רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי כרטיס רשת אלחוטי חדש של Edimax EW-7711in(כרטיס PCI) יש לי וינדוס 7 64 ביט, בזמן ההתקנה מופיע לי התראה שהדרייבר של עבר בדיקה של מיקרוסופט( windows can't verify the publisher ...). זה דרייבר מקורי של החברה ואותו דבר קורה גם עם דרייבר חדש שהורדתי באתר שלהם. בכרטיסי רשת(לא ב device manager) אני רואה שהוא ב Disable ואין לי אפשרות להדליק אותו. ב Device Manager אין שום הודעה על תקלה. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? אני מאמין שהכרטיס תקין אבל יש בעיה עם וינדוס 64 ביט. אין לי עוד מחשב לנסות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הראוטר ישמש שלושה מחשבים כאשר שניים מהם מתחברים אלחוטית ואחד מהם חוטית אף אחד לא משחק ברשת אך הם לעיתים קרובות מורידים תכנים בתוכנות שיתוף קבצים המחשבים נמצאים באותה קומה ללא קירות עבים ביניהם כך שמבחינת קליטה אין בעיה. עד עכשיו הם היו עם DLink 624 עם אנטנה 5dbi יחידה ולא היו בעיות פשוט הראוטר איבד את הצפון (מתנתק מתחבר ומתאתחל לסירוגין) אני רוצה להספיק לרכוש עוד היום אז האופציות של מעכשיו לעכשיו בשבילי הם אייבורי או KSP. חשבתי על ה TP Link WR1043ND אבל הוא נראה לי יותר מידיי לצרכים. דעות\עצות יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נתב 3com office connect דגם 3CRWER100-75 אני מנסה לפתוח פורטים כדי לשחק ב league of legends קראתי את כל המדריכים וקנפגתי כפי שניתן לראות בקובץ המצורף, ע"י virtual servers אני משתמש באתר http://www.firebind.com/lol_applet.php כדי לבדוק האם הפורטים המתאימים פתוחים הבדיקה תמיד נכשלת ובכל פעם פורטים אחרים מהטווח 5000-5500 UDP נכשלים. למשהו יש את הראוטר הזה והצליח לפתוח פורטים אלו, או פורוטים בכלל? *עריכה: משום מה נראה שזה הסתדר.... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
רציתי לשאול באילו מספרים כתובת האי פי שלכם מתחילה? לדוגמא: 213.8 או 84.129 xx.xxx xxx.xx וכו... תודה
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 ראוטרים של netgear wgr614v9. רציתי להפוך את אחד מהם לrepeater וגיליתי שהם מאפשרים רק הצפנה של WEP. קראתי בהמון מקומות שמדובר בהצפנה לא איכותית שקל לפרוץ אותה. רציתי לדעת מה דעתכם? האם בכל זאת להשתמש בWEP או לוותר על הרעיון? אולי יש לכם פתרון חלופי? תודה ערן.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
האם על פי ה Header של אימייל ניתן לדעת את המיקום הכללי של שולח המכתב ?? ניסיתי לחפש לפי ה IP שמופיע שם והתשובה שאני מקבל היא שזה Private IP Address .......... למשל: 10.142.47.9 מה ניתן לעשות והאם ניתן לאתר לפחות את האזור ממנו יצא האימייל ? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה הקשר בין תשתית לספק? דיברו איתי מנט וויז'ן ואמרו לי שהם יכולי םלהעלות את המהירות ללא תוספת מחיר והם אמרו שאני לא חייב להעלות גם בהוט, אז מה ההבדל אם אני כן או לא יעלה בהוט?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן מאז ששדרגתי את המהירות אינטרנט\החלפתי לראוטר של בזק המצב פשוט בלתי נסבל! כל פעם תקלה אחרת! באמת שכבר נמאס! טוב, אז הפעם הבעיה שבימים האחרונים אני מקבל כל הזמן התנתקויות. לפעמים זה רצף של התנתקות\התחברות כל מספר דקות , לפעמים זה נשאר מנותק כמה שעות לגמרי, לפעמים זה עובד טוב. צריך לקוות שאני אתפוס את האינטרנט ביום טוב שלו. אז מה שקורה כרגע, כבר מהצהריים זה שבראוטר נורות הdsl + int נכבות. לאחר כמה שניות הם מתחילות להבהב עד ששתיהם חוזרות (ניתן להתחבר כדקה) וחוזר חלילה. זה המצב כבר מהצהריים. בבוקר , נורת ה-DSL אמנם נשאר דלוקה קבוע אך נורת ה-INT הייתה דולקת בצבע אדום קבוע. נמאס לי כבר מהתמיכה של בזק, שלחו לי אינספור פעמים טכנאי "בכיר" , החליפו לי כבר חמש פעמים את הראו…
-
- 10 תגובות
- 13k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת מודם ראוטר שאפשר יהיה להתחבר אליו מכל הדירה , הוא צריך להתחבר ל4 מחשבים ולטלפונים בבית.. רציתי לשאול מה אתם אומרים על הראוטר הזה Edimax nMAX AR-7266WNA Wireless 802.11n ADSL2/2 + Modem Router 300Mbps. תקציב : 350 ש"ח. עדיף מksp, תודה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי חבילת גלישה 8MB מזה 6 שנים (מהרגע שהיה ניתן לרכוש אותה). אחרי בערך 6 שנים שאני מחובר לבזק בינלאומי, אני חווה במשך שנה-שנתיים איטיות מטורפת לאתרים בחו"ל. החל מטורנטים (שהיו בעבר יורדים על המקסימום), דרך אתרי קבצים כגון rapidshare (שמוריד על 10k ופשוט עוצר באמצע), zippyshare, fileserve וכו'. אני מודה ומתוודה- עד לפני כשנתיים, הייתי מרוצה מהמהירות והכל היה בסדר, מאז החלפתי 2-3 מחשבים, ואני יודע שהבעיה היא בודאות לא במחשב (ברשותי כמה מחשבים כולל מקבוק-פרו ובכולם חווה את אותה בעיה) האם יש כאן מישהו שמרוצה מהמהירות שהוא מקבל מספק שלו לחו"ל ? אני גר באיזור ת"א (אם זה משנה מבחינת ראוטינג) תודה מראש לעוזרים.
-
- 40 תגובות
- 5k צפיות
-
-
האם ניתן להפוך את הנתב הזה לכרטיס רשת אלחוטית , כלומר ללוט ממנו את הרשתות הפתוחות באזור במידה ואין קן אטנטרנט כלומר להפוך את הראוטר הזה לכרטיס רשת אלחוטי ללא חיבור למקור רשת . תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב בבית שמחובר לרשת עם כרטיס רשת USB. היה לי כרטיס של edimax, הוא נהרס (המחשב לא זהה אותו כמו שצריך) אחרי שנה +/- והוחלף במסגרת האחריות, הכרטיס השני גם החזיק אותה תקופה בערך והוחלף לכרטיס של TP-LINK, שנהרס אחרי יום האם יכולה להיות בעיה בחיבור USB במחשב שגורם נזק לכרטיס או שפשוט התוחלת חיים של הכרטיסים האלה היא קצרה?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
למען שמו באהבה מדובר בשתי מחשבים שמחוברים למודם של אורנג'. ניסיתי את המדריך הזה ואת זה ואת זה. ה-7 מזהה את התיקיות המשותפות של עצמו אך לא את הXP. הXP לא מציג מיקומי הרשת את התיקיות שהוגדרו לשיתוף. מה לעשות? מה לבדוק?
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
hi, does anyone know what the RSTP's RFC indicate about loop detected on a port caused by an unmanaged switch with a loop on it. meaning port1 is connected to the unmanaged switch which has loop on it. how will port 1 behave? will it block the port or not detect a loop? i've encountered those 2 behaviors on 2 different vendor's switches, and i am looking to know what is the normal behavior. thanks.
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אז אחרי שסוף סוף הוט שידרגו לי את המהירות ל12MB, יש בעייה אחרת שכנראה לא קשורה אליהם.. יש לי 2 מחשבים ברשת, הראשי, ואחד שיושב בחדר לידו, פחות מ5 מטר.. במחשב הראשי, שמחובר דרך הראוטר (d-link d524), הגלישה היא על המהירות המלאה, 12. אבל במחשב ליד, שמחובר דרך דונגל אלחוטי כזה, המהירות מגיעה ל4.5 במקרה הטוב, ובהעלאה אין בעייה במהירות. הקליטה במחשב המשני מצאת באופן קבוע על טוב מאוד או מצויין. ונסיתי לשנות את הערוץ למשהו שהוא לא 6 ולא 11 ועדיין כלום לא השתנה. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה ומה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי USB. אני כרגע על מהירות 10Mb עם ראוטר של בזק (2760U אם אני זוכר נכון). אני מתלבט בין WN821 של TP Link, לבין EW771USN של Edimax. מי מהם עדיף? או שאין ממש הבדל. אני יודע שזו לא שאלה הרת גורל, אבל בכל זאת אשמח לחוות דעת או להמלצה אחרת. פשוט עד עכשיו עבדתי עם EW7318UG והוא זוועה.
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 דירות אחת עם תשתית של בזק ואחת של הוט עד היום הייתי מתחבר בשתיהן עם אותו שם משתמש בו זמנית בלי בעייה היום ניסיתי להתחבר מהתשתית של בזק וזה כתב לי שגיאה 691 התקשרתי לספק הם אמרו לי שאני כבר מחובר במקום אחר ונכנס נוהל חדש שיותר אי אפשר להתחבר משני מקומות בו זמנית הפתרון היה לנתק את האינטרנט בדירה עם ה"הוט" ואז זה באמת הסתדר עכשיו שמתי לב שכשה"הוט" מחובר אז אני לא מצליח לחייג בבזק אבל אם הבזק מחובר אז אני מצליח לחייג גם בדירה עם ההוט יכול להיות זה קשור לזה שבדירה עם ההוט יש ראוטר? במידה וכן אם אני אקנה ראוטר גם לדירה עם הבזק זה יפתור ת'בעייה? אם יש למישהו פיתרון אחר אני אשמח! תודה.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אהלן. שני מחשבי WIN7 ULT. באחד מהם יש ספריה משותפת. כאשר מנסים להיכנס מהמחשב השני לספריה אז נדרשת ססמה. אף אחד לא זוכר מהי הססמה. איך אפשר לשחזר אותה? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מוריד קובץ בטורנט, הסתכלתי ברשימת ה peers וראיתי מישהו שאני מוריד ממנו במהירות 600kB/s אף פעם לא קרה לי שהורדתי ממשתמש יחיד במהירות כזו גבוהה. עשיתי עליו whois וגיליתי שזה אייפי ישראלי של 012! השאלה היא איך מישהו הצליח לקבל מהירות העלאה כזו גבוהה? זה יוצא כמעט 5 מגה ביט בהעלאה! וזה עוד בהנחה שאני היחיד שהוריד ממנו את הקובץ. יש אפשרות להתחבר לחבילת גלישה סימטרית בישראל ולא ידעתי עליה? אשמח למידע לגבי ה "תעלומה" הזו.
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום רב! אני כרגע נמצא בבזק בינלאומי במהירות 5 מגבייט על תשתית DSL.התקשרתי אליהם שאני רוצה מהירות יותר גבוהה והם אמו לי שבאיזור שלי אין תשתית שיכולה לתת לי מהירות יותר גבוהה מזאת(DSL).אבל הוא אמר לי שאפשר שאני אעבור לתשתית כבלים ואז אקבל 12 מגבייט. אז השאלות שלי הם: 1.האם הום מזיין לי בשכל? 2.מה הבעיות שיש באינטרנט דרך כבלים? 3.והאם כדאי לי לקחת דרך כבלים או לחכות שיהיה לי תשתית באיזור לDSL? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי מודם בזק ROTAL 1320A ואני משתמש בו כנתב למי שמכיר את JDOWNLOADER יש שם אופציה להתחבר לספק מחדש אוטומטית בסיום כל הורדה על מנת לקבל כתובת IP חדשה. בנתב הקודם שמת זה עבד מצויין. השתמשתי באופציה של LIVEHEADER/CRUL אבל בנתב הזה ,זה פשוט לא עובד.אני חושב שסיבה היא שאת הסיסמה מזינים בחלון POPUP ולא בעמוד רגיל ולכן הוא מתעלם מהחלק הזה מסיבה כל שהיא. חפרתי את גוגל ,ניסתי את להשתמש בשיטה של CLR SCRIPT,ניסתי להתחכם ולהשתמש בכתובת http://USER:PASS@10.0.0.138 אבל כלום לא עבד,אני ממש מתוסכל מזה . יש פה משהוא שאולי הצליח לעשות את זה עם הנתב הזה או מכיר דרך לגרום לנתב להתנתק והתחבר דרך ה COMMAND LINE.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קמתי בבוקר ולא היה לי אינטרנט וזה נמשך אפילו עד עכשיו,שנכנסתי לפתור בעיות זה אמר לי שהרשת dns לא מגיב עכשיו רציתי לדעת אם קיימת דרך לסדר את זה או שזה יסתדר מעצמו וזה רק תקלה,מקווה שתוכלו לעזור לי בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
האם יש לכם נסיון מעשי בשיפור קליטה מראוטר אלחוטי ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 12 מגה UFI עם מודם מוטורולה שקיבלתי מ HOT (הספקית זה בזק בינלאומי) וראוטר LINKSYS WRT300N. לאחרונה הראוטר התחיל לעשות צרות הכוללים מהירות נמוכה PING ענק וכאלה. לאחר כל פעם שאני עושה ריסט לראוטר ומודם (מחליף IP) הכל עובד מצויין ולאחר 10 דקות עבודה שוב אותו סיפור. יש לי את אותו ראוטר כבר 5 שנים (מסוף 2006 בערך) ולא היה לי איתו בעיות כאלה עד לאחרונה. גם כשהייתי באינטרנט 5 מגה ADSL וגם בכבלים עד לאחרונה. כשאני מתחבר עם המודם בלבד בלי ראוטר אין בעיות כלל. האם אפשר להגיד שהראוטר "מת"? או שישנה בעיה אחרת? ואם הראוטר כן "גמור" ממה זה קורה והאם לראוטרים יש תקופת בלאי?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לפרמט את המחשב של אחי שהוזנח משנת 2007. מדובר במחשב שמחובר לרשת הביתית בחיבור חוטי, לנתב שנותן רשת אלחוטית לשאר הבית. ההגיון שלי אומר שמכיוון שאין שום הגדרות אצלו, כנראה שאין שום דבר רציני שיש להגדיר שם - אני צודק? כל מה שנדרש זה רק לחבר את הכבל מהנתב חזרה למחשב? מה הפעולות שיש לעשות לאחר פירמוט? בוסף - איך משתפים אותו בחזרה ברשת? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-