רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני גולש כרגע דרך בזק, והנ"ל שכנעו אותי לשדרג (בחינם) ל-20Mbit/sec, כמובן שהם לא טרחו לומר לי שהמודם שברשותי לא תומך במהירות מעל 15Mbit/sec אלא רק אמרו לי שהם רואים שיש לי ראוטר של סיסקו, ושכדאי לי לבדוק אם הוא תומך במהירות הרצויה כי אם לא אצטרך לשדרג לאחד מהדגמים הבאים שברשותם לשוק הפרטי: D-link 6700 או Netgear vvg2000, אמרתי לנציגה שתהיה בטוחה שהראוטר שלי איכותי ממה שהם מציעים ושהוא תומך במהירות של ה-20 ולא תהיה לי שום בעיה איתו, הראוטר אכן תומך בלפחות 54 באלחוט ולא בדקתי את הקווי כי זה לא רלוונטי כרגע. לאחר 3 SMS-ים מבזק המאיימים עלי שאם לא אשדרג המודם שברשותי לכזה התומך ב-20 מגה, ולא מעט שיחות עם הנציגים שהתוודו שלמרות הנסיונות לשכנע אותי לעבור לראוטר שלהם שלא…
-
- 13 תגובות
- 5k צפיות
-
-
פעם הפכתי אותו לראוטר ואני רוצה אותו עכשיו כמודם רגיל. איך אני מחזיר?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש איזה אתר שמשמש כמאגר נתונים. האתר הזה זה אתר של חברה מיסחרית שמשווקת משהו (לא משנה מה...) ומספקת באתר גם מידע מדעי מסויים לגבי המוצרים ולגבי התחום בכלל. אני משתמש די הרבה במנוע החיפוש של האתר בשביל כל מיני עבודות שאני עושה, והייתי רוצה לדעת אם אני יכול להוריד את כל האתר למחשב שלי כדי שמאגר המידע יהייה זמין לרשותי כל הזמן. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רוצים לדעת איך חברת החשמל קשורה לתקנות החדשות הנודעות לתשתית התקשורת הביתית? את כל הפרטים ניתן לקרוא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=730
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני מנסה להכנס לאתר מסויים והשרת לא תופס. גם כשאני עושה PING - השרת מת. מדי פעם הוא עובד.. כשאני משתמש בפרוקסי הוא עובד. מישהו יכול להצביע על בעיה ?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
עברתי מספק נטוויזין 750 לספק בזק נט 1.5 ותשתית adsl אני מחובר עם מודם סמסונג aht-e300 דרך כרטיס רשת ועדיין גולש במהירות 750 ואפילו פחות! עם מישהו יכול לעזור או מישהו מכיר את הבעייה.... תודה.
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ה-DIR-825/AC של חברת D-Link משתייך לקבוצה קטנה של נתבים התומכים בתקן האלחוט 802.11ac ונמכרים בישראל בעלות של כ-400 שקל. לנתב 2 אנטנות חיצוניות, כניסת WAN אחת ו-4 כניסות רשת (LAN) התומכות במהירות 1G ובנוסף פורט בתקן USB 2.0 המותאם להתקני אכסון, מדפסות ומודמים סלולרים 3G ו-LTE. בחודש האחרון בדקתי את כל האספקטים של הנתב ואת הסקירה המלאה שלי עליו תוכלו למצוא כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-825AC/DIR-825AC.htm
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני לא מצליח להתחבר לשרת באימיול ואני חושב שזה בגלל שאני אמור לפתוח פורטים. חומת האש מאפשרת חריגים. אילו פורטים אני צריך לפתוח? יש לי ראוטר מדגם aztech dsl-600e תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לאכסן קובץ של 7 מגה ברשת, כדי שחבר יוכל להוריד אותו משם. איפה הכי פשוט לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר אתמול ניסיתי לעשות שדרוג קושחה ולא הצלחתי בגלל שהורדתי את העדכון לגרסה שהיא לא v2 . בסוף לאחר שהתחרפנתי מצאתי שיש עוד גרסא שונה של קושחה באתר של אדימקס שמתאימה לראוטר של br6424n v2 . רציתי לדעת מה ההבדל בין הראוטרים? והאם הוא ראוטר טוב? נציג של בזק המליץ לי לקנות אותו ובינתיים הוא פשוט מעולה. עוד משו, זה שניסיתי לשדרג את הקושחה ללא הצלחה עם גרסא של הראוטר הקודם לא פגעה בראוטר נכון? תודה רבה וסליחה על החפירה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם ישנה דרך לחסום את הגישה (יש לי ילדים) לאינטרנט בכרטיס רשת האלחוטי כרגע הם יכולים לעשות connect פעם אחת והוא שומר את הסיסמא
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להגביל את המחשב השני שלי למהירות מסוימת. איך אפשר לעשות את זה ??? אם אפשר לעשות את זה.. המודם של THOMSON TCM425 והראוטר של LEVEL ONE WBR-3406TX תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, אבל אם אתם רוצים אני אוסיף גם שהאינטרנט כרגע מאוד איטי, ושלפני זה הוא התנתק בלי סיבה נראית לעין [למרות שלדעתי אפשר להרגיש את הסיבה - חום] ניתקתי את שניהם לכמה דקות, חיברתי מחדש, וזה מוריד לי סרט במהירות של 20 KB לשנייה יותר לאט ממה שזה היה קודם... אה - ויש גם מכשיר שכל מה שהבנתי זה שהוא קולט מה שהוא קולט ומשדר את זה יותר חזק או משהו כזה (בלעדיו האותות לא נקלטים במכשיר שמחובר למחשב שלי שאחראי על זה, Acess point?) תודה למושיע איל נ.ב. מה זה אוברלוקינג? והמהרה זה לעשות משהו יותר מהיר? ??? מצטער על הבורות
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
פנה אלי מישהו עם מחשב נייד המריץ ויסטה HOME (אני לא זוכר איזה, אאל"ט זה פרימיום.) והוא טוען שיש הגבלות על הגדרת רשת (זה משרד, אני מניח שזה כולל דומיין וכל מה שמגדירים במשרדים, לא בקיא בדברים האלה) אז רציתי לדעת - הוא צודק? האם יש הגבלה באחת מהגרסאות (פרימיום/בייסיק) אל מול גרסאת העסקים?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בידי מודם ALCATEL אותו קיבלתי מ "בזק" לצורך חיבור מהיר לאינטרנט. עשיתי "הבה נתחכמה לו" והפכתי את המודם הנ"ל ל ROUTER ע"י שינוי קונפיגורציה עמה מגיע המודם. עד כאן הכל טוב ויפה. יום אחד החלטתי להתחבר למודם הנ"ל לא כמחשב בודד אלא עם כל הרשת הביתית. לצורך זה קניתי ROUTER מסוג D-LINK , חיברתי אותו למחשבי הרשת ו ל ADSL וניסיתי להכנס לתוכנת הקונפיגורציה שלו דרך הדפדפן אך זה האחרון לא מצא את הROUTER אליו הייתי מחובר, כפי הנראה משום ש המודם שלי מקונפג כ ROUTER. מה עושים ? מן הסתם יש להשיב את ה ADSL לקדמותו, היינו, שישיוב לתפקד כמודם ולא כ ROUTER. דא עקא, אינני יודע איך עושים זאת. מישהו יודע כיצד "מקנפגים" מודם ADSL ש "קונפג" ל ROUTER ל מודם ? למישהו יש רעיון אחר כיצד לחבר ROUTER מ…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לכל בעלי הלינקסיס המדובר. אפשר לקבל מכם הערכת קצב העברה ברשת ה-Wireless שלכם? משום מה אני לא מצליח לבצע Streaming חלק של DVD שנמצא במחשב השולחני שלי, ולכן בדקתי את קצב ההעברה ברשת שמגרד את ה-20 מגהביט מקסימום. אפשר בבקשה מדידות ביצועים שלכם כולל דגם כרטיס רשת אלחוטי שבדקתם איתו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
נוקטים בשיטה השוודית ומעבירים חוק בפרלמנט שמקל על גופי האכיפה לאתר משתפי קבצים... לא מאמינים -- קראו כאן -- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3696211,00.html וגם כאן -- http://news.cnet.com/8301-1023_3-10209544-93.html
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לעבור לתשתית VDSL של בזק בימים הקרובים, ביחד עם המודם שהם מספקים VVG2000 (כן המודם, לא הראוטר), הסיבה שאני לא לוקח מהם ראוטר היא כי לא בא לי להתחייב לשום דבר, אני מחפש המלצה לראוטר בסיסי שתומך VDSL, ושיכול לעבוד ביחד עם המודם הזה. אין שום דרישות אחרות... רכישה בארץ או ב- EBAY תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית אינטרנט דרך 012 עם מודם טראיון ובתשתית HOT.... עכשיו יש 3 מחשבים בבית.. והמודם מחובר למחשב שלי והמחשב שלי מחובר לSWITCH (לא ראוטר!)ודרכו מחוברים כל המחשבים האחרים... עכשיו לכל המחשבים יש ווינדוס XP... אני רוצה לעבור ללינוקס השאלה שלי היא האם עדין תפעל הרשת ויהיה לי אינטרנט דרך הSWITCH והכל... גם אם המודם יעבור למחשב אחר או שהוא ישאר אצלי זה לא חשוב.. כי אני ממש רוצה לעבור ללינוקס
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, אנחנו מעוניינים לעבור להוטנט כספקית ולבזק כתשתית למהירות של 30 MB אנחנו מעוניינים שיהיה 4 יציאות באוטר כדי שיהיה 4 נקודות אינטרנט ברחבי הבית אך ללא קרינה אל חוטית זאת אומרת אנחנו לא מעוניינים שתיהיה קרינה בבית וזה לא לדיון!!!!! השאלה היא האם באמת יש אפשרות לכבות את הקרינה זאת אומרת את האל חוטי באמצעות כפתור או בדרך אחרת (ממש אבל ממש עדיף באמצעות כפתור) הבעיה היא שהתקשרנו היום לבזק והם אמרו שאין להם דבר כזה, אז יש פיתרון? יש באמת דבר כזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מישהו יודע האם כאשר מניידים קו מספק A לספק B, האם ספק B מודיע ל-A על ההתנתקות (כמו בקו סלולר), או הלקוח חייב לשלוח בקשת התנתקות בעצמו?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום אנשים! התקשרו אלי מאינטרנט זהב והציעו לי בגלל שאני לקוח ותיק לעשות ראוטר שייתחבר קווי למחשב הנייח בבית שהוא גם ראוטר אלחוטי. בהצעה שלהם הם אמרו שהם ייספגו את מחיר הראוטר עליהם בכפוף לזה שאני יתחייב לשנה בתכנית שאני נמצא בה שהיא תכנית במחיר סביר ביותר על מגה וחצי. העלות היחידה שהם דורשים ממני זה 220 דמי התקנה+משלוח חד פעמיים. אמרו לי שמדובר בראוטר חדיש של LEVEL ONE והוא נשבע לי שמדובר בראוטרים חדישים ואיכותיים שמחרים בסביבות ה 600 ש"ח. הנציג ציין כי לאחר השנה הראוטר שלי ואני יכול להתנתק מהם בלי בעייה. שאלתי אותו לגבי הסיסמאת גישה שהבנתי שהם מכניסים לראוטרים והוא אומר שאכן קיימת סיסמא כזאת. יש לי כמה שאלות ובקשה לעצות מכם: כמה הסיסמאת גישה הזאת תגביל אותי? הם טוענים ש…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במקור הדיון היה על בעיה עם רשת ביתית במקביל(בנפרד) לרשת אינטרנט. פתרתי את הבעיה לבד. ;D שאלה חדשה: הורדתי תוכנה חינמית נהדרת בשם: Wake On LAN Ex 2 http://www.windows7download.com/win7-wake-on-lan-ex-2/screenshot-uljmlzvr.html היא מדליקה לי את המחשבים האחרים יופי, אבל משום מה פקודת SHUTDOWN וRESTART לא עושות כלום. למישהו יש רעיון ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני גר בחו"ל וההורים שלי זוג מבוגרים בארץ לא מבין יותר מידי במחשבים. שידרגתי להם לאחרונה את האינטרנט ל20Mb והם נזקקו למודם חדש. מכיוון שלבזק יש תוכנית של מודם בהשאלה ובגלל שיש להם ראוטר כבר בבית, הלכנו על האופציה של מודם VDSL בלבד. אך כשהגיעו לבזק סטור, נאמר להם שיזמינו להם מודם VDSL אך ורק אם יסכימו לתרום 1Mb מהתשתית שלהם (גם לא פירטו להם למה, אני יודע למה, בגלל הרשת האלחוטית כביכול של בזק בפריסה ארצית). האם עוד מישהו שמע על החובננות הזו או שבגלל שהם ראו שההורים שלי לא מבינים שום דבר, הם ניסו לדחוף להם את ה"תרומה" הזו כי בזק היא חברה כל כך עלובה שאין לה תקציב לבנות רשת אלחוטית משלה ונזקקת לתשתיות של אנשים שמשלמים לה כסף בשביל לעשות את זה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-