רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל עזרה בהגדרת סיסמה לראוטר D-Link 2650U אני בור לגמרי בנושא. ב Select SSID אני מניח שצריך להשאיר Bezeq ב Network Authentication יש לי את האפשריות הבאות...פה אני זקוק לעזרתכם... ב WEP Enceyption אני מניח צריך להיות על Enabled . ואחרון אחרון, איך אני נותן שם לרשת האלחוטית כדי לזהות אותה בהתחברות. עד אכשיו גם הנייח וגם הנייד היו מחוברים בכבל, מאחר ואני רוצה להשתמש בנייד באיזורים אחרים בבית אני חייב להצפין את הרשת האלחוטית אז אשמח לקבל תגובות...
-
- 4 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
מדובר ברשת גדולה, ומידי פעם אחד המחשבים לא מצליח להיכנס לGMAIL. לפעמים זה אתר אחר. יש לציין שכשהוא לא מצליח, מחשבים אחרים כן מצליחים. האם זו בעיה בראוטר? בסוויץ? בספק האינטרנט? או במחשב עצמו? אולי הגדרות דפדפן? מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקישור הזה מסבירים את המושג. http://searchnetworking.techtarget.com/definition/time-to-live לפי מה שאני הבנתי, TTL זה בעצם כמות הראוטרים שהקובץ שאתה רוצה להעביר יכול לעבור. עכשיו אני דיי בטוח שזה לא נכון חח. אני ישמח אם תקראו את הפסקה השניה ותסבירו לי מזה בדיוק. תודה! לכל העצלנים: specify a certain time span in seconds that, when exhausted, would cause the packet to be discarded. Since each router is required to subtract at least one count from the TTL field, the count is usually used to mean the number of router hops the packet is allowed before it must be discarded. Each router that receives a packet subtracts one from the count in the TTL field. When the count reaches …
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן. אז לפני כשבוע הזמנתי דרך ספקית האינטרנט שלי [נטויז'ן] ראוטר חדש. הראוטר הגיע היום ואיתו גם הוראות זריזות כיצד להגדיר אותו להפעלה ראשונית. תחילה אפרט מה המערכת שלי: -מע' הפעלה Win7 -הראוטר החדש - D-link Dir615 -מודם כלשהו של חב' מוטורולה -אינטרנט כבלים [נטויז'ן+HOT] במהירות 12 מגה. בכל אופן, לאחר שחיברתי את הראוטר כפי שצריך לחבר אותו, והרצתי את דיסק ההתקנה שלו, נכנסתי להגדרות הנתב. בדיפולט, הראוטר היה מוגדר בInternet Connection Type על DHCP [Dynamic IP[ כאשר הוא היה מוגדר כך - הכל עבד טוב. האינטרנט רץ על המחשב, וכל המחשבים\מכשירים [2 לפטופים, אייפון וסטרימר PCH A200] קולטים אותו טוב, אינטרנט רץ מהר ומקבלים אות חזקה. עם זאת, קיבלתי חוברת הוראות של נטויז'ן…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם שינויים בהגדרות הראוטר שאני מבצע באמצעות חיבור אלחוטי תופסות כמו חיבור חוטי.. בתודה
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שלום, על מנת להימנע מפתיחת 2 דיונים שונים בפורום הנ"ל, ארכז אותם בהודעה אחת. 1. אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמחוברים לאינטרנט עם ספקית האינטרנט 018 אקספון. 2. יש לחבר שלי בעיה מאוד מוזרה ברשת הביתית שלו. אנסה להסביר את זה בצורה הכי פשוטה. יש לו ראוטר, שמחובר לאינטרנט כמובן (בזק), ומהראוטר הזה יש חיבור למחשב שלו (מחשב 1) ומאותו ראוטר יש חיבור בכבל לראוטר אחר שמשמש "גשר". מאותו ראוטר יש חיבור למחשב (מחשב 2). מהראוטר הראשי (שמקבל את האינטרנט מבזק) יש חיבור לעוד ראוטר שמשמש "גשר" וממנו יש חיבור למחשב (מחשב 3) וסטרימר. הבעיה היא שמחשב1 ומחשב2 מתקשרים היטב ברשת. יכולים לגשת אחד לשני בתיקיות המשותפות. אבל מחשב3 לא יכול לגשת למחשב1 בכלל, אבל כן יכול לגשת למחשב2. כנ"ל לגבי …
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ידעתי בדיוק איפה לשאול את זה (במידה וזה לא מקום מתאים אם תוכלו להגיד לי היכן לעשות את זה) יש לי ראוטר עם 7 מחשבים, ומה שאני מעוניין לעשות זה כשהם פותחים את הדפדפן, ומנסים להתחבר לכל אתר שהוא, תחילה הם יעברו בדף כלשהו, ורק אז יוכלו לגלוש לכל האתרים שהם רוצים או מה שבא להם לעשות אין לי מושג כיצד לעשות את זה, את הדף וכל זה אני יודע אבל ככה שהם יגיעו אליו ולא לאתר שהם פנו בהתחלה, אם ישנו הסבר כלשהו\תוכנה אני אשמח אם תסבירו לי, או לפחות תכוונו אותי לכיוון תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר של לינקסיס ה54G ואף אחד לא זוכר את הסיסמה.. אני צריך להכנס לראוטר אבל אני לא רוצה לעשות RESET כי אני רוצה את ההגדרות שיש שם. הבנתי שאין דרך להשיג את הסיסמה אז נשאר לי רק לפרוץ אותו (עם ברוט פורס?) איך אני יכול לעשות את זה? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה. אתמול שידרגתי את מהירות הגלישה שלי מ - 2.5 ל - 12. האם אני צריך להחליף נתב וכרטיס רשת אלחוטי ? יש לי נתב של Edimax, בתקן g, אני חושב שבמהירות 150MB. אני לא כל כך מתמצא ביחידות, האם הנתב חזק מספיק למהירות החדשה ? (בטח שאלה טיפשית למי שמתמצא)
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי שאלות : 1. איך לשים סיסמא מסוג WPA/WPA2 בראטור TP LINK מדגם TL-WR642G\TL-WR641G ? 2. אפשרי לחבר רשתות אלחוטיות ? למשל יש מסביב לבית שלי עוד 2 רשתות אלחוטיות פתוחות בקליטה מעולה, האם אפשר לחבר אותם ואת שלי ביחד, וככה אני יוכל לגלוש במהירות מטורפת ? תודה רבה רבה !
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום. בעקבות האטה מסיבית שקיימת ,אצלי בספקית אורנג׳ בהורדות בביטורנט,חשבתי אולי לנסות ולהיות בספקית החדשהfast , שאלתי לי אליכם, 1-האם ההורדות על מקסימום בכל שעות היממה? 2-האם אתם מרוצים? צילצלתי סתם ככה ל-fast לפני מס׳ דקות במכירות ענתה לי איזה אחת, שאלתי אותה תוך כמה זמן אני יחובר? היא ממש לא ידע לענות לי , והעבירה אותי לתמיכה הטכנית , ענה לי איזה בחור עייף חחחח, ואמר לי תוך מס׳ דקות עושה רושם שהם מעממים כמו טריפל c פשוט אין לי אף אלטרנטיבה! ולכן אולי מישהו מחברי הפורום מנוי של fast ויכול לתת לי קצת פרטים. אשמח מאוד . ממתין לתשובה! תודה רבה.
-
- 24 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בפעם הראשונה חיברתי נתב למחשב. (נתב של סימנס שלקחתי בבזקסטור והוא גם אלחוטי) צצו מספר שאלות, הבנתי פחות או יותר מה קורה, קראתי מדריכים אבל אני מחפש תשובות יותר מדויקות ומכוונות. השאלות שלי הן כאלו: 1. מה האייפי של המחשב שלי ברגע זה? מצד אחד שאני עושה IPCONFIG אני רואה את ה-IP של הנתב, מצד שני אם אני נכנס לאתרים באינטרנט לבדוק מה ה-IP שלי אני מקבל IP אחר (אני מניח את זה של בזק בינלאומי). 2. אם אני אקבע למחשב שלי IP סטטי, האם זה ישפיע על המחשב הנוסף שמחובר לנתב? או שזה רק יהיה קשור למחשב שלי? 3. הבנתי שבקביעת IP סטטי צריך לרשום GATEWAY של הנתב (כלמור 10.0.0.138) ו-DNS שלו. מה ה-DNS שלו?? 4. איך אני פותח פורטים באמיול למחשב נייד שמתחבר לאינטרנט דרך הנתב שלי לא…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מבצע מעבר מבזק להוט, ורציתי לדעת אילו שינויים יש לבצע בנתב בעת המעבר. מבחינת שיטת חיוג, זה כבר לא PPPOE כמו בבזק, נכון? במה להתשמש? L2TP? איזה פרמטרים צריך להגדיר שם? דגם הנתב הוא 3CRWE554G72TU
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
קניתי 2 כרטיסי רשת אלחוטי EDIMAX 7711UMN וכרטיס רשת 7622UMN בממשק USB הקליטה שם ממש גרועה אינטרנט לא זז אני מתלבטת בין שני כרטיסי רשת אלחוטיים : TPLINK TL-WN821N או TL-WN7200ND אני בדרך לחנות מה עדיף ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד שמתחבר לאינטרנט דרך הסטיק של סלקום. השאלה עם אני יכול להתחבר לאינטרנט של המחשב דרך האייפון בצורה אלחוטית ? תודה מראש טל
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מריץ שרת למשחק 24/7 כבר סביבות 8 חודשים והכל רץ חלק עד לפני כמה שבועות. יום אחד ראיתי שהשרת ריק משחקנים, זה הדליק אצלי נורה כי הוא תמיד מלא. הסתבר שהוא לא הופיע על רשימת השרתים במשחק. התחלתי אז לעשות ריסטארטים לשרת, למחשב, לראוטר והיה נראה שתכלס שום פעולה שאני עושה לא עוזר, אלא באופן די אקראי השרת מופיע ונעלם מהרשימה. יכול להיות בסדר לימים ויכול לרדת אחרי דקות. אני לא מבין גדול בראוטרים וזה אז לקח לי זמן עד שהיעפתי מבט בlogs של הראוטר וראיתי שכשהשרת עושה בעיות זה נראה ככה: (שניה של תקשורת) Wed, 2011-06-15 16:40:15 - UDP Packet - Source:178.150.250.91,28960 Destination:79.183.199.42,0 - [DOS] Wed, 2011-06-15 16:40:15 - UDP Packet - Source:46.100.126.47,28961 De…
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מדובר באתר הזה: http://mightandmagicheroeskingdoms.ubi.com/en/ לפני חודשיים הייתה הפעם האחרונה ששיחקתי בו. היום אני מנסה להיכנס אבל לא מצליח. אציין שמהעבודה אני כן יכול להיכנס חלק וללא בעיות. אם במקרה הוא עלה, זה קורה אחרי 10 דקות ועם הרבה פריטים חסרים ממש 3/4 דף ריק. אני מעוצבן ומיואש. צריך עזרה והכוונה מה אפשר לעשות. מה עשיתי עד כה: 1. ניסיתי את הדפדפנים: firefox 4.0.1 , IE9 , chrome 11 , opera 11 2. התקנתי מחדש את כל הדפדפנים למעט IE9 3. כיביתי והדלקתי את הנתב והמחשב והמקרר ואת האור בשירותים. 4. ניתקתי אנטי וירוס וחומת אש (אבל לא של המערכת ההפעלה) אני מאוד אשמח לעזרה
-
- 44 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, אני מסייע לחבר שבונה דירה. המלצתי לו לא להסתמך על רשת אלחוטית אלא פשוט לרשת את כל חדרי הבית (סלון, 2 חדרי שינה, וממ"ד, אולי גם את אזור המטבח פינת אוכל אבל זה לא רלוונטי כרגע). בעקרון אני נוטה להמליץ לו להשתמש בכבל CAT5E FTP/STP כי למיטב ידעתי כבלי CAT6 הינם קצת מיותרים לשימוש ביתי שכזה. אך יחד עם זאת, אני לא ממש יודע מתי ה-Gigabit Ethernet תוחלף (הכוונה בציוד ביתי/משרדי בסיסי) ברשת בעלת קצב נתונים גבוה יותר, אז לכן חשבתי להתייעץ פה אם יש אולי מקום כן לחשוב בכיוון של כבלי CAT6? שאלה שנייה נוגעת למבנה הרשת עצמו. הממ"ד אמור לשמש לפחות בשלבים הראשונים כמשרד ביתי. המלצתי לאותו חבר לרכז שם את מרכז התקשורת הביתי שלו באופן הבא: מכל נקודת קצה ינותב כבל אל הממ"ד, שם הם ירוכזו…
-
- 7 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
מאיפה בעצם קונים נטסטיק בצורה הכי טובה? מחברות סלולר ? אם אני קונה נטסטיק בארץ,הוא לא יעבוד לי בחו"ל ? או שהוא יעבוד וזה כביכול גלישה בחו"ל וזה הרבה יותר יקר? ואם כבר חו"ל,בניו יורק נגיד,אפשר להסתמך על רשת אלחוטית ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי עם חיבור USB לשם חיבור דיסק קשיח חיצוני שישותף ברשת. כרגע יש לי ראוטר של D-LINK 2650U שיש לו 2 חיבורי USB, אבל מעבירים במהירות מחרידה של מגה לשנייה או פחות. גם עדכון קרנל לא עזר כל כך. האם למישהו יש המלצה לראוטר אלחוטי עם חיבור USB שבוודאות מעביר על מקסימום יכולת החיבור? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, יש בעיות עם הדגמים הקיימים של החברות D-Link, Netgear
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ראיתי פה פעם מדריך איך לקחת ראוטר אלחוטי ולגרום שהוא יקלוט מראוטר אחר וישלח למחשבים אחרים ועל ידי זה לגרום להארכת הטווח של הראוטר שמחובר לאינטרנט. אפשר לקבל לינק?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלומלום יש לי בבית שני מחשבים (אובונטו) שהקליטה האלחוטית שלהם חלשה (בגלל שהם רחוקים מהנתב). מסיבות במוימות אני לא יכול לחבר אותם ישירות לנתב אם כבל רשת אבל די קרוב לנתב יש מחשב (נייד עם ויסטה) שמחובר לנתב האלחוטי בצורה אלחוטית. חשבתי לחבר כבל רשת (twisted) לנייד עם ויסטה ולהגדיר בו ICS ואת הצד השני של הכבל לחבר למתג (Switch) שממנו יצא כבל רשת רגיל לכל אובונטו. רציתי להתיעץ אם נראה לכם הפתרון אפשרי (כדאי) לפני שאני מתחיל לקנות דברים ולהריץ כבלים בבית עכשיו שאני חושב על זה אולי כדי בכלל לקנות נתב אלחוטי שישב ליד הנייד וישמש כנקודת גישה (Access Point) במקום להחלוק את האינרנט מהנייד. כלומר הכבל רשת יהיה מחובר לנתב. ... מקווה שהשאלה ברורה... תמונה מצורפת. [attachment …
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אחרי מספר תגובות בפרוומים אחרים אז אני פשוט צריך תשובה לשאלה הזאת ואין צורך לקרוא את מה שהיה כתוב פה לפני שערכתי: בעיקרון שאני בונה תוכנה אני צריך לנחש פורט ש: ששום תוכנה במחשב שלי לא משתמשת בפורט הזה ? או ששום תוכנה בשום מחשב ברשת הביתית שלי לא משתמשת בפורט הזה? ואיזה כלים יש לדעת אם פורט נמצא בשימוש ואיך אני מוצא פורט פנויי?
-
- 18 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
היי בעקבות המאמר המצויין שנכתב כאן השבוע בנוגע לאבטחת הרשת האלחוטית החלטתי "לשדרג" את האבטחה ולעבור לפרוטוקול wpa הבעיה היא שיש שם כל מיני הגדרות שאין לי מושג מה לעשות איתן , אני מאוד אודה למי שיעזור. *WPA/WPA2 - אני צריך לבחור בין שתיהן , מה לבחור ? מה ההבדלים ? *הצפנה - TKIP/AES - אותה שאלה מהשורה למעלה. *radius server ip - מה זה ? מה אני אמור למלא שם ? *radius port - כנ"ל *radius password - אני מניח שזו הסיסמא ? איך אני בוחר סיסמא ? מה מגבלות האורך/תווים? *group key update period - גם ,מה זה ומה עושים עם זה? תודה רבה לעוזרים וערב טוב
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-