עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כמה עולה כבל לחבר בין שתי מחשבים ב LAN

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, אני לא מרוצה בגרוש מברק013, לא נכנס למשחקים ברשת יתכן שזה הראוטר לא ענו לי על זה בפורום פה.. הגלישה ההורדה לא יותר מבסדר שאמורה להיות יותר מבסדר.. אלו שהפירו את ההתחייבות כמה שילמתם קנס? [אני רוצה לדעת אם זה אותו דבר אצל כולם]

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Justo,

אני בחבילה של 2.5M, עובד דרך ראוטר. הפורט של הטורנט (utorrent) פתוח והכל מוגדר בסדר. ובכל זאת, מהירות ההורדה מתייצבת על משהו מגוחך של 10kb (כמובן שישנם הרבה מאד אנשים על אותה הורדה) הורדה של קבצים מישראל מתבצעת על מקסימום, לפי קצב החבילה. דבר נוסף מעניין - ישנם מדי פעם קפיצות מטורפות של הטורנט הן בהעלאה והן בהורדה, שנמשכות שניות בודדות.. מישהו נתקל, שמע, מכיר או יודע מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. תגידו לי אם הבנתי נכון - אני צריך להגדיר שיתוף אינטרנט למחשב אחד, לחבר את הכבל רשת מהמחשב אל הרכזת, ולרכזת אני מחבר את כבלי הרשת שיוצאים מהמחשבים האחרים, וככה עובדת הרשת בלי בעייה? אני יכול לחבר אל הרכזת גם כבל רשת מוצלב וגם ישר נכון? איך הרכזת הזאת - TP-LINK TL-SF1008D ? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by roshman32,

שלום , לפי מה שקראתי באינטרנט הם אותו הדבר, רק למה שאני שנכנסים לראוטר ה Gateway ו DNS שונים ? ומה באמת נראה ע"י אתרים בחוץ ברשת GATEWAY או DNS ? שאלה נוספת , ברגע שיש ראוטר , הוא מקבל את הכתובת IP כאילו הוא GATEWAY והוא מחלק את הIP בין 3 מחשבים וגולשים דרך אותו הדבר, כאילו המודם הוא בעצם הראוטר עצמו, שמכבים אותו הוא מקבל איי פיי חדש, והמודם לא משחק תפקיד שיש ראוטר זה בעצם מקבל את איי פיי והוא הראשי ואפשר לנתקו ולשנות איי פי י . אשמח להברהת הנושא , תודה במפרע .

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by hmickey,

איני מצליח להיפטר מהם למרות כל החסימות שניסיתי באמצעות הדפדפן ואפילו הכנסת ה-URL שלהם לרשימת ה"אסורים". אני מתכוון לכמה "כאלה", שלאחר שאני סוגר הדפדפן, הם נשארים במסך עם הצעות כגון: קמיעות ומזלות, אסטרולוגיה, דיאטה ואפילו הציעו פעם לאשתי להגדיל לה את הזין (באנגלית כמובן). איך מצליחים לגרום לכך שהם יפסיקו להטריד. אם הייתי יודע היכן המשרד שלהם, הייתי מבקר אותם עם הכלב שלי שמחרבן היכן שפוקדים עליו לעשות כך.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by shabitom,

זאת ההודעה כלשונה מאתר הפייסבוק של אתר הסרטים והסדרות צפייה ישירה און ליין כולל תרגום . גולשים יקרים, לאחר כמה בירורים, נודע לנו כי הכתובת החדשה של האתר (http://deniro.me/) חסומה רק ללקוחות בזק בינלאומי. בזק בינלאומי החליטה לחסום את הכתובת ללא צו בית משפט (עפ"י ההחלטה הבלעדית שלה). אנו קוראים לכל גולש שהוא לקוח של בזק בילאומי להתנתק מהם, ולעבור לספקית אחרת (012,013,018,Hotnet) על מנת להמשיך לגלוש באתר ללא בעיות. https://www.facebook.com/gozlan.2012 לקריאת תגובות הלקוחות בדף בזק בינלאומי https://www.facebook.com/BezeqBenleumi?fref=ts

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by y_i_c,

למישהו יש מושג אם אחרי שאני הופך את המודם ל PRO וכל הבלאגן מסביב לשנות את ה IP של המודם מ CLASS A 10.XX.XX.XX ל CLASS C 192.168.XX.XX כי אין לי כוח לשנות את כל הIP של כל המחשבים פה!...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by iveco,

אני מתלבט בין 3 ספקים : EXPRESS VPN , NORDVPN , PROTONVPN מה הכי טוב ? שלושתם מחוץ ל 14 עיניים , מה הכי טוב לקחת ?

10. אז ככה: יש לי אינטרנט 12MB, תשתית של הוט, ספק של בזק, הכול היה טוב ויפה עד שלפני כמה שבועות הרגשתי שהוא לא מקבל את מלוא המהירות, בדקתי, ומסתבר שיש לי באופן קבוע אינטרנט במהירות 5MB. התקשרתי לבזק וזה מה שעשינו: 1. בדקנו עם הוט שאצלהם הכול תקין, ואכן המהירות היית תקינה. 2. חיברנו את המחשב ישירות למודם של הוט (מוטורולה) ולא דרך הראוטר (אדימקס) הקבוע, והמהירות גם כן היית תקינה. המסקנה הנובעת שיש איפשהו בעיה עם הראוטר, והפתרון המיידי של התמיכה הטכנית זה להחליף ראוטר. יש לי את הרואטר אולי שנתיים, אני לא מומחה בתחום אבל אני כמעט בטוח שאין שום סיבה שאני אזרוק את הראוטר ואקנה חדש. השאלה שלי אלכם, יש דברים שאפשר לנסות לפני שאני אלך לקנות ראוטר חדש? אולי בהגדרות? אני לא יודע אם זה ק…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by kobi_af,

? יש חטים אולי?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Brox,

שלום, לפני בערך כשבוע התחברתי למהירות 12 מגה בהוט. אחרי שבוע של בדיקות של כל מיני המחשות מהירות ובדיקות הורדות, הגעתי למצב הבא: אני נכנס לאתר של הוט speed.hot.net.il כשאני מחובר בחיבור ישיר למודם ומקבל IP תקין של 172.2X ובאתר יש 2 בדיקות. אחת נקראת המחשת מהירות שבה יש שעון שעושה בדיקה ובסופו אני מקבל תוצאה של 11-12 מגה. הבדיקה השנייה היא בדיקת הורדת קובץ, שם אני מקבל מהירות הורדה של של MB/s 1 באופן יציב וקבוע, ככה זה בכל מחשב מה3 שניסיתי. תקנו אותי אם אני טועה, אבל חשבתי שהמהירות הורדה צריכה להיות 1.5 MB/s ץ (12,000 לחלק ל8 נכון?) אחרי מספר שיחות עם HOT המצב מבחינתם "תקין", מכיוון שאני מקבל בהמחשת מהירות שלהם 12 מגה. השאלה שלי היא, האם ככה זה באמת אמור להיות או שהם סתם מ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. כרגע אני ב 012 והוט בגלל חסימת טורנטים אני רוצה לעבור לאורנג' כי מזמן קראתי שהם לא חוסמים כלום. אז השאלה שלי האם הם עדיין לא חוסמים כלום או שכדאי לעבור לחברה אחרת בכלל תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מכירים? חשוב שיהיו מהירויות גבוהות לישראל. פעם הייתי בבלו הוסט וזה לא זז.

15. היי אנשים, אז כבר חודשים שכל כמה שעות (יכול להיות פעם ביום ויכול להיות כל 20 דקות) כל המחשבים מתנתקים מהראוטר של הוט. אני לא בטוח שהראוטר של הוט מתנתק מהאינטרנט עצמו, לדעתי (אולי אני טועה) הוא פשוט מפסיק לשדר ב WIFI. דיברתי עם הוט מספר פעמים... ב3-4 מקרים הם אמרו לי שעשו : איפוס\שינוי הגדרות\עדכון תוכנה וכו' וכו'.. מספר פעמים אחרות אמרו לי שיש להם תקלות אזוריות פעם אחת אמרו לי שאולי משהו משדר על אותו התדר וזה פוגע ב WIFI... (אני קולט עוד 3 ממירים של הוט באזור ואף אחד מהם לא מתנתק מלבד שלי) מה דעתכם? אם האינטרנט לא היה חלק מהדירה שאני שוכר מזמן כבר הייתי עובר לבזק.. צירפתי תמונה של הלוגים של המכשיר, יש שם דיי הרבה errors - מישהו ממכם מבין ויכול לפענח אם זה נורמטיבי או ל…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי בזמן הורדה הגלישה נתקעת ולא זזה אפילו לאתר של גוגל קשה להיכנס ההורדה אבל במהירות טובה אני מחובר דרך הוט ויש לי HOTBOX על 100bit ווינדוס 10 ספק בזק בנלאומי האם זה נורמאלי? ואם לא איך אפשר לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום כולם , יש לי חיבור 10 מגה NGN של בזקבינלאומי, והפינג שלי לאירופה לפי Pingtest הוא באיזור ה130-150. כשאני מנסה לשחק במשחק PES 2010 ברשת (דרך הפלייסטיישן 3, אם זה משנה...), 90% מהמשחקים עובדים זוועה עם LAG מטורף. קראתי איפשהו שהפינג האופטימלי למשחק הזה צריך להיות 60 ומטה. יש בכלל דרך להשיג פינג כזה לאירופה? (חבילת גיימרים וכו') תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ^DaRk-MiNd^,

היי, יש לי ב2 דירות שונות ראוטרים של TP LINK : באחד את ה WR541G ובאחר את ה841ND (לשניהם ממשק כמעט זהה) כעקרון מטרת העל שלי היא לאפשר גישה לRASPBERRY PI מבחוץ ויצא לי להתעסק בזה ב2 המקומות ולהתקל ב2 בעיות: בשניהם כאשר אני מנסה לקבע IP פנימי למחשבים דרך IP & MAC Binding Setting כולל לעשות ENABLE וכו' שום דבר לא קורה. אני בוחר בכוונה כתובות עם מספרים גבוהים יחסית כמו 192.168.1.112 אבל שום דבר לא משתנה. באותו אופן, גם כשאני מנסה לפתוח את פורט 22 או לדוגמא 9093 כאשר הניתוב בVirtual Servers פעיל ומנותב לIP פנימי נכון אני לא מצליח לגשת מבחוץ, גם כשאני בודק באתרים כמו canyouseeme.org הוא מזהה את הפורטים כסגורים. זה מרגיש כאילו רק דברים נפתחים אך ורק דרך uPNP האם זו תקלה יד…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום. כמה זמן זה לוקח לשדרג את המהירות ל 50 מגה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by aron_l11,

:asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: חייב אפ טי פי או פאבי למי שיודע מה זה והוא יכול להביא לי אני אודה לו מאוד זה ה אי סי קו שלי 153151351

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Cheif,

חברת Ookla, המפעילה את אתר בדיקות המהירות הידוע speedtest, מאפשרת לכל אחד לבחון את הנתונים שהיא אוספת, בחתכים שונים. כאשר משווים את הסטטיסטיקות של ישראל אל מול העולם מתגלה תמונה עצובה ולעיתים עלובה. יש לספקיות התשתית שלנו עוד לאן לשאוף בכדי שנתמקם בין המדינות המובילות בעולם. כל המידע נמצא גם בקצות אצבעותיכם והפוסט הזה יקרב אותן אליכם. http://www.netcheif.com/blog/?p=4276

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Kfir2,

מישהו יכול להמליץ על אחד זול ואמין? ואם מישהו מכיר את אחד מהבאים ויכול להביע ביקורת אני אשמח: http://www.intervision.co.il/ http://www.clubvps.com/ http://www.corebit.co.il/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום. יש ברשותי מחשב מקבוק עם לאופרד סנו. מחובר דרך רשת כבלים של 012 עם ראוטר linksys wrt54g2 ביצעתי את כל הגדרות הפורט פורוורד וסטאטיק איי פיי ל3 תוכנות שונות: vuze, transmission , bittorent רק בטרנזימיסן עבד לי ההורדה שם וגם זה במהירויות נמוכות מאוד. בין 0-20 קילובייט לשניה... ניסיתי הכל עם הראוטר ולא עבד לי... הפורטים חסומים... האם אני יכול לדעת אם זה בעיה בהגדרות או האם זה הספק חוסם? האם יתכן שהספק יכול לזהות פורטים שאני מגדיר לטורנטים? כל פורט שאני מנסה מעל 6880 לא עובד... יש לכם עוד הצעות בשבילי על מנת לנסות לסדר את העניין הזה? **** צירפתי תמונות מסך על מנת שתראו את ההגדרות**** תודה[br]פורסם בתאריך: 18.10.2009 בשעה 01:01:53

24. שלום. לפני בערך חודש וקצת בדקתי האם קיימת תשתית NGN ביישוב שלי ונענתי בחיוב. החלטתי לשדרג את מהירות הגלישה מ5 מגה ל-15 (ספקית נטוויז'ן). לקחתי את מהבצע בנטוויז'ן של השנה חינם ולאחר מכן 109 ש"ח לחודש. בבזק המחיר הוא 129 ש"ח לחודש, 3חודשים ראשונים 65 ש"ח. הבנתי מבזק שמגיע ליראוטר חדש בחיוב זיכוי והלכתי לקחת אותו- DLINK 2760U. לאחר כמה ימים של שימוש באינטרנט וריפרשים אינסופיים לדפי האינטרנט (המהירות הורדה עצמה הייתה תקינה) התלוננתי בפני בזק על הבעיה. הם אמרו לישהם ישלחו טכנאי. אתמול הגיע הטכנאי ולאחר בדיקה הוא אמר לי שהמקסימום שאני יכול לקבל הוא 8 מגה כי אני רחוק בקילומטר ומשהו מהמרכזיה שלהם. כרגע יש לי כמה ברירות ואני באמת לא יודע על מה ללכת. בבזק הציעו לי לעבוד ל-8 מגה במח…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. היי ברצוני לשנות את כתובת ה IP של המחשב. ולא ברמה של לנתק מודם ולהחזיר, או שימוש בפרוקסי או שינוי כתובת MAC אלא שינוי IP ברמה של ה sub-net שלי הכוונה היא כזו : נניח זה ה IP שלי 64.116.200.187 כעת עלי לשנות את הIP בצורה כזו שהמספרים מצד שמאל [ 64.116 ] יוחלפו באחרים. ליצור לדוגמא IP כזה למחשב במקום המקורי : 95.242.100.123 האם יש אפשרות לבצע זאת? הספק שלי הוא נטוויזן. וה IP דינמי.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.