עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Tiger,

שלום חבר'ה ב 3-5 ימים אחרונים אני סובל מבעיות קשות בחיבור האינטרנט שלי , זה מתחיל מפינגים גבוהים שמתחילים בשעה 1בצהריים עד 12 בלילה ומהירות די ירודה , זו בעיה שהתחילה לפני מספר ימים , התקשרתי לבזק בינלאומי והם אמרו לי שזו בעייה של אזור תל אביב . רציתי לדעת אם מישהו סובל מאותן בעיות אינטרנט כמוני. בתודה Tiger

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by שיקאגו,

שלום, קניתי מדפסת HP 6500A וחיברתי אותה עם כבל רשת לראווטאר. המדפסת מזוהה ודרך המחשב הראשי הכל עובד. דרך הלפטופ אני לא מצליח לתקשר עם המדפסת.... טיפים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אהלן! יש לי מחשב נייד של HP והוא מצליח להתחבר לרשת והוא גם מעביר מנות אבל כאילו יש לי חומת אש שחוסמת הכל! אני לא יכול להכנס לאינטרנט, האנטיוירוס לא מתעדכן, כאילו אין לי חיבור. ביטלתי את החומת אש של ווינדוס ואין לי עוד חומות אש. עשיתי כבר שיחזור מערכת וזה לא פתר לי את הבעיה, בדקתי גם הגדרות והכל בסדר מה עושים? (וזאת לא בעיה ברשת שלי) מה אני עושה? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by I7210I,

שלום אני מעונין לגלוש בחו"ל עם סים של חו"ל שיש לי בכמה מחשבים (רשת) כרגע ראיתי שיש לי אפשרות לקנות ראוטר אלחוטי שעובד עם סים יש לי עוד אפשרות?כמו ראוטר רגיל אולי שיש לו כניסה לסטיק USB והוא ישדר WIFI??? מה האפשרויות שיש ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. הי לכולם.. לצערי החלפתי נתב לנתב BE ה"חדש" של בזק.. כשאני מנסה להכנס למסך ההגדרות, אני מקבל את "חסימת הסייבר" המפורסמת של בזק. אבל שמעתי שאפשר להכנס בצורה מסוימת להגדרות שלו למרות זאת.. בבזק לא מוכנים לבטל את הענין ואומרים לי שאסור שתהיה לי גישה להגדרות של הנתב בגלל "אבטחה". א) זה מעצבן אותי ב) האם מישהו הצליח לעשות MAC BINDING שם? ג) האם ניתן פשוט לבקש מבזק לשנות את הנתב למודם בלבד לחבר ראוטר אחד ולהפעיל בו DHCP ולהגדיר דברים כמו בן אדם נורמלי? תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by roeesnir,

הזמנתי 2 חבילות כבל STP. 100 מטר כל אחת. קיבלתי כבל FTP. האם ההבדל גדול שכדאי להחליף או להישאר כבר עם זה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום, לא מזמן קניתי לוח אם חדש מסוג Gigabyte H77M-D3H. הוא מגיע עם כרטיס קשת Atheros AR8151 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.20). מאז שאני מתחבר לרשת (עם כבל) עם כרטיס הרשת החדש שלי האינטרנט מתנתק כל כמה זמן ומופיע הסימן קריאה הצהוב המקולל הזה על הסמל של הרשת למטה ורשום "Unidentified Network" עם סמל של רשת ציבורית. גם אחי קנה אותו לוח אם והוא חווה אותה בעיה. שאר המחשבים בבית שמחוברים עם כבל עובדים, כמו גם כרטיס הרשת הקודם והישן יותר שלי שעבד. גם אם מתחברים בצורה אלחוטית הכל עובד, כרגע אני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי USB. עדכנתי דרייבר, עדכנתי גרסה לראוטר (|D-link 2650U של בזק), ניסיתי דרייבר אחר של Atheros, חזרתי לדרייבר המקורי, החלפתי כבל רשת וזה עדיין לא עובד. אנ…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by zilkanir,

שלום, אני מעוניין להתקין ראוטר אלחוטי בבית הוריי שם יש 2 מחשבים ניידים. שאלתי היא האם אני יכול פשוט לחבר ראוטר+מודם לחשמל וקו טלפון בתחנה קטנה, והנתב פשוט יפיץ את האינטרנט בבית? או שחייבים לחבר למחשב ואז להתקין? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by אריק9,

שלום אנשים, יש לי ברשותי ראוטר TL-WR1043ND ושמתי לב שאני לא יכול להוריד טורנטים דרך התוכנה uTorrent בשל השגיאה הבאה: פעם יש לי את השגיאה הזאת: "Error: The system cannot find the specified file" ופעם יש לי את השגיאה הזאת: "The Process cannot access the file because another process has locked a portion of the file uttorent" השאלה היא איך אני יודע שאני אמור לפתוח פורטים וזאת בעיה של הפורטים או שזה משהו אחר ? אם וכאשר אני צריך לפתוח פורטים איך אני עושה את זה ? ניסיתי לעשות את זה דרך portforward.com אבל העיניין שיש לי איפי דינאמי ואני לא רוצה לעבור לאיפי סטטי. תודה על העזרה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by email1,

שלום, בבית הורי יש מחשב שאינו מחובר לאינטרנט. במרחק קו אוירי של פחות מ-150 מ' (אולי 120 מ') מהם גר אחי שיש לו רשת WIFI עם נתב של HOT. הרעיון שלי הוא לרכוש אנטנה שתאפשר גלישה באינטרנט מהמחשב בבית הורי ע"ג רשת ה-WIFI של אחי. (כמו למשל אולי זאת: http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=2058 או זאת(?): http://dx.com/p/alfa-1200mw-802-11b-g-n-long-range-54mbps-usb-2-0-wifi-wireless-network-adapter-w-antenna-green-72140 ) האם ועד כמה זה אפשרי? ואם כן איזה אנטנה עלי לרכוש? נתונים פיזיים נוספים שיכולים להיות רלוונטיים: - המחשב בבית הורי נמצא בחדר שיש לו חלון ממנו ניתן לראות את חלון הסלון של אחי. - הנתב בבית אחי נמצא בחדר פנימי יותר כך שהאות צריך לעבור אצלו קיר פנימי בנוס…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by assaf181,

שלום, ברשותי מתאם רשת אלחוטי מדגם: ACCEL - POZ WIFI V1.1 הוא עבד עד עכשיו כמו שצריך, על מחשב עם ווינדוס 7, אך פתאום הוא לא מצליח להתחבר לאף רשת. לא זכורים לי שום שינויים שנעשו. חיברתי אותו למחשב אחר, עם ווינדוס XP, ושם הוא כן הצליח להתחבר. עכשיו ניסיתי שוב, והוא התחבר לכמה שניות והתנתק. מה זה יכול להיות? בעייה בדרייבר? אין לי את הדיסק שלו ובאינטרנט לא הצלחתי למצוא, אז נאלצתי לסמוך על מה שהווינדוס מתקין כשמחברים את המתאם. עוד רעיונות? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, אני לא מרוצה בגרוש מברק013, לא נכנס למשחקים ברשת יתכן שזה הראוטר לא ענו לי על זה בפורום פה.. הגלישה ההורדה לא יותר מבסדר שאמורה להיות יותר מבסדר.. אלו שהפירו את ההתחייבות כמה שילמתם קנס? [אני רוצה לדעת אם זה אותו דבר אצל כולם]

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, בית 4 חדרים ללא ממד. מקבל מהירות נמוכה בחדר סביבות 7-10 מגה (הנתב בסלון) ניסיתי לשחק בהגדרות של הנתב (לשנות תדרים וכו...) לא עזר. כרטיס הרשת שלי בנייד intel 3160 יש נתב כזה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by nim901,

בזק עושים מבצע ומגיע לי ראוטר אלחוטי מהבאים http://www.bezeq.co.il/resources/Images/Support/Bnet/routers.htm מה כדאי? אם שאלו פה קודם, צטער

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by tgen,

יש לי כרגע נתב חוטי של edimax. מבחינת גלישה באינטרנט הכל טוב ויפה... אבל בהורדות אימיול וטורנטים במקרה הטוב האינטנט נהיה ממש ממש איטי ובמקרה הרע האינטרנט נופל עד שאני מאפס את הראוטר. ניסיתי לשנות את ההגדרות בתוכנות אבל זה לא ממש עזר. בקיצור, אני רוצה לקנות נתב אלחוטי חזק שיכול לעמוד בעומס של ההורדות... על מה אתם ממליצים?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by roisgs2,

אני רוצה לשדרג ל100 מגה עכשיו איזה ראוטר אני צריך ואיזה מודם(על מה אתם ממליצים)? אני רוצה להזמין מהאינטרנט כי הבנתי שאין ראוטר/מודם שתומך ב100 חוץ ממה שבזק מציעים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by hmickey,

איני מצליח להיפטר מהם למרות כל החסימות שניסיתי באמצעות הדפדפן ואפילו הכנסת ה-URL שלהם לרשימת ה"אסורים". אני מתכוון לכמה "כאלה", שלאחר שאני סוגר הדפדפן, הם נשארים במסך עם הצעות כגון: קמיעות ומזלות, אסטרולוגיה, דיאטה ואפילו הציעו פעם לאשתי להגדיל לה את הזין (באנגלית כמובן). איך מצליחים לגרום לכך שהם יפסיקו להטריד. אם הייתי יודע היכן המשרד שלהם, הייתי מבקר אותם עם הכלב שלי שמחרבן היכן שפוקדים עליו לעשות כך.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מה החבילה הכי משתלמת?? כל מי שמגיב אם הוא יודע אז בבקשה שירשום מה המהירות הורדה, מה ה upload ומה המחיר..

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by THE_COMMANDER,

איזה ספקים יש ?? ואם אתם יוכלים לביא קישור לאתר שלהם תביאו

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, עברתי ליחידת דיור עם אינטרנט מהבעלים. הראוטר שלהם היה קורס, קניתי TP-LINK wr841hp. הקליטה 90% או יותר, וחלק מהזמן מהירות הגלישה טובה. הבעיה היא שלעתים תכופות המהירות צונחת למצב בלתי שמיש. יש לי התקן רשת גם של TP-Link tl-w7200nd, הבחנתי כשהמהירות מאטה הוא מציג Rate אפסי. במצב תקין הוא מוגבל ל-150Mbs ( היכולות של ההתקן), במצב של האטה הוא צונח גם לאחד מגה. המודם עגלה (טומפסון), התשתית של הוט והספקית 013, אבל בגלל הRate אני נוטה לקוות שזו בעיה ברשת בלבד. את הראוטר הגדרתי באשף, הוא זיהה לבד dynamic ip, ידנית שיניתי רק לתקן n במקום g/b. תוכלו לעזור לי לאבחן את הבעיה בבקשה?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. כמה עולה כבל לחבר בין שתי מחשבים ב LAN

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום רציתי לדעת אם אני מחבר את מודם הכבלים של THOMSON בעזרת כבל רשת מסוכך או רגיל?.... ואם אפשר על איך אני מבדיל בינהם משום שיש לי כבר כבל רשת בבית ורציתי לדעת מהו... (הראש שלו שקוף אני יכול לראות את החוטים) תודה וערב טוב לכולם

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by yonigrin,

שלום לכולם! אנחנו מחפשים נתב לסניף קטן שלנו, כ10 עובדים מחוברים בו זמנית, ועוד 2 מצלמות ומדפסת רשת. מפעם לפעם מספר החיבורים עולה עד ל25 עם לקוחות שמגיעים ומתחברים. ולכן - הנתב צריך להיות מסוגל להתמודד עם Concurrent Sessions של עד 30 איש בו זמנית. מעבר לזה - חשוב שיהיה אלחוטי. אין צורך ביכולות ניתוב מתקדמות, פירוול משוכלל מדי או אנטיוירוס מובנה. אין צורך בתמיכה בVPN. VPN PASSTHROUGH כן חשוב. יש לי נסיון בסיסי עם DD-WRT כך שלא לפחד להציע דברים פחות מיינסטרים תודה רבה על ההמלצה יונתן,

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by RAND25,

הי שלום אני ביצעתי שידרוג ל100 מגה אצל בזק וצריך להחליף את הנתב יש לכם המלצה לנתב טוב שבזק נותנת הנתב משמש אותי מעבר למחשב נייד וניח גם לעבודה עם סטרימר שטח הבית לא גדול כ96 מטר רוצה לקחת את הנתב הכי טוב שאני יכול תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. היחידי שמצאתי שעושה את העבודה (חצי לפחות) זה זה בינתיים : http://www.p.goleech.com/ שם במקום של ה WWW שמים לדוגמא GOOGLE ושם בחיפוש אני רושם לדוגמא FACEBOOK - LOG IN - וזה מצליח להיכנס לאתר הבעיה שבאתר לא ניתן לשלוח הודעות .... אז עד שאני אתפוס בצד למילה את מנהל הרשת פה (שעדיין לא ידוע מזה עד היום...) יש למישהו אתר פרוקסי שכן עושה את העבודה כמו שצריך ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים