רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום אני זקוק לעזרה דחופה במקצת אני מחפש את הכרטיס רשת הזה http://www.ebay.com/itm/111445741649 או הזה אבל זה בעדיפות שניה אני מעדיף את הראשון http://www.ebay.com/itm/131233334080 יש למישהו מושג איפה אפשר ליקנות אותו חוץ מאיביי . אני בצריך אותו בדחיפות. ואין לי ממש זמן להמתין עד שזה יגיע לארץ... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר הוטבוקס 2 אני מחובר על 200 מגה ויש לי בעיה בעיקר במשחקי רשת (,FIFA 15,13,14) שכנראה נובעת מהראוטר, אחרי שדיברתי עם עשרות נציגים וחפרתי את כל הרשת בנוגע לפתיחת פורטים וכו' אני באמת נואש ואני בטוח שהבעיה היא מהראוטר ואני מפספס משהו כי בדקתי כבר על כמה מחשבים ועל כמה רשתות (היו לי בעבר 2 רשתות נפרדות בבית אחד מההוטבוקס 2 ואחד מהפייברבוקס ופייברבוקס עבד תמיד - שם היה מחובר 100 מגה) ועכשיו לבעיה : כשאני מנסה להזמין אנשים למשחק אונליין (המשחק מקורי) הכל כאילו מתחבר ואז שנייה לפני שהמשחק מתחיל יש לי connection lost check you NAT משהו כזה) יש לציין כשאני על הלפטופ מתחבר בWIFI להוט בוקס אני מקבל את השגיאה וכשאני מתחבר לפייברבוקס אין את השגיאה...עכשיו ניתקנו את ה…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, יש לי בעיה במחשב הנייד... מאתמול הוא לא מתחבר לאינטרנט, יש חיבור ותעבורת נתונים והכל טוב ויפה, אבל ברגע שאני נכנס לאינטרנט מופיע לי מסך של דף אינטרנט לא זמין על כל האתרים, כלומר הוא בכלל לא קורא את זה שיש חיבור.. מה עושים עם זה, ממה זה התחיל?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר ישן של בזק - siemens sl2-141 ועד לא מזמן הוא תפקד מעולה בתור מגדיל טווח. היה מחובר קווית לswitch שמחובר לראוטר הראשי שלי כרגע (גם מבזק) ובעצם כיסה אזור שבו הראוטר הראשי שלי לא. משהו כנראה נדפק בהגדרות, איפסתי את הגדרות הראוטר וניסיתי להגדיר את אותה קונפיגורציה מההתחלה אבל ללא הצלחה. ניסיתי להגדיר לסימנס כתובת גם בתוך וגם מחוץ לטווח הDHCP של שהראוטר הראשי שלי מחלק. וגם כיביתי והDHCP של הסימנס/הגדרתי RELAY ל10.0.0.138 - שזה הראוטר הראשי שלי כרגע. אף אחת מ4 הקומבינציות שתיארתי למעלה עבדו לי, ניסיתי להתחבר אלחוטית לסימנס אבל אני לא מקבל כתובת IP. בDHCP של 10.0.0.138, אני לא רואה את הסימנס גם כן. שללתי בעיה בכבלים,שקעים כו'. מה אני מפספס? …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, נסיתי לשנות הגדרות במחשב ובראוטר כדי שאוכל להפעיל מרחיב טווח של אדימקס והתוצאה קשה: 1. יש גישה מאוד מצומצמת לאינטרנט, Facebook, YouTube ולמרבה הפלא, גם HWForum/ 2. אין גישה לראוטר של הוט, hotbox. 3. כמבצעים בדיקה באמצעות המערכת של חלונות, מקבלים שיש בעייה בהגדרות ה- IP. ההגדרות כולן בהתאם לברירת המחדל. איך יוצאים מהפלונטר?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר שני מחשבים, אחד עם XP ואחד עם ווינדוס 8, על ידי כבל מוצלב. מה צריך להגדיר בכל מחשב בכדי שזה יעבוד? השאיפה היא לשיתוף ספריות. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת ראוטר שמתאים לחיבור כבלים (הבנתי שיש הבדל בין ADSL) ואם אפשר גם את המחיר שלו ... תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך שירות PROXY חינמי ויציב , HTTP PROXY, והכי טוב יהיה VPN תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
HOT החליטה לבטל את המבצעים המיועדים לגולשי האינטרנט המהיר ולעבור לחבילות אינטרנט במחירים קבועים. עד כה, גולשים שהצטרפו כמנויים לחברה נהנו ממחיר מוזל במשך תקופת ההתחייבות, ובסיומה "קפץ" המחיר משמעותית. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3294306,00.html סופסוף HOT הולכים קצת לקראת הלקוחות.
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיום אני משתף מדפסת בין 3 מחשבים דרך שיתוף ממחשב אחד - זה אומר שרק אם מחשב ספיציפי שאליו מחוברת המדפסת דלוק אז אפשר להדפיס מהמחשבים אחרים דרך שיתוף אם הוא מכובה אז אי אפשר להדפיס . אני רוצה לדעת אם יש לי אפשרות לשתף את המדפסת בין 3 המחשבים ללא תליות במחשב ספיציפי זה אומר יכול להיות שכל המחשבים ברשת מכובים חוץ מאחד ואפשר להדפיס ממנו .
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי סיימתי עם ההתחייבות עם בזק ואני מחפש לשדרג... (הת'רד עבר עריכה אבקש להתייחס לפוסט הראשון.תודה.) לכל שחקני מולטי ברשת שגולשים דרך הכבלים בחבילה רגילה(לא גיימר) 1.5/256 אתם מרוצים מהפינגים? gunz bf2 tm farcry וכו'
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין ראוטר ומודם במכשיר אחד לבין ראוטר בנפרד ומודם בנפרד??? תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי חיבור adsl של 0.5mb, הכל היה בסדר עד לאחרונה, הפינג שלי בשרתים ישראלים גבוה מאוד ומגיע ל200 וזה אף פעם לא קרה, אני לא מוריד כלום, ואין לי מושג למה זה קורה, אשמח אם תוכלו לעזור לי
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה שנמשכת כבר זמן מה ברשת הביתית שלי רק שאין לי מושג איך לפתור אותה . יש שני מחשבים מחוברים דרך נתב בצורה חוטית אחד זה המחשב בפינת מחשב שמכיל דיסקים קשיחים עם המדיה והמחשב השני זה המחשב שמחובר לטלוויזיה. הבעיה היא שבזמן שאני מנסה לגשת למחשב הפינתי מהמחשב בסלון בכדי לראות סרט הגישה לקבצים לוקחת הרבה זמן וכשסוף סוף כל הקבצים מופיעים ברגע שאני מנסה להפעיל את הסרט התוכנת ניגון נתקעת ומפסיקה להגיב (גם KMP וגם VLC). אם אני עושה ריסטרט לשני המחשבים אז המצב בדרך כלל מסתדר אבל לא תמיד,ברגע שמסתדר הצפיה היא ללא תקיעות ובעיות. ניסית לעשות cashing לתיקיות ללא הועיל והtrobleshooting לא יודע לאבחן את הבעיה אני כבר עובד עצות ולא יודע מה לעשות מה עוד ניתן לעשות לפנ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בוגר תואר במערכות מידע ללא ניסיון שלא מצליח למצוא עבודה בתחום. מפחד להוציא עוד 15-20K על קורס שבסוף לא יעזור ללא ניסיון. בכללי שמעתי על מכללת see-security, מישהו מכיר/שמע?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מאריח טווח לאינטרנט D LINK ומשום מה הוא לא מתחבר לי. האם ישנה אפשרות אחרת להאריך את טווח האינטרנט? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר נתב WR841ND כAP לנתב הראשי מדגם D-Link 2760U. ב841 סימנתי WDS בהגדרות הWIRELESS ועשיתי SITE SURVEY כדי לשייך אותו אל הDLINK. השאלה עם בDLINK גם יש צורך לשנות משהו בהגדרות כדי שיאפשר ל841 להתחבר אליו בWDS ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים קניתי ראוטר של אדימקס Edimax BR-6524N והגדרתי אותו כרפיטר . הגדתי את אותו SSID ואתו אבטחה והוא התחבר , אבל הבעיה שיש לו ניתוקים כל הזמן והוא מראה שהוא מחובר לרשת אבל לא לאנטרנט. ואז צריך לכבות אותו ולהדליק ואז הוא מסתדר ושוב ניתוק. מישהו יכול להגיד לי מה יכולה להיות הבעיה או אם עשיתי משהו לא נכון שגורם לבעיה הזאת?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ישנה אפשרות להפלת רשת האינטרנט, והעלתה מחדש? אנחנו משפחה דתיה, ולא רוצים שאחי הקטן יפעיל את המחשב בשבת. ניסינו לפרק את הכבל רשת אבל הוא השיג לעצמו, לקיחת המודם מעוררת מריבות בבית. צריכים משהו פשוט שבלחיצץ כפתור האינרטנט יפול, ויחזור בצאת השבת. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה XP אני יכול רק לצפות בספריית PUBLIC שב WIN 7 אני לא מצליח לצפות בתיקייה שלי (שזה הכי חשוב לי בשיתוף) אני עושה SHARE לתיקייה שלי אבל זה לא משפיע בכלל אני אשמח לקבל עזרה תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב שישן בצד השני של הבית ואני רוצה לגשת לקבצים שלו. האם יש אפשרות שברגע שאני אנסה להיכנס למסמכים שלו הוא יתעורר? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזה המקום המתאים יש לי בעיה עם כרטיס אלחוטי למחשב נייח דגם COHIBA 3887 REV0 יצויין כי הכרטיס עבד מצוין ,אבל נאלצתי לפרמט את המחשב וכשבאתי לחבר את הכרטיס מתקבלת הודעה "לא ניתן להתקין חמרה זו" המחשב מזהה את הכרטיס. היה לי הדרייבר של הכרטיס אך הוא נעלם,הורדתי אותו מאתר לדרייברים וגם אותו אני לא מצליח למצוא אודה לכל העוזרים בפתרון הבעיה הראוטר הוא מדגם אדימקס מערכת הפעלה חלונות XP תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשבוע האחרון התעסקתי עם שדרוג המהירות ופיתרון ה WIFI בדירה. אז אני כאן לעדכן ותודה לכולם ול Cheif על העזרה. 1. שדרגתי למהירות T40 - עד 40MB של בזק. + בזק בינלאומי. 2. נתב חדש דואל בנד של בזק - D_LINK 6850U - נמצא בממ"ד - חדר עבודה עם 3 מחשבים נייחים 3. נתב ישן בן 7 שנים של 3COM 3com 3crwe554g72t - מחובר כ AP בסלון דרך קופסת הVOD של יס בסלון שם יש חיבור קווי פנוי שמחובר דרך תשתית יס בקירות לחדר עבודה ושם לנתב החדש דרך המודם שלהם. 4. מחשב סלוני מחובר לנתב 3COM בסלון בחיבור קווי. את הגדרת הנתב הישן כ AP ביצעתי לפי המדריך כאן: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm לפי החלק האחרון היות ואצלי מוגדר בחיבור קווי/ישיר.הלך די בקלות. ולהלן התוצאות של הש…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום החלפתי סוף סוף את המודם USB שלי (ALE 130) למודם רשת מאז ההחלפה יש לי מלא בעיות של ניתוקים מהאינטרנט פשוט המודם מתחיל להבהב בנורת ה DSL ולא מצליח לתקשר חזרה בלוג של המודם כתוב לי DSL Carrier is down והדבר היותר מוזר הוא מתי שיש לי ניתוק מהקו DSL (לפי הלוג של המודם) אז ההתקשרות לאינטרנט ממשיכה "לעבוד" והמודם לא רואה את זה בתור ניתוק אז אני צריך לעשות לו ריסט ורק אז אוליי הוא מצליח להתחבר מחדש ל DSL פתחתי את המודם לעבוד כראוטר והוא מחובר דרך האב של אינטל ל 3 מחשבים העתקתי לוג שלו שהוא לא מצליח להתחבר כמה פעמים ואז בסוף כן מזהה את הקו DSL : Valid Configuration Tree Firewall NAT service started Bridge Created: br0 Bridge Interface Added: eth0 Bridge Interf…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להשתמש בכרבטיס הקווי (marvell yukon מובנה) בחיבור LAN לסטרימר במקביל לחיבור האלחוטי לאינטרנט. הבעייה שבהגדרות הIP הethernet מופיע כלא מחובר (media disconnected), ואני לא מצליח להפעיל אותו (מחיקה ואיתחול, עידכון דרייבר, טוויקיניג בהגדרות advanced). האם ניתן לשלב חיבור wifi וקווי במקביל או שאחד בא על חשבון השני?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-