עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dandisc,

שלום! התקשרתי לבזק ואמרתי להם שמודם USB (ale 130( עושה לי בעיות למשל שהמודם מותקן אז המחשב לא נכבה אוטומטית אבל שהמודם מותקן אז זה כן נתקע באמצע הכיבוי..אז האם לדעתכםבמודם רשת הבעיות האלה לא יקרו? ויש לי כרטיס רשת on board זה מספיק?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. הי אני רוצה לקנות נתב אלחוטי בתקן 300mbp/s n כניסות חוטיות (לא אכפת לי אם זה usb או כניסות רשת רגילות) קליטה בבית לא קומות וללא ממד בונוס הוא שהכניסות החוטיות יהיו 1G אבל לא נראה לי שחייב מינמום מחיר אבל שלא יעשה בעיות אם הייתי יודעת איזה חברות טובות (חוץ מlinksys) הייתי יכולה לבחור בעצמי זה המידע שחסר לי אשמח להצעות

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום, אני רוצה להשתמש באינטרנט הביתי שלי עבור הטלפון. אני לא רוצה לפתוח WIFI אלא לחבר את הטלפון למחשב באמצעות כבל USB ולגלוש, האם זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Ashdod,

שלום , אשמח אם תוכלו לענות לי מספר שאלות לפי מהבנתי רשת VPN זה רשת וירטואלית כלומר שכל אחד יכול להקים אותו במחשב שלו האישי ולשתף אותו עם חברים שלי בכדי להעביר קבצים ביניהם או לשחק במשחק רשת משותף חשוב לי לדעת אם זה נכון במידה ולא תתקנו אותי עכשיו הבנתי שיש הקשר בסרבר 2008 עם רשת VPN אני רוצה לדעת איך זה קשור VPN סרבר 2008 בנוסף רציתי לדעת משהו למבינים עומק ברשתות בלבד .! אני לא מצליח לחבר משהו בראש אומרים שsebnet mask זה סוג של איפי שעוזר למנהל הרשת לדעת באיזה רשת הוא שייך, עכשיו סבבה אני יודע מה זה sebnet mask 255.0.0.0 ויש עוד קלאסיים שאני מכיר A-B-C- אבל השאלה שלי היא איך לעזעזל אני אמור לדעת איזה רשת שייך ? לפי חישוב בינארי ? לפי מה ? אני מקווה שהבנתם אותי !! כן …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. הי חברה, צריך ממכם המלצה על ראוטר (בלי מודם) בתקן N חשוב שיתמוך ב ADSL2+ אלחוטי!!! החיבור הוא בזק - 15mb אין עדיפות לחברה... אתם יודעים מה עדיף יותר טוב ממני... כמו שנאמר בכותרת תקציב עד 300 פחות או יותר! *(אם התקציב לא מספיק, אשמח להערה) אגב, האם יש דרך לגרום ל EDIMAX 6504n לתמוך ב 15mb אלחוטי ? תודה לעוזרים

6. שלום ברשותי ראוטר וכרטיס PCMCIA (נייד) אלחוטיים של EDIMAX (ראוטר 6114Wg וכרטיס EW-7108PCg). רציתי לדעת אם אפשר לשנות את האות של שני המכשירים.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by SkeletonBoy,

היי, מישהו יודע איך ה QoS של ה BR6504N של אדימקס (והאם יש לו בכלל?) תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. * לא רלוונטי

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. *** אם זה לא מתאים לפורום הזה,אשמח אם תעבירו את זה הלאה כי אל מצאתי פורום אחר שיתאים *** שלום אנשים. אצלי בבית יש קצת (הרבה) סיבוך עם כבלים ומפצלים. בואו נגיד שהכבל של הכבלים מתפצל ממקום אחד לטלויזיה בסלון וממשיך לחדר שינה.מהחדר שינה הוא מתפצל לטלויזיה ולעוד כבל דרך הקיר,שוב לסלון-לאינטרנט. הכבל הבעייתי זה ההוא שעובר בקיר. תמיד יש לי בעיה איתו,כנראה זו בעיה עם הראש שאין מגע מרוב המשחקים שלי שאני מוציא ומכניס את המודם כל שני וחמישי. השאלה שלי היא: מה אפשר לעשות כדי שהראש שלו לא יעשה לי בעיות כל הזמן? עכשיו חיברתי בעקיפין את המודם עם כבל ארוך שעובר בבית רק כדי שיהיה לי אינטרנט זמני.וזה מכוער. או שיש אפשרות לקנות את המכשיר של הכבלים שנועל היטב את הראשים שלהם? אני צריך פיתרון…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מרחיב את הרשת הקווית בבית ואשמח לעצתכם. הליטוגרפיה הנוכחית שלי היא כדלקמן: תשתית - בזק עד 100 מגה, ספק בב"ל. מודם - D-link DSL-6850U (מוגדר ומשמש כמודם בלבד). ראוטר - TP-link TL-WR1043ND המצוי בממ"ד שמשמש כחדר עבודה אליו מחוברים המחשבים הקוויים. כמו כן אל הראוטר עוד ראוטר של Lynksys WRT54gl בחיבור קווי (השחלה מחוץ לממ"ד) המוגדר כסוויטש ואליו מחובר החייגן של בב"ל. אני צריך לחבר עוד מחשב בתוך הממ"ד וכל הפורטים כבר מלאים. האפשרויות שעומדות לפני הם כאלה: 1. לרכוש סוויטש ולחבר אותו אחרי הראוטר. 2. לרכוש ראוטר ולהשתמש בו כסוויטש. מה לדעתכם עדיף? איזה סוויטש/ ראוטר כדאי לקנות, והאם יש דגם יותר עדכני מה- TL-WR1043ND (באותו טווח ביצועים) שבו אשתמש כראוטר במקום הרא…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by eladh16,

שלום יש לי נתב מדגם asus am604g. אמשח אם מישהו יגיד לי איפה אני יכול בממשק של הנתב להגדיר IP סטטי. איפה זה נמצא בדיוק שם? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by liordavid,

שלום לכולם: מחפש נתב עבור עסק קטן של חבר, העסק מתחבר להוטבוקס (שקורס לעיתים קרובות מדי), הדרישות מהנתב: 1. 7 מצלמות FHD 2. 4 מכשירי סלולר חדשים (תקן AC) 3. מחשב גיימינג המשמש גם כמשתף קבצי מדיה 4K וסאונד ברשת 4. 2 מחשבי NUC I7 5. 2 לפטופים SKYLAKE 6. המחשבים מורידים הרבה מהרשת - בעיקר יוטיוב ב4K תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by QuickSilver,

גם אני מחובר דרך אקוואנט ... יש לי איזה בעיה , אני מוריד מקאזה ומאיי-מש במהירות שגורמת למודם חיוג 56K להראות טיל בליסטי ליד המודם ADSL שלי . אז ככה , השאלות שלי : 1. אקוואנט חוסמת לי את רוחב הפס לתוכנות כמו קאזה וכל מיני כאלה ? מכל מיני אתרי אינטרנט מעפנים אני מוריד בפול-ספיד ... 2. אם זו לא אקוואנט - למה המהירות כזו זנותית ?!?! 3. אהה ! גם דרך MIRC יש את אותה בעייה !!! 4. ניתן לעקוף את העניין ע"י פרוקסי ? יש הצעות ? 5. יש לי מודם ALCATEL HOME - איך אני משדרג אותו ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by stingeR-,

יש ברשותי מודם-נתב שקיבלתי מבזק דגם ASUS AM 604G, הוא מחובר בWDS לנתב פשוט תקן G של TP-LINK... הקליטה מאוד טובה, הגלישה באינטרנט וגם משחקי רשת עובדים נפלא(מבחינת PING והכל) בכל הבית.. אך העברת קבצים איטית מהרגיל.. גם שהמחשב יושב קרוב מאוד לראוטר עדיין אני לא מקבל קצב של יותר מ1.5MB ולא משנה לאיזה ראוטר אני מתקרב.. ואם אני מהסלון מקבל בתחילת העברת קבצים 900KB/S, אחרי דקה וחצי/2 הקצב יורד לאיזור ה550 ולבסוף נתקע. הפתרון היחיד שאני רואה לבעיה הוא החלפת נתב הTP-LINK שכידוע לא איכותי כמו נתבים מחברות אחרות.. גם בערך פעמיים בשבוע צריך לנתק אותו מהחשמל ולחבר בחזרה כי הוא פשוט מפסיק לשדר.. או שהוא נהיה מאוד מאוד איטי...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by EYALL,

שלום אני זקוק לעזרה דחופה במקצת אני מחפש את הכרטיס רשת הזה http://www.ebay.com/itm/111445741649 או הזה אבל זה בעדיפות שניה אני מעדיף את הראשון http://www.ebay.com/itm/131233334080 יש למישהו מושג איפה אפשר ליקנות אותו חוץ מאיביי . אני בצריך אותו בדחיפות. ואין לי ממש זמן להמתין עד שזה יגיע לארץ... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by mechubar,

בדקתי גם אצל חבר שיש לו אותו ספק ואותה חברת אינטרנט (בזק,בזק בינלאומי) ואצלו זה נטען מהר... מה יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לבדוק/לפתור את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by LRa,

שלום, אני מנסה לחבר שני מחשבים, אחד עם XP ואחד עם ווינדוס 8, על ידי כבל מוצלב. מה צריך להגדיר בכל מחשב בכדי שזה יעבוד? השאיפה היא לשיתוף ספריות. תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. בקרוב מגיע תכנאי של פרטנר לחבר אותי לסיב. התשתית היא של בזק בעיקרון, זה לא "הסיבים של פרטנר". הבנתי שחשוב לשים לב שאני רוכש ממיר שנתמך ("רשום") ע"י החברה. רק שאני לא בטוח לפי איזה חברה אני נתמך אם הספק הוא פרטנר והתשתית היא בזק. יש לי כבר ראוטר מתאים, ולא נראה לי שאני מעוניין לשלם 25 שקל כל חודש בשביל bridge mode. זה משנה איזה ממיר אני קונה? יש דגשים מסויימים? יש רק 3 שמוצעים באתר של ksp https://ksp.co.il/mob/cat/?search=ממיר מדיה אופטי ועוד כמה במחירים מופקעים שמצאתי בזאפ: https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-switching&db7399537=9495205&orderby=rate אשמח להצעות או לפחות הכוונה למה לחפש בדיוק. תו…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. היי, הגדרתי חיבור vpn לפי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=186365.0 החיבור עובד כמו שצריך ובלי בעיות, מה שהשתנה מאז הפעם הקודמת שכן הצלחתי לעשות מיפוי זה שבמחשב המארח יש חיבור ללא חייגן, אייפי קבוע וראוטר(כל הפורטים בראוטר פתוחים) (קודם היה מודם רגיל וחייגן וזה עבד) ההודעה שאני מקבל היא: the network path \\server\c could not be found server מתייחס לשם המחשב המארח(ניסיתי גם את האייפי הקבוע שקבלתי מהספק אבל זה לא עזר) C מתייחס לכונן שמוגדר לשיתוף במחשב המארח אולי הבעיה היא שאין חייגן כדי להגדיר אותו משותף או משהו כזה אני בטוח שזו איזו הגדרה זניחה אבל ניסיתי כל מה שאני מכיר... כל עזרה תתקבל בברכה,

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by nissim segev,

שלום רב, קניתי מאריח טווח לאינטרנט D LINK ומשום מה הוא לא מתחבר לי. האם ישנה אפשרות אחרת להאריך את טווח האינטרנט? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת ראוטר שמתאים לחיבור כבלים (הבנתי שיש הבדל בין ADSL) ואם אפשר גם את המחיר שלו ... תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני גר בדירת 5 חדרים כאשר הראוטר יושב בקצה אחד - חיבור האינטרנט שלי הוא 15 מגע בזק בחדרים המרוחקים הקליטה גרוע, בבדיקה של מהירות גלישה המהירות במחשבים המרוחקים 2.5 מגה כאשר מעבירים את המחשבים המרוחקים ליד הראוטר הקצב עולה ל 10 מגה, המחשב שמחובר לראוטר בכבל גולש ב 15 מגה ויותר. החלפתי לראוטר חזק יותר והשיפור היה קטן , הוספתי ACCESS POINT של EDIMAX ושוב שיפור קטן - 3.5 מגה במחשבים המרוחקים. אני די מיואש ומחפש ראוטר חזק ככל האפשר עד תקציב של 1000 ש"ח. למי יש רעיון? המלצה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by dog,

ראשית יש לי שאלה כללית. כשאני נכנס לפורום דרך אקספלורר ( אתו אני עובד לאחרונה) זה מעלה לי מעין דף מבולגן, שלא כמו בפיירפוקס. האם עלי לעשות משהו שקשור לפלגאין וכדו' לגבי האתר הזה ? לנושא עצמו: החבילה שלי בהוט/נט ויזון היא 30 מגה הורדה 1.5 העלאה. עד לא מזמן הכל עבד כנדרש על פי המהירויות הנ"ל. מאתמול שמתי לב שכל אתר שאני מנסה לפתוח לוקח לו המון זמן( דבר שנשמשך גם כעת). בדקתי מהירות הורדה גם באתר נטויזון וגם בהוט. המהירויות נעו בין 3 ל7 מגה. מהירות העלאה בסדר. בשעת הבדיקה לא רצה ברקע כל הורדה וכדו'. יצרתי קשר עם תמיכת נטויזון וגם הוט, שניהם טוענים שאצלם הכל נראה תקין ואולי זו בעיה אצלי. גם בחיבור ישיר של המודם של הוט הבעיה לא נפתרה. הרצתי אנטי תולעת, אנטי וירוס , עשיתי את כל…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Saari,

יש לי D-LINK 6850U שמתפקד בתור מודם ונתב ואליו מחובר סטרימר וגם TPLINK TL-WR941ND בחיבור קווי שמגדיל את הטווח ומחובר גם הוא לעוד 2 מכשירים בקווי. הייתי בחו"ל תקופה והאינטרנט לא עבד בא טכנאי של בזק החריב לי את כל ההגדרות, לאחר ששיחזרתי את המערכת עם שם שונה אני שם לב שבחיפוש הרשתות עדיין יש את הרשת הקודמת (נעשו מספר ריסטים ל-2 המכשירים) עם זה לא הייתה לי בעיה אבל לפעמים אני יכול להיות מרחק של מטר מהראוטר והוא רושם שאין אינטרנט ככה פתאום. בנוסף, אין לי אינטרנט בסטרימר בזמן האחרון, כלומר הכבל מחובר, יש נורה בסטרימר הוא גם רושם שהוא מחובר אבל בפועל אין אינטרנט אצלו כשבמחשב כן יש. אני רשמתי פה מספר בעיות שלא בטוח שקשורות אבל אני שוקל להחליף את הציוד ב…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.