רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
הווירלס מחובר למחשב וזה עושה לי סימן כזה http://www.ufu.co.il/files/m1jtph5g23d26r18rf4j.jpg אני לא יודע מה לעשות חיברתי אצל אחותי במחשב וזה עובד מצויין והתקנתי דרייברים והכל... וגם הלכתי ללוח בקרה והווירלס מופעל...
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת בין 2 מחשבים אני לאדע אם חוטית או אלחוטית חלק אומרים שאלחוטית עושה בעיות...זה א. ב.אני צריך משו אם זה אל חוטי שלא יהיה בעיות בין הקומות...וקירות ביטון ו..ג. מה אתם ממליצים מה לקנות?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
כפי שמצויין בכותרת. יש לי את הראוטר הנ"ל, עם חיבור USB. מהירות ההעברה עומדת על 1.5 MB, קריאה על איזה 5MB. כמובן שכשה DOK או הדיסק הקשיח הנייד מחוברים ישירות למחשב אני מקבל קצב גבוהה בהרבה של 20-25 מגה לשניה. מה אפשר לעשות? האם זה קשור ל SAMBA? אם אני מפעיל בראוטר את ה FTP אז זה עובד יותר מהר, אבל עדיין איטי. אגב הראוטר מחובר למחשב עם כבל בחיבור 1GB. ועוד משהו, האם מישהו התקין DD-WRT על הראוטר הזה והאם יש בעיות מסויימות? אני קצת מפחד לנסות...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביום ראשון הקרוב אני מתחבר לADSL WOW extra אני מחפש ספק אינטרנט טוב ולא יקר מדי ומצאתי את aquanet אז השאל שלי היא אם המחיר הנמוך שלהם (20 דולר לכל החבילות) מראה על איכות נמוכה ואיטיות או שהם חברה טובה עם מחירים זולים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהגדרות הנתב שלי שהוא אדימקס בי אר 6204 w יש כמה מושגים בהגדרות שאני לא מבין מהם ואיך הם משפיעים MTU Size UPnP וערוץ של האינטרנט האלחוטי קיימים 12 ערוצים שלי נמצא על 6 מה זה משנה ואיך זה משפיע? ולגבי הmtu הבנתי שזה גודל העברת חבילות ,לא כדאי להגדיר את זה על הכי גדול?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר/לשתף שני מחשבים באמצעות רשת אלחוטית. לשני המחשבים יש כרטיסי רשת אלחוטיים שמחוברים לאותה הרשת הביתית. המחשב נייח מריץ windows 7 הנייד XP (המחשב מאוד ישן אבל עדיין שמיש). האם זה אפשרי? אם כן, אשמח למדריך/קישור לאחד כזה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב ASUS CENTRINO M3000N, הוא מגיע עם חיבור מובנה של אינפרה אדום. כשקניתי את המחשב נאמר לי שאני אוכל להתחבר איתו ל"נקודות חמות" כמו בבתי קפה וכאלה מקומות, אבל כשניסיתי להתחבר בבית קפה לא הצלחתי. האם החיבור של הנקודות החמות למחשב שלי מתבצע דרך האינפרה אדום? או שאמור להיות לי סוג של קולטן אחר, של הbluetooth ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז קודם כל...היום האייסי עבד כמו שריך הכל רגיל שולח מקבל קבצים בלי בעיה, פתאום עכשיו אני מנסה לשלוח קבצים לאנשים והוא כל הזמן אומר לי " cant establish connection" ואין לי מושג למה! הפעלתי תמחשב מחדש, ושום דבר, אין לי פיירוואל, הפיירוואל של וינדוס לא מופעל, סתם ככה פתאום לא רוצה לקבל או לשלוח, אבל הוינדוס הוריד לי עדכון אוטומטי כמו שהוא עושה כל הזמן והתקנתי אותו ואני חושב שמהיום שהתקנתי אותו הוא עושה לי את הבעיות זאת הברירה היחידה שנראית לי, הסרתי אותו אבל שום דבר עדיין...יש למישהו מושג מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום , אני לא יודע איזה חיבור זה אמור להיות , לכן איני מצליח לבחור. עדיפות לאנטנה בעלת עוצמה 8db ומעלה. מהאתר הנ"ל. ועל הדרך , מה שם החיבור של האנטנה בלינקסיס כדי שיהיה לי קרל לבחור גם? http://www.goldtop.co.il/category.asp?catid=1823&PropValue=PROP425VALUE2373
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, עד היום יכולתי לארח משחקים כמה שאני רוצה אבל בעקבות התקנת תוכנת אחזקה מסויימת פתאום אין לי אפשרות לארח יותר. לצרוך העיניין הגדרתי את עצמי כDMZ בראוטר (זאת אומרת כל הפורטים בראוטר פתוחים), אין לי חומת אש פעילה, ואין אנטיוירוס פעיל. בכל זאת אנשים מרוחקים באינטרנט לא יכולים להתחבר אליי (משום מה מחשבים ברשת אפילו שזה דרך האינטרנט יכולים..) לכן אני מסיק שזה נובע מהגדרות בXP. איפה אני יכול למצוא הגדרות ואפשרויות שמתאימות לבעיה הזאת? ואם למישהו יש רעיון יותר ספציפי, אפיל טוב עוד יותר.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אז ככה אני מחובר לנטוויז'ן יש לי אינטרט בכבלים של ערוצי זהב והם אמרו לי לדבר עם החברה שחיברה לי את הראוטר והכל, לחברה קוראים plus 2 עכשיו הם לא עובדים היום הם סיימו לעבוד ב13:00 מישו מוכן בבקשה לתת לי הנחיות ברורות, כמו לילד מפגר -שלב אחרי שלב, איך אני מתקין את האינטרנט? תודה רבה מראש ואני צריך את זה מש דחוף, תעשו מצווה אנשים ואל תצפו בזה שעות פשוט תעזרו, תודה שוב.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי חברים, היה לי מודם ראוטר kasda kw5212, עבד על הפנים. הגדרתי אותו כ-bridge וקניתי נתב C2 AC900, עבד פצצה כמה שנים. היום המודם מושבת. נסיתי לחפש מודם בלבד אבל נראה שלא מוכרים רק מודם אלא מודם וראוטר משולב. האם לקנות מודם משולב "פשוט" שמתאים ל100MB כלומר VDSL ולהגדיר אותו כBRIDGE? אודה לעזרתכם, ליאב.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לפני שאסביר , אני משתמש ב-XP PRO עברית , הנתב הוא של LINKSIS WRT54G ויש אינטרנט בשני המחשבים . היית לי רשת בייתית , פירמטתי את המחשב שמחובר לנתב ומאז אני לא מצליח לשחזר אותה , אני עושה בדיוק את אותם הליכים - הגדר רשת ביתית או משרדית קטנה - את אותו תהליך בשני המחשבים ושום דבר לא קורה, המחשב שלא מחובר לנתב מחובר לרשת של "עצמו" -Mshome ורואים במיקומי רשת את תיקיות השיתוף שלו בלבד , במחשב השני (שמחובר לנתב) המצב יותר גרוע - אין לי גישה ל-"הצג מחשבים בקבוצת עבודה " ואפילו את תיקיית מסמכים משותפים של עצמו הוא לא רואה . בבקשה , איך אני יכול לשחזזר את הרשת הישנה והנאמנה , תודה מראש , דוד.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי כל עדכון של FF מנהל ההורדות לא מופיע בלחיצה על עכבר ימני.. זה מתחיל להופיע רק אחרי אתחול המערכת..וזה לא כ"כ מתאים לי... האם ניתן לכוון באופציות שזה לא ידרוש אתחול? או אולי יש מנהל הורדות יותר טוב מזה? שלא ידרוש אתחול כל פעם..
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
איך אני יכול להגן על קבצים או תקיות בשרת ftp?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה נמאס יש לי שני מחשבים ברשת אחד ראשי שהוא המחשב עם המודם שהוא שיך לאבא שלי והמחשב שלי שהוא שלי כול פעם שאני משחק במחשב שלי באינטרנט במשחקי רשת או גולש אז אבא שלי חייב להפריע לי ולנתק לי תאינטרנט ניסיתי כבר הכול NETLIMITER ניסיתי לחבר את המחשב שלי למודם ישירות ועוד אז נמאס לי כבר ובאתי לבקש ממכם עזרה בעניין מה אני יכול לעשות כדאי שיהיה לי אינטרנט במחשב שלי בלי שאבא שלי ינתק אותי כול הזמן דרך הרשת???? האם שווה לי לקנות עוד מודם או יש דרך אחרת לפתור את זה? plz plz help me
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע משתמש ברשת אלחוטית של ראוטר ו AP לשלושה מחשבים (אחד מהם בממ"ד). החיבור בין מחשבים איטי ולא מאפשר העברת קבצים ביניהם, או הזרמת מדיה (Streaming). רציתי לדעת מה אני צריך (ציוד בעיקר) בשביל להקים רשת ביתית קווית. כמה הדבר מסובך? האם יקר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב למסך בסלון, אבל שיהיה אפשר לשלוט בו מהסלון גם לצורך משחקים/סרטים גלישה באינטרנט... מצאתי משהו באמזון שניראה שעונה על זה אבל אני לא בטוח ומעוניין לקבל חוות דעת.. זה מה שמצאתי : https://www.amazon.com/Extender-Support-Keyboard-Ethernet-Lossless-Near/dp/B081W94ZNF/ref=redir_mobile_desktop?ie=UTF8&ref_=psdcmw_13983771_t2_B01EV33R8S להישתמש בכבלים USB/HD מהמחשב ישירות לטלוויזיה זה לא אפשרי אני אצטרך לחצוב את כל הבית וזה לא אפשרי כל כך... עשיתי סירטוט קטן של איך הדברים שיש לי ואיך אני רוצה/חושב שזה יתחבר: https://i.stack.imgur.com/cJvlU.jpg תודה :)
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
התקנת את הראטור יחד עם רשת. וברצוני שהוא ישתף רק אינטרנט ולא את כל המחשבים כמו שהוא עושה כרגע, אני מנסה להעביר אותו למצב WAN אבל משום מה הוא כל הזמן חוזר למצב ROUTER מלא, מה אני מפספס ?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני זקוק לכבל רשת איכותי, השאלות שלי: 1.האם זה משנה איזה ראוטר יש לי? 2.איזה כבל כדאי לקנות ומאיפה. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רואה הרבה פעמים שמזכירים את הMTU כגורם אפשרי לדיליי במשחקי רשת, ניסיתי לעשות חישוב לבדוק את זה. אני טועה איפשהו? החיבור שלי הוא 30 מגה, MTU נמדד בBYTES אז החיבור הוא 3.75 מגה\3840 קילו. על MTU דיפולט של 1500, כל חבילה היא 1.5K. זה אומר שהזמן בין החבילות אמור להיות 1.5/3840, שזה 0.4MS. והפינג שלי לאירופה מתחיל מ65MS. אז מה כבר החשיבות של לקצץ מה0.4MS האלה ? ושאלה נוספת , הרצתי WIRESHARK תוך כדי באטלפילד 4 הוא מראה לי שבין כל עדכון שאני מקבל מהשרת אני שולח לו 3 עדכונים, מתאים לקצב הרשמי של 10HZ מהשרת ו30HZ לשרת. אבל החבילות שאני שולח הן מתחת ל100BYTE לכל אחת, והחבילות מהשרת מבדיקה של שניה הגיעו ל900+ בייט לכל אחת. כרגע בשביל לנסות אני משתמש בMTU של 337 (336 ומטה - האינט…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ה בי-פוקוס שלי לא עובד כמו פעם, כנראה יותר מדי ביטורנט :-X.. anyway, הם יכולים להחליף אותו לאלקטל הזה, או אם אני אחכה עוד קצת אז אפשר גם מודם אחר של ECI. מה שאני רותה לדעת זה מי יותר טוב מבינהם, את מי ניתן להמיר לראוטר, למי יש הכי פחות בעיות, והאם יהיו לי בעיות עם לינוקס עם אחד מהם ? תודה :-* הכותרת תוקנה.. (יחד עם ההודעה)
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום ברשותי הנתב הנ"ל עכשיו אני מנסה לפתוח שרת של COUNTER STRIKE 1.6 בבית ולשחק עם החברים עכשיו כשאני פותח רק הרשת הביתית יכולה לשחק אנשים שאני מביא להם את האייפי שלי ואת הפורט של הסרבר לא יכולים להיכנס אין פינג אפילו ניראה לי זה פתיחת פורט ועם כן איך עושים את זה נכון בנתב הנ"ל תודה לעוזרים ואיך לדעת איזה פורט צריך UDP או TCP או גם וגם
-
- 8 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי אני בתהליכים של מעבר דירה ואני מתחבר לחברת פרטנר רציתי לשאול אם כדאי להשכיר את הראוטר שהם מציעים או להשאר עם הפרטי שלי הם מציעים ראוטר מסוג Technicolor dga-4122 בעוד שלי יש TP Link vr600 המהירות היא בשביל תשתית של בזק ל100 מגה. דירה לא גדולה יותר מדי לכן המינימום יספיק אני לא מבין גדול אבל אשמח לעזרתכם בנושא אם יש איזה פרט שפספסתי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני מתחבר לאורנג' בתור ספקית אינטרנט בלבד, אני חייב להחליף את הנתב שברשותי(סימנס שניתן מבזק) ל- SMART BOX שלהם? עריכה: טוב כנראה שלא, לא יודע מאיפה שמעתי שכן http://www.orange.net.il/isp/internet_rates/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-