רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
לאלו שיש אינטרנט בכבלים אני מדבר על ה 750K אתם ;D מהגלישה וההורדה וכמה פעמים היו נפילות? או בקיצור זה שווה???
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חבר'ס. בעקבות הכתבה ב-YNET גיליתי שעכשיו יש IMAP ב-GMAIL והבנתי שבמקום להוריד את ההודעות למחשב שלי הוא רק מציג לי אותן או משהו בסגנון. מאחר ואני משתמש ביותר מחצי ג'יגה בחשבון GMAIL שלי זו היתה הודעה נהדרת - אני יכול לחסוך חצי ג'יגה ב-HD שלי. אממה..הגדרתי את העניין כמו שהם ביקשו ושמתי לב שזה בכל זאת מרויד לי את זה למחשב,אז מה עשיתי בזה? אשמח אם מישהו יסביר לי בקצרה מזה,מה עושים אם זה ואיך לעזעאל אני משתמש בזה.. הבנתי שאם אני מוחק הודעה מה-IMAP זה נמחק ב-GMAIL (שלא כמו POP שזה היה נמחק רק מהמחשב שלי) אני עם אאולוק Xפרס ד"א
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת של EDIMAX6574N אליה מוחברים 3 מחשבים באופן חוטי... ועוד מחשב אחד באופן אלחוטי (שאליו מחוברת מדפסת שמשותפת ברשת) לאחרונה קניתי מחשב נייד של סוני.. vaio NW130J.. לאחר שחיברתי את הלפטופ לרשת אני לא רואה את המחשב כחלק מהרשת.. כלומר שאני משתף קבצים מהלפטטופ אני לא רואה אותם ברשת במחשב הנייח (המחשב לא מופיע כחלק מהרשת) וכך גם להפך.. עכשיו אני רוצה לסדר שאני אוכל להדפיס ישירות מהמחשב הנייד (הוא נועד לאוניברסיטה.. ככה שאני מעריך שיש הבנה מדוע זה חשוב) איך אני מסדר את העניין? (אם זה לא היה ברור מכל הנייחים אני מצליח להדפיס דרך המדפסת שמחוברת למחשב האלחוטי בו המדפסת מחוברת..) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
האתר שלי מאוחסן בשרת של חברה - http://www.serv-il.co.il/ אחסון של לינוקס, 300 מגה, ו35 גיגה תעבורה חודשית. בהתחלה הכל היה מצויין עבד מהר, חלק, קיבלתי גם 35 גיגה תעבודה (זה חשוב לי ולפעמים לא מספיק). ואז התחילו בעיות של אי זמינות למשך ימים שלמים. לפעמים יומיים רצוף. פעם אחת המנהל אומר לי- חיזבאללה תקפו, אח"כ האקרים הפילו את השרת ל3 ימים, אח"כ תיבות POP3 לא עובדות, שוב לבנון תקפו, אח"כ המערכת הפעלה קרסה-הוא הלך להדליק אותה מהחווה, ושוב ושוב, כל זה בהפרשים של שבוע בערך... בהתחלה התעצבנתי- ביקשתי פיצוי, הוא הוסיף לי עוד תעבורה וחודש ללא תשלום. כשראיתי שזה חוזר כל פעם- אמרתי לו שאם הוא לא מחזיר לי את כל הכסף ששילמתי אני מגיש תביעה. הוא הסכים.... אז ירדתי מזה כי חודש שלם זה עב…
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לא יודע אם הבנתם כ"כ את הכותרת אז אני יפרט קצת: חיברתי לאחי את המחשב ברשת למחשב שלי והוא הורס לי את הפינג במשחקי רשת! האם יש תוכנה שמגבילה את מהירות האינרטנט למחשב שלו? כלומר נניח במקום 90K/B שיקבל רק 30K/B תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום , כרטיס הרשת שברשותי הוא מובנה במחשב נייד , Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection האם הוא תומך בתקן N ? מותקן אצלי הדרייבר העדכני על וינדוז 7 תודה
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני בהליכי פרישה של רשת קווית בדירה שלי. משכתי כבל CAT6 STP ל-4 חדרים מהארון תקשורת, ושם אני מתכוון לשים switch. כשאני מחבר את המחשב באחד החדרים לשקע ששמתי בו ואת אותו הכבל בארון תקשורת ל-switch - החיבור הוא של 1000Base. כשאני מחבר את אותו המחשב בממ"ד - נראה שהראוטר מנסה לבצע Autoneg מספר פעמים ל-1000Base, נכשל, וכברירת מחדל מתקבע על 100Base. ואכן כשאני בודק את מהירות ההורדה היא 100. את החיבורים אני עושה באמצעות מחברי Keystone CAT6A, וכל הכבלים שלי הם CAT6. ניתקתי וחיווטתי מחדש את 2 השקעים (גם בצד של הממ"ד וגם בארון התקשורת) מספר פעמים, וכל פעם מתקבלת אותה תוצאה. אורך הכבל בערך 20 מטר, אפילו פחות. מה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות שהעברת הכבל בקירות …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה... היום יש לי אינטרנט במהירות 1.5 ויכול מאוד להיות שאני הולך לשדרג אותו ל 2.5 אז אני אצטרך מודם חדש??. ואם כן מה לקחת כדי שאני יוכל להפוך אותו לראוטר??
-
- 12 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום! כרגע הרשת שלי נראית ככה: 2 מחשבים במרתף (מתוכם אחד בתוך ממד),ולפטופ בקומה הראשית. שלושתם מחוברים דרך ראוטר רגיל (חוטי). (כאשר הכבל בין המרתף ללמעלה עובר בקיר) אני רוצה לעשות את הנק למעלה של הלפטופ אלחוטית. הווה אומר שיהיה איזשהו משדר למעלה ובלפטופ כרטיס רשת אלחוטית ככה שהוא יוכל לתקשר עם הנק הזו וע"י כך לא לקנות ראוטר אלחוטי. מ2 סיבות: א. עלות ואמינות (שאם יהיו בעיות עם האלחוטי זה יהיה רק ללפטופ) ב. אם הראוטר יהיה למטה למעלה לא יקלטו טוב ואם הוא יהיה למעלה למטה לא יקלטו טוב. יש אפשרות כזו? או שהאפשרות היחידה היא לקנות ראוטר אלחוטי עם כניסות חוטיות (יענו כבלי רשת) ולשים אנטטנה גם למעלה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קראתי פה ושם משהו שנראה בעיני קצת מגוחך, ורציתי שמישהו מבין יתן קצת אור בנושא. מה אורך חיים של ראוטר +\- כמובן? האם בכלל קיים מידע בנושא? רציתי לדעת מהו תקן N בראוטרים? ומהו התקן הכי חדיש? אשמח למידע בעברית ואנגלית. ואיזה תקן הראוטר הבא, Edimax BR-6204Wg? ועד כמה ההצפנה שלו באמת איכותית ובלתי ניתנת לחדירה? תודה וערב נפלא.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה זה קורה פתאום באמצע גלישה, אני מחובר והכל בסדר, אבל כאילו אני מנותק, האינטנט לא עובד וגם איני יכול למשוך דואר, למרות שאני מחובר לחייגן, עשיתי בדיקות עם 012 וכל מה שבדקנו הראה שאני מחובר ולמרות זאת איני יכול לגלוש, נתקתי את הקספרסקי ואת ה fire wall וכלום לא עזר, אפילו עשיתי סריקה של ווירוסים ועדיין, אין הסבר, רק כאשר אני מבצע restart זה מסתדר, האם זה קרה כאן למישהו ?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בקשר לשרתי משחק, ברור ששרתים בישראל יהיו הכי מהירים אבל אם אני רוצה לשחק בחו"ל, באיזה יבשת כדאי לי לבחור? וכנ"ל לגבי בטלנט, יש שם כמה אפשרויות, אסיה, אירופה, ארה"ב מערב, ארה"ב מזרח.. תודה
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת .הבנתי שזה תלוי בתשתית (בזק\הוט) .תקנו אותי אם אני טועה . אגב ,האם המטרה של כרטיס 1 ג'יגה זה בעצם לאפשר להעביר קובץ אחד בנפח גדול או שזה מיועד לתעבורת רשת יותר מהירה כשיהיו רוחבי פס גבוהים יותר ? או שניהם ביחד ?.. תודה ..
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות נתב אלחוטי LINKSYS WRT54GL בזאפ הגעתי לחנות הזו: http://www.digitalsupport.co.il/buy/scripts/prodView.asp?idproduct=43#moreDetails ושם בתאור המוצר הם ממליצים על גירסה 1.1 שעולה יותר ותומכת בכבלים (ראו תאור למטה) שאלתי היא - אם אני מתחבר ב ADSL האם יש טעם לקנות את הגירסה החדשה (שעולה 400 ש"ח במקום 335 ש"ח)? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ נתב אלחוטי מדגם WRT54GL v1.0 (WRT54G V.4) נתב זה לא תומך בכבלים והוא למעשה WRT54G V4 לשנת 2004. אחריות 3 שנים. תמיכה טלפונית לשנה רק בדגם V1.1 לחץ כאן. לקוחות יקרים, לידיעתכם: הנתב לא תומך או נתמך ב Windows Vista. אם קראתם על דגם זה באתרים …
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
יש לי 2 נתבים של סימנס ואני מנסה ליצור WDS ביניהם. נתב אחד הגיע מבזק עם גרסה V030202_08b_a2pb020a, ועלי הצלחתי לבצע עדכון לגרסה של רוטל cfe-rta1025wau-v363u_a2pb023k, שהורדתי מהאתר של DYNALINK הבעיה עם הנתב השני שהגיע מבזק עם גרסה cfe-sl2141_is-v3103q2_a2pb021g וכשניסיתי לעדכן אותו לגרסה של רוטל קיבלתי הודעת שגיאה : Image uploading failed. The selected file contains wrong digital signature ניסיתי לעדכן ל 2 גירסאות ישנות יותר שהיו לי, ללא הצלחה. למישהו יש רעיון איך אני מצליח לשדרג לגרסה מעודכנת יותר ???
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום , לצורך הרכבה של רשת ל2 מחשבים ע"י כבל רשת , אני רוצה לדעת כיצד לבדוק האם המחשב בכלל תומך בחיבור כזה. כיצד ניתן לדעת שהמחשב אכן מכיל 2 חיבורי רשת? (אחד למודם ואחד למחשב השני) כרגע יש לי מודם רשת , אפשר להניח שהוא מתחבר למחשב דרך כבל רשת או לכרטיס רשת סתם דרך כבל "לא קשור" ? תודה, אבי
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים שלום, אני מחפש נתב חדש אשר יתן לי שידור אלחוטי גדול ובנוסף יתן הגנה על המחשבים ברשת ועל השרת שאני בונה, לפי עצות ודעות של אנשים שמעתי שנתב הLINKSYS הפשוט המשווק בארץ יספיק לי אם אני לא טועה דגם הנתב WT54GL, למרות כל הדעות גלשתי לי בין אתרים ומצאתי נתב אחר שמשך את צומת ליבי והוא הZONEALARM דגם Z100G אשר לפי כל הדברים שרשום באתר והמפרט שלו נחשב לנתב יותר טוב מהLINKSYS ויותר עדיף ההתלבטות שלי היא איזה נתב לרכוש? ואם הנתב שאתם ממליצים הוא הZONEALARM איפה ניתן למצוא חנות אשר מוכרת אותו? בתודה מראש על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אהלן, האם ניתן לבצע הגדלה של טווח רשת אלחוטית בצורה אלחוטית? הכוונה שיש ראטור א', שמחובר למודם ומשדר אינטרנט. ובמרחק 30 מטר מימנו ישב עוד ראוטר, שיתחבר אליו בצורה אלחוטית, ויגדיל את הטווח? במידה וכן, יש ברשותי ראוטר TP link WR841N שבעזרתו אני רוצה להגדיל את הטווח. תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי צורך להרים גלישה אלחוטית בWIFI במתחם שלם שבו יוכלו ל"גלוש" רק לתוך תכני המתחם (מידע ואלבומי תמונות בעיקר) הקמתי שרת, התוכן עובד ופועל בדומיין מקומי אני מחפש ראוטר שיוכל לפתוח נקודת WIFI (לכ100 חיבורים) והתחברות לרשת תוביל לעמוד השער המקומי של התוכן הראוטר לא אמור להיות עם יציאה לאינטרנט תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כולם מתלוננים, צריך לעשות. אני לא מכיר שום עורך דין, אבל אם מישהו כאן מכיר, אז קדימה. בקלות ניתן לתת לעזור לו ולהוכיח הפסד כספי בעקבות התקלה שהם לא יודעים מתי יפתרו אותה. בנוסף הם לא הודיעו שום דבר. אם מישהו מכיר עורך דין בתחום הזה, שיציע ונתחיל להזיז עניינים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ההורים שלי נוסעים ללוס אנגלס וזה הזדמנות מצוינת להחזיר אותם לפה עם ראוטר אלחוטי התקציב הוא סביבות ה 70$ כרגע זה מה שחשבתי לקנות: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=299891&pfp=cat3 מה אתם אומרים? דבר שני אני ישמח שהראוטר ישדר טוב לשתי הקומות בבית לכן חשבתי שעדיף שאני יקנה גם booster מישהו מכיר מוצר טוב? שישפר לי את הטווח קליטה ראיתי שיש ראוטרים שמכילים בתוחם מגביר טווח אבל לפי מה שהבנתי צריך גם בשביל זה כרטיס אלחוטי חדש שתומך בטכנולוגיה ויש לי מובנה בלאפטופ ולא בא לי להסתובב עם עוד כרטיס שסתם יבלוט החוצה.
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום! יש לי ראוטר Compex NP28G. הראוטר תומך בפרוטוקולי האבטחה הבאים: WPA-PSK, WEP, MAC. עד עכשיו, לא הגדרתי ססמה לרשת האלחוטית, והסתמכתי על Allowed MAC. אני מבין שמומלץ להגדיר ססמה בפרוטוקול WPA-PSK, ואני צריך עזרה בקנפוג, ככה שהוא ידבר עם מחשב נייד. Security Mode - בחרתי WPA-PSK. Key String Type - א. Hex (0~9, a~f, A~F) Length 64 ; ב. ASCII (0~9, a~z, A~Z) Length 8~63. מה לבחור? WPA-PSK Passphrase - מישהו מכיר אתרים שמייצר קודים אקראיים? Cipher Type - לבחור TKIP או AES או AUTO? GTK Update - כתוב 600 (אפשר לרשום 60~9999 seconds). להשאיר ככה, או לשנות? Closed System - כרגע זה Disable. האם לשנות ל-Enable? אחרי שאני מגדיר את הראוטר, מה אני צריך להגדיר במחשב הנייד…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
התקנתי ראוטר אצל מישהו האינטרנט עובד, רק יש בעיה עם DNS. אני לא מצליח להתחבר לשום אתר דרך כתובת - רק דרך IP... איפה בידיקו אני אמור להכניס את כתובת ה DNS? ניסיתי להכניס במאפיינים של כרטיס הרשת, ניסיתי להכניס בהגדרות של הראוטר עצמו אבל כלום לא עוזר... מה עוד אפשר לנסות?
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-