רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אהלן, בעתיד הקרוב אנחנו עוברים דירה, וזה מאלץ אותי להקים בדירה החדשה והגדולה רשת בייתית. הרשת אמורה להכיל מחשב PC אחד, מחשב נייד אחד, 2 טלפונים סלולרים, ואחד סטרימר. החיבור הוא לרשת של הוט במהירות של 2.5M אז מצאתי שאחד הראוטרים החזקים הוא linksys-wrt54GL ופתאום נתקלתי בעוד ראוטר שלהם (ביד-2) Linksys-wrt160N מישהו יודע להסביר בשפה פשוטה מה ההבדלים בניהם? מבחינת תמיכה בתקן N - למה בדיוק אני צריך את זה? ואם יש הצעה לראוטר אחר (לא של EDIMAX) - אשמח לשמוע. תודה רבה, אייל
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי את הגרסא הרשמית האחרונה של יוטורנט (2.2) על המחשב שלי (WIN 7 64BIT). השתמשתי בהגדרות ברירת המחדל והחלתי בפעילות סנטדרטית בתוכנה. הבעיה היא שכעבור מספר דקות מרגע הפעלתה של התוכנה - כל פעילויות האינטרנט האחרות משותקות (בעוד שהיוטורנט ממשיכה להוריד). כל אתר שאני מנסה להכנס אליו נראה כחסום, דרך האקספלורר ודרך הפיירפוקס. הדפדפן מראה ש'אתר האינטרנט נמצא וממתין לתגובה', אבל שום דבר לא קורה לעולם. ככה זה עם כל האתרים. הרצתי כל מיני כתובות ומעניין שרק אתר 'מטאליסט' לא.. נחסם.. או משהו. עולה כרגיל. יש לציין שכאשר בתקלה מתרחשת, אז כל המחשבים שמחוברים לראוטר נהיים מוגבלים לגלישה גם הם... :\ למישהו יש מושג מהי הבעיה? הצעת פיתרון? אשמח לתשובה בעניין תודה
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי ADSL של בזק. יש לי מודם ענתיקה (alcatel home speedtouch) שקניתי/חכרתי מבזק (כבר לא זוכר איך זה היה פעם, בכל אופן אני כבר לא משלם עליו כמה שנים טובות) ונתב שקניתי בעצמי (level1 wbr-3408, הוא בתקן G). יש אפשרות לקבל מודם חדש מבזק? אולי כזה שהוא גם נתב בתקן N? אולי רק נתב N? אולי גם מקלט ל-N? כמה עולה? יש דגם מומלץ? האם נתב מדגם N ישפר קליטה לקויה שאני מקבל היום מהנתב הנוכחי? כמה DB צפוי להשתפר? כמה המהירות צפויה להשתפר? אני עובד עם remote desktop בתוך הבית - ישפר ביצועים? תודה מראש לכל העונים!
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בנטוויז'ן הציעו לי דבר כזה: אינטרנט במהירות 12 מגה - 34 ש"ח למשך 6 חודשים + 9 חודשים חינם (ממוצע: 13.6 ש"ח) טלפון עם 1000 דקות לנייד ונייח - 50 ש"ח למשך 11 חודשים + חודש חינם (ממוצע: 45.8 ש"ח) סה"כ: 59.43 ש"ח ממוצע בחודש. זאת החבילה שהציעו לאמא שלי דרך העבודה שלה, מן מבצע רק בשבילם. עכשיו רציתי לדעת אם זה בכלל משתלם כי אני לא כל כך מתמצא במחירים לטלפונים של ספקי האינטרנט. בסך הכל זאת חבילה משתלמת או שיש יותר ? לפי מה שאני יודע המחיר לאינטרנט הוא נורא זול בגלל שזה באנדל של אינטרנט + טלפון אצלם, אבל המחיר לטלפון סביר ? *נ.ב ההתחייבות על האינטרנט היא למשך 6 חודשים וההתחייבות על הטלפון היא 11 חודשים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
hey i need the 3crwe554g72x_12Oct2005.exe firmware for my router but it wont let me download from the 3com site saying i dont come from a usa origin. is there anyone that knows a bit about proxy or just has this file could upload it somewhere. thanks alot
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הגרסה הנ"ל על הנתב, בזמנו כשהתקנתי את הגרסה היא לא תמכה ב-L2TP אבל מכיוון שעכשיו היא כן תומכת ואני נותן את הנתב שלי לאחי שמחובר בהוט (ללא חייגן) אני רוצה לשדרג את הגרסת קושחה לזאת שתומכת בחייגן L2TP. נכנסתי לאתר הרשמי, הכנסתי את הדגם שלי וקיבלתי רשימה של כמה גרסאות\ורסיות. במה לבחור ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, מכיוון שאין לי ידע אפילו מינימאלי בראוטרים אני מבקש את עזרתכם בהמלצה לראוטר אלחוטי. יש לי כרגע בבית מחשב נייח ומחשב נייד,אני משתמש במודם של Thomson עם חייגן,התשתית היא הוט והאינטרנט של 014 - מהירות 12 מגה. הייתי רוצה המלצה לראוטר טוב שיעניק לי את כל מה שאני צריך ושלא יהיו איתו בעיות. מכיוון שאין לי מושג מה אמור להיות ראטור טוב ובמידה ויש לכם שאלות שיכולות לכוון לתשובה הנכונה אני אשמח אם תשאלו. במידה ואולי זה יעזור - התקציב הוא לא פונקציה,במידה ויהיה משוה טוב גם במחיר של 400 ומעלה וזה יהיה רלוונטי לקחת אז אני אקח. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש הרבה בתוכנה - PS3 Media server, יש לי בא בעיה שסרטים של 1080P נתקעים לי למרות שהמחשב שלי חזק מספיק כדי לשדר אותם. שאלתי בפורום של התוכנה ואמרו לי שאני צריך לקנות מתג של 1 ג'יגה CAT 5 עם מינימום 5 ports (אני לא כל כך מושג מה זה ה- CAT 5 הזה וה- 5 ports ) אני מחובר לבזק ויש לי כמה מחשבים ורשת, יש לי ראוטר Asus am 604G. השאלה שלי בעצם היא איזה מכשיר אני צריך לקנות שתומך ב 1 ג'יגה עם CAT 5 ו- 6 ומעלה פורטים. לא אכפת לי לקנות ראוטר או מתג, אם זה מתג אז אני אצטרך הסבר איך לחבר בינו לבין הראוטר הנוכחי שלי. אז בעצם מה אני צריך לקנות? אשמח לעזרה, תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום. אני מאוד לא בקיא בתחום, אז סליחה מראש אם אני טועה במונחים ובניסוח.... אני מנסה כבר כמה שעות טובות לעזור לאדם שבבעלותו עסק. ברשותו אתר אינטרנט (שה HOST שלו הם Dreamhost). ברשותו גם כתובת מייל. אבל הוא משתמש ב Outlook. לאחרונה הוא קיבל המון תלונות על כך שהוא לא מקבל את המיילים שאנשים שלקוחות שולחים לו. נכנסנו לכתובת המייל ישירות (ללא התיווך של Outlook), ואכן - כל המיילים עליהם התלנונו, נמצאו ב SPAM. ברמת העקרון - ניתן להעביר את המיילים ל WHITE-LIST, ולגרום לכך שלא יגיעו שוב ל SPAM. אבל השאלה שלי היא האם ניתן להחליף את השירות כולו לשירות GoogleApss. ז"א - האם אפשר לשמור על השם המקורי של כתובת המייל (X@dily.com), אבל לעבור לחשבון ג'ימייל? זאת הדרך הטובה ביותר של…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ איתכם. בחדר מסויים יש לי קליטה של 20 רשתות אלחוטיות. אולי בגלל אותו עניין, השיחות הסלולריות מתנתקות ולפעמים לא שומעים טוב. הגלישה נפסקת ברשת אלחוטית מוצפנת בקליטה מקסימלית. באותו רגע אין פינגים לאינטרנט ולנתב. אותו דבר עם רשת ללא הצפנה בקליטה מקסימלית. הנתב עבד תקין בבית אחר. הרשתות בתקן N. הכרטיס האלחוטי הוא כרטיס בעוצמה 1000mw. אשמח להצעות.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מטייל בדרום אמריקה האייפוד תיפקד 100% עד לא מזמן. הגעתי לעיר בשם פוקון ומשהו השתבש אני לא מצליח לגלוש עם המכשיר. במקום שאני נמצא יש רשת שעובדת טוב ב100% אני יודע את זה כי לחבר שלי יש אייפוד דור 2 שמחובר וגולש ברשת. הרשת מאובטחת בWEP אני מקיש את הסיסמא והאייפוד "מתחבר" לרשת מופיע לי הסימון של הקליטה בצד שמאל למעלה אבל שאני מנסה לגלוש אני מקבל את ההודעה "ספרי לא יכול לפתוח דף זה כי הוא אינו מחובר לאינטרנט" בדקתי במאפיינים של הרשת והשורה של הנתב הייתה ריקה. ניסיתי להכניס את הנתונים ידנית באופן זהה לזה של האייפוד של חבר שלי. קיבלתי הודעה אחרת שאי אפשר לפתוח כי השרת או נתב לא זוכר בדיוק לא מגיב. חשבתי שמדובר בבעיה מקומית אבל כשניסיתי להתחבר היום בעיר לרשת שוב נתקלתי באותה …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי חיבור של אורנג עם הסמארט בוקס והאינטרנט עובד דיי לאט אני אוצה לשלול את הסמרט בוקס שלהם איך אני יכול להתחבר באופן ישיר ?? אני מניח שצירך חייגן אבל איך אני מגדיר אותו?? ראיתי את זה: http://www.netcheif.com/Articles/BrdBandDefs/BrdBandDefs.htm#054 השאלה אם זה אפשרי ואיך אני מגדיר הכל עם וינדוס 7??
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי במחשב הביתי שמחובר לראוטר D_LINK (תקן N אלחוטי ) בחיבור עם כבל מופיע עם עלית המחשב בחיבורי הרשת - רשת ציבורית לא מזוהה . זה מופיע מתחת לרשת (חיבור רגיל) בחלון "מרכז הרשת והשיטוף" כחיבור נוסף (ומיותר כנראה). רק כשאני עושה "הפוך ללא זמין" בפרטים של ה LOCAL AREA CONECTION ואחר כך לוחץ על "פתור בעיות" ו"תקן בעיות כמנהל" אז המחשב מתחבר ואפשר לגלוש... מה שעוד יותר מוזר שזה מופיע לא בכל הפעלה - אלה ברובם ... נציג של 012 "בתמיכה מתקדמת" לא ידע למה זה קורה ומה לעשות ורק הציע לנסות להתקין מחדש את הדרייבר לכרטיס הרשת (של אינטל). - הורדתי והתקנתי - אבל זה עדיין קורה ! יש למישהו מהמומחים כאן רעיון ? (זה די מציק - ובעיקר לאשתי שלא ממש יודעת לעשות את כל התהליך...) תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי את הכרטיס שבכותרת ופרמטתי את המחשב, התקנתי ווינדוס 7 64 ביט. התקנתי את הדרייברים שהגיעו בדיסק ההתקנה ולא מצאתי רשתות, אז התקנתי דרייברים מעודכנים מהאינטרנט וזה עדיין לא עובד.. פירמטתי מחדש, הכנסתי אותו ל- PCI אחר ושום דבר לא עובד.. אני מצליח לזהות רשתות בתוכנה המובנית של הווינדוס אחרי שאני מדליק את המחשב מחדש, ולפני שאחד ה- SERVICES של כרטיס הרשת עולה, אבל אני מאבד את האופציה די מהר, ואני לא מוצא איזה SERVICE גורם לבעיות.. יש למישהו עצות? מישהו כבר מכיר את הבעיה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הנתב הזה היה הנתב המומלץ ביותר בפורום. כולם שיבחו אותו ואמרו שהוא איכותי ועושה את העבודה. למה אף אחד לא דאג לעדכן שהוא רק נתב ולא יכול לשמש כמודם? אני לא בא להאשים אף אחד, הטעות כבר נעשתה, אשמח אם תעזרו לי ולעוד רבים אחרים בפתרון הבעייה. לאיזה דגם רצוי להחליף את הנתב הזה או שמא יצא עדכון קושחה שיכול לעזור פה? מה היתרון של נתב בלבד על נתב ומודם ביחד? אשמח אם ימצא פתרון לבעייה בן
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קולט אות אינטרנט חלש בעבודה, והייתי רוצה לשפר את המצב. חיפשתי בזאפ וממה שראיתי, אהבתי את http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?class=&content=spe&pmodel=TL-ANT2424B יש לכם הצעה טובה יותר בתקציב דומה? ועל איזה כרטיס רשת usb כדאי לי ללכת עם כניסת תבריג לאנטנה כזאת? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://thecom.co.il/article.php?id=14717
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני משמתמש כבר מספר שנים באינטרנט קווי (1.5). לאחרונה חשבנו לשדרג, והספקיות נותנות מודם אלחוטי, אבל הבנתי שהשימוש בזה לא פשוט - צריך לפתוח פורטים לשם שימוש בתוכנות שונות ולאבטח את הרשת. האם זה באמת כרוך בכ"כ הרבה אנרגיה והשקעה ? אני פשוט לא כ"כ מבין בנושא ולא רוצה לבזבז שעות על חיבור תקין לאינטרנט. תודה
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לגשתלתיקיות משותפות שיש לי על השרת. אני לא מצליח ואני מקבל את ההודעעה הזו: system error 53 has occurred כשאני עושה פינג לשרת, אני מקבל פינג חיובי. אני פשוט לא מצליח לגשת אליו אני מנסה לגשת אליו דרך הrun... אני כותב \\ip ובמקום אייפי - אני כותב את הכתובת של השרת.. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
השטלתי על מחשב מרוחק , ואני חיב להדפיס ממנו מסמכים ,ואני רוצה להדפיס ממדפסת שמחוברת למחשב השולט, והגדרתי בהשתלטות שישתמש במשאבים מקומיים ,וכשאני מנסה להדפיס ,הוא מראה לי את המדפסת ברשימה של המדפסות ,אבל בפועל הוא לא נותן להדפיס ,הוא כותב הודעה שלא ניתן להדפיס בגלל בעיות הגדרה . למשהוא יש רעיון מה צריך להגדיר עוד . תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי נתב של חברת EDIMAX מדגם BR-6204Wg ואני מעוניין לפתוח פורטים לאימיול בכדי שאני לא אקבל מזהה. יש פה למישהו מושג כיצד אני עושה זאת? התקשרתי לתמיכה ש לחברה אך אני ממתין דקות ארוכות על הקו ולא עונים לי. בזק מספקת לי את התשתית ואני עובד עם חלונות WINDOWS 7 ULTIMETE תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
במקרה גיליתי שהחודש הסתיים לי המבצע של האינטרנט, ואני כרגע משלם מחיר מופרז של 110 ש'ח על תשתית של 4MB בבזק. המחיר הזה לא הגיוני. המטרה שלי להוזיל למחיר נורמלי ללא התחייבות. בזק דוחפים אותי להתחבר ל10 מגה (כ-150 ש'ח ומהירות אפלאוד זהה - לא מעוניין כרגע). אני כבר לא מעודכן, אבל אני זוכר שיש עוד תשתיות חוץ מבזק והוט - מי הם? ומה המחירים של 4-5MB?
-
- 13 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר הנ"ל לאחרונה ובערך פעם ביום - יומיים הראוטר נתקע ופשוט אי אפשר להגיע אליו, אין אליו פינג והפתרון היחידי הוא כיבוי והדלקה מחדש של הנתב. לאחרונה שידרגתי את הקושחה שלו לגרסה האחרונה ל- 1.34WW אבל התקיעות עדיין קורות. ראיתי פה בפורום את הת'ארד הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480399.0 שבו מתלונן משתמש מסויים על בעיה דומה ו-Cheif כותב: התופעות שאתה מציין הן תוצאה של עומס יתר על הנתב. אם אתה עושה שימוש בתוכנות הורדה (TORRENT) כדאי שתקטין קצת את כמות ה-CONNECTIONS ומספר ההורדות במקביל. כמו כן, תוודא שהנתב יושב באופן שפתחי האוורור שלו אינו חסומים -- יכול להיות שהוא מתחמם וזה פוגם בביצועים שלו. לגבי ה-SWITCH -- תרשום על איזה דגם מדובר רק על מנת ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מאז התקלה של טריפל C בשבוע שעבר אני סובל ממהירות גלישה בלתי נסבלת לארה"ב. פינגים של 375-400ms וקצב של 0.25-0.5mbps לשרתים אמריקאיים. מהירות בישראל עם חבילה של 8mbps מצוינת עם פינגים של 25ms. אתמול טענו שזו בעייה אצלם שתתוקן, היום אני משוחח עם דניס מטריפל C שמתעקש שאין אצלי שום בעיה. מה עושים. מחליפים ספקים? אני נטול כבלים ולווין בזכות חיבור ב-VPN וצפייה בהולו ונטפליקס. עם מהירות כזאת עוד אצטרך למכור את נשמתי לשטן ולהתחבר לכבלים! יש איזו חברה אחרת מומלצת עם סטרימינג טוב מארה"ב?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס רשת הזה "KINAMAX 802.11a/n/b/g 300Mbps" ואת הראוטר הזה "TP-LINKE 1043D" שנייהם אמורים לתמוך בחיבור של 300Mbps אבל מסיבה לא ברורה אני מתחבר במהירות של 150Mbps למרות שהמחשב צמוד לראוטר(מטר ממנו בלי קירות) הגדרתי בראוטר שהוא יעבוד רק על תקן "N" ובמהירות של 300Mbps ובדקתי את הכרטיס רשת שרק הוא היה מחובר(אלחוטי) לרשת.. יש לי "WIN 7 U" ובדקתי את המהירות בעזרת לחיצה על מצב בכפתור הימני על כרטיס הרשת... מישהו יודע למה זה קורה , ואיך אני יכול לסדר את זה?? משם קניתי את הכרטיס: http://www.dealextreme.com/p/high-power-802-11a-n-b-g-300mbps-usb-2-0-wifi-wireless-network-dongle-33188
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-