בחול פחות מ 1 מגה. הוא עשה כמה בדיקות ובסוף אמר לי, שאם אני ישדרג את החבילה שלי למסלול GAMER אני יקבל העדפה על פני אחרים ויהיה לי כל הזמן 15 מגה. והוא גם עשה לי הדגמה, ובאמת קבלתי 15 מגה ואחרי שסירבתי הוא אמר שהוא מחזיר אותי למסלול הרגיל, ושוב אני מקבל פחות מ 1 מגה. על זה אני משלם להם כ"כ הרבה כסף, שרוצים עוד כסף? הם טוענים שאתרים מחול לא קשורים אליהם (למרות שהוא הוכיח לי אחרת) אך אני יוצא מהם שיש לי התחייבות? תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום, אני יודע שהכותרת לא הכי מובנת אבל ניסיתי כמה שיותר. אז הנה ההסבר : יש תוכנה מסויימת, שעל מנת להשתמש בה מהאייפון על המחשב אני צריך לפתוח פורט מסויים. במחשב הספציפי המדובר אין אפשרות לפתוח פורט (עבודה וכאלה) ולכן אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לזהות פורט פתוח שלא משתמש בכלום ולהגדיר בתוכנה את הפורט הנ"ל כדי לשלוט בתוכנה שעל המחשב מהאייפון. מקווה שהייתי מספיק ברור. ואולי בכלל חייב להשתמש בפורט ספציפי. לצורך העניין - התוכנה (והאפליקציה גם מאחר שזה גם באייפון) היא jumiamp תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מי שמחובר לחברה הזאת איך היא ביחס לבזק +בזק בן לאומי (GAMER) במהירות של 5MB? זה כבר עובר כל גבול, לא מדבר על הורדות שגם שם זה קטסטרופה אבל פאקינג סרטון מסכן ביוטוב אני לא יכול לראות? מה זה החרא הזה? הבנתי שCCC די טובה אפשר קצת פרטים עליה? האם תשתית של בזק וCCC יכולים לחיות באותו בית בשלום? הכוונה אם במשרד יהיה CCC וכל שאר הבית CCC?

12. שידרגתי את האינטרנט שלי ל15 מגה בייט.. יש לי נייח ונייד. בנייד דרך ה WI-FI אני גולש ב 14 מגה (שזה בהחלט תקין לאלחוטי) טבנייח שמחובר לראוטר דרך כבל אני גולש עם הגבלה של 9.5 בכל הבדיקות שעשיתי.. עדכנתי דרייבר לכרטיס רשת ונכנסתי לדופלקס פול 100 ושינתי ועדיין לא עזר. הכרטיס רשת הוא 88E8056 ... Marvell Yokun תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Holy,

לא משהו מוגזם תודה

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  14. העברתי את חיבור האינטרנט שלי לחיבור עם חייגן בכבלים (L2TP). רציתי לדעת אם יש הגדרות מיוחדות שאני צריך לשנות בראוטר שלי כדי שהכל יעבוד כמו שצריך.... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מה שיש לי זה רשת חוטית ואלחוטית בבית, שני מחשבים, ראוטר והאב. מה שאני רוצה זה ממחשב מסויים אצלי לפתוח תוכנת סניפר ולהקלייט את כל מה שעובר בראוטר שלי. לקחתי האב וחיברתי אליו את המודם ואת הראוטר. שני המחשבים מחוברים להאב ובאחד מהם פתחתי את התוכנת סניפר. הראוטר מצליח להתחבר לאינטרנט אבל כל מחשב שמחובר לא לא מקבל IP.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by moshon,

אחת התקלות/בעיות הכי מוזרות שנתלתי בהן יש לי אתר שאני רואה ממנו וידאו בstreaming מזמן לא נכנסתי אליו, אתמול זוהי הפעם הראשונה שנכנסתי אליו מאז שהתקנתי WIN7 ומאז שרכשתי את הראוטר של DLINK DIR615- יש לציין גם DD-WRT עליו, אני מחובר בחיבור ללא חייגן 12 מגה של הוט הבעייה היא כזאת פעם( לפני WIN7 ולפני הראוטר) שצפיתי בstreaming דרך פיירפוקס (האמת שלא חשוב דרך איזה דפדפן) ראיתי את ההזרמה של הוידאו באופן חלק על קצב של 3000 Kbps (לפי לשונית סטטיסטיקה בפלאגין של מדיה פלייר) היום אני מקבל קצב של בין 80-300 שזה ממש כלום אם נמיר את זה לביטים... מיותר לצייו שאי אפשר לצפות ככה. בהורדה של קבצים אני מצליח דרך הראוטר להשיג את המהירות של החיבור קומבינציות שיש בהם בעייה: 1- win7, חיבור…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם . יש לי בית פרטי . יש לי ראוטר אלחוטי שיושב בקומת הכניסה ואליו מחוברים קווית שני מחשבים נייחים מהקומה העליונה. החדר שלי יושב המרתף (יש לי מחשב נייד) והקליטה לא מגיע בצורה טובה. רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר ראוטר אלחוטי אחר מדגםPower net 720G באופן קווי לראוטר שבקומת הכניסה והוא יפיץ לי את האינטרנט האלחוטי במרתף?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by xrobi,

שלום... מישהו יודע איך אפשר להתקין את הקושחה הנ"ל על הראוטר הזה..?? הורדתי את הקושחה העדכנית מהאתר הזה : ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/12-24-10-r15962/tplink_tl-wr941ndv4/ אני עושה עדכון קושחה ישירות מהקושחה של הTPLINK או שיש הגדרות מיוחדות לפני..?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. http://arstechnica.com/tech-policy/news/2011/01/canada-gets-first-bitter-dose-of-metered-internet-billing.ars?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss אחרי שראיתי את הכתבה הזאת פתאום האינטרנט שלנו בישראל ניראה לי ממש טוב ונדיב , מסכנים הקנדים

• 38 תגובות
    • 8.2k צפיות
  20. היי. אני מחפש מידע על אינטרנט סביר עד טוב במחיר סביר עד טוב לנייד.\ התחלתי רק לדבר עם סלקום ולא הבנתי חצי ממה שהנציגה אמרה, רק שלסיכום המודם הסלולרי (הנטסטיק) ביחד עם החבילה עולה שם 139 ש"ח לחודש... זה המחירים אצל כולם? או שיש חברה שמספקת שירות כזה במחיר יותר זול? או שיש חברה פרטית לא כמו סלקום או אורנג' שגם מוכרת נטסטיק עם חבילת גלישה.\\ תודה!

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. היי, אני צריך שתמליצו לי על שיטה טובה שיהיה אינטרנט בממד ללא צורך בפתיחת חשבון נוסף אצל הספקית ודברים כאלו. עד היום העברנו כבל רשת ארוך (20 מטר) שהיה מחובר מהראוטר שמחובר למחשב שלי עד למחשב בממד. אשמח אם תמליצו לי על שיטה אחרת (מתאם רשת לא קולט משם את האות של הראוטר). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני לומד ל- CCENT ועברתי כבר לא מעט חומר, אבל כשניסתי עכשיו לחזור טיפה בראש על מה שלמדתי יש לי משהו שלא מסתדר לי. אני אדגים את העניין: בקשת HTTP פשוטה, אני רוצה לקבל את האתר hwzone.co.il (סתם דוגמה), הבקשה מכילה 2 כתובות אייפי, 2 כתובות MAC ו- 2 פורטים, כתובות המקור - כתובת האייפי שלי (כתובת פנימית כמו שלמדתי), כתובת ה- MAC של ה- NIC שלי ופורט כלשהו שמוקצה עבור הבקשה, כתובות היעד - כתובת האייפי של hwzone.co.il, כתובת ה- MAC של הראוטר שלי ופורט 80. עכשיו השאלה היא כזאת: כשהבקשה מועברת מהמחשב לראוטר היא מכילה את הכתובת הפנימית של אותו מחשב, אני למדתי שהכתובת הזאת לא משתנה והיא נשארת ככה עד שהיא מגיעה לשרת, הכתובות היחידות שמשתנות הן כתובות ה- MAC וזה בהתאם לתחנות בהן הן עוב…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by NRT,

שלום ותודה מראש על העזרה. יש לי ווינדוס XP עם כרטיס רשת אלחוטי (בחיבור USB), כאשר התקנתי אותו בפעם הראשונה הוא זיהה את הרשתות והתחבר בלי שום בעיה. אבל בכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב הוא לא מזהה לי את הרשתות ואני נאלץ להתקין את הדרייבר מחדש. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה ?

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  24. Started by ledan1991,

יש לי אינטרנט במהירות 12MB UFI של הוט . כשאני מנסה להוריד טורנטים בתוכנות Utorrent / Vuze, זה בקושי מוריד על 50KB. הקישורים שאני שם הם טובים, ואצל אחרים אותם קישורים יורדים במהירות נורמלית וגבוהה. פתחתי פורטים בנתב שלי, דיברתי עם הספקית ואין לי שום בעיית מהירות כי בהורדות ישירות זה מוריד לי במהירות מקסימלית (1.4MB). מה אני עוד יכול לעשות??

• 9 תגובות
    • 6.2k צפיות
  25. היי, יש לי מחשב נוסף שיושב בתוך ממ"ד שאני רוצה לחבר לרשת האלחוטית שלי, יש לי נתב לינקסיס WRT54GL שמחלק רשת אלחוטית וקווית לכמה מחשבים ואני רוצה לצרף לרשת מחשב נוסף. איזה כרטיס רשת לאחוטי ממולץ למחשב נייח בתוך ממ"ד? תודה, רם

דיונים חדשים בפורומים