עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, נתקלתי בבעיה מסויימת שגם אנשי התמיכה של האינטרנט של הוט לא הצליחו לפתור: יש לי ראוטר של הוט (נקרא: HOTBOX. עשינו טריפל לא מזמן) , הספק הוא בזק בינלאומי . 2 מחשבים מחוברים לראוטר : הראשון נייח - יש גלישה באינטרנט הכל טוב ויפה השני- נייד . אין גישה לאינטרנט מה שמוזר זה שלקבל אימיילים ל OUTLOOK ולשלוח אימיילים או לעדכן את הוינדוס אני מצליח בנייד אבל גלישה בדפדפן - אין (גם בחיבור חוטי וגם בוייפיי). כשאני מחבר את הכבל רשת לנייד אני רואה באייקון למטה שרשום לי מחובר אבל "ייתכן שיידרש מידע נוסף אודות כניסה למערכת". מה זה צריך להיות ?? מישהו יודע איך לפתור תבעיה הזאת ? הבעיה התחילה אתמול וחשוב לי להגיד שלפני כן הכל עבד יפה בשתי המחשבים. תודה על העזרה !,

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אהלן, אני הולך לבלות תקופה באיזה חור בדרום שאין שם לא בזק ולא כבלים... אם אני קונה מודם סלולרי הוא יעבוד גם עם מחשב רגיל או רק עם נייד? (מצטער על הבורות) תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. Started by summer69,

שלום רב לכולם! אני חושב שהשאלה הזו מתאימה לכאן כי היא יותר מתעסקת בעניין הרשת. בכל מקרה, הגדרתי לאחי בבית מחשב חזק עם כמה מכונות ווירטואליות בשביל שהועבדים יוכלו להתחבר מרחוק. ברשותנו ראוטר של Cisco מסדרת הSmall Business שלהם - הwrvs4400n v2. הגדרתי שתי VLAN's , הראשונה למכונות הווירטואליות שעובדת ברשת 192.168.5.0/24, והשניה לבית 192.168.1.0/24. המטרה היא שלא יהיה Route בין שני הרשתות - אני לא רוצה שלרשת של המכונות הווירטואליות תיהיה גישה לרשת של הבית וההיפך. בVLAN של העבודה ביטלתי את הDHCP, והגדרתי את שתי כרטיס הרשת של השרת ל192.168.5.10 ו11. המכונה הווירטואלית עובדת ב20. בVLAN של הבית הוא אמר לחלק כתובות מDHCP. הגדרתי לעצמי משתמש בVPN של הראוטר, ואני מתחבר אליו באמצעות …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, רכשתי לפני כשבועיים את TP-LINK WR1043ND התקנתי אותו עם עזרה של שירות לקוחות של הספקית ( נטוויז'ן) הוא מחובר באופן פיזי לנייח ( כלומר לא דרך ה WIFI אלה חיבור פיזי) הגלישה במחשב הנייח כמובן נשארה אותו הדבר כמו לפני הראוטר. אבל לפני שבוע רכשתי גם מחשב נייד ASUS N55SF וכאשר אני מתחבר לרשת של הראוטר שלי הגלישה היא מאוד איטית וכמעט על סף הבלתי נסבלת. מה גורם לזה? ומה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעייה הנ"ל? (קצת מידע על החבילת אינטרנט שלי, אני בעל 12 מגה-> תשתית הוט (CABLE) -> ספקית נטוויז'ן) תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Ronenosh8,

איזה מודם כדאי לקחת מHOT?(אני אבקש מהמתקין) ובנוסף, איזה מהאוטרים שהם מספקים הכי כדאי לקחת? (אני בטריפל ורשום שאני מקבל גם רשת אינטרנט)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Ronenosh8,

אני מחפש המלצה לראוטר (מה לעשות שהמכשיר המזובל שניקרא HOTBOX לא עושה את העבודה) הדרישות מהראוטר ומכרטיס הרשת פחות או יותר הן: שידור WIFI חזק, רצוי בתקן N. מהירות- כל ההתקנים שאני הולך לחבר (עד 4 מחשבים ועוד 2 אייפונים) יהיו מחוברים בצורה אלחוטית אז רצוי ראוטר שעמיד בדרישות הללו. יציבות- אני הולך להשתמש בחייגן ועם מהירות אינטרנט 12MB. הHOTBOX למשל עובד בצורה גרועה עם חייגן. מחיר- עד 200-300 ש"ח, לא דגם יקר מידי, ולא זבל. לגבי כרטיס הרשת - חיבור USB, וכל הבקשות מהראוטר תקפות גם עליו (בדגש על מהירות/קליטה) נ"ב- הנציגה של HOT אמרה לי לא לקנות ראוטר של TP-LINK - האם יש אמת בדבריה?

7. Started by laland,

שלום לכולם. אחותי צריכה המלצה על ראוטר על מנת ליצור רשת אלחוטית בדירה לא גדולה. יש לה אינטרנט במהירות 2.5 מגהבייט בחיבור כבלים, לרשת האלחוטית יתחברו מקסימום 2 מחשבים (ניידים) בו זמנית. אני רוצה להמליץ לה לקנות ראוטר פשוט אך אמין, ללא ניתוקים, ובעלות כמה שיותר נמוכה לאור הצרכים הבסיסיים . לאחר חיפוש ברשת מצאתי מוצר שאבקש לדעת אם הוא עונה על הדרישות ומומלץ . במידה ולא המלצות על נתבים אחרים יתקבלו בשמחה. תודה רבה מראש ;D Tenda W311R : http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22966108&af=2055&bid=true

8. Started by yigal33,

שלום כשאני לוחץ מאפיינים על LOCAL AREA CONNECTION לא מופיע לי לי לשונית SHRING למה? תודה

9. שלום חברים, אני מפרסם את הנושא הזה בשביל חבר שלי שיש לו בעיה ממש ממש מוזרה בבית: בבית שלו קיים מודם ARIS של הוט וראוטר של TP Link xTended Range שמוגדר על חיבור לא חייגן Dynamic IP כאשר המחשב מחובר ל-Aris בחיבור ישיר יש אינטרנט במהירות מלאה 12 מגה. ברגע שמחברים את ה-Aris ליציאת ה-WAN של ה TP-Link ומחברים עוד כבלי רשת נוספים לראוטר עבור המחשב או לפלייסטיישן למשל קורים שני דברים: הפלייסטיישן מקבל אינטרנט המחשב פתאום לא מקבל אינטרנט עד היום הוא עבד בקומבינה והיה מוציא כבל USB מה-Aris למחשב וזה עבד לו אבל ברגע שמחברים כבל רשת הסיפור משתנה וגם ב-USB הוא מגיע לחצי מהמהירות קו שיש לו בבית (קיים אצלו 12 מגה) בקיצור דיברנו אתמול עם הוט וניסינו להעביר אותו לחיבור חייגן L2TP ונשארנו …

10. Started by Torian,

שלום, כיום מחובר בתשתית הוט, בגלל שאני גר בבית פרטי אין הרבה שכנים שיושבים על הארון של הוט. רציתי לשאול האם תשתית בזק תתן לי זמן תגובה מהיר יותר מהוט? איך אפשר לדעת איפה יושב הארון האחרון שמגיע אליו סיב אופטי? האם זה הארון שממש מחוץ לבית שלי או הארון של בזק היותר גדול שנמצא בהמשך הרחוב כ-100 - 150 מטרים מהבית שלי? האם צריך להיות רשום עליו משהוא? בסך הכל אני מחפש תשתית שתתן לי זמן תגובה מהיר, אמין ויציב יותר לספק שירות שלי, תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. מחפש תוכנה שמזהה את כל הפרטים על הרשת האלחוטית איזה תקן N/B/G כמה MPBS 300/150 יש תוכנה שמזהה את הנתונים האלה ?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  12. אוקי החליפו אתמול בעבודה לנתב Netgear 2200 של בזק כאשר שידרגו את ה-ADSL ומאז יש לי כאן בעיות גישה בין המחשבים. מתחבר אליו עוד SWITCH של 8 פורטים מלאים. כל המחשבים הם WINXP מלבד שניים עם DOS (מכונות). כל המחשבים נמצאים תחת WORKGROUP. בכולם יש את אותו יוזר ללא סיסמא. אני רואה את המחשבים תחת View workgroup computers אבל לא מצליח להכנס אליהם (אין גישה) ה-FIREWALL של ווינדוס מבוטל בכל המחשבים. אני לא מצליח לעשות פינג בין המחשבים, למרות שלכולם אותו Default gateway & subnet mask ב-ipconfig. ה-IP הוא הדיפלט של הראוטר (10.0.0.38 כאשר המחשבים מקבלים 10.0.0.1-32). ניסיתי גם לחזור אחורה לנתב Linksys שלנו (ללא מודם) ועדיין זה לא עובד. מאוד חשוב לי הגישה בין המחשבי DOS לרשת אחרת אנ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by arik100,

שלום, פניתי לחנות בבקשה לקנות CAT5E הם טוענים שמבחינתם זה לא תומך 1GB אלא עליי לקנות CAT6 האם נכון הדבר? אין לי בעיה לקנות CAT6 אבל זה עולה פי 2 , ואם CAT5E תומך גיגה זה מספיק מבחינתי , וגם המרחק לא הולך להיות כה רב אלא מקסימום 30-40 מטר. דרך אגב, על איזה שקעים אתם ממליצים ? ואיזה לוחץ אני צריך? אני מתכוון ללחוץ גם לנקודות בקיר , וגם להכנת כבלים רגילים. מבקש עזרתכם. תודה.

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by sapartil,

התחברתי לרשת אלחוטית ציבורית ובמשך מספר שעות גלשתי בלי שום בעיה. פתאום בכל דף שאני מנסה להכנס אני מקבל את ההודעה the page cannot be dysplaid כשאני לוחץ קליק ימני על שם הרשת ואז על "מצב" כתוב שם "ללא גישה לאינטרנט" מה יכולה ליהיות הסיבה ? איך מתחברים שוב ?

15. אם אני משתמש במתגים של 1000 שקל בערך, של HP או 3com , ואני מחבר אותם בצורת משולש. כלומר השרתים מחוברים למתג אחד, שני המתגים הנוספים מחוברים למתג הראשון, של השרתים. השאלה היא כזו: אם קבוצת מחשבים א' מעבירה ברשת נפחים גדולים ברגע זה, בינה לבין עצמה, ללא גישה לקבוצה השניה או לשרתים. האם העומס הזה, ישפיע על התעבורה בין השרתים לקבוצה ב', או בקבוצה ב' בינה לבין עצמה? אם אני מבין כי המתגים האלו אינם תומכים ב VLAN והם L2 . אם הבנתי נכון, אלו שתומכים ב VLAN הם יקרים בהרבה. האם באמצעות החלוקה המשולשת הזו, אוכל להשיג תועלת בהקטנת העומס, למקרה המתואר. או לא?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  16. אני צריך לקלוט במחשב נייד אינטרנט מהאוויר. איזה מכשיר קליטה שמתחבר ל USB מקבל עוצמת סיגנל/אות הכי חזקה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by amirshoval,

שלום, אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים ועם 012. יש לי נתב אלחוטי של linksys (WRT54GL) ואמרו לי שאפשר להגדיר את החייגן בנתב עצמו. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה, אמיר

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by Kitt0s,

אז ככה הולך סיפורנו להיום.. עד היום הייתי על ראוטר של edimax חמוד כזה.. קומפקטי עד שהוא התחיל לקרטע.. אף אתר לא עבד לי חוץ מגוגל ועוד כמה.. אז החלטתי שהגיע הזמן להחליף אותו, אז עברתי לראוטר של LinkSys - BEFW11S4 שהוא כזה חצי אלחוטי משו טוב... ניסיתי עכשיו להגדיר אותו שיתחבר ל012 (כבלים).. אבל לא כל כך הצלחתי.. התקשרתי ל012.. והחצופים רוצים 59 שקל בשביל הדרכה חד פעמית!!!!!!!!!!! איפה הבושה?????????!??!? ועוד הבחורצ'יק החצוף שם אמר לי שבדכ הlinksys לא כל כך תומך בהתקשרות רגילה למודם אז צריך התחברות מיוחדת.. קיצר זימבר בשכל... לכן אני פונה אליכם לעזרה.. איך אני מגדיר את הראוטר שיתחבר לאינרנט? ואי.פי סטאטי לא בא בחשבון! תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 17.09.2007 בשעה 00:15:03…

• 23 תגובות
    • 5.6k צפיות
  19. Started by roeesnir,

לא דרך הראוטר, אלא רק במחשב מסויים. מצידי שיהיה דרך הדפדפן. תודה.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  20. שלום. קודם אפתח ואומר שפתחתי בעבר נושא דומה אבל לא השלמתי אותו והפעם המקרה קצת שונה כי הנתב הזה מתחבר בצורה אלחוטית ולא עם כבל כמו בפעם הקודמת. ולעניין : יש לי ראוטר בחדר שלי , והאות מאוד חלש בחדר של אחותי. לשם כך אני רוצה לשים ראוטר אלחוטי בסלון שיקבל סיגנל אלחוטי מהראוטר הראשי. אחותי בחדרה תקבל אינטרנט מהראוטר האלחוטי שבסלון. האם זה בכלל אפשרי ? אם כן איך בדיוק אני עושה את זה ? תודה רבה

• 33 תגובות
    • 7k צפיות
  21. בשעה טובה, נפתחו אירועי CES 2012 בהם הוצגו שלל מוצרים חדשים ומעניינים. באירוע הפתיחה המיועד לעיתונאים הוצגו מספר מוצרים אלחוטיים חדשים עליהם אני מתמקד ב-POST זה. קריאה מהנה. CHEIF http://www.netcheif.com/blog/?p=1792

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by Access Denied,

הראוטר הקיים לא תקין, ואני מחפש חלופה מומלצת. מאפייני הרשת: - 15 משתמשים במקסימום (כולל ניידים ומכישירים סלולריים) - חיבור במהירות 12-15 מגה (לא צפוי שדרוג) כרגע עם הוט. - מתוכננת הזרמת וידאו HD למכשירי טלויזיה בקרוב, עוד לא נקנה מתאם מתאים האופציה הראשונה שלי והמומלצת בפורום, הוא ה-TL-WR1043ND של TP-Link שעולה כ-300 שח ומקבל ביקורות טובות מאוד. כאופציה נוספת נתקלתי ב-DIR-628 RangeBooster של D-LINK שעולה כ-420 שח ותומך ב-dual band במחשבה לשנתיים הקרובות, במי מהנתבים מומלץ לבחור לפי הדרישות?

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  23. Started by eitany245,

שלוב רב,אני מעוניין לקנות רשת אלחוטית למחשב ואני לא יודע מאיזה חברה לקנות בדיוק. אני צריך המלצה לקניית רשת אלחוטית מחברה טובה,לא משהו יקר,שזה בערך יתמוך ב-54 מגה בייט אינטרנט. תקציב:לא יותר מ-100 ש''ח. חנות:תמליצו לי בבקשה מ-TMS כי משם אני קונה. שהרשת האלחוטית תהיה טובה ורגילה,ולא משהו יקר ורציני. תודה לעוזרים מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, ברשותי ראוטר אלחוטי של לינקסיס וחיבור כבלים. בשביל להתחבר ל-power ngn, אני צריך להגיד חייגן . למיטב הבנתי הראוטר אינו תומך בחייגן, ולכן על מנת להנות מהתשתית המהירה אני צריך ראוטר חדש. על איזה ראוטר הייתם ממליצים: חשוב שהוא יתמוך בחייגן לכבלים, יהיה אמין (גלישה, משחקים, streaming, הורדות) ורצוי לא מדי יקר. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  25. זה התחיל מWNET ועכשיו TVNETIL וTORRNETZ אני בשירות החדש של הכבל התת מימי אני חייב לציין...עם אייפי 31 בהתחלה ונכון שעכשיו האינטרנט טס אבל ביומיים האחרונים זה התחיל לקרות ואני מצליח להיכנס אבל לTVNETIL עםhttp://anonymouse.org לעוד מישהו זה קרה? אפשר לעשות משהו בנידון??

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים