רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס רשת של EDIMAX דגם EW-7811DAC http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/au/wireless_adapters_ac600_dual-band/ew-7811dac/ . וראטור שבזק הביאו לי D LINK 6850. משום מה הכרטיס רשת מסרב לזהות את הרשת של ה-5GHZ, לעומת זאת הטלפון הסלולרי מזהה אותה ועובד איתה מצויין. אשמל לפתרונות אפשריים. תןדה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. עברתי כרגע ספק אינטרנט. הייתי על הקו עם הנציג הטכני (של התשתית) ונכנסתי לממש של הראוטר לשנות את היוזר והסיסמה (אני בעצמי עשיתי את השינויים). בדקתי שהאינטרנט עובד וסיימנו שיחה. אחרי 10 דקות פתאום אין לי אינטרנט. פתאום אין לי בכלל רשת אלחוטית... אני רואה בכלל שכל ההגדרות בראוטר השתנו ולא להגדרות הדיפולטיביות של הראוטר אלא להגדרות שמישהו שם. מישהו שינה לי את השם של הרשת האלחוטית ושם סיסמה שמורכבת מהשם שלי עם מספרים... איך יש להם בכלל גישה להגדרות האלה? סיסמת הגישה לממש של הראוטר לא השתנתה. הגדרות הDHCP לא השתנו. הPORT FOWARDING שהגדרתי גם לא השתנו. למישהו יש מידע על מה בדיוק הם עשו שם? איך קרה שההגדרות פתאום השתנו? יש להם איזה LOOP HOLE כזה שנותן להם גישה להגדרו…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר edimax br6424n ,שמחובר לאינטרנט. בנוסף, יש לי ראוטר ישן tp link wr740n , אני מעוניין שהוא יתפקד כרפיטר ויגדיל את טווח השידור . ניסיתי לחבר ביניהם (אלחוטית) אבל לא ככ הולך לי . הפעלתי את WDS, ביטלתי בtp link את DHCP והתחברתי לedimax. עבדתי לפי העצות כאן : http://superuser.com/questions/678527/can-i-configure-a-tp-link-tl-wr740n-as-a-repeater הגעתי למצב שהוא אומר לי שהוא מחובר, אבל אי אפשר לגלוש ברשת ואי אפשר לשלוח פינג לגוגל דרך CMD. מה נותר לי לעשות ?.
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי ראוטר של הוטבוקס ותשתית של 30 מגה. ההוטבוקס משמש כראטור אליו מחובר בחיבור אלחוטי פלייסטישן 4 כאשר בינהם יש מגדיל טווח של חברת אדימקס. אני מעוניין להפוך את ההוטבוקס למודם ולחבר אליו ראוטר שיספק כיסוי אלחוטי יותר טוב מההוטבקוס, מכיוון שכרגע האות בין ההוטבוקס למגדיל טווח הוא חלש, ובאופן כללי ההוטבוקס הוא לא ראוטר מוצלח במיוחד. לראוטר בחיבור אלחוטי יהיה מחובר הסוני, טאבלט, שני סלולארים ושני מחשבים (במצב של עומס, כולם יהיו מחוברים, ברוב הזמן רק חלק מהמכשירים מחובר). התקציב הוא בסביבות 350 ש''ח, ואני מעוניין לקנות את הראוטר ברשת באג. אני מעוניין בעתיד לשדרג ל-100 מגה ולכן הראוטר צריך לתמוך בטכנולוגיות המתאימות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום מה מבין השניים הללו הוא עדיף ובנוסף האם שניהם בוודאות כוללים מודם ? , תודה . http://www.bezeqstore.co.il/home_net_bezeq/routers/vegn_2610_1.html http://www.bezeqstore.co.il/home_net_bezeq/routers/6850_1.html
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עובר דירה ואשמח לעזרה בנוגע לצורת הקמת הרשת הביתית בבית החדש. מצורף תרשים לתיאור המצב הקיים לעומת המצב החדש. המצב הקיים: - בחדר א' יושב נתב, מודם Hotbox ומחשב המחובר קווית לנתב (בכבל Ethernet). הנתב תומך בתקן N וכולל ארבעה פורטים עד 100Mb/s. - בחדר ב' יושבים שני מחשבים. חדר א' וחדר ב' חולקים קיר ולכן קדחתי בקיר והעברתי שני כבלי Ethernet מהנתב לשני המחשבים. מאוד לא אסתטי אבל פרקטי. - בבית קיימים עוד מכשירים שמתחברים אלחוטית לנתב. הבית החדש: - בחדר א' יישב הנתב, מודם Hotbox ומחשב שייתחבר קווית לנתב - בחדר ב' יושבים שלושה מחשבים ובעתיד אולי יותר - בבית קיימים עוד מכשירים שיתחברו אלחוטית לרשת אני מנסה לחשוב על פתרון לבית החדש, שיהיה נקי יותר ושלא …
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי אני מעוניין להתנתק מבזק ולהחזיר להם את הראוטר שלהם (N600). אני רוצה לקנות ראוטר חדש באופן פרטי - איזה ראוטר מומלץ יש? מאוד חשוב שטווח הWIFI יהיה נורמלי - עם הראוטר העכשווי אני נתקל בקשיים לגלוש מהקומה למטה. בנוסף - יש לי מודם ישן של בזק Aztech adsl2+ DSL-600E. האם ניתן להשתמש בו? יש בו איזשהי הגבלה בנוגע למהירות? אין לי בעיה לרכוש ראוטר גם מחול - האם תקציב של 300-350 ש"ח יספיק? מהירות האינטרנט אצלי היא 100 מגה. תודה רבה ושבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום כולם, בהמשך להמלצות הרבות שראיתי (תודה צ'יף!) רכשתי נתב-מודם בשביל לשדרג לVDSL של בזק. אני מאוד מרוצה מהנתב שיש לי כרגע ורוצה להשתמש בנתב-מודם שקניתי רק בתור מודם (מוד Bridge). הנתב-מודם הוא Q1000. מישהו מצא מדריך נוח להגדרת הקונפיגורציה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני שבועיים-שלוש עברתי מהוט+הוטנט לבזק-018.. מאז יש לי רק בעיות עם האינטרנט, לא מצליח להוריד כלום (הורדה ישירה/ביטורנט), אפילו לא מצליח לעשות בדיקת מהירות כמו שצריך.. אני משתמש במודם/ראוטר KASDA KW-5212 ומחוברים אליו 4 מכשירים סלולרים, מדפסת אלחוטית ו-3 מחשבים כשעל אחד מהם מותקן OPENELEC עם KODI. מה שקורה זה כזה דבר: המחשב בסלון שמותקן עליו OPENELEC עובד כמו שצריך, גם בצפיה בסרטים 1080P וגם בצפיה בערוצי טלווזיה הוא מתפקד כמו שצריך בלי בעיות, הפלאפונים גם עובדים בסדר, ובבדיקת מהירות בהם עם אפליקצית SPEEDTEST אני מקבל כמעט 30 מגה, שזה אומנם לא מה שהובטח לי מהחברה אבל בגלל שזה פלאפונים, ואני יודע שיש בהם יותר מגבלות מבמחשבים אז אין לי תלונות.. הבעיה היא בשימוש במחשבים הנייח…
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להתקין תוכנה מסויימת למספר מחשבים באותה רשת בו זמנית?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתונים ראשוניים : 1. ספק בזק בין לאומי 2. תשתית בזק 3. מהירות גלישה עד 40 מגה 4. ציוד dlink 6850u 5. חיבורים קיימים : חיבור מהקו טלפון לראוטר ---> כבל מהראוטר למחשבים ----------------------------------------------------------------------------------------- אני מעוניין לרכוש מודם חדש שיחליף את הנוכחי מכמה סיבות העיקרית היא תמיכה ב - asustor AS5004T שיש לי. שאלות: 1.אני מעוניין לרכוש את ה -asus RT-AC68U אבל השאלה האם הוא תומך בכלל באינטרנט שיש לי כרגע ? 2.לאסוס יש גם את דגם ה - DSL -AC68U האם זה מה שאני צריך ? 3. מהו השילוב האולטימטיבי קניה של שניהם ? דגם ה - RT מאחורה : דגם ה - DSL מאחורה:
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, ניסיתי לפרסם לינק שלי בפייסבוק ופתאום כתבו לי שזה ספאם כי מישהו כנראה דיווח (למרות שלא היה שם שום דבר שהוא ספאם) מה שקרה שנחסמתי והוא לא מאפשר לי להתחבר בטענה שהשתלטה לי תוכנה זדונית על המחשב, הוא אפילו לא מאפשר לי לשחזר ססמא, השאלה אם זה באמת קשור לזה שדיווחו על ספאם כי כבר אתמול גם קיבלתי את ההודעה אבל עדיין לא ניתקו אותי... או שזה וירוס במחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי בבית את הראוטר של בזק - dgn2200v2 כיום הוא משמש לי כבריגד' (bridg) בלבד, הקושחה שהוא מגיע איתה זה על הפנים !!! אז ככה - אחרי שחפרתי שעה ומשהו באינטרנט הגעתי לאתר הזה - http://wiki.openwrt.org/toh/netgear/dgn2200v2 אז לראוטר הזה - הציפ' שלו זה על בסיס - BCM63281 אני רוצה לעשות לו עדכון - ל dd-wrt. \ openWRT - או כל דבר אחר. אני לא מעוניין להשתמש בו כמודם ADSL. רק כראוטר פשוט. אני לא יודע איזה גרסה תתאים לי. כאן זה לצורך העניין כל הגרסאות שמובבסות על השבב - BCM63281 https://downloads.openwrt.org/barrier_breaker/14.07/brcm63xx/generic/ מה אתם אומרים? חייב להעיף את הגרסה המגעילה הזאת של בזק!
-
- 6 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את האנטנה הזאת [h=1]RP-SMA 2.4GHz 25 DBi Wireless WLAN WiFi Antenna For Yagi Modem PCI Card Route[/h]http://www.aliexpress.com/item/RP-SMA-2-4GHz-25-DBi-Wireless-WLAN-WiFi-Antenna-For-Yagi-Modem-PCI-Card-Route/2020928152.html לבסיס של TP LINK 8200ND http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=19756&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap זה יעבוד ויקלוט בעוצמה של 25 DBI ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחברתי ל 100 מגה של הוט וראיתי שבשידור אלחוטי אני מקבל 50 מגה חצי מהכמות... בחיבור קווי שכרטיס הרשת הוא 1GB באמת קיבלתי בבדיקה 100 מגה מלאים! הבעיה שאין לי איך להעביר חוט לחדר.. האם קיים כרטיס רשת אלחוטי שמסוגל להגיע ל 1GB? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום חברים, בבית שלי מותקן הציוד הבא: מודם ראוטר ADSL של בזק מסוג DLINK 6850 ספק אורנג' מהירות 40 מגה [h=1] 3 מגדילי טווח מסוג Edimax Wi-Fi Extender EW-7438RPn Mini 300Mbps[/h]המגדילי טווח מחוברים לממירים של יס בכל חדר. בנוסף עוד ראוטר של LINKSYS E3200 עם DD-WRT שמוגדר גם כמגדיל טווח בסלון ואליו מחוברים 2 ממירים של יס וסלקום TV. הרשת האלחוטית הבייתית מוגדרת עם WPA2 AES בCHANNEL 3 לאחר שבזק היו מספר פעמים בבית ותיקנו את הבעיות תשתית עדין אני סובל מניתוקים של האינטרנט. הבנתי שהרואטר של בזק יוצר המון בעיות ולכן קניתי מודם/ראוטר מאייבורי מסוג KASDA 5212 ועדין ישנם התנתקויות. האם מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה? תודה רבה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני סובל מבעית ניתוקים תכופים בראוטר האלחוטי שלי WR941ND TPLINK: כל התחנות האלחוטיות מאבדות קשר עם הראוטר בתחנות שמחוברות דרך LAN אין בעיה ויש גלישה כרגיל כלומר חלק ה WIRELESS של הראוטר נכנס ל FREEZE רק RESET פותר את הבעיה אבל לזמן מוגבל עדכנתי FIRMWARE אבל זה לא עזר... ניסיתי להחליף CHANNEL וגם זה לא עזר כיביתי את ה ACCESS POINT – גם זה לא עזר... מה יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לפתור?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
[TABLE=class: tc bdr M, width: 1] [TR] [TH] [/TH] [TH=class: T]Upstream[/TH] [TH=class: T]Downstream[/TH] [/TR] [TR] [TH]Current Rate (Kbps)[/TH] [TD]3454[/TD] [TD]44000[/TD] [/TR] [TR] [TH]Max Rate (Kbps)[/TH] [TD]70230[/TD] [TD]91744[/TD] [/TR] [TR] [TH]SNR Margin (dB)[/TH] [TD]32.3[/TD] [TD]21.3[/TD] [/TR] [TR] [TH]Line Attenuation (dB)[/TH] [TD]13.7[/TD] [TD]10.4[/TD] [/TR] [TR] [TH]Errors (Pkts)[/TH] [TD]0[/TD] [TD]0[/TD] [/TR] [/TABLE] המודם מציג לי את הנתונים מעלה, האם מדובר בנתונים תקינים?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש ראוטר חדש לבית. כרגע יש ברשותי כמה ראוטרים (NetGear DGN2200, Linksys WRT54GL וSimens SL2-141). למיטב ידעתי השנטגיר והסימנס גורמים לבעיות (מתנתקים מדי פעם על דעת עצמם ומחכים לריסטרט.. אולי מתחממים.) מהירות הגלישה בבית היא 15Mb/s כמה שאלות בנושא כדי להבין יותר טוב: 1. יש עדיפות לראוטר עם מודם מובנה או בלי? והאם שניהם נקראים "ראוטר" או שלאחד מהם יש שם אחר? 2. מה ההבדל בין ADSL ל VDSL? (וADSL2 לעומת ADSL) מצאתי כמה מקומות שאומרים שVDSL זה למהירויות גבוהות, אבל בKSP למשל מצאתי רק 2 ראוטרים כאלו.. 3. האם יש צורך בראוטר התומך ב5GHz? אין ברשותי מכשירים שתומכים בתדר הזה (למיטב ידיעתי) 4. מה משפיע על טווח הקליטה של הרשת האלחוטית בבית חוץ מהאנטנות? (לפי המידע פה יש הב…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הנתב החדיש של היצרנית הטאיוואנית מציע מראה משוגע והבטחה לרוחב פס מירבי אדיר של 5.3Gbps לכתבה: http://hwzone.co.il/העכביש-של-אסוס-מצהיר-שהוא-הנתב-המהיר-בע/
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם האינטרנט שלי מתנתק בכל מספר דקות (הנורית על המודם נכבית או מהבהבת). שוחחתי עם ספק האינטרנט שלי והוא אמר שזאת אמורה להיות בעיה עם בזק. הגיע טכנאי של בזק ואמר שהוא לא מוצא בעיה. ניסיתי להחליף מהמודם שהיה לי לראוטר ולבדוק אם הבעיה נפתרת (המודם ישן), אך גם זה לא עזר. קניתי היום כרטיס רשת אלחוטי כדי לבדוק אם אולי כרטיס הרשת במחשב תקול, אך גם איתו הבעיה נמשכת. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה הזאת? (עברתי בית בתקופה האחרונה, ואני לא מצליח להיזכר בוודאות אם הבעיה היתה גם בבית הקודם- נדמה לי שכן).
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שינויים: הורדה https://openwrt.org/
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את הראוטר tp-link archer C7 ולעומת האחים הקטנים שלו wdr4300 ו- 1043nd הוא נקלט בלי בעיה בכל פינה בבית בעוצמה גבוהה גם הקודמים שצויינו נקלטים אבל העוצמה נמוכה משמעותית מה-C7 הוא לא מודל חדש ויש כבר חדשים כמו C8 שעולים יחסית יותר אבל אפשר להשיג אותו במחיר נוח.
-
- 6 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום התקנתי כרטיס רשת אלחוטי בנוסף לכרטיס רשת הרגיל כדי לעשות AC. הכנסתי בשורת הפקודה עם הרשאות מנהל את הפקודה הראשונה netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssin=nwtwork name key=network password והכל עבר בסדר. את השם והסיסמא הכנסתי בלי מרכאות. בשלב השני הכנסתי את הפקודה netsh wlan start hostednetwok אבל אז במקום לקבל אישור על ההפעלה יש הודעת שגיאה the hosted network couldn't be a started the group or ewsource is not in the correct state to perform the requested operation לווינדוס 10 אמור להיות דרייבר מובנה לכרטיס רשת, שאני בודק במנהל התקנים מופיע לי שיש בעיה ב microsoft virtual wifi miniport adapter איך אני יכול לסדר את זה כדי להקים AC?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בימים אלה החלה חברת בנדא-מגנטיקס, המשווקת הרשמית של מוצרי TP-LINK בישראל, להפיץ בחנויות 6 נתבים חדשים ומתקדמים, מגדיל טווח יחודי, מצלמת IP מעניינת, כרטיסי רשת התומכים בתקן AC ומזרימדיה (streamer), מבוסס Android, שכל תפריטיו הוסבו לעברית. ארבעה מבין הנתבים המוכרזים שייכים למשפחת ה-Archer החדשה של החברה, כולם תומכים בתקן AC וכולם כוללים יציאות LAN התומכות ב-1G. שני הנתבים האחרים, כוללים מודם VDSL ותכונות מתקדמות אחרות. אוסף המוצרים המרשים הזה, המלווה בחוברות התקנה המתורגמות לעברית, מדגים את החשיבות שהחברה רואה בשוק הישראלי. את הפרטים המלאים תוכלו לקרוא בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5835
-
- 6 תגובות
- 5.3k צפיות
-