רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
עברתי לבית חדש שעדיין אין בשכונה תמיכת NGN של בזק שאני כרגע מחובר אליהם. ככה שאני מקבל תשתית 5MB שזה איטי. (אמור להגיע NGN עוד חודשים ספורים, אבל לא סומך על זה) האם כדאי לעבור להוט? - בזק אומרים שה-5MB שלהם יותר מהיר מה-12MB של הוט - נראה לי שזה שטויות, לא? תודה!
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שנה טובה לכולכם. לפני שאגיע לבעיה שלי אני אציין שכן, השתמשתי בחיפוש ובדקתי בגוגל ואני כבר יומיים מחפש את ההסבר הדרוש =] יש לי נתב מדגם TP-Link TL-WR841N שדרכו אני גולש. יש לי נתב אלחוטי נוסף מדגם Siemens SL2-141 שאותו אני רוצה להגדיר כרפיטר. לא מצאתי תשובה חד משמעית אם זה אפשרי עם נתב זה, או איך לעשות זאת. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בעניין. שנה טובה אנשים ד"א, אני ביום ראשון חוזר לבסיס, אני ממש ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי לפני כדי שאני אשאיר את זה עובד למשפחה. תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחובר לנטויז'ן במהירות 5MB ותשתית בזק. כבר שנה שיש לי כל הזמן בעיות ואיטיות בגלישה. מהירות ההורדה בסדר, אבל הגלישה פשוט איטית בלי שום סיבה שנראית לעין ובלי תוכנות שיתוף קבצים פעילות. אפילו אתרים בארץ כמו ynet עובדים ממש לאט. ויש לי חוסם פרסומות. היום עשיתי השוואה בין הרשת שלי לרשת של השכנים. יש להם גם נטויזן אבל 2.5MB ותשתית הוט. הקליטה של הרשת שלהם היא בסביבות ה 40%, למרות זאת האינטרנט פשוט טס! כל האתרים נטענים ממש מהר. אז, האם הבעיה אם כך היא בתשתית? או שגם בספקית יש סוגים שונים של ניתוב וכו' אני פשוט לא מבין בזה כל כך... לסיכום, למי עלי לפנות לעזרה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום חברים וחברות יש לי ראוטר של NetGear, אני משתמש ב - WIFI כי הראוטר רחוק. אני מחובר מהנייד לאנטרנט, חיברתי את הנייד למחשב הנייח באמצעות כבל lan, הגדרתי בנייד שיתוף, הנייח מזהה את החיבור אבל לא מזהה את הרשת. איך אני מגדיר בנייח את החיבור? תודה רבה חג שמח ושנה טובה
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מחובר כרגע לבזק במהירות 5MB עם מודל Alcatel. מתכנן לשדרג ל 10MB בעקבות זמינות NGN באיזור. מאחר והמודם הנוכחי אינו תומך ב 10MB, ורק מחשב אחד מחובר לרשת ואין שיתוף תקשורת 1. האם אפשר להחליף מודם במודם חדש או שיש להחליף לנתב? 2. האם כדאי לרכוש מודם/נתב עצמאית או להסתפק במה שיש לבזק להציע? 3. אילו מודמים/נתבים מומלצים לצורך הנ"ל (לרכישה עצמאית או מבזק)? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בשלושה חודשיים האחרונים יש לי בעיה מעצבנת אני מוריד נורא לאט מכל אתר בחו"ל דרך תוכנות כמו פלאש גט ואחרים, יש לי יוזרים בכל מיני אתרים RAPIDSHARE, MEGASHARE ואחרים, ובכולם אני מקבל מהירות של 18-30 קילוביט לשניה וגם אם אני מפצל את הקובץ ל10 אני מקבל לבסוף מהירות של 200 קילוביט . יש לי חיבור של 8 מגה. דיברתי עם בזק שהם התשתית שלי מבחינתם אצלי הכל בסדר , דיברתי עם הספק מבחינתו הכל בסדר, ובאמת מאתרים כמו FILEHIPPO אני מוריד נהדר , אך דרך תוכנות הורדה לא משנה איזה מFLASHGET ואחרים וגם הורדה ישירה דרך הדפדפן עבור אותם שירותים זה נורא לאט.. אשמח אם למישהו יש מושג מה בעיה . תודה. אציין ואומר שבשעות הלילה המאוחרות אני מוריד מהר.
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי, לפני כמה חודשים עשיתי טריפל אצל הוט תשתית 12 מגה אבל אצל בזק הספקית לא שיניתי את המהירות ל 12 מגה נשארתי שם ב 2.5 . בפועל מה שאני מקבל זה אינטרנט איטי במהלך היום במיוחד באתרים בחו"ל ובלילה בין השעות 3 לפנות בוקר ל 8 בבוקר האינטרנט טס מוריד על 12 מגה מדוע זה ככה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בזק בינלאומי, חבילה של 10 מ''ב ושאני רואה סרטים בmegavideo זה נתקע כל הזמן ורושם "loading" ככה זה כל כמה שניות. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את הבעיה הזאת?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש מספר אתרים שמהם אני מוריד, לא משנה איזה קובץ, במהירות גבוהה בהתחלה, ואז כשחצי מהקובץ יורד, ההורדה נהיית איטית ואיטית יותר. במי זה תלוי? (תוכנת הורדה, שרת, תשתית, ספק)
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כמו שאומרת הכותרת. ה-router הוא d-link dsl-2760u. יכול להיות שהוא לא עומד בעומס?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם! ובכן, השאלה עצמה בכותרת, אני אוסיף רק כמה פרטים. אני כרגע "תקוע" עם Edimax 7728In, שנכתב עליו בפירוש שהוא עובד עם ווידוס 7 64 ביט. אז נכתב, יש הרבה דברים שנכתבו, מעטים אלה שבאמת נכונים. היה לי מחשב עם ויסטה, עבד מצויין הכרטיס. פירמטתי אותו והתקנתי 7 64 ביט, ולא עבד. הדרייברים שבאו עם הווינדוס גרמו לכל המחשב לקפוא ולהתקע לעיתים תכופות, אלה שקיימים באתר החברה (שהם פחות עדכניי משום מה מאלה שמסופקים עם הווינדוס) עובדים לפחות, אבל אני נתקלתי המון בהאטה של האינטרנט (יש לי נתב בתקן N ואינטרנט 20 מגה. לפטופ בן 6 שנים שמחובר בתקן G מוציא 18 מגה במבחני מהירות, המחשב השולחני מוציא 3 מגה) ועד כדי איבוד מוחלט של החיבור (זה נע בין 4 קווי קליטה ל 0 קווי קליטה. מיותר לציי…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. הידע שלי בכל עניין הרשתות קרוב לאפס. ברשותי נתב של TP-link מדגם WR841N. ואינטרנט 12 מגה, הספק בזק בין לאומי, ותשתית של HOT. בנוסף לבעיות המוזרות שיש לי בשיתוף קבצים (לא מצליח לשתף - להעלות בTORRENT), לאחרונה אני נתקל באיטיות לא מוסברת התוצאות משתנות כל הזמן. בפועל אתרים עולים באיטיות וכל דבר נטען לאט, בעיקר קטעים בYOUTUBE שלוקח לי לטעון סרטון באיכות נמוכה יותר מ 4 דקות (סרטון של פחות מדקה). רציתי לדעת מה הבעיה, והם הנתב אחראי על האיטיות.
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום. עקב בעיה בראוטר, אני צריך (שוב) להחליפו. בזק אמרו לי שאני יכול לבחור איזה ראוטר שאני רוצה (מתוך אלה שתומכים במהירות שלי כמובן). אני היום נמצא על VDSL במהירות 30 מגה (וכנראה משדרג בקרוב ל-100 מגה, הודות להצעה ללא תוספת מחיר עקב תקלות שלהם). מישהו יכול להגיד לי איזה ראוטר מבית בזק (אלה שבחינם) כדאי לקחת? חשוב שיתמוך ב-VDSL 30 מגה ואולי ל-100 מגה בעתיד (אם אין אחד שתומך בשניהם, אז נתחיל מה-30). כמו כן..... -אני משתמש בשירות ה-BPHONE שלהם ככה שחשוב שיעבוד איתו. -אני משתמש במדפסת דרך הראוטר (מדפסת אלחוטית) ככה שממש חשוב שיתמוך בזה (חיבור USB). -אם יש אפשרות לחבר בנוסף גם דיסק קשיח חיצוני בחיבור USB (בו זמנית גם מדפסת וגם דיסק קשיח) זה יהיה מעולה. ועוד שאלה קטנה על הדרך..…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר כרגע עם תשתית בזק וספק בזק בינל, ויש לי מודם בלבד, ללא ראוטר. אני זקוק לראוטר עבור אינטרנט אלחוטי וכדי לחבר את הטלוויזיה למחשב לראות סרטים (כרגע המחשב לידה מחובר קווית, אך בקרוב יעבור הרחק ממנה, ואצטרך סטרימר או משהו). בזק דורשים שנתיים התחייבות כדי לספק ראוטר משלהם, ואני לא מעוניין. אז אני מחפש לקנות משהו לא יקר שיעשה את העבודה טוב. מצאתי את הראוטר הבא ביד 2 ב-50 ש"ח. הוא קצת מיושן, ואני תוהה האם הוא יתאים לי: Dlink 604+ - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2835221,00.html יעשה את העבודה? תודה, ערן
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
ברשותי לפטופ מהעבודה שכאשר אני מחבר אותו בכבל לרשת הביתית, המחשב מזהה את הרשת ומיד מתנתק וחוזר חלילה. בכל מקום אחר שהייתי (לא בבית) אין בעיה לחבר את המחשב באמצעות כבל. ניסיתי גם כבל אחר אבל לא עוזר. (והכבל תקין כי הוא מחובר למחשב השולחני) איך אני מסדר את הבעיה הזאת?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים 1.הייתי שמח לדעת מה ההבדל בין TPLINK 941ND ל1043ND? 2. אני צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי. חשבתי על כרטיס PCI לאור מה שקראתי בNetchief אך אין כרטיס PCI עם כבל מאריך. יש את התוסף הזה שפותר את הבעייה אבל זה מאוד יקר וגם אין בארץ. (27$) מה אתם חושבים? יש לציין שאני כנראה קונה את המוצר הבא על מנת להתחיל ללמד את עצמי אבטחת מידע, רשתות אלחוטיות וכדומה. אך לפי מה שאני מבין הקרינה שלו פי כמה וכמה מהתקן המותר. לא ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי PRIVATE BOX של בב"ל ואני רוצה להוריד ולהשתמש בתוכנה של אתר בשם ZATTO.COM שהיא תיתן לי אפשרות לראות טלןויזיה ממדינות מסויימות הבעיה שהאתר פתוח רק למדינות מסויימות איך אפשר דבר ראשון להוריד את התוכנה זאת אומרת צריך לזייף הגדרות או משהו כזה בשביל להוריד ודבר שני להשתמש אחרי זה ולהראות שאני מגרמניה או משהו בסגנון.. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לאבא שלי נדפק ראוטר ישן של בזק - סימנס SL2 141 אני בטוח ב100% שהוא נדפק , בגלל שבדקתי אותו עכשיו אצלי בבית והוא גם לא עובד הנורה של DSL מהבהבת בלי סוף ואין נורת PPP בכלל. יש לי בדיוק אותו ראוטר (סימנס SL2 141 ) וכשאני מחבר אותו בחזרה, הכל עובד ללא בעיה. אז כמובן שזה ראוטר דפוק ולא בעיה בקו של אבא שלי. נסיתי גם לעדכן לו קושחה וזה גם לא עזר השאלה שלי , מה אנחנו עושים? לקרוא לתכנאי והוא יביא לנו את הראוטר חדש? הולכים לבזק סטור ולוקחים חדש? ואם כן, צריך להתקשר קודם לבזק ולהגיד שאני הולך לבזק סטור להחליף? או שאפשר פשוט לגשת בלי לתאם מראש? האם זה בכלל חינם? ואיזה ראוטר צריך לקחת , אם יש מבחר? אבא שלי על אינטרנט 15 מגה - NGN תודה ענקית מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היה לי חיבור עם חייגן כבלים וקיבלתי רק חצי מההעלאה בעת שימוש בWRT54GL קושחה רגילה ו TOMATO . ניסיתי ללא חייגן אותו דבר. חיברתי SWITCH רגיל פשוט וקיבלתי את הכל. למישהו יש מושג למה? עכשיו אם אני מעוניין לעבור לחיבור עם חייגן למישהו יש הצעות מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לא יודע עד כמה זאת תקלה או בעיה, אבל לא ידעתי עוד איפה לשאול... יש לי חייגן של בזק שמחבר אותי לאינטנרט. השאלה שלי היא האם יש דרך לגרום לכך שהאינטרנט יתחבר אוטומטית כאשר הוא מזהה את המודם מחובר אליו כמו במחשבים אחרים שראיתי, כך שגם תהיה לי כתובת IP קבועה, ולא תשתנה כל פעם שאני מתחבר מחדש לאינטנרט דרך החייגן?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים שלום אני מחובר לאינטרנט במהירות 12Mbps באמצעות תשתית של HOT, כאשר ספק האינטרנט הוא בזק בינלאומי (014). מודם הכבלים מחובר לראוטר TL-WR841N של TP-LINK, והמחשב שלי מתחבר לראוטר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB. בשבועות האחרונים (יותר מחודש) הבחנתי באיטיות מחרידה בגלישה להרבה אתרים בחו"ל. הדבר כולל הורדות מאתרים שונים, כולל אתרים להורדה ישירה והורדות של torrent-ים למיניהם, ובאופן כללי גלישה יחסית איטית. המצב כל כך גרוע, שבבדיקה של Speedtest רק בארץ אני מקבל מהירות "טובה" (כמעט 12Mbps בהורדה), אבל לכל האתרים בחו"ל שניסיתי החיבור ממש איטי ולעיתים אפילו לא קיים (האתר לא מצליח להתחבר אפילו לחלק מהשרתים בחו"ל). באופן מוזר, מהירות העלאה נראית תקינה (קרוב ל 1Mbps גם לאתרים …
-
- 57 תגובות
- 18.4k צפיות
-
-
היי לכולם! התלבטתי קשות לאיזה פורום מומלץ להכניס את ההודעה, ובסוף החלטתי שכאן זה הכי מתאים- כי בסך הכל הבעיה היא לא במכשירים אלא במשהו שקשור כנראה לרשת. מאתמול בערב שמתי לב ששני מכשירי ה-Galaxy S2 לא יכולים להתחבר ביחד לאינטרנט שמועבר בצורה אלחוטית ע"י 3com 3CRWER100-75. המכשירים כן מחוברים לראוטר, הם מראים signal מצויין אך כאשר מנסים לגלוש מהם באינטרנט, אחד מהם לא יצליח. כאילו אין אינטרנט בכלל בעצם. אשמח לעזרה, זה די מרגיז
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע edimax br-6574 ונמאס לי שהוא לא מצליח לסחוב שימוש בחיבורים רבים. למשל שימוש בתוכנות p2p, אומנם הוא לא מתנתק, אך הוא מפסיק להגיב ולא ניתן לגלוש במקביל עד שעושים לו אתחול. אני מעוניין לרכוש ראוטר חדש שאין לו בעיה עם חיבורים רבים. בנוסף עם Lan 1gb תמיכה בתקן N במהירות 300MB ומעלה . אם זה אפשרי שיתמוך ב- dual- band ו- NAS. התקציב הוא כ- 100$ בקניה מחו"ל או 500ש"ח בקניה בארץ. לגבי ה- dlink 655, האם מישהו קנה לאחרונה את הראוטר הזה בארץ ויכול לומר לי איזה revision החומרה שלו (צריך להיות כתוב עליו מאחור תחת H/W Ver) יש A1/A2/A3/A4 ומאיפה הוא קנה (יבוא רשמי/מקביל)... תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מאז שקניתי את הראוטר DLink DIR 655 יש לו בעיות בבית שלי עם WiFi - סמארטפונים מתחברים וישר מתנתקים מהרשת האלחוטית בצורה מוזרה. לאח שלי יש את הפלאפון HTC Desire HD והוא מתנתק כול הזמן מהרשת וגם איפון 3. השתמשי בתוכנה wifi analyzing דרך הHTC וראיתי שהוא קולטת את הרשת כמו שצריך בדיאגרמה ואין סימן של ירידות קיצוניות פתאום. יכול להיות שיש הגדרות מסוימות בנתב שצריכים לשנות בנוגע לחיבור אל-חוטי?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-