רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת .הבנתי שזה תלוי בתשתית (בזק\הוט) .תקנו אותי אם אני טועה . אגב ,האם המטרה של כרטיס 1 ג'יגה זה בעצם לאפשר להעביר קובץ אחד בנפח גדול או שזה מיועד לתעבורת רשת יותר מהירה כשיהיו רוחבי פס גבוהים יותר ? או שניהם ביחד ?.. תודה ..
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למכשור שיהיה יעיל עבורי לעבודה ופשוט לתפעול. ההמלצה תכלול, סוג, דגם ומחיר. ואם יש למישהו המלצה לחנות בבאר-שבע שמתעסקת עם תקשורת, אני אשמח לקבל שמות לפרטי. Network Cable Tester - לבדיקת נקודות תקשורת בקיר ובארון איזה חברה? איזה דגם? כמה עולה? (המכשיר עם 8 נקודות שרצות ואומרות איזה כבל לא תקין) מגלף חוטים מקצועי מחיר? לוחץ לקורונה מחיר? יש המלצה למשהו ספציפי? Dymo מכשיר אלקטרוני להפקת מדבקות מומלץ של Dymo? מחיר? או מכשיר אחר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם אני מתכוון להתחבר לאינטרנט של בזק בינ"ל<ספק+תשתית> הייתי היום בבזק סטור ויש להם 2 מודמים אלחוטיים: 1-tnn Simens Sl2 -141 2- Rotal Rta 1025 השאלות שלי הם: 1-איזה מודם הכי מומלץ מביניהם? 2-אני מחובר למחשב אחד בבית וגם בעתיד אני אשאר עם מחשב אחד.<בטוח במאה אחוז>.השאלה שלי היא האם מודם אלחוטי לא מיותר בשבילי?כלומר האם הוא לא יזיק לגלישה? האם מומלץ שאני אקח מודם חוטי רגיל? 3-בהנחה שמודם חוטי<אני מתכוון להתחבר דרך כרטיס רשת ולא דרך USB> יותר מומלץ,על איזה מודם חוטי מומלץ ללכת?בבזק הציעו לי את המודם הזה: AZTEC 600EV בתודה מראש שי נ.ב- אם ישנם המלצות נוספות אשמח לשמוע.דרך אגב אני מתכוון להתחבר למהירות 2.5 .
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה.. רציתי לשדרג את המהירות אינטרנט שלי מ-2.5MB ל12MB וכבר שיניתי אצל הספק שלי (בזק) את המהירות, עכשיו נשאר לי לשנות גם את המסלול אצל התשתית ושהתקשרתי לברר אם אני עדיין מחוייב להם הם אמרו לי שלא... כדי לי לעבור לתשתית של בזק ולהתנתק מהתשתית של הוט אם יציעו לי מחיר שווה? (הספק שלי זה בזק..) תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי בבית 4מחשבי ומדפסת שאני רוצה לחבר ברשת. כולם מריצים ווינדוס 7או ויסטה אני רוצה להפוך אחד מהם לשרת שעליו והיו כל הסרטים והמוזיקה ורוב התוכנות(אופיס וכאלה) ושכל השאר יעבדו מולו. איך אפשר לעשות זאת בצורה פשוטה? תודה מראש על התשובה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפה אם לא אז פשוט תעבירו מצטער אני חדש פה בכל אופן לענין ראיתי איזה כמה אתרים שיש להם פירסומת של אדסנס עם איקס כזה בשביל להוריד את הפירסומת ושמים את זה על פלאש רציתי לשים גם כזה אם מישהו יודע איך אשמח מאוד אם יכתוב לי פה תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי את כונן הרשת לצורך גיבוh של כל מחשבי הבית ,לאחר התקנה לא חלקה ומייגעת : 1) למה הנוריות החיבור הרשת מאחור לא דולקות אף פעם ? 2) האם קצב כתיבה של 2.7 MB לשנייה זה הגיוני (מחובר דרך נתב של לינקסיס)? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כן הייתי מקושר לראוטר אלחוטית, כך שלא היה צורך בכרטיס רשת. עכשיו, הראוטר מחובר אליי ישירות והמחשב השני מחובר אלחוטית. האינטרנט במחשב השני עובד מצויין אבל במחשב שלי (שמחובר ישירות לראוטר) לא מצליח לזהות את הראוטר. הראוטר מחובר, ואני כמעט בטוח שיש לי כרטיס רשת מובנה כי הלוח אם שלי הוא M2N-E והראוטר מתחבר לשקע שנמצא לצד כל השקעים של הUSB. הבעיה כנראה היא שאני צריך להתקין דרייברים של הכרטיס רשת, אבל אין דרייברים כאלו עם הדיסק של הלוח אם...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי מודם מדגם ECI BFOCUS 270 שעושה לי בעיות ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב ויותר חדיש. איזה מודם הכי טוב יש לבזק כיום? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עכשיו משדרג את האינטרנט שלי מ1.5/128 ל3/150 במחיר של 140 (כולל תשתית)... בשאלה היא אם להישאר עם הספקית שלי או לא...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בראוטר בדגם Dynamode, בהתחלה אני עבדתי באינטרנט דרך ראוטר, כלומר שמדליקים ראוטר מיד מחובר אוטמטי. תמיד מחובר. עכשיו ניתקתי חיבור ראוטר למודם ADSL.ו- ADSL מחובר בנפרד דרך כרטיס רשת PCI. אני רוצה להגדיר 2 מחשבים באינטרנט. ולהישתמש בכתובת מזוייפת למשל דוגמא 10.0.0.1 אני ניכנסתי להגדרות ראוטר להגדיר חיבור אינטרנט. אבל לא היצלחתי. אני רוצה במחשב ראשון יש לי חייגן לאינטרנט, ברגע כשאני מפעיל חייגן. אז אני מחובר וגם המחשב השני מחובר. במחשב ראשון יש לי כרטיס רשת PCI מחובר למודם אינטרנט ADSL, וגם יש לי כרטיס רשת O\B מחובר לראוטר. במחשב השני כרטיס רשת O\B. בהגדרות ראוטר מה הדבר ראשון בוחרים כדי שיעבוד לי אינטרנט. מה לבחור ראשון: 1. Dynamic IP 2. PPPoe 3. PPTP 4.…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים לרשת (טרופלוגיה BUS-כבל COAX) עכשיו יש לי שתי בעיות שמעצבנות אותי מאוד ואני מקווה שתוכלו לעזור לי כל המחשבים עובדים עם מערכת הפעלה WINDOWS XP הבעיות הם אך ורק במחשבים שאצלם לא מחובר ADSL הבעיות 1.בICQ אני מצליח לשלוח קבצים אבל לקבל קבצים אני לא מצליח (מגיעה לי הודעה INCOMING FILE TRANSFER אבל שאני לוחץ SAVE מופיע הודעה LISTING שזה יכול להיות ככה שעה) 2.בדואר האלקטרוני אני מצליח לקבל דואר אבל לא מצליח לשלוח דואר (גם שמה הוא מראה לי כאילו הוא שולח וגם זה יכול להיות ככה שעה) אין לי מושג מה לעשות אני מקווה שמישהו מפה יודע איך פותרים את זה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם אבל יותר מדי פעמים יוצא לי להתחבר, יעני יש את הסימן של שני המחשבים בסיסטם טריי אבל בטכלס אני לא יכול לגלוש ולא להתחבר לשום דבר... מוכר לכם הבעיה? ניסיתי כמה ספקים ואותה הבעיה.... אחי התקשר לתמיכה של 012.net והם אמרו שזה בעיה בwin98 ושאין להם מה לעשות... נראה לי מוזר, אני משתמש בwin98se עם כל העדכונים שיש וזה נראה לי מוזר מאוד... מישהו מכיר את הבעיה? דרך אגב, אם אני מפעיל מחדש את המחשב אז אני גולש סבבה............. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום נניח שאני עושה אינטרנט של 100 מגה קווי , ומקבל 60 מגה אלחוטי WIFI. 60 מגה WIFI אלחוטי לא מספיקים לי. מצד אחד אני יכול לקנות מגבר עצמה כדי לחזק את WIFI נניח שאגיע ל 85 מגה אלחוטי. מצד שני אני יכל לעשות חבילה של 150 מגה קווי וגם לקבל 85 מגה אלחוטי WIFI. בשני המקרים התוצאה דומה , השאלה מה עדיף מבחינת קרינה? האם ככל שחבילת האינטרנט גבוהה יותר, אזי הקרינה חזקה יותר ? (בהנחה שהראווטר הוא אותו ראווטר תומך עד 1000 מגה)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה, כאשר אני מתחבר לבזק בינלאומי עם חיבור PPTP הפינגים שלי לספקית הינם - 8-11MS כאשר אני מחובר ב-L2TP הפינגים הם 13-14MS בשניהם אני מקבל את ה-30 מגה אבל לפעמים נראה כאילו L2TP יותר יציב מבחינת מהירות וקפיצות פינגים... מישהו יודע מדוע זמן התגובה נמוך יותר ב-PPTP? זה לא אמור להיות ההפך?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי בעיה מיוחדת עם ה WIFI בלפטופ, רק מסקרן אותי לדעת למה אם הנתב שיש לי תומך עד 300mbps הכרטיס רשת שלי כל הזמן עובד במהירות של 65mbps ולא משנה איזה הגדרות אני עושה בנתב ובלפטופ, המהירות הזו לא משתנה כלל. בנתב DIR-655 D-LINK הגדרתי לו auto 20/40Mhz ובחרתי את הערוץ עם הכי פחות הפרעות באלחוט שזה מס' 2 לפי inssid (התוכנה), והגדרתי לו מצב N בלבד, ניסיתי גם מעורב. בלפטופ עצמו של ASUS X54HY (או LY) ההגדרות הן על חיבור לתקן N ולא שיניתי שום אופציה בכרטיס האלחוטי. האם יש דרך כלשהי לגרום לכרטיס הרשת בלפטופ לעבוד על יותר מ 65mbps ב LAN? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי בנתב הנ"ל ישנה תמיכה ב DLNA ולפחות תיאורתית אני אמור לראות התקן storage usb שמחובר ל usb שבגב הראוטר. אני אומר תיאורתית מכיוון שאני לא מצליח להגדיר את הראוטר כך שאראה את הכונן בהתקנים תומכי dlna אחרים. אני רואה את ההתקן במכשירים אחרים אבל כל נסיון גישה לתיקיות לא כושל. גם אין שום מדריך או הוראות מפורטות שמסבירות איך משתמשים בזה. מה אני שם בשדה Media Library Path? איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך את זה בשביל כבל שעובר מרחק גדול מידי, (בחוץ) ואין נקודת חשמל בדרך.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי כרטיס רשת אלחוטי TL-WN821N של חברת TP-LINK, הכרטיס נרכש דרך רשת חנויות KSP, עכשיו שאני מחבר את הכרטיס למחשב אני מקבל הרבה פחות רשתות זמינות לחיבור + העוצמה שהכרטיס קולט מכל רשת היא יותר נמוכה יותר. השוואה שאני עושה היא בלפטופ שלי, שלו יש כרטיס רשת אלחוטי מובנה שמובסס על צ'יפ של Broadcom דגם BCM4313, הכרטיס של TP-LINK מבוסס על צ'יפים של Atheros דגם AR9002U שזה בעצם שתי צ'יפים שונים AR9287+AR7010. http://www.broadcom.com/products/Wireless-LAN/802.11-Wireless-LAN-Solutions/BCM4313 http://www.qca.qualcomm.com/technology/technology.php?nav1=47&product=81 עכשיו המוכרים בחנות אמרו לי שזה הגיוני שהכרטיס רשת המובנה של הלפטופ יותר חזק מאשר כרטיס רשת אלח…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז כידוע לכולם, או שלא, סלקום מוכרים חבילות גלישה ביתיות, מעניין אותי איך הביצועים והפינגים אם מישהוא התנסה שיעלה לפה קצת מידע תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מודם-ראוטר חדש לחיבור הADSL שלי (10MB) וראיתי שבזק מוכרים את D-Link 2760U. רציתי לדעת האם אפשר להזמין בעצמי את ה2740U וזה יעבוד, או שיש משהו מיוחד בראוטר שלהם? מבחינת חיבורים אני צריך 2 עם כבל, ועוד 5-6 אלחוטיים, בלי שהראוטר יפול. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שהייתי קולט איתו אינטרנט עד לפני שבוע דרך ראוטר אלחוטי ישן בתקן G אך לפני שבוע הראוטר נדם ונשלך לפח כרגע אני קולט מהנייד אינטרנט מרשתות בקליטה מאוד מאוד נמוכה ראיתי שאנשים מפרסמים כל מיני כרטיסי רשת שהטווחים שלהם 1-15ק"מ בצורת צלחת /אנטנות .... הנתונים האלו אמיתיים???? דוגמאות : 1 " אנטנת רשת WIFI לקליטה של ראוטר מהירה, בטווחים עצומים, הרכבה חיצונית חיבור מהיר USB הקולט כל ראוטר בטווחי קליטה של 10 קילומטר שטח בנוי עד 15 קילומטר טווח קליטה שטח פתוח חודרת את כל סוגי הקירות קלה להפעלה, מהירה, בקנייה חד פעמית תוכלו לגלוש בחינם האנטנה עוקפת גם בתי מלון המוגנים ע"י קוד הצפנה פועלת בכל סוגי התקנים הקיימים G.B.N 802.11 מאפשרת קליטת טלויזיה חכמה עם מחשב מי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי את הנתב DIR-655 בנתב הפופולרי של TP-LINK, שנכון למועד זה, מבצע את עבודתו נאמנה, יש לי מס' שאלות: 1. אני מחפש את הערוץ האלחוטי הכי טוב שיתן לי את הביצועים האופטימליים ברשת ה WIFI והשתמשתי לצורך כך ב INSSIDER וברצוני להבין מה המשמעות של הגרף מבחינת ערוצי WIFI פנויים. 2. גיליתי היום משהו מעניין בלפטופ שלי: עד עכשיו המהירות הפנימית של כרטיס הרשת הייתה 65Mbps וכרגע זה השתנה איכשהו ל 135Mbps, זה מעולה מבחינתי, אך אני לא מבין איך זה קרה, ואני מאוד מקווה שהמהירות לא תחזור לעצמה למהירות הנמוכה בחזרה, השינוי היחיד שבוצע בלפטופ זה דרייבר עדכני יותר לכרטיס הרשת האלחוטי atheros ar9002wb-1ng. 3. איזה הגדרות אופטימליות ביותר אני צריך לעשות ב TP-LINK 1043 V1 על מנת לקבל את…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של חברת אדימקס דגם : BR-62W40G הכול עובד איתו בסדר.. הוא ממוקם במרתף ומחובר אליו מחשב בצורה קווית על ידי כבל רשת רגיל (במחשב מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס XP פרופשונל) מאון לאון... יש כבל רשת רגיל שעובר מהמרתף לארון תקשורת בקומת הכניסה.. בארון התקשורת מחובר סוויטץ רגיל הכי פשוט עם 5 חיבורים של חברת אדימקס. לתוך הסוויטץ לכניסה מיספר אחד היה מחובר הכבל רשת ומישם ליציאות 2 , 3 , 4 , 5 .... יוצאים כבלי רשת רגילים לכול החדרים שבכול חדר יש שקע רשת פשוט ורגיל. כרגע מחובר רק מחשב נוסף אחד ועליו מותקנת מערכת ההפעלה XP הום אדישן. שני המחשבים גם זה שבמרתף וגם זה שלמעלה בחדר הממ"ד יושבים על קבוצת העבודה WORKGROUP והכוננים שלהם משותפים והם רואים אחד את השני ואפשר להעב…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתהיה אלטרנטיבה ל NETLIMITER תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-