עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום חברה אני רק עברתי לקפריסין..ומסתבר שהתקינו לי אינטרנט 12 מגה\: בדקתי והממוצעים באי 60 מגה שהם 150יורו תשתי + ספק. האם זה נכון ולא פתיר? עכשיו סרטים בלוריי יקח לי 12 שעות פר סרט...כמה שאני מתגעגע להוט....

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם יש לי ראוטר+מודם של בזק (NB403) בחיבור קווי הוא די יציב, אבל איכות אות ה -WIFI שלו היא גרועה ביותר ומאוד לא יציבה הבנתי שכדי לשפר את המצב אני יכול לקנות ראוטר בנפרד ולהשתמש במכשיר של בזק אך ורק בתור מודם. איזה הגדרות אני צריך לעשות בראוטר שאני אקנה ואיזה הגדרות צריך במכשיר של בזק? בנוסף לכך, האם ניתן/מומלץ להחליף את המכשיר של בזק לגמרי ולהשתמש במודם+ראוטר פרטי שלי? בנוסף לכך אשמח למלצות לראוטרים בעלי עוצמת שידור WIFI טובה בטווח מחירים של 400 ש"ח תודה רבה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by rk666,

איזה שיטה אבטחה לרשתות אלחוטיות עדיפה: WEP 802.1x 802.1x Static key WPA pre-shared key WPA RADIUS והאם WPA pre shared key מספיק בטוחה (שם יש לי 2 אפשריות TKIP וAES, בחרתי בAES) הנתב והכרטיס רשת האלחוטיים הם של EDIMAX הנתב: BR6114WG כ.רשת: EW7128g

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Yoav,

יש לי בבית רשת hPNA (מוכר גם כ-WoWNET, רשת על גבי חוטי הטלפון), עם רוטר-מודם 2WIRE 1100 (שחכתי את שם הסדרה, בכל מקרה, מודם רוטרPNA חוטי בלבד הכי בסיסי שיש). יש לנו קצת בעיות איתו, בעיקר ניתוקים של המחשבים שלא מחוברים לרוטר, אבל מצד שני אנחנו תקועים עם זה בגלל הממ"ד ובגלל שאין לנו תשתית מובנית לרשת חוטית, וההשקעה בלפתוח חצי בית בשביל להעביר כבל פשוט לא כדאית. בכל מקרה, יש לנו שכן שאנחנו יודעים בוודאות שיש לו רשת אלחוטית 802.11g שעובדת למרות שאחד המחשבים בממ"ד. אבא שלי היה בחו"ל וקנה די בזול רוטר שבא עם שני מקלטים, של TrendNet אאל"ט (אני חושב שכל הסיפור עלה לו סביבות ה--200 שקל, אפילו פחות). הבעיה היחידה שלנו שתוקעת מבחינתנו את כל העסק היא הרוטר-מודם - אין לנו מודם "רגיל" כ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אררררררררררררררררררררררררררררררר מה זה הדרעק הזה כל פעם שדף לא עולה תוך 5 שניות או שלא נמצא דף ברשת האקספלורר פונה לאתר www.lop.com לא רוצה את זה אבל אין דרך להסיר אותו ! אוףףףףףףףף תעזרו אם אתם יודעים ואין לי מושג אגב איך זה הגיע אליי גם זה מעניין אותי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. הופיע לי סעיף נורא מעניין שלא הייתי מודע אליו *גלישה ללא הגבת זמן המהירות עד 5 מס"ש קצב הורדה ו800 קס"ש קצב העלטה בהיקף העברת נתונים של עד 65 ג'יגה בבית בחודש שירות. הסעיף הזה בעצם נותן להם כאילו רשות משפטית להגביל לי את הצורה במהירויות במקרה שאני עובר את ההגבלה הזאת? ( כאילו שהם לא עושים את זה גם ככה לפני שאני עובר את זה).. כדאי לי לעשות משהו.? להתקשר לדרוש לבטל את החבילה ולעבור לספק אחר (TRIPLE C החדש שאולי שם אין הגבלות כרגע )? אם הכן אני יתקשר ויבקש לבטל את החבילה אולי הם יבטלו לי את הסעיף הזה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שמעו אני יודע שאתם לא אוהבים דיונים על הנושא הזה אבל זה היה ממש מוזר, ממילא אני לא נותן לינקים או משהו הפעלתי מקודם את utorrent והכנסתי טורנט של witcher enhanced edition, ראיתי שאין DHT כי איזה אידיוט סימן את זה בתור פרייווט ועמדתי דקה דומיה הטורנט מתחיל, פתאום המהירות קופצת ל1.0MB לשנייה ואז לאט לאט יורדת ל700 לשנייה, ממש נבהלתי אמרתי מה זה יכול להיות ,אז אני מסתכל ברשימה של הpeers ומה אני רואה? bzq bla bla משהו ואז נגמר בstatic.bezeqint.net והוא נמצא בארצות הברית בקיצור מה הולך פה? אני זוכר שקראתי על זה פעם שקוראים לזה וובקאש או משהו כזה אבל זה בכלל בסדר שהם מחזיקים תוכן לא חוקי אצליהם?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. רציתי לדעת האם קיים פורט TCP אשר פתוח תמיד. גם אם אני מאחורי ראוטר וללא הפניית פורטים. קחו לדוגמא את ICQ, הרי בשביל לקבל הודעות אני צריך להאזין לפורט מסוים, לא? אז איך זה שבכל מחשב ICQ יודע לקבל הודעות בלי קשר לצורת החיבור או להפניות פורטים?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Shasoosh,

אחרי סבל ממושך (מאוד) ב 018 התחברתי היום ל Orange. איזה הבדל.. Youtube עף והגלישה חזרה להיות כמו שהיא אמורה (לעת עתה) לאחר שעה פתאום גם ב Orange סרטים ב Youtube מתקשים לעלות.. אני עדיין בשלבי בדיקות ויכול להיות שגם ל Orange יש את המחלות שלה אבל נכון לעכשיו אני לא כזה מופתע לטובה. האם זה שווה 20 שקל יותר מ 018? עוד לא החלטתי אבל זה לא נראה ככה אשמח לשמוע על החוויות שלכם ב Orange.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by maverick,

החידוש (הלא כל כך חדש) של אפשרות ה-VOIP כאלטרנטיבה לשיחות טלפון רגילות אמור להפחיד את חברת בזק והחברות הסלולריות. הטכנולוגיה די פשוטה (מבחינת משתמש הקצה) ומכיוון שלרוב האנשים יש חיבור לאינטרנט היא גם די זמינה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2568674,00.html

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי שלום! חג שמח אני מעוניין להגדיר בראוטר שלי ip קבוע. דגם הראוטר: ראוטר+מודם TP-Link Archer VR600 V2.0 AC1600 Gigabit VDSL/ADSL 1600Mbps מפרט מלא של הראוטר באתר היצרן: https://www.tp-link.com/au/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr600/#overview אני מתכוון כשאני מנתק את הראוטר מהחשמל ומחבר שוב ה ip נשאר בכתובת שלו תמיד ולא משתנה לעולם! ידוע לי שיש אפשרות לשלם כסף על ip קבוע אבל אני מחפש דרך חלופית ללא עלות אני צריך ip קבוע בשביל ה DVR/מצלמות בבית

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. עברתי לתשתית של HOT מבזק. יש לי ראוטר אלחוטי Lynksis WRT54GL איך אני מגדיר אותו מחדש ? אם ניתן בכלל... תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by black colt,

אוקי יש לי בעיה עם התוכנה הזאת נראה אם אתם יכולים לעזור לי התוכנה הזו מורידה לי ממש לאט ואני מדבר על לאט ברמות חברים שלי אומרים לי שהם מורידים 50 KB וכאלה ואני מוריד על 2-3 האם זאת מהירות הורדה נורמלית? ומה אני יכול לעשות כדי שהתוכנה תוריד יותר מהר תודה מראש עידן

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Snir001,

שלום כולם! אני מנסה לפתוח שרת ftp ביתי על המחשב אצלי ומשום מה אני לא יכול להתחבר אליו ממחשבים אחרים. אני משתמש בתוכנה של filezilla. הגדרתי משתמשים והכל. פתחתי את פורט 21 בראוטר וניתבתי אותו אליי. אבל שאני מנסה לכתוב את האייפי הדינאמי שלי אני לא מצליח להתחבר אפילו מהמחשב שלי. אבל אם אני כותב את האיי פי שהראוטר נותן לי (הכתובת של הראוטר 192.168.1.1 ומה שהוא נותן לי 192.168.1.100) זה מצליח להתחבר אל רק מהמחשב שלי. ממחשבים אחרים על אותו ראוטר זה לא נותן. עזרההההה..... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by KoM,

יש לי וינדוס 2000 מערכת ראשית שהיא מפעילה שיתוף אינטרנט לשני מחשבים, עכשיו על המחשב יש גם וינדוס 98 SE, האם שיתווף האינטרנט שלו יתפוס גם לגבי המחשבים האחרים ? או שההגדרות שונות ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום פורום רשתות ואינטרנט, המחשב הנייח שלי מחובר ישירות לאינטרנט הביתי עם ראותר. ושאר המחשבים בבית קולטים באמצעות Wi-Fi' הספק שלי זה 012 סמייל, לאחרונה התחילה לי בעיה עם האינטרנט במחשב, פתאום אני מנסה להיכנס לאתר מסוים באינטרנט וגוגל מביא לי את ההודעה הזו "דף אינטרנט זה אינו זמין".(תמונה למעלה) וכל אתר שאני מנסה להיכנס אליו מביא לי את אותו דף עם ההודעה. וזה קורה גם באינטרנט אקפלורר. אבל האינטרנט עדיין מחובר, ומה שהכי מוזר זה שהאימייל והסקייפ עובדים חלק, אני מתכתב בצ'ט בלי כל בעיה. והמחשב הנייד עדיין קולט אינטרנט מהראותר, ורק הפעלה מחדש של המחשב מחזירה את האינטרנט. בעבר כשהאינטרנט היה מתנתק, אז הייתי פשוט מנתק את הכבל ומחזיר, אבל גם האימייל והסקייפ לא היו עובד…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. משדרג לבזק 10M בשבוע הבא, ספקית נטויז'ן. המטרה שלי היא שהמחשב שעליו יישב הראוטר יהיה מחובר חוטית, ולשאר הבית תהיה גישה אלחוטית (לפטופים, פלא', מדפסות). אני מעוניין גם להגביל את רוחב הפס לשאר הבית: כ3-4M מקס'. (האם ההגבלה נעשית תוכנתית מההגדרות של הראוטר עצמו? או באמצעות תוכנה שיושבת על כל מכשיר מוגבל?) ראיתי מגוון ראוטרים של D-link וTPlink שקיבלו ביקורות טובות - אשמח לקבל המלצה ספציפית, עד 200~ ש"ח. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יש לי ווינדוס 7, הוט-נטוויז'ן, איך אני יכול להגדיר את החייגן שיתחבר אוטומתית כשאני פותח את המחשב? יש לי פינג גבוה בדרך כלל והבנתי שזה קשור לספקית, נטוויז'ן אז ההמלצה היא לעבור ? אם כן אז לאיזה כדאי?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני מחובר לבזק ואני באילת והרוב אני כל היום במחשב משחק משחקים עם חברים או סתם ואנחנו שלושה מחשבים בבית יש לי שתי אחים וגם הם הרוב כל היום במחשב משחקים כל היום או צופים סרטים והרוב בכל משחק יש לי 100 ping והכל משתגר מרגע לרגע אבל זה לא תמיד ככה אבל נדיר שזה לא ככה נגיד בפורטנייט יש לי ממש הרבה או בcsgo או בoverwatch וגם בgmod ובעוד כמה משחקים ואני ישמח להצע עם מישהו יכול לעזור לי ואני בבזק אל 100MB

20. Started by Kak,

אהלן. התשתית שלי היא 15 מגה של בזק, עד אתמול הספק שלי היה 012 (15 מגה או 12, לא זוכר) ואתמול (בגלל הבעיה שעוד רגע אפרט) עברתי לבזק בין לאומי {15 מגה}, מה שלא פתר את הבעיה. יש לנו שלושה מחשבים בבית שמחוברים לאינטרנט דרך tp-link tl-wn821n בדר"כ. (כמובן שלצורך הבדיקה חיברתי את הראוטר שלי dgn2200v2 בכבל למחשב אבל הבעיה המשיכה). אז לבעיה עצמה: מהירות ההורדה והעלאה שלי תקינות. כשאני נכנס למשחקי רשת למניהם (בדרך כלל Dota 2) בחלק מהזמן (כשהבעיה לא קיימת) המשחק זורם מצויין (פיגים שנעים בין 90 ל110 לשרתים במערב אירופה והמשחק רץ חלק) ואז ללא סיבה ברורה לעין הבעיה עלולה לצוץ ומתחילים מעיין "לאגים קבועים" - הכוונה היא שהלאגים אינם "פתאומים" וללא תבנית ברורה, אלא באים במחזור …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ModChiP,

האם הוספת גיימר תשפר את הגלישה? על מה גיימר אמור להשפיע? הציעו לי חבילה של של מגה ב 30 שח וגיימר ב 11 שח לחודש האם שווה לי להוסיף את הגיימר? והאם חייב חייגן בשבילו? אני משתמש בראוטר איך מתבצעת הוספת החייגן כשיש לך ראוטר+מודם? DLINK 2650U

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום. חפשתי בנעוץ אך לא מצאתי את מה שחפשתי, אז אני שואל כאן. יש לי 2 מחשבים אחד הוא המחשב הראשי עליו מותקנת מערכת הפעלה VISTA , המחשב השני הוא עם מערכת XP עשיתי בין שני המחשבים רשת עם כבל מוצלב, במחשב הראשי בנוסף יש גם אינטרנט אז ככה שגם במחשב השני יש.( ככה הגדרתי.) עכשיו שהכל פועל לי FIX רציתי לשאול, האם יש תוכנה טובה שאפשר לקבוע מה המהירות שהמחשב השני יקבל? (הגבלת UPLOAD OR DOWNLOAD של האינטרנט, וגם של הרשת של השיתוף קבצים עצמה) השאלה השנייה, איך אני יכול לדעת שהרשת שעשיתי נחשבת ליחסית מאובטחת מהאינטרנט שעשיתי לה? האינטרנט שיש לי הוא 5 MB ויש לי אנטי וירוס במחשב הראשי Kaspersky Internet Security 2009 . במחשב השני גם יש לי אנטי וירוס Kaspersky Anti Virus 2009 . יש לציין …

23. Started by darkman,

מבוסס על מקור בבזק היום לפני 1 בצהרים נקרע סיב אופטי וגרם לקריסה עצומה של מנוי ADSL(לא ידוע מה עם כבלים) אני בברק ולי זה קרה עכשיו אני רוצה להבין האם זה קרה לעוד אנשים בחברות אחרות

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. מחובר כפי שכתבתי בכותרת, אני מגיע במקסימום ל10-12 מגה גם באלחוטי וגם בחוטי, חוץ מלבדוק עם הספק והוט, יש משהו בראוטר שצריך לכוון ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום.. אני מנוי לאינטרנט זהב כבר 12 שנה... ובדרך כלל לא היו בעיות... אבל בזמן האחרון (שנה וחצי) יש לי בעיות גישה ופינגים גבוהים בשרתים בחו"ל ... קחו דוגמה : איפי של השרת : 72.214.221.91 הפינג שלי : 253 של חבר מספר 1 : 67 של חבר מספר 2: 84 של חבר מספר 3 : 54 כמו שאתה רואים יש לי פינק גבוה משמעותית משל חברים שלי (שתים מהם גרים במושבה שלי..) קצת פרטים על חיבורי האינרטנט שלנו : שלי : 2.5MB , 256K חבר מספר 1 : 1.5MB , 128k חבר מספר 2 : 750K , 64K חבר מספר 3 : 1.5MB , 512K כמו שאתם רואים יש לי את האינטרנט הכי מהיר בין החברים שלי וגם את המחשב הכי חזק! קצת פרטים על הספקיות שלנו ועל המחיר שאנחנו משלמים : אני : ספק : אינטרנט זהב משלם : 29 שח לספק…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.