רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
רכשתי במיוחד כרטיס רשת עם אנטנה אלחוטית מתפרקת. אני רוצה לשים את האנטנה בחלון על מנת לשפר קליטה (מהשכנים....) מישהו יכול להגיד לי איזה כבל אני צריך לרכוש :s05: יותר מידי סוגים ןחיבורים.... מצאתי את החנויות הבאות שמוכרות כבלים אבל לא ברור לי איזה כבל מתאים אודה על קישור לכבל ספציפי http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=TEW-L208&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=229 http://www.mediagalaxy.co.il/main.asp?SearchWord=%D7%9B%D7%91%D7%9C-sma http://www.plonter.co.il/products_results.tmpl?command=search&db=%5Ecatalog.txt&EQshelfdataRQ=%EB%E1%EC%E9%ED%20%EC%E0%F0%E8%F0%E5%FA&cart=12390072151440915〈=heb&DESCRIPTIONsort=1&TITLEsort=2&max=150&sortitems=1
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, המודם של בזק כבר מזמן עלה לי על העצבים, מתקלקל כל שני חמישי... אני מעוניין להחליף לנתב משולב עם מודם (גם אסתטית זה פתרון יותר אלגנטי). יש שני דגמים שראיתי: Edimax nLITE AR-7284WNA Wireless ADSL2/2 + Modem Router 150Mbps במחיר 210 ו- Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n Wireless Router 300Mbps במחיר 250. רציתי לשאול מה ההבדל ביניהם, ויותר חשוב, האם השילוב הזה של ראוטר ומודם הוא שילוב מוצלח. תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעוניין ליצור חיבור VPN לחיבור מרחוק כדי שאני יוכל להיכנס למחשב שלי בבית מכל מקום אחר. יש לי על המחשב בבית מערכת הפעלה WIN7 ,עם שם משתמש וסיסמא+קיים לי IP קבוע ויש לי ראוטר מדגם אדימקס מהם השלבים ליצירת החיבור??
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לנו בבית הרבה מכשירים שמתמשים באינטרנט, אני מדבר על לפחות 15 מכשירים, בו זמנית. (מחשבים, טלויזיה, פלאפונים, טאבלטים ועוד.) כרגע אנחנו משתמשים בתשתית של בזק וספק XFONE. מהירות הבית היא TOP 40MB. (מגיעה ל40MB מקסימום) מצב האינטרנט בבית נוראי, אנחנו סובלים מהתנתקויות לכמה שניות וחוזרות. מהירות איטית ועוד. אנו רוצים לעבור תשתית + ספק אחת ולתמיד. מה אתם ממליצים לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בגלישה באייפון דרך wifi כאשר המחשב כבוי ואני קרוב מאוד לראוטר והוא לא טוען לי שום את הדפדפן של הספארי בקושי ויש לי ראוטר מדגם (שהוא שייך לבזק בינלאומי ) http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/N-Router.aspx תוכלו להגיד לי מה הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם , אני חייב את עזרה שלכם ולכמה שאלות דחופות : יש לי ווילה בעלת 2 קומות , בקומה למעלה יש לי ראוטר מסוג : LinkSys WRT54GL ובקומה למעלה יש קליטה בכל הקומה חזקה מאוד. בקומה למטה הוא בקושי מקבל קו אחד מחשב , איפון וכו' כיום הזמנו מצלמות רשת מסביב לבית לקומה למטה . השאלה שלי היא כזאת : האם יש אופציה לקנות עוד ראוטר ולהשים אותו בקומה למטה ולחבר את שניהם ושיהיה למטה קליטה מלאה? או שיש כזה דבר שקונים מגבר מחברים אותו והוא משדר אות חזקה גם למטה? אם היש לנתב ראורטים ביחד ולעשות עוצמה חזקה בכל הבית אשמח להמלצות של ראוטרים להשים למטה... או המלצות של מגברים... תודה רבה לכולם!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
התקן החדש תוכנן על מנת לאפשר מהירות ביניים, בין 1Gbps ל-10Gbps, מבלי שהמשתמש יצטרך להחליף את כבלי ה-CAT5E ו-CAT6 שברשותו לכבלי CAT6A ו-CAT7. http://www.netcheif.com/blog/?p=6853
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש משהו יותר טוב/כדאי מה TL-WR1043ND ברמת מחיר דומה?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נגיד סרט של 700MB רגיל DVDRIP.. לצפייה ישירה.. כמה זמן היה לוקח לטעון כזה דבר עד שאתה יכול לראות אותו..? ומה לגבי סרט HD של 4.5GB.. לצפייה ישירה.. כמה זמן המשתמש היה צריך לחכות שהאתר יטעון את זה..? זאת אומרת זה אפשרי בכלל..?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחובר כרגע לנטויז'ן. יש לי מודם אלקטל משודרג לפרו עם גרסת תוכנה 281, וגרסת המודם היא 8606. בשידרוג יצרתי חייגן באלקטל שיתחבר אוטומטית לנטויז'ן. עכשיו אח שלי שלומד בטכניון צריך להגדיר חייגן נוסף, בשביל להתחבר לשרתים של הטכניון. הוא צריך את השרתים האלה למטרות לימוד של הטכניון, והבעייה היא שאי אפשר לעבוד איתם באינטרנט באופן חופשי, ככה שהחייגן לנטויז'ן גם הכרחי. לפי היגיון, חשבתי להוסיף בהגדרות ה-Web של האלקטל חייגן נוסף: דבר ראשון להוסיף ב-Phonebook עוד ערך. ודבר שני, ב-PPP לעבור בין חייגן לחייגן, ע"י בחירה של Off בחייגן המתאים, ו-On לחייגן השני. אז יש לי כמה שאלות: 1. זה אפשרי בכלל לעבוד עם אלקטל ועם שני חייגנים בתוכו? כל פעם להתנתק מאחד ולהתחבר לשני? 2. ב-Phonebook, בע…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, עברתי שלשום ל NGN של בזק עם 10MB ונראה לי שהראוטר שברשותי ישן מדי ולא עומד בעומס. כאשר אני מחבר את המודם של בזק ישירות למחשב אני מקבל קצב הורדה עקבי של 1.2M וכאשר אני מחובר דרך הראוטר (של חברת sweex) הקצב יורד ל 840K. בדקתי מספר פעמים וזאת התוצאה. בעקבות זאת אני חושב לרכוש ראוטר חדש. הדגם שבזק סטור מציעים הוא d'link 2760U והוא גם אלחוטי בתקן N החדש. דגם נוסף שהוצע לי (לא דרך בזק סטור) הוא alcatel 546 שהבנתי שהוא מצוין אך ללא אלחוט. האם יש מישהו שמכיר את הדגמים ויכול להמליץ לי מה לרכוש בהנתן שהמחיר דומה? האם יש ראוטרים אחרים רלוונטים ששווים בדיקה? תודה מראש, אורן.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי חיבור 100MB בתשתית כבלים והוטנט הספק. מידיי פעם דפים לא נטענים ובלחיצה על רענון הם נטענים בסדר. מהירות הורדה דווקא בסדר תמיד סביב ה85MB בבדיקות שאני עושה. מה הבעייה שגורמת לדפים לא להיטען ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמתי לב שבתקופה האחרונה יש בעיות בגלישה ובמשחקים (עם packet loss). בדקתי את האייפי שלי ושמתי לב שאני מחובר לשרתים של 015. אני מנוי של 012, יכול להיות שאחרי האיחוד הם סגרו את כל השרתים שלהם ומנתבים את כל הלקוחות לשרתים של 015? מאז שעברתי לשרתים של 015 אני לא מרוצה בכללף פינגים גבוהים, PL, גלישה איטית.. האם זה דבר חדש? רק אצלי? האם אפשר להתחבר איך שהו ישירות לשרתים של 012?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרגע ראוטר D-LINK של בזק 6740U קיבלתי אותו ברגע ששדרגתי ל 100 מגה. החלטתי להזמין ראוטר מאיביי אחרי שבדקתי כמה דברים והדבר היחיד שחסר לי זה מודם. השאלה אם אני חייב את הראוטר של ה D-LINK 6740U של ה 100MB כמודם או שאני יכול להשתמש בראוטר הקודם שהיה לי ב 10MB ולהשתמש בו כמודם? ולהחזיר להם את ה D-LINK 6740 כדי לקבל זיכוי. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בבית Yes עם מתאמי ה-VOD. המצב הוא כזה: בסלון יש נתב של בזק שמחובר ישירות לקו הטלפון. שער ברירת המחדל שם הוא 10.0.0.138 ב-2 חדרים נוספים בבית יש 2 נתבים אחרים, של TP-LINK שהכתובת שלהם הינם 192.138.0.1 ו192.138.1.1, בהתאמה. הכל עובד מצויין! יש כמה רשתות אלחוטיות בבית וכולן עובדות מצויין. למעט בעיה אחת קטנה. אם אני מחובר לרשת אחרת שהיא לא הראשית אני מצליח להגיע לממשק ניהול של הנתב. כלומר, אם אני באחד החדרים ולא מחובר לראוטר הראשי בסלון ואני מקיש 10.0.0.138 אני מצליח לראות את ממשק הניהול של הנתב של בזק. באחד החדרים יש מחשב-שרת שמחובר ישירות לראוטר. כתובת ה-IP שלו היא 192.168.0.108 הבעיה, שאין אפשרות לגשת אליו …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני בארה"ב לנסיעת עבודה. הבאתי אתי ראוטר Edimax B6114 שעבד אצלי בארץ כבר שנתיים. היום התחברתי לאינטרנט באמצעות המודם Motorola SB5101. זהו מודם כבלים שאינו דורש חייגן. חיבור ישיר עם כבל ethernet למחשב עובד מעולה. אני לא מצליח להגדיר את הנתב שלי כך שיוכל להתחבר למודם. בשיחה עם נציג שירות של ספק האינטרנט נאמר לי להזין כתובת DHCP (נתן לי גם כתובות של שרתי DNS), אבל לא מצאתי אופציה כזאת בממשק של הנתב. האופציות שישנן הן: Dynamic IP, Static IP, PPPoE, PPTP, L2TP (מצורף צילום מסך). מכיוון שספק האינטרנט מספק IP דינמי, ניסיתי פשוט להזין את MAC Address של המודם לתוך האופציה הזאת בממשק, אבל זה לא עבד. יש משהו שאני לא עושה נכון או שהנתב שלי לא מסוגל לעבוד עם המודם? תודה מרא…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
http://www.bezeq.co.il/PressReleases/Pages/201010.aspx?Page=1&IPP=10 http://www.thecom.co.il/article.php?id=13877 רק ללקוחות חדשים\לקוחות קיימים המשדרגים ב10 שקלים לחודש במשך 36 חודשים. סעמק.. אם רק היה אפשר בלי לשדרג..(שידרגתי לפני חודש וחצי) התחייבות עם בזק לא מעניינת אותי כי אני אשאר איתם בכל מקרה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מצליח לחבר לא משנה מה עשיתי. הפכתי את ה HOTBOX 4 ל BRIAGE MODE חיברתי את ה C6 ל WAN ואז למודם, הגדרתי בממשק את ההגדרות. דינמיק ופשוט באיפי מופיע 0.0.0.0.0. ולא מושך IP. עשיתי גם CLOLNE MAC מה אני מפספס ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי מודם של בזק D-LINK DSL 6740OU (חיבור קווי ואלחוטי) ובזמן האחרון אחרי פרק זמן מסוים שהמחשב עומד ללא שימוש הוא פתאום מנתק אותי מהאינטרנט. אני לא מקבל שגיאה או משהו כזה, הכל נראה נורמלי פשוט שאני בא להיכנס לדפדפן (לא משנה איזה) אני מקבל דף אינטרנט לא זמין. מה שמוזר שהאינטרנט האלחוטי עובד כל הזמן הזה (יש עוד מחשב שמחובר באופן אלחוטי - מה שגרם לי לחשוב שהבעיה היא במחשב ולכן הוספתי עוד כרטיס רשת חוטי ( על PCI ) כשהקודם מובנה על הלוח אם. אבל הבעיה לא נפתרה. בנוסף גם החלפתי כבל רשת. יש אולי עוד סיבה שאתם יכולים לחשוב עליה או שנשאר רק המודם עצמו? יכול להיות בעיה בלוח אם? מצטער על החפירה ותודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי זה מספר חודשים אני נאבק בעניין טכני ואולי מכאן תבוא הישועה. יש לי מערכת שיושבת באתר מרןחק ומחוברת עם ראוטר סלקום עם כתובת קבועה. להלן הממצאים :- 1. כאשר אני שולח פינג (נאמר ל YNET) מהמחשב הרחוק שמחובר לראוטר סלקוםאני מקבל תוצאות סבירות של 50MS 2. כאשר אני שולח פינג מהמחשב בבית (דרך הוט) לYNET אני מקבל תוצאות של כ 7MS וגם זה טוב לי. 3. הבעיה מתחילה כשאני שולח פינג מהמחשב בבית למחשב הרחוק, כלומר לראוטר סלקוםת אני מקבל תוצאות של 300MS וזה ממש לא טוב עבור האפליקציה שאני מפעיל...! סלקום מגרדים את הראש ולא יודעים מה לעשות...!! יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בתחילת שבוע שעבר רכשתי ראוטר אלחוטי של tp_link דגם 1043nd. כל השבוע, הכל היה תקין. בסופ"ש התחילו ניתוקים בסקייפ ולסירוגין היו ניתוקים של החיבור האלחוטי בטלוויזיה. את חיבור הראוטר עשיתי לפי הספר המצורף. מה כדאי לעשות או לבדוק? התשתית של הוט, אני מחובר יותר מעשור ואף פעם הניתוקים לא הגיעו לרמה כזו. יש לציין שאת הראוטר לא עדכנתי, לא יודע אם זה חיוני כי מדובר במכשיר הכחול זא v2. עדכון: גם לאחר שניתקתי את הראוטר, הופיעו ניתוקים למספר שניות, כנראה הבעיה בהוט . לפני שאני פונה לתמיעה טכנית- האם מומלץ לבדוק הגדרות כלשהן ? אשמח לעזרה בנושא תודה למגיבים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שיש אפשרות להעביר ע"י שימוש בהום-פלאג תקשורת רשת דרך החשמל, מצד אחד נכנס RJ45, עובר דרך החשמל ויוצא מצד שני כבל RJ45. השאלה שלי היא האם יש דבר כזה ל- RF, כדי לחבר חדר שנמצא ממש במרכז הבית לממיר כבלים בלי לכער את הבית (אין אופציה מהגג וכד'... רק לכער את המסדרון והבית). יעזור לי מאוד. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כרגע עם הsiemens sl2-141 המעאפן הזה שבזק הביאו לי לפני 4 או 3 שנים, ודיי נמאס לי ממנו (signal אלחוטי על הפנים) מחשב שולחני אחד שמחובר אליו ישירות, ועוד מחשב שולחני שמחובר אליו אלחוטית (במרחק של כ15-20 מטר ממנו, ובקושי מצליחים לקלוט משהו) אני מעוניין לקנות נתב במחיר של עד כ400 ש"ח עם משלוח, אם אפשר (אפשר לחרוג אם זה כדאי) היתרון היחיד של הsiemens זה שהוא גם מודם - הייתי רוצה לשמר את זה גם בנתב החדש. הספקית היא בזק בינלאומי, יכול ליהיות שתשנה בחודש-חודשיים הקרובים, לא בטוח תודה מראש לכל העוזרים =]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-