רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי תשתית הוט ואינטרנט נטויזין 12M בחדר עבודה ואינטרנט 012 1.5M בסלון (נתקעתי עם 2 חברות בגלל התחייבות) כאשר רציתי להתנתק ב012 הם הציעו לי הצעה יותר טובה שקיבלתי מנטוזין אבל גם בנטוויזן יש לי התחייבות.. למעשה אני נשאר בהחלטה של "איזה חברה יותר טובה"? מה יותר טוב 12M של 012 או של נטוויזן? כרגע אני בנקודה שאני יכול לבוא בדרישות (סוף סוף) לספק... האם שווה לדרוש משהו ספציפי? עם איזה ספק כדאי להשאר? תודה
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם : אבקש את עזרתכם ב 2 הבעיות הנ"ל גלשה איטית אני מחובר לתשתית בזק (מהירות 1.5M עם מודם של בזק TNN וספקית האינטרנט שלי היא בזק בנלאומי בזמן האחרון אני חווה מהירות גלישה איטית להחריד למרות בדיקות מול ספקי תשתית + אינטרנט לא מוצא עדיין תשובה ניתקתי את הראוטר ואני עובד דרך המודם המהירות השתפרה הרבה יותר טוב אבל זה עדיין לא מה שהיה מחשב אחד מחובר בצורה קווית ע"י הראוטר והמחשב המרוחק ברשת האלחוטית החלפת ראוטר+כרטיס רשת אלחוטי ברשותי רשת אלחוטית הכוללת ראוטר TP LINK WR-641 + כרטיס רשת אלחוטי של TP LINK איכות האות תמיד ירודה ואני רוצה להחליף ציוד חשבתי על Link-sys אבל לא מצאתי ראוטר שכולל את המודם
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
היי, עברתי לפני מספר ימים לחיבור עם חייגן בבזק בינ"ל, לאחר שתמיד הייתי ללא חייגן. אני מחובר דרך נתב קווי (ישן) של אדימקס ויש לי מודם טריון (גם ישן..) של הוט. היום בבוקר ראיתי שאין לי חיבור לאינטרנט, ומשום מה הנתב לא התחבר מחדש. רק שהוצאתי חשמל וכבל רשת רשת הוא חייג והתחבר מחדש. 1. האם תמיד אחרי ניתוק אני צריך ידנית להתחבר, אין לחיבור עם חייגן חיבור אוטומטי אחרי ניתוק? 2. דבר נוסף, האם כאשר אני מחובר עם חייגן, אני אוכל להתחבר לVPN בחו"ל - או שיש בעייה עם VPN על גבי חייגן? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני נמצא במקום עם רשת אלחוטית ואקסס פוינט של TP LINK מדגם 501G במקום מופיעות שתי רשתות האחת בשם מסויים והאחרת בשם אחר האחת מוצפנת בשיטת WAP2 והשניה בWEP ביקשו ממני לשנות גם את השניה לWAP2 ושאלתי איפה הראוטר שלה הפנו אותי לאקסס פוינט מהדגם המצוין להעיל קודם כול האם זה אפשרי שהאקסס פוינט הוא הראוטר של הרשת השניה? אם כן איך אני מתחבר אליו? ניסיתי לחבר אליו לפטופ בצורה ישירה ולהשתמש בכתובת ללא הצלחה ואז שמתי לב שמדובר באקסס פוינט ואין לי ממש נסיון עם רשתות כאלה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הייתה לנו מתכונת ועשיתי אותה ככה ככה... האם הVLAN שעשיתי הוא בסדר?,מדובר על 4 מחלקות+מחלקה אחת נוספה עם ה2 מחשבים שמחוברים לAP ככה שבסך הכל 5. תמונה למטה ואם מישהו רוצה ממש לעזור לי ולבדוק את העבודה שעשיתי מה טוב,הנה הלינק להורדה http://f2h.nana10.co.il/bekznys2pwn1# כמובן שהתוכנה שאיתה פותחים את השמירה הוא PAKET TRACER של סיסקו. ***אם זה יותר מתאים לרשתות תעבירו לשמה. תודות. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני 3 חודשים USB Skype Gateway מאתר סיני המכשיר הגיעה עם תוכנה שנקראת ITA, התוכנה עובדת עם ה- SKYPE . עברתי אחרי כל ההוראות התקנה והכל עבד לי כמו שצריך עד ש.... בזמן האחרון אני מתקשר דרך ה- SKYPE במחשב הנייד לבית השני שבו מחובר ה- Gateway אחרי 1-4 דק' בערך ישנו צפצוף כמו של ניתוק. לא ידוע לי למה זה קורה וניסיתי למצוא כל דרך (שאני מכיר) למצוא פתרון. אני זקוק לעזרה למצוא תוכנה אחרת או מישהו מכיר את התופעה הזאת ואיך אפשר לסדר את זה. זה המפרט אם זה יעזור: USB Gateway,USB Skype Gateway with PSTN LK-C18 תודה על העזרה זאב.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היום התקנתי לפטופ חדש עם Windows 7 32Bit אצלי בבית. הלפטופ נמצא באותו Workgroup כמו כל שאר המחשבים בבית והוא מצליח להתחבר לכוננים המשותפים בכל המחשבים האחרים כמו כן, אני מצליח להשתלט באמצעות הלפטופ הזה על שאר המחשבים בבית (באמצעות remote desktop) וגם מהמחשבים האחרים אני מצליח להשתלט עליו (שוב, באמצעות remote desktop) הבעיה היחידה שיש לי זה שמחשבים אחרים לא מצליחים לגשת לכוננים המשותפים על הלפטופ הזה. הגדרתי את השיתוף בדיוק באותה צורה כמו שמוגדר במחשבים האחרים עד כמה שאני מכיר וגם לפי מה שחיפשתי בגוגל, וזה עדיין לא עובד. שוב, כמו שאמרתי, הלפטופ מצליח לגשת לכוננים משותפים של מחשבים אחרים אבל מחשבים אחרים לא מצליחים לגשת לכוננים המשותפים של הלפטופ... למישהו יש מושג מה יכול ל…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כבר כמה ימים שיש לי את הNAS החדש שלי(שמופעל ע"י FreeNAS) ואני מאוד מרוצה ממנוץ אני מנסה ליצור אפשרות שתאפשר לי להיכנס לשרת דרך האינטרנט. הוראות כאן:http://www.neowin.net/forum/topic/759064-how-to-setup-freenas-to-acess-files-using-internet/ עשיתי את כל הצעדים שכתובים עכשיו שאני מנסה להתחבר הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמה למרות שלא הגדרתי אחת. איך מגדירים שם משתמש וסיסמה לFTP בFreenas?. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח פורטים בראוטר שלי (Siemens ADSL SL2-141) כדי לשחק minecraft במולטי, אני לא יודע מה לכתוב בסעיף הזה: Forward to Internal Host IP Address: כי כשאני כותב ipconfig בcmd זה אומר לי שהפקודה לא קיימת. מה צריך לכתוב שם?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אני מחפש משהו איכותי יש משהו יותר טוב מ D-Link Dir-655 או ללכת עליו וראיתי שיש גרסה A ו B שלו זה משנה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין לרכוש ראוטר אלחוטי - כנראה בארה"ב והנטייה שלי היא לכיוון לינקסיס \ סיסקו, למרות שאף פעם לא היה לי מכשיר שלהם. העדיפות היא לדגם עם USB - במידה והוא מאפשר שיתוף מדפסת (אפליו עם קושחה לא רשמית) אבל ממש לא חובה. האם כדאי לרכוש את אחד הנתבים החדשים עם האנטנות הפנימיות או שעדיף ללכת על ה WRT54GL המוכר והמומלץ התקציב עומד על כ 100 דולר באי ביי הדגמים האלו עומדים בתקציב: E1000, E3000, WRT54G2 גם דגמים של חברות אחרות אפשריים, חוץ מ EDIMAX שיש לי נסיון מר איתם. תודה, עמית
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע מה הסיבה שכשאני מתחבר לרשתות WIFI מסוימות שלא מאובטחות ומופיע הסימול של הWIFI באייפוד שמראה שאכן יש חיבור לרשת המכשיר לא נותן להיכנס לשום אתר ומציג הודעת שגיאה שהדפדפן לא היה יכול להתחבר...?
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מחובר במהירות 10 מגה ביט של בזק NGN. יש לי שני מחשבים מחוברים לנתב אלחוטי. הראשי מחובר ישירות לנתב עם כבל ישיר. השני מחובר לנתב בצורה אלחוטית עם סיסמה. (הצפנה חזקה עם סיסמה חזקה) הבעיה: גם כשהמחשב המחובר אלחוטית מנותק מהרשת (ע"י הוצאת האנטנה מהמחשב עצמו) אני חש רוב הזמן נפילה דרסטית במהירות החיבור לאינטרנט, ביצעתי מספר בדיקות בהזדמנויות שונות ע"י שימוש בספיד טסט באתר של בזק וגם בספיד טסט .NET התוצאות נורא עלובות בין 1.5 ל-2 מגה ביט. (יש לציין שהבדיקות נעשות כשתוכנת ההורדות אינה עסוקה בהורדה, לכל היותר רק משתפת, קרי, העלאה.) לעומת זאת, כשאני מאתחל את המחשב וסוגר מיד את תוכנת ההורדה ומבצע את הבדיקה שוב התוצאות הן מאד מרשימות, לפעמים מעל המהירות המוגדרת ע"י ספק התשתית …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר לינקסיס wrt54gl. הוא מעודכן לגרסא האחרונה ומריץ כרגע את 4.30.15. מחובר ל ADSL, דרך אורנג'. אני חווה בעיות מוזרות שמטרידות אותי עוד מגרסאה קודמת איתה הוא הגיע - אחת לכמה זמן, הוא מנתק את כולם מהרשת, חלקנו נשארים ברשת הפנימית שלו והשאר לא מצליחים אפילו להתחבר - כלומר המנהל חיבורים של הווינדוס מודיע על כשל בהתחברות. הפתרון היחידי שעוזר ונראה באופק - ריסט. באותו זמן נורות הראוטר אינן מעידות על תקלה כזו או אחרת, יש אינטרנט והוא נראה...בסדר. ועם זאת, התקלה הטורדנית הזאת. האם מישהו נתקל בה ומכיר פתרון? אשמח לשמוע, ערן.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחברתי לטריפל-סי; אליהם אפשר להתחבר רק עם חייגן. עד עכשיו הייתי מחובר ללא חייגן. שני מחשבים היו מחוברים למודם דרך סוויץ'. נציג תמיכה שלהם אמר לי שאפשר לחבר את שני המחשבים עם ראוטר. הבעיה היא שיש לי ראוטר שעשה לי כל מיני בעיות עם האינטרנט. אין לי בעיה לחבר את המחשב השני דרכו; אבל אני לא רוצה לחבר את המחשב שלי דרכו. כלומר, אני חשבתי לחבר את הראוטר אחרי הסוויץ'. התומך אמר לי שזה בלתי אפשרי. מישהו יודע אם זה אפשרי; או יכול לתת פתרון אחר? טוב, כבר די הסבירו לי למה זה בלתי אפשרי; וגם חשבתי על שני פתרונות אפשריים: 1) להתחבר לעוד ספק ללא חייגן ואז אפשר לחבר את אחד המחשבים לאחד, ואת השני לשני. 2) לקנות (או לבקש בחינם) עוד יוזר מה. אם יש לכם עוד פתרונות אז בבקשה.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני עם הוט וספק 012. חיבור קבוע ללא חייגן, 12 מגה, ומודם שהוא גם ראוטר באותו יחידה. אני רוצה לשנות את הIP לעיתים קרובות, בצורה הכי מהירה, בלי שיפגע משהו בהגדרות רשת (כלומר שלא יהיה מצב שהחיבור יכשל). איך עושיים את זה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום רב! אני נערך בימים אלו להקמת רשת ביתית חדשה אשר תתפקד טוב יותר מהקיימת (מודם/נתב של rotal). צירפתי תרשים של הרשת אותה אני מתכנן להקים. הרשת ממוקמת בבית גדול יחסית. האינטרנט מבוסס ADSL ברוחב 10 מגה. התניות: 1. הוצאת הנתב מהממ"ד (כיום ממוקם בממ"ד) ומיקומו במרכז הבית. 2. חיבור המחשב הנייח בממ"ד באופן קווי. 3. חיבור קונסולת משחק באופן קווי ע"מ למנוע ניתוקים כמה שאפשר. 4. זמינות wi-fi ברחבי הבית. 5. הגדלת הטווח ע"מ שבית נוסף במשק יוכל להתבסס על הרשת הנ"ל. שאלות: 1. האם המרכיבים: מודם, נתב והכרטיס רשת תואמים? 2. האם המבנה נכון וישים? 3. האם ישנם מרכיבים המתאימים יותר למבנה זה באותה רמת תקציב? 4. ע"פ הבנתי ישנו צורך בכבל CAT5E FTP לחיבורים הקווים, מהיכן ניתן לרכוש כבל מסוג…
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
אהלן חברים! יש לי בדירה נקודה 1 של הוט, הנקודה הזאת מפוצלת ל 2 שקעים: שקע 1 בסלון שמחובר אליו רק ממיר HD ושקע 2 בחדר שמחובר אליו מודם כבלים לאינטרנט וממיר רגיל. השאלה שלי: למה אני לא מצליח לעשות PING מהמחשב בחדר לממיר HD בסלון? הרי לממיר HD יש כתובת IP ו 2 השקעים בדירה נמצאים על אותה תשתית. *ייתכן מצב שבו המודם כבלים שלי בחדר מחובר לשרת אחר מזה שאליו מחובר ממיר ה HD בסלון?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עברתי לפני כמה ימים לאיטנרנט 12 מגה של הוט. האינטרנט פועל מדהים מהר כמו שד חוץ מטורנטים שיורדים ממש לאט. גם מטורנטים פרטיים שיש לי שכשהיה לי 1.5 היו יורדים במקסימום עכגשיו יורדים באיזה 5-10 ק"ב לשנייה. הספק שלי הוא 012. יכול להיות שהספק הוא זה שחוסם לי? אם כן על יש איזה ספק שאתם יכולים להמליץ עליו שלא חוסם טורנטים או לפחות לא בצורה כזאת מוגזמת?
-
- 23 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעלה דיי הרבה דרך uTorrent. רציתי לדעת האם זה עולה לספקית האינטרנט, או שמי שמשלם על התעבורה הזאת זה הצד השני שמוריד ממני?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מבזק את הנתב הבא NETGEAR DGN2200 האם הוא טוב? יש לי פס של 10 מגה NGN זה יעבוד סבבה או שכדי להחליף אותו ?
-
- 4 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות netstick, מודם סלולרי שיתחבר למחשב נייד דרך USB, ויש לי כמה שאלות לבעלי הנסיון בנושא: 1. החברות מציעות כמה סוגים של מודמים, מישהו יכול לאמוד על ההבדלים, או להמליץ על אחד אמין וטוב - ממה שהבנתי יש מודמים החל מ-500 שקל עד ל-1000 שקלים ויותר.. 2. מה לגבי המהירות, הבנתי שהחבילות כרגע מוצעות ללא הגבלת מהירות / נפח גלישה, האם יש אמת בדברים הללו? 3. האם ניתן להשכיר מודם? 4. איזו חברה אתם ממליצים? אשמח אם מישהו יוכל לשפוך לי אור בנושא תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
יש לי עכשיו 5 מגה ADSL עם 018, היה סביר אבל אני חווה ניתוקים חוזרים ונשנים ברמת התשתית, ביום ד' ישלחו לפה טכנאי ואני מתכוון לנצל את ההזדמנות החגיגית לשדרוג מהירות ובמחיר. כיום אני משלם 103 לחודש על התשתית. אשמח לקצת "מודיעין", בעיקר לגבי הוט 12 מגה, האם התשתית שלהם טובה ולכמה אפשר להגיע איתם במחיר... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי, כאשר אני גולש עם חיבור חוטי אני מצליח לבצע פעולות מסויימות שבחיבור אל חוטי אני לא מצליח . לדוגמא הפעלת מצלמת בסקייפ, או שיתוף מסך בסקייפ ונראה לי גם ש youtube הרבה יותר איטי ותקוע בחיבור אל חוטי. מבחינת מהירות הורדה לפי בדיקה שעשיתי עם בזק בינלאומי אין הבדל במהירויות ועדיין משהו שם לא מסתדר. רעיונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח סרטונים שעשיתי לעמית בחו"ל. המקבל אינו חובב טכנולוגיה בלשון המעטה, ועליי לפשט את התהליך כמה שיותר. מה הדרך הקלה ביותר לשלוח 6 קבצים בגודל 120 מגה כ"א? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-