רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי מודם אלקטל משודרג. אני לא מרוצה ממנו וחשבתי להחליף אותו באחד חדש ויציב יותר. אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום החלפתי סוף סוף את המודם USB שלי (ALE 130) למודם רשת מאז ההחלפה יש לי מלא בעיות של ניתוקים מהאינטרנט פשוט המודם מתחיל להבהב בנורת ה DSL ולא מצליח לתקשר חזרה בלוג של המודם כתוב לי DSL Carrier is down והדבר היותר מוזר הוא מתי שיש לי ניתוק מהקו DSL (לפי הלוג של המודם) אז ההתקשרות לאינטרנט ממשיכה "לעבוד" והמודם לא רואה את זה בתור ניתוק אז אני צריך לעשות לו ריסט ורק אז אוליי הוא מצליח להתחבר מחדש ל DSL פתחתי את המודם לעבוד כראוטר והוא מחובר דרך האב של אינטל ל 3 מחשבים העתקתי לוג שלו שהוא לא מצליח להתחבר כמה פעמים ואז בסוף כן מזהה את הקו DSL : Valid Configuration Tree Firewall NAT service started Bridge Created: br0 Bridge Interface Added: eth0 Bridge Interf…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם במידה ויש לי Hotbox שמחובר ל router, איך אני יכול לנהל את ה Hotbox? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים שדרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל-12mbit. עכשיו יש איזושהיא בעיה שכבר הסברתי אותה לספק ולתשתית של האינטרנט שלי. הקטע הוא כזה, המהירות הקיימת הקיימת היא 12mbit וכאשר אני מחבר את המודם לראוטר, המהירות יורדת לבסביבות 8mbit. רק כשאני מתחבר ישירות למודם דרך חייגן, המהירות עומדת על 12mbit. כשדיברתי עם הספק אמרו לי שהבעיה אולי במודם.. והמהירות יורדת כאשר אני מחבר אותו לראוטר.. אבל בתשתית אמרו לי שהבעיה אולי בהגדרות של הראוטר.. אני אמור גם ככה לקבל ראוטר חדש בעקבות עסקה חדשה עם החברה של התשתית (Hot) (עכשיו יש לי ראוטר של edimax שאמרו לי שהוא לא כזה טוב ועושה בעיות) . אצל הספק המליצו לי על מודם של thompson משו כזה.. ושזה אמור לפתור את הבעיה.. הם חושבים שאולי המוד…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם כדאי לי להתחבר אליהם? מי שכבר מחובר דרכם, אשמח לדעת מה דעתכם עליהם והערות עליהם. תודה עריכה: בכבלים 750K עובר אולי מנטויזיון. מה כדאי לקחת מהם: נגן MP3 דיסקמן MP3 צורב (בכל מקרה יש לי אחד)
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי לפטופ למטרות לימודים. הבעיה היא שבחדר שלי אין ראוטר- הדסקטופ מחובר לאינטרנט דרך מודם. אני מחפש ראוטר כדי לחבר ישירות למחשב (לא למודם) דרך כניסת USB ולא ETHERNET, וליצור LAN עם הלפטופ (המטרה העיקרית: שיתוף אינטרנט, אבל גם למטרות שיתוף קבצים). קיים דבר כזה? אני לא צריך ראוטר עם טווח גדול (כ-5 מטר יספיקו בהחלט), ועדיף עם אפשרות כיבוי\הפעלה מהירים (שיהיה מופעל רק כשהלפטופ בשימוש). אתם מכירים כזה דבר? התקציב הוא בסביבות ה100-200 ש"ח. ועוד שאלה: השידורים של ראוטר יכולים להיות מסוכנים\לא בריאים ושאר הפחדות? יש בכלל לטעם להקפיד על מינימום זמן שימוש, או שזה זניח? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי שתי תוכנות אילו האתרים אצלי הפסיקו לעלות חוץ מכמה אתרים שגם כן עולים ממש איטי. ניסיתי לשחק בהגדרות של תוכנות אילו אך גם זה לא עזר. מחקתי את התוכנות האילו אך גם זה לא עזר!! עדיין האתרים לא עולים! ומה שדי מפתיע גם שבמחשב אחר בבית שמותקנת בו רשת ועובד מאותו מודם שהמחשב שלי עובד גם האתרים מסרהים לעלות.. בבקשה עיזרו לי תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ביום ראשון הקרוב אני צריך לקחת ראוטר VDSL מבזק סטור עקב שדרוג מהירות מ15 ל20 (באותו המחיר!! ) היום שדיברתי עם הנציג של 199 הוא ביקש ממני להחזיר את שני ראוטרים ישנים שיש לי (די-לינק 2650U שנכון לכתיבת שורות אלו עובד ברשת שלי וסימנס SL2-141 שיושב אצלי כבר שנתיים ללא שימוש עקב השדרוג של הדי-לינק הנ"ל) מיותר לציין שסיימתי לשלם על שני הנתבים מזמן (שולם במסגרת של חיוב/זיכוי) נ.ב. עד כמה שזכור לי ביום שלקחתי את הראוטר של די-לינק לפני יותר משנתיים שאלתי את הנציגה של בזק סטור מה עם הראוטר של סימנס והיא אמרה לי שהוא שלי כי סיימתי לשלם עלייו הכותרת נערכה והוסרו ממנה סימנים מיותרים ותגית מיותרת. להבא קרא חוקים
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
כצפוי, מכרז הסיבים של חברת החשמל נדחה פעם נוספת. הסיכוי שנראה חברת תשתית שלישית (פרט לבזק ו-HOT) הולך ומתרחק. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000765066 http://www.netcheif.com/blog/?p=2348
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב אחר ברשת כאשר אני מנתק אותו מהרשת האינטרנט טס וכאשר אני מחבר אותו האינטרנט איטי בדקתי רוגלות שם ואין שם כלום מה אני יוכל לעשות ? יש איזשהי תוכנה שמעבירה אלי מהירות או משהו?... תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מובר לאינטרנט 5mb עם תשתית של בזק ומודם rta1320a אני רוצה להקים שרת NAS בבית ולחבר עוד מחשב (ליצור רשת ביתית עם שני מחשבים ושרת NAS, אחרי הביקורת פה באתר על My Book Live אז אולי אותו...). הגבול העליון של המהירות חיבור לאינטרנט של המודם הוא בין 10Mbits/s לבין 15Mbits/s - זה אומר שזאת המהירות המקסמילית שאני אוכל לקבל בהעברה קווית בין מחשבים ברשת הביתית? אם לא מה המהירות שאני אוכל לקבל?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב נייד לנובו T61. הקישור האלחוטי עבד מעולה וללא בעיות עד שניסיתי להגדיר רשת.. כנראה שהשתמשתי באשף הגדרת רשת קווית ולא אלחוטית. מה שקרה הוא שאני לא מצליח להפעיל את הקישור האלחוטי שוב..הוא מופעל בביוס..הנורית של הWIFI עובדת אבל בכלים של לנובו מצויין שהקישור מנותק ואני לא מצליח להחזיר את המצב לקדמותו.. מה גם שניסיתי SYSTEM RESTORE לוינדוס וכתוב שאין מה לשחזר ושלא בוצעו שינויים.. בבקשה מה לעשות? בתודה..וחג שמח שמעון
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני רואה סרטונים באינטרנט על איכות של HD או אפילו 720P זה נתקע כל שנייה, מה אני יכול לעשות כדי לראות באיכות של HD בלי תקיעות ותקלות? זה תלוי במהירות של האינטרנט? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבקש המלצה לvpn חינמי ברמה בכדי לראות דוקו של שעה וחצי(עדיף ללא התקנת תוכנה) למי שמבקש לדעת- epix ="get a life" by shatner
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
(מצטער אם זה לא הפורום המתאים לפרסום ההודעה/ עובר על חוקי הפורום, הסתכלתי בחוקי הפורום ולא ראיתי משהו שסותר את זה.. (אולי פיספסתי) אם כן אז אשמח להעברת ההודעה/מחיקתה) היי מהירות האינטרנט שלי היא 1.5 (הספקית נטוויזן תשתית בזק), אני מוריד דברים באימיול.. לדעתי הדברים יורדים ממש לאט.. 5KB לכל הקבצים יחדיו (וזה עוד מצב טוב יחסית \: ) ויוצא מצב שלוקח לקובץ מסויים לרדת יותר מחודשיים... (למרות זה קובץ די נפוץ..) ככה זה אצל כולם? יש מה לעשות בנידון? אולי הבעיה בתוכנה ויש לכם המלצה לתוכנה אחרת? (כמו ששמתם לב אני לא בקיא בעניין ) (לפני שבועיים עברנו ממהירות 750 ל1.5 אבל עדיין אין שינוי, ישנה רשת אלחוטית אבל המחשב השני הוא מחשב נייד שלא מוריד דברים..) תדה..
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. קודם כל אפרט על הציוד שברשותיו: ראוטר: TP-Link WR-1043ND (גירסת קושחה אחרונה). כרטיס רשת אלחוטי: TP-Link WN-851N (דרייברים הותקנו אוטומטית ע"י הווינדוס). בשני המחשבים Windows 7 Ultimate - בחדש 64bit ובישן 32bit המחשב החדש (ראו מפרט בצד) - מחובר ישירות לראוטר בכבל רשת. המחשב הישן - הותקן בו הכרטיס האלחוטי. 1. כרגע יש לי מחשב שמחובר ישירות לראוטר+מחשב נוסף עם כרטיס רשת אלחוטי ושיתפתי בשניהם מספר כוננים, כך שיהיו נגישים בשני המחשבים. אני רוצה להוסיף לרשת מחשב שלישי, כך שיקבל גישה לאינטרנט מהראוטר אך לא תהיה לו גישה לקבצים המשותפים בין השניים מהי הדרך הפשוטה ביותר לעשות זאת? הגדרתי קבוצה ביתית עם סיסמה והפעלתי שיתוף מוגן באמצעות סיסמה בפועל, הווינדוס ביקש ממני פעם…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב Texas Holdem Poker בFACEBOOK.... לוקח לי שנים להתחבר לשרתים... יש איזשהו פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית עם ראוטר אלחוטי, במחשב האחר בביתי מותקן המודם הראשי, ובמחשב שלי מותקן הראוטר האלחוטי. קניתי מחשב חדש, ואת המחשב הישן הוצאתי מהרשת ביתית, חיברתי למחשב החדש את ה- USB של הראוטר האלחוטי, עשיתי כמה התקנים שצריך לעשות בווינדוס, ויש לי עכשיו אינטרנט במחשב החדש. הבעיה היא שהוא מתנתק כל כמה זמן. הקליטה טובה, היא על מצויין. משום מה לא יודע למה האינטרנט מתנתק אחרי כמה זמן. אני חושב שאני יודע מה הבעיה, כשאני שולח במסנג'ר ממחשב אחר בבית (שגם נמצא ברשת הביתית, במחשב הזה מותקן המודם הראשי) קבצים גדולים למחשב שלי, אז מתחילות כל הבעיות וזה מתנתק, למרות שבמחשב הישן שהיה מחובר לרשת הביתית זה בכלל לא היה קורה. זאת אופציה שלדעתי נראית הכי סבירה כרגע לבעיה, כי כשאנ…
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן היום התקשרתי לספקית האינטרנט שלי ורציתי לשאול כמה אנחנו משלמים היום ואיזה מבצעים מיוחדים הם יכולים להציע לי הם אמרו לי שיש לי אצלהם 2 חשבונות ואני לא ידעתי על מה הם מדברים אחרי בירור הסתבר שעד היום שילמתי על 2 חשבונות כשבעצם יש לי רק חשבון אחד וכל הסיפור הזה נמשך בדיוק שנה לפני שנה רצינו באמת להוסיף עוד חשבון בשביל אח שלי כדי שלא נרבי על הקו אבל התקשרנו וביטלנו את החבילה הזאת והם אישרו את הביטול אז היום היא אומרת לי ששילמתי 80 שקל נוספים במשך שנה על משהו שבכלל לא קיבלתי והיא באמת ראתה במחשב שלא התבצעה גלישה מהחשבון השני היא אמרה לי להתקשר מחר לשרות לקוחות והם יזכו אותי על השנה ששילמתי סתם ואולי גם יפצו אותי על משהו אז עכשיו אני מתלבט האם כדאי לי לקחת את החבילה של ה 5…
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
אני מחובר לאינטרנט של הוט, אני מחובר לps4 ישירות עם כבל רשת. למה שאני עושה בדיקת מהירות כל בדיקה מראה מהירות הורדה שונה? בדיקה אחת הוא מראה 53 אחרי שניה אני עושה שוב והוא מראה פתאום 38, אחרי שניה אני עושה שוב והוא מראה לפתע 79 למה זה ככה? זה נורמלי..?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב! היום חיברתי את שתי המחשבים שלי ברשת בדיו כמו שכתוב במדריך שבאתר. מאיזושהיא סיבה מחשב הלקוח מסרב להתחבר. אם צריך עוד פרטים רק תבקשו ואני אכתוב. תודה רבה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכוון למכשיר נייד קטן שמציג את הרשתות האלחוטיות הזמינות באזור. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-