רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום עד היום הייתי מחובר עם USB אבל קניתי ראוטר אז ניסיתי לעבור לחיבור רשת. הבעיה היא שהחיבור בין המודם למחשב לא עובד והנורה של הפורט לא עובדת ואני לא יכול להתחבר. מצד שני שאני מחבר את הכבלים דרך הראוטר אז הנורה עובדת, אבל עדיין לא יכול להתחבר ונורת האינטרנט בראוטר לא דולקת. (עדיין לא הגדרתי אותו אבל הבנתי שהיא אמורה לדלוק גם לפני). תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! משהו פה מהפורום(משחקי מחשב) הסביר לי שבשביל שההתקשרות שלי איתו תהיה טובה, אני צריך לאפשר DMZ בהגדרות של ה-Router. אז נכנסתי ל- 192.168.2.1. כתבתי שם את השם משתמש וסיסמא. נכנסתי ל-General setup, ואז ל-Firewall, ואז ל-DMZ. שם הוא אמר לי לכתוב ב-Static IP וב-Client PC IP את האי פי שלי. עשיתי כך, ולחצתי add. עכשיו אין לי אינטרנט ניסיתי להיכנס שוב ל-192.168.2.1 כדי למחוק את מה שעשיתי, אבל זה לא נכנס לי לשם, כנראה בגלל שאין לי אינטרנט ! אז איך מתקנים ?! בבקשה תעזרו לי :errrr:
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, יש לי שני מחשבים בדירה שאותם חיברתי יחד: המודם של בזק הפכתי ל-Router. קניתי Switch פשוט. חיברתי את שני המחשבים והמודם ל-Switch בכבלים רגילים. והאינטרנט עבד נפלא (עבדתי לפי המדריך ב-Fresh.co.il). בחיבור זה, לא הצלחתי ליצור רשת פנימית. קראתי את המדריך שמופיע באתר לחיבור רשת פנימית, ושם כתוב שצריך לחבר כבל מוצלב בין המודם ל-Switch. הבעיה החלפתי את הכבל הרגיל בין המודם ל-Switch בכבל מוצלב ונורת ה-Lan 10/100 כבתה. האם זה אומר שהכבל פגום? שאלה נוספת שמתי לב שבמדריך הוא כותב שיש להגדיר חייגן VPN - האם זה אומר שאין להשתמש ב-B Focus כחייגן? תודה.
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה והמליצו לי על הפורום הזה (Athlon~WINGS) בכל מקרה, זאת הבעיה. יש לי מודם מסוג: Alcatel Speed Touch Home. שעובד עם הספקים 012 ובמהירות של 1.5 מגה. חבר של אבא שלי "שיחק" עם המודם והפך אותו לנתב. הוא מבין הרבה במחשבים והוא עובד כאדמיניסטרטור באוניברסיטה או משהו. אחרי שהוא הפך אותו לנתב הכל היה בסדר. לאחר כשבוע הLine Sync התחיל להבהב ו"לזרוק" אותי מכל משחק רשת לאחר כדקה -שתיים. חבר של אבא שלי בא, בדק, פתח את הפורטים של השרתים שבהם אני משחק והלך - הבעיה ממשיכה. רציתי שהוא יגיע עוד פעם אבל הוא בן- אדם עסוק (לא). אז ניסיתי לאפש את המודם לDefaults. האינטרנט נותק :-\ לקח לי שעה וחצי של דיבור עם טכנאי בזק בטלפון בשביל לתקן. אני לא רוצה לעשות עוד משהו כזה.…
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחרונה כשאני מנסה להכנס ללייב של ה-360 המכשיר לא נכנס(נכל בבדיקת MTU,ICMP). התקשרתי לחברת כבלים והם אמרו לי שיש בעיה בעוצמות...השאלה שלי היא כך: האם יכול להיות קשר בין הדברים ואם לא איזו סיבה יש לזה שזה נכשל עכשיו(בעבר זה היה מתחבר מצויין)...
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום . ברשותי HP/4700 . כל ניסיונתי כשלו בחיבור של ה wi-fi . הנורה והחיבור מראה שזה מחובר{ מופיע ביכולת החיבור מופיע מחובר } כשהמכשיר מחובר למחשב במצב של סינכרון אז ניתן לגלוש באינטרנט אך לא קבלת / שליחת דואר / . יש לציין שכל ההגדרות נכונות / אך משום מה לא ניתן לגלוש / לקבל דואר { מופיעה שגיעה -לא ניתן להתחבר לשרת הדואר הנכנס . ודא כי שם השרת נכון ולאחר מכן נסה שוב .................} מה עושים תודה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
האנטי וירוס שלי [NOD32] גורם לאימיול שלי LOW ID וזה מאוד מפריע במהירות ההורדה... מה אני צריך לעשות?? תודה
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
לעוד מישוה יש בעיות עם האימל שלהם בזמן האחרון ? כשאני מתחבר האימל לא מזהה את הסיסמא שלי ומבקש להכניס סיסמא , למרות שאני מכניס את הסיסמא הנכונה זו שאני מתחבר איתה לחייגן. איך מגדירים נכון את האימל שלהם ? out.bezeqint ו mail.bezeqint נכון ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה עם האינטרנט, למרות שאני מחובר, המחשב מתפקד כאילו אני לא מחובר.. זה אומר ששום תוכנה לא "משתפת פעולה".. אך מצד שני ניסיתי לבדוק את ה Ping אם בכלל קיימת תקשורת ואכן זה עבד! אבל מה לעשות שזה לא שווה כלום כי אי אפשר להשתמש באינטרנט בכלל ? ד.א. אני משער שזה התחיל מאז שהפעלתי סריקה עם Lavasoft Ad-Aware וניקיתי קצת רג'יסטרי עם תוכנה כלשהיא.. הבעיה שאין גיבויים ואי אפשר לשחזר.. גם לא System Restore בכל זאת מה אתם חושבים שאפשר לעשות.. ולא.. לא להתקין ת'ווינדוס מחדש.. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי שני מחשבים בבית, במחשב שלי נמצא הראוטר/מודם (מכשיר אחד מחובר) והמחשב שלי מחובר לראוטר עם כבל. המחשב של אח שלי גם מחובר לראוטר עם כבל.. עכשיו לי יש אינטרנט וגם אני רואה בראוטר שהמנורות שמסמנות האם מחשב מחובר לראוטר או לא, המנורות האלה דולקות. עכשיו לאח שלי אין אינטרנט וגם הוא לא מזהה בכלל שהוא מחובר לרשת שלנו.. הוא מזהה רק את רשת ה- hamachi שיש שם על המחשב מאיזה משחק ששיחקתי עם חבר שלי.. אין לי מושג מה לעשות.. הנה התמונה מהחשב של אח שלי: http://imageshack.us/photo/my-images/64/desktopdd.jpg/
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר TP LINK שקניתי לא מזמן, הוא עבד עד עכשיו סבבה, אין לי מושג מה קרה אבל האינטרנט לא עובד כבר כמה ימים. בwifi כתוב לי עוצמת אות-מצוין ומצב-מקושר. ככה שאין לי מושג מה הבעיה יש לי וינ' xp. תודה רבה לכל מי שינסה לעזור.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
חבר'ה שמעו, יש לי בעיה רצינית במחשב אין לי אינטרנט כבר איזה שבועיים.... זה התחיל כשהדפדפן עשה בעיות ויצא סתם באמצע גלישה ואז התנתק החיבור והוא כותב לי שהקישורית לא תקינה או משהו כזה... וגם עכישו אם אני נכנס לדפדפן כשאין אינטרנט הוא מראה לי דף לבן כזה וישר יוצא. ניסיתי להחליף כרטיס רשת כי אמרו לי שאולי זה יעזור וזה לא עזר. למישהו יש רעיון? מה לעשות? גם מחקתי הרבה ווירוסים מהמחשב אם זה משנה.... בשגיאה כתוב לי שהקישורית מוגבלת או חסרה כשאני לוחץ על "תקן" כתוב שהבעיה היא שהמחשב לא מצליח להחליף Ip.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום.. אז ככה אין לי מושג למה אבל האינטרנט שלי קופא ואני יודע לפי זה שהאימיול מתנתק... האייסיקיו - פרח צהוב.. ואז אני לוחץ על החייגן ואני רואה שהבתים שמתקבלים המספר לא זז שם אלא קפא. בדקתי עם אינטרנט זהב ובזק והם אמרו שהכל בסדר.. עשיתי בדיקה של המחשב עם אנטיוירוס ורוגלות - הכל בסדר.. בדקתי ניהול צריכת חשמל זה לא פעיל והכל רגיל... מה יכול לגרום לזה...? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום חברים, אתמול קיבלתי מחשב חדש (!!! ) וחיברתי לכניסה של הרשת את המודם כבלים שלי והכל היה מצוין, האינטרנט היה מאוד מהיר (בין 90 ל-100 קילו-בית לשניה!!) והכל אחלה. פתאום היום אני מקבל הודעה של הווינדוז שהוא מצא התקן רשת חדש... אמרתי לו להתקין או משהו כזה, ואז הוא פעל קצת ואמר שיש בעיה עם התקנת ההתקן והפסיק. האינטרנט עדיין פעל והכל היה בסדר. והיום פתאום האינטרנט התחיל להאט ולהפסיק לעבוד ל-2 דקות מדי פעם.... עכשיו אני פתאום מוריד בגג 40 קילו בית לשניה.... רק לידיעה, אני מחובר לאינטרנט בכבלים ב-750kbps. מה עליי לעשות? אנא נסו לעזור, המון תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, לי יש בבית שני מחשבים, לאחד מחובר הראוטר, והשני(המחשב האישי שלי) מחובר לכרטיס רשת(יש לי אינטרנט אלחוטי בבית). בכל מקרה, פירמטתי את המחשב לו מחובר כרטיס רשת. הכל עבר חלק' ההתקנה של הווינדוס(xp) והדרייברים. אבל כשאני נכנס ל"מנהל ההתקנים" יש סימן שאלה על הethernet controller, אין לי שמץ למה זה קורה, חבר שלי התקין לי את כל הדרייברים על המחשב, איך אני יכול לדעת איזה מבין הדיסקים הוא דיסק שמכיל דרייברים לכרטיס רשת? יש לי שני דיסקים של msi ועוד כמה דיסקים שבבירור לא קשורים לכרטיס רשת. מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לפעמים אחרי שאח שלי משחק במייפל סטורי הרבה זמן (1 - 2 שעות) אני לא יכול לגלוש באינטרנט בלי להפעיל מחדש את המחשב (כל אתר שאני מנסה להיכנס אליו אומר לי שאין אפשרות להציג את הדף). ניסיתי להתנתק ולהתחבר שוב וזה לא עזר. ניסיתי לכבות ולהדליק את המודם וגם זה לא עזר. למה המצב הזה קורה ואיך אני יכול לטפל בזה?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית שמחוברת ל HUB ברשת יש 2 מחשבים. אחד המחשבים פועל מצויין בלי בעיות בלי כלום פשוט פועל חלק במחשב השני יש בעיה דיי מוזרה המחשב מצליח לזהות תאינטרנט והוא מתחבר רק לאי סי קיו ושאני בא להיכנס לאינטרנט הוא רושם לי את הדבר הבא ניסתי להסיר תדריברים של הכרטיס רשת ולהתקין שוב אך ללא הצלחה ניסתי לשנות מיקום של הבל רשת ב HUB גם ללא הצלחה אני כבר לא יודע מה לעשות... ניסתי אפילו לעשות ריפר להתחברות לרשת אבל גם לא מצליח לפתור בעיה מדובר בכרטיס רשת realtek gbe & fe etherbet pci-e nic מובנה על לוח אם של אסוס מערכת של WIN XP. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי מחשב עם מודם שהפכתי לראוטר ECI 270 וסוויץ' שמחבר עוד מחשב ויש בינהם רשת. הוספתי מחיצה חדשה והתקנתי בה את הווינדוס החדש - וויסטה. אבל האינטרנט לא עובד לי גם אחרי שהגדרתי את כל ההגדרות בכרטיס רשת . אבל כשבדקתי PING בין המחשב עם הוויסטה לבין הראוטר אז היה בינהם וגם בין המחשב השני . אני לא יודע מה לעשות??
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,לפניי שבוע עברתי לHOT (דרך אגב הם יותר טובים מיס שהיו לי והVOD משהו משהו) ויש לי בעיה אם האינטרנט שלהם. שהיה לי את האינטרנט של YES לא היו לי בעיות כאלו,הייתה לי הספקית בזק בין לאומי. והספקית שלי כרגע היא 012 net. האינטרנט פועל כל כמה שעות ולפעמים ימים שלמים ושהאינטרנט בסדר. ואז מתישהו לא יודע אבל אני לא יכול להיכנס לחלק מהאתרים שאני רוצה וזה רושם כאילו אני לא מחובר,ודווקא חלק מהאתרים אני מצליח לראות. יש לי אנטי-וירוס Kaspersky ואנטי-ריגול Ad-Aware+Ad-watch מעודכנים וסרוקים היטב. האם גם למי שיש HOT עם ספקית 012 net (אני בטוח שיש פה אחד או שתיים כאלה פה) שקורה להם אותם בעיות כמו שלי? מידע על האינטרנט (אם זה יעזור לכם): אינטרנט HOT בכבלים --------------------…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי שאני נכנס לאמיול , וממזער אותה לשולחן העבודה. אחרי כמה דקות שאני לוחץ על האייקון של החמור..אי אפשר להכנס לתוכנה - זה לא פותח כלום - פשוט לא מגיב ללחיצה שלי ואז מה שנ שאר לי זה - לסגור את היישום עם אלט קונרטול דילט. מה עושים ? מישהו פעם נתקל באמיול שנתקעת כמה דקות אחרי ההפעלה שלה ? מה עושים ? נ.ב יש לי אמיול רגילה 0.47c יש לי 16 ג'יגה מקום פנוי בכונן וזה אף פעם לא נתקלתי בזה..
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
עד לפני שלושה חודשים היה לי אינטרנט 20-15 (לא זוכר ) ויוטורנט היה טס 500-1.3 היום גם אחרי שעברתי לפני שבוע לתשתית הוט במהירות 100 מגה (הספק עדין 013)היוטורנט מתקשה לעבור את ה300 קילוביט והרבה זמן הוא במהירויות מזעזעות של 50קילוביט ואם יש הרבה יחד המהירות הכוללת יכולה להיות גבוה אבל לא של הורדה בודדת ראיתי כמה תלונות על זה אבל הם היו ישנות אם מישהו יודע אשמח אם הוא יוכל לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של IBM R50e - עם התוכנה המקוללת שלו של access IBM ששולטת על הכל במחשב. בנוסף לזה, יש לי ראוטר של אדימקס דגםBR 6204WG. אלחוטי. וחיבור לנטוויז'ן בכבלים. עכשיו: הכל טוב ויפה, ואני מצליח לגלוש איתו סבבה. אבל לאחרונה החלטתי לפתוח פורטים בשבילו כדי להפעיל כמו שצריך את האימיול. וכאן התחילה הבעיה: מבחינת הראוטר - אין בעיה, אני מקצה כתובת IP, עם הפורטים הדרושים, והכל סבבה. אבל כשאני מנסה להכניס בהגדרות של הWIRELESS בלפטופ כתובת IP קבועה, עם שרתי הDNS של נטוויז'ן, אני לא מצליח לעבור לשלב הבא של סיום ההגדרות, והוא דורש ממני לבחור בשרת DHCP אוטומאטי. כלומר במילים אחרות - הוא לא נותן לי לבחור כתובת סטאטית במחשב. ניסיתי לעבור לתוכנת הWIRELESS של הווינדוס עצמו, אבל בלי הACCE…
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אמרו לי שכדאי לי לנסות להגדיר את אפשרות הWEBCACHE באימיול, להשגת מהירויות גבוהות יותר. לא הבנתי בדיוק מה זה ואיך זה עובד, אבל אם זה מעלה לי את המהירות באימיול, למה לא? אני משתמש במוד של איזה אחד מצרי. אני משתמש בדף הבא: http://www.netguru.co.il/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=37#BI בשביל להגדיר את הווב קאש, ואני מחובר לבזק בינלאומי. אני נכנס לאיפה שמגדירים את הווב קאש באימיול, ומגדיר ככה, כמו שכתוב בדף שהבאתי למעלה: ועדיין-שאני עושה בדיקה, זה אומר לי שהבדיקה נכשלה. אני לא מבין מה הבעיה, ומה לא הגדרתי נכון. אם זה עקרוני, יש לי מודם שהוגדר להיות נתב. אבל ליתר ביטחון פתחתי את הפורט 8080, למרות שאני לא חושב שזה קשור.…
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם האקספלורר שלי, כל פעם שאני רוצה להכנס לאתר הוא רושם שהשרת לא נמצא וצריך לעשות רענון, כדי שהדף יעלה.. הבעיה מאוד מרגיזה, ונראה לי שזה ספיי, אבל הורדתי כל ספיי שהיה לי במחשב עם Hijck This.. מישהו יודע מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי מדפסת לקסמרק X5470. כשאני מדפיס מהמחשב שהיא מחוברת אליו אין בעיה זה מדפיס עיברית בעיברית אבל כשאני מדפיס ברשת יוצא בג'יבריש0... קרה למישהו? איך פותרים? תודה....
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-