רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
התחברתי שלשום לבזק, לתשתית ADSL ברוחב פס 2.5/0.5 מב"ש. ממה שהבנתי אני יכול לקבל מודם-נתב בזיכוי מלא אם אני נשאר במשך שנתיים עם ADSL. אז איך בפועל אני מקבל את הנתב? וממה שראיתי, באתר הם מציעים את הנתב D-Link 2760u, אבל ראיתי שיש להם מכשירים יותר מתקדמים: D-Link 6740u ו-Netgear VVG2000VDSL. איך אני יכול להשיג דווקא את אחד המכשירים משני אלה? עוד שאלה, טכנאי בזק שביצע את ההתקנה, הביא מודם משומש - שנת ייצור 2006 שעבר תיקון לפני חודש. משום מה המודם מוציא רעש חלש בעל תדר גבוהה, שמזכיר את הרעש של טייפ של קלטת ריקה. השאלה היא, האם זה חוקי לתת ללקוח חדש ציוד משומש? זה נראה לי תקין, אם המודם היה מתקלקל אצלי, ואז היו מחליפים אותו לכזה שעבר תיקון. בכל אופן הבעיה שלי עם המודם, זה שהרעש…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קצת מוזרה בבית יש 2 מחשבים אחד נייד ואחד נייח המחשב הנייח עבר אתמול פירמוט יסודי ומאז ישנהתופעה מוזרה ברשת הרשת בנויה על ראוטר חוטי של EDIMAX המחשב הנייד נמצא בתוך קבוצת העבודה MSHOME כאשר אני ניכנס לMSHOME אני רואה רק את המחשב הנייד זה קורה מ 2 המחשבים בשניהם אני רואה רק את הנייד עכשיו אני רוצה לראות גם את הנייח כמובן שנסתי להריץ את האשף של הרשת הביתית הוא לא עזר במיוחד חיפשתי גם תשובה בפורום ולא העלתי תוצאות שעזרו תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
OK, זה הסיפור. אני מחובר ב ADSL 0.5 לישראסרב. יש לי רשת ביתית עם HUB של 10 Mbits יש לי מודים אלקטל (השחור) מגירסה: KHDSAA.132 הפכתי אותו ל Pro לפי המדריכים, וזה אכן עובד ( בגדול) הבעיות ( יש 2 סוגים שחוזרים על עצמן) 1) - פחות שכיח - המודם יוצא מסנכרון ( הנורית השניה מימין מתחילה להבהב ...) 2) הכי שכיח - אחרי פרק זמן של עבודה - המודם עדיין מסונכרן, ונראה כאילו הוא "מחובר", אבל נתונים לא זורמים ממנו , כלומר אני עושה פינג, ומקבל טיימאאוט. מה שפותר את זה זה אחד משניים - אני עושה טלנט למודם ומשחק קצת בפקודות שם - למשל ip ping ופתאום החיבור מתאושש ... או שאני עושה system reboot , המודם מתחבר מחדש , והכל עובד. הבעיה שזה קורה כל כמה שעות וזה ממש מעצבן, כי אני לא יכול לתת למחשב…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה יש אתרים מסויימים שאני לא יכול להכנס אליהם ולפעמים כשאני מצליח להכנס עליהם זה לפרקים מסויימים של כמה דקות אתר למשל כמו facebook אני לא יכול להכנס!!!! כשאני מצליח להכנס אליו הוא מאוד איטי ושלא נדבר על הפייפוקס שאיתו לאתר הזה אני לא יכול להכנס ביכלל בנוסף גם אתרים כמו hattrick וגם לפורום הזה! לא תמיד אני מצליח להכנס כשאני עושה פינג על ואללה למשל אני רואה שהוא נותן לי 0 אחוז שגיאות לאתר כמו פייסבוק הוא נותן לי 100 אחוז שגיאה אתמול הוא נתן לי 75 אחוז ו50 אחוז... (לא רק לפייסבוק) מישהו יכול לעזור לי פה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.. אני מנוי לאינטרנט זהב כבר 12 שנה... ובדרך כלל לא היו בעיות... אבל בזמן האחרון (שנה וחצי) יש לי בעיות גישה ופינגים גבוהים בשרתים בחו"ל ... קחו דוגמה : איפי של השרת : 72.214.221.91 הפינג שלי : 253 של חבר מספר 1 : 67 של חבר מספר 2: 84 של חבר מספר 3 : 54 כמו שאתה רואים יש לי פינק גבוה משמעותית משל חברים שלי (שתים מהם גרים במושבה שלי..) קצת פרטים על חיבורי האינרטנט שלנו : שלי : 2.5MB , 256K חבר מספר 1 : 1.5MB , 128k חבר מספר 2 : 750K , 64K חבר מספר 3 : 1.5MB , 512K כמו שאתם רואים יש לי את האינטרנט הכי מהיר בין החברים שלי וגם את המחשב הכי חזק! קצת פרטים על הספקיות שלנו ועל המחיר שאנחנו משלמים : אני : ספק : אינטרנט זהב משלם : 29 שח לספק…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי אותם הרבה פעמים וספרתי 4 סוגים עד כה. אני רוצה לדעת מה הן ולמה הן חינמיות לגלישת קהל. למי הן שייכות בכלל? דווקה יש כאלו שיש להן סיסמת כניסה. מצורפת מתחת תמונת מסך מסמארטפון שלי בזמן שנקודות גישה היו בטווח קליטה:
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי ADSL 2.5 מגה. אני רוצה לקנות ראוטר (לא אלחוטי) שהוא גם מודם, מה מומלץ?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי ראוטר אלחוטי Siemens Sl2-141 ויש לי כמה שאלות 1) אני מחבר את הראוטר עצמו דרך כבר רשת ולאחותי אני מחבר אותו דרךמתאם Usb השאלה שלי היא אם נגיד אחותי לאגולשת באינטרנט אז כל המירות תיהיה אצלי או תתחלק ואם נגיד שנינו גולשים באותו זמן אז זה מתחלק בדיוק בחצי, או נגיד מישהו מוריד משהו אז כל המהירות באה אליו? 2) האם אני צריך להתקין פיירוול בנוסף לפירוולהמובנה שיש לי בווינדוס? ואם כן אז לבטל את הפירוול המובנה? 3) שמעתי שיש הצפנה מישהו יכול להסביר לי מה זה? 4) איך אני מגן שלא יפרצו לי למחשב דרך הראוטר? 5) מי שיכול להסביר לי מה זה פורטים ואיך אני פותח פורטים אני יודע לו מאוד... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כבר המון זמן את הראוטר הנ"ל (שדרוג המודם הידוע). הכל עובד סבבה והכל ובגלל שלא השתמשתי בו כבר איזה שנתיים וחצי שכחתי את הסממא או השם משתמש שנתתי לו :\ רציתי לדעת איך ניתן לאפס אותם, חישפתי באינטרנט קצת, אבל לא מצאתי משהו שעזר במיוחד... תודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני משתמש בתוכנת utorrent להורדת תכנים מהאינטרנט והתוכנה הייתה עובדת מצויין ואף יותר מכך , אלא שלפתע התוכנה עצרה מלכת וכל קובץ שאני מנסה להוריד , גם קפצים בתפוצה גבוהה מאוד לא יורדים ולא די בכלך אלא שאני גם רואה שהתוכנה לא משיגה פרטים על הקבצים ( כלומר לא מתחברת אליהם כלל ) ולמי שמכיר את utorrent אז הקבצים שאני מבקש להוריד הסימן שלידם הופך לאדום ( במצב רגיל הוא כחול ) ביטלתי את ה fire wall ועדיין העניין תקוע אשמח לעזרה בהקדם !!! ???
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחובר בחבילה של 5M בכבלים+014. עד לפני כמה ימים הייתי מחובר בחיבור MPLS (ללא חייגן). בחודשים האחרונים שמתי לב שבהורדה מחו"ל אני מקבל קצב נמוך של עד 100K (במקום 650K כנדרש). ביצעתי את הבדיקות מול אתר SPEEDTEST, מאתרי הורדה נפוצים (DOWNLOAD.COM לדוגמא) ומהאתר של 014. יש לציין, שהבדיקות של התשתית (הורדה משרתים של HOT) היו תקינות , והורדה מאתרים אחרים בארץ תקינה גם כן. פניתי לשירות לקוחות של 014, לאחר שיחות ארוכות עם התמיכה (ושוב כל הבדיקות שתיארתי קודם), החלטנו לנסות חיבור עם חייגן L2TP (כמובן לאחר הגדרות מתאימות ב- HOT). להפתעתנו (שלי ושל הנציג 014), קיבלתי מהירות הורדה הרבה יותר גבוהה (400-500K). הוא לא ידע להסביר מדוע יש השפעה כה מהותית של סוג החיבור על מ…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כחודשיים שדרגתי לחבילת 5 מגה בADSL (הספק שלי הוא נטוויז'ן), בעיקר בגלל ה32kBYTE אפלוד שהובטח לי. הבעיה היא שהאפלוד נשאר יחסית נמוך. באתר הבדיקה של נטויז'ן http://cables2.netvision.net.il/upload אני מקבל 28, בעוד שבאתר של בזק בין לאומי http://212.179.191.175/Check4.html אני מקבל 20 בלבד....... גם באיסיקיו ובביטורנט מהירות השליחה שלי רחוקה מלהגיע ל32. התקשרתי מספר פעמים לבזק ולספק, וכל אחד מהם מפנה אותי לשני ואומר שהכל תקין אצלו.. אציין שמהירות ההורדה פועלת מצוין ואני מגיע בקלות ל650(מתי שזה מתאפשר כמובן). יש למישהו רעיון איפה הבעיה? איך זה פועל אצלכם?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר לבן של בזק NGN במהירות 20 מגה. אני רוצה להגדיר סיסמא אחת, עם האבטחה הכי חזקה ולא מצליח. יש לי ווינדוס 7 וזה מבקש ממני בהתחלה איזה קוד באורך 8 מספרים מקסימום שאמור להופיע על בדקה בראוטר. לא מצאתי שום דבר כזה.. יש לציין שהמודם והרואטר זה אותו מכשיר. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים התקנתי את הרשת האלחוטית שלי בבית. עכשיו, רציתי לשאול איך אני מגדיר את המדפסת כדי שמי שעובד במחשב אליו המדפסת לא מחוברת בכבל למחשב, יוכל לשלוח אליה להדפסה? הראוטר הוא ה624+ של D-LINK. במחשב אחד יש WINXP ובשני יש WINME.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רואה המון וויכוחים על איזה ספקית עדיפה, איפה יש בעיות במהירות הורדה וכו', אז חשבתי שיהיה נחמד אם כל אחד יביא תוצאות ממבחן הורדה באינטרט ויפרסם פה את התוצאות. לא מצאתי מבחן אמין, אז החלטתי להכין אחד משלי. יצרתי קובץ .txt ריק ששוקל בדיוק 5MB והעלתי אותו לראפידשייר. מה צריך לעשות? אני ממליץ להוריד את התוכנה FlashGet, שהיא מנהל הורדה מעולה, ולהתקין אותה. התוכנה תתן לנו ססטיסטיקה של ההורדה שכוללת מהירות ממוצעת וזמן הורדה. אחרי ההתקנה, כל מה שצריך לעשות זה לסמן את הלינק ולגרור אותו אל הסמל הקטן של התוכנה שנפתח בצד ימין (נראה כמו שלושה חצים כאלה) . התוכנה תזהה אוטומטית שמדובר בלינק לראפידשייר, ותתחיל בהורדה. *הערה: אני לא בטוח שזה יעבוד עם חשבונות חינאמים (אפשרות Free באפי…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לבנות רשת ביתית לשני מחשבים בעזרת מודם (B-FOCUS ROUTER 270PR) וסוויצ' (VIEWCON 8 PORTS 10\100MBPS) הבעיה שאני בכלל לא מבין בזה ולא יודע איזה מדריכים לחפש. ואיך משנים את ההגדרות של המודם. ואני גם רוצה שיהיה ניתן לשתף קבצים בין המחשבים. אז איך עושים את זה???
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים. טוב הסטטוס מדבר בפני עצמו : ) מה הפתרונות העומדים לרשותי ומה פחות או יותר העלויות. תודה מראש לכל העונים!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שאני צריך לפתוח פורטים ואין לי מושג איך עושים את זה... מישהו יכול להסביר לי?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר אותם למחשב אחר... WINDOWS 7
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אצלי כרגע יש 3 מחשבים עם מערכת ההפעלה XP PRO, מחוברים דרך HUB ויוצאים לאינטרנט דרך אחד המחשבים (שיתוף ADSL). השימוש מבחינת האינטרנט הוא בעיקר גלישה ומשחקי ON-LINE. יש לי אפשרות להוסיף ראוטר בהוצאה לא גדולה יחסית (120-140 ש"ח). השאלה כבר מוזכרת בכותרת הת'רד אבל לחידוד: האם ראוטר יוסיף או יגרע? האם כדאי להוסיפו או להימנע מכך? האם הוא יאפשר לי להמשיך לשחק/לארח משחקים, או יבלום וידרוש הגדרות מורכבות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם התוכנה הזאת שולטת גם על מחשבים אחרים בתוך הרשת הביתית ? אפשר להגדיר לה לשלוט על מחשב אחר ברשת ,מבלי להתקין את התוכנה על המחשב השני ? או שזו רק תוכנה שעובדת על המחשב הספציפי בה הוא מותקן .
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעו אני יודע שאתם לא אוהבים דיונים על הנושא הזה אבל זה היה ממש מוזר, ממילא אני לא נותן לינקים או משהו הפעלתי מקודם את utorrent והכנסתי טורנט של witcher enhanced edition, ראיתי שאין DHT כי איזה אידיוט סימן את זה בתור פרייווט ועמדתי דקה דומיה הטורנט מתחיל, פתאום המהירות קופצת ל1.0MB לשנייה ואז לאט לאט יורדת ל700 לשנייה, ממש נבהלתי אמרתי מה זה יכול להיות ,אז אני מסתכל ברשימה של הpeers ומה אני רואה? bzq bla bla משהו ואז נגמר בstatic.bezeqint.net והוא נמצא בארצות הברית בקיצור מה הולך פה? אני זוכר שקראתי על זה פעם שקוראים לזה וובקאש או משהו כזה אבל זה בכלל בסדר שהם מחזיקים תוכן לא חוקי אצליהם?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלפתי נתב ברשת הביתית (לאלחוטי), ומאז אני לא מצליח להוריד קבצים משרתי FTP- 'לאינטרנט אין אפשרות להציג דף זה' מה לשנות בהגדרות של הנתב?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים ושבוע טוב אני שאלות ויכול להיות שאני קצת קרציה אבל זה חשוב אני רוצה לקנות נתב ואני רוצה לקנות דבר טוב אני קצת מתלבט בין חוטי וקוי אבל בשבת לאחר מחשב אני ורוצה לקנות אל חוטי אבל אני שאלה עם אני סם את הנתב בתוך ממ"ד מה המרחק שניתן לעבוד איתו בתוך הבית שלי יש תשתית לרשת לי יש נתב בתוך ממ"ד ואך זה עובד? עריכה: אלחוטי ולא על חוטי
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתחיל בזה שכבר שבוע יש מלא בעיות האינטרנט צולע כל שניה אני מקבל "הדף לא נמצא" וצריך לעשות ריפרש מאה פעם בשביל שיטען את הדף ועוד מלא בעיות קיצר אני רוצה להתנתק מבזק בינלאומי.. אינטרנט זהב לא בא בחשבון אני שונא אותם וגם נטויזן לא - השירות שלהם על הפנים אני לא מסוגל לדבר איתם בלי לקבל קריזה הרבה ברירות אין מה עם 012 ? מה עם ברק ? האם אם טובות אימינות מהירות לא עושות בעיות שירות טוב ואיכותי ולא סתם אחד שיגיד לי "אממ אולי תנסה לסגור ולהדליק את המודם זה יכול לעזור" אקטקום הייתי אצלהם מזמן הם היו מצויינים שירות ברמה גבוה אבל הם היו יקרנים בטירוף אני משלם היום 89 שקל לבזק בינלאומי בחבילה 1.5
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-