רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אהלן, כיום יש לי את הנטגיר הנ"ל, שעושה לי לא מעט בעיות (מתנתק מבזק כל יומיים בערך), יש לי פינגים יחסית גבוהים וכו'. אני מחובר ב-20MB בבזק + בזק בינלאומי. Tracing route to google.com [209.85.148.138] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms 10.0.0.138 2 34 ms 34 ms 34 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 3 35 ms 34 ms 34 ms bzq-218-227-226.red.bezeqint.net [81.218.227.226 ] 4 34 ms 34 ms 34 ms bzq-179-75-181.static.bezeqint.net [212.179.75.1 81] 5 * 35 ms 43 ms bzq-179-124-197.static.bezeqint.net [212.179.124 .197] 6 * * * Request timed out. 7 80 ms 81 ms 80 ms bzq-219-189-126.cablep.bezeqint.net [62.219.18…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אבקש אם משהו יכול להסביר לי איך להתקין ולהצפין את הנתב כי שיעבוד גם בנתב אלחוטי. הנתב בנתב קווי עובד לי טוב
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי רשת של חלונות, אליה מחוברים בחיבור LAN מחשב נייח (DESKTOP), מאגר דיסקים (NAS), ובחיבור אלחוטי (WIFI) מחשב נייד. ניסיתי לשתף תיקיות של המחשב השולחני והמחשב הנייד, אך לא ניתן להכנס או לראות את הקבצים/סיפריות של המחשב השולחני (DESKTOP) מהנייד. אני מסוגל לגשת לסיפריות המשותפות במחשב הנייד (מהמחשב השולחני), וכן מכ"א מהמחשבים ניתן לגשת ל-NAS. נסיונות PING למחשב הנייח מצליחים. ניסיונות גישה לסיפריות המשותפות במחשב השולחני דרך ה-NETWORK (כולל במחשב השולחני) כושלים. ביטלתי כל אנטי-וירוס ו-FIREWALL ללא הצלחה. אפילו ניסיתי להחליף את חיבור המחשב הנייח (DESKTOP) לרשת ולבצע זאת באמצעות WIFI, גם זה ללא הצלחה. כל המחשבים נמצאים על אותו WORKGROUP שמוגדר כ-WORK. האם למישהו יש רעיונות…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי את הראוטר/מודם הזה שבזק חילקו במבצעי הרשת הביתיית שלהם. המכשיר במילה הכי יפה שאני יכול לתאר "מחורבן" יכולת האלחוט שלו ממש עלובות, הקליטה גם אם היא חזקה מתנתקת הרבה פעמים וזה מרגיז בעיקר כשאני משתמש ברשת האלחוטית לשמיעת רדיו אינטרנט.... וזה קורה אפילו באותו החדר של הראוטר, אין הפרעות של קירות וכד'. חשבתי להחליף לו אנטנה, יש אנטנות מהסוג הזה: http://cgi.ebay.com/Wireless-WiFi-9dbi-SMA-Antenna-for-Linksys-Netgear-NEW_W0QQitemZ290394646743QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item439cdea8d7 כבר בדקתי ואי אפשר להבריג החוצה את האנטנה הבנויה של המכשיר , אבל זו לא אמורה להיות בעיה גדולה לנתק את האנטנה הקיימת ולהלחים במקומה את החדשה השאלה היא אם זה בכלל יועיל? , למי…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
המממ ..... יותר ענייני מהכותרת אי אפשר להיות . אין לי כוח ( חשק ועוד כל מיני ביטוים ) לאפס אותו ולהגדיר אותו מחדש , כי יש פה איזה 4 מחשבים על המודם הזה , ואני רוצה לנסות איזה משו , אבל אני לא זוכר את הסיסמא ...... הצילו ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי בתקן N של: DIR-615 DLINK ב 307 ש"ח ואת כל אלה של ו EDIMAX (יש ב KSP הרבה דגמים לא מבין תהבדל בין אחד לשני)!!!: Edimax EW-7416APn nMAX Wireless 802.11n Access Point 320 Edimax nMax BR-6424n 802.11n Wireless Router 235 Edimax AR-7084GA Wireless Router+Adsl2 Modem 295 Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n Wireless Router 340 מה שחשוב לי זה שתהיה לו היכולת לאינטרנט בכבלים ולא פחות חשוב להחליף IP בכל ניתוק (שלא יהיה אי פי סטטי...!!!) שיהיה טווח קליטה נורמלי ובלי ניתוקים! יש לי בלפטופ WIFI עם מקלט N אז בגלל זה אני שוקל ללכת על זה האם מומלץ משהו אחר? האם משהו מהדגמים פה עונה על הצרכים שלי (כמובן שאם הכל אותו הדבר אני אלך על הזול ) האם יש דגם אחר …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה תשתית הכי טובה מהבחינות הבאות: - יציבות של מהירות. אם מגיע לי 4 מגה אני באמת מקבל 4 מגה. גם באלחוטי וגם בחוטי. - סרטוני יוטיוב נטענים מהר, גם על 720P. גם באלחוטי וגם בחוטי. - און ליין ומשחקי מולטיפלייר עובדים בצורה חלקה במשחקי מולטיפלייר בקונסולות PlayStation 3. הקונסולה מחוברת לרשת בצורה אלחוטית. - מוריד קבצים במהירות, ואכן באותה חבילת מהירות שמגיעה לי. בזק/הוט? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והראוטר הראשי נמצא משהו כמו 15 מטר מהמחשב שלי אז זה לא קולט (הראוטר במחשב של אחי ואני לא יכול לקחת לו אותו כי אז לא יהיה לו אינטרנט) אז דיברתי עם בזק והם אמרו לי לקנות רפיטר שזה מגדיל טווח רשת וקניתי, עכשיו האינטרנט לא הכי טוב לא עובד מהר ואין לי קליטה כמו שחשבתי שיהיה מה לעשות? וזה עוד ש2 הדלתות של החדרים פתוחות ואני רוצה לסגור את הדלת ולהיות במחשב בכיף וככה גם אחי.. הם אמרו לי שאם לא טוב הרפיטר אז אפשר להחזיר אותו אבל מה אני יקנה? תביאו לי הצעות? לקנות עוד מודם? לא מבין בזה... בבקשה עזרה ויש משפחות שיש להם 4 מחשבים בבית בכמה קומות אז מה הם עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד שקניתי לפני שבוע ואני לוקח אותו כל לילה לעבודה אין לי שם אינטרנט ואני רוצה לגלוש כשאני בעבודה ראיתי פרסומת של פלאפון של מודם סלולרי מישהו יכול לפרט לי קצת יותר איך זה הולך? ואם זה טוב? או שיש גם דרכים אחרות? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב ממש ישן ואני מעוניין לבצע איתו rdp למחשב אחר טוב ואז אוכל להשתמש בו כמחשב "טוב" (בסגנון vdi אבל משהו ביתי, בלי סרברים) אז אני מחפש איזה תוכנה שאיתה אוכל לעשות את זה (אבל תתחבר אוטומטי למחשב המרוחק) win7 ומעלה לא נראה לי שכדאי - סתם יכביד על המחשב, ויש סיכוי שיקרוס) חשבתי על winpe ולשים עליו תוכנה שתומכת ב rdp מישהו מכיר רעיון טוב יותר? או דרך טובה יותר? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איני מצליח להיפטר מהם למרות כל החסימות שניסיתי באמצעות הדפדפן ואפילו הכנסת ה-URL שלהם לרשימת ה"אסורים". אני מתכוון לכמה "כאלה", שלאחר שאני סוגר הדפדפן, הם נשארים במסך עם הצעות כגון: קמיעות ומזלות, אסטרולוגיה, דיאטה ואפילו הציעו פעם לאשתי להגדיל לה את הזין (באנגלית כמובן). איך מצליחים לגרום לכך שהם יפסיקו להטריד. אם הייתי יודע היכן המשרד שלהם, הייתי מבקר אותם עם הכלב שלי שמחרבן היכן שפוקדים עליו לעשות כך.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עברתי להוט לפני כמה ימים והמהירות 200 מגה לא יציבה בעליל.. פעם זה מראה לי בבדיקה 150mb פעם 170 פעם 200 פעם 120... זה לכולם ככה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, בזמן האחרון (בערך חודש) אני חווה בעיה של מהירות גלישה איטית ביותר - האתרים בקושי עולים\עולים חלקית, מהירות הורדה נמוכה מאוד (אני על 12 מגה) וכו'. אני מחובר דרך הוט, הספק הוא בזק בינלאומי, עם חייגן 12 מגה גיימר. ברשותי נתב TP-Link WR841ND נראה כי הבעיה קשורה לנתב... מישהו נתקל בבעיה הזאת\יודע כיצד לפתור אותה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי לוח אם חדש מסוג Gigabyte H77M-D3H. הוא מגיע עם כרטיס קשת Atheros AR8151 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.20). מאז שאני מתחבר לרשת (עם כבל) עם כרטיס הרשת החדש שלי האינטרנט מתנתק כל כמה זמן ומופיע הסימן קריאה הצהוב המקולל הזה על הסמל של הרשת למטה ורשום "Unidentified Network" עם סמל של רשת ציבורית. גם אחי קנה אותו לוח אם והוא חווה אותה בעיה. שאר המחשבים בבית שמחוברים עם כבל עובדים, כמו גם כרטיס הרשת הקודם והישן יותר שלי שעבד. גם אם מתחברים בצורה אלחוטית הכל עובד, כרגע אני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי USB. עדכנתי דרייבר, עדכנתי גרסה לראוטר (|D-link 2650U של בזק), ניסיתי דרייבר אחר של Atheros, חזרתי לדרייבר המקורי, החלפתי כבל רשת וזה עדיין לא עובד. אנ…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז יש לי הוטבוקס של הוט מוגדר בתור ראוטר, ויש לי בעיה עם הטווח קליטה שלו לחלקים קצת יותר מרוחקים בבית יש לי במקרה גם ראוטר נטגיר VVG2000 מבזק, האם אפשרי לחבר את הנטגיר בכבל אל ההוטבוקס, ולגלוש דרך הרשת האלחוטית של הנטגיר בתקווה שיש לו קליטה יותר טובה? כרגע המחשב מתחבר לרשת האלחוטית של הנטגיר, ואני גם מקבל פינג להוטבוקס דרך הנטגיר אבל אין גלישה. ניסיתי בנטגיר לשים את NAT על מצב BRIDGE, ניסיתי IP אוטומטי ולהגדיר אותו עם כתובת מהטווח של ההוטבוקס, מה עוד אפשר לנסות אם זה אפשרי בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, לאחרונה מידי יום יש לי התנתקויות מהאינטרנט בשעות אחה"צ (הילדים שלי אפילו חושבים שבאותם שעות סביב 1800) לפעמים התחושה שרק הוויפי מפסיק לעבוד ולפעמים הכל לא עובד ואז אני נאלץ לאתחל את הראוטר אח"כ בד"כ זה מסתדר. אני משתמש בתשתית סיבים של פרטנר וגם הספק שלהם כאשר הראוטר שלי הוא של NETGEAR R6700v3 (מעודכן לגירסה אחרונה) איך אני מתחיל להבין איפה הבעיה אני מרגיש שזה הראוטר אבל לא יודע איך לבדוק ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי את המודם eci b-focus 312+ שמתחבר לסוויצ ול4 מחשבים.. עד לפני כמה זמן היה לי מגה וחצי ללא בעיות האינטנרט פשט טס החלטתי לשדרג ל5 מגה... לאחד השידרוג האינרטנט התחיל לעבוד יותר לאט מקודם לא כל האתרים ניטענים עד הסוף ויש הרבה בעיות.. אבל ההורדה דווקא מורידה מהר בסביבות ה650 700 יש לי במחשב כרטיס רשת אלחוטי שלא בשימוש... (המודם חוטי בלבד) התחברתי לשכנים לאינטרנט 1.5 ובמפתיע האינטרנט עובד הרבה יותר מהר משמעותי שאני מחובר אליהם עם קליטה חלשה מאוד.... מישו יודע מה יכול לגרום לבעיה כזאת?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בהתלבטות לגבי כמה דגמים של ראוטר של Asus: 1. ASUS RT - ACRH17 AC1700- מחיר 109$- יש לו את כל הפיצ'רים שאני צריך, USB 3.0 , LAN 1GB, רק שאין לו air protection כמו שני האחרים, כמה זה קריטי? אבל לפי הנתון יש לו מעבד qued core. 2. ASUS RT - AC66U B1 Wireless AC 1750Mbps- מחיר 128$- גם לו יש את כל הפיצ'רים שאני צריך, מעבד dual core 1GHZ (יותר חלש מהראשון, לא יודע כמה זה קריטי), אבל יש לו air protection וגם את הפיצ'רים שאני צריך. 3. ASUS RT - AC1900P ( לשים לב שזה דגם הP ולא הASUS RT - AC68U)- מחיר 151$- מעבד dual core אבל 1.4GHZ, גם לו יש air protection ושאר הפיצ'רים שאני צריך. אם למישהו יש נסיון עם אחד הדגמים הספציפים האלה, אני אשמח לש…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! נניח שיש לי מחשב שאני מתחבר איתו לרשת במשרד, משוטט בתיקיות וגולש באינטרנט, ולאחר מכן אני מגיע הביתה ומחבר את המחשב לרשת הביתית שלי. האם אני חייב לשנות הגדרות? מה עלי לעשות ואיך זה פועל? תודה, גונז.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
המצב שלי הוא כזה, יש לי את ה-6850U מבזק. הוא כרגע מחובר למחשב שלי בצורה חוטית וגם מוגדר כראוטר אלחוטי. כמעט כל המכשירים קולטים אותו בצורה מעולה, למעט חדר מעט מרוחק שבו הקליטה אפסית. יש לי בבית ראוטר נוסף מבזק 2760U שאני יודע שתומך ב-WDS. השאלה שלי האם אני יכול למקם את הראוטר הזה איפשהו באמצע הדרך לחדר המרוחק והוא ישדר מחדש את האות ככה שבפועל הטווח של הרשת יגדל?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחובר באמצעות ראוטר אלחוטי TP LINK לתשתית של הוט וספק 100 מגה של הוט-נט. בביית שני מפלסים כך שנוצרים קטעים שבהם הרשת האלחוטית היא חלשה מאד. חשבתי שרפיטר יפתור את הבעיה. רכשתי רפיטר כזה - http://www.aliexpress.com/snapshot/284332274.html וחברתי אותו בהתאם להוראות . הרפיטר התחבר ומראה סיגנל חזק מאד הרבה יותר מזה של הראוטר הביתי. אבל משום מה שאני מתחבר לרשת של הרפיטר הגלישה היא איטית להחרידפחות מ 0.5 מגה. לעומת זאת בגלישה מאותו מיקום ברשת של הראוטר למרות שהסיגנל חלש הגלישה מהירה יחסית (5 מגה). אני מניח שתציעו לחבר דרך AP ישירות לראוטר אבל אז הרפיטר יהיה בסמוך לראוטר בחדר שבין כך יש בו קליטה מעולה, אני זקוק לפתרון לשטחים המתים. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לגשת למחשב שלי בבית מהמשרד דרך ה-Remote Desktop. המחשב בבית מחובר לרשת בעלת שני מחשבים עם ראוטר אלחוטי Level One WBR-3408. את כתובת ה-IP בבית יש לי אבל אני לא יודע איך אני אוכל לגשת למחשב אחד מהשניים כי הרי כתובת ה-IP היא לשני המחשבים. במחשב שאני רוצה לעבוד איתו הגדרות ה-Remote Desktop בסדר וה-IP הפנימי שלו הוא 192.168.0.2. האם אני צריך לפתוח פורטים בראוטר והאם יש עוד דברים שצריך להגדיר! מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה הזאת. תודה לכם מראש!!!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר הזה ביום שישי, התקנתי dd-wrt והכל עבר בהצלחה. התצורה כרגע היא, מחשב אחד שמחובר ישירות לראוטר ע"י כבל רשת. לפטופ שמתחבר אלחוטית - n xtreamer שמחובר אלחוטית - n אני מעתיק קבצים מהמחשב לסטרימר ומקבל קצב של 1.70 - 1.80 מגה לשניה. האם זה קצב נורמלי לתקן n ? ההעתקה מתבצעת ע"י חיבור שיתוף קבצים של windows (smb) תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דקה לפני שהוא עוזב את משרד התקשורת, חותם גלעד ארדן על צו המחייב את חברת הוט לחבר 61 ישובים שכיום אינם מכוסים על ידה. מדובר בישובים קטנים, בתחומי הקו הירוק, שהוט החליטה, מסיבות כלכליות, שלא להגיע אליהם. העמידה בצו הפריסה האוניברסלית עומד לעלות לחברת הוט מיליונים רבים וסביר שהחברה תתנגד לכך באופן נמרץ. הידיעה לעיתונות -- http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/0/3950.pdf רשימת 61 הישובים הכלולים בצו נמצאת כאן -- http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/9/3949.pdf
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעבודה רשת אחלחוטית אבל אצלי במשרד הקליטה ממש ממש חלשה , חשבתי אולי אם יש אפשרות לחבר אנטנה חיצונית למחשב הנייד שלי ככה שאני יוכל לקלוט יותר טוב את הרשת, יש חייה כזאתי? אשמח לקבל הצעות ואם אפשר לינק ל DX במידה וקיים כזה דבר אני יהיה רב תודות. תודה ויום טוב .
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-