רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
יש לי וינדוס 2000 מערכת ראשית שהיא מפעילה שיתוף אינטרנט לשני מחשבים, עכשיו על המחשב יש גם וינדוס 98 SE, האם שיתווף האינטרנט שלו יתפוס גם לגבי המחשבים האחרים ? או שההגדרות שונות ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ניסיתי להגדיר ראוטר כrepeater לפי המדריך באתר נטציף. לאחר שהזנתי את הmac address של הנתב החדש בנתב הקיים הוא עשה update לנתב הקיים ובזמן הupdate הוא עושה מן כיבוי והדלקה אוטומטים לראוטר. העניין הוא שמלאחר הupdate אין לי אינטרנט בכלל ואני גם כבר לא יכול להכנס להגדרות של הראוטר שהיו בכתובת 10.0.0.138 בנתב הקיים. מצב מייאש לא מצליח לעשות כלום לא לגלוש ולא להיכנס להגדרות לתקן את התקלה. מה עושים? הנתב הקיים הוא של בזק מסוג netgear 2200
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. לכל מי שחשש לרכוש את הנתב של TP-LINK הזה: http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=418196 עכשיו את אותו הנתב אך עם קושחה החדש יש לו QOS. אומנם יש ראוטרים טובים ממנו בשוק, אך רציתי לעדכן אתכם כי עכשיו הוא תומך ב QOS. תודה. עריכה: העדכון יהיה רק ברוטרים בעלי חומרה V7.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ADSL 0.5 של 012 ונמאס לי מ 012 תציאו לי חברה איכותית וזולה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחובר לסיבים של סלקום במהירות 1000 Mbps. המחשב שלי (Windows 10) מחובר קווית לראוטר Archer AX50 באמצעות כבל Cat7 שפרסתי בבית. בהתחלה הכל נחמד ונעים, אני רואה בהגדרות הכרטיס רשת שמהירות החיבור הוא 1Gbps ומקבל בספידטסט מהירות יפה של סביב ה 900 Mbps. אחרי כמה שעות (המחשב שלי דלוק קבוע) אני רואה שמהירות הגלישה יורדת לאיזור 90-100 Mbps וכרטיס הרשת מראה על חיבור של 100 Mbps. הקטע המעניין הוא שהבעיה הזאת הופיעה אצלי גם במחשב הקודם (שדרגתי למחשב חדש לפני כמה שבועות) וגם עם הראוטר הקודם שלי, זה שקיבלתי מסלקום. הכבל נבדק לרציפות ונמצא תקין. אני חושד שמדובר בעניין של הגדרות כרטיס הרשת, ניסיתי לבטל כל הגדרת חסכו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איזה נתב מומלץ להחליף את הנתב של הסיבים של פרטנר (רצוי עם חיבור אופטי) ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול התקשרתי לבזק בקשר לפס רוחב הקצר שלי,עכשיוו,הוא שאל איזה ראוטר,חיבורים וכל זה,הכל בסדר,בדקנו מהירות בבזק היה תקין. אמרתי לו שבמחשב אחד יורד יותר מהר אבל לא המהירות התקינה ובמחשב אחד יורד ממש לאט,התחברנו למשתמש שלו או משהו כזה,ירד אותו דבר מראפישרד ומבזק. הוא אמר שיכול מאוד להיות שהבעייה במחשב,או שצריך להחליף ראוטר או שהבעייה בספקית,זהב,או השהגדרות של זהב לחול שלנו לא טובה. כל פעם זהב אומרת הבעייה של בזק,בזק אומרים של זהב,מה לעשות? הוא אמר שנחליף ראוטר,בחינם,בסדר נחליף,אבל אם זה לא יעזור,אני משתגע מזה,כל פעם הם מאשימים את השני. מה דעתכם על כל זה?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתגורר בחו"ל, ורגיל לאיכות המצויינת המסופקת ע"י שירותי הוסטינג וכיוב. יש לי כמה שאלות: 1. למה ה NS2.SITESDEPOT.COM שאמור להיות ה NS השני של interspace.net לא עונה לשיאלתות, למשל ל dig פשוט? (שאלתי אותם, אבל תשובתם לא סיפקה אותי ממש) 2. האם נכון שלפי החוק מחוייבים לספק לך שני NSים כאשר אתה קונה שם דומיין ישראלי? (כך נאמר לי שם בתמיכה שלהם, כשלמעשה זה עדיין לא מסביר למה ns2 שלהם לא עובד) 3. נאמר לי אחרי זה שה NS2 עובד רק למי שרכש גם חבילת איכסון ולא רק שם דומיין. אז אני מתפלא: למה יספקו לי שני NSים אם אחד גם ככה אני לא יכול להשתמש? למה אומרים לי שלפי החוק מחוייבים לתת שניים (או שמדובר רק על הוסטינג ולא רק שם דומיין?) אשמח לדעתכם, תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על 1.5 פשוט בדקתי באינטרנט והמחירים מטורפים בממוצע 54 שקל לחודש ל 1.5 בבזק. יש טעם למיקוח מישהו משלם יותר נמוך ( בלי חבילה מ YES כמובן) או לחילופין לעבור להוט ? המחיר שם יותר נמוך ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים ואני רוצה לעשות רשת ביניהם כולל שיתוף האנטרנט.... אני לא רוצה לקנות נתב או משו כזה... אז אפשרי לשים במחשב הראשי 2 כרטיסי רשת...ובשני המחשבים האחרים יהיה כרטיס רשת אחד שיתחבר לראשי בעזרת כבל מוצלב....?? יענו אני צריך שיהיה לי קשר רק בין הראשי לשניהם...אני לא צריך קשר בין שני המחשבים.... (אם זה משנה אז במחשב הראשי יש לי אקס פי פרו ובשניים האחרים יש לי 98SE) נ.ב. אם זה בלתי אפשרי אז יש דרך אחרת לעשות רשת בין 3 מחשבים ללא נתב / מרכזייה?? 10X
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, רכשתי אתמול מודם ראוטר של חברת EDIMAX דגם AR-7265WnA, אחרי שחברתי והגדרתי לפי חוברת הדרכה, אין תקשורת בין המחשב למודם. זאת אומרת, כל הנורות דולקות, יש ADSL. כאשר אני מתחיל את ההתקנה דרך ה WIZARD, מכניס סיסמה.... ומשם מקבל הודעה Please check the connection. נראה כי כרטיס הרשת של המחשב לא מקבל תקשורת מהמודם. האם אתם מכירים את התופעה? ויכולים לסייע לי בפתרון הבעיה. תודה לכלום, ניר
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית אלחוטית, הוספתי לרשת הגנה עם ססמה. ברשת יש מחשב אחד שמחובר "חוטית",מחשב נייד שמתחבר בלי שום בעיה ומחשב נייח עם קולט USB שלא מזהה אף רשת(כשאין ססמה והגנה לרשת הוא כן מזהה) ניסיתי להתחבר דרך התוכנה של WIN אך היא לא קולטת אף רשת באזור,כשאני מוריד את ההגנות לרשת, הקולט USB מזהה רשת ומתחבר אוטומטית. מישהו יודע איפה הבעיה? כיצד לתקן? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה בעת שימוש במדריך... אני מצליח לשתף את הקבצים בקלות אך לא מצליח לשתף את האינטנט כל ניסיון שלי להגדיר שיתוף של החייגן גורם לבעיה כללית ברשת... יש למישהו רעיון מה אוכל לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים! כרגע הצלחתי להוריד את מחיר החבילה שלי וקיבלתי גיימר סך הכל ב 52 ש"ח עבור 12 מגה. (הייתי בהתחייבות של 10 חודשים ושילמתי 60 ש"ח). אבל מה שמעניין אותי, זה האם יש איזושהי שיטה לבדוק שאני באמת בגיימר. כי לא בא לי לשלם סתם על משהו שאני לא מקבל. בתמיכה טכנית הנציג שדיברתי איתו אמר לי שאני צריך פשוט לעשות אתחול ופעם הבא שאני מתחבר לאינטרנט אני כבר בגיימר. אני עושה עכשיו בדיקות ולא נראה לי שאני בגיימר עשיתי PING לכמה שרתי BC 2 באנגליה. Pinging 81.19.208.31 with 32 bytes of data: Reply from 81.19.208.31: bytes=32 time=125ms TTL=120 Reply from 81.19.208.31: bytes=32 time=167ms TTL=120 Reply from 81.19.208.31: bytes=32 time=137ms TTL=120 Reply from 81.19.208.…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במהלך אחה"צ השתעשתי עם גרסת הבטא של Connectify Dispatch והעסק ממש עובד יפה. יחסית לגרסת בטא, התוכנה יציבה לחלוטין ולא קרסה אפילו פעם אחת. למי שלא מכיר (או שלא זוכר את השרשורים הקודמים שלי בנושא), Connectify Dispatch מאפשר לשלב מספר רב של חיבורי אינטרנט שונים ולהשתמש בהם כחיבור אחד, בעל רוחב פס גדול. החיבורים ש-Connectify Dispatch יודעת לזהות ולהשתמש יכולים להיות קווים, אלחוטיים, מבוססים על מודמים סלולריים (3G) או על קשירה (Tethering) של טלפונים חכמים וכמובן כל שילוב שלהם. מבחינת המחשב, המהירות המשולבת יכולה לשמש כל אפליקציה הדורשת חיבור לאינטרנט החל בתוכנות דואר, דפדפנים, תוכנות הורדה למינהן וכיוב'. השילוב של Connectify Dispatch עם הגרסה הבסיסית של Connectify מאפשר למחשב …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לאחרונה דיי התבאסתי מהשירות העגום של נטוויזון למרות שאני נמצא שם 5+ שנים וגם בנוסף אני דיי משלם יקר על הספק. ראיתי את הפירסומת של הוט(טריפל הוט) הם הציעו לי, קו טלפון בייתי ללא הגבלה, טלווייזיה פתוחה עם כמה ערוצי HD וכל מה שאני בד"כ צריך לראות ותשתית של 30MBps ב330 ש"ח לחודש. וספק אני חשבתי על הוטנט של 30MBps ב20 ש"ח לחודש. אני משלם לקו טלפון של בזק + השיחות בבמוצע: 280 ש"ח. בנוסף לקו טלפון אני משלם 100 ש"ח לבזק כתשתית על 5MBps. ספק אינטרנט - לנטווייזון - 46 ש"ח. איך הוט מהנסיון האישי שלכם? מצאתי הרבה דעות באינטרנט שאומרים שהוט יש להם חרא שירות לקוחות ולא להתקרב אליהם. איך התשתית שלהם? יציבה? בנוגע להוטנט, איך השירות? אני באמת יקבל את ה30MBps שלי בתוצאות הבדיקת מהיר…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי חיבור ADSL של אינטרנט זהב במהירות 2.0 מגה וכשאני מתחבר לאינטרנט הוא מתחבר לי במהירות של 2.4 או ליתר דיוק 2.496 כמעט 2.5 אבל כנראה הWINDOWS לא מעגל את זה אם אתם שואלים איך אני יודע את המהירות המדויקת אז בדקתי בתוכנה EVEREST HOME EDITION . השאלה שלי היא באיזה אתר אינטרנט אני יכול לבדוק את מהירות ה UPLOAD שלי (לא מצאתי בתוכנה....) ? אנא תנו קישור..... בתודה מראש קובי.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה ספק מומלץ לתשתית של 100 מ"ב של בזק?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש ראוטר עם מספר יכולות ספציפיות (בתקווה שיש כזה, ולא יותר מדי יקר). אתחיל ואגיד שאני לא מעודכן בטכנולוגיה העכשווית ביותר ולא קריטי לי שהמהירות של הראוטר תהיה כזאת שבחוד חנית הטכנולוגיה. אני מעוניין בראוטר ש 1. יכול לשמש כ Wifi repeater לרשת WIFI קיימת (ללא חיוג לספק). זאת אני צריך לחצי שנה הקרובה כמגדיל טווח לראוטר של בזק שקיים בבית. 2. יכול לחייג גם לבזק וגם ל הוט (לאחר מעבר דירה, הראוטר יפסיק לשמש כמגדיל טווח). 3. כפתור גדול להדלקה וכיבוי של ה WIFI בשעות שאין דרישה בבית לרשת אלחוטית. אוסיף ואגיד שיש ליכרגע ראוטר של Edimax שיודע להפוך ל Universal repeater אבל אני לא מצליח לגרום לו לעבוד כ repeater. הכנסתי את ה Root ESSID וכן את ה ESSID שלי אבל עדיין אין גל…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחובר דרך HOT והספקית אינטרנט שלי הם 012. לא מזמן עברתי ל12M והמהירות של ההורדה מהירה מאוד(מגיע בדרך כלל ל1.7 מגה) לאחרונה יצא לי לדבר עם 012 ומסתבר שאצלם רשום שיש לי 5M(המהירות הקודמת) ואצל HOT רשום שיש לי 12M אתמול 012 יצרו איתי קשר והציעו לי לשדרג גם אצלם ל12 מגה בתוספת של 10 ש"ח בחודש. השאלה מה זה יתן לי? המהירות הורדה שלי מצוינת. יש בעיה עם זה שאין תיאום בין שניהם?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תשתית בזק ספק 012 מהירות 40 MB תקציב 200 שקל זהו אין בקשות מיוחדות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שאני צריך לפתוח פורטים ואין לי מושג איך עושים את זה... מישהו יכול להסביר לי?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, צריך להגדיל את הקליטה ל20-25 מטר , קירות שצריך לחדור 5-6... איזה אקסס פוינט מומלץ? מחר על הבוקר אני אסע לקנות. התקציב שלי הוא עד 300 ככה , אבל אם יש משהו חזק ואמין שיהייה שווה להוסיף בשבילו עוד 100-200 שקל אז בכיף. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שמעו אני יודע שאתם לא אוהבים דיונים על הנושא הזה אבל זה היה ממש מוזר, ממילא אני לא נותן לינקים או משהו הפעלתי מקודם את utorrent והכנסתי טורנט של witcher enhanced edition, ראיתי שאין DHT כי איזה אידיוט סימן את זה בתור פרייווט ועמדתי דקה דומיה הטורנט מתחיל, פתאום המהירות קופצת ל1.0MB לשנייה ואז לאט לאט יורדת ל700 לשנייה, ממש נבהלתי אמרתי מה זה יכול להיות ,אז אני מסתכל ברשימה של הpeers ומה אני רואה? bzq bla bla משהו ואז נגמר בstatic.bezeqint.net והוא נמצא בארצות הברית בקיצור מה הולך פה? אני זוכר שקראתי על זה פעם שקוראים לזה וובקאש או משהו כזה אבל זה בכלל בסדר שהם מחזיקים תוכן לא חוקי אצליהם?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-