עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום רב הורדתי לתומי תוכנה של ספקית האינטרנט רימון מאתר הבית שלהם, התקנתי אותה מתוך סקרנות. לאחר ההתקנה מצאתי על שולחן העבודה 'סימן מים' watermark של סמל החברה שלא מצא חן בעיני. התוכנה לא הופיעה ב uninstall לכן ניסיתי להסירה בצורה ידנית, מחקתי את התיקיה מה program files, לאחר שראיתי שהסימן לא ירד עשיתי חיפוש ומחקתי מהמחשב כל איזכור של המילה netowatermark וכן מהרגיסטרי. הסמל אמנם נמחק אך המחשב נחסם טוטאלית לכל נסיון התחברות לרשת, בין מחשבים אחרים ברשת בין אינטרנט. אמנם פינג אני מצליח לשלוח למחשבים אחרים ברשת אך לא להיכנס אליהם. האתר היחיד שנפתח הוא האתר של רימון. לעומת זאת דרך מחשבים אחרים ברשת הצלחתי לתקשר עם המחשב הבעייתי ללא שום הגבלה. פניתי לרימון, מתברר שהבעיה היא אי…

• 23 תגובות
    • 5.2k צפיות
  2. שלום אני משתמש בחלונות XP פרו, אני מנסה לעשות שיתוף תיקייה ברשת במחשב בבית. ואז רושם כתובת IP בבית. והולך לעבודה ומשם אני ניכנס למחשב מרחוק דרך כתובת IP להגיע לשיתוף קבצים ברשת שעשיתי בבית. ולא היצלחתי להיכנס ברשת שיתוף תיקייה. הודעה אומרת ``הכתובת לא נימצא ברשת...`` האינטרנט בבית מחובר תמיד ועובד טוב. לאחרונה היגדרתי באנטי וירוס סיקיוריטי 2006 מקאפי. שיהיה פתוח לכניסה למחשב שלי בבית דרך אינטרנט.אני עשיתי בחלונות XP שיהיה ניפתח חלון צריך להירשם שם משתמש וסיסמא.וגם פתחתי ראוטר פורט TCP 3389. בעבודה לא היצלחתי להיכנס למחשב בבית שלי ולראות שיתוף תיקייה ברשת. אני לא צריך תוכנות תוספות כמו VNC או תוכנה רשת שאפשר לעשות דברים כאלה. אני רוצה רק ורק מה שיש לי במחשב בבית זה חלונות …

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  3. אהלן, אני מריץ שרת למשחק 24/7 כבר סביבות 8 חודשים והכל רץ חלק עד לפני כמה שבועות. יום אחד ראיתי שהשרת ריק משחקנים, זה הדליק אצלי נורה כי הוא תמיד מלא. הסתבר שהוא לא הופיע על רשימת השרתים במשחק. התחלתי אז לעשות ריסטארטים לשרת, למחשב, לראוטר והיה נראה שתכלס שום פעולה שאני עושה לא עוזר, אלא באופן די אקראי השרת מופיע ונעלם מהרשימה. יכול להיות בסדר לימים ויכול לרדת אחרי דקות. אני לא מבין גדול בראוטרים וזה אז לקח לי זמן עד שהיעפתי מבט בlogs של הראוטר וראיתי שכשהשרת עושה בעיות זה נראה ככה: (שניה של תקשורת) Wed, 2011-06-15 16:40:15 - UDP Packet - Source:178.150.250.91,28960 Destination:79.183.199.42,0 - [DOS] Wed, 2011-06-15 16:40:15 - UDP Packet - Source:46.100.126.47,28961 De…

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  4. אני כבר מבוטל חומה אש.. זה לא עוזר.. הפעלה חלונות אקספיי SP 2. מודם ECI 312+. הספק בזק בינלאומי. אני קניתי מחשב חדש...מחשב מאוד יוקר... בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by xenocide,

אני מנסה להעלות תמונות לאיזה אתר ואני מקבל תמיד את השגיאה הזאת: אגב, זה מופיע גם כשאני מנסה לפתוח תמונות באתר. למישהו יש מושג?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by nirh216,

יש לי רשת קווית בבית והיא בנויה בצורה כזאת: ----------------------------------------------------------------------- מחשב של אחי (שרת): כרטיס רשת סטנדרטי מודם של בזק B-Focus Router 312+ ( החדש הזה נו...) Hub שיש לו 4 יציאות.. (זה רק קופסה כדי לחסוך בכרטיסי רשת מיותרים) ----------------------------------------------------------------------- מחשב שלי (לקוח): כרטיס רשת ======================================= כבל רשת - חשוב אם הוא מוצלב או לא? הכבלים שיוצאים מהמודם למחשב חשוב אם הם מוצלבים או לא משנה.. הכבלים שיוצאים מה-HUB חשוב אם הם מוצלבים או לא? בכל אופן זאת הבעיה: ***במחשב של אחי (שרת), יש אינרנט.. ואני יכול לראות את המחשב שלי (הלקוח) ***במחשב שלי (הלקוח) א…

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  7. שלום, יש לי בעיה בחיבור לרשת רגילה במחשב נייח. הספק שלי הוא סמייל ואני על קו של בזק. אני מצליח להתחבר לרשת כאורה לכרגיל (הסימן מופיע כאילו הכל טוב). בפועל לא עולה הדפדפן. בנוסף - אלמנטים נוספים שעובדים על הרשת (skype, עדכונים לאנטי-וירוס) לא עובדים. בשיחה ארוכה עם מוקד התמיכה של בזק הם ניסו הרבה דברים אך לא זיהו את מקור הבעיה (אמרו שהקו חלק). לאחר השיחה בדקתי חיבור של לפטופ לאותה תשתית והכל עבד חלק (כולל דפדפן). אני לא מבין גדול במחשבים אבל מבין מכך שהבעיה היא באיזה אלמנט במחשב הנייח (כרטיס כלשהו א הגדרות כלשהם) ולא בתשתית. אשמח להצעות לטפל בבעיה לפני שאני נאלץ להזמין טכנאי. תודה.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  8. יש לי רשת בבית !יש לי ראוטר של ST Lab ואני לא מצליח להעביר קצבים מהמחשב שלי למחשב השני או ההפך איך עושים את זה ?!

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  9. ישבתי על הבעיה הזאת ימים ואני לא מצליח ! מי שמצליח לפתור את זה פשוט תותח ! ניסתי הכל אז הנה שאני מנסה להתחבר לאחד המחשבים הוא כותב לי את ההודעה הזאת : Our Workgroup" is not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact the administrator of this server to find out if you תודה רבה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  10. שלום! אני מנסה להיכנס לכתובת של הנתב שהיא 192.168.1.1 אבל משום מה אני מגיע לדף שכתוב בו ניסיתי לאפס את הנתב בעזרת כפתור האיפוס, זה לא עזר. ניסיתי לנתק מהחשמל לחכות קצת ואז לחבר בחזרה לחשמל, לא עזר. חיפשתי בגוגל ומצאתי את הפוסט הבא עם אותה הבעיה רק ששם הבעיה הייתה בדגם היותר מתקדם שהוא TL-1043ND http://forums.whirlpool.net.au/archive/1322223 בפוסט הזה הבעיה נפתרה וכיול להיות שעשיתי משהו לא נכון :-\ ציטוט של הפיתרון ומה שעשיתי זה נכסתי למחשב שלי>מיפוי כונן רשת>ושם כתבתי 192.168.1.1 וסימנתי בV את "התחבר באמצעות אישורים אחרים" לאחת מכן כתבתי בשם המשתמש והסיסמא admin וזה לא עזר :-\ , בנוסף אני גם לא יכול להתחבר לרשת האלחוטית כי אני לא מוצא אחת כזאת :-\ .…

• 10 תגובות
    • 6.8k צפיות
  11. Started by Neus,

שלום לכם. יש לי בעיה קריטית עם הנתב שלי. ברשותי נתב EDIMAX. לחצתי בשוגג על כפתור הRESET מאחורי הראוטר(לא ממש הבנתי מה יהיו ההשלכות של הפעולה), ומאז אינני מצליח לגשת לממשק המשתמש של הנתב. אני מריץ פקודת ipconfig, אך לא מוחזרת לי כתובת ה IP שאמורה להיות מוחזרת לי (192.168.2.1) איתה אני אמור לגשת לממשק. כמו כן, אני מנסה לגשת דרך 2 דפדנים שונים לממשק(FIREFOX וCHROME) והדף היחיד שקופץ לי הוא "אין חיבור לרשת". ניסיתי בערך הכל מהכל, מניתוק הנתב והמודם מרשת החשמל, ועד לאיפוסים חוזרים. דבר מאלו לא הצליח. אני באמת אובד עצות, ואשמח לקבל עזרה חברים.

• 26 תגובות
    • 4.7k צפיות
  12. Started by Jenia24,

אוקיי הגדרתי איי.פי סטטי הכל הלך טוב והצלחתי לפתוח את הביטקומט אבל עכשיו משום מה לא מתחבר לי לאינטנרט מהמחשב בו הגדרתי את האייפי , ז''א הוא מתחבר לאייסיקיו לביטקומט ומראה לי שהכל תקין , אבל כשאני מנסה לפתוח את הדפדפן הוא לא מעלה את עמוד הבית (גוגל)

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by yonigev,

אהלן חבר'ה.. היום החלטתי להשתמש בראוטר הישן שלי (D LINK 2760U) כנקודת גישה, על מנת להגדיל את טווח קליטת האינטרנט.. הראוטר המחובר לאינטרנט - ראוטר של הוט, הגדרתי לו IP חדש 10.0.0.137 הראוטר הישן, של בזק, כבר מוגדר ל10.0.0.138 ביטלתי את הDHCP של הראוטר הישן, חיברתי את 2 הראוטרים בכבל רשת והכל עבד פיקס בהתחלה. הבעיה- מדי פעם אני פתאום מאבד חיבור לאינטרנט בכל הרשת, גם במחשב שמחובר ישירות לראוטר הראשי, וגם בלפטופ שמחובר לAP שהגדרתי. לפעמים אני מאבד קשר לאינטרנט, ולפעמים לשרת הDNS (יש חיבור לאינטרנט אבל אין אפשרות לגלוש בדפדפן...) הדרך היחידה לסדר את הבעיה היא לכבות ולהדליק את הראוטר הראשי. אבל הבעיה חוזרת אחרי כמה דקות. מישהו נתקל בבעיה כזו? מקווה שתקראו עד הסוף, ותודה לעוזרים…

14. Started by SomeOneDudOrg,

היי, אני כבר שבוע שני ברשת הוט (רק תשתית) והיו לי נפילות ובערב האינטרנט כלכך איטי ולא יציב בכלל, לאחר שהתלוננתי הגיע המתקין שוב ושים לי משהו שמחליש את העוצמה אבל זה לא פתר את העניין. לפני הנמחת עוצמה, שעה 19:00 אחרי הנמחת עוצמה, שעה 19:00 לפני הנמחת עוצמה, שעה 09:00 אחרי הנמחת עוצמה, שעה 09:00 גם בעייה נוספת שבאתר SpeedTest.net אני לא יכול לבצע את הבדיקה הוא כל הזמן נכשל ב ping, בלי שום קשר שמ…

15. Started by Liad91,

אהלן, אחרי הרבה זמן עם בעיות בחיבור לשרתים מחו"ל הבנתי שהפתרון הוא התקנה של סינון אתרים בהוט-נט. לאחר שדיברתי עם התמיכה והתקינו את הסינון, האינטרנט לא עולה יותר! התקשרתי שוב להוט-נט על מנת שיבדקו את הבעיה ושם (בשיחה משולבת עם נציג של הוט מהתשתית ) החליטו שהבעיה היא בציוד וצריך טכנאי האם זה הגיוני?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by pinibz,

שלום, ניסיתי לעדכן קושחה לראוטר 3CRWER100-75 ומשהו כנראה נדפק במהלך העדכון. עכשיו הראוטר אמנם נדלק אך די מהר נכנס לאיזה מצב סטטי כך שלא ניתן להכנס למסכי הקינפוג שלו וכמובן שהוא לא מתפקד. נראה שהוא מזהה כשמחברים אליו ADSL וכבלי רשת (נוריות נדלקות) אך לא יותר מזה. המדריך של 3COM לא נתן יותר מידי מידע בנושא זה. האם מישהו מכיר דרך לטעון קושחה במצב זה? מי נותן בכלל שירות לנתבים הללו? באתר של 3COM ישראל אין ממש עם מי לדבר למעט מייל או פקס שאי אפשר לדעת אם מישהו יענה עליהם בכלל. אני מעדיף לנסות לפתור את זה לפני פנייה לחנות. תודה

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  17. Started by blizzard20,

שלום עד היום הייתי עם אינטרנט של 15MB תשתית בזק ספק בזק בינלאומי. שידרגתי ל 100 מגה עם אותה התשתית ואותו הספק, והחל מאז אני נתקל ב 2 בעיות: 1) במשחק באטלפילד 4 (אמנם הבטא אבל בכל זאת) אחרי כמה דקות של משחק הוא מעיף אותי ורושם לי שהתנתקתי מהסרבר.. דבר שלא קרה לי אפילו פעם אחד בשבוע- שבוע וחצי שקדם לשידרוג וששיחקתי במשחק. 2) אני מוריד טורנטים על מקסימום של 150-200 KB כשעם 15 מגה הייתי מוריד על מגה או מגה וחצי לשניה... השינוי היחידי למעט השידרוג של הספק והתשתית ל 100 מגה, הוא החלפת הראוטר לאחד שתומך במהירויות כאלה (DLINK DSL6740 U). ניסיתי לשחק עם ההגדרות של היו טורנט וזה לא עזר או השתפר בכלל, דיברתי עם בזק בינלאומי אומרים לי שהכל נראה תקין אצלהם.. למישהו יש רעיונות או פיתר…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היום בזק כנראה החליטו לשדרג את הקושחה של המודם-נתב שלי (Dlink 2650U) מבלי להודיע על כך מראש. אני כמובן לא ידעתי וברגע שראיתי שהאינטרנט לא עובד, התחלתי לעשות כל מיני נסיונות על מנת שיחזור לעבוד (להחליף כבל, להחליף בין חיבורי הרשת במחשב, לעשות ריסט לראוטר) ובמהלך כל זה עשיתי DISABLE ו-ENABLE לכרטיסי הרשת במחשב. מתישהו בתוך כל זה המחשב השתגע והופיע מסך כחול ולאחר מכן נוצר קובץ Minidump. אני מצרפת את קובץ ה-Minidump. לפי בדיקות שניסיתי לעשות על ה-Minidump, המסך הכחול היה קשור לדרייבר של כרטיס רשת (Realtek) שקרס. האם זה שבזק שדרגו לי את הקושחה ב-D-Link יכול לגרום לתופעה כזו? ואם לא, האם יכולה להיות בעיית חומרה כלשהי או שזו רק בעיה בדרייבר ואין מה לדאוג? ליתר בטחון עדכנתי את …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מאז ששינתי המחשב איטי וקיבלתי מסך כחול Unable to load image tcpip.sys, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for tcpip.sys ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {c, 2, 0, ad921f29} Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip!ReadNextTCB+d2 ) Followup: MachineOwner נסיתי לשנות עם שני פאטצ'ים בטח משהו נדפק שם http://img12.imageshac…

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  20. יש ברשותי מחשב נייד עם מודם אלחוטי- אני גולש בלי בעיות. מה שכן אני לא מצליח לגשת למחשבים אחרים ברשת אני על אותו ה-domain כשאני בוחר באפשרות view workgroup computers זה מציג לי את ההודעה mshome is not accessible. you might not have permission to use network resource. contact........וכו'....... ניסיתי לשלוח פינג מהנייד למחשב אחר ואני לא מקבל- וכך גם הפוך. מה שכן שאם אני מחבראת הנייד לראוטר דרך הכרטיס רשת אז אני מצליח להכנס למחשבים האחרים. מה אומרים יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  21. שלום לכולם. לאחרונה (שבועיים אחרונים) יש לי בעיה להיכנס לאתר מסויים,האתר הזה הוא של חברה שלי,משהו של העבודה. יש לי VISTA אבל הבעיה התחילה פתאום רק לאחרונה,האתר עולה רק לאחר כמה דק',יש לי עוד מחשב בבית עם XP ושם אין בעיות אז הבעיה כנראה בהגדרות של ה-Explorer 7. דיברתי עם התמיכה הלכנו ל-TOOLS ואח"כ ל-INTERNET OPTIONS ---> ANVANCED ---> RESET בכדי לאפס את כל ההגדרות אבל לפי התמיכה אחרי שאני עושה את זה הדף הראשון ב-Explorer צריך להיות כזה עם הההגדרות ואצלי אני לא מקבל את זה אלא רק את דף הבית של MSN באנגלית. בכל מקרה אני חייב לסדר את זה ואין לי מושג מה צריך לשנות בהגדרות וגם התמיכה שלי (בזק בינ"ל) לא ידעו לעזור לי מעבר לזה. יש לציין שחוץ מהאתר הזה אין לי שום בעיה עם שום …

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by xena,

אני מנסה ליצור סרבר FTP פשוט במחשב שלי (לא חסר תוכנות שעושות את זה) ולאחר ששמתי את הראוטר האלחוטי של בזק (SIMENSE) אנשים לא מצליחים להיכנס לסרבר שלי. ניסיתי להיכנס לעצמי וגם בלתי אפשרי. כאילו מזהה את הסרבר אך שואל שם משתמש וססמא וכלום. מה הבעיה?

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by wooper,

הי אני מחובר ל 012 תשתית הוט יש לי את הבעיה הזו כמה שנים כבר קורה כמה פעמים ביום ל 5 דקות בערך שאני לא יכול להכנס לאתר פשוט האתר נטען ונטען עד שרשום השרת לא נמצא אין לי חומת אש אין וירוסים רוגלות פירפוקס גרסה אחרונה ניסיתי גם להגדיר dns קבוע בנתב חוץ מזה שמוגדר בווינדוס הבעיה היא רק לאתר הזה מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  24. היי , בכל פעם שאני מנסה להכנס לבלוג TV , של תפוז , זה רושם לי : ADODB.Field error '800a0bcd' Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record. /BlogTVBU1/main1024.asp, line 24 למישהו יש מושג? זה קורה לי רק בבלוג טי וי הזה... רצוי לציין , שאני רואה את התמונה למעלה , כאילו , את מה שבעל הצ'ט משדר עם המצלמה שלו. אבל אני לא רואה את הצ'ט עצמו. מערכת ה הפעלה מעודכנת ... צרפתי גם תמונה : http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/s/a/g/i/m/o/r/1/2/3/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200402161937442770/200409042218254824/tapuz.JPG

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  25. היי, יש לי בעיה, לא מצליח להתחבר עם סוויץ' לראוטר מודם של סלקום/נטוויז'ן, שאני מחבר מחשב ישירות לא משנה לאיזה פורט יש לי אינטרנט, אבל כאשר אני מחבר ביניהם סוויץ' (יש לי שניים), לא עובד לי האינטרנט במחשב, הוא כאילו כן מזהה חיבור אבל אין אינטרנט, כאילו משהו חוסם אותו, ניסיתי להיכנס להגדרות של המודם ראוטר ולא מצליח להבין איך לטפל בבעיה הזו. דבר שני, היום אני משלם 113 ש"ח ל40 מגה, וראיתי שהפייבר אופטי עולה בסדר גודל הזה ואני מרוויח מהירות הרבה יותר גדולה, האם שווה להשתדרג לזה ואיזו חברה הייתם ממליצים? סלקום או נטוויז'ן? תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.