עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום,יש לי סרט על חבר שלי שנפטר לפני שנה מסרטן,בן 15 במותו,הכינו עליו סרט,גודל הסרט הוא 286 מגה,מישהו מכיר שרת חינמי או משהו בסגנון שאני אוכל להעלות את הסרט?,בבקשה זה דחוף. עריכה: אני מקווה שאני לא עובר על החוקים,בתודה,אסף.

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  2. היה לי מודם USB ALE 130 ועכשיו החלפתי למודם SpeedTonch 500, כי אני מחבר 2 מחשבים עם Swich. מאז שהתקנתי את המודם הזה אז לוקח לווינדוס הרבה זמן לעלות, כאילו אני נכנס לווינדוס ובסרגל למטה מצד ימין (בווינדוס בעברית אז זה בצד שמאל) עולים רק חלק מהתוכנות (ושל המודם לא עולה עדיין), ולאחר דקה או שתיים עולים כל השאר והתוכנה של המודם גם. עד שלא עולות כל התוכנות אני לא יכול לעשות כלום במחשב חוץ מלהכנס "למחשב שלי". למה זה ומה אני עושה? תודה רבה רבה לעוזרים.!!

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  3. שלום לכולם קיבלתי את הראוטר של לינקסיס היום הגדרתי אותו מול הכבלים (קיבלתי מהתשתית איי פי קבוע ,מה שפתר את הבעיה) עכשיו הראוטר הזה מפוצץ הגדרות... אני רק רוצה לדעת על איזה סוג של אבטחה אלחוטית לשים אותו מה הכי כדאי? ומה ההבדל בינייהם למי שיכול להסביר בבקשה.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  4. Started by Lotar_88,

שלום לכולם יש ברשותי פקס מסוג Samsung scx-4521f באיזה דרך אני יכול לשלב את הפקס והטלפון על הקו הבודד שלי? יש לי גם אינטרנט על הקו הזה האם הדבר אפשרי תודה רבה לכולם ואני מקווה שלא נצטרך לעשות עוד קו

• 6 תגובות
    • 22.6k צפיות
  5. Started by ophir91,

שלום יש לי רשת מחשבים שמשותף בה מדפסות . יש איזהשהיא תוכנה או אפשרות שאני בתור מנהל רשת יכול לשלוט על מספר ההדפסות כלומר נגיד להקצות קוד למשתמשים שיהיה לו מספר מסיום של הדפסות? או שלכל מחשב יהיה מותר להדפיס מספר פעמים מסיום? ובנוסף שאני אוכל לראות כמה הדפסות נעשות? תודה לעוזרים.....

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by KOBRA CHOPER,

למה HWZONE קורס? או שזה רק קורה לי? :-X

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by joelr,

שלום לכולם, שידרגתי למחשב חדש, ובעוד עם המחשב הישן שלי, וגם עם מחשב נייד, אני מקבל תוצאות טובות של הורדה והעלאה (הורדה סביב 20 מגה, העלאה סביב 2-3 מגה), במחשב החדש אני מקבל רק העלאה של 250Kb. הייתי בדיון ארוך עם בזק ובזק בינלאומי וניסו לעזור לי די הרבה זמן, ובסוף הבנו שכנראה הבעיה עם המחשב. עשיתי חיפוש באינטרנט וגם ניסיתי כל מני דברים כמו לדעכן את הדרייברים של הרשת INTEL 82579V, וגם לשנות את ה TCP CHECKSUM IPv6, אבל לא עזר לי. אם מישהו יכול לעזור זה יהיה מצויין. די קשה לי להתנהל ככה- לוקח לי בערך דקה וחצי לשלוח מייל של מגה בערך.... תודה מראש, יואל

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by bigdady,

יש לי שני מחשבים שמתחברים ל-HUB ואליו מתחבר מודם של אינטרנט כבלים אני מצליח לגלוש בשני המחשבים באינטרנט אבל לא לקבל רשת בניהם מה אפשר לעשות? (יש בשני המחשבים WIN XP) עשיתי שיתוף והגדרתי רשת מקומית עם דיסקת אבל זה לא מצליח

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  9. Started by niva401,

הגדרתי נתוני אבטחה עבור SSID =שם רשת שקבעתי. האם נתוני אבטחה עבור SSID=GUEST : Authentication=open,WEP Encryption=disabled יחסמו את הגישה ממחשבים של השכנים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by sgeva2001,

יש לי טאבלט סיני ויש לו אופציה גם לאינטרנט קווי. ב- WIFI אני לא מעונין. ישנו מתאם אינטרנטי בין USB לבין פלג רשת אשר קניתי ב- EBAY וזה עובד אצל הטאבלט של חבר שלי. אולם אצלי זה מסרב לפעול . עם אותו מתאם. אני מחבר את הטבלט דרך המתאם לאחת מ- 4 כניסות הרשת הקוויות של הראוטר שלי (תשתית בזק). 2 מהכניסות הקוויות של הרואטר מנוצלות לטובת המחשב הנייח ולמתאם שיחות של 012 והכול שם תקין. ו 2 נוריות דולקות בהתאם בראוטר אולם לא נדלקת הנורה השלישית כאשר הטאבלט מחובר. גם כאשר אני מעביר לדוגמא את מתאם השיחות לכניסה אחרת אין שום בעיה. אשמח לעזרה. האם SWITCH יכול לאפשר לי לגלוש באינטרנט ואיך בדיוק? בתודה שאול

• 6 תגובות
    • 5.5k צפיות
  11. היי, אני ממוקם במעונות של אוניברסיטת בן גוריון ומחובר דרך הרשת הפנימית לאינטרנט. כדי להתחבר מריצים telnet עם כתובת IP ופורט מתאים. הרשת הזו חוסמת כל תוכנת p2p שניסיתי דוגמת אימיול או utorrent. השאלה שלי, האם יש דרך לעקוף את הפיירוול? אני אשמח לתשובה לגבי אימיול. תודה, אופיר

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  12. שלום בניתי רשת אלחוטית בעזרת ראוטר edimax בתקן G. מחשב אחד בסלון מחובר לטלוויזיה ומחשב אחר בחדר סמוך (קיר גבס מפריד בינהם, לא ממד). הקליטה בינהם מצויינת אך כאשר אני מנסה לנגן סרט במחשב הסלוני (ע"י הפעלת Media player לקובץ שנמצא בSharing במחשב הסמוך) אני מקבל קפיאה למס' שניות כל 2 דקות בערך. האם רוחב הפס הוא צוואר הבקבוק? כשאני מעתיק קובץ סרט ההעתקה לוקחת כ2 דקות ולכן אני מניח שקצב הרשת אמור להספיק. Help please

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ביקשתי היום מ-014 לעבור לחיבור עם חייגן (כרגע אני מחובר ללא חייגן), אבל הם אמרו שבחיבור עם חייגן יהיו לי ניתוקים עם הנתב של Ambit שהוט מספקים (Ambit U10C019), ושהם ממליצים להחליף אותו לפני זה. ביקשתי מהם לעבור לחיבור עם חייגן, ואם יהיו בעיות - לחזור לחיבור ללא חייגן. אבל הם אמרו שהם במגמה לעבור לחיבור עם חייגן לכל הלקוחות, ולכן מי שיעבור לחיבור עם חייגן - לא יוכל לחזור לחיבור ללא חייגן. את הנתב קיבלתי חינם מהוט (כחלק מטריפל מגה), ואני מעדיף שלא לשלם כסף כדי להחליף אותו, מה גם שהוא עובד מצוין כרגע. (חוץ מהעובדה שאי אפשר להחליף לו את כתובת ה-MAC של ה-WAN, ובגלל זה אין אפשרות להחליף IP בחיבור ללא חייגן). מישהו יודע אם זה באמת נכון שיש ניתוקים עם U10C019 בחיבור עם חייגן? אם כ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מה זה אומר? צריך לעשות משהו כדי לסגור פרצות אבטחה עם המודם הזה?

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  15. Started by iTK98,

טוב קראתי פה כל מיני חוות דעות על הקשוחה הזאת, ואני לא יודע לאיזה גירסה בדיוק היא התכוונה, אבל אני יכול להגיד שעם הקשוחה Tomato 1.07 החיבור בכבלים L2TP עובד מצויין. החיבור התנתק לי מספר פעמים (בעקבות BitTorrent/eDonkey) אז הייתי צריך להוריד את מספר החיבורים הפעילים וכרגע הכל עובד מצויין, אני מחובר כבר 7 שעות ברציפות (עם P2P עובד). מה שאני עוד יכול להגיד מנסיון, זה ש OpenWRT (הרוסי הלבן 0.9) לא מתחבר ל PPtP. נסתי בדרך גם כן את DD-Wrt שמאוד אהבתי, אבל אינו עובד כלל ב L2TP, ו ב PPtP מתחבר למספר שניות, ואז החיבור נופל. (הגדרת מספר חיבורים: Advanced >> Conntrack / Netfilter, ובתיבה הראשונה "Maximum Connections" תשנו את זה ל 172. אפשר לנסות יותר, אבל אני יודע שזה עובד לי …

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. בית+מחשב של חבר. הנתונים: 1: מקבל הודעת : "windows was unable to find a certificate to log on to the network" 2: על האיימק יש Windows xp sp3. 3: חיפוש ברשת הניב דרייברים אלטרנטיביים שלא עזרו, ושינוי הגדרות של הרשת (לעשות enable מה שמסומן פה) 4: יש לי את הססמה של הרשת האלחוטית(וידאתי קפסלוק ושאר ירקות של שגיאה אפשרית בססמה). תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by idoleff,

יש לי מודם+ראוטר של D-LINK (אני חושב דגם DSL-G604T) מישהו יודע איך פותחים לו את הפורטים???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Bsx,

מה נשמע חברים? ניסתי כל היום לפתוח את הפורט ולא הצלחתי ניסיתי דרך המדריך הזה: http://portforward.com/networking/static-win7.htm עכשיו לאחר שעשיתי static ip אני צריך לעשות Forwarding your port in the router אבל כאן אני נתקע אני דיי מתחיל בעניין בוא נגיד ככה שהאם עשיתי נכון עד עכשיו? ואם כן אז מה לעשות הלאה הראוטר של הוא arris tm502a מה לעשות? תודה רבה חבר'ה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Satlan,

אהלן, אני תוהה לעצמי, למה צריך את הכתובת הפיזית הזאת בכלל? בתודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 10.9k צפיות
  20. אני משחק בשרת של המשחק CALL OF DUTY במשך שנה ויותר, השם שלו זה D1 למי שמכיר. תמיד הייתי מקבל פינגים גבוהים, שנעו 200-300, אבל כל פעם הייתי מתחבר ומתנתק מהאינטרנט כמה פעמים עד שהפינג היה מסתדר ונהיה 90-100! אבל בשבועות האחרונים הפינג נשאר קבוע 200-300, ולא משנה כמה אני מתנתק מהאינטרנט ומתחבר מחדש! בדקתי רוגלות, ווירוסים ואפילו התקנתי מחדש XP אבל זה לא עוזר. צירפתי שתי תמונות שדרכם עשיתי איתור לשרת ב-CMD או מה שזה לא יהיה. תראו את התוצאות בעצכם. מה אני יכול לעשות? ספק אינטרנט זהב תשתית כבלים 1.5MB/16KB [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  21. פרמטתי את המחשב לא מזמן ולפני הפירמוט הייתי יכול להוריד יותר מארבעה הורדות ביחד ועכשיו אני לא יכול יותר משניים... איך אני יכול להחזיר את זה חזרה?

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  22. Started by huber,

שלום חברים. לאחרונה החלטתי לעבור מבזק להוט. הסיבה פשוטה, עברו כבר כשנה וחצי בערך מאז השקת ה NGN ובאיזור שלי עדיין אין אפשרות לספק את השירות, מה שאומר שאני עדיין תקוע על 5 מגה שלא ממש מספק את צרכיי. פעם בכמה חודשים אני מתקשר לבזק ומקבל את אותה התשובה - "אין צפי". נמאס לי ואני מעוניין לעבור ל UFI של HOT. רציתם לערוך סקר מהיר ולראות כמה אתם משלמים להוט ול ISP כיום על חבילה דומה. אשמח את תציינו מי ה ISP, כמה אתם משלמים לו וכמה להוט והאם אתם מרוצים משניהם. הציעו לי מהוט 59 ש"ח ל 3 חודשים ראשונים ו 99 שח ל שאר החודשים בהתחייבות לשנה וחצי - הגיוני? ד"א, בזק רוצים דמי התנתקות של 120 ש"ח - יש עילה? האם אם לא אמורים לנתק אותי ללא קנס עקב אי היכולת לספק את השירות לו אני זקוק?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by the kooks,

שלום. אני ממש לא מבין הרבה ברשתות אז אני צריך שיסבירו לי כמה דברים כאן, אני רוצה לעשות רק תיקה משותפת בין המחשב שלי לבין המחשב שלי אחי, קראתי את המדריך וזה לא בדיוק מה שרציתי, אני רוצה לדעת כמה דברים לפי שאני אתחיל לעשות את השיתוף.. 1: יש לי 2 כרטיסי רשת וכבל רשת שהם לא בשימוש אך הם תקינים האם אני יכול לקיים רשת איתם או שאני צריך לקנות רכיבי נוסף? 2: כבר עכשיו 2 המחשבים מחוברים לאינטרנט דרך רוטאר חיבור אוטומטי של DHCP האם הרשת יכולה להפריע בגלל שאני אצתרך להוציא את הכבלים שתנתחברים לראוטר של 2 המחשבים? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by MichaelZ,

כיוון שהתקציב הוא גמיש, אני מעדיף משהו עם תמיכה ב-600 MBPS. יחד עם זאת אני לא רוצה לזרוק כסף על משהו שהוא סתם יקר, לכן אסתפק גם ב-300 MBPS. משהו שאני רוצה להתחבר אליו תומך בתקני אבטחה WPA2-PSK, WEP 64/128, WPA-PSK. לא יודע מהו הטוב מביניהם, אבל אני רוצה נתב שתומך בתקן הכי טוב ברשימה. הטווח יהיה 10-12 מטר בלבד, "דרך אוויר" ולפעמים "אנשים". אני מעדיף משהו שאפשר להזמין דרך הרשת (גם מחו"ל). העלות שחשבתי עליה היא 300 ש"ח, אך כמו שציינתי, התקציב הוא גמיש. יש לי כרטיס רשת 1Gbps ויציאות USB3 פנויות, כל השאר במפרט. אפשר לקבל המלצה לנתב אמין ומאובטח היטב? נ.ב. אני מנוי לחבילת אבטחה של McAfee. אם ידוע שנתב מסויים מסרב להסתדר עם ה-Firewall שלהם - לא רוצה אותו!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by habarbash,

יש לי שאלה כזאת : אני גר כרגע בבניין שיש בו אות אלחוטי (עם חיבור לאינטרנט) מבית שכן האם הבעיה היא שזה מגיע רק לחלק מהבנין ולא לכולו, השאלה היא האם אני יכול לקנות ראוטר ולחבר אותו למחשב נייד/נייח עם מקלט של WIFI , ומה שאמור לקרות זה שהמחשב קולט את האות שמגיע מהבית השכן והראוטר משתף את אותו האות ( רק דרך ה LAPTOP ) עם שאר הבניין ( המקומות שלא מגיע אליהם האות )?? . האם זה אפשרי ?? ואם כן האם זה מה שצריך ( ראוטר )? ואם כן האם הוא חייב להיות מאותו סוג של הראוטר המקורי ( מהבית השכן ) ?? תודה רבה .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.