עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Ashand,

שלום לכולם, ברשותי נתב אלחוטי + AP + wireless PCI adapter כולם עובדים בתקן G אני רוצה להקים רשת ביתית בין שני מחשבים נייחים...במחשב אחד מותקן ה-PCI ובשני הנתב בינהם מפרידים שני קירות בטון בין שני הקירות שמתי AP שהוא עובד נפלא עם הנתב (מחובר בסלון ל-MC500 ) אבל המחשב השני עם ה-PCI לא "מגלה" שום רשת. בדקתי את כל ההגדרות שיניתי כיוני אנטנה וכלום לא עזר אם יש למישהו רעיונות הצעות או מישהו שנתקל באיזה שהוא מדריך מפורט בבקשה הגיבו תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היה לי מודם USB ALE 130 ועכשיו החלפתי למודם SpeedTonch 500, כי אני מחבר 2 מחשבים עם Swich. מאז שהתקנתי את המודם הזה אז לוקח לווינדוס הרבה זמן לעלות, כאילו אני נכנס לווינדוס ובסרגל למטה מצד ימין (בווינדוס בעברית אז זה בצד שמאל) עולים רק חלק מהתוכנות (ושל המודם לא עולה עדיין), ולאחר דקה או שתיים עולים כל השאר והתוכנה של המודם גם. עד שלא עולות כל התוכנות אני לא יכול לעשות כלום במחשב חוץ מלהכנס "למחשב שלי". למה זה ומה אני עושה? תודה רבה רבה לעוזרים.!!

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  3. אינטרנט זהב, כבלים, מודם TERAYON TJ715X, חייגן. אחותי הולכת לקנות מחשב חדש, ואני רוצה שהוא יתחבר לאינטרנט בנוסף למחשב שיש לי בבית עכשיו. קראתי את המדריך בראש הפורום, והבנתי איך לחבר את המחשב החדש כמחשב "לקוח" לאינטרנט. אבל הבעיה היא שהמחשב הראשי (זה שיש לי אותו עכשיו) חייב להישאר דלוק כל הזמן כדאי שהמחשב החדש יהיה מחובר לאינטרנט. ואם עושים ריסטרט למחשב הראשי אז האינטרנט במחשב הלקוח לא יעבוד, עד שאני אחבר אינטרנט במחשב הראשי. רציתי לדעת אם יש דרך אחרת? דרך שבה שני המחשבים לא יהיו תלויים זה בזה כדי להתחבר לאינטרנט. ואפילו אם המחשב הראשי כבוי אז יהיה אפשר לגלוש באינטרנט במחשב הלקוח. יש דרך כזאת? מה אני צריך לקנות לה? וכמה יהיו העלויות?

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  4. לא משנה איזה הורדה http אימול ftp לא משנה מה המהירות תמיד עולה יורדת עולה יורדת עולה יורדת לא יציבה בכלל מתחיל 180 יורד לה 99 80 מתיייצב

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  5. Started by BedBoy,

תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ArielN,

נראה לי שהפיירוול עושה לי את כל הבעיות עם הפינגים, מה יקרה אם אני אכבה את הפיירוול? המחשב שלי יתמלא בווירוסים? :-\

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  7. בוקר טוב וחג שמח ... הפעם לכבוד חג סוכות בא אלי חבר כדי שאנחנו נחגוג והוא מביא איתו מחשב כמובן ואנחנו רוצים לעשות רשת בייתית בין שתי מחשבים בין שתי כרטיסי רשת הבעיה - יש לי כבל רשת שעובר בין שתי חדרים והוא בתוך הקיר , ואני צריך לדעת האם הוא כבל רשת מוצלב או שהוא כבל רשת לא מוצלב ... ( כדי לעשות רשת בייתית בין שתי כרטיסי רשת אני צריך כבל רשת מוצלב כפי שאני הבנתי ) איך אני יודע האם הכבל הזה הוא כבל רשת מוצלב או כבל רשת לא מוצבל ? ונניח והוא לא מוצלב איך אני יכול לעשות שהוא יהיה מוצלב ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם ומועדים לשמחה.. המחשב שלי החליט שהוא מתחבר לאינטרנט בעצמו, מתי שנוח לו. אין בעיה להתחבר דרך החייגן - אין שום בעיה והוא גם מהיר וטוב - אבל לאחר שהתנתקתי, לאחר 5 דקות או 50 דקות - הוא מתחבר. יש לי: windows xp pro sp2 Zone Alarm Pro 5 AVG antivirus ad aware se spybot א.מהיר adsl 750 kbps מהנתונים הנ"ל אפשר להבין שזה לא וירוס כלשהו כי המחשב מוגן בצורה מושלמת מכל הכיוונים...ולא תוכנת ריגול.. : אז מה זה!? מודה לכולם, גלעד.

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  9. יש לי מחשב אחד עם כ. רשת 10/100 מחשב עם כ. רשת מובנה על הלוח (Epox 8KDA3J) מודם ADSL מגה וחצי מה אני יכול לעשות?

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by amr_2000,

האם חיבור PPPoE עדיף על PPPTP ואם כן איך אני משנה את צורת ההיתחברות אני מחובר ב ADSL עם מודם speed touch home וראוטר של edimax הבנתי שצריך לקנפג את המודם ולהתקין במערכת הפעלה ( win xp pro) משהוא אם למישהוא יש סבלנות לפרט לי אז אני מודה לו מראש adiamar@stereo-plus.co.il

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  11. Started by nimrodim,

טוב, אז ככה. יש ברשותי מודם אלקטל 510 שהומר לנתב. אני מבין שכדאי לחבר עוד מחשב אני צריך SWITCH שימוקם בין הנתב למחשב? השאלה איזה כבלים אני צריך (מוצלב לא מוצלב) במקומות הבאים: 1. בין הנתב ל סוויטץ? 2. בין הסוויטץ לכל מחשב? לאחר הקמת המערך, מה אני צריך לעשות? לקנפג כל מחשב LOCAL IP שונה? האם מערך כזה תומך רק בשיתוף אינטרנט (עצמאית לכל מחשב) או גם בשיתןף על כוננים\קבצים?

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by nadav1379,

אני קניתי אתמול נתב ואני רוצה לפתוח את הפורטים איך אני פותח פורט ? אני יודע שאיתה שאלה כזאת כבר אני עשיתי חיפוש ולא מצאתי בגלל זה פתחתי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by 69,

מכיוון שללפטופ שלי יש כרטיס רשת אלחוטי +D-Link DWL 650, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי שגם הוא של D-LINK (למנוע בעיות תאימות). אך כמעט בכל חנות יש רק EDIMAX ושאר ירקות. 1. האם ידוע על בעיות בנתבים האלחוטיים של DLINK ? 2. האם למרות כרטיס הרשת האלחוטי שיש לי, אתם ממליצים על נתב אלחוטי אחר ? (אשמח מאוד לדגם ספציפי). תודה !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני עושה לכונן אחד sharing ואם אני עושה נגיד לכונן במחשב השרת אז אני רואה אותו ב- my network places ואם נניח אני עושה לכונן במחשב הלקוח אז אני לא רואה אותו במחשב השרת. למה זה ככה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by RBH,

יש לי חבר עם Laptop מחו"ל, אשר התחבר לאחרונה לכבלים. כאשר הטכנאי הגיע, הוא נדקק למספר קבצי התקנה מתוך ה- CD של Win98, שלא היה בנמצא. הגירסה היא Win98 SE 4.10.222A. האם ניתן לאתר את קבצי ההתקנה הדרושים לחיבור לרשת, מבלי לנסות להשיג את דיסק ההתקנה המלא?

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  16. ברשותי רשת אלחוטית ביתית. הרשת עובדת באופן תקין אך כאשר אני נכנס לאתר הידען היא מפסיקה לעבוד לאחר זמן קצר הנע בין שתי דקות לעשר דקות. האם יש לכם מושג מה הסיבה לכך וכיצד ניתן לתקן תקלה זו? כתובת אתר הידען, הגורם לתקלה זו היא http://www.hayadan.org.il/BuildaGate4/general2/company_search_tree.php?NewNameMade=0&InitialEntry=1&SiteName=hayadan&lan=en&EnterDefault=&Referral=tree&BuyerID=973941882&Clubtmp1=&Design=2

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by modgod,

במשך החודשיים האחרונים, הביטורנט הייתה פועלת אצלי במחשב כמעט כל הזמן (חוץ מהזמן שבו ישבתי, על אתרים לגלוש) והשתמשה במהירות ההעלאה המירבית (16KB). היום נכנסתי לשחק במשחק מסויים והפינגים היו על הפנים (מה שבדרך כלל לא קורה, תמיד הפינגים מצויינים במשחק הזה). בדקתי תוכנות ריגול........... ולא מצאתי כלום, המחשב נקי. אני מתחיל לחשוד (אולי טיפה פרנואיה) שהספק אינטרנט שלי הגביל לי את מהירות ההעלאה בגלל שבמשך חודשים השתמשתי במקסימום "שלה" ללא הפסקה, כמעט 24/7. אז עם איזה אתר אני בודק את מהירות ההעלאה? דרך אגב, מהירות ההורדה לא נפגעה בכלל, בדקתי באתר של הספקית והכל בסדר איתה. אני יכול לבד לחפש בגוגל אתרים אבל יש מלא שרחוקים מישראל אז הבדיקה לא תהיה מדוייקת בכלל בגלל זה.

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  18. 1)טוב אז קודם כל שלום. בניתי מחשב חדש ואני נותן את שלי לאחותי עכשיו הוא יהיה בחדר שלה וזה קצת רחוק אז מה אני יצרך לקנות כבל כל כך ארוך או שיש פיתרון יותר זול...? 2)במחשב הישן שלי יש כרטיס רשת אחד שמחובר למודם וככה אני גולש... עכשיו במחשב החדש יש לי את החיבורים האלה: אז תסבירו לי מה לחבר למה לאן לחבר את המודם לאיזה חיבור במחשב החדש ולאיזה חיבור לקשר בין המחשב שלי למחשב של אחותי? תודה...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by OmerS,

היי, אני אומנם רק בן 17 אבל אני מתקן מחשבים ומתקין רשתות ויש לי מספר לקוחות קבועים.. בקרוב יש לי מספר עבודות של התקנת רשתות ביתיות ואני מחפש חנות שמוכרת ציוד לטכנאי רשתות אני מחפש חנות שיש לה את הדברים הבאים: - שקעים לרשת (רגילים וגם Gewiss - השקעים המודולריים שיש בבתים החדשים) - כבל השחלה (כבל פלסטי שמשחילים לצנרת בקיר לפני הכבל רשת, נראה לי שקוראים לזה סטלבנד) - לוחץ קורונות (אם מישהו יודע מה זה בכלל) - ראשים לכבל רשת - בודק תקינות של חיבורים בקשר לכבל עצמו יש לי מקום שאני קונה אותו די בזול אז אני לא מחפש את זה.. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על חנות באמצעות ה- ICQ: 98136519

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by DXT,

שלום רב, זהו המצב הנוכחי: יש שני מחשבים, לכל אחד כרטיס רשת, שניהם מחוברים להאב/סוויטצ'. והמודם כבלים Motorola SB5100 מחובר להאב/סוויטצ'. עכשיו, אני מעוניין בקניית נתב שגם יכלול פורט למדפסת וגם חיבור אלחוטי (לחיבור מחשב נייד לרשת מתי שרוצים). מה שאני רוצה לדעת, הם העובדה שבשביל להחתבר לאינטרנט צריך לחייג (נטויז'ן כרגע) דרך מערכת ההפעלה, תפריע לקיום הרשת. כלומר, הם זה יספיק שמחשב אחד יחייג והשני יוכל להשתמש באינטרנט דרך הרשת הביתית? אולי אני שואל את השאלה הלא נכונה, מה שאני תחלס רוצה לדעת, זה מה לעשות בשביל ליצור רשת ביתית עם נתב ומודם כבלים המתחבר ע"י חיוג? תודה, מיכאל.

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  21. Started by Poddy,

עשיתי את המדריך שאומר על שיתוף קבצים ומדפסות הנלווה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=62728 אבל עדיין אני לא מצליח לראות את המחשבים ברשת, כן הם על אותה קבוצת עבודה ויש להם שמות שונים. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  22. Started by Kopi8,

היי, אני מחובר כקליינט ברשת ביתית של שני מחשבים. משום מה אני לא מצליח להיכנס אל הכוננים שבמחשב השני, בעיה שעד עכשיו (יותר משנה) לא הייתה קיימת. ניסיתי להגדיר מחדש את הרשת לפי המדריך, אבל זה לא עזר. אני מקבל את הודעה השגיאה הזו: תודה מראש למי שינסה לעזור...

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  23. שלום, קיבלתי היום ראוטר Motorola WR850G ואני מנסה לגרום לו להתחבר לאינטרנט, בינתיים ללא הצלחה. להלן תמונת מסך של הגדרות חיבור האינטרנט של הראוטר: תחת Connection Mode אפשר לבחור DHCP, Static ו- PPTP - מה שרלוונטי לגבי. כאשר אני בוחר ב PPTP אפשר לשים את כל שאר ההגדרות. מה שחסר לי בעיקר זה מה לשים ב service name וה- pptp client/server ip (זה מגלה אוטומטית ערכים לשני אלו, אבל כאמור זה לא עובד). בעמודה השמאלית אי אפשר להכניס ערכים ל- Default Gateway ולא ל IP Address. ובצד ימין למטה יש שם משהו שמסתיר את ה APPLY וה- CLEAR. בכל מקרה, הנה ההגדרות טכניות של ספקי אינטרנט. ואני זקוק פה לעזרה.. נטוי'זן רוצים כסף על תמיכה בראוטרים שלא קונים מהם.. ולא מתחשק לי לשלם. תודה לעוז…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by RazorJunior,

יש לי בעיה של שליחת\קבלת קבצים באי סי קיו עם ראוטר B-FOCUS 270 ROUTER שמחובר למחשב יחיד... מישהו יכול להסביר לי איך אני פותח שם פורטים במיוחד בשביל האי סי קיו? (אני רוצה את 10000-10010 אם זה משנה) תודה מראש RJ

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  25. לא ידעתי אם לשים את זה פה או לא... אבל זה נראה לי מתאים כי בסה"כ מרכזיה טלפונית זה גם סוג של רשת... אז אני בטוח שיש פה אנשים שיכולים להסביר. אם טעיתי... אז תקנו את מיקום הת'ראד הזה. בכל מקרה, איך מרכזיה טלפונית עובדת? כי אף פעם לא הבנתי... כמה קווים צריך לפי שלוחות? נגיד אני רוצה שתהייה אפשרות ל 5 שלוחות, ששתיים יוכלו לדבר בבת אחת החוצה (כלומר להתקשר) ועוד 2-3 יוכלו לקבל טלפון במקביל... כמה קווים צריך ואיזו מרכזיה תתאים? בקיצור... הסבר מקיף... אם אפשר. תודה רבה..

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.