עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by shaharZur,

לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש והחלטתי לחבר את שני המחשבים אז הפכתי את המודם (ECI 270 PR) לראוטר והוספתי סוויצ' בעזרת המדריכים אבל היה לי בעיה עם פתיחת פורטים לאימיול ובכל מיני תוכנות. אבל בחודש האחרון התחילו להיות בעיות בגלישה הרגילה באינטרנט. אז בפעם הראשונה שזה קרה לי לא הצלחתי לפתור את הבעיה אז אתחלתי את המודם והחזרתי את כל ההגדרות של חיבורי הרשת למצב הקודם ואז התחברתי דרך החייגן וכל העבד. אחרי זה הגדרתי מחדש את המודם ולראוטר והגדרתי את ההגדרות במחשב וזה עבד ואבל עכשיו זה קרה לי עוד פעם ואני לא מצליח לפתור את הבעיה. עשיתי את כל מה שעשיתי בפעם הראשונה שזה קרה וניסיתי עוד מלא דברים וכלום לא עוזר. לפי דעתי הבעיה היא שכאשר אני מגדיר שהמודם יהיה PPPoA אז יש לי את ההודעה :…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by gal,

לפני כמה ימים קיבלתי ראוטר ומתאם אלחוטי מבזק של ZYDAS או משהו כזה ולא מצאתי דרייבר בשבילו ל64 ביט! שעות שישבתי וחיפשתי וכנראה שאין לו בכלל דרייבר לפי מה שאמרו לי בתמיכה של בזק.אשמח לשמוע איזה מבין המתאמים שבזק מוכרת בבזק סטור יש לו דרייבר ל ויסטה 64 ביט בטוח! אם כן אני אחליף את שלי תודה לעונים

3. Started by chenrp,

שלום, הראוטר הנוכחי שבר חיים. כלומר מתנתק כמה פעמים ביום. החלפתי לראוטר הקודם הישן והוא עובד אבל בכל פעם שאני משגר אתר, לוקח כמה שניות עד שהמכשיר הסלולרי שלי מתחיל לקבל נתונים(יש לי מד נתונים). מישהו יודע מדוע ואם יש הגדרה כזו למהירות התגובה? תודה. ד. א. הראוטר הקודם של אדימקס. הנוכחי הישן של tplink?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. חיברתי 9 מחשבים ברשת דרך סוויץ 16 פורטים. על כל מחשב מותקנת מערכת WinXp. הרשת עובדת מעולה. לא הצטרכתי לגעת בשום הגדות. הכל נעשה באופן אוטומטי. ברצוני להקים רשת אינטרנט וכאן הבעיה. ברשותי: 1. מודם ECI B-focus 2. ראוטר Dynamode ADSL Router. הפעולות שביצעתי: 1. חיברתי את הראוטר דרך כבל ישר לאחד מהפורטים של הסוויץ. 2. חיברתי את הראוטר מיציאת ה Line אל קו ה ADSL שבקיר. ניכנסתי דרך אחד המחשבים לממשק הראוטר ( 10.0.0.2 ). ניכנסתי ל Quick setup. הגדרתי שם משתמש וססמא להתחברות לאינטרנט. שמרתי. ואין אינטרנט. את המודם לא חיברתי, כי אני מניח שהראוטר הוא גם מודם, לא?! :-[ מה עושים? פעלתי לפי ההוראות ונדה לא עובד. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. השאלה היא בגלל הפרסום אתמול של פרצת האבטחה של הWIFI אז ככה. כרגע אני לא משתמש בWIFI בבית אבל ברגע שיהיה עדכון לנתב אני כן אשתמש. השאלה היא בנוגע למאריך הטווח של טיפילינק (WA850RE) הוא יעבוד מאובטח יחסית לבעיה או שהוא מוצר שאין יותר מדי מה לעשות איתו מהבחינה הזאת וכדאי להחזיר ל-KSP? אודה לתשובות נ.ב. עדיין לא פתחתי את האריזה

6. Started by watch out,

שלום שאני מנסה להפעיל סרטים ב youtube לפעמים צריך לבצע כמה פעמים reload בשביל שיוצג הסרט, ולפעמים הם בכלל לא עולים ספק 012 תשתית הוט עצות/ הערות יתקבלו בברכה מה אפשר לעשות לתקן את הבעיה גם תמונות לוקח הרבה זמן שהן עולות

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by RAPTOR22il,

שלום לפורום היקר. תהיתי אם למישהו יש פתרון מעשי ועובד לתקלה הנ"ל. כנראה מדובר בשגיאת פרוטוקולים, נפוץ בעיקר בווינדוס 7 וקצת בויסטה. שמעתי פתרון חלקי, לעשות Restart לשירות - Remote access connection manager או להפעילו במידה והוא כבוי, אבל זה 50% הצלחה. פניתי למייקרוסופט, פתרון לא קיבלתי. אשמח אם מישהו שנתקל והצליח לפתור אולי יתן פתרון שיעזור לעוד הרבה אנשים בדרך. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי אני מחפש נתב עד 300 שקל , אחרי תקופה שאני עם הנתב הפשוט והחלש שהביאו לי פעם מבזק , Siemens ADSL SL2-141 , שמנתק מהאינטרנט הרבה פעמים ועושה בעיות מדיי פעם . אני מחפש נתב שיתאים גם לשדרוג עתידי לרשת NGN 15mb , אם אפשר . ראיתי את הנתב הזה עם ביקורות טובות - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971 אבל בכל זאת אני מעדיף לשאול אם יש משהו יותר משתלם ממנו . אשמח לקבל את עזרתכם , המשך יום נעים וחג שמח נדב .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני מחפש את הראוטר הביתי הכי טוב היום עד 350~ ש"ח. הדרישות: חיבור L2TP (חייגן) לבזק בינלאומי עם HOT (NGN). כמובן שלא יעשה בעיות בהורדת טורנטים. מה מומלץ? תודה, עמי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by LioraN,

יש לי רשת. עכשיו כל כמה דקות מתנתק לי האינטרנט וזה נוראי... עכשיו התקשרתי לתמיכה תכנית של אינטרנט זהב הם אמרו לי שזה אולי בעיה בדריבר או משהו כזה. אני לא הבנתי ממש מה הם אומרים.. מישהו יכול לעזור לי?

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by nattyk212,

הרשת האלחטית בבית ממש גרוע כנראה בגלל שלא משנה באיזה חדר הנתב ימוקם הממד יהיה בינו לבין שאר החדרים רציתי לישאול האם הגיוני שזה באמת הבעיה כמו שבזק אומרים לי? והאם יש אופציה לחבר עוד מודם בחדר אחר או פיתרון אחר שיעזור למצב? צריך לציין שהנתב שאני משתמש בו הוא הנתב שבזק נותנת ושניסיתי מרחיק טווח שלא ממש עשו את העבודה אז זה לא פיתרון משהו

12. Started by The Ball,

ברצוני להחליף את המודם ראוטר הנוכחי שלי - D-Link 2650. טווח השידור שלו מאוד מצומצם ובמרחק של 10 מטר עם קיר אחד שחוצץ לא קולטים כלום ובכלל, נמאס לי מהחיוב זיכוי הזה של בזק... אני מעוניין שהמודם ראוטר יתמוך במהירויות גבוהות (100mb) בנוסף לתמיכה בתשתית hot (אם יש אפשרות כזאת). ראיתי את המודם ראוטר TP-Link 8960: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766591 האם הוא מומלץ או שיש משהו עדיף במחיר? הוא ייתן שיפור מה- D-Link הנוכחי שיש לי?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. יש לי חיבור ADSL של 8 מגה בבזק בינלאומי. הורדות מהשרת של בזק בינלאומי תקינות ויורדות על המקסימום, כמו גם הורדות מראפידשר פרמיום. לעומת זאת בזמן האחרון ה-uTorrent כמעט לא זז, ניסיתי גם את טורנט הבדיקה של אופן אופיס וזה לא עובר את ה-30-40K ובקושי מתחבר ל-SEEDS. דיברתי עם נציג של בזק בינלאומי שהכחיש שהם חוסמים את התוכנות האלו ואמר גם שהם לא תומכים בהן. יש לי ראוטר Linksys WRT54GL. ניסיתי עם קושחה DD-WRT שהייתה מותקנת, עכשיו התקנתי TOMATO ללא שינוי. ניסיתי גם לחבר את המודם ישירות למחשב ושוב ללא שינוי. כל הפורטים פתוחים ואין FIREWALL. ניסיתי גם את TCPOPTIMIZER וזה לא עזר. נראה לי שזה עניין של החודשים האחרונים, בעבר זה היה הרבה יותר מהר. מה אתם מציעים לי לעשות? האם יש עוד פתרון…

• 7 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. - שיהיה סופר יציב! בלי קריסות וגמגומים כמו הראוטרים של בזק - דואל בנד (זה כבר סטנדרט?) - ויפי שיכול לעבור 2 קירות - עובד עם בזק (40MB, זה VDSL?) - אני משתמש בו הרבה לסטרימינג מהמחשב ל PS3, אז אם יש דבר כזה ראוטר שמתאים יותר לסטרימינג, רצוי. עדיפות לעד 300 ש"ח, אלא אם הראוטר ממש שווה את האקסטרה. תודה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by RobiC,

אני מעוניין לחבר שני מחשבים ישנים ברשת גיגהביט באמצעות חיבור כרטיס רשת PCI 10/100/1000 לכל אחד מהם. השאלה היא האם ממשק PCI מאפשר ניצול מלא של המהירות? תודה מראש. RobiC

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. 1.5 - בזק + בזק בינלאומי התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי בטענה שהאינטרנט לאתרים בחו"ל אצלי ממש איטי, התומך שם המליץ לי (כמובן אחרי שאמר שהבעיה אצלי במחשב) לנתק את החייגן ולהתחבר שוב. הוא צדק, לפי הסבר שלו התחברתי ל - Pool לא טוב. מאז שמתי לב שהבעיה אצלי דיי נפוצה, אני נעזר בבדיקה מול גוגל: במצב אופטימלי אני מקבל בסביבות ה 90-150 פינג ל google.com , רוב הפעמים כשאני מתחבר לאינטרנט ה PING שלי לגוגל נמצא אי שם ב 500, 700 ולפעמים גם 1600... הפתרון העקום שלי הוא להתנתק ולהתחבר כמה פעמים עד שאני מקבל PING סביר, השאלה שלי היא האם עוד מישהו נתקל בזה? אולי יש פתרון?

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  17. Started by xtract1,

את המפרט שלי בצד אתם יכולים לראות..יש לי כ.רשת מובנה על הלוח... יש לי גם כמה כרטיסי רשת חיצוניים ספר ממחשב קודם... רציתי לדעת מה עדיף... אני אישית חושב (מבחינה הגיונית) שעדיף את זה על הלוח כי ההתקשרות עדיפה... המטרה היא פה-אינטרנט כמה שיותר מהיר... אז מה עדיף לזה?

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  18. שלום לכולם. יש לי רשת משרדית הפועלת ע"י שרת. לאחרונה בכל העמדות אי אפשר להתחבר לשם של השרת אלא רק לכתובת IP (קבועה) שלו. זה גורם לי לבעיות בתוכנות רשת... המחשב מודיע שהוא עובד במצב לא מקוון והשרת לא זמין לחיבור מחדש כל החיבורים פועלים. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  19. Started by thewhiteark,

שלום, ברשותי ראוטר מודם סטנדרטי חינמי של בזק, D-Link DSL 2650U, אשר (למיטב הבנתי) אינו תומך ברשת אלחוטית מתקן N, בה אני .... חושק . חשבתי שבמקום ללכת לבזקסטור ולקנות\לחכור ראוטר מודם חדש, אני יכול פשוט לקנות ראוטר חדש ומומלץ, ולחברו לראוטר מודם הקיים. אני קצת מהסס כי המודם הנוכחי הוא גם ראוטר? אם זה אפשרי, אשמח לקבל הפנייה למדריך (הסבר גם יתקבל בברכה!) שמתאר את החיבורים והשינויים בהגדרות שיש לבצע, מחיפושי לא הצלחתי למצוא אחד. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 6.8k צפיות
  20. Started by thebenjamin,

שלום, רציתי לשאול אם יש אפשרות דרך הממשק של הראוטר לבצע התחברות מחדש לאינטרנט במידה ואני רוצה להחליף IP. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ifs2003,

שלום לפני מספר ימים התחברתי למבצע החדש של ברק 013 ב69 ש"ח לחודש בחיבור ADSL 750kb. נתבקשתי ללכת לבזק סטור לקבל מודם וקיבלתי מודם USB מדגם Dynamode M-USB-ADSL C50. הבעייה מתחילה במהירות. כאשר אני גולש באתרים בעולם אני מגיעה למהירות הורדה של 20.5Kbps שזה פי ארבע מי מודם 56K רגיל. זה ייתכן ? למישהוא יש הצעה ? אולי זו תקלה ברשת או שזו בעייה במודם ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by jackhammer,

למישהו יש מידע על התשתית של טריפל סי? רשום באתר שלהם שהם מציעים גם תשתית אבל כדי לקבל מחיר צריך לפנות אליהם. המוקד שלהם אומר שזה עדיין לא פעיל. מישהו יודע איזה תשתית זאת? מתי זה יהיה פעיל? איזה מהירויות? מחירים? משהו...

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Meturlal,

שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו: יש לי מחשב נייד איתו אני מתחבר לרשתות מקומיות שונות בהתאם למקום בו אני נמצא (אני נמצא הרבה בדרכים ועובר כל יום בערך בין 4-8 רשתות). פעם הייתי מקבל IP אוטומטית שהייתי מחבר את המחשב לרשת (פשוט מחבר את הכבל לשקע והכל היה נעשה אוטומטית). לאחרונה אני לא מקבל IP באופן אוטומטי ואני נאלץ להגדיר בכל מקום IP בצורה ידנית (לפעמים אני לא יודע מה ה-IP של הרשת המקומית, ולפעמים כל IP שאני מנסה תפוס), אבל הוא מראה לי שאני מחובר ב-100MBit לרשת, רק אי אפשר להתחבר לאינטרנט או לכונני רשת. שאני בודק בעזרת ipconfig את ה-ip הוא אומר לי שהוא 0.0.0.0 אני משתמש בחלונות 2000, כרטיס רשת Intel Mobile Pro/100 וההגדרות שלי מראות (לגבי ה-TCP/IP של כרטיס הרשת): Obtain …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. בעיה מוזרה שהתחילה לפני שבוע.. אז ככה: מודם 600E מחובר לראוטר אדימקס שלא כל כך קשור לסיפור הזה. המודם כל הזמן יוצא מסנכרון, הנורה האמצעית מהבהבת ללא הפסקה. בדירה שקע טלפון אחד, אליו מחובר ADSL וטלפון. ניסיתי להחליף פילטרים, ניסיתי להחליף מודם. הדבר המוזר הוא שברגע שהמודם יוצא מסנכרון אני מרים את השפורפרת של הטלפון (שומע צליל חיוג) מחכה כמה שניות והמודם מסתנכרן (ברקע של הקו אני שומע צלילים של פקס \ מודם אנלוגי) וככה אני גולש לצלילים של שפורפרת שלא ניתקו. אם אני מנתק את הטלפון אגב, המודם שוב יוצא מסנכרון. טכנאי של בזק היה אצלי אתמול ובדק את הקו - הקו במצב מעולה. בנוסף הוא החליף איזה רכיב בחוץ והבעיה חזרה שוב היום. התקשרתי שוב לבזק והזמנתי שוב טכנאי, בכל זאת רציתי לדעת אם מי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Guarding angel,

שבוע טוב אנשי HW :DJsmile: יש לי דילמה... לאיזו חברת אנטרנט כדאי להתחבר? אני מחובר היום לברק 013 ויש לי אנטרנט 928KBPS ועכשיו עומד להגמר לי המנוי למבינים שבניכם האם כדאי להשאר עם חברת ברק? *איזו חברת אנטרנט היא הזולה ביותר ל1.5מגה\750ק"ב? *איזו חברת אנטרנט נותנת את השירות הטוב ביותר? *איזו חברת אנטרנט הכי טובה בשוק? בתודה מראש...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.