עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by msy,

ברשותי ראוטר של EDIMAX . עדין לא חיברתי אותו כי ברשותי רשת שיוצאת ממחשב מרכזי א' . בפורומים אני קורא הרבה על בעיות הפתיחת פורטים . שאלתי : אם אני אבטל לגמרי את הפיירוול של הראוטר כי לכל מחשב ברשת יש כבר פיירוול האם זה יאפשר כניסה חלקה לתוכנות לתוכניות ולמשחקים ללא פתיחת פורטים? תודה

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  2. אז ככה כרגע יש לי חיבור ADSL 1.5 מגה וראיתי שהמחיר של 5 מגה נפל ל100 שח אז אני מעוניין לשדרג אבל כמה זה יעלה לי בכללי (בתיקווה שאני קרוב למרכזיה) 100 שח + 60 שח קו? איך זה הולך? תודה

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  3. עד כמה שהבנתי יש מספר מכשירים איזה לבחור? הבנתי שאני אמור לקבל מכשיר בתקן G.

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  4. Started by zxcvbnm,

אני מעוניין לבנוות רשת ביתית בין מחשב חדש (amd 64 3000 albatron k8nfu4) למחשב הישן שלי (athlon 1200). עכשיו למחשב החדש מחובר מודם alactal לכרטיס רשת על הלוח ובמחשב הישן יש רק כרטיס רשת אחד לא על הלוח. בשתי המחשבים מותקנת Windows XP. השאלה שלי היא האם אני צריך להוסיף עוד כרטיס רשת באחד המחשבים או בשניהם ואני צריך גם מדריך. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  5. אני פשוט רוצה לדעת אם מישהו הצטרף למבצע הזה של אורנג', שהוא שימוש באינטרנט ובטלפון מאורנג', 3 חודשים חינם וללא כל התחייבות. האם אכן הם לא גובים כסף ואין איזה התחייבות עתידית, ואפשר לסיים את המבצע ללא כל תשלום? נשמע מוזר 3 חודשים ללא כל התחייבות. תודה בכל מקרה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by tiger3,

יש לי כרטיס רשת OnBoard של Realtek TRL8139 ויש לי כרטיס רשת של Intel שני הכרטיסים הם 10\100 האם הכרטיס רשת שהוא לא OnBoard נ- Intel אמור לעבוד יותר מהר ולהיות יותר יציב עם האינטרנט יש לי חיבור 2MB עם ספק בזק בינלאומי ו - adsl

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  7. אני צריך לחבר את הנייד לנט ואין לי מושג איזה כרטיס כזה מומלץ ליקנות לצערי את החיבור פיסיאימידיה הזה במחשב הנייד לכן אני צריך אותו USB האלה כמו הסטיקים. אך אני צריך שהוא יוכל לעבוד עם הנתב שנימצא 3 קומות מעליו. זה אפשרי בכלל??? תודה רבה מראש...

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  8. אני לקוח נטויז'ן בכבלים חבילה מהירות-750. לאחרונה האינטרנט מתנתק לי ועושה בעיות כאשר אני עושה Repair ל-Local Area cinnection , זה לא מצליח לתקן אותו. עכשיו מה שאני מנסה להגיד פה שעם מישהו יודע מה הבעיה אולי לא חברתי טוב משהו אולי לא הגדרתי משהו טוב כי זה גם נותן לי לרוב את השגיאה מס' 789 אני חושב כאילו הוא לא יכול להתחבר לשרת שהוא cable.netvision.net.il אני חשוב... אולי יש משהו עם החיבורים לממיר הדיגטלי ? או שזה לא קשור... טוב בבקשה תעזרו לי כי זה ממש מחריד. תודה,

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by PrefaceAlumni,

אני רוצה לקנות את הראוטר הנ"ל, ולחבר לו הארדיסק נייד. האם האקסטרימר יוכל לנגן ממנו סרטי hd ללא בעיות? המרחק הוא לא גדול בינהם.(כ2 מטר, אבל יש קיר מפריד). תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אהלן חבר'ה אני זקוק לעזרתכם. בבית של אח שלי, יש 2 קומות. בקומה השנייה יש ראוטר של רשת אלחוטית ובקומה הראשונה לא קולטים את הרשת, ואח שלי צריך לקלוט בקומה הראשונה את הרשת בשביל הלימודים.(בין הקומה הראשונה לשנייה יש מדרגות) אז אח שלי ניגש לבאג והציעו לו לקנות edimax range extender access point באיזור ה200-300 שקל. רציתי לשאול אתכם, מה אתם ממליצים לעשות? יש פתרון אחר אולי? יש רכיב שכדאי לקנות והוא יותר זול? הפתרון של העברת כבל מהראוטר עד ללאפטופ לא פרקטי. תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. Started by GMTK,

אז ככה ליפני כמה ימים הוט החליטה שיש אתרים שיש בהם יותר מידי מידע צריך לסגור אותם. בגלל שהם נותנים 100M יש להם עומס אז הם רוצים שלא נוריד דברים שלא ניגלוש באתרים כבדים ועוד והם כאילו אומרים שהם נילחמים באתרי הורדות. אני אישית חושב שזה טיפשי אבל הינה הסרטון והסברים בנאדם תותח שעבד קשה בשביל זה. "אם תוכנה או תוכן מסוים מוצאים חן בעיני, אני משלם עליהם. אני מוחה על חסימת הרשת על ידי גופים מסחריים" http://www.internet-israel.com/internet/%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98/%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%A2-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99-%D7%A2%D7%9C-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98/%D7%9E%D7%A6%D7%A0%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%90%…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום ברשותי שני מחשבים המחוברים בניהם בכבל מוצלב מחשב א מצליח להתחבר למשחב ב בREMOTE DESKTOPE אך מחשב ב אינו מתחבר למחשב א והוא מציג הודעת שגיאה "THE CONNECTION WAS ENDED BECAUSE OF A NETWORK ERROR PLEASE TRY CONNECTING TO THE REMOTE COMPUTER AGAIN" בשני המחשבים לא מופעל פיירול ובשני המחשבים מאופשר האפשרות של REMOTE DESKTOP תודה לעזורים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by dazzler,

אם אני עושה חיבור vpn עם מחשב אחר , האם הוא מזהה אותו כמחשב רשת כמו ברשת רגילה? ואם כן איזה תכנה מומלצת לדבר כזה?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by swan,

שלום לכולם.. יש לי בית עסק שמרושת אלחוטי. אני רוצה לתת אפשרות ללקוחות שיתחברו לאינטרנט דרך wi-fi אבל מבלי שזה יפגע באבטחת המידע של המחשבים שלי. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  15. Started by Nemesis,

אצל נועה יש אותו במבצע יחד עם כרטיס רשת אלחוטי PCI ב-340 ש"ח. תומך בחיבורי PPTP/L2TP סטנדרטיים של בזק וכבלים? יש למישהו משהו רע לאמר עליו?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by tembo,

שלום, אני חושב שאני צריך לשאול את זה כאן כי נראה לי שזו בעיה שקשורה לרשת הביתית שלי. יש לי מסגנר ב 2 המחשבים שמחוברים אחד לשני (אחד מהם מקשור לאינטרנט). לכ פעם שאני מפעיל את המחשב ומעלה MSN הוא כותב לי שאני כבר מחובר! וכאילו מנתק אותי ממקום אחר שאני לא יודע מאיפה. אין שום אייקון של המסגנר שעובד לפני זה ואני לא יודע איך לגרום לזה שהוא לא יתחבר לי. כמו כן הבעיה מופיעה כמישהו מפעיל או מכבה את המחשב השני, כלומר כשמעלים את המחשב השני הוא פתאום מנתק אותי מה MSN שלי אבל הוא לא מתחבר עם ה MSN במחשב השני לפחות לא רואים. אולי זה מפעיל את זה בקובץ שמעלה את כל התוכנות בהרצה הראשונה. יש אולי שם קובץ לMSN שאוכל לחפש אם המערכת מעלה לי את זה כל הזמן?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by AgEnT_OrAnGe,

שבוע שעבר הקמתי בבית רשת אלחוטית בעקבות רכישת מחשב נייד. כרגע ברשותי שני מחשבים, אחד נייד ואחד נייח. הרשת עובדת מצויין, אחלה קליטה וכדומה. אבל דבר אחד אני לא מצליח לעשות, לשתף את המדפסת של המחשב הנייח אם הנייד. הרצתי את אשך(ף) הקמת הרשת, והוא מזהה את קבוצת העבודה ואת שתי המחשבים שכביכול מחוברים ברשת אבל הוא לא רוצה לשתף את המדפסת. ניסיתי להגדיר דרך המדפסת את השיתוף וכביכול הכול טוב ויפה אבל היא עדיין לא משותפת. מה אני יכול לעשות.....התייאשתי כבר להשתלט על המחשב הנייח דרך הנייד, להעביר את הקבצים ולהדפיס אותם שמה. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  18. לא מצליח להעלות קבצים שגדולים מ-100mb.נכשל בכל פעם.מישו מכיר שרת איחסון יעיל יותר?אולי בכלל ישראלי(יש כזה?)?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  19. זהו, נמאס. נמאס מראוטרים זולים שמתנתקים כל חצי שעה. אפשר לקבל המלצה לראוטר איכותי בתקציב שציינתי? חשוב שתהיה תמיכה בתקן N אם בעתיד אחליט לשדרג כרטיס רשת.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by pssheba,

שלום, ברשותי נתב ו 3 מחשבים שמחוברים אליו. בעבר התקנתי ע 2 מחשבים win xp הם היו מחוברים לרשת דרך נתב, "ראו" אחד את השני (מקש ימני ב: my network places ו search for computers) והעולם היה יפה. לאחרונה חיברתי מחשב חדש לראוטר (win xp) שיתפתי תיקיות אך אף אחד מ 2 המחשבים הוותיקים לא "רואה אותו ממטר". מישהו יכול להנחות אותי איזה wizard מאיזה תכנית (my network places, my computer) עלי להריץ בכדי לצרף את המחשב החדש שלי ל LAN ? תודה

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by original,

כדאי לעבור מרשת אלחוטית לרשת על קווי חשמל? מה היתרונות והחסרונות? איך מבצעים את זה עם 4 מחשבים?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  22. Started by rotem_o,

שלום לכולם! בזמנו התייעצתי אתכם בנוגע לקניית ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת. קניתי את ה-LinkSys WRT54GL וכרטיס רשת אלחוטי EDIMAX EW-7128G אך בגלל שהקליטה לא הייתה חזקה (הראוטר קומה מעל המחשב) החלפתי את הראוטר ל- COMPEX NP27G והקליטה הייתה טובה יותר. הכל היה טוב ויפה עד שלפני כחודש-חודשיים כשחבר בא אליי והאינטרנט לא עבד , אז הוא התחיל לבדוק ולשנות את ההדגרות של הראוטר (הוא מבין ברשתות) לבסוף אחרי שהלך התברר שהמודם למעלה פשוט היה מכובה. הדלקתי אותו, והאינטרנט שב. הבעייה היא שמאז הכל זוחל. הורדות - מהאינטרנט במהירות של כ-20-30 , וכנ"ל בתוכנות שיתוף קבצים. גלישה רגילה באינטרנט - לוקח זמן עד שכל דף עולה, והרבה הרבה פעמים הוא רושם שלא ניתן להעלות את הדף, ורק אחרי רענון מספר פעמים זה …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by פינגרס,

עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הי, אני מחפש פתרון לרשת WiFi. צרכים: גלישה, סרטים, YouTube וכדו' עבור טלפונים סלולריים ולפטופים. מיקום: שתי קומות בשטח כ 100 מטר כל אחת. ממד באחת הקומות דרישות מיוחדות: באיזור חדרי השינה אני מעדיף אפשרות להפסיק את שידור הרשת באופן אוטומטי בשעות הלילה. כיום: יש שני נתבים עם שתי רשתות WiFi. אבל אין כיסוי מלא, ובמקומות שיש קליטה גרועה לרשת אחת ומצויינת לשניה לא כל המכשירים הניידים עוברים אוטומטית מאחת לשניה. אשמח לקבל המלצה. תודה

• 8 תגובות
    • 5.1k צפיות
  25. Started by davidz85,

מישהו נתקל בבעיות התחברות לגיימר בבזק בינלאומי החל מהיממה האחרונה? ואם כבר מצליחים להתחבר זה איטי בטירוף..

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.