עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Itzik 007,

אהלן, אני מעוניין לפרמט את המחשב של אחי שהוזנח משנת 2007. מדובר במחשב שמחובר לרשת הביתית בחיבור חוטי, לנתב שנותן רשת אלחוטית לשאר הבית. ההגיון שלי אומר שמכיוון שאין שום הגדרות אצלו, כנראה שאין שום דבר רציני שיש להגדיר שם - אני צודק? כל מה שנדרש זה רק לחבר את הכבל מהנתב חזרה למחשב? מה הפעולות שיש לעשות לאחר פירמוט? בוסף - איך משתפים אותו בחזרה ברשת? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני מחפש נתב בתקציב של 500-600 ש"ח(לא כולל מתאם) שבעיקר ישמש אותי בצפיית תכני HD, הורדות ומשחקי רשת(מחשב אחד). אני מבין שמומלץ להיות מחובר פיזית במשחקי רשת, אבל אני מעדיף לקנות ראוטר חזק שיפצה על זה מאשר להתעסק עם חיבור פיזי. המרחק בין המחשב לנתב יהיה בערך 4 וחצי מטר תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Ovid,

יש לי בעיה, שהאינטרנט פשוט מדי פעם מפסיק לעבוד לאיזה דקה שתיים ואז שוב חוזר לעצמו. אין לי שום נורה על הראוטר שפתאום מראה תקלה או כל דבר אחר שיכול להעיד על בעיה - הוא פשוט לא עובד בפרק זמן הזה. וככה זה כל כמה זמן. אני ב012 בספרק+תשתית. יכול להיות בעיה אצלם? רציתי לעבור לטריפל ,אבל שם אמרו שהחבילה היא NAT משהו והיא תגביל אותי בטורנטים וסטרינימנג. לאייפי קבוע הם רוצים תוספת של 30 ש"ח. כבר יוצא לא כ"כ משתלם..

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by omrij,

(אני מקווה שאני בפורום הנכון) התקנתי פקס במחשב והגדרתי את winfax שידפיס פקסים נכנסים רציתי לדעת אם יש אפשרות שהמודם יענה רק לפקסים ויתעלם משיחות קוליות (האם הוא בכלל יכול להבדיל בין סוגי השיחות?)

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  5. Started by shlem,

היי, אני צריך המלצה לנתב אלחוטי בסביבות המחיר 350 ש"ח הדבר החשוב ביותר הינה יציבות בחיבורים החוטיים מכיוון שאני עובד עם המחשבים מרחוק. תודה.

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  6. אהלן, ברשותי רשת בייתית עם שלושה מחשבים שמחוברים דרך ראוטר LINKSYS ולמודם. על שני מחשבים VISTA ועל השלישי WIN XP. כאשר אני נכנס לשיתופי רשת, אני רואה את 2 המחשבים האחרים (וגם את שלי, כמובן) אך כאשר אני בא להכנס למחשב עם הXP, מופיע מסך של הזדהות- LOG IN שמבקש יוזר וסיסמא, הנה פרינטסקרין: http://img10.imageshack.us/img10/1605/16784643.jpg ואילו כשאני מתחבר למחשב השני, אני נכנס ישר לקבצים המשותפים שלו בלי בעיות כלל.... משו חשוב- ניסיתי להתקין פאץ של מיקרוסופט שאמור לתקן זאת, אך הבעיה עדין נמשכת. כיצד ניתן לפתור זאת? תודה רבה מראש! :yelclap:

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by patch,

מנסה כבר כמה זמן להפוך את הW9970 שלי למודם בלבד שאליו יתחבר ה Archer C7 שלי.... אני מנסה להבין איך החיבור אמור להיות מוגדר: Quick Start בתפריט של הW9970 ובחירת חיבור BRIDGE - כך שזהו החיבור היחיד שיש, אין PPPOE חיבור הArcher C7 דרך פורט ה WAN שלו לאחד הפורטים של ה W9970 תחת NETWORK, WAN, הגדרת החיבור כ PPPOE הכנסת שם משתמש וסיסמא של החיבור לנטוויז'ן האם אלו השלבים הנכונים? כרגע הראוטר לא מצליח להתחבר בחיבור ה PPPOE, כל הזמן נכשל... האם חסרה לי איזושהיא קונפיגורציה? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by gggilad13,

יש לי נתב חדש של LEVEL ONE, איך אני פותח בו פורטים בשביל האימיול? (מופיע לי LOW ID)

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  9. שלום חברי הפורום מצאתי בערך 4 מדריכים לנושא זה(באתר), אבל אף אחד מהם לא מתחיל מהתחלה, הם מפוזרים וממש קשה להבין אותם אם מישהו יוכל לסדר לי מדריך פשוט לשיתוף HARD DISK ברשת אשמח מאוד ! בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  10. Started by Mingi,

יש לי בבית תשתית אינטרנט ל3 מחשבים שמחוברת ע"י מודם נתב מדגם 2wire (למי שלא מכיר, זה מכשיר שמתחבר לרשת הטלפון הביתית ודרכה מחבר רשת בין המחשבים בבית, ולאינטרנט) ברצוני לעשות רשת אלחוטית בבית, ונתקלתי בכמה בעיות בדרך, ואני צריך את עצתכם. הבעיות: 1. יש לי 2 קומות בבית, האם כל מכשירי האלחוט קולטים למרחק רב ולגובה 2 קומות? 2. להחליף את המודם ולקנות מודם + נתב + האב אלחוטי? או להשאיר את המודם ולקנות רק האב שיעשה את עבודת האלחוט(מה שיגרום ללקיחת משאבים מהמחשב הנייח שדרכו יהיו מחוברים כל המחשבים + המודם הישן)? 3. מחירים, מה המחיר של כל אחת מהאופציות? ואיזה אופציה יותר משתלמת... המטרה העיקרית היא לדאוג לחיבור אינטרנט אלחוטי בקומה למטה, משום שלמעלה כמעט בכל חדר קיימת אפשרות לחיבור…

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  11. שלום רב, יש לי בעיה רצינית. אינני מצליח לגלוש דרך המחשב. באו אליי 2 טכנאי אינטרנט של הוט ואחרי מספר שעות הגיעו למסקנה שהבעיה במחשב שלי ולא אצלם. ואכן הם הביאו במיוחד לפטופ שלהם וחיברו אותו למודם שלי וזה עבד! הכרטיס רשת מותקן במחשב כראוי וניתן לראות אותו במנהל ההתקנים. ניטרלתי את כל האנטי וירוס, ואת הפיירוול. - לא עבד. לא ניתן לגלוש גם מדפדפן פיירפוקס. אין שום סרגלי כלים. החלפתי כרטיס רשת אחר - וגם שמתי אותו בPCI אחר - לא עבד חיברתי את המודם ל-usb במקום לכרטיס רשת - לא עבד חיברתי את המודם ל-usb אחר במחשב - לא עבד. שתי יציאות הusb תקינות ועובדות כראוי בהתקנים אחרים. כשאני נכנס ל-dos ומקליד ipconfig יש את כל הנתונים והם תקינים. הכרטיס רשת מופיע כמחובר. שאני בודק ping - לא …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. זה כבר כמה ימים ככה, רק אני או שיש עוד אנשים עם בעיות כאלו? מעצבן בטירוף

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. היי, ההתחייבות לבזק מסתיימת בעוד מספר ימים, החלטתי להרשם ל CCC קצת לפני על מנת שאוכל להשוות את שתי החברות "בתנאים שלי". בכל מקרה, הבדיקות בוצעו היום, יום שלישי - בשעה 14:00. שעה לא עמוסה במיוחד. חשבתי שכאן יהיה יתרון דווקא לבזק בין לאומי ובשעות הלחץ ל CCC.. בכל מקרה, אלו המספרים : Israel : :Europe, Paris USA, East side, Los Angeles : Youtube test : טריילר ב 1080P באורך של 1:47 דקות. Never back down trailer : http://www.youtube.com/watch?v=cn2-nzMHgtU טריפל C - טעינה מלאה תוך 37.2 שניות. בזק בין לאומי - טעינה מלאה תוך 45.5 שניות. הערה: בזמן בדיקת CCC מול לוס אנגלס, בפעם הראשונה קיבלתי נתון מוזר של 2.5 מגה הורדה ופינג 220. ניסיתי פעם נוספת…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. מעוניין לרכוש כרטיס רשת הכי פשוט שאפשר וזול לטווח רחוק במיוחד, אין צורך בתקן הn היות ואין אותו לשכנים שלי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם, אני גר בדירה של 4 חדרים. יש לי ראטור ישן של אדימקס ו2 מחשבים בבית. האחד PC והשני נייד. הPC נכון להיום מחובר למודם ולראוטר ונייד גולש ברשת אלחוטית. אני צריך להעביר את המחשב הנייח לממ"ד. מה עושים? התקשרתי לבזק והם אמרו לי שניתן להשתמש במעין ראוטר כזה של POWER NET, הוא בעצם נותן לי לחבר את המחשב הנייח בממ"ד ע"י כבל רשת, ויהיה לי רשת אלחוטית בכל הבית. העניין הוא שזה עולה לא מעט. האם יש פיתרון אחר? אני מעוניין שהנייח יהיה מחובר ע"י כבל רשת לנקודה של בזק בממ"ד. ובמקום אחר (לא בממ"ד - כי אין קליטה טובה של הראוטר) יהיה מותקן הראוטר. מה ההמלצות שלכם בנושא? תודה מראש על הסבלנות והתשובות.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by qwerty1987,

ברשותי יש ראוטר DI-524 של DLINK. כיצד ניתן להשתמש בו כ-ACCESS POINT לרשת אלחוטית? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Bh,

שלום.. יש לי ראוטר Siemens sl-141. בבית יש לי 2 מחשבים מחוברים אליו. מחשב אחד מחובר לראוטר ע"י כבל רשת ומחשב שני מחובר אל הראוטר ע"י מתאם USB (wn4054u). בשני המחשבים מותקנת VISTA. כאשר אני מעביר קבצים בין 2 המחשבים, המהירות המקסימלית היא 1 מ"ב לשנייה, וגם זה במקרה הטוב. בנתונים הטכניים של מתאם ה-USB כתוב שהוא תומך במהירות של עד 54Mbps. מדוע העברת הקבצים ברשת כל כך איטית יחסית? האם זו המגבלה של מתאם ה-USB? בעיה בראוטר? אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  18. Started by benor,

יש דרך לכבות את המחשב השני שמחובר ברשת? תודה.

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by hillel88,

אני קניתי 11g Wireless Broadband Router (one level) מדגם WBR-3406TX רוצה לשדר דרכו אינטקנט למחשב נייד עם רשת אלחוטית מובנית, אך לא מצליח. אני לא מבין כלום באיך להתקין נכון את ההגדרות ואיזה נתונים יש להכניס. יש לי אינטרנט כבלים עם ספק 012. תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by Zelig,

מדי פעם (לפעמים פעם ביום, לפעמים פעם בשעה!!) יש ניתוק מהאינטרנט. בלוג מופיע: PPPoE: Receive PADT TAG Disconnect PPPoE זה נתב שעבד די טוב ללא שום שינוי בכלל בהגדרות במשך שנים. הבעיה הופיעה לפני מספר חודשים והחמירה לאחרונה. פרטים: זה נתב rev C, שעבד (פחות או יותר) כמון שצריך ללא שום שינוי במשך מעל 4 שנים (יחד עם מודם speed touch home מקונפג כ-bridge של PPPOE). גרסת קושחה 2.50 (אני יודע שזה יחסית ישן, אבל הכל תקתק כמו שצריך עד עכשיו). ספק אינטרנט בזק בינלאומי, 2.5MBIT מעל ADSL. הפתרונות שראיתי באינטרנט לא ממש היו משכנעים (להכניס שרת NTP, לשנות ל-connect on demand וכל מני שטויות). עריכה: הנה לינק לדיון בנושא זה בדיוק, ומציעים שם שלל "פתרונות" (יותר כמו וודו). אולי זה יעז…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מאז שפירמטתי לפני כמה ימים והתקנתי uTorrent 1.7, המהירות גלישה שלי צונחת (סדר גודל של ל-10% ממה שהיא הייתה קודם), בלי קשר לקצבי ההעלאה/הורדה שבטורנטים, שהם בסדר גמור. ההאטה מתרחשת גם אם מבילים את מהירויות ההעלאה/הורדה ל-1k יש למישהו רעיון?

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by omri09,

חבילה של 1.5MB המהירות הורדה ב- IDM נעה בין 180 ל- 195KB(שומר על סביבות ה- 190KB+ בדר"כ) לפני כן ב- 012 ההורדה מאותו שרת עמדה על בין 200 ל- 212 אני לא רוצה להיות קטנוני, אבל זה בסדר, נכון? אולי סתם 012 סיפקו עוד כמה KB's בודדים? : ודרך אגב אני יכול לשחק במשחק רשת שאפילו לא יכולתי לעשות LOGIN לשרת עם 012!(שנים!!!) ;D

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אז ככה. חברות התקשורת מתחילות להבין שהלקוחות מעונינים בפתרון תקשורת כולל שמספק תשתית, טלפוניה, סלולר, אינטרנט וטלוויזיה רב ערוצית מספק אחד. המצב היום הוא שעל מנת לקבל את כל השירותים הללו צריך להיות מקושרים ל-3 ו-4 חברות שונות -- כלומר לדבר עם 3-4 מוקדי שירות ולקבל מכל חברה חשבונית שונה. פה ושם ניתן כבר למצוא פתרונות המצמצמים את מספר הספקים שצריך להיות איתן בקשר ל-2 ובעתיד ניתן לצפות שניתן יהיה לקבל את כל השירותים מספק אחד. כך לדוגמא, התקשרות עם HOT יכולה לתת ללקוח פתרון לתשתית, טלפוניה, אינטרנט וכבלים, אך עדיין לסלולר נדרשת התקשרות נוספת. אחת החברות הראשונות המנסה לתקוף את הבעיה מכיוון אחר היא סלקום. החברה השיקה אתמול שירות חדש המיועד לעסקים קטנים ובייתים (ובעתיד ככל הנרא…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. היי יש לי היום חיבור לכבלים + בזק ורציתי לדעת האם אפשר לחבר למחשב אחד שני ספקי תשתית שונים ולפי הצורך לבחור למי להתחבר . האם יש צורך בכרטיס רשת נוסף? בכלל איך עושים את זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Cheif,

מחר ב-11:00 בבוקר (13/12/11) יתארחו בדף ה-FACEBOOK של GOV.IL שני נציגים של משרד התקשרות ויענו לשאלות הגולשים. הנציגים, עדי כאהן - מנהלת תחום הרגולציה ומאיר בן בסט - מנהל תחום הפיקוח על השירות לצרכן יענו על שאלות הקשורות לרפורמות האחרונות בתחום התקשורת. דף ה-FACEBOOK של GOV.IL נמצא כאן -- http://www.facebook.com/israelGov [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.