עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אוקיי כולם מכירים אתרים כגון f2h, megaupload וכו'..., אני מעוניין לרכוש שרת ftp ולפתוח אתר עם מאגר נתונים עצום ולפתח את הנושא לאט לאט..., עכשיו הכוונה הרצינית שלי היא שאני לא קונה ומשאיר אותו בחוות השרתים של בזק או משהו כזה אלא לוקח אותו אליי מכיוון שאני לא בעניינים הרבה זמן והרבה זמן לא התעסקתי בנושא רציתי רענון קטן ממישהו שמבין עניין ויכול לפרט פה בקצרה מחירים + - , כלים שאצתרך, עוד דברים שאצתרך להתקל בהם בדרך זה חשוב ודחוף לי מאוד תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by amits1995,

אז יש לי מחשב חזק לכל הדעות: Core i7 920 @ 3.8GHZ HD5870 דיסק קשיח F3 של סמסונג זאת רק התמצית כדי לשלול בעיה חומרתית, המחשב מהיר, ואני מציין זאת כמו דביל רק בשביל להיות בטוח שלא תשליכו בעיה חומרתית. אז שלחו לי קישור למייל (אבא שלי) הקישור הוא כתבה בגלובס: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000669333 נכנסתי עם גוגל כרום גרסא הכי מעודכנת, והדף תקוע נורא, יש סוג של קריסה כזאת ויש תקיעות מוזרות, אותו סיפור כמעט עם IE רק קצת פחות, דרך אגב הסתכלתי במנהל ההתקנים והטאב שבו נפתח הדף השתמש ב500MB זיכרון!!! (יש לי 6GB של G.SKILL) גם אצלכם יש בעיה דומה או שזה רק אני?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  3. שאני מתחבר עם האייפוד לאינטרנט אלחוטית האינטרנט שלי עם סיסמה ואני לא יודע מה היא.. איך אני אמור לדעת מה היא???

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by TAMIRRR013,

ראיתי תמדריכים האלו בסטיקי אבל הבעיה היא שהראוטר שלי ללא אנטנה (netgear dgn2200) מה אני יכול לעשות? יש אולי דרך שאני יכול לעשות עם המתאם רשת שלי אולי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי,מחר אני משדרג את המהירות ל-10M. תשתית קיימת-בזק במהירות 2.5M ספק קיים-נטוויז'ן במהירות 2.5M לפי הבדיקה של קו הטלפון שלי,הוא עדיין לא פרוש ברשת NGN. אז האם אני אקבל את כל ה-10M או שלא? הנתב שברשותי הוא siemens sl2-141 עם קושחה : [table][tr][td]3.103q2[/td][/tr][/table] האם כדאי לשדרג את הנתב לאחד מנהתבים שפה:http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-router&db135581=135595 או שידרוג לנתב של חברה אחרת? האם זה יותר שווה : http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/N-Router.aspx לעשות טרייד אין ולקבל נתב בתקן N. האם הנתב המוצע טוב? או שהאם כדאי לעשות שדרוג קושחה לנתב הקיים דרך בזק/נטוויז'ן ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אני גר ביחידת דיור בקומה השנייה, לבעל הבית יש אינטרנט אלחוטי אבל אין כמעט אצלי בדירה קליטה, בעי הבית מתח לי כבל רשת מהראוטר שלו אלי לקומה ואני מתחבר באמצעותו, יש לי ראוטר ישן מסוג 3com wl 537. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את הראוטר שלי לכבל רשת שמגיע מהראוטר בקומה הראשונה וככה תהיה לי קליטה אלחוטית בשאר הדירה (הדירה שלי די קטנה) ? תחת Internet Settings יש לי לבחור את סוגי החייגן שלי וגם עוד 2 אפשרויות: Dynamic IP Address (Automatic Allocated) Heart Beat Signal (Bigpond/Telstrra) קודם כל האם יש לי אפשרות לחבר את הראוטר באמצעות הכבל לראוטר בקומה הראשונה ואם כן איך ? תודה.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  7. Started by MK007,

זה כבר תקופה שהגלישה באינטרנט נהייתה בלתי נסבלת, כלומר אני יכול לגלוש כמה דקות והכל יעלה חלק ואז יתקע לי דף מסויים במשך חצי דקה ולא יעלה עד שאני לא ירענן איזה 4 פעמים וזה קורה הרבה. פירמטתי את המחשב לא מזמן, ניסיתי 3 דפדפנים ועשיתי סריקה של וירוסים, מעבר לזה לא נראה לי שזה משהו במודם כי אני גולש דרכו גם במחשב הנייד בWIFI והוא עובד חלק. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל 5 מגה מ 2.5. כיום יש לי ראוטר ROTAL 1025W האם בשביל לקבל את המהירות שמגיעה לי אני צריך להחליף ראוטר בתקן N או משהו כזה? תודה סופ"ש נעים

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  9. היי.. יש לי ראוטר אדימקס ישן יחסית מדגם BR משהו (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=369809, נראה לי שזה זה) שדווקא סיפק את הצרכים שלי עד היום. לאחרונה עברתי לאינטרנט ברוחב פס של 12 מגה ביט, עם זאת המהירות שהראוטר מספק לי לפי בדיקות היא 6-7 מגה ביט. בחיבור ישיר של המחשב למודם המהירות שלי היא 12 כמו שאמורה להיות. ההשערה שלי היא שהראוטר ישן והאלגוריתם שלו\או הצורה בה הוא פועל לא מאפשרת לו לנתב את כולם לאינטרנט במהירות המצופה. אז קודם כל, אם מישהו מכיר פתרון לבעיה אשמח לדעת ודבר שני אם יש המלצות על ראוטר לא יקר עם יכולת אלחוטית טובה זה יעזור לי מאוד. תודה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  10. Started by רע123,

היי יש לי רשת ביתית קווית עם 4 נקודות ברחבי הבית (אחת מהן משמשת ACCESS POINT אלחוטי, כלומר ראוטר אלחוטי שהפכתי ל-AP), אבל עכשיו עשיתי YES VOD, והם צריכים עוד כניסת LAN בראוטר הראשי... בראוטר הראשי עצמו (החדש של בזק - NETGEAR) יש 4 כניסות LAN בלבד. מה כדאי לעשות? חשבתי על 2 אפשרויות: א. לבקש מ-YES לחבר את ה-VOD לכניסת LAN של ה-AP. זה אפשרי בכלל, לדעתכם? ב. לבקש מ-YES לחבר את ה-VOD לרשת האלחוטית, אבל זה ממש יאט את קצב השידור של ה-VOD. אני מניח שאני מפספס משהו - האם אפשר לחבר "הרחבה" של הכניסות לראוטר (כמו מפצל)? זה מה שנקרא SWITCH? תודה רבה! רן

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by bneli,

יש לי ברשת מחשב אחד שהוא מחובר קווי עם LAN והשאר הם גולשים בראוטר על אלחוטי עכשיו אני רוצה להגדיר שהמחשב הקווי יהיה IP:10.0.0.1 באופן קבוע אבל קל פעם בגלל הDHCP קורה שמשתנה הIP נגיד גם שאני סוגר אותו או שם אותו על מצב שינה אז בגלל שמחשב אחר התחבר באלחוטי הוא עשה אותו ראשון ואז שאני מפעיל תמחשב שלי הוא כבר שני... ניסיתי לעשות דבר כזה.. ניכנסתי לראוטר..שיניתי את הDHCP שיהיה IP סטטי ובמחשב שלי בXP נכנסתי לחיבורי רשת> ובפרוטוקולים עשיתי >תצורה חלופית> ושם הגדרתי לי את הIP של המחשב ואת השער וכל זה.. אז עכשיו האייפי שלי קבוע אבל זה יצר בעיה אחרת שעכשיו לכל מחשב ברשת אני צריך להגדיר שם את זה ידנית והשאר הם לפטופים שלוקחים אותם ממקום למקום אז זה בעיה שהיו בIP הזה עם השער…

• 7 תגובות
    • 5.7k צפיות
  12. שלום לכולם! הראוטר שלי מת... ולכן אני מחפשת ראוטר אלחוטי חדש, אך הפעם אני רוצה שהקליטה האלחוטית תהייה חזקה יותר. המחשב שלי נמצא כ-10-15 מטר מהאקסטרימר בסלון, והמודם שיש לי עכשיו (של בזק) לא מספק את הסחורה. הוא בקושי הצליח להוציא קליטה אלחוטית כמו שצריך, ובגלל זה היו ניתוקים באקסטרימר ואי אפשר היה לראות ככה סרטים אשמח להצעות שונות. לא חושבת שמשנה לי החברה של הנתב, אבל משנה רק שזה יהיה מכשיר אחד - מודם+נתב ולא שני מכשירים בנפרד. אודה לכם מאוד על העזרה! ואשמח לקבל הצעות כמה שיותר מהר כי בנתיים אין לי אינטרנט... מורן.

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by gigo40,

שלום, יש לי ADSL 10MB ברשת NGN, שני מחשבים מחוברים בקו, ועוד אחד בחדר מרוחק שכרגע לא קולט את הרשת הנוכחית (וזו הסיבה שאני רוצה להחליף ראוטר), ורוצה לחבר מדפסת לראוטר בקו USB. איזה דגם ראוטר-מודם אלחוטי מומלץ לקחת מבזק? (אין טעם לקנות ראוטר פרטי, כי הם נותנים בחינם, בהנחה שאשאר בבזק ADSL עוד שנתיים.) תודה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  14. במחשב נייד לא בעיה יש לי ציור משהו כזה )))) בצד ימין למטה , אבל במחשב של הבית זה לא נמצא אז איך ניתן לראות ?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  15. שלום, יש לי מחשב נייח רגיל עם מודם הפשוט הזה של הוט שיש לכולם (THOMSON TCM425), ונייד איזה כמה חודשים וכבר נמאס לי כל פעם להתחבר לשכנים, האינטרנט מתנתק(שכנים בבניינים שנמצאים קרוב לבית שלי,כנראה אבל שזה רחוק מדי) ובזמן האחרון בכלל לא קולט אותם. יש דרך להעביר את האינטרנט שיש לי במחשב הרגיל גם לנייד? אני לא ממש מבין בזה... תודה.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by shachar583,

טוב אז המחשב מחובר ישירות למודם , לא אל-חוטי. פרמטתי את המחשב כבר 3 פעמים וזה לא עזר.. בשבועות האחרונים זה רק ככה יש לי 5 מגה והוא מוריד לי דברים על מקסימום 40 KB/S בכל שאר המחשבים אפילו האלחוטיים הוא מוריד על המקסימום.. אני משתגע כבר ולא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי . * המהירות שאני מעלה קבצים יותר גבוהה מההורדה , אני מעלה 50 פחות או יותר

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  17. אני לא יודע מזה אבל זה ממש משגע אותי .. אני נגיד גולש באינטרנט (גולש עם דפדפן פיירפוקס) אז נגיד על לוחץ על משהו...אני רואה שהוא חושב..אבל לא ניכנס אבל נגיד אני ילחץ עוד עוד פעם אז פתאום הוא כן יגיב ויכנס בשניה.. או שלדוגמה אני לוחץ על משהו..הוא טוען טוען שעה והחלון החדש שניפתח עדיין לבן ריק..אבל נגיד אני יעשה לו "הפסק" ואז הלחץ כל "רענן" הוא יתן מהר.. רציתי לדעת עם לעוד אנשים זה קורה התופעות האלה..? זה גם היה לי באקספלורר 8..עברתי משם לפיירפוקס כי הוא באמת יותר קל ונוח אבל זה משהו שעדיין יש גם פה רציתי לבודד תקלות..אז פירמטתי לא מזמן ואחרי זה עשיתי בדיקות וירוסים בכמה תוכנות כי לראות עם זה לא המעכת עצמה אבל לא מצאתי כמעט כלום.. יכול להיות שזה פשוט ככה וצריך לחיות ע…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. השאלה שלי היא פשוטה... יש לי סטרימר בסלון שלא מחובר לרשת. אני רוצה לחבר אותו לרשת הביתית. אם אקנה את הראוטר הזה, האם אני אוכל להשתמש בו בתור "כרטיס רשת אלחוטי" עבור הסטרימר? אני יודע שלא אוכל לנגן סרטי FHD ושגם 720P בספק... אבל בכל זאת. האם הדבר אפשרי? אם זה עוזר, נדמה לי שיש לראוטר הזה קושחת dd-wrt... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by oded15,

אהלן חברה, רציתי לדעת אם למישהו יש מאמר בנושא active directory שמקיף חלק ניכר מזה?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by dnslavin,

יש לי מיני לפטופ EEE PC של ASUS שקיבלתי מהעבודה ואני יכול לגלוש דרכו רק באמצעות רשת של אורנג', לא ידוע לי כיצד הרשת מותקנת במחשב. כשאני לוחץ על 'ניהול רשתות אלחוטיות' הוא לא מראה לי שום רשת מלבד אורנג'. אני רוצה לקחת את המחשב הזה לחו"ל והבנתי שלגלוש שם באמצעות הרשת של אורנג' יכול להגרר לנזק כספי כבד ואני גם לא צריך את זה כי יש לי מקור WIFI בחו"ל. שאלתי היא, האם יש דרך לבטל את הרשת של אורנג' ולהתחבר לרשת אלחוטית אחרת?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by etz,

שלום חברים זקוק לעצתכם ועזרתכם: הדירה של חברה שלי נמצאת כ-2 קומות מתחת לדירת ההורים שלה, ואנחנו לא מצליחים לקלוט את החיבור האלחוטי כבר במרחק כזה. חשבנו על לקחת ראוטר נוסף ולהפוך אותו ל-AP אבל פשוט אין "מקום באמצע" לשים אותו. מה שחשבנו עליו כרגע הוא לנסות את זוג המתאמים האלה שמעבירים וויפי על גבי החשמל, הבעיה היא שבפעם האחרונה ששמעתי על העניין הזה הוא עוד היה יחסית בחיתולים והיו בו לא מעט בעיות ידועות. השאלה הראשונה שלי בעצם היא האם היום זה אמין יותר ובפשטות עובד? אני רואה לזה הרבה יותר פרסום בימנו כולל מהספקים השונים אז זה מחדיר בי אופטימיות אבל כמובן שאני מחכה לתשובות מאנשים שניסו. במידה והעניין עובד: האם יש המלצות לדגם ספציפי מומלץ של המתאמים? השאלה השניה: האם ללא קשר ל…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by iyehuda,

דיברתי עם טכנאי בזק והוא אמר לי לקנות כרטיס רשת אלחוטי USB ב 30 ש"ח לא מצאתי באינטרנט למה הוא מתכוון , אפשר קישור של המוצר בZAP

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by rangerman,

תודה מראש

• 3 תגובות
    • 5.6k צפיות
  24. היי חברים. סיימתי התחייבות לספק האינטרנט שלי (נטוויזן) כלקוח עסקי ואני בודק מספר אופציות של ספק. אני כרגע עם הוט במסלול טריפל ולכן הם ההולכה שלי. אני גולש במהירות 12 מגה. משום מה הבנתי שעד היום היה לי IP קבוע ולכן גבו לי מחיר יקר יותר. ראשית השאלה היא האם אני בכלל זקוק לאי פי קבוע? אני מחובר עם ראוטר של אדימקס ל 3 מחשבים ואקסבוקס. אני מוריד הרבה קבצים דרך האימיול וגולש. האם בכלל אני צריך אי פי קבוע. השאלה השנייה היא איזה ספק יותר טוב מבחינת מהירות והגבלות לענייני הורדות. על הפרק כרגע: 012 להתחבר למחלקה הפרטית ב 45 ש"ח לשנה ללא אי פי קבוע. נטוויזן כלקוח עסקי 64.90. שניהם טוענים שמקבלים גם אנטי ספאם וכדומה. מה דעתכם? תודה חנן

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Cheif,

חברת TP-LINK שחררה קושחה חדשה לנתב TL-WR1043ND. גרסת הקושחה היא 3.13.4 וה-BUILD הוא Build 110429. ניתן להוריד אותה מאתר החברה כאן -- http://www.tp-link.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WR1043ND. בקושחה יש שיפורים רבים לעומת הקושחה הקודמת ובינהם תמיכה מלאה ב-FTP ובשרת מדיה בכונן המחובר ל-USB, שיפור במהירות הקריאה/כתיבה לכונן ה-USB, גישה לנתב דרך השם tplinklogin.net, הגדרת יום התחלה ויום סיום שעון קיץ ועוד. רשימה מלאה של תוספות ושיפורים: 1. Support FTP Server function on USB port 2. Support Media Server function 3. Optimize network USB storage function 4. Virtual server support different internal/external port 5. Optimize the access control feature 6. Router can be a…

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים