עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by rogeb,

ברשותי שני מחשבים עם windows xp sp2 ונתב level one wbr-3406tx, שני המחשבים והמודן מחוברים בכבל לנתב. לשני המחשבים יש אינטרנט אבל יש בעיה בהגדרת רשת ביניהם, אשף הגדרת הרשת לא נפתח לי ובחיבורי הרשת לא מוצג שום כרטיס רשת, למרות שהתקנתי את כל הדריברים הנחוצים ויש אינטרנט. ניסתי להגדיר רשת באמצעות המדריך הבא :http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/SolveHomeNet.htm אך גם ניסיון זה לא הצליח. יש למשהוא רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הבית הוא קומה אחת יש בין שתי המחשבים קיר אחד המרחק בין המחשב הראשון למחשב השני הוא 20 מטר! אין ממד או מרתף תודה

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  3. משתוקק לאינטרנט אמיתי

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  4. שלום, ה-DIR-300N של חברת D-Link הוא נתב אלחוטי התומך במהירות אלחוטית מקסימאלית של 150Mbps וכולל גם 4 יציאות קוויות של 100Mbps. עלות נמוכה, ביצועים יפים ותמיכה מלאה בקושחת DD_WRT הופכים אותו לאחד הנתבים המעניינים ביותר בשוק הישראלי. סקירה מלאה של נתב זה ניתן למצוא כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-300N/DIR-300N.htm CHEIF

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Green,

שלום אני מסתובב הרבה עם מחשב נייד ומתחבר לכל מני רשתות אלחוטיות אבל יש מקום אחד שאני נמצא שם רוב הזמן ואני מתחבר דרכו במקום הקבוע אני רוצה להיות עם IP קבוע אבל שאני מתחבר לכל רשת אחרת אני רוצה שהIP ינתן בצורה רנדומלית יש דרך לעשות את זה? ואם כן איך? תודה...

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  6. שלום לכולם! נתון: - מחשב נייח מחובר באמצעות מודם של הוט - מחשב נייד - שניהם וינדוס XP SP2 משימה: לחבר המחשב הנייד לאינטרנט (כמובן בלי לנתק המחשב הנייח) כשלכל אחד משני המחשבים יש ספק תוכן שונה. הכיצד? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אם אני מוריד יותר מ20 גיגה האם האם מאיטים את הגלישה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by arigo,

שלום ניסיתי לחבר מחשב נייד למודם ראוטר 1025W באמצעות ראוטר שאני משתמש בו כ AP הוא edimax BR 6204Wg כאשר אני ללא סיסמא הוא מתחבר אבל לאחר כיבוי המחשב הנייד הוא מאב את ההגדרות ושוב מחדש אני צריך להגדיר שני המחשבים הינם XP. כאשר אני משתמש בהצפנה אני בכלל לא מצליח להתחבר. סדר הפעולות שביצעתי היה 1.הפעלת ווירלס במדודם ראוטר 1025W (הכתובת שלו 10.0.0.138) 2. חיבור הedimax דרך LAN 1 למחשב נייד (IBM T42) 3. בשלב הראשון חיברתי אותו לחשמל ולמחשב, והגדרתי את כרטיס הרשת במחשב לעבוד תחתיו- נכנסתי להגדרות של כרטיס הרשת וזה מה שהגדרתי: 192.168.2.2 255.255.255.0 192.168.2.1 4. נכנסתי בשביל לבדוק לדפדפן האינטרנט והמקשתי את הכתובת: http://192.168.2.1 שזו בדיוק הכתובת של ה-AP. 5.לחצתי על …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Gnome,

את מכירים במקרה תוכנה לבדיקת מהירות הגלישה באינטרנט? כי יש לי מודם ADSL של חצי מגה ופתאום אני מוריד במהיות שהיא חצי ממה שאני אמור להוריד..!!! (דרך אגב יש לי אותו רק 4 ימים)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by THE-BIG,

כרגע אני על 1.66 מחיפוש ברשת הבנתי שקיימת 2.55 אולם אני זוכר שפעם טכנאי של בזק המליץ לא לשדרג כי 1.66 מאוד יציבה אני לא זוכר אם הוא דיבר על 2.55

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, יש לי ראוטר DLINK 2650U דרך בזק כבר איזה שנתיים וחצי ואני מנוי בספק לבזק בינלאומי על 4 מגה. כשאני מנסה לשחק אונליין (אם זה בפלייסטיישן או במחשב כמובן שהפורטים שצריכים פתוחים בראוטר) אני שמתי לב בימים האחרונים שאני מצליח לשחק בשעות הלילה , אבל אם אני מנסה לשחק בשעות הצהריים או הבוקר כמעט תמיד הוא יזרוק אותי החוצה כשהוא מנסה לקשר אותי עם משתמש אחר לצורך משחק. ממה הנובעת הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, יש ברשותי ראוטר מסוג Linksys WRT54GL, שני מחשבים מוחברים דרך חיבור קווי ואחד באופן אלחוטי. אין בעיות עם הראוטר הכל די חלק [; אבל רק רציתי לדעת, איך אפשרי לחבר את הקבצים כך שיהיה אפשרי שיתוף קבצים והעברת קבצים ממחשב למחשב ושליחת הדפסות(לדגומא) אל מדפסת אשר מחוברת אל מחשב אחר ברשת... שיתוף רכיבים וקבצים [; תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  13. כרגע אני עושה את הMCITP ומעוניין לחזור על הלאבים שנלמדים בשיעור בבית, הבעיה שאני מחזיק בווינדוס 7 הום פרימיום 64 (ברשיון עם המחשב הנייד) ואין אני יכול להתקין וירטואל משין על מנת להריץ את המכונות שמגיעות בקבצי VHD, לעומת זאת התקנתי vmware אבל לא מצאתי תוכנה אחת נורמלית להמרת הVHD לקבצי VMDK , עזרה בנושא תתקבל בברכה ......... התכנון שלי הוא להתקין על המחשב 2 מערכות הפעלה , XP 64 ו- 7 ultimate , את ה-XP אני מעוניין להתקין כי שם אני יודע בוודאות שהכל יעבוד נורמלי, ולאחר מכן אתקין במחיצה נוספת את ה-7 מה שיאפשר לי לעבוד עם דואל בוט ללא כל התקנה של תוכנה צד שלישי , אם למישהו יש רעיון פשוט יותר אני אשמח לשמוע, כי אני ממש לא מעוניין להתחיל פירמוטים דרייבים וכל הביג'רס מה אתם או…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. ^ חווה את זה בעיקר מפעילות מוגברת של הורדה... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  15. חברת Buffalo, שכמעט ואינה מוכרת בארץ, גנבה ב-CES 2012 את ההצגה והיתה הראשונה להדגים מוצר הפועל בתקן 802.11ac. כל הפרטים לגבי המוצר של חברת Buffalo ולגבי ההדגמה בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=1967

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. אני מעוניין לחבר את הראווטר לשניהם ולהשתמש בו לגלישה בשניהם. למרות אין זה נשמע הגיוני, לי בכל אופן, האם זה אפשרי או שהפתרון הוא אלחוטי או שני ראווטרים, או אמצעי פיצול ? אציין כי ברצוני לגלוש בו זמנית או אחד מוריד ובאחר אני גולש. מה עליי לעשות?

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  17. יש לי ברשת בייתית מחשב אחד עם Windows XP Professional x86 SP2, ומחשב אחד עם Windows Vista Ultimate x64. במחשב עם ה-Vista אני יכול להיכנס למחשב עם ה-XP ולהעתיק משם קבצים בכל גודל. לעומת זאת, במחשב עם ה-XP אני יכול להיכנס למחשב עם ה-Vista ולהעתיק קבצים מאוד קטנים. אבל, כשאני מנסה להעתיק קבצים גדולים (מעל 1GB), אני מקבל הודעת שגיאה: Error Copying File or Folder Cannot copy File: Access is denied מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by bg1987,

אז ככה, בזמן האחרון, יש לי בעיה שאני לא יכול לראות וידאו בסטרים, זאת אומרת, זה לא טוען את הסרט חלקית, אם אני מחכה מספיק זמן פס הטעינה מתמלא עד הסוף במכה, ואז הסרט פועל. אבל זה מבטל את כל העניין של סטרימיניג ואפשרי לצפות רק בDRAMATIC CHIPMUNK (כי לוקח לסרטון איזה 20 שניות להטען). למשהו יש רעיון מה הבעיה? אינטרנט 2.5 של 012 כבלים. הראוטר הוא BR-6204WG EDIMAX המודם הוא SB5051 של מוטורולה. נ.ב. בקשר לשרשור הקודם, בדקתי גם בלי QoS, זה לא משנה הרבה.

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  19. לא מצאתי שום התייחסות לנושא הזה בגוגל, כנראה שלא חיפשתי את המילים הנכונות... אני רוצה שיהיה לי מחשב שמחובר לאינטרנט עם uptime של 100% 24/7, ולשם כך אני רוצה שהוא יחובר במקביל לשתי תשתיות נפרדות - גם חיבור בזק וגם חיבור הוט - כך שאם באחת מהתשתיות תהיה תקלה זה לא יפריע לו ועדיין תהיה לו גישה לאינטרנט דרך התשתית השניה. הנחות יסוד: יש תשתית נפרדת לבזק ותשתית נפרדת להוט, כלומר בחדר יש 2 מודמים/ראוטרים עם "אינטרנט פעיל" בתוכם. יש מחשב עם 2 חיבורי רשת לצורך העניין (אם זה נחוץ). מה צריך בשביל להוציא את זה לפועל? מבחינת חומרה? תוכנה / הגדרות?

20. Started by 1111,

טוב זה קצת מסובך אבל תנסו לעקוב. יש לי רווטר אדימקס רגיל, שעשיתי בו חייגן לברק, ועובדים בו שלושה מחשבים והכל בסדר. עכשיו אבא בא עם מחשב נייד וכרטיס אלחוטי, אז הביאו לא מהעבודה עוד רווטר של אדימקס אלחוטי וחיברנו אותו לאחד היציאות של הרווטר הרגיל. והרווטר האלחוטי מתחבר לנייד. ומאז יש כל מיני בעיות בשניים מהמחשבים הרגילים הם לפעמים לא מחוברים לאינטרנט ולרשת. ברגע שמנתקים את הרווטר האלחוטי מהחוטי הכל מסתדר. לחבר את כל המחשבים לרווטר האלחוטי זה לא אפשרות כי זה בלאגן בחוטים והכל רחוק אחד מהשני. נגיד במחשב שאין בו אינטרנט אם מנסים להיכנס להגדרות של רווטר 192.168.2.1 אז הוא נכנס להגדרות של האלחוטי למרות שהוא מחובר לחוטי! מה לעשות?!?!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by ezana9,

אני פותח את הפורטים בסדר גמור וזה עדיין לא עובד !קבלו תמונה אם כל הפרטים ואיך שהכנסתי את הפורטים !

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ygoldgold,

הייתי מחובר לתשתית הוט 12MB + בזק בינלאומי - ללא חייגן. והשתמשתי במודם של הוט שחובר לראוטר שלי Cisco WRT-120N הכל היה בסדר. עכשיו השתדרגתי להוט 100MB + הוטנט - ללא חייגן. בא הטכנאי. העיף לי את הראוטר. שם את ה-HOTBOX שמשמש כראוטר. נגיד שלא מעניין אותי חיבור אלחוטי כרגע. מה הקונפיגורציה הכי נכונה ? להתקשר להוט שיהפכו לי את HOTBOX למודם ? זה כדאי ? למה ? להישאר ככה ? הראוטר של הcisco בכלל תומך בקצבים הגבוהים ? ואם כן מעניין אותי חיבור אלחוטי. מה לעשות ? (תודה, וסליחה על החפירות בשאלות)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by DinDani,

הייתי ב ADSL, עברתי ל HOT, ברשותי נתב אלחוטי D-Link DSL 2650U שנותר בבעלותי לאחר ההתנתקות מבזק/ADSL - כרגע מונח בצד, אני עובד עם ה HOTBOX, אבל ה WiFi של ה HOTBOX לא מספיק טוב מבחינתי, לפני שאני רוכב נתב אלחוטי אחר והופך את ה HOTBOX לראוטר, אשמח לדעת האם ניתן לעשות משהו עם הציוד הקיים. 1. לידע כללי, האם כל נתב פיזית בנוי לפלטפורמה/תשתית ספציפית (ADSL/כבלים)? במידה וכן, מדוע, הרי ההבדל הוא רק בפרוטוקול/תוכנה (שאפשר לעדכן), ולא פיזית בחיבורים, לא? 2. אני רוצה להשאיר את ה HOTBOX כפי שהוא ולא להפוך אותו למודם בלבד, האם אני יכול פשוט רק לכבות לו את אופצית ה WiFi, לחבר את נתב ה ADSL שלי (D-Link DSL 2650U) ל HOTBOX, כך שהוא יתפקד רק כ AP, ויאפשר את ה WiFi? (כלומר, המחשבים הנייחי…

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  24. Started by niva401,

יש לי רשת ביתית אלחוטית המדפסת מחוברת למחשב אחד שבו אני מתכנן להחליף את מ"ה ל win 7 64 bit, ובשאר המחשבים win xp האם צפוייה בעיה בהגדרת הרשת לשיתוף המדפסת?

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  25. Started by zzz727,

יש לי 3 מחשבים שני כרטיסי רשת דרך Usb וראוטר ואני רוצה להקים רשת מישהו יכול לשלוח לי מדריך מפורט אם צריך עוד כרטיס רשת ואיך לחבר ואיך להקים את הרשת מצאתי את המדריך עם האבטחה אבל זה לא עזר לי זה לא מפורט מישהו יכול לשלוח לי מדריך?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.