עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. OK, אז ככה. אני עובד עם התוכנת פיירוואל הזו : Kerio Firewall Personal V2.1.5 כרגע התקנתי שיתוף אינטרנט בין שני מחשבים, מחשב אחד הוא השרת עליו שני כרטיסי רשת ועל השרת גם הפיירוואל מותקן, ומהמחשב השרת יוצא כבל מוצלב של רשת למחשב השני שבו מצוי כרטיס רשת אחד. הבעיה היא כזאת. הכל עובד חלק ויפה כל עוד הפיירוואל אינו עובד כאשר הוא עובד השיתוף אינטרנט מפסיק לעבוד ולא הצלחתי ולא מצאתי איך מסדרים את זה בפיירוואל אשמח מי שמכיר את הפיירוואל הזה יוכל להדריך אותו מה להגדיר כדי שהאינטרנט יעבוד גם כאשר הפיירוואל עובד ? ד"א עוד שאלה, במחשב האורח לא צריך להתקין גם פיירוואל הכל עובר דרך השרת ומה שחסום אצל השרת לא יעבוד אצל האורח האם אני צודק?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  2. אחרי הרבה בעיות עם החיבור האלחוטי של הנתב, שהוא כל הזמן מתנתק, קישוריות מוגבלת וחוסר יכולת להתחבר אליו ממכשירים ניידים, החלטתי לנסות את dd-wrt... הורדתי את הגרסה האחרונה מהאתר הרשמי, התקנתי על הנתב והגדרתי הכל... אלא שהנתב לא מצליח להתחבר לספק בL2TP.. חיפשתי בפורום ולא מצאתי פתרון... יש למישהו מושג מה הסיבה? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Hadas89,

היי=] מהירות הגלישה שלי היא 1.5 מגה...כשאני צופה בערוצים חיים, הכל רץ חלק...אבל רק באתר מסוים (האח הגדול) הוידאו דיי נתקע כל שניה. הבעיה לא היתה עד לפני שבוע. שום שינוי/התקנה/הסרה במחשב בוצעו מאז, בדוק! אודה מראש לכל מי שיש לו שמץ בנושא.. שבת שלום

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by shaharZur,

שלום לכולם. אני מיואש...כבר חודש אני מנסה לפתור את הבעיה אבל כלום לא עובד. אז ככה... כמו שאמרתי יש לי LOW ID באימיול. האימיול הוא LHEMULE 5.3 . אני משתמש רק בפיירול של האנטיוירוס שהוא NORTON INTERNET SECURITY 2005 ויש לי רשת בין שני מחשבים בעזרת מודם של ECI TELECOM הדגם הוא B-FOCUS ROUTER 270 PR שהגדרתי בתור ראוטר ובעזרת סוויצ'. בנורטון הגדרתי שייתנן הרשאה מלאה לאמיול להכינס לאינטרנט. במודם עשיתי לפי האתר www.portforward.com אבל זה לא עבד. לא כל כך הבנתי איזה מספר צריך להכניס ב Public Address ואיזה LocaL Address אחד של הראוטר ואחד של המחשב או אחרת. ונכון שהפורטים שאני צריך לפתוח הם 6662 ו- 6672?? בקיצור יש למישהו רעיון??

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by Fighter,

שלום מכירים את האתר ספידגייד? אז יש להם משהו כזה שבודק הגדרות http://www.speedguide.net/analyzer.php?DATA_OFFSET=40&TCP_Options_string=020405500103030101010402&IP_MTU_DISCOVER=1&WIN=65340&RWIN=130680&MSS=1360&SCALE=1&TTL=49&TSOPT=0&SACK_PERM=1&IP_TOS=0&IP=84.94.100.22&timestamp=1172179900 עכשיו הקטע הוא שמה שרשום שם הוא לא נכון למרות שהאיי פי הוא נכון לי כתובים הנתונים הבאים(למטה יש תיבה כזאת) « SpeedGuide.net TCP Analyzer Results » Tested on: 02.22.2007 16:31 IP address: 84.94.xxx.xx TCP options string: 020405500103030101010402 MSS: 1360 MTU: 1400 TCP Window: 130680 (NOT multiple of MSS) RWIN Scaling: 1 Unscaled RWI…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by nir567,

שלום לכולם! אני עושה תיקון ל -LOCAL AREA CONNECTION אך התיקון לא יכול להתבצע והוא כותב שיש לו בעיה עם- clearing netBT. מה עושים? אני כמעט בטוח שזה הגורם לבעיה אצלי ברשת, וזה ממש דחוף. תודה!

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by lioriverson,

שלום, אני מקווה שזה שייך לכאן ולא לפורום קונסולות. עברתי לפני כמה ימים מבזק לכבלים וגם שידרגתי מ5 מגה ל7 מגה ומאז יש לי תקיעות בזמן משחק ברשת בסוני. כשהייתי בבזק זה עבד חלק וזה קרה בדיוק שעברתי וגם כשאני מחבר את הראוטר של בזק(אני עדין מחובר גם להם) זה חוזר להיות בסדר. עכשיו אין לי מושג איך לפתור את זה כי הנתוני מהירות הורדה\העלאה תקינים והגלישה באינטרנט עצמו תקינה וגם פתחתי dmz בראוטר בשביל הסוני. אני מחובר בכבלים עם מודם "אריס" שמחובר לנתב "tplink" כאשר בבזק היה לי מודם נתב "dlink" וגם עשו לי חיבור קבוע כשעברתי לכבלים. הספקית שלי 012 אבל לא נראה לי שהיא הבעיה כי את הספקית לא החלפתי וגם שידרגתי שם ל-7 מגה. בתמיכה של הכבלים לא ממש יודעים איך לעזור לי. יש למישהו עצה מה לעש…

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  8. Started by avih,

שלום לכולם, מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי לוח אם של GIGABYTE - Z790 GAMING X AX יש לו קישורויות WIFI וכן LAN מובנה בכרטיס Realtek 2.5GbE משום מה הרשת החוטית לא עובדת (ה WIFI כן) חשבתי שזה קשור למערכת ההפעלה אך גם עם WIN 10 ו WIN 11 יש בעיה שאין אינטרנט. כאילו מערכת ההפעלה לא מכירה\לא מוצאת שיש על לוח האם כניסה של רשת. חשבתי שיש בעיה בלוח האם, אולי הכבל לא מתאים למחבר של 2.5GB ולאחר חיפושתי בגוגל , אומרים שבכלל יש בעיה עם הדרייבר של REALTEK של 2.5GB האם יש לכם רעיונות מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לתפור אותה ? תודה רבה !!

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by catsmonster,

אני מנסה לשחק עם אח שלי ברשת הביתית, לשנינו יש Windows 7 ואותו Workgroup והם יכולים לשתף קבצים דרך הרשת (רשת קווית במהירות 1Gbps). אבל כשאני מנסה לשחק ברשת במשחק Red Alert 3 (באותה גרסה) הם לא מזהים אחד את השני בלובי ואני לא יכול לשחק ברשת. ניסיתי עם עוד מחשב מהרשת וגם הוא לא הצליח לזהות את המחשב השני שפתח משחק. למישהו יש רעיון?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by anton11,

שלום. התקנתי מחדש win xp home edition עם sp2. מאז יש לי הודעה: "מצב: קישוריות מוגבלת או חסרה". (כרטיס רשת realtec RTL8139 ). ניסיתי לתקן באמצעות האפשרות ש- xp מציע (הוא מנסה לחדש כתובת ip), אך זה לא עובד. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש (התקנתי את הדריברים החדשים ביותר) אך שוב פעם זה לא עוזר. למשהו יש רעיון מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by coolspot,

במחשב פועל אצלי קובץ שנקרא sysky.exe הוא משתלט לי על האקספלורר ,וכל הזמן מעלה לי כל מיני פרסומות ועמודים מתי שפותחים את האקספלורר. ניסיתי את ad-aware ,spy-sweeper ו- apybot s&d התוכנות אמנם מוצאות ומוחקות את הספיי, והכל פועל כמו שצריך ,אבל שאני מפעיל מחדש את המחשב זה חוזר בחזרה לאותו מצב נואש כבר, ומעוצבן . מקווה שתדעו על מה אני מדבר כי מאוד משונה שבגוגל לא היו תוצאות. תודה לכולם .

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by Haflo,

יש לי Switch של CenterCOM FS708 - ברגע שאני מחבר אותו לרשת הוא גורם לי לתעבורת רשת איטית מאוד ומציין שיש הרבה Collosions, נכון לעכשיו אני עובד עם Dynamode Switch and Surecom switch (יש לי שני Switches שמחוברים ב Uplink עקב ריבוי תחנות עבודה), במצב הנוכחי הרשת עובדת מצויין, בלי התנגשויות במקסימום מהירות, שאני מחליף את ה Dynamode ב CenetrCOM מתחילה החגיגה..... ה CenetrCOM חדש, ואני יוצא מתוך נקודת הנחה שהוא לא פגום...... יש למישהו רעיון אחר?

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  13. Started by DoroZ,

יש לנו רשת בבית שכבר שנים חולקת אינטרנט... אצל אחי בחדר האינטרנט עובד פרפקט אבל לאחותי יש כל הזמן בעיות... "התקשרות חלקית"... קיצר שיחקתי בהגדרות שעות ואלה שדרך הWIN לא ממש עוזרות אז אני רוצה לנסות בהגדרות של הסוויץ' עצמו... מה הכתובת שמכניסים לדפדפן כדי לשנות את ההגדרות של הסויץ'?...

14. Started by BraNco,

שלום לכל המומחים! לאחרונה התקנתי את TOMATO על הלינקסיס שלי בגלל שעברתי לחיבור בכבלים. הכל עבד בסדר עד ששמתי לב שכל כמה זמן פתאום אין אפשרות להעלות שום אתר אינטרנט, או לחלופין, האתר עולה באופן איטי קיצוני מאוד. יש לציין שהחיבור לאינטרנט עדיין חי, וכשאני מנסה לדוגמא להוריד קובץ מהאינטרנט הוא יורד במהירות מקסימלית. רק כאשר באופן יזום אני מנתק ומחבר שוב את הקישור לאינטרנט הבעיה נפתרת עד ששוב היא מתרחשת. יש לציין שגם אחרי שאני סוגר ביטורנט/אימיול הבעיה עדיין ישנה. מישהו שמע / מכיר את התופעה הנ"ל ויכול להאיר את דרכי לפיתרון? תודה מראש! מתן.

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by tiger2014,

לפני כמה ימים קניתי מאריח טווח של חברת TPLINK הגדרתי אותו כמו שצריך בדפדפן וניסתי לחבר אותו להוטבוקס 1 והוא עדיין עושה לי בעיה עם הוויפי דרך ה tplink כולל ניתוקים לפעמיים דגם :wa850re גירסת תוכנה 3.14.8 Build 140826 [ATTACH=CONFIG]9346[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9344[/ATTACH]

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Xpio,

שלום לכולם, קודם כל הנתבים שברשותי הם:TP-LINK TL-WR641G, בקומה השלישית של הבית ובנוסף, TP-LINK Access Point TL-WA601G(נמצא בקומה השנייה). אני בדר"כ מחובר מהקומה הראשונה. לפני מס' ימים קראתי לטכנאי שאני מכיר בכדי לתקן את האות החלש שאני מקבל בעת גלישה במחשב נייד ובPS3. הוא אמר שהוא יביא לי Access Point ושזה בעצם סוג של "מגבר" שיחזק את האות. הוא עמד בהבטחתו הביא את ה"מגבר" וחיבר לשקע בקומה השנייה הכל טוב ויפה עד שהוא הלך, בתחילה האות היה מצוין אבל עכשיו כאשר מתחברים לרשת המוגברת כביכול לוקח בערך חצי דקה של התחברות ולאחר שהוא מתחבר מופיע בצד השמאלי של המחשב שהקישוריות מוגבלת ובעצם אין אינטרנט. ניסיתי גם כן להתחבר לPS3 ושם המצב שונה המכשיר מראה אות של כ60-70 אחוז, ואפילו מקב…

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by benbmx666,

בעקבות השרשור הקודם שפתחתי קניתי את הTP-LINK941. חיברתי אותו, התקנתי אותו עם הדיסק המצורף, הגדרתי סיסמא והופ סיים. לקחתי את האייפד, מצאתי מיד את הרשת, הקלדתי סיסמא - התחבר. האייפד מראה שהאות חזק. אבל.. הדפדפן והמייל לא מעלים כלום ולאחר דקה זה פשוט מוותר. לפני שמישהו יקפוץ ויגיד שזה לא פורום תמיכה אייפד, אז גם האייפון שלי לא מתחבר וגם השכן מצא את הרשת, התחבר אבל לא מצליח לגלוש. מה עשיתי לא בסדר?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  18. טוב, השאלה די בכותרת. כשאני נכנס ל-CMD ונותן פקודת NETSTAT, אז אני רואה מלא סשנים פתוחים (הם הושארו שם ע"י תוכנת u-torrent מה שמפריע לי לגלוש, למעשה כל פעם אחרי שאני מפעיל את התוכנה ועד שאני עושה ריסטרט אני לא מסוגל לגלוש). אז איך אני יכול לסגור את הסשנים האלה? יש אפשרות כזאת בכלל? (אגב אני בויסטה).

19. Started by yosic,

התקנתי VPN על מערכת WINDOWS 2003 הצלחתי לחבר את החברים שלי בעזרת חיבור DIAL-UP שנמצא בכל מערכת WINDOWS שקיימת הם מקבלים את כתובת הרשת שלי 192.168.2.16 אני לדוגמה מקבל 192.168.2.2 והם מצליחים לשלוח לי פינג עד כאן הכל טוב יפה. הבעיה היא שהמטרה היתה לשחק אונלין במשחקים שונים כמו RED ALERT 3 ואחרים שאני מחבר את המחשב שלהם עם כבל רשת לראוטר שלי זה עובד והכל סבבה אבל דרך ה VPN אנחנו לא מצליחים לראות אחד את השני ברשימה של השחקים הזמינים למרות ששנינו שם הורדנו את החומת אש והכל ושום דבר לא עוזר

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי בעיה קטנה עם הרשת הביתית שלי... אני רוצה שהמחשב יזהה את המחשבים האחרים בשם שלהם ולא רק בכתובת IP, כלומר: במקום \\10.0.0.1 שיהיה \\שם-מחשב אני זוכר שקיים קובץ כלשהו ב system32 שאפשר לערוך על מנת שהמחשב ידע מה השמות של הכתובות, אבל אני לא זוכר איך קוראים לו. מישהו אולי זוכר? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  21. שלום, מהירות ההורדה שלי ב-Utorrent איטית להחריד. פתחתי את הפורט לפי ההוראות שמצוינות במדריך שבאתר הבא http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Linksys/WRT54GL/Utorrent.htm ובכל זאת המהירות איטית. מה שמוזר זה שקבצים מאתרי הרשמה (TL וכד') לא יורדים בכלל... עזרה בבקשה.......

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  22. אני משתמש בראוטר WRT54G עם הקשוחה של dd-wrt וביומיים שלושה האחרונים קורה שזה מתנתק לי מהאינטרנט לאיזה 10-20 שניות. אני יכול לראות את זה בא כי אם אני מוריד משהו באותו זמן אני רואה שהמהירות יורדת לאט לאט ל0 ואז אם אני נכנס לעמוד הגדרות 192.168.1.1 אני רואה שהראוטר איבד את הכתובת אי פי שלו ואחרי איזה 10-20 שיות הוא שוב מחובר וזה תמיד לאותה כתובת אי פי שהיתה קודם. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה? זה משגע אותי זה לפעמים קורה 4 פעמים בשעה ולפעמים פעם ביומיים רק אבל זה ממש מעצבן. ה TCP\UDP Timeout על 650. אני יודע שלפעמים זה משנה אבל אני לא יודע אם צריך להוריד עוד יותר כי אז כבר יש בעיות עם האי סי קיו. וזה קורה לי גם כשאני לא משתמש בתוכנות p2p ככה שאני לא חושב שז…

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  23. Started by rainbow,

נתונים על הקו : הוט+ בזק בינלאומי 5/500 שלום חברים.קניתי לא מזמן את הנתב הזה. br6524n edimax נתב עבד נחמד כמה ימים ואז שמתי לב שיוטיוב הפסיק להטען מהר,דפים נפתחים לאט וכדומה. לאחר שניסיתי כל דבר אפשרי כולל איפוס שינוי קושחה , שיחזור הגדרות יצרן.(באמת כל דבר אפשרי) הגעתי למסקנה שרק כאשר נתב מחובר הקו שלי לא יציב,טראפיק קופץ ...יש ניתוקים בחיבור.לא עובד כלום. מהירות נופלת לאיזה 100 קביט וזהו,לפעמים פחות מזה. כאשר נכנסים לנתב הוא מגיב לאט מאוד ונתקע. בקיצר זה קרה לי לפני החג ואני פה בבאסה רצינית. רק מחשב אחד בבית מחובר ישירות למודם.הכל סבבה והשאלה היא איזה נתב לקנות כדי שלא יהיו בעיות. אני משתמש די כבד בטורנט ומשחק בטלפילד. חשבתי על linksys wrt54gl . שמעתי שהוא די טוב ולא יק…

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. אני מנסה להגדיר איי פי סטטי, הבעיה שלי היא שכשאני מחפש default gateway בipconfig הוא מופיע לי בתור 0.0.0.0, ב/renew אני מקבל: An error occurred while renewing interface Local Area Connection : unable to contact your DHCP server. Request has timed out. ההבנה שלי בנושא מינימלית ולכן אני מבקש את עזרכם, אם זה עוזר, יש לי ויסטה, מחובר עם eci Bfocus 270br, בזק בינלאומי. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by KooKi_MoN,

יש לי רשת של 2 מחשבים ומודם אלקטל מחוברים לסוויץ' על המחשב שלי אני מריץ אייסיקיו והכל טוב במחשב השני אני מנסה להתקין אייסיקיו, והוא נתקע ונכבה יש למישהו מוזג מה אני יכול לעשות ? ואגב, אני גם לא רואה את המחשב השני בשכנים ברשת והוא לא רואה אותי אבל עדיין יש אינטרנט קיצר משו מוזר

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.