רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום אני משתמש כעת עם ראוטר זקן Edimax BR-6204WG הנמצא בקומה העליונה. המצב הוא שבקומה הזו יש קליטה מצויינת (בשני חדרים) אבל בקומה שמתחתיה יש קליטה חלשה יותר, אבל בסה"כ אפשר לגלוש באזורים שאני צריך גם בקומה התחתונה. השאלה שלי היא כזו: אני רוצה להחליף בכל מקרה את הראוטר (הוא מתחמם ועושה צרות) איזה ראוטר יעזור לי לשפר את האיכות של הקליטה הקומה התחתונה? התקציב שלי הוא עד 300 שקלים. קראתי פה שאנשים ממליצים על TP LINK 1043 האם הוא יעזור לי לשפר את האיכות? דבר נוסף נרשמתי למבצע בבזק (אחד מ 7000) כרגע עדיין לא שדרגתי את המהירות אצל הספק. האם הראוטר VDSL של בזק יהיה יעיל לטווח שאני צריך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם אחרי שאני הופך את המודם ל PRO וכל הבלאגן מסביב לשנות את ה IP של המודם מ CLASS A 10.XX.XX.XX ל CLASS C 192.168.XX.XX כי אין לי כוח לשנות את כל הIP של כל המחשבים פה!...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אצלי כרגע זה על 1300 וזה נראה לי ממש גבוהה מידי כי הגלישה לא משהו. לכל האנשי רשתות פה .
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי נייד מסוג lenovo r60e ומודם מסוג TRENDnet TEW-431BRP. הנייד לא מזהה את כיומן של רשתות אלחוטית, כאן ובמכללה. אני לא יודע אם הראוטר משדר אבל חושב שכן, מה שבטוח זה שהנייד לא מזהה אולי הכרטיס רשת האלחוטי שיש בו לא מופעל. ניסתי לגשת בכלי ניהול לווירלס זירו קונפיגרישן לשים על אוטומתי ולעשות הפעלה מחדש, לא עזר. כמו כן דרך קביעת תצורה אני כל הזמן מעביר את הכרטיס לאלחוטי מופעל מידי פעם זה חוזר לאלחוטי מנותק... כשאני לוחץ fn+F5 הוא אומר שהוא לא מזהה שום רשתות שמשדרות. אולי אני לא מתקין את זה נכון..?או שמא הכרטיס פגום? אודה לתגובות מהירות, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני בערך כשבוע התחברתי למהירות 12 מגה בהוט. אחרי שבוע של בדיקות של כל מיני המחשות מהירות ובדיקות הורדות, הגעתי למצב הבא: אני נכנס לאתר של הוט speed.hot.net.il כשאני מחובר בחיבור ישיר למודם ומקבל IP תקין של 172.2X ובאתר יש 2 בדיקות. אחת נקראת המחשת מהירות שבה יש שעון שעושה בדיקה ובסופו אני מקבל תוצאה של 11-12 מגה. הבדיקה השנייה היא בדיקת הורדת קובץ, שם אני מקבל מהירות הורדה של של MB/s 1 באופן יציב וקבוע, ככה זה בכל מחשב מה3 שניסיתי. תקנו אותי אם אני טועה, אבל חשבתי שהמהירות הורדה צריכה להיות 1.5 MB/s ץ (12,000 לחלק ל8 נכון?) אחרי מספר שיחות עם HOT המצב מבחינתם "תקין", מכיוון שאני מקבל בהמחשת מהירות שלהם 12 מגה. השאלה שלי היא, האם ככה זה באמת אמור להיות או שהם סתם מ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברת Ookla, המפעילה את אתר בדיקות המהירות הידוע speedtest, מאפשרת לכל אחד לבחון את הנתונים שהיא אוספת, בחתכים שונים. כאשר משווים את הסטטיסטיקות של ישראל אל מול העולם מתגלה תמונה עצובה ולעיתים עלובה. יש לספקיות התשתית שלנו עוד לאן לשאוף בכדי שנתמקם בין המדינות המובילות בעולם. כל המידע נמצא גם בקצות אצבעותיכם והפוסט הזה יקרב אותן אליכם. http://www.netcheif.com/blog/?p=4276
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מתאם רשת אלחוטי מדגם: ACCEL - POZ WIFI V1.1 הוא עבד עד עכשיו כמו שצריך, על מחשב עם ווינדוס 7, אך פתאום הוא לא מצליח להתחבר לאף רשת. לא זכורים לי שום שינויים שנעשו. חיברתי אותו למחשב אחר, עם ווינדוס XP, ושם הוא כן הצליח להתחבר. עכשיו ניסיתי שוב, והוא התחבר לכמה שניות והתנתק. מה זה יכול להיות? בעייה בדרייבר? אין לי את הדיסק שלו ובאינטרנט לא הצלחתי למצוא, אז נאלצתי לסמוך על מה שהווינדוס מתקין כשמחברים את המתאם. עוד רעיונות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אפשר המלצות על מכשיר או מדריך שיאפשר לחבר חיבור קווי לקומה השנייה בבית ולתת שם קליטה של WIFI? כרגע אין כמעט קליטה באותה קומה. יש אפשרות להעביר כבל מהראוטר הקיים בקומה הראשונה לקומה השנייה (אם זה הכי מומלץ). תודה מראש! ***יש לי ראוטר ישן אם אפשר להשתמש בו או שצריך מכשיר מיוחד?***
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
:asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: חייב אפ טי פי או פאבי למי שיודע מה זה והוא יכול להביא לי אני אודה לו מאוד זה ה אי סי קו שלי 153151351
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים .הראשון מחובר בראוטר באמצעות קוו והשני נורא רחוק שמתי לו אקסס פוינט . בשני שיש לו אקסס פוינט אני לא יכול להתחבר לאינטרנט כל פעם .אני צריך לעשות ריסטרט למחשב ולכבות את האקסס פוינט ולהחזירו לפעולה ואחרי זה הוא יעבוד 50% אחוז ו 50% לא יעבוד . הספק הוא בזק . במחשב השני האקסס פוינט הוא TRENDnet TEW-430APB והראוטר הוא EDIMAX BR-6524N מה אפשר לעשות כי זה מעצבן . ראיתי באינטרנט לא יודע אם זה נכון או לא אבל אם זה עושה לך ככה צריך להגדיר את DHCP .
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה ל Seedbox. אני מוריד ומשתף טורנטים מ tracker פרטי ולוקח לי המון זמן להשיג ratio שמספיק בשביל להוריד טורנט חדש. על איזה אתם ממליצים מניסיונכם? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר בבית שאליו מחובר מחשב נייח בכבל כי הם צמודים... ויש לי מחשב נייד שמתחבר ברשת אלחוטית אל הראוטר... עכשיו בעיה היא שעברתי לחדר מחוץ לבית ושם המחשב לא קולט את הראוטר... איך אני יכול להאריך את הקליטה שלו?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני ממש לא מבין בעייני שיתוף קבצים וטורנט....רק לאחרונה הורדתי את התוכנה uTorrnet. הצלחתי גם אחרי מאמץ רק למצוא אתרי טורנט שלא ביקשו דמי חבר או תשלום אחר. שמתי כמה טורנטים בתוכנה אבל הם לא זזים....מופיע לי משולש כתום עם סימן קריאה למטה. כשאני לוחץ עליו ומריץ בדיקה הוא אומר שיש לי בעיה עם "הרשת"....בדגש על משהו עם פורטים. הוא כותב לי "פורט לא פתוח". אני גולש בחבילת 12Mb/1Mb של תשתית הוט וספק נטוי'זן. לרוב אני מגיע למהירויות הללו בבדיקות מהירות שאני עושה. אני גולש במחשב נייד עם ראוטר אלחוטי של אדימקס (הראוטר מחובר למודם הוט) תודה על כל עזרה כך שאוכל להוריד בצורה נורמלית ב-utorrnet YoYo
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בחמישי התקינו לי אינטרנט סלקום סיבים 1000MB. לפי המפרט של הראוטר שלי הקיים אצלי - TP LINK ARCHER VR600 AC1600 ADSL/VDSL הוא אמור לתמוך בסיבים 1000MB. https://www.tp-link.com/au/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr600/#specifications ראיתי גם כמה שרשורים בפורומים שצריך להגדיר אותו כ WIRELESS ROUTER בהגדרות ואז PPOE עם משתמש וסיסמא והא אמור להתחבר. הטכנאי ניסה את כל ההגדרות אבל לא הצליח. כל פעם מקבלים שגיאה לאחר ההגדרות ו ה PPOE שהוא לא מקבל אות/מחובר לאינטרנט. אחרי שעה ביקשתי שפשוט ישים ראוטר שלהם ואנסה לפתור את הבעיה ולהחזיר בהמשך. בראוטר שלהם נותר בחיבור קווי מהירות 950MBPS - בWIFI 5 GHZ נותן כ 530MBPS. השאלה האם יש טעם לפתור את …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
לפני מספר שנים רכשתי את הראוטר הנ"ל של D-Link, שהוא למעשה מודם סלולרי עם מספר יציאות LAN שכולל SLOT לכרטיס סים. אחלה מכשיר, רק שכבר לא מייצרים אותו ולא ניתן כבר להשיג אותו היום. אני מחפש משהו חדש, אבל שמבוסס בדיוק על אותו הדבר. הראוטרים היחידים שאני מוצא הם כאלה שתומכים בדונגל USB סלולרי, וזה לא ממש טוב לצרכים שלי. מישהו יכול לעזור לי בחיפושים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם , יש לי חיבור 10 מגה NGN של בזקבינלאומי, והפינג שלי לאירופה לפי Pingtest הוא באיזור ה130-150. כשאני מנסה לשחק במשחק PES 2010 ברשת (דרך הפלייסטיישן 3, אם זה משנה...), 90% מהמשחקים עובדים זוועה עם LAG מטורף. קראתי איפשהו שהפינג האופטימלי למשחק הזה צריך להיות 60 ומטה. יש בכלל דרך להשיג פינג כזה לאירופה? (חבילת גיימרים וכו') תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב יש לי ראוטר של edimax ואחרי חשיבה רבה החלטתי להחליף אותו כי יש לו הרבה בעיות, אני לא אפרט עכשיו כי זה לא העניין. אני מעוניינת לקנות ראוטר חדש בשווי של עד 400 שקל מהירות האינטרנט שלי היא 12MB יש לי תשתית של הוט וספקית של בזק בינלאומי החיבור הוא אלחוטי, והראוטר צריך לספק עד 2 מחשבים מחוברים. אני אשמח אם תעזרו לי למצוא ראוטר מתאים. אם חסרים פרטים תגידו ואני אוסיף, פשוט אני לא כל כך מבינה בזה אז לא ידעתי מה להוסיף. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבעיה היא שאם אני מגדיר אותו שיעבוד על תקן N או NGB אז הוא עובד לאט (10KB\S), ואם אני מגדיר אותו על G הוא עובד מהר... הבעיה הזאת מופיע רק במחשב הנייד כי באייפון האינטרנט עובד מהר בכל מקרה... מה יכולה להיות הסיבה לבעיה? תודה מראש ערן.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן יש לי סוג של בקתה שאני צריך לחבר אליה רשת. נק' הרשת הכי קרובה היא בבית של ההורים, במרחק 100 מ'. כרגע הקונסטרוקציה היא כזאת: המודם נמצא בבית. ממנו יוצא כבל רשת למכשיר שמעביר אותות רשת דרך החשמל. המכשיר השני נמצא במחסן - שהוא בערך באמצע הדרך בין הבקתה לבית (כ-60 מ' מאיתנו). מהמכשיר שממיר רשת לחשמל במחסן יוצא כבל שמתחבר לראוטר אלחוטי, שיושב מחוץ למחסן. בבקתה הלאפטופ מחובר לאנטנה של טיפי לינק בחיבור USB. אנחנו קולטים כאן אינטרנט, אבל האות חלש (2 קוים). רוצים לחזק את האות. מה שעלה במוחי הן 2 אפשרויות: 1. כבל רשת אאוטדור באורך 100 מטר - מהבית של ההורים לכאן, וכאן נחבר את הראוטר. ככה נדלק גם על המכשיר רשת-חשמל שאני מניח שמוריד את חוזק האות. הכבל אאוטדור יעלה לא פחות מ-400 ש…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מזה הדברים האלה במדריך כאן http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 לא הבנתי מזה תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם האם אפשר להקים רשת על גבי מתאמי רשת חשמלי, או שהמתאם משדר רק אינטרנט על גבי תשתית החשמל?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי ראוטר שקיבלתי מבזק מדגם D-Link 2650U שמחובר לקו ADSL ומספק כרגע אינטרנט לבית באלחוט בנוסף יש לי ראוטר אלחוטי ישן מדגם TRENDnet TWE-231BRP אני רוצה להפוך את הראוטר הישן ל Access Point ולשפר את הקליטה בבית באיזור מסויים האם הדבר בכלל אפשרי עם הראוטר הנ"ל ואם כן כיצד מבצעים זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1) באיזה שיטה כדאי לי לחבר את שני המחשבים? 2) המחשבים הם P4 1.6GHZ ו P3 800MHZ. מי הם מומלץ לשים כשרת ומדוע? 3) האם התקנת שני כרטיסי רשת מתוצרת שונה בשרת יכולים לגרום לתקלות? אני חסר כל ניסיון בתחום הרשתות, אשמח לשמוע הערות נוספות שיוכלו לעזור לי. תודה רבה :devilfork:
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני פותח פורטים ? אני עם מודם level one ואני רשום בבזק בין לאומי ואני יודע שאתר בשבילי הוא 10.0.0.138 אבל שם צריך לכתוב משתמש וסיסמה .. מישהו יודע את הסיסמה והמשתמש?? בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ב 3:00 בלילה בדיוק! לאגים מטורפים הגורמים לכך שתמיד ב 3:01 אני מנותק מהמשחק, נשאר מחובר ל PSN בלי בעיה עד 3:40 ואז הכל משתחרר חזרה, ככה כל יום בקביעות ואף אחד לא מפספס. אתמול דברתי על זה עם בזק בינ"ל והם אמרו שהם צריכים שיהיה לי חייגן בשביל לבדוק, אמרתי שאין מצב ושאני אראה מה אעשה, קיצור אתמול שחקתי עד 5:30 רק כדי לבדוק את זה ולרגע לא נותקתי, העמסתי על המודם כמה שיותר והכל טס אפילו ב 3:00 כשאני לא זוכר מתי בפעם האחרונה זה קרה. חוץ מבשעה 3:00 אני אף פעם לא מתנתק, האינטרנט עובד מושלם באמת, הכל רץ וטס. הפלייסטיישן 3 מחובר ישירות למודם, ולנסות עם חייגן זה סיפור כי אז צריך להגדיר לראוטר של אח שלי ולהתחבר ממנו (יש עוד מודם של 12 MB כמו שלי עם ראוטר בבית קרוב אליי). לי יש 12MB M…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-