עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום חברים לאחרונה הראוטר מתחיל לעשות לי יותר מידי בעיות אז אני חושב להחליף אותו, הבעיה היא שאני לא רוצה לבקש מחברת התשתית שלי (הוט) ראוטר כי בדרך כלל המוצרים שלהם לא אמינים (משופצים וכו'), אז רציתי לדעת מה האופציות שלי לראוטר טוב ואמין בתקציב של עד 300 ש"ח (אם אפשר פחות אז עדיף) העדפה מאייבורי בבקשה תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת ביתית בשניהם WIN XP SP2 הצלחתי לחבר את שניהם ברשת (שני כרטיסי רשת וכבל רשת) שני במחשבים מזהים אחד את השני ואפשר להכנס לכוננים של כולם.... הגדרתי שמאפיינים של הכרטיס רשת (במחשב המחובר לאינטרנט) שיתן למחשבים אחרים להתחבר דרכו לאינטרנט וגם הפעלתי את האשף (שבסיימו יש משהו עם דיקסט...) אבל אין אינרטנט במחשב השני כנראה שמה שעשיתי לא מספיק... מה עוד צריך לעשות כדי שיהיה גם במחשב השני אינטרנט תודה יי 2יי

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. לפני כקצת יותר מחצי שנה עברתי לadsl אצל אינטרנט זהב. עד לפני כמה שבועות הייתי מוריד הכל ממש מהר (ממוצא של מעל 150kb) בזמן האחרון המהירות המקסימלית שלי היא לא יותר מ50kb למרות שעדיין לא יצרתי קשר עם אינטרנט זהב לפי דעתי הבעיה נמצאת אצלי. לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ושום דבר לא זז (לא רק באינטרנט. המחשב היה מעוד איטי) שהעלתי את ה task manger רעיתי שתוכנה שנקראת save now משתמשמת ב 96% מה cpu שלי. אחרי הפסקתי אותה ומחקתי כל זכר ממה שמצאתי ממנה המחשב תיפקד כמו שצריך ואפילו מהירות האינטרנט השתפרה קצת. אני דיי בטוח שיש איזה תוכנה על המחשב שלי שאוכלת לי חצי מהbandwith. הבעיה היא שאני לא יודע איך לאתר אותה וב prosess tab שב task manger אני לא יודע מה חצי מהדברים כי הם כולם מין ש…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Thunder Child,

אהלן חברה! המשרד החליט, סוף סוף, לרכוש SWITCH בעל 16 פורטים במקום ה HUB הישן שלנו. קיבלנו הצעה של 450$ עבור SWITCH של 3COM, מבדיקה שערכנו מצאנו סוויצ'ים זולים בהרבה. יש למישהו מושג למה? (מדובר על חצי מחיר לפחות), כמו כן יש לכם המלצות לסוויץ טוב ואמין? תודה! צחי

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by mic,

אז ככה אני מנוי ביס ויש את המבצע שמוסיפים 84 לחודש אם יש לי את חבילת הסרטים(יש) ומקבלים את האינטרנט המהיר ב256KB אז השאלה שלי :המחיר זול והכול, אבל האם 256 KB זה מספיק? איך יהיו הפינגים במשחקים ברשת? גלישה והורדה...? תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. יש לי 30MB בתשתית של הוט, עם הספק בזק בינלאומי מודם ראוטר HOTBOX עכשיו במחשב שמחובר קווית אני מקבל את כל ה30MB, ובאלחוטי 15MB~ שהם לא ממש יציבים כלומר יכול להיות גם 10 ו5.. הבעיה בתכלס זה שאני יכול לגלוש נגיד בשיא המהירות להוריד ולטעון סרטונים בשיא המהירות, אבל אם נגיד אני רק מצטרף לשיחה בסקייפ גם האינטרנט בקושי גולש וגם בסקייפ לא שומעים אותי טוב.. ממה זה יכול לנבוע?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. מחליף את הכרטיס רשת תקן G שמותקן כרגע בנייח באחד מהם TP-Link TL-WN951N PCI http://www.tp-link.com/il/products/details/?categoryid=&model=TL-WN951N TP-Link TL-WN881ND nMax PCI-E http://www.tp-link.com/il/products/details/?categoryid=&model=TL-WN881ND איזה מהם לקחת? האם 3 אנטנות באמת עדיפות על 2? ה-881 בעל חיבור PCI-E מול ה-951 שהוא PCI בלבד,האם ישנו שוני ביניהם? מעוניין לרכוש מחר אשמח לתשובות.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. כהמשך לכתבה על מלכודת ה ADSL שהתפרסמה ב YNET ברצוני להפנות את תשומת לבכם למחדל נוסף במערכת. בשבוע האחרון החלטתי שברצוני לעבור מספק אינטרנט אחד למשנהו בשל מבצעים הקיימים כיום בשוק ה ADSL הנובעים מהתחרות הקשה. במהלך בירורים שערכתי בנוגע לתהליך החלפת ה ISP התברר לי שבכל פעם שלקוח מעונין לעבור מ ISP אחד לאחר עליו לשלם לבזק 99 ש"ח דמי התקנה!!! כששאלתי את המוקדנית של 199 מדוע עלי לשלם סכום זה היא ענתה לי שיש צורך להגדיר את שרות ה ADSL בקו הטלפון שלי, אולם שירות זה כבר מוגדר עבור קו הטלפון שלי, כל שבירצוני לעשות הוא להחליף את ספק ה ISP שלי. לטענה זו לא היתה לה תשובה ובזאת נסתימה השיחה. זוהי עוד הוכחה לתרבות הסרטנית של חברת בזק בשוק התקשורת הישראלי אשר שולחת את גרורותיה ומשחי…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה חכמה והיה חשוב לי לבדוק את חיבור ה wifi הקיים אצלה מכיוון שאין לי אפשרות לחיבור ישיר של כבל רשת. זה עוד לא וודאי אבל נראה שבטלוויזיה קיים חיבור של 802.11n בלבד ולא 802.1ac המהיר יותר כמו שהבנתי. השאלה היא האם אפשר להוסיף לטלוויזיה מתאם רשת בסגנון הזה - https://ksp.co.il/web/item/110317 ואז למעשה זה ייתן לי פיתרון? במידה ולא אשמח להבין מה כן יכול לעזור מכיוון שאני לא רוצה שיהיו לי הפרעות בחיבור ובשידור באופן רציף. אשמח מאוד לתשובה או המצה על פתרון חלופי. תודה רונן

10. Started by tomer_et,

יש לי חיבור 0.5 ADSL של WOW. בימים האחרונים אני סובל מאיטיות מחרידה בקאזה. אני יודע כמובן שמהירות ההורדה שם תלויה באנשים מהם אני מוריד את הקובץ, אבל במקרה שלי מדובר בקבצים שמופיעים אצל המון המון משתמשים - עפ"י החיפוש שעשיתי. מה יכולה להיות הסיבה לכך??? יש משהו שאפשר לעשות?? ועוד משהו קטן, האם מומלץ לשות את הפורט של קאזה? האם זה נותן משהו???

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by gabrielf,

014 עומדים להשיק מערכת cnr שתוכל לפקח על חיבורי ה dhcp - אני מנסה להיכנס לפיילוט שלהם (ממתין לאישור מצוות ה system שלהם) אני מניח שחיבור ה dhcp שלהם ב 100 מגה יהיה איכותי יותר - כי הוא יהיה מנוהל...

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. היי אני רוצה לפתוח את הפורט/ים 7700-7700 בשביל משחק מסויים יש לי את האייפי הקבוע של המודם דרכו ניתן להכנס להגדרות מישהו מבין בזה? המודם מחובר למחשב אחר תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by The Ball,

יש לי מודם 56K שלא זז ואני רוצה להחליף אותו כבר הרבה זמן.. ראיתי את המבצע הזה של 69 שקלים לחודש ב- 012 ואבא שלי הסכים לעשות! ויש לי כמה שאלות http://www.012.net/updates/69forlife/index.asp?src=012 1. מה יותר עדיף? CABLE 250K או ADSL 250K? וד"א זאת חבילה של 1.5 נכון? (זה אותו מחיר אז בעיקרון מה עדיף ויותר טוב?) 2. איך כדאי לחבר את המודם דרך USB או פנימי (שזה PCI אני מניח)? ד"א דרך כרטיס רשת אי אפשר.. 3. אם אתם אומרים ללכת על ADSL מאיזה חברה כדאי לקחת את המודם? AMBIT, MOTOROLA, TOMPSON, CORESNA ? אם אתם אומרים לקחת CABLE אז אני אכתוב מחר איזה חברות מודמים יש כי אנחנו צרכים לדבר איתם ונעשה את זה מחר כי אין זמן היום... :-\ תודה רבה על העזרה!!!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by kostiya,

לאחר מחשבה בנושא החלטתי להעביר רשת קווית של 1Gbit בין החדר שלי לסלון. עולות לי כרגע שתי דרכים לעשות זאת: 1. העברת הרשת דרך התעלות של תשתית החשמל או הטלפון - לא בטוח אם זה אפשרי או סביר? בכל מקרה, אני לא משתמש כלל בתשתית של בזק, על כן ניתן להשתמש בתעלה. 2. העברת כבל התקשורת דרך הגג: במקרה זה עליי להעביר כבל רשת באורך של 50m. בכל מקרה, האם כבל CAT 6a יספיק בכל אחת משתי הדרכים הללו או ללכת על CAT 7? איזו משתי הדרכים עדיפה(או עוד רעיונות עקרוניים)? אם אני ילך על הדרך השניה, איזה סיכוך עלי לקנות לכבל על מנת להגן עליו מפני השמש ומזג האוויר? אילו נתבים מומלצים עם חייגן L2TP (אין בעיה לקנות נתב שאינו אלחוטי, מכיוון שאוכל להשתמש בנתב בנוכחי לחיבור אלחוטי)?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by bad-sector,

ראיתי בתקן N של: DIR-615 DLINK ב 307 ש"ח ואת כל אלה של ו EDIMAX (יש ב KSP הרבה דגמים לא מבין תהבדל בין אחד לשני)!!!: ‏Edimax EW-7416APn nMAX Wireless 802.11n Access Point ‎ 320 ‏Edimax nMax BR-6424n 802.11n Wireless Router ‎ 235 ‏Edimax AR-7084GA Wireless Router+Adsl2 Modem‎ 295 ‏Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n Wireless Router ‎ 340 מה שחשוב לי זה שתהיה לו היכולת לאינטרנט בכבלים ולא פחות חשוב להחליף IP בכל ניתוק (שלא יהיה אי פי סטטי...!!!) שיהיה טווח קליטה נורמלי ובלי ניתוקים! יש לי בלפטופ WIFI עם מקלט N אז בגלל זה אני שוקל ללכת על זה האם מומלץ משהו אחר? האם משהו מהדגמים פה עונה על הצרכים שלי (כמובן שאם הכל אותו הדבר אני אלך על הזול ) האם יש דגם אחר …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by leibeyal,

מישהו יודע מה טווח הכתובות ב012 ל ADSL? משום מה קיבלתי עכשיו כתובת IP קצת מוזרה שלא מזכירה את שאר הכתובות שאני מקבל מ012 בד"כ

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, כרגע יש ברשותי מודם ראוטר HOTBOX של הוט. אני עובר בקרוב לדירה שבה היציאה של הוט נמצאת בסלון ואני מעוניין בכלל למקום את המחשב בחדר השינה. כדי להמנע מהעברת חוטים מיותרים רציתי לדעת אם יש אפשרות להפעיל את הראוטר בלי חיבור פיזי למחשב, דהיינו - ישב בסלון וישדר אינטרנט לכל הבית ואני אשתמש בwifi dongel במחשב הביתי כדי לגלוש. הרי גם שהמחשב מכובה הראוטר עדיין עובד ומשדר רשת ברחבי הבית. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים : מחשב ראשון השרת : 2 כרטיסי רשת..מודם מחובר לכרטיס #1..וכבל רשת מחבור לכרטיס #2.. במחשב האורח : כרטיס רשת #1 אשר מחובר לכרטיס רשת #2 במחשב השרת ע"י כבל רשת.. אני חיבור CABLE 1.5MB עם הספק 012. תוכלו לרשום לי את ההגדרות במחשב השרת : על החייגן מה מגדירים ? על הכרטיס רשת שיוצא למודם מה מגדירים ? על הכרטיס רשת שאליו מחובר כבל רשת אשר מחבר את המחשב האורח אליו מה מהגדירים ? ובמחשב האורח : מה מגדירים על הכרטיס רשת אשר מחובר בכבל רשת למחשב השרת ? (אני יודע שיש פה כ"כ הרבה פתילים על הנושא ואפילו מדריך אך לא הסתדרתי, אשמח אם מישהו יכול לרשום לי את ההגדרות מסודר (אגב הווינדוס XP בעברית). הודה לכם מאוד תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by bigbangaz,

הי לאחרונה שידרגתי לאינטרנט 10 מגה עכשיו אני ממש לא מרוצה מהאינטרנט: הצפייה ישירה נתקעת כל הזמן ההורדות נתקעות כלומר זה מוריד על מהירות מקסמלית של מגה 200 ואז פתאום קופא לכמה שיניות וממשיך בסקייפ כל הזמן יש רגעים כאילו אין קליטה(כאילו האינטרנט התנתק לשנייה) מה כבר אפשר לעשות החלפתי ראוטר משהו כמו 3 פעמים והיה אצלי טכנאי של בזק פעמיים. אני מאוכזב מאד יש רעיונות??

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by kkffiirr,

האם אני יכול מהמחשב שלי לגשת להגדרות ראוטר הנמצא במחשב אחר? (כמובן תוך תיאום איתו) האם יש כתובת איי פי שתכניס אותי לשם?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by sn69,

לאחר הרבה ניסיונות הצלחתי לחבר מגדיל טווח (ראוטר של אדימקס) לראוטר של HOTBOX. הראוטר של אדימקס מחובר לממיר בסלון בכבל רשת והHOTBOX למחשב הנייח שלי בכבל רשת. אני צריך להתחבר דרך המחשב לממיר על מנת להעביר קבצים (אני חושב שזה נקרא FTP) אבל אני לא מצליח. יותר מזה אני אפילו לא מצליח לעשות פינג לממיר ואני מקבל שגיאה (DESTINATION HOST UNREACHABLE), עכשיו השאלה שלי האם דבר כזה אפשרי בכלל ואם כן איך עושים את זה? אם ההסבר שלי לא מובן אני אשמח לפרט יותר.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם, אני עושה port forwarding לפורט מוסיים לPC שלי בבית. יש לי ראוטר netgear r7000 והגדרתי הכל. הגדרתי את זה בשביל לעשות wake on wan מהפלאפון כדי להעיר את המחשב שלי כשהוא מכובה... הדבר המוזר הוא שאם אני יכבה את המחשב ויריץ את הmagic packet כדי להעיר את המחשב מהwan זה יעבוד! אבל אם יעבור פרק זמן מסוים(למשל ארבע שעות) ואריץ שוב את הmagic packet מהפלא שלי בדיוק באותה הדרך זה לא עובד!!!! כאילו הראוטר שלי חוסם את זה.... יש לי איזושהי השערה אבל אני לא בטוח בכלל שזה בכלל נכון : יכול להיות שהראוטר מודע לזה שהמחשב שלי כבוי ולכן הוא אפילו לא טורח לשלוח את הpacket (לפי הפורט) למחשב שלי?? ואז בעצם שהמחשב כבוי הpacket לא מגיע אליו בport farwarding? זהו בערך אני באמת לא יודע מה …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by assaf990,

במחשב של הספרייה (שהוא חלק מרשת מוגנת) אני רוצה להתקין אמיול. איך אדע איזה פורטים להגדיר כדי שלא יהיו תחת פיירוול?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by The Man123,

אני רוצה אתר טוב שממנו אפשר להוריד טורונטים שהוא יהיה בטוח !!!! בלי וירוסים !!! ושיהיה אפשר להוריד ממנו רק שיר אחד נגיד לא תמיד רק וידאו קליפים שיר שירים וגם אלבומים זה חשוב לי נ.ב אני משתמש כרגע בטורנט ספי ואין שם שירים או אלבומים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני מעונין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי(לגלוש על השכנים) שמרחק קליטה שלו איהיה רחוק יותר מימה שיש ברשותי כרגע..לקלוט .עם יש אפשרות (שמעתי שכן) חודר קירות עם קיים מפצח על הדרך סיסמאות עד רבה גם טוב בקצרה אני לא מבין בכלל בזה משאיר תתשובות לכם [= נ.ב אנ כרגע עם TP-Link TL-WN321G 54mbps מומלץ לדגמים שיש בksp ובאג אלה חנויות שיש ברשותי ליד הבית!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים