רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי נתב של TP LINK ברשת N המלצה לכרטיס רשת אלחוטי ברשת N לא משנה איזה סוג העיקר שיהיה טוב תודה
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קיבלתי משהו כמו 20 מ' של כבל F/FTP: http://www.siemon.com/e-catalog/ECAT_GI_page.aspx?GI_ID=cable_tera-600-mhz-f-ftp-cable-international למרות שזה לא שימושי בהכרח, עדיין מגניב יותר להשתמש בכבל כזה. יש איזה מקום שאני יכול ללכת אליו והם ילחצו לי כמה כבלים? אני יודע שזה לא מסובך, פשוט רוצה לעשות את זה בצורה מקצועית פעם אחת במקום להתחיל ללמוד ולקנות כלים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם בשבוע באופן כימעט קבוע כבר במשך חודשיים בערך מתנתק אצלי האינטרנט במחשב. ליד החיבור יש לי תמרור צהוב עם סימן קריאה(WIN7). עכשיו התקשרתי אל הוט(התשתית) וכל פעם הם מרחו אותי ואמרו שהם לא יודעים שאצלהם הכל תקין ולא טרחו לבדוק מה באמת הבעיה עד שהיום התקשרתי והנציג אמר לי שהוא כימעט בטוח שהבעיה היא בכרטיס רשת שהוא לא מושך IP תקין משהו כזה. נישמע לי דיי הגיוני בלהתחשב שיש לי עוד 2 מחשבים ברשת ושניהם עובדים כמו שצריך. מה זה אומר בעיה בכרטיס רשת? משהו שאני יכול לסדר? משהו בהגדרות משהו בכרטיס עצמו? הוא בדק איתי במחשב שלי מאפיינים התקנים ואז מתאמי רשת ושם ליד הכרטיס רשת לא היה כלום לידו והכל תקין. לעומת זאת נכנסו לCMD ואז כתבתי NETSH ואז הוא ביקש לכתוב שמה i i r l.txt וזה עשה לי…
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הנה החוברת שלו [ftp=ftp://files.dlink.com.au/products/DSR-1000N3G/REV_A/Manuals/DSR-1000N_User_Manual_v1.01%28AUS%29.pdf]ftp://files.dlink.com.au/products/DSR-1000N3G/REV_A/Manuals/DSR-1000N_User_Manual_v1.01(AUS).pdf[/ftp] בחוברת שלו בעמודים האחרונים יש מלא שורות שרשום בהם debug ו error מה זה השורות האלו מה ? debug ו error של מה ? הנה עוד פרטים http://www.speedguide.net/routers/d-link-dsr-1000n-wireless-11n-router-with-ssl-vpn-1148 ועמוד של דלינק עם כם הקבצים שלו http://www.dlink.com.au/tech/Download/download.aspx?product=DSR-1000N3G האם הוא שווה 1000 שקל חיפשתי מלא אופציות אחרות וצימצמתי לזה בגלל המחיר הוא הכי זול {בהשוואה לאחרים} יש עוד דגמים שמתאימים אבל לא מוכ…
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום. האם יש אפשרות לעשות את הרשת האלחוטית כמו רשת חוטית ככה שאפשר יהיה לעשות פעותות כמו פינג בין המחשבים הרשת?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לנו מודם מדגם ARRIS מחברת הוט ואנחנו רוצים לחבר עוד מודם מאותו הדגם. במקום לקנות עוד מינוי מחברת הוט האם אני יכול לרכוש מודם כזה (בארץ ובחו"ל) ולחבר אותו בעצמי לשקע שיש לי במרתף? האם המודם הנוסף יזדהה ויסכרנן עם התשתית של הוט? או שזה יהיה בעייתי? בתודה יונתן.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
כרגע יש שני מחשבים בבית, נייח שנמצא בתוך ממ"ד ועוד אחד נייד. השאלה שלי היא: איך אני מחבר גם את הנייד לאינטרנט בדרך היעילה ביותר? ד"א מדובר במפלס אחד שהמרחק המירבי בין שני המחשבים הוא באזור ה-15 מטר, כרגע הנייח מחובר למודם פשוט של בזק (במהירות 10 מגה)
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, יש עניין שלא ברור לי, ואשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי אותו: אם פורט אינו פתוח ויש לי ROUTER, איך ייתכן שעדיין תוכנת ה-P2P (במקרה שלי ביטורנט) מצליחה להוריד ולהעלות קבצים, ומה הקשר בין פתיחת הפורט למהירות ההורדה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור "חוק" שמגביל את רוחב הפס של utorrent כאשר אני מפעיל את firefox. זה אפשרי? איך עושים את זה? אני משתמש ב- windows 7
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש אצלי בבית 2 מחשבים. אחד מחובר לראוטר בכבל והשני מחובר באלחוט. אני רוצה שהמחשב שמחוב לראוטר יהיה חלק מהרשת שיתוף, אבל ללא גישה לאינטרנט. כלומר שהמחשב שמחובר באופן אלחוטי יוכל לגלוש וגם לשתף קבצים עם המחשב שמחובר בכבל, והמחשב שמחובר בכבל לא יוכל לגשת לאינטרנט. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי רשת שמורכבת מכמה מחשבים. אחד מהם מחובר באמצעות חיבור אלחוטי. המחשב במרחק מטרים ספורים מהראוטר, והקליטה מקסימלית. ראוטר D-link 655, והכרטיס רשת האלחוטי במחשב edimax 7128g. מהירות העברה המקסימלית (קובץ מעל 4 ג'יגה) היא 2 מגה לשניה. שאר המחשבים מחוברים ברשת קווית, ואין איתם בעיה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש ראוטר ואינטרנט של בזק וגם תשתית עכשיו הוא מחליף אייפי בשנייה הוא לא צריך לצאת מהאינטרנט או משהו כזה ניתוק חיבור וזהו אצלי זה לוקח כמה דקות ויש לי גם ראוטר dlink אינטרנט בזק וגם תשתית האם יש אפשרות לעשות שאני יוכל לנתק ולחבר את האינטרנט כמוהו שהוא מנתק ומחבר בלי בעיה ? אם חייגן או משהו בזק אמרו לי שזה אפשרי אבל הם לא עושים את זה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פתרונות לרישות הבית בלי לחפור בכל הקירות. יש לי 2 חדרים וסלון. הראוטר יישב באחד החדרים שלא קרוב לסלון ומשם אני צריך להעביר רשת לכל הבית (חדר שני + סלון). כמובן שפתרון אפשרי הוא רשת אלחוטית, אבל אני רוצה קצבים קצת יותר גבוהים. פיתרון נוסף שקראתי עליו הוא ה homeplugs למיניהם. כאן ראיתי שזה מאוד תלוי במבנה רשת החשמל בבית ואין לי מושג לאיזה מהירות אני יכול להגיע. אם אני אגיע לקצב של 20Mbps אז כבר עדיף רשת אלחוטית. יש לכם המלצה לגבי מתאמים לרשת החשמל שמיובאים לישראל? ראיתי את הביקורת על ה Trendnet אבל ראיתי שהוא עדיין לא מיובא, וגם את Aztech לא ראיתי. פיתרון נוסף שחשבתי עליו: בכל הבית עובר דרך כל החדרים וגם הסלון כבל קואקסיאלי (של יס או הוט, אין לי ממש מוש…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלומלום, ברשותי ראוטר לינקסיס עם tomato ורכשתי ראוטר חדש של TP-Link דגם TL-WR641G. אני רוצה להשתמש ב-TP-Link כדי להגדיל את הכיסוי וגם להוציא ממנו כבל רשת שיגיע עוד יותר רחוק. אני לא מצליח להגדיר את הראוטר החדש (TP-Link) לעשות זאת. כמה שאלות: האם צריך להיות לשני הראוטרים את אותו SSID? האם הם צרכים להיות על אותו ערוץ? מי מהראוטרים צריך DHCP מופעל ומי כבוי? במפרט של ה-TP-Link ראיתי תמיכה ב-WDS, לא מצאתי אופציה כזאת בתפריטים, האם אני חייב את זה כדי לממש את מה שאני רוצה? אולי אני לא מוצא טוב מידע על הנושא כי אני לא מכיר את המושגים אשמח אם תוכלי לכוון אותי. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיפשתי המון כיצד לשנות IP בלי לבצע איתחול לראוטר . ומצאתי! הוראות : לחלץ את הקבצים לאותה תיקיה!! ללחוץ על "לחץ! והמתן 20 שניות " וזהו !!! הוראות מתקדמות : במידה ושיניתם סיסמת כניסה לממשק הראוטר . פתחו את קובץ reconnect.txt ורשמו במקום Admin את היוזר שבחרתם שימו לב !! לא למחוק את \m לדוגמא WAIT "Login:" SEND "USER\m" WAIT "Password:" SEND "123456\m" החלון נפתח וניסגר מייד המתינו 20 שניות ויש לכם IP חדש ! חשוב לציין הפעולה לא מבצעת ריסט לראוטר .!!!! ביצעתי בדיקה בזמן העברת קובץ ברשת הביתית והכל פעל כרגיל ! מי שלא מסתדר לו שיכנס להגדרות הראוטר Management>Access Control>Services לוודא שהאפשרות TELNET מסומנת ! ולשמור לצאת אין צורך לסמן ב WAN מספיק רק ב LAN זה…
-
- 15 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
HOTMAIL.COM לא עולה לי זה מגיע לדף הראשי ואז נתקע ואני רואה רק תרקע של האתר ובשורת חיפוש למעלה אני רואה מנעול ליד הכתובת בדקתי במחשב אחר בבית לא קשור לאינטרנט שלי זה לפטופ של חברת פלאפון וזה גם ככה שם מה לעשות???????
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להגביל את כל מי שגולש דרך הרשת האלחוטית למהירות קבועה כלשהי. לצורך העניין 50KB. הכוונה היא שאם מחוברים שלושה מחשבים, כל אחד יוכל לנצל עד 50KB מרוחב הפס, ביחד הם יוכלו לנצל עד 150KB. אני מקווה שזה מספיק ברור. חיפשתי ב DD-WRT ולא ראיתי אפשרות לדבר כזה. מישהו יודע איך אפשרי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני כרגע לומד קורס MCITP אשצח אם אקבל את עזרתכם: עלי ליצור לכל משתמש תיקית בית נפרדת תוך שימות בקוד \\10.10.10.1\home folder\%username% עלי להכניס את זה בתוך הגדרה שמשום מה איני מוצא אותה בגרופ פוליסי מישהו מכיר את ההגדרה הזו?
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, יש לי 2 כרטיסי רשת אלחוטיים. אם אני מחבר את שניהם למחשב(ווינדוס 7) מישהו מכיר אופציה לגלוש על 2 רשתות אלחוטיות במקביל? ככה שאני אוכל לנצל את הרוחב פס של 2 הרשתות..(לא צריך שיהיה מצטבר או משהו) תודה
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
זו השגיאה שמופיעה בכל השורות (זה מופיע 3-4 פעמים והחלון נסגר). יש לי באינטרנט - איטיות, נתקע הרבה פעמים ופעמים אני לא מצליחה להתחבר בכלל, למרות שבמודם הכל נראה תקין. יתכן ויש קשר? מה אפשר לעשות? תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם הרשת האלחוטית בבית. ברשותי ראוטר EDIMAX BR-6424N שמחוברים אליו בכבל רשת מחשב נייח וPS3 וכרטיס רשת TP-LINK WN8541N PCI יש לי עוד מחשב נייח בחדר אחר, בין החדר הזה לסלון (שבו נמצא הראוטר) יש בסה"כ שני קירות. אין ממ"ד או משהו בסגנון ולמרות זאת אני מקבל קליטה של 2 עד 3 קווים במקרה הטוב, האינטרנט (כשעובד) מהיר אבל לוקח לפעמים הרבה זמן עד שהוא מתחבר ויש ניתוקים. אני מתלבט אם להחליף את כרטיס הרשת בכרטיס של אדימקס שיש לו אנטנה עם כבל מאריך שתספק לי קליטה יותר טובה (יש לי מחשב נייד של העבודה שאם אני מניח אותו בנקודה יותר גבוה, הקליטה משתפרת בהרבה) או לקנות אנטנה או ראוטר נוסף שישמש כAP בחדר שנמצא בין הסלון לחדר שבו נמצא המחשב בעל הקליטה הבעייתית. מה דעתכם?…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד MSI WIND עם סטיק של אינטרנט אני מעוניין שהמחשב יהיה ראוטר למכשיר פלאפון אחר שלי. יש כזאת אפשרות? אם כן איך? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס DWA-131 עם מהירות של 300 MBPS והראוטר(wr641g) מכוון על 108 MBPS והגלישהקצת איטית אני על מחשב נייד וב-windows 7 יש לי 5 קווים של קליטה (מקס') וראיתי שהמהירות שלי היא 54 MBPS... איך זה יכול להיות? אני גולש עם קווי זהב 2.5...
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני מחפש פקודה\תוכנה שאני מריץ ומראה לי איזה פורטים סגורים אצלי ועוד שאלה: אם אני למשל פותח תוכנה מסויימת במחשב שאני עובד ממנו והוא מחובר בראוטר, איך התוכנה עובדת והכל בסדר אם הראוטר אמור לסגור פורטים (אני מדבר על מצב שלא פתחתי שום פורט מסויים) תודה.
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-