עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by liordavid,

שלום לכולם: מחפש נתב עבור עסק קטן של חבר, העסק מתחבר להוטבוקס (שקורס לעיתים קרובות מדי), הדרישות מהנתב: 1. 7 מצלמות FHD 2. 4 מכשירי סלולר חדשים (תקן AC) 3. מחשב גיימינג המשמש גם כמשתף קבצי מדיה 4K וסאונד ברשת 4. 2 מחשבי NUC I7 5. 2 לפטופים SKYLAKE 6. המחשבים מורידים הרבה מהרשת - בעיקר יוטיוב ב4K תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מסוג D-Link Wireless N Router DIR-615 ב151 שקל, שווה את ההשקעה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. חברים אני ממש בור בכל העניין לרשתות וכל הדברים האילה. יש לי בבית 3 משבחרים שהיתי רוצה לעשות ביניהם רשת ויש לי גם ADSL שהיתי רוצה לשתף אותו בכל המחשבים ושכל שלושתם יוכלו לגלוש בו בו זמנית. (אני שמעתי משהו שבשביל זה אני אצטרך להשאיר את הממחשב שאליו מחובר האינרנט המקורי פתוח כל הזמן.. ואין לי בעיה עם זה.) חוץ מזה בשלושת המחשבים יהיה מותקן WIN2K. ולא היתי רוצה לקנות האב או סוויטץ כי יש לי מספיק כרטיס רשת כדי לשרשר את המחשבים. אז מה דעתכם יהיה לי הכי כדאי לעשות? ומישהו יכול להסביר לי מזה שרת ומה תפקידו?? ואם אני אצטרך גם שרת? תודה רבה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by nim901,

עריכה: לא רציתי לפתוח נושא חדש אז שיניתי את הכותרת שלום, לפני כמה ימים אבא שלי קנה את הראוטר הזה http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=107&catcode=67 ויש לי את המודם b-fucus ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט הגדרתי לפי המדריך שיש בדיסק ולפי המדריך שבאתר ולא עזר לחצתי connect וקיבלתי הודעת שגיאה שאין אפשרות להתחבר לאינטרנט :-\ מישהו יכול לעזור לי ? תודה מראש וחג שמח עריכה: אני מחובר דרך ADSL של ברק 1.5 מגה ועוד דבר אם אני מחבר עוד מחשב לא צריך לעשות כלום חוץ מלחבר את הכבל רשת נכון ?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אהלן חברים, התחברתי לאחרונה ל סיב האופטי של בזק (1GB/100M) אני מתלבט אם להעביר את הטלוויזיה שלי ל פרטנר TV או סלקום TV / כל ספק אחר שמשדר דרך האינטרנט. בנוסף אני משחק במשחקים ONLINE שדורשים פינג נמוך ולייטנסי נמוך (FIFA, EFT וכדומה). האם טלוויזיה עם Streamin תקח רוחב פס רחב ותפגע באיכות בזמן משחקים (כגון פינג גבוהה יותר, Latency גבוהה יותר, פאקטלוסים) אשמח אם למישהו יש מידע בנושא.

6. Started by אביחי לוי,

אני מחפש נתב משולב מודם כרגע התקציב פתוח, אשמח אם תציעו משהו טוב. יש לי תשתית של הוט אבל לא רוצה שהנתב יתמוך רק בהוט למקרה ואעבור לבזק. לא יודע אם זה משנה אבל אני משחק הרבה משחקי אונליין והמהירות חשובה לי. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. היי, הגדרתי חיבור vpn לפי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=186365.0 החיבור עובד כמו שצריך ובלי בעיות, מה שהשתנה מאז הפעם הקודמת שכן הצלחתי לעשות מיפוי זה שבמחשב המארח יש חיבור ללא חייגן, אייפי קבוע וראוטר(כל הפורטים בראוטר פתוחים) (קודם היה מודם רגיל וחייגן וזה עבד) ההודעה שאני מקבל היא: the network path \\server\c could not be found server מתייחס לשם המחשב המארח(ניסיתי גם את האייפי הקבוע שקבלתי מהספק אבל זה לא עזר) C מתייחס לכונן שמוגדר לשיתוף במחשב המארח אולי הבעיה היא שאין חייגן כדי להגדיר אותו משותף או משהו כזה אני בטוח שזו איזו הגדרה זניחה אבל ניסיתי כל מה שאני מכיר... כל עזרה תתקבל בברכה,

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Ashdod,

שלום , אשמח אם תוכלו לענות לי מספר שאלות לפי מהבנתי רשת VPN זה רשת וירטואלית כלומר שכל אחד יכול להקים אותו במחשב שלו האישי ולשתף אותו עם חברים שלי בכדי להעביר קבצים ביניהם או לשחק במשחק רשת משותף חשוב לי לדעת אם זה נכון במידה ולא תתקנו אותי עכשיו הבנתי שיש הקשר בסרבר 2008 עם רשת VPN אני רוצה לדעת איך זה קשור VPN סרבר 2008 בנוסף רציתי לדעת משהו למבינים עומק ברשתות בלבד .! אני לא מצליח לחבר משהו בראש אומרים שsebnet mask זה סוג של איפי שעוזר למנהל הרשת לדעת באיזה רשת הוא שייך, עכשיו סבבה אני יודע מה זה sebnet mask 255.0.0.0 ויש עוד קלאסיים שאני מכיר A-B-C- אבל השאלה שלי היא איך לעזעזל אני אמור לדעת איזה רשת שייך ? לפי חישוב בינארי ? לפי מה ? אני מקווה שהבנתם אותי !! כן …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אהלן חברים, קניתי מדפסת של XEROX מסוג 120PEi המדפסת בעלת יכולת להתחבר ישירות לראוטר. עכשיו, במחשב שלי אני לא רואה אותה, לא משנה מה ניסיתי. ניסיתי להכנס להגדרות של הראוטר עם בhttp://192.168.0.1/ וזה לא הצליח, כנראה שהוא מוגדר בכתובת אחרת (?) מה השלבים להגדרת המדפסת כמדפסת רשת? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by 11iceman11,

שלום לכולם, לאחרונה אני חווה בעיות בטעינת אתרים דרך כל דפדפן שקיים- אתרים לא עולים, עולים בצורה חלקית בלי תמונות / flash. הבעיה היא רק בטעינה של עמודים, הורדה של קבצים או העלאה של קבצים מתבצעת בצורה תקינה בהתאם לרוחב פס שיש לי. בבדיקה מול בזק וספקית האינטרנט שללו שמדובר במודם / קו / נתב שיש לי. נסיתי להריץ כל תוכנת spam, spyware ו-antivirus שאני מכיר ולא מצאתי כלום. בנוסת הרצתי Hijack כדי לבדוק אם יש משהו שרץ ברקע שגורם לזה וגם פה אני לא רואה משהו חריג, מצ"ב ה-LOG: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 20:07:11, on 12/04/2010 Platform: Unknown Windows (WinNT 6.01.3504) MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.7600.16385) Boot mode: Normal Running processes: …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. עד עכשיו היה לי מודם USB דגם ECI b-focus 150, הוא כצפוי ממודם של בזק הלך לעולמו. אני הולך להחליפו ורציתי לדעת איזה מודם כדאי לקחת USB או רשת ואיזה מה"מבחר" שבזק מציעה עדיף. אין לי כל כך ידע בנושא, אבל במודם שהתפגר יכלתי לקבל IP חדש עם כל התחברות. הייתי רוצה שזה יתאפשר גם במודם הבא (אם זה בכלל קשור ), אפשרי במודם רשת?.. תודה!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. חג שמח לכולם... יש לי בעייה של פורטים סגורים, ולמרות שעברתי (כניראה) על כל הדברים האפשריים, עדיין לא מצאתי את הסיבה לכך. ברשותי ראוטר מסוג Powernet par-720g, שבו הFirewall מנוטרל , ובנוסף חבילת KIS, שגם בה הFirewall מנוטרל. הFW של הווינדאוס גם הוא מנוטרל. ולכן אני לא מוצא סיבה מדוע אני מקבל עדיין פורטים סגורים. ניסיתי להחליף בין מגוון רחב של פורטים ביוטרנט, אך שום דבר לא עזר. רעיונות? תודה מראש Install

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by dandisc,

שלום! התקשרתי לבזק ואמרתי להם שמודם USB (ale 130( עושה לי בעיות למשל שהמודם מותקן אז המחשב לא נכבה אוטומטית אבל שהמודם מותקן אז זה כן נתקע באמצע הכיבוי..אז האם לדעתכםבמודם רשת הבעיות האלה לא יקרו? ויש לי כרטיס רשת on board זה מספיק?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Bone-Breaker,

יש לי רשת ואני רוצה לדעת מה לעשות כדי שאני יוכל לראות מה שיש במחשב השני וכבר עשיתי share אבל אני לא מצליח לראות את המחשב השני מה לעשות?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by dog,

ראשית יש לי שאלה כללית. כשאני נכנס לפורום דרך אקספלורר ( אתו אני עובד לאחרונה) זה מעלה לי מעין דף מבולגן, שלא כמו בפיירפוקס. האם עלי לעשות משהו שקשור לפלגאין וכדו' לגבי האתר הזה ? לנושא עצמו: החבילה שלי בהוט/נט ויזון היא 30 מגה הורדה 1.5 העלאה. עד לא מזמן הכל עבד כנדרש על פי המהירויות הנ"ל. מאתמול שמתי לב שכל אתר שאני מנסה לפתוח לוקח לו המון זמן( דבר שנשמשך גם כעת). בדקתי מהירות הורדה גם באתר נטויזון וגם בהוט. המהירויות נעו בין 3 ל7 מגה. מהירות העלאה בסדר. בשעת הבדיקה לא רצה ברקע כל הורדה וכדו'. יצרתי קשר עם תמיכת נטויזון וגם הוט, שניהם טוענים שאצלם הכל נראה תקין ואולי זו בעיה אצלי. גם בחיבור ישיר של המודם של הוט הבעיה לא נפתרה. הרצתי אנטי תולעת, אנטי וירוס , עשיתי את כל…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום. אני מבקש המלצה לראוטר שיעבוד טוב בחיבור L2TP במהירות 30 מגה (שיצליח להעביר את מלוא המהירות) תקציב עד 400 ש,ח. הספק הוא נזק בינלאומי. הבית הוא קרקע קומה אחת והראוטר כמובן לא יהיה בממד . אין דרישות מעבר למה שציינתי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. לפי בדיקה באתר של power ngn אני מחובר דרך הכבל החדש. בהתחברות ביקשתי חיבור דינמי ללא חייגן. זה חיבור שבעיקרון תמיד היה יציב אצלי. המחירים ללקוח חדש שקיבלתי הם 69 ש"ח להוט ו 36.5 לבזק בינלאומי. מחירים סטנדרטיים לאחר מיקוח קצר. לא טובים מידי ולא גרועים. כלקוח חדש אני מרגיש שאין לי ממש כוח. בכל אופן, הסיבה העיקרית שעברתי מ 012 ששם הוצא לי מחיר של 98 שקלים בשימור הוא נושא הטורנטים. לא היו לי כל טענות כלפי התקשורת דרך פורט 80 ויוטיוב וכיוצא באלה של 012. הטורנטים היו מקרה כואב ועמדו על כרבע מהירות לכל היותר. התחברתי ל 014, המחיר עלה, אבל הטורנטים נותרו כשם שהיו חחח. גם למרות ה power ngn שאני לא בטוח למה הוא טורם לי בכלל. אולי למישהו כן. לי לא. התקשרתי לשאול כמה עולה חבילת גיימר…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני גר בדירת 5 חדרים כאשר הראוטר יושב בקצה אחד - חיבור האינטרנט שלי הוא 15 מגע בזק בחדרים המרוחקים הקליטה גרוע, בבדיקה של מהירות גלישה המהירות במחשבים המרוחקים 2.5 מגה כאשר מעבירים את המחשבים המרוחקים ליד הראוטר הקצב עולה ל 10 מגה, המחשב שמחובר לראוטר בכבל גולש ב 15 מגה ויותר. החלפתי לראוטר חזק יותר והשיפור היה קטן , הוספתי ACCESS POINT של EDIMAX ושוב שיפור קטן - 3.5 מגה במחשבים המרוחקים. אני די מיואש ומחפש ראוטר חזק ככל האפשר עד תקציב של 1000 ש"ח. למי יש רעיון? המלצה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום! עד עכשיו הייתי עם ראוטר רגיל תקן G כי היינו בחדרים רגילים, עכשיו אני הולך לעבור לחדר ממ"ד ושמעתי שיש בעיה עם זה!, צריך איזה משהוא מיוחד? התקשרתי לבזק אמרו לי HOME PLUG ואמרו לי שיש איתו מידי פעם תקלות שהוא מתנתק וזה מה זה לא טוב בשבילי, ראוטר תקן N זה טוב לממדים? מה האופציה הטובה ביותר?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום ברשותי ראוטר וכרטיס PCMCIA (נייד) אלחוטיים של EDIMAX (ראוטר 6114Wg וכרטיס EW-7108PCg). רציתי לדעת אם אפשר לשנות את האות של שני המכשירים.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by eladh16,

שלום יש לי נתב מדגם asus am604g. אמשח אם מישהו יגיד לי איפה אני יכול בממשק של הנתב להגדיר IP סטטי. איפה זה נמצא בדיוק שם? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by clix,

צהריים טובים(: קיבלתי מבזק את הנתב הנ"ל ויש לי איתו כמה בעיות קטנות: לפעמים הוא לא טוען אתרים עד הסוף(לא אתרים ספציפיים) ולעיתים קרובות הוא מסנן על דעת עצמו הודעות במסנג'ר. אגב,זה קורה גם בגלישה חוטית וגם בגלישה אלחוטית(לא יודע אם קשור,אבל ציינתי בכל זאת..) תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by urich,

אני גותב את הפוסט הזה לא כהשמצה או כפירסום. אלא כעובדות לפי נסיוני האישי. אני הייתי לקוח נטוויז'ן 7!!!! שנים כבר כל פעם חידשתי התחייבות וכו', עד היום הייתי מרוצה מהכל- יציבות (בקושי היו ניתוקים לעומת אינטרנט זהב שמנסיוני פעם בכמה זמן מפסיקים לעבוד לחצי יום) , שירות, תמיכה טובה, ומהירות ומחיר (שהוא בדיוק כמו בשאר החברות למרות היותי לקוח ממש ותיק). עד לפני 4 חודשים בערך שאז המהירות בהורדות ב utorrent צנחו לזחילה, מבלי ששיניתי כלום אצלי (אני גם משתמש בראוטר שלו שונו בו הגדרות). לא עזר שינוי פורטים או כלום וכשפניתי לתמיכה (שתמיד היו מאוד מועילים), ביטלו את הפנייה שלי בכך שהתמיכה הטכנית לא מתעסקים עם טורנטים. גם הפורום המעולה פה לא ממש עזר חוץ מהעובדה שרצו שמועות על הגבלת מהיר…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by loopsteron,

שלום לכולם. התקנתי לחבר שלי את הנתב הזה לפני כחודש עם מודם כבלים. הגדרתי הכל כמו במדריך ב - PPTP. במשך חודש ימים לא הייתה בעיה והוא גלש באינטרנט יופי (הספק הוא אינטרנט זהב). היום הפסיק לגלוש. לא מצליח לגלוש. בדקתי בחלון הסטטוס בנתב - הוא מקבל כתובת חוקית,שער ו DNS מאינטרנט זהב והכל נראה כשורה. יותר מזה לחצתי על התנתק ואמרתי לנתב להתחבר שוב. בחלון הסטטוס של הנתב שוב מוצגים כל הנתונים (הפעם שונים) והכל נראה תקין מבחינת החיבור לספק. התומך באינטרנט זהב אומר שרואה את הנתב מחובר. המצב הוא כזה: אין אפשרות להוציא פינגים מהמחשב החוצה לאינטרנט. יש פינג לנתב. בטרייס לאינטרנט הטרייס נעצר בנתב. המחשב , הנתב והמודם אותחלו ועדיין אותה בעיה. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה? מדוע הנתב אינו מוצ…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Cypherlz,

אהלן, אני מחפש נתב חדש שתומך ב100 עשיתי השוואה בין שני נתבים שברשותי ואני מחובר כרגע ל100 מגה של נזק ונטוויז'ן אחד bezeq netgear vegn2610 איתו אני מגיע עד 55 מגה ועוד ראוטר שקיבלתי חדש מבזק שאני משלם עליו דמי שכירות שהוא bezeq DLINK 6850U שאיתו אני מגיע ל 70-75 מגה יש אופציה לרכוש נתב זול שיכול להגיע ל75 מגה ואולי גם יותר?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים