עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by XioMa,

=\ בדיוק קיבלתי הזמנה לTL מחבר, ניסיתי להוריד, הכל טוב ויפה אבל בחלק של הUpload אני נתקל בבעייה. יש הרבה ליצ'רים זמינים אבל אף אחד לא מתחבר אליי. אני פשוט לא יכול לשתף... גם אם מחוברים מהירות ההעלאה היא 0kb. מדובר באינטרנט של בזק בין לאומי ותשתית של הוט. התקשרתי הם טוענים שהבעיה לא אצלם(גם הוט וגם בב"ל). מה עושים? לא הייתה לי את הבעיה הזאת לפני מספר שבועות. אינטרנט 12 MB ראוטר TP-LINK WR841N. אשמח לקבל עזרה לפני שמעיפים לי את החשבון.

2. Started by lior666,

שלום. הידע שלי ברשתות, די נמוך. אז אין לי מושג מה הבעיה. אני מוריד כמות די עצומה של הורדות. ולאחרונה נתקלתי בבעיה בשיתוף ההורדות שלי. אני מוריד בעיקר מטראקרים פרטיים, לדוגמא:hdme.eu,freshon.tv. ומהירות ההורדה היא תמיד במקסימום שלה. הבעיה היא במהירות ההעלה. אני שמתי לב בתוכנה UTORRENT, שאני לא מצליח לצור קשר עם משתפים ממדינות אחרות. תמונה להוכיח את מה שאני אומר: זה הורדה מhdme.eu. כמו שרואים, אני מצליח לתקשר אך ורק עם ישראלי. וזה בעיה מעצבנת ביותר, אני לא מצליח לשתף, ולשמור על רטיו גבוהה באתרים אחרים. כי אין משתפים בישראל! נתונים: ספק - בזק בנלאומי. תשתית - בזק. מהירות - 20MB. ראוטר - D - LINK VDSL N 6740U ראוטר של בזק. נרשמתי במיוחד בשביל זה, ואני מקווה שאחד מכם יוכל לעזו…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום לכולם! קיבלתי לפני מספר ימים את הראוטר החדש שלי מדגם D-Link 2760u. כמובן שהגדרתי לו כמה דברים בסיסיים כמו שם הרשת והסיסמה (השתמשתי ב-WPA2 PSK). אני לא ממש בקיא בנושא אבל שמעתי וקראתי פה שמשתמשים מדברים על כל מיני דברים כמו כתובות MAC , אייפי סטטי ודינמיק ועוד כל מיני דברים. ולכן אני רוצה לשאול אתכם , איזה עוד דברים אתם ממליצים להגדיר? (המחשב מחובר בצורה אל-חוטית). אני גם אשמח אם תפנו אותי למאמרים מקיפים שאני אבין במה מדובר.

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  4. Started by davidcohen,

היי רציתי לדעת אם אני יכול להתחבר מהמחשב הנייח שלי לwifi ואם כן איך אני עושה את זה ? יש לי כרטיס רשת realtek rtl8139/810x family fast ethernet NIC (יש לי גם את הכרטיס המובנה על הלוח אם אם יש אפשרות ממנו...)

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  5. שלום! אני כבר כמה שבועות מנסה ליצור בביתי רשת ביתית שתאפשר שיתוף קבצים בין כל המחשבים. חיפשתי שעות בגוגל תשובה לבעייה ולא הצלחתי להתקדם. ברשותי מחשב נייח המחובר קווית לראוטר האלחוטי (edimax br-6226n), שמחובר למודם של HOT. בנוסף ישנם שני מחשבים ניידים שמחוברים לרשת אלחוטית שנקראת plondo. עכשיו, בין המחשבים הניידים לבין הנייח אין שום קשר ואני לא מצליח לקשר אותם. כשאני יוצר homegroup בנייח, הניידים לא מזהים את האפשרות להתחבר לרשת ביתית אבל (!) כשאני יוצר homegroup על אחד הניידים, השני ישר מזהה ובעצם אני יכול ליצור ביניהם רשת ביתית. הערה- 3 המחשבים רצים על windowd 7. אז מה אני אמור לעשות כדי לחבר את המחשב הנייח לרשת משותפת עם שני הניידים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  6. היי, טוב קצת הסתבכתי עם העניין של התחברות מרשת אחרת (עבודה) לרשת הפרטית שלי בבית. אני יודע שיש שירותים של LOGMEIN ו VNC TEAMVIEWER וכו' אבל אני רוצה להתחבר באמצעות RDP שזה מבחינתי ההתחברות היותר מהירה מבחינת זמן תגובה (בערך) בכל מקרה נירשמתי לאתר DYNDNS כי חשבתי שזה יעזור לי איכשהוא אבל עם מחשבה קצרה כנראה שזה לא יעזור? בכל מקרה הגדרתי בראוטר אצלי מדגם TL-WR1043ND שרת וירטואלי ופתחתי את האופציה של פורט של PPTP מה אני צריך לעשות הלאה? קצת איבדתי את עצמי פה ??? ??? : תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Moty_p,

שלום לכם, יש לי ADSL בדירה שהיא 3 קומות מרטף כניסה וקומה למעלה המודם \ נתב הוא: http://www.dlink.co.il/il/products/2/1171.html של בזק. מה שאני רוצה לעשות זה לחבר עליו בדיוק מוצר כזה שישמש כ AP + רכזת לפי האיור המצורף הנתב 1 לפי הציור יהיה DHCP כתובת האיפי שלו תיהיה 192.168.0.1 DHCP Start IP: 192.168.0.3 DHCP End IP: 192.168.0.200 כולל סיסמת לאינטרנט האלחוטי הנתב 2 יהיה ללא DHCP כתובת ה IP שלו תיהיה 192.168.0.2 ללא סיסמה לאלחוטי השאלה היא האם זה אפשרי לעשות דבר כזה? אם כן מה עוד עלי לעשות? אין להגדיר BSSID ו MAC? האם הטלפון של נטיוז'ין יכול לעשות הפרעות? ומה אני עוד צריך לדעת כדי לעשות מהלך מסוג זה.. תודה לעונים מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  8. בוקר טוב! יש לי מודם רגיל של מוטורולה(לא ראוטר) בתשתית הוט, שמחובר ישירות למחשב בלי שום ראוטרים או ציוד תקשורת אחר באמצע. עד אתמול המודם עבד מצוין בחיבור כבל רשת למחשב. בשלב מסוים האינטרנט הפסיק לעבוד, וריבוט למודם, למחשב לא עזר. הוינדוס כותב ב Local Area Connection - Unidentified Network. אך אם אני מחבר את המודם דרך USB למחשב, האינטרנט עובד סבבה. אני מעוניין שהוא יעבוד דרך הכבל רשת כי ה חיבור USB עושה בעיות כאשר יש עומס כבד על הרשת. איך ניתן לאתר את הבעיה? לצערי אין לי מחשבים אחרים בבית כדי שאוכל לדעת האם הבעיה היא במחשב או במודם.. יש שיטות אחרות לאיבחון התקלה? תודה לעונים.

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by ravenclock,

בוקר טוב האם אתרים יכולים לדעת מי נכנס אליהם ומאיזה אייפי ובאיזה מידע הוא צפה באתר? לאחרונה בעת שיטוט ברשת נכנסתי דרך וויקיפדיה לאתר המזוהה עם חברת האקרים ובכן נבהלתי שכן יש לי אייפי קבוע תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי, אני מחובר לבזק בתשתית ולבזק בינלאומי בספק במהירות של 2.5MB. בחצי שנה האחרונה המהירויות של הסטרימינג מyoutube ואתרים דומים מזעזעות, אני בקושי מצליח לראות סרטונים על האיכות 360P וגם שם ניתן לראות שהסטרים נתקע בנקודות שונות ומכך כל הסרטון נתקע. אגב זה קורה בכל שעות היום וגם בלילה.. לגבי פינגים ממשחקים , יש לי בעיה עם משחק בשם savage שרוב השרתים שם יושבים בגרמניה ואנגליה שגם שם אני מקבל פינג שקופץ בין 100-300, הקפיצה מתרחשת בצורה לא מוסברת כל כמה דקות. השרת (או פורט איך שלא קוראים לזה) הוא 188.40.45.200:11445 וזה מקושר לאתר http://www.newerth.com. Uploaded with ImageShack.us אגב זה קורה גם בסתם הורדות מאתרי איכסון ששם מדי פעם במהלך ההורדה אם אני לא מוריד עם תוכ…

11. Started by ben060,

שלום יש לי בעיה עם הראטוטר הנ"ל. אני מתליח לגלוש בו בנייח. הבעיה מגיעה שאני צריך לגלוש עם המחשב הסמוך שמחובר באלחוטי. המתאם הוא גם של אדימקס EW 7718N אני מצליח לזהות את הראוטר אבל לא מצליח להתחבר אליו גם כשאין סיסמא. למישהו יש ניסיון עם בעיה כזאת? WPS - יכול לעזור פה?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by sabosal,

קניתי מדפסת חדשה, ואני מנסה לחבר אותה לראוטר D-LINK DIR-655, דרך חיבור USB, כדי שהיא תהיה משותפת ברשת ללא תלות במחשב אחד. הורדתי את התוכנה shareport, שנדרשת להתקין על כל מחשב, על מנת לקבל אפשרות גישה. התוכנה שבמחשב לא מזהה את המדפסת. ניסיתי לעשות ריסטרט לכל המכשירים המעורבים. כאשר המדפסת מחוברת ישירות למחשב, הכל עובד כמו שצריך. אני עם הגירסא האחרונה של הראוטר, וכן הגירסא האחרונה של shareport. ניסיונות הגישה הם דרך מחשב עם ווינדוס 7. איך אפשר בכל זאת להשתמש בחיבור הזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. אני לא יודע אם זה המקום המאתים אבל אתמול שלחתי בקשת חברות , אך איני זוכר את שם המשפחה של מי ששלחתי בקשת חברות. איך אני מוצא את האנשים אליהם שלחתי ועוד לא אישרו ??

• 1 תגובה
    • 18.1k צפיות
  14. שלום לכולם ושבת של שלום!. קיבלתי מחשב חדש Lenovo X1 אשר מגיע עם אפשרות להכנסת סים של חברת סלולר והתחברות לאינטרנט DATA בדיוק כמו מודם סלולרי חיצוני רק שהוא מובנה במחשב, ניסיתי ושיחקתי עם ההגדרות ולא הצלחתי להבין איך אני יוצר את החייגן ומתחבר לאינטרנט דרך המודם הסלולרי הפנימי. המערכת הפעלה היא חלונות 7 פרו. הסים של חברת אורנג'. אודה מאוד לאנשים שיקדישו מזמנם על מנת לעזור לי לפתור בעיה זו, תודה, עדי.!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by אלחנן111,

כל פעם שאני נכנס לוואלה (ורק לוואלה) מופיעה לי ההודעה הנ"ל: ההודעה נעלמת כשאני מוחק קוקיז, אך מופיעה שוב בפעמים הבאות. כיצד ניתן לפתור? יש לי WIN7, וראוטר שלא שיחקו בהגדרות שלו. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  16. Started by Denton,

שלום לכולם כרגע יש ברשותי מודם של terayon tj715x ובגדול יש לי לא מעט ניתוקים וכו׳ השאלה שלי היא האם אני צריך להתעקש שיחליפו לי אותו לדגם אחר? Hot מספקים מודמים עדיפים על הterayon?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by hugo_hand,

הי, שדרגתי את רוחב הסרט מ2.5M ל-12M (נטוויזן/הוט) בעבודה דרך הראוטר המהירות נשארה 2.5M. עשיתי בדיקת מהירות: באתר של הוט רואים 12M באתר של נטוויזן יש רק 2.5M (בלי הראוטר יש 12M). מחיפושים שעשיתי בפורום הזה ואחרים נתקלתי באנשים שאין להם בעיות עם הראוטר הזה ובכאלו שלא הצליחו להוריד ביותר מ-8M. מה שגורם לי לחשוב שהראוטר אינו הבעיה אולי ההגדרות שלו. האם יש הגדרות מיוחדות שיעזרו לי לשפר את המצב (שדרגתי את הקושחה ל-tomato ואין שיפור) תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by yadin,

שלום אני רוצה לדעתל להגדיר ראוטר יודעים לחבר תראוטר למודם בשביל שכמה ילדים יוכלו להשתמש באינטרנט ראוטר TP LINK

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  19. שלום. מחר אני קופץ לבזק להביא ראוטר חדש. בעיקרון אני חושב שאלו הדגמים שהם מספקים: http://www.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx אני דווקא רואה שיש שם D-LINK ו-Netgear. ונאמר לי שאני יכול לבחור איזה דגם שאני רוצה בהחזר מלא. מה הכי טוב שם?

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  20. Started by roeesnir,

יש לי אתר, ואני צריך שיהיו סרטי FLV, באורך של עד שעה וחצי. קיבלתי הצעות מחיר בסביבות 400-500 ש"ח (ל1 ג'יגה) בחודש לשרת FTP שאוכל להעלות לשם את הסרטים. חשבתי - למה שלא אעשה את זה בעצמי? את המחשב עצמו אין לי בעייה להרכיב. 1. מה אני צריך מבחינת חומרה? (האם כל מחשב יספיק?) 2. אני מניח שצריך רוחב פס גבוה להעלאה. זה נכון? אם כן - כמה? 3. מבחינת תוכנה, filezilla זה מספיק? תודה !

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. שלום, רציתי לדעת אם שינויים בהגדרות הראוטר שאני מבצע באמצעות חיבור אלחוטי תופסות כמו חיבור חוטי.. בתודה

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  22. שלום, על מנת להימנע מפתיחת 2 דיונים שונים בפורום הנ"ל, ארכז אותם בהודעה אחת. 1. אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמחוברים לאינטרנט עם ספקית האינטרנט 018 אקספון. 2. יש לחבר שלי בעיה מאוד מוזרה ברשת הביתית שלו. אנסה להסביר את זה בצורה הכי פשוטה. יש לו ראוטר, שמחובר לאינטרנט כמובן (בזק), ומהראוטר הזה יש חיבור למחשב שלו (מחשב 1) ומאותו ראוטר יש חיבור בכבל לראוטר אחר שמשמש "גשר". מאותו ראוטר יש חיבור למחשב (מחשב 2). מהראוטר הראשי (שמקבל את האינטרנט מבזק) יש חיבור לעוד ראוטר שמשמש "גשר" וממנו יש חיבור למחשב (מחשב 3) וסטרימר. הבעיה היא שמחשב1 ומחשב2 מתקשרים היטב ברשת. יכולים לגשת אחד לשני בתיקיות המשותפות. אבל מחשב3 לא יכול לגשת למחשב1 בכלל, אבל כן יכול לגשת למחשב2. כנ"ל לגבי …

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by CMuf,

אני מחובר באיידיאסל ובזק בינלאומי, שניהם מהירות 2.5 מגהביט. לפני חידוש ההתחייבות בבזק בינלאומי והרגשה שאתרים עולים יחסית לאט, והסטרימינג ביוטוב ממש לא משהו עד לא טוב, ניסיתי ללא התחייבות לשבוע-שבועיים את ברק-נטוויזן. לפחות ביוטוב עצמו הרגשתי שנטוויזן הרבה יותר מהירים. ברשותי תוכנה טובה שמראה את ההעלאה וההורדה בכל זמן נתון. מאחר ואני זמו רב אצל בזק בנלאומי, החלטתי להמשיך איתם למרות שעל פניו ברק-נטוויזן טובים יותר (אי רצון לבדוק מספר רב של סוגי תוכנות, אתרים ופונקציות שאני משתמש ופעמים רבות ביום / שבוע לשם השוואה). כשהמשכתי עם בזק בינלאומי, אשר אמרו לי לפני ואחרי ההמשך איתם, כי אצלהם אין בעיה והם לא מתחייבים על מהירות לאתרים מחוץ לשרתים שלהם עצמם, הם נתנו לי גיימר לבד…

• 75 תגובות
    • 11.5k צפיות
  24. איזה באסה לכל מי שבפרטנר http://www.themarker.com/hitech/1.657987

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  25. לא. אני לא צוחק. כמה כסף צריך? איזה אנשים צריך?

• 73 תגובות
    • 11k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.