רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד שאני רוצה לגלוש איתו באינטרנט סלולארי (HSPA), ויש לי כמה שאלות בנידון: 1. איזה מודם עם חיבור USB הכי מומלץ לקנות, ואיפה מומלץ לקנות את המודם (אני מעדיף לא לקנות את המודם מחברה סלולארית)? 2. דרך איזו חברה סלולארית הכי מומלץ לגלוש כיום? אורנג' וסלקום נותנות אינטרנט בערך באותו המחיר, כאשר ההבדל הוא שאורנג' מגבילים אותך ל20GB בחודש, וסלקום לא מגבילים אותך בכלל. לעומת זאת, נראה שהחיבור לאינטרנט של אורנג' הרבה יותר מהיר מזה של סלקום (אני משווה הורדה של קובץ זהה באמצעות מודם USB של סלקום מול טלפון סוני אריקסון W905 של אורנג' שמחובר למחשב בחיבור USB ומתפקד כמודם.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לתשומת ליבם של מנויי 014 בשבועות אחרונים ישנה תקלה מתמשכת בשרתי הגיימר של חברת בזק הגורמת לגלישה איטית מאד לחו"ל הפינגים אומנם תקינים אך בפועל הגלישה לאתרים בחו"ל מאד איטית - כך ש streaming של תחנות רדיו או youtube או העלאת דף הבית של speedtest.net איטיים מאד על פי השרות הטכני של 014 ישנה בעיית עומס על שרת הגיימר בפול הכתובות המתחיל ב 82.80 חיבור רגיל העובר דרך פול הכתובות שרתי 179 הוכח כתקין לחלוטין הפתרון היחיד (האבסורדי משהו) שהוצע על ידי השרות הטכני של 014 הינו לבטל את חבילת הגיימר
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחילו לפרוס בשכונה שלי אבל אין להם מושג איזה רחובות הם מתכננים לפרוס וגם אמרו לי שפורסים בבנינים של 8 קומות ומעלה לשרות הלקוחות כמובן אין שמץ מושג בנושא החבילה נשמעת מבטיחה עם 1G סימטרי והבטחה ל300M מינימום ב100 לחודש כולל התקנה חינם וראוטר למישהו יש עוד מידע בנושא? תודה אגב פשוט חלם שצריך שכל כך הרבה חברות יתחרו על פריסות פיזיות של תשתיות, פשוט בזבוז כסף כמה תשתיות דומות אנחנו צריכים מתחת לערים שלנו? כל אחד שרוצה לפרוס פשוט בא פותח את המדרכות ומתחיל לעשות בלאגן
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך HOT והספקית אינטרנט שלי הם 012. לא מזמן עברתי ל12M והמהירות של ההורדה מהירה מאוד(מגיע בדרך כלל ל1.7 מגה) לאחרונה יצא לי לדבר עם 012 ומסתבר שאצלם רשום שיש לי 5M(המהירות הקודמת) ואצל HOT רשום שיש לי 12M אתמול 012 יצרו איתי קשר והציעו לי לשדרג גם אצלם ל12 מגה בתוספת של 10 ש"ח בחודש. השאלה מה זה יתן לי? המהירות הורדה שלי מצוינת. יש בעיה עם זה שאין תיאום בין שניהם?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עומד להיגמר לי ההיתחייבות עם נטויזן,ורציתי לעבור ל אקספון מישהוא יודע איך הם? (מישהוא שיש לו),ואיך המהירות בטורנטים? והגלישה באתרים מחו"ל? כמו יוטיוב?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לנו בבית טלפון אלחוטי של יונידן שפועל בתדר 2.4GHZ, וגם הראוטר האלחוטי פועל באותו תדר. בכל פעם שמשתמשים בטלפון, האינטרנט האלחוטי מתנתק, וחוזר כמובן אחרי שסוגרים את הטלפון. יש פתרון? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה אני יודע שאני לא נמצא כאן הרבה זמן. צבא............ :-\ בכל אופן אני צריך עזרה דיי דחוף..... (התאבדות חברתית......) אני צריך עזרה ממכם מומחי רשתות.... אם אפשר לחבר סורק לרשת כך שכדי להעביר סריקה למחשב מסויים לא צריך לשמור כקובץ ואז לשטף אלה שאפשר לשטף את הסריקה עצמה. ואם לא אז מה שהכי קרוב לזה..... אשמח מאד לקבל תשובה אם אפשר (ורק אם אפשר) כמה שיותר מהר (חיים ומוות תלויים בזה ואני אסביר בהזדמנות......) עריכת המודר: כותרת.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת של מספר מחשבים בבית המשתמשים בדיסקים אחד של השני ואני צריך לחבר יחידת דיור לאינטרנט כך שלא יראו את הדיסקים שלי. מה שאני רוצה לעשות הוא: ראוטר ראשון יתחבר למודם של כבלים ויהיו לו שתי יציאות. יציאה אחת תתחבר לראוטר שני (כניסת WAN) שעליו תרוץ רשת מקומית ישנה שלי (4 מחשבים שרואים מדפסות ודיסקים) יציאה שניה תתחבר ליחידת הדיור למחשבים. במידה ויחידת דיור תרצה אלחוטי, אקח ראוטר שלישי (ישן) ואכניס לו את את יציאת רוטר ראשון לכניסת WAN של שלישי ואפעיל אלחוטי לשימוש ביחידת הדיור. האם אצליח כך להפריד יחידת דיור מרשת שלי מקומית. בברכה, יהודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב נייד חדש ויש ברשותי מחשב נייח שמוחבר לאינטרנט ב ADSL במהירות 1.5 מגה. אני רוצה להתחבר עם הנייד לאינטרנט ואני יודע שאני יכול לרכוש ראוטר אלחוטי או חוטי. השאלות שלי, כאחד שממש לא מבין בזה כלום: 1. מה היתרונות והחסרונות המרכזיים של אלחוטי על פני חוטי. חשוב לי שמהירות הגלישה וההורדות לא ייפגעו. 2. מהם טווחי המחירים לראוטרים מומלצים. אני צריך עזרה והכוונה במה לבחור, ובאיזה סוג שמתאים לי, כי ממש אין לי מושג. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי נתב ישן שנתנו לי בזמנו בבזק בן לאומי SIEMENS SL2-141 ויש לי שתי בעיות : 1-אני לא זוכר איך להכנס לנתב 2-גם אם אני אכנס לשם יש שם בוודאות סיסמה שאני לא זוכר אותה חברים צריך דחוף את עזרתכם.......
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7, הוט-נטוויז'ן, איך אני יכול להגדיר את החייגן שיתחבר אוטומתית כשאני פותח את המחשב? יש לי פינג גבוה בדרך כלל והבנתי שזה קשור לספקית, נטוויז'ן אז ההמלצה היא לעבור ? אם כן אז לאיזה כדאי?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אופפפפפפפפפ, אני משתגע אני מנסה כבר ממש המון זמן לחבר את הנתב, הנתב שלי לא תומך בDynamic IP +PPTP או l2tp הוא תומך בpptp אז התקשרתי לספק שלי והם עשו לי אייפי קבוע, זה מתחיל ב172.29 הגיוני לא ובs,mask אני רושם 255.255.254.0 בserver pptp 212.143.205.250 (לא רשמתי כמו בתמונה מה שתמונה זה סתם רשמתי כמו שאמרתי לכם ) העפתי את כל הפיירולים נורטון וכל דבר כזה, לא הולך חשבתי לעצמי אולי בגלל הכבל שאני מחבר את הנתב והמודם, אני מחבר אותו בקבל ישיר, שמתי אחד לאחד את הגידים וראיתי שהם באותו מקום מימין לשמאל :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! לאחר ששאלתי אנשים פה אם הכרטיס הבא: edimax 7728in יתמוך בווינדוס 7 64 ביט ואמרו לי שכן. קניתי אותו. עכשיו אני מנסה להתקין דרייברים ושום דבר לא הולך, הכרטיס מזוהה על ידי המחשב במנהל ההתקנים אך עם סימן קריאה לידו והוא כותב שאין חיבורים זמינים. ניסיתי גם להתקין דריבר ישירות מralink(rt2860) ולא הלך... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד. תודה מראש לעוזרים. צחי.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתחיל בזה שכבר שבוע יש מלא בעיות האינטרנט צולע כל שניה אני מקבל "הדף לא נמצא" וצריך לעשות ריפרש מאה פעם בשביל שיטען את הדף ועוד מלא בעיות קיצר אני רוצה להתנתק מבזק בינלאומי.. אינטרנט זהב לא בא בחשבון אני שונא אותם וגם נטויזן לא - השירות שלהם על הפנים אני לא מסוגל לדבר איתם בלי לקבל קריזה הרבה ברירות אין מה עם 012 ? מה עם ברק ? האם אם טובות אימינות מהירות לא עושות בעיות שירות טוב ואיכותי ולא סתם אחד שיגיד לי "אממ אולי תנסה לסגור ולהדליק את המודם זה יכול לעזור" אקטקום הייתי אצלהם מזמן הם היו מצויינים שירות ברמה גבוה אבל הם היו יקרנים בטירוף אני משלם היום 89 שקל לבזק בינלאומי בחבילה 1.5
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, פתחתי במחשב שלי שרת apache ושרת mysql בעזרת xampp. אני רוצה להתחבר אל שרת ה-apache ממכשיר סללורי שמחובר לאינטרנט דרך 3g. אני אשמח להכוונה כי אני די חדש בתחום תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי מודם מדגם Siemens SL2-141 של בזק והוא גם ראוטר עכשיו לפני שעשיתי אותו בטעות ! ראוטר או שעשיתי לו נתב אין לי מושג כי אני חדש בזה בכל אופן איך אני מחזיר אותו להיות מודם רגיל עם חייגן כי זה פוגע לי בתוכנות שיתוף קבצים איך אני יכול להחזיר אותו למודם רגיל כמו שהוא היה בהתחלה אינני יודע אם הפכתי או אותו לנתב אבל יש לי כתובת IP קבוע המחשב כל הזמן מחובר ללא חייגן אני רוצה להפוך אותו לרגיל עם חייגן כמו שהבאתי אותו עכשיו כל פעם שאני רוצה להשתמש בתוכנת שיתוף קבצים אני צריך לשגת לאתר שלו אני לא רוצה לפתוח פורטים וכו אנא עזרו לי להחזיר אותו למודם רגיל בבקשה יש לי Windows xp pro en תודה וכל טוב ושבת שלום
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
OK, זה הסיפור. אני מחובר ב ADSL 0.5 לישראסרב. יש לי רשת ביתית עם HUB של 10 Mbits יש לי מודים אלקטל (השחור) מגירסה: KHDSAA.132 הפכתי אותו ל Pro לפי המדריכים, וזה אכן עובד ( בגדול) הבעיות ( יש 2 סוגים שחוזרים על עצמן) 1) - פחות שכיח - המודם יוצא מסנכרון ( הנורית השניה מימין מתחילה להבהב ...) 2) הכי שכיח - אחרי פרק זמן של עבודה - המודם עדיין מסונכרן, ונראה כאילו הוא "מחובר", אבל נתונים לא זורמים ממנו , כלומר אני עושה פינג, ומקבל טיימאאוט. מה שפותר את זה זה אחד משניים - אני עושה טלנט למודם ומשחק קצת בפקודות שם - למשל ip ping ופתאום החיבור מתאושש ... או שאני עושה system reboot , המודם מתחבר מחדש , והכל עובד. הבעיה שזה קורה כל כמה שעות וזה ממש מעצבן, כי אני לא יכול לתת למחשב…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בסקייפ מדי פעם לשיחות וידאו. והוא... בסדר... בדרך כלל. לפעמים מתחת לזה כבר הרבה זמן שאין לי את התחושה של *זה מצוין* והייתי במקומות שונים, עם ספקי רשת שונים. אני תוהה מה צוואר הבקבוק. האם חיבור אינטרנט באמת מהיר (נניח 100 מגה) יתן איכות מעולה? או שצוואר הבקבוק זה הרשת של סקייפ עצמה? או... מישהו כאן התנסה בסקייפ באמת טוב? "באמת טוב" אני מתכוון, וידאו ברזולוציה גבוה, רציף ולא מפוקסל. שמע עשיר ורציף בלי קפיצות (ורצוי גם latency נמוך...) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חושב לקחת על עצמי פרוייקט בייתי, ולבנות ראוטר ממחשב ישן. (בעבר ניסיתי, חוויתי כשלון, והגיע הזמן לנצח) אך נתקלתי בבעיה. כרגע למחשב יש כניסת רשת אחת. שאליה יתחבר המודם. חיפשתי כרטיס רשת בעל 4 פורטים, שלמעשה גם הם לא מספיקים לי, כדי שיוכל לתפקד גם כראוטר, וגיליתי שהמחירים בשמיים (מעל 200$), כך שזה הופך את הפרוייקט ללא כדאי בעליל. אם אני קונה כרטיס רשת בעל כניסה אחת, ומחבר אותו לראוטר שיתופקד כסוויץ', זה פותר את הבעיה? כלומר, אין בעיה של צוואר בקבוק בסוויצ'ים, ואין משמעות אם הסוויץ' נמצא פיזית בתוך המחשב בחיבור PCI או מחובר בכבל רשת אחד למחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה נתב מומלץ להחליף את הנתב של הסיבים של פרטנר (רצוי עם חיבור אופטי) ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
=\ לאחרונה, הפינג שלי התחרפן, והחליט להתחיל להציק לי... בדר"כ הוא תמיד היה יציב, ואפילו דיי נמוך, אבל בקאונטרסטרייק למשל, הוא יכול להיות 17 למשך כמה דקות ואז לאיזה שניה לקפוץ ל4000 ומעלה, ושוב לרדת ל17 (כמובן אחרי דקה, כשכבר כל הקבוצה שמו בי 2 מחסניות ועשו לי לינץ' לגופה) אי אפשר לשחק ככה =| המודם הוא אלקטל 510, והשרתים בהם אני משחק הם ישראליים. השאלה היא, האם אני יכול לשנות משהו בהגדרות ולייצב את הפינג? וגם הייתי רוצה לדעת אם בכלל ניתן לפנות לספק \ בזק ולספר להם על עלילות הפינג שלי? אודה למשיבים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הADSL שלי לא פועל מהיר כמו שרציתי, אולי הוא לא פועל בכוונון, אני יודע שיש תוכנות שמאפשרות לכוון את האיידיסיאל... מישהו יודע על משהו שיוכל לעזור לי??? :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשיחה עם נציגים טכניים של בזק בין לאומי הם מסרבים להגדיר RDNS לכתובת הקבועה שלי (לטובת שרת הדואר, יש שרתים שלא אוהבים לקבל דואר משרת שהשם שלו שונה מה-RDNS לפי כתובת ה-IP) האם נתקלתם בבעיה ? האם יש ספקים שכן נותנים את השירות הזה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע אני מחובר עם מודם וחייגן של בזק בינלאומי והאינטרנט תקין. הבאתי ראוטר של חברת 3COM דגם עם שתי אנטנות 3CRWER10075 ומערכת ההפעלה XP SP3. כאשר אני מחבר את הראוטר למחשב מופיע "קישוריות מוגבלת או חסרה". עשיתי "הגדר רשת ביתי או רשת משרדית קטנה" ובחרתי באפשרות השנייה: מחשב זה מחובר דרך שער ביתי. עשיתי גם ריסטרט למחשב וזה לא עוזר. גם החלפתי כבל רשת, ובין היציאות של הראוטר (יש 4 יציאות LAN). יכול להיות שהראוטר לא תקין? אם מישהו יודע מה לא תקין יכול לעזור לי. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הוספת גיימר תשפר את הגלישה? על מה גיימר אמור להשפיע? הציעו לי חבילה של של מגה ב 30 שח וגיימר ב 11 שח לחודש האם שווה לי להוסיף את הגיימר? והאם חייב חייגן בשבילו? אני משתמש בראוטר איך מתבצעת הוספת החייגן כשיש לך ראוטר+מודם? DLINK 2650U
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-