עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אני מחובר לסיבים של סלקום במהירות 1000 Mbps. המחשב שלי (Windows 10) מחובר קווית לראוטר Archer AX50 באמצעות כבל Cat7 שפרסתי בבית. בהתחלה הכל נחמד ונעים, אני רואה בהגדרות הכרטיס רשת שמהירות החיבור הוא 1Gbps ומקבל בספידטסט מהירות יפה של סביב ה 900 Mbps. אחרי כמה שעות (המחשב שלי דלוק קבוע) אני רואה שמהירות הגלישה יורדת לאיזור 90-100 Mbps וכרטיס הרשת מראה על חיבור של 100 Mbps. הקטע המעניין הוא שהבעיה הזאת הופיעה אצלי גם במחשב הקודם (שדרגתי למחשב חדש לפני כמה שבועות) וגם עם הראוטר הקודם שלי, זה שקיבלתי מסלקום. הכבל נבדק לרציפות ונמצא תקין. אני חושד שמדובר בעניין של הגדרות כרטיס הרשת, ניסיתי לבטל כל הגדרת חסכו…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. איך להגדיר ראוטר EDIMAX שיקלוט אינטרנט ויגביר אותו? דגם 6204wg

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. יש לי ווינדוס 7, הוט-נטוויז'ן, איך אני יכול להגדיר את החייגן שיתחבר אוטומתית כשאני פותח את המחשב? יש לי פינג גבוה בדרך כלל והבנתי שזה קשור לספקית, נטוויז'ן אז ההמלצה היא לעבור ? אם כן אז לאיזה כדאי?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by HeaT-SinK,

אני יודע פורט 21 זה שיתוף קבצים פורט 4899 מהו ? פורט 80 זה של הגלישה? _(אני צריך את הפורטים החשבוים כולל 4899)

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני מחבר ראוטר לינקסיס E2000 / WRT320N לכבלים הראוטר מתחבר בלי בעיה וגולש בסדר (ההודעה נכתבת ממנו) הבעיה שיש לי חיבור אצל הספק 10 מגה אבל עכשיו אני מקבל בקושי 5 בקצב היורד המהירות הולכת ויורדת לכיוון 1 אבל הראוטר לא מתנתק וממשיך לשמור על החיבור הקצב העולה לא נפגע וממשיך להיות 1 חיברתי את הכבל שיוצא ממודם הכבלים ישירות למחשב נייד (לא בדקתי על המחשב שלי) והקצב מצויין נראה שהראוטר מקבל חיבור 10 ומוציא במקרה הטוב 5 (בדקתי בנוסף גם בחיבור האלחוטי התוצאה זהה) יש לי בנוסף ראוטר אדימקס 6216MG הכל תקין אין שום בעיה אני מניח שהבעיה נובעת מהראוטר E2000 תודה למי שיכול לעזור

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by shaharZur,

שלום לכולם אני רוצה לבנות רשת ביתית לשני מחשבים בעזרת מודם (B-FOCUS ROUTER 270PR) וסוויצ' (VIEWCON 8 PORTS 10\100MBPS) הבעיה שאני בכלל לא מבין בזה ולא יודע איזה מדריכים לחפש. ואיך משנים את ההגדרות של המודם. ואני גם רוצה שיהיה ניתן לשתף קבצים בין המחשבים. אז איך עושים את זה???

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by DrDeath,

אני יודע שהנושא נדוש אבל לכן עשיתי סקר ולא ביקשתי תגובות בכתב...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי מודם של כבלים עם יציאת USB ויציאת רשת. חשבתי לחבר לכל מחשב יציאה וכך שניהם יהיו מחוברים לאינטרנט ואני אוכל להעביר בינהם מידע. זה אפשרי, ואם כן באיזה מהירות זה בערך? והאם יש עוד איזה דרך? אולי באמצעות USB בין שני המחשבים? אם כן מה צריך בשביל זה?? ד"א אני מעדיף לא לפתוח את המחשב ולחבר הארדיסקים...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by wollmann,

קיבלתי אתמול את המודם של ECI מבזק (מה לעשות Alcatel חסר במלאי). שיניתי את ההגדרות במודם והפכתי אותו לראוטר, עכשיו הבעיה שנוצרת לי היא שהמחשב לא מתחבר לאנטרנט... יכול להיות בגלל הכבל המעפן שבזק מביאה? המודם מתחבר לבד לאנטרנט - משמע הוא כן עובד כראוטר. ושאלה שנייה... מה כבר כל כך הרבה יותר טוב במודם של Alcatel לעומת המודם של ECI?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by bzz,

שלום... מבין הספקים של אינטרנט בכבלים, מישהו יודע לאיזה מהם (אם בכלל) יש שרת usenet שנותן את הקבוצות דיון שבהן אפשר להוריד binaries וכו' ? או לפחות חלק מהקבוצות דיון עם binaries ? אני בספק אם יש בכלל.. אבל אם כן, אז איזה הכי טוב ואיך המהירות של ה- usenet server שלהם ? תודה...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by zglazer,

שלום לכולם : אני פירמטתי את המחשב והתקנתי WIN7 במקום ה XP אני משתמש ברשת אלחוטית עם נתב של TP-LINK WR-641G ניתקלתי ב 2 בעיות והם: 1- לא מצליח להוריד דרייבר עבור הנתב באתר היצרן לא קיים ברשימת ההורדות חיפשתי ברשת אך כל האתרים שבהם היו דרייברים היו אתרים בהורדה מהירה בתשלום האם למישהוא יש לינק לאתר שאצליח להוריד 2- חיברתי את המחשב ישירות למודם בזק TNN-600E יש לי חיבור אך אני סובל מניתוקים איומים זה לא קרה לי ב XP האם למישהוא יש רעיון אני שוקל לחזור אחורה ל XP נא עזרתכם האדיבה והמהירה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. יש לי ראוטר N חדש מבית EDIMAX ה6524 אם אני זוכר נכון, לפטופ עם חיבור N ומחשב נייח עם כרטיס USB עם מודם D-Link DWA-130 מהירות ההעברה שלי ממש על הפנים. הראטור נמצא בחדר ליד (לא ממד ולא כלום) בין שני המחשבים הללו קצב ההעברה הוא משהוא כמו 2-2.5 מגה בייט לשנייה ובין המחשב האחד למחשב שמחובר ישירות בכבל לראוטר המהירות היא 4MB כאשר אני בחדר ליד ומשהוא כמו 6 כאשר אני באותו החדר עם הראוטר... מלבד זאת משום מה המודם D-LINK לא מתחבר לי ביותר מ150 לעומתו המחשב נייד כמעט תמיד מעל 200 גם אם הוא באותו המקום כמו המודם USB... אשמח לעזרה כיוון שאני ממש מיואש מהבזבוז כסף הענק על המעבר לN שבסופו של דבר מהירות ההעברה שלי כמעט זהה לחלוטין לG... תודה מראש. אהה אגב, הקליטה מקסימלית ויציבה...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by matan007,

שלום. מחפש מתג פשוט וזול שיאפשר 10/100/1000 ל-8 פורטים. נדרש שיאפשר רשת ביתית דרכו ומבחינת רוחב פס לאינטרנט, כל הקודם זוכה (ז"א שגם אחד ייקח את כל הרוחב פס אם השאר רדומים). מניח שאלו דברים סטנדרטיים. מצאתי את זה, האם מתאים? D-LINK https://www.tms.co.il/product/12173 בנוסף יש את אלו: TP-LINK http://ksp.co.il/?select=.263..491..509.&list=1&sort=2&glist=1&uin=22321&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 EDIMAX: http://ksp.co.il/?select=.263..491..509.&list=1&sort=2&glist=1&uin=9731&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה לקחת מבין השלוש? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by chenrp,

שלום, אני מחפש תוכנה שתהיה אלטרנטיבה ל NETLIMITER תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי בעיה דיי מעצבנת... כמה פעמים ניסיתי לעלות משהו לאתרים אבל האינטרנט מתנתק לי באמצע הלילה סתם בלי שום סיבה.. חשבתי אולי בגלל שהוא מוגדר על זה שהוא יתנתק אם הוא יראה שאף אחד לא משתמש במחשב כעבור מס' שעות אבל אני לא יודע איך להגדיר את זה שהוא לא יתנתק בכלל וישאר מחובר כל הזמן... אני נמצא בספקית האיטרנט 013ברק והתשתית הוא של "הוט" אם למישהו זה קרה ויוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד.!!!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אתמול התקשרתי לבזק בקשר לפס רוחב הקצר שלי,עכשיוו,הוא שאל איזה ראוטר,חיבורים וכל זה,הכל בסדר,בדקנו מהירות בבזק היה תקין. אמרתי לו שבמחשב אחד יורד יותר מהר אבל לא המהירות התקינה ובמחשב אחד יורד ממש לאט,התחברנו למשתמש שלו או משהו כזה,ירד אותו דבר מראפישרד ומבזק. הוא אמר שיכול מאוד להיות שהבעייה במחשב,או שצריך להחליף ראוטר או שהבעייה בספקית,זהב,או השהגדרות של זהב לחול שלנו לא טובה. כל פעם זהב אומרת הבעייה של בזק,בזק אומרים של זהב,מה לעשות? הוא אמר שנחליף ראוטר,בחינם,בסדר נחליף,אבל אם זה לא יעזור,אני משתגע מזה,כל פעם הם מאשימים את השני. מה דעתכם על כל זה?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אופפפפפפפפפ, אני משתגע אני מנסה כבר ממש המון זמן לחבר את הנתב, הנתב שלי לא תומך בDynamic IP +PPTP או l2tp הוא תומך בpptp אז התקשרתי לספק שלי והם עשו לי אייפי קבוע, זה מתחיל ב172.29 הגיוני לא ובs,mask אני רושם 255.255.254.0 בserver pptp 212.143.205.250 (לא רשמתי כמו בתמונה מה שתמונה זה סתם רשמתי כמו שאמרתי לכם ) העפתי את כל הפיירולים נורטון וכל דבר כזה, לא הולך חשבתי לעצמי אולי בגלל הכבל שאני מחבר את הנתב והמודם, אני מחבר אותו בקבל ישיר, שמתי אחד לאחד את הגידים וראיתי שהם באותו מקום מימין לשמאל :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום! לפני כמה ימים התקנתי את הרשת האלחוטית שלי בבית. עכשיו, רציתי לשאול איך אני מגדיר את המדפסת כדי שמי שעובד במחשב אליו המדפסת לא מחוברת בכבל למחשב, יוכל לשלוח אליה להדפסה? הראוטר הוא ה624+ של D-LINK. במחשב אחד יש WINXP ובשני יש WINME.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by urinka,

שלום יש לי בעיה קצת מוזרה בבית יש 2 מחשבים אחד נייד ואחד נייח המחשב הנייח עבר אתמול פירמוט יסודי ומאז ישנהתופעה מוזרה ברשת הרשת בנויה על ראוטר חוטי של EDIMAX המחשב הנייד נמצא בתוך קבוצת העבודה MSHOME כאשר אני ניכנס לMSHOME אני רואה רק את המחשב הנייד זה קורה מ 2 המחשבים בשניהם אני רואה רק את הנייד עכשיו אני רוצה לראות גם את הנייח כמובן שנסתי להריץ את האשף של הרשת הביתית הוא לא עזר במיוחד חיפשתי גם תשובה בפורום ולא העלתי תוצאות שעזרו תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Cheif,

מספר עדכונים ל-רשימת נתבי ה-VDSL. התווסף לרשימה דגם חדש של חברת D-LINK המכונה DSL-G255 הכולל כניסת WAN עצמאית (1G) ותמיכה במודם 3G. עלותו - כ-330 שקל. בנוסף, ה-AVM 7360 (תומך בוקטורינג עם שתי כניסות LAN של 1G ושתיים של 100M) זמין בארץ במחיר של כ-600 שקל. לעומת זאת ה-ZyXEL VMG1312 (שנסקר על ידי) כבר אינו זמין בארץ.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by MtK,

הי, אני מנסה להגדיר חיבור מרחוק לאחד המחשבים בתוך הרשת, דרך הראוטר של בזק (Super WIFI) - במילים אחרות לפתוח את הפורט המתאים. אין בעיה להגדיר את הפורטים בצורה פרטנית, אבל מוזר לי שאין את השירות הזה ברשימת השירותים (איפה שמופיעים כל המשחקים) - או לפחות אני לא רואה...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. איזו ספקית הכי מומלצת היום לשימושים בכותרת? שמעתי שחברות מסוימות חוסמות את הסטים ומחסימה/ האטה של P2P סבלתי לא מעט בעצמי. עניין הפינגים- כרגע אני באורנג ומרוצה מאוד אבל בCOD BO לא מספיק שהשרתים הכי קרובים הם באירופה אני (ועוד לא מעט שאני מכיר שיש להם אורנג) תמיד מקבל 30-60 יותר פינג מאנשים בבזק לדוגמה תשתית NGN אם זה משנה. תודה מראש, אורי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. ועברתי על המון מדריכים - ואני פשוט לא מוצא פתרון. נתחיל על מה שיש - מחשב נייח שמתחבר דרך USB לאינטרנט בכבלים - מודם Thomson חייגן של ברק ראוטר של msi - RG60G מחשב נייד עם חלונות ויסטה. מה שעשיתי - את הראוטר חיברתי למחשב בכבל רשת רגיל - אז הוא הראה ליקישוריות מוגבלת או חסרה נכנסתי לחיבור של ברק - והגדרתי לו בשיתוף שישתף אינטרנט לחיבור של הכבל רשת (ששם מחובר הראוטר) הקישוריות מוגבלת או חסרה נעלם. מהרגע שהתחברתי לאינטרנט - למיטב ידיעתי גם בנייד כבר אמורה להיות יכולת להתחבר. אני מתחבר לרשת האחוטית שם - MSI - וה Vista מראה לי שם שהוא מצליח להתחבר לאלחוטי - אבל הוא לא מקבל את שיתוף האינטרנט. הערות : *בראוטר עצמו אני לא בטוח לאן צריך לחבר את הכבל רשת שבא מהמחשב - לכניסת רשת הנ…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם, התחברתי לאינטרנט הסיבים האופטים, כרגע אני עוד עם ראוטר שלהם. אני יודע שיש אפשרות לרכוש ממיר אופטי ומתאם SFP ולהשתמש בראוטר פרטי שאין בו חיבור סיב אופטי. העניין הוא שיש לי איזו שריטה, שאני רוצה להתחבר בציוד פרטי אבל ישירות (בלי הממיר והמתאם SFP). למיטב ידיעתי אין לקנות בארץ באופן פרטי ראוטרים כאלו, תקנו אותי אם אני טועה. השאלה אם כך, אם יש המלצה לראוטר עם חיבור סיב אופטי, שאוכל להזמין מחו"ל ולהשתמש עם החיבור לבזק ואולי בהמשך לפרטנר. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by XLEE,

אם זה לא קשור לפה או עברתי על חוקי הפורום אז למחוק תודה וסליחה http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20110117_1209938&from=haaretz

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים