רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני כרגע על חבילת 2.5 מגה של הוט-012 ונגמרה לי ההתחייבות. אני רוצה לשדרג קצת נראה לי. כרגע אני משלם על שניהם יחד 100 ש"ח בחודש. אז מה אתם מספרים, מה החבילה שלכם, כמה אתם משלמים אליה והאם אתם מרוצים אני כותב כי הייתי שמח לדעת מה המבצעים שאנשים פה השיגו. מעדיף תשתית הוט.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי, חיברתי במחשב עם WINXP כרטיס רשת אלחוטי פשוט של אדימקס. המחשב אמנם נמצא בחדר ממ"ד אך הוא פתוח ובמרחק 2-3 מטרים בלבד מהראוטר בחדר ממול. החיבור לרשת נקלט על 76% אך אינו רציף וכל כמה דקות יש ניתוק של כעשר דקות עד רבע שעה עד שחוזר החיבור. ניסיתי את כל ההגדרות, התקנות מחדש, צורות אבטחה ואף החלפתי את הכרטיס לאחר שחשדתי שהוא תקול.. ועדיין אותה בעיה. מחשב "האם" גם הוא עם WINXP והראוטר גם של אדימקס. לכאורה אמור להיות סנכרון מושלם.. מה הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברים בארצות הברית וקנדה ישנו ערוץ בתשלום שנקרא Netflix התוכנה הזו לא עובדת בארץ ,האפשרות היחידה היא לעשות VPN האם ניתן לגרום לתוכנה לחשוב שאני ממוקום פיזית בארצות הברית בדרך אחרת? אולי על ידי שינוי כתובת IP . http://www.netflix.com/Default?forceSR=true אשמח ליעוץ תודה רבה שי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אבקש עזרתכם בהפעלת בלות'וס (bluetooth) במחשב נייח שלי. מה אני צריך לוודא כי קיים במחשב, ומה השלבים להפעלה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 22.3k צפיות
-
-
היא הציעה לי דבר כזה: אינטרנט במהירות 12 מ"ב בהתחייבות ל- 12 חודשים, ב- 45 ש"ח בחודש כאשר אני מקבל חודשיים מתנה. מחיר ממוצע לחודש: 37.5 ש"ח. עכשיו בנוסף לזה התענייתי בחבילות תעדוף לחו"ל ששם הציעו לי כל כך הרבה עד שכבר לא הבנתי מזה מה. גם הם אפילו לא יודעים מה ההבדל. ההצעה הראשונה הייתה כזו: תוספת של 15 ש"ח בחודש עבור אייפי גיימר שלטענתם נותן תעדוף לשרתי משחק בחו"ל ולעוד כמה שרתים של צפייה ישירה וכדומה. ההצעה השנייה הייתה כזו: תוספת של 70 ש"ח בחודש עבור TAG 4 בתור לקוח עסקי שנותן לי תעדוף מלא לכל השרתים בחו"ל באשר הם. ההצעה השלישית הייתה כזו: תוספת של 20 ש"ח בחודש עבור חבילת גיימרים שנותנת תעדוף כללי לשרתים בחו"ל וכתוצאה מכך אני אצטרך להוריד את המהירות שלי ל- 8 מ"ב. את ההצ…
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי פירמטתי את המחשב והתקנתי WIN 7 וכשחיברתי את המודם הנורה של ה LAN דולקת באופן קבוע (אני יודעת שזה אמור להבהב) וה local area cinnection מזהה כשאני מחברת את המודם אך לא מתחבר (יש איקס אדום על האייקון של ה NETWORK). חברת התשתית והספק טוענות שזה בעיה בכרטיס רשת. הרצתי diagnostic של הWIN והוא רשם לי: there might be a problem with the driver for the Local Area connection adapter הסרתי את הדרייבר והתקנתי אפילו חדש שהורדתי מהאתר של INTEL ועדיין לא השתנה המצב ואותה הודעה מתקבלת. נראה לי שיש לי בעיה בפרוטוקול TCP/IP כי הרצתי TEST על זה במאפיינית של הדרייבר והוא רשם שיש לי בעיה עם זה וכשכתבתי ב CMD IPCONFIG הוא לא נתן לי IP ADDRESS עזרה דחופה!!! תודה יש לי INTEL CORE 3
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש איטיות מכל שרת שבדקתי לפעמים לא עבר את 7 לפעמים הגיע רק ל - 10, אני בחבילה של 16. האם יש איזשהי בעיה גלובלית ? כי מבדיקת מהירות בישראל הכל תקין, יש פה משהו חשוד שבדרך כלל זה נתן לי מהירות מלאה וזה נעשה עם 4 ספקים שונים, אקספון,אורנג',ברק,012.
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
טוב אז אחרי הרבה חקירה אני מבולבל אז ככה יש הרבה שאלות 1.מזה L2TP??? 2. מזה MPLS אני יודע שהם קשורים אחד לשני אבל מהם ;?D 3.אני צריך הגדרות מומלצות לראוטר שלי Tp-link WN841ND 4.ראיתי בתוך ההגדרות ראוטר שהסוג חיבור שלי הוא DYNAMIC IP מומלץ לשנות את זה L2TP?? 5.כמה זמן מומלץ עד להגדיר עד שהDHCP מחליף IP?? 6.מזה DDWRT ?? אחרון חביב אני צריך המלצה לכרטיס רשת שיתאים לראוטר שלי שצויין+שיקלוט ממש טוב יתמוך בתקן N ויעבוד טוב עם ווינדוס 7
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, יש לי יחידת דיור נפרדת מהבית, והקליטה של הרשת האלחוטית בקושי מגיעה ליחידה ... ערכתי בדיקת מהירות והתוצאה הייתה 0.3 מגה (לעומת 12 מגה בבית). (כשהחלונות היו סגורים) איך אפשר בדרך הכי יעילה וזולה לקלוט קליטה מקסימלית ביחידה? ללא מעבר חוטים. תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיימת אצלי התופעה הבאה חיבור במהירות 10 דרך תשתית הוט 12 מגה. קצב ההורדה מצויין 10.8 אבל קצב העלאה שצריך להיות בין 0.95 - 1 השתנה ל- 0.35 עד לפני חודשיים בדקתי והיה בסדר ועכשיו בשבוע האחרון יש בעיה. נראה לי שהבעיה בכבל שמחבר בין הראוטר למחשב מאחר ובחיבור אלחוטי אני מקבל את הקצב המלא. מישהו יודע מה קרה ? אם היתה פגיעה בכבל היה נפגע גם הקצב היורד, אבל הוא תקין.
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
http://www.kamaze.co.il/תשתית-בזק-במהירות-10-מגה.aspx חבילת תשתית בזק 10Mb/800Kb 6 חודשים ראשונים ב- 20 ש"ח לחודש. ולאחר מכן תשלום חודשי של 99.90 ש"ח בחודש למשך 6 חודשים. ממוצע לחודש בהתחייבות לשנה: 60 ש"ח. המחיר הגיוני? נראה לי קצת מוזר בהתחשב בזה שאני לקוח ותיק בהוט והם רוצים 79 ש"ח לחודש עבור חבילת 5Mb/500kb יש פה איזה קאץ'? או שאולי כדאי לעבור?
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום השאלה שלי כזאת: איך הספקית טריפל סי בקשר לפינגים ? ואשמח אם תוכלו להמליץ לי על ספקית אינטרנט עם פינגים נמוכים למשחקי רשת. דרך אגב אני לא מוריד כבד תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזק מתקשרים " שלום יש לך אינטרנט מהיר?" כן יש לי דרך הוט " הייתי רוצה להציע לך אינטרנט דרכנו" יפה אבל אתם מוגבלים ל-5 ודרך הוט יש לי 12 " בהוט אתה מקושר דרך קו שיתופי ואצלינו זה קו פרטי" למה אני צריך 5 מבזק כשיש לי 12 מהוט " בדקת את מהירות הקו ? זה קו שיתופי אז יש לך בטח פחות" גברת, אני בודק כל יום ויש לי 12 מלא. טוב אצלך זה משהו נדיר, בדרך כלל מקבלים פחות וירדה מהקו. :s05:
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שהכותרת לא הכי מובנת אבל ניסיתי כמה שיותר. אז הנה ההסבר : יש תוכנה מסויימת, שעל מנת להשתמש בה מהאייפון על המחשב אני צריך לפתוח פורט מסויים. במחשב הספציפי המדובר אין אפשרות לפתוח פורט (עבודה וכאלה) ולכן אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לזהות פורט פתוח שלא משתמש בכלום ולהגדיר בתוכנה את הפורט הנ"ל כדי לשלוט בתוכנה שעל המחשב מהאייפון. מקווה שהייתי מספיק ברור. ואולי בכלל חייב להשתמש בפורט ספציפי. לצורך העניין - התוכנה (והאפליקציה גם מאחר שזה גם באייפון) היא jumiamp תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצרכים: - ראוטר אלחוטי - אמין - יכולת לכבות את האלחוט כשאין לו שימוש מוכן לשלם יותר בשביל ראוטר איכותי ואמין אבל לא בטוח שיש הבדל בין edimax שעולה 170 ש"ח ל-Linksys שעולה 360 צריך המלצות בבקשה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מי שמחובר לחברה הזאת איך היא ביחס לבזק +בזק בן לאומי (GAMER) במהירות של 5MB? זה כבר עובר כל גבול, לא מדבר על הורדות שגם שם זה קטסטרופה אבל פאקינג סרטון מסכן ביוטוב אני לא יכול לראות? מה זה החרא הזה? הבנתי שCCC די טובה אפשר קצת פרטים עליה? האם תשתית של בזק וCCC יכולים לחיות באותו בית בשלום? הכוונה אם במשרד יהיה CCC וכל שאר הבית CCC?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראווטר בבית, אני רוצה שתיהיה אפשרות לגלוש אצלנו בצימרים. המרחק הוא כ40-60 מטר, יש הפרדה של שתי קירות בבית + קיר עץ של הצימר. אני יכול למקם את הרפיטר בין הבית לבקתה - ככה שמה שמפריד בין הרפיטר אל המחשב יהיה חלון וקיר עץ עם בידוד של הבקתה. ניסיתי רפיטר שבזק נתנו לי ולא קלטו כמו שצריך, יש לכם משהו שיכול לעבוד? תודה לעוזרים (:
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
הייתי רוצה להשתמש בנתב שבכותרת להרחבת הרשת האלחוטית הקיימת מכיוון שהיא אינה מגיעה לכל תחומי הדירה כמו שצריך... הנתב הקיים הוא של בזק D-Link DSL-6740U ולא הצלחתי להבין עוד אם הוא תומך בWDS, רציתי לדעת אם יש מישהו בנמצא שכבר התנסה עם זה? אגב, הנתב של Edimax תומך בWDS.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחודש התגלת בעיה בראוטר , לכן בזק החליפו לי את הראוטר הישן בראוטר netgear DGN1000 . אך ההחלפה התגלתה כטעות , מאז שעברנו לראוטר החדש השותפים שלי (שגולשים באלחוטי ) סובלים מניתוקים בלי סוף והדרך היחידה לגרום להם להתחבר שוב זה לכבות את הראוטר ולהדליק אותו מחדש , ולאחר מכן הם מצליחים להתחבר. אני שמוחבר לראוטר חוטי לא סובל מניתוקים ... דיברתי עם בזק והם לא מוכנים לעזור לי מפני שהם אומרים שזה שירות שניתן רק למי שרשום לשירות רשתות ביתיות וכמובן דורשים כסף כידי לקבל שירות זה . אם מישהו יודע מה הבעיה ולמה זה קורה אני אשמח לתשובה ! אם צריך לשנות משהו בהגדרות או בהגדרות של הראוטר ?!?!? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לאחרונה קראתי שהרבה מתלוננים על בעיות עם שרתים מחול דרך בזק בילאומי, גם לי יש תקלות עם שרתי הורדות וכל אתר שהוא לא מישראל התקשרתי אליהם עשינו בדיקה, באתרים ישראליים אני מקבל 15 מגה, ובאתרים בחול פחות מ 1 מגה. הוא עשה כמה בדיקות ובסוף אמר לי, שאם אני ישדרג את החבילה שלי למסלול GAMER אני יקבל העדפה על פני אחרים ויהיה לי כל הזמן 15 מגה. והוא גם עשה לי הדגמה, ובאמת קבלתי 15 מגה ואחרי שסירבתי הוא אמר שהוא מחזיר אותי למסלול הרגיל, ושוב אני מקבל פחות מ 1 מגה. על זה אני משלם להם כ"כ הרבה כסף, שרוצים עוד כסף? הם טוענים שאתרים מחול לא קשורים אליהם (למרות שהוא הוכיח לי אחרת) אך אני יוצא מהם שיש לי התחייבות? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
העברתי את חיבור האינטרנט שלי לחיבור עם חייגן בכבלים (L2TP). רציתי לדעת אם יש הגדרות מיוחדות שאני צריך לשנות בראוטר שלי כדי שהכל יעבוד כמו שצריך.... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לסבתא שלי בעייה באינטרנט שאני לא מצליח לפתור אשמח להעזר במישהו גם בתשלום הבעיה היא שהורדות מג'ימייל מאד איטיות כ-20 קילובייט לשניה יאהו למשל עובד טוב ונותן כ-200 קילובייט לשניה ניסיתי להחליף את הדפדפן, המחשב, הראוטר והמודם, עם\בלי כבל רשת, ספק האינטרנט אחר, חשבון מייל אחר הבעיה נשארת. הדברים היחידים שנשארו זה ג'ימייל והקו של בזק אבל במקומות אחרים אני כן מצליח לקבל מג'ימייל קצבים גבוהים אצל אותם ספקי אינטרנט ואצל סבתא שלי אני כן מצליח לקבל מהירות מלאה מול שרתים אחרים כך שנשארתי אובד עצות יש למישהו רעיון?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי בעית איטיות בלתי ניסבלת כל פעם אני נכנס לדוגמא לתוכנות כמו סקייפ הסקייפ מאיר לי שהמהירות שלי נמוכה ויש לי 12MB במסלול רגיל לא גיימר ועשיתי את הבדיקה של בזק למהירות ושם היה כתוב רק 5.89MB מה יכול להיות הבעיה אולי זה בעית חומרה??? ספקית זה בזק תשתית HOT למרות שאני כמעט בטוח שזה הפוך :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בית פרטי . יש לי ראוטר אלחוטי שיושב בקומת הכניסה ואליו מחוברים קווית שני מחשבים נייחים מהקומה העליונה. החדר שלי יושב המרתף (יש לי מחשב נייד) והקליטה לא מגיע בצורה טובה. רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר ראוטר אלחוטי אחר מדגםPower net 720G באופן קווי לראוטר שבקומת הכניסה והוא יפיץ לי את האינטרנט האלחוטי במרתף?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-