רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
בקיצור האינטרנט מתנתק מעצמו מדי פעם וזה כבר יותר משנה ככה אף אחד לא פתר לי את הבעיה עד היום. מודם alcatal ויש לי עוד אחד עדיין בעיה. רוטר Edimax. אני לא יכול להסביר את הבעיה כל-כך זה פשוט לא מובן גם כשמתקשרים אליי ואני לא עונה לטלפון בזמן אז זה מתנתק.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נגיד סרט של 700MB רגיל DVDRIP.. לצפייה ישירה.. כמה זמן היה לוקח לטעון כזה דבר עד שאתה יכול לראות אותו..? ומה לגבי סרט HD של 4.5GB.. לצפייה ישירה.. כמה זמן המשתמש היה צריך לחכות שהאתר יטעון את זה..? זאת אומרת זה אפשרי בכלל..?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש דרך? זה בין 100 ל300 ואני צריך לשפר את ה300...
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיון חסימה של הספקית בזק בין לאומי לאייפי של אתר ושרת של הורדות שמאפשר להוריד בכול רוחב הפס בזק בין לאומי המתגאה לומר שהיא לא חוסמת כמו שאר החברות חסמה אתר וזה רק בגלל שמשתמשים אצלה השתמשו בכול רוחב הפס שלהם ובכך גרמו "עומס" או משהו כזה עכשיו לפי מה שאני יודע אין ספקית גדולה בארץ אשר לא חוסמת
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים... אני צריך עזרה. יש לי את הנתב של Edimax - BR 6524 מזה מספר שנים. היו לי מספר תקלות באינטרנט שבגינן החלפתי כרטיס רשת. כאשר חיברתי את המודם של הוט ישירות לכרטיס - הכל עובד רגיל. כאשר אני מוסיף את הנתב, כמו שהיה תמיד - אין אינטרנט בכלל. הנתב עצמו נדלק, יש אורות, אבל אין אפשרות להתחבר להגדרות שלו. ניסיתי לאפס אותו - וזה לא שינה כלום. הנתב גמור או שיש דרך לתקן? במידה והוא גמור - על איזה נתב אתם ממליצים? רצוי שיהיה בעל טווח קליטה רחב יותר מאשר ה6524. יש לי כרגע הוטבוקס של הוט (הבנתי שהוא גרוע בתור נתב ולכן הוא מוגדר רק כמודם), מהירות 30 מגה. בדר''כ מחוברים לרשת הביתית מחשב וסלולרי בקביעות, כאשר בחלק מהימים של השבוע יש עוד מחשב נייד. בחלק מהסופי שבוע יש אפילו ש…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה כבל שיוצא מאחד ומתפצל לשניים? פשוט אני רוצה לחבר את הXBOX360 לאינטרנט ואין לי רווטר אלה מודם רגיל עם מקום לADSL אחד. קבל רשת מוצלב זה מה שיפתור לי את הבעיה? אני פשוט צריך איזה שהוא קבל שיתחבר למודם ושממנו יצאו שני קבלים,אחד לכרטיס רשת במחשב ואחד לXBOX. תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בבית שלי יש שני ראוטרים, ולכן יש מספר בעיות, צירפתי תמונה של הרשת. בעיות: 1.מWS4-5 לא ניתן להדפיס. 2.כל מי שיושב תחת ראוטר אחד לא יכול לראות קבצים משותפים של ראוטר 2 וגם הפוך. שרת הNAS עדיין לא קיים אבל יהיה בקרוב עם מערכת (NASFREE), ש3.האם צפויה גם אז בעיה בנגישות למי שתחת ראוטר 1? (הכי קריטי זה סטרימר) ניתן לפתור את בעיית המדפסות? אגב שעושים PING מWS4-5 ניתן לראות שיש פינג לשאר המחשבים, ואת שאר הבעיות? תודה מראש ערן.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים שאני מעוניין להפעיל רשת איתם, אבל ישנה בעיה אחת: המרחק ביניהם הוא נע בין מינימום 15 מטר למקסימום 20 מטר. ברשותי 2 כבלים של רשת ביתית - כל אחד אורכו 10 מטר. השאלה שלי זו: איך אני יכול לעשות רשת בין המחשבים מבלי לקנות כבל רשת שאורכו 20 מטר? אני חשבתי שאולי קיים איזה מתאם שאפשר לחבר איתו את הקצה של הכבל הראשון למחשב, את הקצה השני שלו למתאם, את הקצה של הכבל השני למתאם ואת הקצה השני של הכבל הראשון למחשב השני - כך שהמתאם בעצם יחבר את שני הכבלים. קיים בכלל מתאם כזה? - מתוך מחשבה ורעיון שיש לי אחד כזה לכבלים של טלפון.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! אני מחפש מתאם רשת אלחוטי שתומך בוודאות ב-WINDOWS 7 32BIT בגרסת ההפצה (הגרסה שנמכרת בחנויות) (בוודאות, כלומר: במפרט שמספק היצרן כתוב במפורש שיש תמיכה ב-WINDOWS 7, או שיש דרייבר רשמי שנוסה ע"י הרבה אנשים וידוע שהוא עובד). תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יצרתי רשת VPN בנתב שלי בבית (TL-ER604W), הנתב במשרד מחלק את ה IP בין 192.168.209.1 ל 192.168.209.99 הנתב בבית מחלק את ה IP בין 192.168.209.101 ל 192.168.209.199 192.168.209.100 מוגדר ככונן רשת בבית IP קבוע הIP שלי בבית קבוע. אני מתחבר בהצלחה לרשת מהמשרד גם ב XP וגם ב 7 ואני גם נכנס להגדרות של הנתב שבבית דרך המשרד מהדפדפן (זה אומר שאני באמת מחובר ל VPN בהצלחה) ואפילו אם אני כותב את הIP של אחד המחשבים בבית בשורת כתובות של הסייר קבצים זה נכנס לי אליו כאילו בחרתי בו בין המחשבים ב"רשת" (ב"מחשב שלי" בצד) ועדיין כאשר אני נכנס ל"רשת" ועושה רענן, הסריקה האוטומטית של הוינדוס (7\XP) לא מוצאת את המחשבים שברשת הביתית שלי למרות שאני מקושר אליה ב VPN. מישהו יודע למה? יכול …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית פייברבוקס שכוללת בתוכנה את הנתב של הוט, לצערי הקיר של הטלויזיה בסלון הוא קיר חיצוני של ממד ואחרי המסדרון בבית לא קולטים אלחוטי בכלל... השאלה שלי היא כזאת, יש לי נתב מבזק vvg2000 של netgear. האם אני יכול לחבר אותו באחד החדרים שיש לי תקשורת lan ולעשות אותו מאריך טווח? כל חדר בבית יש שקע תקשורת מוכן cat5e. ובארון תקשורת יש מרכזיית switch
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לראשונה אני רואה הודעה כזאתי... התקנתי לפני יום יומיים Avast והוא מציג לי שגיאה כזאת: http://screencast.com/t/xM2mVeFc נשמע הגיוני ? איך מטפלים אם הראוטר שלי הוא HOTBOX ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה שתהיה לי בקרה מלאה על 5 עובדים ב-5 מחשבים חדשים, אני צריך בקרה וחסימה של אתרים, חסימת כניסת USB והתראה במידה והוכנס כונן נייד, וכן כל שאר מיני בקרה ופיקוח שקיימים. בכל ה-5 מחשבים מותקנת ווינדוס, 7 או 8, עדיין לא בטוח מה אני רוצה להתקין שם, אם תוכלו להמליץ לי אשמח לשמוע. הבנתי שאפשר להשתמש בwindows server, וכן גם תוכנות פיקוח אחרות שנמצאות בשוק, הזמן שלי קצת צפוף, לכן אני מחפש את הדרך הכי נוחה ופשוטה שכרגע אוכל באמת ליישם את המערך הזה. במקום קיימת תשתית של בזק עם בזק בינלאומי כספק - 40 מגה. תודה רבה על העזרה, איתי.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
בטח אתם מכירים את האתר של ABC http://dynamic.abc.go.com/streaming/landing שמאפשר צפיה בחינם בפרקים של הסדרות האהובות של הרשת. הבעיה היא שלא ניתן לצפות בהם אלא אם אתה תושב ארה"ב... שמעתי שיש דרך לעקוף את הבדיקה של הIP בעזרת תוכנה. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ישלי ראווטר של הוט בוקס ושאני גולש באתרים מסויימים אני מקבל את ההודעה הזאת Please configure your firewall or router to allow non-restricted inbound and outbound UDP connections on all ports. You can call your administrator or internet service provider and ask to enable proper peer-to-peer support. איך אני יכול לפתור את זה? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי ממיר FIBERBOX של הוט שאליו מחובר ראוטר שמפצל לכמה מחשבים, לא נרחיב יותר מידי - הכבל רשת השני פשוט קצר מידי ולא מגיע לממיר של הוט אז יש בדרך ראוטר. נגיע לשורש הבעיה, כאשר המחשב הראשי מחובר ישירות להוט ניתן למצוא במכשירים (לדוגמא בעזרת מנהל קבצים באנדרואיד) את הרשת הביתית (כלומר שיתוף הקבצים). אך כאשר הראוטר נכנס הרשת "נעלמת". האם זה משהו בהגדרות הראוטר? האם ניתן "להעלים" אותו כאילו לא קיים והמחשבים לא יתייחסו אליו? להוט ולראוטר יש כתובות אחרות לניהול , האלחוטי בראוטר מנותק, השימוש בו הוא כמין מפצל. אשמח אם מישהו ידע מה הפתרון לבעיה זו.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לאיפה כדאי להתחבר היום ? ללא הגבלות מוזרות של ביטורנטים או נפחים.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השבוע התברר שהגרסא הסופית של תקן N האלחוטי תוכרז, לכל המוקדם, במחצית הראשונה של 2010, כלומר זה יקח לפחות עוד שנה. על מנת להבין מה בדיוק קורה כאן, נדרש מעט רקע -- הגוף העובד על תקן N היא ועדת תקינה 802.11 של ה-IEEE. ה-IEEE (ראשי תיבות של Institute of Electrical and Electronics Engineers) הוא גוף תקינה בעל אורינטציה אקדמית,המסתכל על העולם דרך משקפיים טכנולוגיים. לעומת ה-IEEE, עומד גוף אחר הקרוי Wi-Fi Alliance. זהו ארגון המאגד תחתיו למעלה מ-300 יצרנים של ציוד תקשורת אלחוטי, המסתכל על העולם דרך עיניים מסחריות. ה-Wi-Fi Alliance הוא הבעלים של סמליל (LOGO) ה-WIFI והוא היחיד המסוגל לתת אישור להשתמש ב-LOGO ובסימן המסחרי הזה. ה-Wi-Fi Alliance התחיל כבר לפני יותר משנה וחצי (יוני 20…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שאלה כאן... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174537.0 ורציתי לדעת אם הוא מספיק להגנה על התחברות למחשב שלי....... שאני יצטרך לבחור רק אנטי וירוס
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא הייתי בפורום הזה הרבה זמן ולא שמעתי את הדעות של בעלי הכבלים לאחר תקופה מסויימת
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תמיד שאני מוריד דברים והם מגיעים ל98% - 99% פתאום המהירות הורדה יורדת לאיזה 50kbps פתאום. למה זה תמיד קורה בסוף ההורדה? והאם אפשר לתקן את זה על ידי איזשהו אפשרות? קורה לי בfirefox, IE, chrome גירסאות הכי חדשות כולם.. קורה לי גם בdownload accleator plus. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מתאם שיחות 013 מחובר דרך מודם של בזק,החלפנו לראוטר מודם שקניתי באופן פרטי,אני מנסה להכנס למתאם כדיהגדיר לו שיקבל ip אוטומטי,כרגע מחובר ע"י הגדרת חייגן למודם,הצלחתי למצוא מדריך של 013 כמו כן בדקתי במחשב שמחובר למתאם שאכן זהו הdefult gateway ,שאני מגדיר את הכתובת בדפדפן של המתאם זה לא נכנס לממשק שלו.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מצליח להתחבר מהלפטופ לשולחן העבודה של המחשב הנייח כאשר אני מחובר דרך הראוטר של הבית. השאלה שלי היא: איך אני יכול להתחבר לשולחן העבודה כשאני לא בבית?.. בתודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר כזה, אותו אחד הלבן שבזק נותנים. יש לו שקע USB. אני מנסה לברר איך אני יכול לחבר אליו הרדיסק חיצוני כדי לעבוד איתו דרך הרשת האלחוטית, אבל לא כ"כ מבין כיצד. אשמח לשמוע ממישהו שכבר הצליח כיצד ניתן לעשות זאת. תודה מראש, ערן
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-