עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הייתי רוצה להשתמש בנתב שבכותרת להרחבת הרשת האלחוטית הקיימת מכיוון שהיא אינה מגיעה לכל תחומי הדירה כמו שצריך... הנתב הקיים הוא של בזק D-Link DSL-6740U ולא הצלחתי להבין עוד אם הוא תומך בWDS, רציתי לדעת אם יש מישהו בנמצא שכבר התנסה עם זה? אגב, הנתב של Edimax תומך בWDS.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by levireem,

לפני כחודש התגלת בעיה בראוטר , לכן בזק החליפו לי את הראוטר הישן בראוטר netgear DGN1000 . אך ההחלפה התגלתה כטעות , מאז שעברנו לראוטר החדש השותפים שלי (שגולשים באלחוטי ) סובלים מניתוקים בלי סוף והדרך היחידה לגרום להם להתחבר שוב זה לכבות את הראוטר ולהדליק אותו מחדש , ולאחר מכן הם מצליחים להתחבר. אני שמוחבר לראוטר חוטי לא סובל מניתוקים ... דיברתי עם בזק והם לא מוכנים לעזור לי מפני שהם אומרים שזה שירות שניתן רק למי שרשום לשירות רשתות ביתיות וכמובן דורשים כסף כידי לקבל שירות זה . אם מישהו יודע מה הבעיה ולמה זה קורה אני אשמח לתשובה ! אם צריך לשנות משהו בהגדרות או בהגדרות של הראוטר ?!?!? תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. לאחרונה קראתי שהרבה מתלוננים על בעיות עם שרתים מחול דרך בזק בילאומי, גם לי יש תקלות עם שרתי הורדות וכל אתר שהוא לא מישראל התקשרתי אליהם עשינו בדיקה, באתרים ישראליים אני מקבל 15 מגה, ובאתרים בחול פחות מ 1 מגה. הוא עשה כמה בדיקות ובסוף אמר לי, שאם אני ישדרג את החבילה שלי למסלול GAMER אני יקבל העדפה על פני אחרים ויהיה לי כל הזמן 15 מגה. והוא גם עשה לי הדגמה, ובאמת קבלתי 15 מגה ואחרי שסירבתי הוא אמר שהוא מחזיר אותי למסלול הרגיל, ושוב אני מקבל פחות מ 1 מגה. על זה אני משלם להם כ"כ הרבה כסף, שרוצים עוד כסף? הם טוענים שאתרים מחול לא קשורים אליהם (למרות שהוא הוכיח לי אחרת) אך אני יוצא מהם שיש לי התחייבות? תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. העברתי את חיבור האינטרנט שלי לחיבור עם חייגן בכבלים (L2TP). רציתי לדעת אם יש הגדרות מיוחדות שאני צריך לשנות בראוטר שלי כדי שהכל יעבוד כמו שצריך.... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by eyaler,

יש לסבתא שלי בעייה באינטרנט שאני לא מצליח לפתור אשמח להעזר במישהו גם בתשלום הבעיה היא שהורדות מג'ימייל מאד איטיות כ-20 קילובייט לשניה יאהו למשל עובד טוב ונותן כ-200 קילובייט לשניה ניסיתי להחליף את הדפדפן, המחשב, הראוטר והמודם, עם\בלי כבל רשת, ספק האינטרנט אחר, חשבון מייל אחר הבעיה נשארת. הדברים היחידים שנשארו זה ג'ימייל והקו של בזק אבל במקומות אחרים אני כן מצליח לקבל מג'ימייל קצבים גבוהים אצל אותם ספקי אינטרנט ואצל סבתא שלי אני כן מצליח לקבל מהירות מלאה מול שרתים אחרים כך שנשארתי אובד עצות יש למישהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Holy,

לא משהו מוגזם תודה

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  7. Started by RonCohen,

יש לי בעית איטיות בלתי ניסבלת כל פעם אני נכנס לדוגמא לתוכנות כמו סקייפ הסקייפ מאיר לי שהמהירות שלי נמוכה ויש לי 12MB במסלול רגיל לא גיימר ועשיתי את הבדיקה של בזק למהירות ושם היה כתוב רק 5.89MB מה יכול להיות הבעיה אולי זה בעית חומרה??? ספקית זה בזק תשתית HOT למרות שאני כמעט בטוח שזה הפוך :s05:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם . יש לי בית פרטי . יש לי ראוטר אלחוטי שיושב בקומת הכניסה ואליו מחוברים קווית שני מחשבים נייחים מהקומה העליונה. החדר שלי יושב המרתף (יש לי מחשב נייד) והקליטה לא מגיע בצורה טובה. רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר ראוטר אלחוטי אחר מדגםPower net 720G באופן קווי לראוטר שבקומת הכניסה והוא יפיץ לי את האינטרנט האלחוטי במרתף?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by moshon,

אחת התקלות/בעיות הכי מוזרות שנתלתי בהן יש לי אתר שאני רואה ממנו וידאו בstreaming מזמן לא נכנסתי אליו, אתמול זוהי הפעם הראשונה שנכנסתי אליו מאז שהתקנתי WIN7 ומאז שרכשתי את הראוטר של DLINK DIR615- יש לציין גם DD-WRT עליו, אני מחובר בחיבור ללא חייגן 12 מגה של הוט הבעייה היא כזאת פעם( לפני WIN7 ולפני הראוטר) שצפיתי בstreaming דרך פיירפוקס (האמת שלא חשוב דרך איזה דפדפן) ראיתי את ההזרמה של הוידאו באופן חלק על קצב של 3000 Kbps (לפי לשונית סטטיסטיקה בפלאגין של מדיה פלייר) היום אני מקבל קצב של בין 80-300 שזה ממש כלום אם נמיר את זה לביטים... מיותר לצייו שאי אפשר לצפות ככה. בהורדה של קבצים אני מצליח דרך הראוטר להשיג את המהירות של החיבור קומבינציות שיש בהם בעייה: 1- win7, חיבור…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שידרגתי את האינטרנט שלי ל15 מגה בייט.. יש לי נייח ונייד. בנייד דרך ה WI-FI אני גולש ב 14 מגה (שזה בהחלט תקין לאלחוטי) טבנייח שמחובר לראוטר דרך כבל אני גולש עם הגבלה של 9.5 בכל הבדיקות שעשיתי.. עדכנתי דרייבר לכרטיס רשת ונכנסתי לדופלקס פול 100 ושינתי ועדיין לא עזר. הכרטיס רשת הוא 88E8056 ... Marvell Yokun תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מה שיש לי זה רשת חוטית ואלחוטית בבית, שני מחשבים, ראוטר והאב. מה שאני רוצה זה ממחשב מסויים אצלי לפתוח תוכנת סניפר ולהקלייט את כל מה שעובר בראוטר שלי. לקחתי האב וחיברתי אליו את המודם ואת הראוטר. שני המחשבים מחוברים להאב ובאחד מהם פתחתי את התוכנת סניפר. הראוטר מצליח להתחבר לאינטרנט אבל כל מחשב שמחובר לא לא מקבל IP.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by NRT,

שלום ותודה מראש על העזרה. יש לי ווינדוס XP עם כרטיס רשת אלחוטי (בחיבור USB), כאשר התקנתי אותו בפעם הראשונה הוא זיהה את הרשתות והתחבר בלי שום בעיה. אבל בכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב הוא לא מזהה לי את הרשתות ואני נאלץ להתקין את הדרייבר מחדש. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה ?

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  13. Started by gabrielf,

היי לכולם ברשותי נתב של חברת TPLINK1043ND. ואני משתמש בקושחת ה DDWRT. עד לסוף השנה יצאו עידכונים בתדירות של ימים ושבועות, מאז השנה החדשה לא הצלחתי לאתר אף עידכון, האם קיימים עידכונים מתאימים לנתב שלי? ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/ תודה!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אני לומד ל- CCENT ועברתי כבר לא מעט חומר, אבל כשניסתי עכשיו לחזור טיפה בראש על מה שלמדתי יש לי משהו שלא מסתדר לי. אני אדגים את העניין: בקשת HTTP פשוטה, אני רוצה לקבל את האתר hwzone.co.il (סתם דוגמה), הבקשה מכילה 2 כתובות אייפי, 2 כתובות MAC ו- 2 פורטים, כתובות המקור - כתובת האייפי שלי (כתובת פנימית כמו שלמדתי), כתובת ה- MAC של ה- NIC שלי ופורט כלשהו שמוקצה עבור הבקשה, כתובות היעד - כתובת האייפי של hwzone.co.il, כתובת ה- MAC של הראוטר שלי ופורט 80. עכשיו השאלה היא כזאת: כשהבקשה מועברת מהמחשב לראוטר היא מכילה את הכתובת הפנימית של אותו מחשב, אני למדתי שהכתובת הזאת לא משתנה והיא נשארת ככה עד שהיא מגיעה לשרת, הכתובות היחידות שמשתנות הן כתובות ה- MAC וזה בהתאם לתחנות בהן הן עוב…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by zalelan,

האם זה אפשרי? באיזור שאני גר אין אפשרות לעשות NGN לכן אני שואל אם אפשר לעשות אינטרנט 10MB גם ללא ה-NGN?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by qwerty1987,

המטרה היא לסנכרן דו-כיוונית באופן אוטו' קבצים בין נייח לנייד, ושהגישה לקבצים תהיה מוגנת ע"י סיסמא. הבנתי ש-FTP זו הדרך הכי טובה לעשות זאת. כיצד אני מבצע את השיתוף בפועל? (לסנכרון אדאג אח"כ) תודה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. היה לי ראוטר של לינקסיס 192.168.1.1 והחלפתי אותו בראוטר של D-LINK DIR655 כאשר עכשיו הכתובת שלו היא 192.168.0.1. המחשב שלי בסלון שלו יש תיקיות משותפות מחובר באלחוטי, הסיסמא מוגדרת הוא מצליח להתחבר לרשת ולגלוש אולם אני רואה שכל התיקיות המשותפות שלו נעלמו לי כאשר אני מנסה לראות אותם מהמחשב השני שכמובן מחובר שם הוא לרשת (חוטי). לא שיניתי שום הגדרות בשני המחשבים אלא רק החלפתי ראוטר. יש לציין שגם התוכנת השתלטות RADMIN הפסיקה לעבוד ולא מצליחה להתחבר למחשב בסלון (כמובן ששיניתי את ה-IP ל-IP החדש שעכשיו המחשב מקבל). מה שקורה זה שגם אם אני הולך ל-NETWORK אני בכלל לא רואה את המחשב שמחובר באלחוטי. יכול להיות אולי שזה קשור למשהו של הפיירוואל של הראוטר אבל לא הצלחתי להבין מה אני עושה שם…

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  18. שלום אני במעבר לדירה חדשה וכרגע יש בבית החדש מחשב אחד שמחובר לPRIVATE BOX של בזק בינלאומי ובו אינטרנט במהירות 10 מגה, יש עוד מחשב חדש בבית שעליו להתחבר גם לאינטרנט. איזה ראוטר לקנות?או שכדאי לקנות אינטרנט שמועבר בחוטים בחשמל?איפה אני יקבל את המהירות הגדולה ביותר בלי נפילות? הציעו לי את המכשיר הבא אינני יודע אם זה טוב או לא ..המלצתכם תעזור רבות בכלל האם ללכת על ראוטר או חיבור חשמל?מה לעשות? http://img156.imageshack.us/i/img20110210202701.jpg/ תודה

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. היי, יש לי מחשב נוסף שיושב בתוך ממ"ד שאני רוצה לחבר לרשת האלחוטית שלי, יש לי נתב לינקסיס WRT54GL שמחלק רשת אלחוטית וקווית לכמה מחשבים ואני רוצה לצרף לרשת מחשב נוסף. איזה כרטיס רשת לאחוטי ממולץ למחשב נייח בתוך ממ"ד? תודה, רם

20. היי חברים/ות בדיוק אני במעבר דירה, וכמובן שצריך אינטרנט, ומכיוון שאינני מעודכן במחירים היום (חוץ מאתר כמה זה) הייתי שמח לדעת מה אתם חושבים לגבי תשתית - בזק או הוט? מה החסרונות והיתרונות של כל אחד? דעתכם/ן? לפי הבירורים שערכתי אם לוקחים ספק ותשתית אז יוצא יותר זול, ובבזק אם מתחייבים לשנתיים מקבלים בזיכוי מלא (מעל קו 2.5 מגהבייט) ראוטר תקן N 300mbps. ובהוט - לא משלמים כל חודש על אחזקת קו כמו בזק (25 ש"ח)| התכנון הוא 5 מגה הורדה. תודה!

• 12 תגובות
    • 7.7k צפיות
  21. Started by xrobi,

שלום... מישהו יודע איך אפשר להתקין את הקושחה הנ"ל על הראוטר הזה..?? הורדתי את הקושחה העדכנית מהאתר הזה : ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/12-24-10-r15962/tplink_tl-wr941ndv4/ אני עושה עדכון קושחה ישירות מהקושחה של הTPLINK או שיש הגדרות מיוחדות לפני..?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אפשרות שלמיטב ידיעתי היתה אפשרית רק לבעלי google apps הופכת בימים הקרובים לנגישה לכל בעלי החשבונות בגוגל. אימות דו שלבי מאפשר הזדהות לגוגל באמצעות שם המשתמש, הסיסמא ועוד קוד PIN יחודי שנוצר כל פעם מחדש. האפשרות מוסיפה שכבת אבטחה נוספת ובעיקר יעילה נגד key-loggers שכן כעת לא מספיק לדעת משתמש וסיסמא אלא גם גישה פיזית לקוד (טלפון של בעל החשבון במקרה הזה). עוד קצת מידע: http://tinyurl.com/45d3cnc כרגע אני עדין לא רואה את האפשרות אצלי בחשבון, אבל אני מניח בימים הקרובים כולנו נוכל להתחיל להשתמש בה.

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by NIVTAL,

משהו מוזר כזה.. יש לי ראוטר 3com officeconnect 11g וכשאני מאפס לו את הסיסמה דרך ה-details הוא כל הזמן מוסיף מספרים נגיד ה-SSID הוא XXX אז עכשיו הוא XXX 2 ובפעם הבאה הוא XXX 2 2 ואחרי זה XXX 2 2 3, איך אני עושה שזה יהיה השם הרגיל?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by Gil28,

טוב, נתקלתי בתוכנה הזאת לפני כמה חודשים, כשבעבודה היה לחבר נטסטיק של אחת החברות הסלולריות, בתכנית ללא הגבלה. עכשיו אני עם הלפטופ שלי והוא עם שלו. חשבתי, איך אפשר לנצל את הנטסטיק הזה כך ששנינו נגלוש? מחיפוש קצר ואחרי כמה תוכנות לא מועילות הגעתי ל-connectify תוכנה פשוטה מאוד המאפשרת להפוך כל מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי ל-HOTSPOT, משמע, המחשב משמש מעין ראוטר אלחוטי וכל אחד יכול להתחבר לאינטרנט דרך החיבור של אותו מחשב. להסברים נוספים: לאתר התוכנה: http://www.connectify.me/

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. בשבועות האחרונים החלה חברת בזק לספק ללקוחות ה-ADSL שלה דגם חדש של מודם/נתב אלחוטי בתקן N. מדובר בדגם ב-DSL-2760U/E1 המהווה גירסא משודרגת של ה-DSL-2760U אותו סקרתי בפרוטרוט פה -- http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2760U/DSL-2760U.htm. השידרוג של הגירסא החדשה מתבטא בצורה החיצונית, בחומרה הפנימית ובקושחה. מבחינת חומרה, הוחלף המעבד הפנימי למעבד חדש ומהר יותר מדגם BCM6328 של חברת Broadcom. גם הרכיב האלחוטי של הנתב שודרג והוא מתבסס עתה על ה-BCM43225. הקושחה של ה-DSL-2760U/E1 די דומה לזו של הדגם הקודם אבל נוספו לה תכונות חדשות כמו תמיכה ב-DLNA להתקנים המחוברים לכניסת ה-USB של הנתב. חברת D-LINK התאימה למודם/נתב החדש את כל הדריברים הנדרשים לרכזות בזק הקיימות וכתוצאה מכך הוא מסתנכ…

• 5 תגובות
    • 12.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.