רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אפשר בבקשה את השם משתמש והסיסמ הראשונים של הנתב אדימקס בבקשה? אני צריך את זה כי אני לא זוכר מהם ואני צריך לשנות לו פורטים... חחח... האבא החכם שלי זרק את הפתק תודה
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מעונין לדעת איזה אנטיוירוס הכי טוב norton או kaspercky תודה
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כל אלה שרוצים לתבוע את משתמשי תוכנות השיתוף אז איך הם יעשו\עושים את זה? כאלו הדבר היחיד שמזהה את המשתמש הוא האי פי אז מאיפה הם יקבלו את האי פי של מיי שמשתמש בתוכנות שיתוף הקבצים? כאלו בתוכנות שיתוץ הקבצים מראים את האי פי של מי שאתה מוריד או מעלה ממנו?
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הי! לא מזמן התכינו לי אינטרנט, וזה עולם אחר לגמרי! אני מתקוון - מאיפו להתחיל? מה להוריד? לאיפו להרשם? מה יש לכם להציע?
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אחרי כמה ימים, אני לא יכול להכנס לממשק שלו רק אחרי איפוס, אני מצליח להכנס, איך אפשר לסדר?
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום אני מחובר דרך נטויזיון (כבלים) ומידי מספר ימים קורה לי למשך חצי יום או יותר שכל מספר דקות מתנתק לי החיבור ואז אני מתחבר אחרי שתי דוקת ושוב חוזר חלילה.... עכשיו, בפעם שעברה שלחתי מייל לתמיכה שלהם ושאלתי אם הבעיה אצלי או שהתקליט שלהם נכון והיא כלל איזורית, ונחשו מה... פתאום הכל היה בסדר. היום שום קרה לי המקרה, צלצלתי לתמיכה עכשיו והם דיברו איתי ואמרו לי להוריד חייגן, לא הצלחתי להוריד את החייגן מהאתר של הכבלים והם הגדירו לי אותו (ביחד איתי כמובן) ידנית, ואמרו לי שהבעיה היא בפייר וול שלי, שהוא ZONEALARM ושאני אמצע וייר וול אחר. הייתי מבואס קצת כי זאת הערכה השלמה של ZONEALARM שכוללת הכל ולא התחשק לי לזרוק אותה לפח. ובעודי משוטט לי לחפש וייר וול מומלץ אחר (למרות שהרבה ממלצ…
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הבוס הבן ז*** שלי חסם לי את הגישה לאינטרנט מהמחשב שאני עובד בו, כשאני מנסה לפתוח דף אינטרנט אני מקבל הודעה: "internet explorer couls not open the search page" יש למישהו מושג איך אני יכול לבטל את החסימה הזאת?? ואני יודע שהוא עשה את זה במתוכנן ושזה לא משהו שקרה פיתאום כי הוא אמר לי שהוא ינתק אותי ביום מן הימים והיום זה קרה...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בגרסה החדישה ביותר של BITORNADO לאחר כ10-30 דקות של הורדה התוכנה פשוט קופאת! היום חזרתי הבייתה ההורדה הייתה על 34 אבל היא הייתה קפואה(מה שאומר שהיא לא מוריד) שום דבר שם לא זז (בתוך התוכנה אני מתכוון) ממש ביאס אותי כי 34 אני לא מגיע תמיד... הדבר גם מונע ממני הורדות בלילה כי זה יתקע... למשהו זה פעם קרה? איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום יש לי אינטרנט 1.5 שלך וואו ויש לי מודם מדגם eci b-focus router 312+ והוא כל הזמן מתמתק ועושה adsl sync כל דקה יש מישהו שיכול לפתור לי אתה הבעיה הזהו תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בביתי רשת ביתית, שני מחשבים המחוברים בעזרת כרטיסי רשת 100/10 עם כבל רשת, לאחד מהם יש חיבור אינטרנט והפעלתי את אפשרות הICS של חלונות על מנת לתת גם למחשב השני גישה לאינטרנט. שאלתי היא, האם ניתן לעשות SHARING בנוסף לSHARING של חיבור האינטרנט, במחשב הראשי מותקן כרטיס 1394, שמופיע כחיבור 1394 בחיבורי רשת בלוח הבקרה., הייתי רוצה לחלוק את החיבור הזה עם המחשב השני. כך שאם אחבר מצלמת DV למחשב הראשי דרך FIREWIRE ואפעיל את MOVIE MAKER, אוכל לעבוד עם המצלמה, מהמחשב השני, ולא מהמחשב הראשי. (אין לי אפשרות פשוט להעביר את כרטיס ה1394 למחשב המשני, הוא מובנה בלוח אם). *** שני המחשבים מריצים בהצלחה WINXP PRO SP2 עם כל עדכוני האבטחה... שאלה נוספת, לגבי רשת ביתית אלחוטית: הבנתי שברשת ביתית חו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה, אני רוצה להקים רשת אצלי בבית בשביל לשחק משחקי רשת, לשטף קבצים וכדי שכל המחשבים בבית יוכלו לגלוש באותו חיבור אינטרנט. אני צריך לחבר אליה 5 מחשבים (סיכוי גדול שהכמות תגדל בעתיד) הם נמצאים די רחוק אד מהשני (וגם בחדרים שונים) בכל המחשבים יש לי כרטיסי רשת 10/100 MB (ethernet) ואני לא ממש מבין ברשתות. מה עדיף לחבר אותם ברשת חוטית או אל-חוטית? כמה יעלה לי כל אחד? ואני צריך מדריך שילמד אותי איך עושים את זה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את PCANYEHERE על המחשב שלי ועל 2 המחשבים שנמצאים בבית הוריי. המחשבים שם מחוברים באמצעות רשת אלחוטית, עם ראוטר וכרטיס רשת של EDIMAX. יש גם FIREWALL של SEAGATE אם אני מנסה להתחבר בין המחשבים - אין בעיה. אם אני מנסה להשתלט משם על המחשב שלי בבית - אין בעיה. הבעיה היא רק בהשתלטות מהמחשב שלי על המחשבים שם. אני לא מקבל אפילו מסך LOGIN ניסיתי לנתק את ה-FIREWALL וזה לא עזר. ראיתי שלכל מחשב שם יש IP אחר ועוקב, באמצעות התוכנה וגם באמצעות IPCONFIG. מה יכולה להיות הבעיה ? האם הראוטר עוצר את ההתקשרות? אם כן איך מאפשרים אותה שם? אשמח לעצות מועילות. :s05:
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום ברשותי מודם Motorola SB4200 בעל כניסה יצאת USB ורשת. נכון לעכישו אני משתמש ביציאת USB. ואני רוצה לחבר את המחשב השני בבבית שיגלוש דרך אותו מודם. האם אני יכול לכבר את המחשב ישר למודם (יציאת רשת)???? או שאני צריך לחבר ת'כבל רשת למחשב שעכשיו מחובר ולמודם ולבנות רשת? בתודה מראש עמיר שחר
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.013.net/heb/press.asp?pid=47&cid=3698&sid=3818 יש למישהו עוד פרטים על זה? נשמע לי כמו חארטה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקע אז אני אצל חבר. הבעיה היא כזו. היה בעיות בלה בלה המחשב לא הסכים לעלות התקנתי את ווינדווס ודרסתי את הווינדווס הקודם. החבר שלי פשוט העתיק את תקיית הדקיומנטס (הזו גם עם הקוקיז והכל) ליוזר החדש וזהו. עכשיו לחבר יש רשת הוא מחובר בחוט לנתב (יש לו ADSL אם זה משהו ונתב שלLEVEL ONE ) ואחותו ואבא שלו בכרטיסים אלחוטיים. הכל עבד טוב ויפה הוא קם בבוקר ובום האינטרנט לא עובד. התקשרנו לתמיכה אמרו שזה בעיה או בכבל או בכרטיס רשת. ניסיתי לשים לו כרטיס רשת חדש וכבל חדש...נאדה. המחשב מקבל אייפי אבל לא מצליח להתחבר לאינטרנט בשום פנים ואופן. כמו כן יש תנועה (כלומר אם אני רואה בסטטוס אני רואה שיש ביטים שנשלחו והתקבלו) יש למישהו פתרון איך לגרום למחשב שלו להסכים להתחבר לאינטרנט?
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום שלום ... לאחרונה חיברתי מחשב חדש לרשת בעבודה של אבא שלי , שם יש כבר 5 מחשבים , הרשת מתחברת לswitch 8 פורטים של אדימאקס ... בין כל המחשבים אין בעיות , הכל נשאר כרגיל אך במחשב החדש משום מה אינני יכול לגשת אליו דרך שאר המחשבים .. אני מקבל שגיאה משהוא אין לי גישה ... אך מהמחשב החדש יש לי גישה לכל המחשבים ... יש פינג בין המחשבים ברשת , כולם על אותו workgroup אותו סיגמנט , מה לעזאזל הבעיה ? נגמרו לי הרעיונות בראש אני עובד על זה שעות!
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שבוע טוב אנשי HW :DJsmile: יש לי דילמה... לאיזו חברת אנטרנט כדאי להתחבר? אני מחובר היום לברק 013 ויש לי אנטרנט 928KBPS ועכשיו עומד להגמר לי המנוי למבינים שבניכם האם כדאי להשאר עם חברת ברק? *איזו חברת אנטרנט היא הזולה ביותר ל1.5מגה\750ק"ב? *איזו חברת אנטרנט נותנת את השירות הטוב ביותר? *איזו חברת אנטרנט הכי טובה בשוק? בתודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כעת אני מחובר ל YES ול ADSL, הקמתי רשת ביתית, יש לי ראוטר אלחוטי של אדימקס דגם BR-6114WG שמחובר למודם אלקטל. אני מתנתק מ YES ועובר להוט, ומקבל במקום האלקטל, מודם של הוט. 1. כיצד תעבוד הרשת הביתית שלי לאחר המעבר ? האם כל מה שאני אמור לעשות הוא להחליף את האלקטל במודם של הוט ? 2. האם המודם של הוט מתחבר עם כבל רשת לראוטר האלחוטי לכניסת ה WAN ? 3. האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות של הראוטר ? 4. האם בטוח שהראוטר תומך גם בכבלים ? (פרוקוטול אחר, L2PT, לא ?) 5. האם אני אוכל להמשיך להיות מחובר ללא חייגן ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
קיבלתי היום מודם רשת דגם ETH-AZTECH DSL 600E עכשיו חיברתי אותו (חיברתי אותו מצויין!) ואז שהמחשב עולה הוא עובד 10 שניות (אפילו יש על הסמל של האנטי וירוס איקס ורק אחרי 5 שניות הוא נעלם) ואז אחרי שהוא עובד 10 שניות פשוט המחשב נתקע! הוא קופא גם העכבר המקלדת הכול! אפילו אם אני לוחץ על הכפתור של הריסט גם אי אפשר לכבות את המחשב רק אם אני מוציא מהשקע.... כרגע אני מדבר איתכם דרך המודם הישן יותר... אין אני מסדר את הבעיה ?????????......???????? נ.ב עדיין לא התקנתי את הדיסק שבא עם המודם... אולי צריך להתקין אותה ואז לחבר את המודם ? תעזרו לי! תודה! :'(
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קיבלתי היום נתב אלחוטי,ורציתי לנסות אותו. חיברתי את אחד המחשבים בכבל לנתב, הקלדתי את כתובת האיי פי שלו בדפדפן,וכלום לא קרה, כאילו הוא לא מצא אותו. על הנתב עצמו דלוקה נורית הlan הראשונה-חיברתי את הכבל לחיבור הראשון. הנורית של החיבור לכבלים מהבהבת,והבנתי שהיא אמורה לעשות את זה. מישהו יודע אם שכחתי לעשות משהו? להגדיר איזשהי הגדרה בוינדוס או משהו? בערך שעה ישבתי וחשבתי וחיפשתי באתר של היצרן ובחוברת,אבל אל מצאתי כלום! תודה מראש! מתן
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לאבא שלי יש מחשב נייד, בעבודה המחשב הזה מחובר לרשת מקומית בעבודה. בבית יש לנו שתי מחשבים רגילים שמחוברים לאינטרנט וביניהם יש רשת ללא ראוטר (כבל רשת ביניהם) עכשיו אבא שלי הגיע הבייתה ורוצה לגלוש באינטרנט דרך המחשב הנייד שלו. ניתקנו את הכבל רשת מהמחשב השני ברשת שיש לי בבית (לא המחשב שלי, שאליו מחובר המודם של ה ADSL) בקיצור החלפנו את המחשב בחדר של אחיות שלי במקום המחשב שלהן- המחשב הנייד. וזה לא עבד, אי אפשר להיכנס לאינטרנט דרך המחשב הנייד למה זה לא עובד? האם זה בגלל שהמחשב הנייד כבר מחובר לרשת בעבודה של אבא שלי, והכרטיס רשת של המחשב הנייד כבד "תפוס" וצריך לשנות לו את ההגדרות? או שזה צריך לעבוד? תעזרו לי בבקשה... תודה, טל
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות רשת חוטית בין שני מחשבים. עם העברת החוט דרך הקיר הסתדרתי לגמרי. אני יודע שצריך מהדק מיוחד כדי לאפשר חיבור של הכבל למחשב לכן אני אתן לחברה מקצועית להעביר את הכבלים. אבל עדיין יש לי ספקות ועניינים לא פתורים: אפשר לעשות רשת עם מודם USB ? איזה סוג של כבל צריך כדי מהמחשב לנתב? האם צריך כבל מסוכך או כבל מסוכך למחצה כדי לשמור על האיכות של הקישור אם הכבל עובר דרך קירות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
כלקוח של Netvision יש שלולה טווחי IP שאני עשוי לקבל בעת התחברותי 217.132.*.* 62.*.*.* 85.*.*.*. האם יש איזו שהיא דרך שבה אני יכול לבחור את טווח IP שאני רוצה?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני כבר מבוטל חומה אש.. זה לא עוזר.. הפעלה חלונות אקספיי SP 2. מודם ECI 312+. הספק בזק בינלאומי. אני קניתי מחשב חדש...מחשב מאוד יוקר... בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי רשת. עכשיו כל כמה דקות מתנתק לי האינטרנט וזה נוראי... עכשיו התקשרתי לתמיכה תכנית של אינטרנט זהב הם אמרו לי שזה אולי בעיה בדריבר או משהו כזה. אני לא הבנתי ממש מה הם אומרים.. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-