רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שמוציאים את את החשמל מהמודם רק אז האיפי משתנה?
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם של GIGABITE PE667 PRO עם כרטיס רשת מובנה , האם אני יכול להשתמש בו לחיבור ל ADSL שיש ברשותי ( יש לי עוד מחשב עם מודם רגיל ומודם ADSL והוא מחובר לתשתית הADSL ואני מעוניין לחבר גם את המחשב השני לא בו זמנית )
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי יש לי כרגע 2.5 מגה וכנראה שזה לא מספיק לראות את המונדיאל בסטרימינג רציתי לשאול אם 5 יעזור או שצריך אפילו יותר מזה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחבר לאינטרנט דרך בזק עם מודם USB (דגם ALE 070). קניתי ראוטר של 3COM דגם 3CRWDR101A-75 כדי לחבר לרשת מחשב נוסף ומחשב נייד. לא הצלחתי להתקין את הרשת כמו שצריך. עד עכשיו הייתה לי רשת בין ני מחשבים נייחים באמצעות כבל והכל עבד חלק. האם הבעיה היא במודם USB? אשמח לקבל הסבר להתקנת הרשת מאחר ואני לא מבין בזה כך כך. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם אפשר להגדיר בתור מערכות ההפעלה דרך ראוטר שליטה מרחוק ללא יציאה לאינטרנט? כלומר ככה לפחות אני רוצה שזה יעבוד. מחשב ראשי עם מערכת שרת 2003 שיש לו שליטה מרחוק יתפעל דרך הרשת מחשב HTPC למוזיקה בחיבור אלחוטי המחשב של 2003 יחובר לנתב בחיבור חוטי רגיל וה HTPC בחיבור אלחוטי עם כרטיס משלו.ידוע לי שאפשר להתחבר לתוכנת LOGMEIN אבל אני לא רוצה לצאת לאינטרנט אלה רשת פנימית בין שני המחשבים. כיצד מגדירים את זה?? יש משהו שצריך להגדיר בשרת 2003?? וב HTPC עצמו? תודה על הסיוע. חשוב לציין שהתכנון הוא שהHTPC יהיה ללא מסך והשליטה תיהיה לגמרי מה 2003.
-
- 6 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שני המחשבים מחוברים לנתב באופן אלחוטי אני צריך להעביר מעל 10 ג'יגה ממחשב אחד לאחר הפתרון הכי קל לדעתי הוא דרך הרשת איך אני יוצר ביניהם את הקשר דרך הנתב?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ידוע מתי בדיוק או בערך היא אמורה להתחיל לשווק בפועל תשתית או עד כמה זו תהיה מהפכת מחירים משמעותית? בכל מקרה עליי להתקין תשתית אך איני יודע אם עלות ההתקנה (150 בבזק/230 בהוט, לפחות רשמית) שווה המתנה. מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. בעיה מוזרה. הראוטר האלחוטי שלי (Rotal RTA 1025W של בזק) הפסיק לשדר באופן אלחוטי. הגלישה באינטרנט במחשב שמחובר אליו באופן קווי עובדת בסדר גמור, אבל המחשב הנייד הפסיק לקלוט אותו. נורית ה-WLAN כבויה והדבר הכי מוזר : בקונפיגורציה של הראוטר נעלמה אופציית הרשת האלחוטית. אני כמעט בטוח שפעם היה אייקון של רשת אלחוטית עם כיתוב Wireless למעלה, לצד כפתור MANAGEMENT (ראו בתמונה המצורפת). למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, אני רוצה לשאול אותכם כמה שאלות,אשמח אם תעזרו לי 1)האם יש אפשרות להקים רשת אינטרנט בייתית? אם כן איך? 2)האם זה חוקי בכלל? תודה מראש לכולם
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון גובר אצלי הצורך להשתמש באינטרנט במחשב הנייד, ולהפעיל את הנקודה החמה בפלאפון מחסל לי ת'בטריה לחבר יש נטסטיק שהביא מחו"ל ואני רוצה לקנות ממנו, אני רק לא בטוח שזה יעבוד לי מבחינת התדרים של 3G זה אמור להיות סבבה, אבל בקרוב יוצא 4G והנטסטיק שלו תומך, אז אני רוצה להיות בטוח שזה יעבוד (יש משו מטומטם עם FDD או TDD) התדרים של הנטסטיק : 2300Mhz ו 2600Mhz של דור 4 אבל TDD לפי החוברת הוראות שלו (רצועות 38/40) בדור 3 זה WCDMA 2100/ 1900/ 900Mhz אני כרגע באורנג', והבנתי שאצל כולם הדור 4 יהיה 2600MHZ השאלה היא האם יעבוד לי דור 4 כמו שצריך ? וגם לחברת פלאפון ? (לא יצא לו להשתמש, הוא קנה ואז קיבל אחד מתנה מפלאפון) אם זה עוזר לכם, הנטסטיק של Huawei דגם 3272s-920 תודה לעוזרים…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים , איזה ראוטר עדיף מבין השנים?LINKSYS WRT54GC או LINKSYS WRT54GS תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המודם\ראוטר של הוט עושה הרבה בעיות, השאלה שלי באיזה מכשיר אני יכול להשתמש שעוקף אותו לחלוטין ככה שאני אוכל לחבר את הכבל של האינטרנט ישירות אל המכשיר החדש. ממנו ייצא כבל למחשב אחד ושני מחשבים אחרים יתחברו דרך Wi-fi, אז אני מעוניין שהתקשורת תהיה יצירה ומהירה. התקציב הוא 500 ש"ח וכולל קנייה מחו"ל\איביי. בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ככה יש לי רשת בין 2 מחשבים וחיבור לאינטרנט מודם : b-fucos 270 ראוטר:Edimax 6104k שני המחשבים XP ככה אני גולש והאינטרנט מתנתק לי כל כמה שעות עיכשיו הבעיה היא רק בחודשיים האחרונים, דיברתי עם בזק הם אומרים שהקו תקין ושהבעיה בראוטר (אמרו לנסות לחבר רק את המודם ולראות אם מתנתק או לא => לא מתנתק) ובגלל שהראוטר קניתי לבד הם לא תומכים בלעזור לו יש למישהוא רעיון מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אמממ....לא התעמקתי בה יותר מדי אבל! נראה לי שם שיטות נורא מסובכות, לקנות כל מיני דברים להתחיל לעשות רשת דרך לינוקס צריך התמחות וידע רב במערכות ההפעלה 2000 ואקס פי? משום מה אצלי בבית יש לי רשת, כל החבר'ה מחוברים בהאב (6 מחשבים) כרטיס ADSL אחד על השרת. היה עליו עד לפני כמה זמן WINDOWS 98 והיה לי אינטרנט ברשת בקלות ובפשטות. עכשיו עם XP אפילו יותר קל. עם ההתקנה אמרו לנו להיכנס לאיזה אתר של החברה (נדמה לי WOW) שם יש הסבר פשוט מאוד איך לעשות שהאינטרנט יהיה נגיש דרך הרשת הקיימת. בXP זה אפילו לא היה צריך את זה, אם אני לא טועה הוא עשה את זה לבד...
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אהלן וערב טוב בעוד שבוע אני עובר להתגורר ביחידת דיור שבא יש אינטרנט מבעל הבית , הרשת היא רשת אלחוטית. עכשיו העניין, יש דברים שאני צריך לדעת מעבר ללהתחבר עם הססמא שהוא נותן לי , אני עובד על שני מחשבים, שותף שלי גם על מחשב , יש סוני 3 וסטרימר בסלון, מעבר לזה המחשב שלי ושל השות, והסטרימר יהיו מחוברים ברשת פנימית קוית , יש דרך להגביר את האות של האלחוטי? סוויץ או משהו כזה ? אשמח לשמוע להצעות , הראוטר ממוקם בקומה הראשונה ואנחנו נתגורר בקומה השניה ככה שיש רצפה בין לבין . בכל אופן כל דבר יעזור . תדוה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אז נגמרה לי היום ההתחייבות לבזק ונטווזי'ן במהירות של 4MB. אני מעוניין לעבור ספק מהירות אינטרנט לפחות 10MB אז לאן כדאי לעבור? בנטווזי'ן אני לא ישאר הם איטיים יותר מידי... תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אהלן. ברשותינו בבית ראוטר של LevelOne (מדגם WBR-3406TX). הראוטר אצלנו כבר 4-5 שנים ועד היום לא היו (יותר מדי) בעיות איתו. יש לנו 2 מחשבים נייחים שמחוברים אליו דרך כבל. אינטרנט במהירות 12 מגה. אף אחד ממשפחתי (כולל אני) לא מבין בהגדרות ראוטר, באיך מתפעלים אותו וכו'. וככה אנחנו חיים איתו בסמביוזה - הוא מספק לנו אינטרנט, אנחנו לא נכנסים לו לחיים ולא מנסים להבין אותו, והאחד מזין את השני. אממה! השבוע רכשתי לפטופ חדיש. נלהב, השקעתי, חיפשתי ועייניתי שעות במדריכים באינטרנט כיצד להגדיר את הראוטר לחיבור אל חוטי (מיותר לציין שאני לא מעוניין להיות כבול עם הלפטופ לראוטר כמו 2 המחשבים הנייחים שלנו). ואכן, מצאתי דרך לעשות את זה. עוקב שלב אחר שלב (באמת בלי להבין מה אני עושה) הצלחתי …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נגיד ואני מחבר שני מחשבים ברשת ביתית... לאחד המחשבים יש ISDN ולשני MODEM רגיל.... ונתחיל עם השאלות: 1. זה עם המודם הרגיל יוכל לגלוש ב - ISND ?! 2. אפשר לשלוח ממחשב אחד הדפסה למחשב שני ? (כלומר למדפסת שמחוברת במחשב השני ?) 3. מבחינת ניהול קבצים ניתן להתקין על מחשב אחד וזה יהיה גם בשני נכון ?!
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הצטרפתי לפני שבועיים לספק ותשתית של בזק ובזק בינלאומי והביאו לי מודם NB403 שמוגדר כברידג' לראוטר DIR825 G1 ומאז שאני משתמש במודם הזה יש לי ניתוקים שהמנורת DSL נופלת ואין חיבור לרשת ורק אחרי כמה דקות הרשת חוזרת. חוץ מזה גם שהאינטרנט תקין המהירות לא יציבה. לפני זה השתמשתי במודם ראוטר שקיבלתי מבזק (היום כל החבילה שלי היא דרך בזק בינלאומי) ולא הייתה לי שום בעיה ונפילות. בזק בינלאומי טוענים שהם לא רואים בעיה ואין להם דגם אחר. השאלה שלי היא כזאת האם אני אחבר מודם אחר שאני אקנה ואחר אותו לראוטר שלי זה יפתור את הבעיה? והאם יש ספק אחר שהוא טוב חוץ מבזק בינלאומי בתשתית של בזק? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עובד עם VMware על מחשב אחד אני משתמש בכרטיס רשת הוירטואלים של התכונה. כאשר 2 כרטיסי רשת וירטואלים עובדים, אחד מהם בעצם הברירת מחדל של המחשב, ואין לי יציאה לאינטרנט איך אני יכול לבצע שהכרטיס רשת הפיזי שלי, יהיה כל הזמן הברירת מחדל, לא משנה עם שאר הכרטיסי רשת עובדים או לא ? אני יודע שיש דרך לקבוע דרך NETSH ניתוב של כל התעבורה לרגל שאני צריך אבל אם אתם יודעים פיתרון אחר אני אשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות נתב אלחוטי LINKSYS WRT54GL בזאפ הגעתי לחנות הזו: http://www.digitalsupport.co.il/buy/scripts/prodView.asp?idproduct=43#moreDetails ושם בתאור המוצר הם ממליצים על גירסה 1.1 שעולה יותר ותומכת בכבלים (ראו תאור למטה) שאלתי היא - אם אני מתחבר ב ADSL האם יש טעם לקנות את הגירסה החדשה (שעולה 400 ש"ח במקום 335 ש"ח)? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ נתב אלחוטי מדגם WRT54GL v1.0 (WRT54G V.4) נתב זה לא תומך בכבלים והוא למעשה WRT54G V4 לשנת 2004. אחריות 3 שנים. תמיכה טלפונית לשנה רק בדגם V1.1 לחץ כאן. לקוחות יקרים, לידיעתכם: הנתב לא תומך או נתמך ב Windows Vista. אם קראתם על דגם זה באתרים …
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש 2 ראוטרים 3COM זהים אותו דגם 100-75 חברתי אותם אחד לשני בכבל ככה: האחד ראשי שמחובר למודם בקומה תחתונה והשני בקומה עליונה שישמש כמו סוויי'ץ ל 3 מחשבים . חיברתי בין שני הראוטרים עם כבל ישר כל אחד ל LAN מאחור, הראוטר התחתון משמש גם לעוד יציאת LAN וגם אלחוטי ,ההגדרות שקבעתי הם ככה: בתחתון הראשי מתחיל IP מ 192.168.1.2 עד >192.168.1.150 במקור הוא(192.168.1.254) וכל שאר ההגדרות רגילות ובעליון קבעתי כך: שיהיה IP סטטי ב LAN מעל הסוף חלוקה של הראוטר הראשי כלומר מעל 192.168.1.150 ואז את ה DHCP ביטלתי ואפשרות אלחוטית לא צריך כרגע , בינתיים מה שקורה זה עובד טוב יום יומיים ואז יש בעיות התחברות לאינרנט אבל לתוך הנתבים אין בעייה ,או שקורה משהו מוזר אחר שאם מישהו עובד עם המחשב במ…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית רשת אלחוטית- ראוטר של D-LINK Dl-524 . שלושה מחשבים. שניים מהם עם XP64 וכרטיסי רשת USB של EDIMAX, ואחד נייד של HP עם VISTA. כשאני מחבר את אחד המחשבים ישירות למודם של הכבלים TERAYON TJ715 המהירות עובדת אחלה (320 ק"ב בממוצע). מהרגע שהראוטר מתחבר קורים אחד משני דברים- או שהמהירות יורדת לממוצע של 25 ק"ב, או שהוא מתחיל להעלות דף אינטרנט ואז נתקע באמצע... אני לא ממש מבין בכל הנושא, אבל נראה לי שהגיוני שהבעיה היא בראוטר...אז..מה לעשות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי רשת של 7 מחשבים. אחד מהם לא רואה מחשב מסויים (שהוא אמור לראות) אבל המחשב שהוא לא רואה - רואה אותו... יש למשהו עצה \ פתרון לבעיה המציקה הזאת ?? רשת ללא שרת TCP\IP וNETBUIE מותקנים בעמדות. אולי דרך LMHOSTS או HOSTS ??
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני פחות מחודש עשיתי LAN עם המחשב הזה ועוד אחד והכל היה טוב, אתמול אני בא ורואה שפתאום המחשבים לא מזהים אחד את השני, אני לא יכול לשתף קבצים ולא כלום. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-