רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים התחיל להיות לי בעיות שאני לא יכול להכנס לפורום של גימר ולאתר VGAMES ועוד כמה אתרים (כשאני נכנס לאתר זה טוען וכתוב בוצע ולא קורה כלום דף לבן) אז לכל מי שיש בזק שיכנס רגע ויבדוק עם האתר הזה פועל : http://www.vgames.co.il הפילו התקנתי דפדפן חדש זה לא עזר. אז אם האתר פועל לכם תגידו ותעזרו לי בבקשה ועם לא פועל אז תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש דרך? זה בין 100 ל300 ואני צריך לשפר את ה300...
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע את ה"ראוטר" של SPEEDTOUCH 570 נראה לי וזה הדבר הכי (סליחה על המילים) מסריח ומעפן שראיתי מימי, לא קורה מצב שאני לא מקבל פינגים של 1000 כל כמה שניות, ואני שחקן משחקי רשת וזה פשוט בלתי נסבל אני לא מסוגל לזוז! אני רוצה לקנות ראוטר נורמלי, לא אלחוטי כמובן, במחיר סביר ושיפעל על הצד הטוב ביותר. שמעתי ש EDIMAX זאת חברה טובה, מה אתם אומרים? כל הודעה תתקבל בברכה אך אם מישהו לא שלם עם הודעתו נא לא לכתוב, תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 1Gigabit פייבר של סלקום. וה-Gateway שהם נותנים הוא מודם פייבר משולב ראוטר, בלי אפשרות לבטל את הראוטר (Bridge) ראיתי שרשמו פה בפורום שאפשר לבקש מתאם לסיב והם נותנים. אז זהו שלא, הם לא נותנים יותר, גם כשהצעתי לשלם להם על זה. קניתי מערכת MESH והשאלה שלי, אם אני אחבר אותה ל-Gateway של סלקום ואשים אותה בתוך DMZ זה יפתור לי לגמרי את הבעיה של ה-Double NAT? והאם מבחינת ביצועים תיהיה פגיעה? הרי אני לא סתם משלם בשביל Gigabit אני אעריך מאוד כל תשובה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי! אני מחפש מתאם רשת אלחוטי שתומך בוודאות ב-WINDOWS 7 32BIT בגרסת ההפצה (הגרסה שנמכרת בחנויות) (בוודאות, כלומר: במפרט שמספק היצרן כתוב במפורש שיש תמיכה ב-WINDOWS 7, או שיש דרייבר רשמי שנוסה ע"י הרבה אנשים וידוע שהוא עובד). תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נגיד סרט של 700MB רגיל DVDRIP.. לצפייה ישירה.. כמה זמן היה לוקח לטעון כזה דבר עד שאתה יכול לראות אותו..? ומה לגבי סרט HD של 4.5GB.. לצפייה ישירה.. כמה זמן המשתמש היה צריך לחכות שהאתר יטעון את זה..? זאת אומרת זה אפשרי בכלל..?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מצליח להתחבר מהלפטופ לשולחן העבודה של המחשב הנייח כאשר אני מחובר דרך הראוטר של הבית. השאלה שלי היא: איך אני יכול להתחבר לשולחן העבודה כשאני לא בבית?.. בתודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי ראוטר של LEVEL ONE. בכל אופן, עד היום הכל היה מצוין. לאחרונה קניתי את CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2 [כמו רבים וטובים אחרים ]. במהלך המשחק הבחנתי כי ישנה בעיה בהגדרת הNAT שלי ולפיכך נתבקשתי ע"י המשחק לפתוח את הUPNP בראוטר. הבעיה היא, שברגע שבו אני פותח את הUPNP, אף מחשב ו\או פלאפון לא מסוגל להתחבר לרשת הWIFI שלי ואפילו לא לזהות אותה! בשניה שUPNP מופעל, היא פשוט לא ברת-גילוי יותר ולא ניתן להתחבר אליה כי וירטואלית, היא לא קיימת יותר ע"י שום מחשב שבטווח קליטה שלה. יש למישהו מושג למה זה קורה? צריך לשנות משהו בהגדרות?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יצרתי רשת VPN בנתב שלי בבית (TL-ER604W), הנתב במשרד מחלק את ה IP בין 192.168.209.1 ל 192.168.209.99 הנתב בבית מחלק את ה IP בין 192.168.209.101 ל 192.168.209.199 192.168.209.100 מוגדר ככונן רשת בבית IP קבוע הIP שלי בבית קבוע. אני מתחבר בהצלחה לרשת מהמשרד גם ב XP וגם ב 7 ואני גם נכנס להגדרות של הנתב שבבית דרך המשרד מהדפדפן (זה אומר שאני באמת מחובר ל VPN בהצלחה) ואפילו אם אני כותב את הIP של אחד המחשבים בבית בשורת כתובות של הסייר קבצים זה נכנס לי אליו כאילו בחרתי בו בין המחשבים ב"רשת" (ב"מחשב שלי" בצד) ועדיין כאשר אני נכנס ל"רשת" ועושה רענן, הסריקה האוטומטית של הוינדוס (7\XP) לא מוצאת את המחשבים שברשת הביתית שלי למרות שאני מקושר אליה ב VPN. מישהו יודע למה? יכול …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
מעוניין ליצור חיבור VPN לחיבור מרחוק כדי שאני יוכל להיכנס למחשב שלי בבית מכל מקום אחר. יש לי על המחשב בבית מערכת הפעלה WIN7 ,עם שם משתמש וסיסמא+קיים לי IP קבוע ויש לי ראוטר מדגם אדימקס מהם השלבים ליצירת החיבור??
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיון חסימה של הספקית בזק בין לאומי לאייפי של אתר ושרת של הורדות שמאפשר להוריד בכול רוחב הפס בזק בין לאומי המתגאה לומר שהיא לא חוסמת כמו שאר החברות חסמה אתר וזה רק בגלל שמשתמשים אצלה השתמשו בכול רוחב הפס שלהם ובכך גרמו "עומס" או משהו כזה עכשיו לפי מה שאני יודע אין ספקית גדולה בארץ אשר לא חוסמת
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עברתי מויהדוס XP לוינדוס 7 המחשב לא מזהה thompson tcm425 שמחובר דרך הוט הורדתי את הדרייבר מהוט ואפילו אחרי שאני כביכול מצליח להגרום לויהדוס לזהות עדיין לא נוצר חיבור לאינטרנט מישהו יודע לגבי המודם הזה ווינדוס 7 זה לא המחשב בבית שלי אלא מחשב אחר במשפחה מרגיש כאילו אני אצטרך להתקשר להוט ויגידו לי שהמודם הזה לא מתאים עם וינדוס 7 אבל אני מנחש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היתקשרתי כבר לתמיכה תכנית הם אומרים שזה לא בעיה אצלם ואני מחובר אצל 012 ושגיאה 678 זה שהמחשב המרוחק לא הגיב והוא רושם את אפילו שהמודם מכובה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי זה מספר חודשים אני נאבק בעניין טכני ואולי מכאן תבוא הישועה. יש לי מערכת שיושבת באתר מרןחק ומחוברת עם ראוטר סלקום עם כתובת קבועה. להלן הממצאים :- 1. כאשר אני שולח פינג (נאמר ל YNET) מהמחשב הרחוק שמחובר לראוטר סלקוםאני מקבל תוצאות סבירות של 50MS 2. כאשר אני שולח פינג מהמחשב בבית (דרך הוט) לYNET אני מקבל תוצאות של כ 7MS וגם זה טוב לי. 3. הבעיה מתחילה כשאני שולח פינג מהמחשב בבית למחשב הרחוק, כלומר לראוטר סלקוםת אני מקבל תוצאות של 300MS וזה ממש לא טוב עבור האפליקציה שאני מפעיל...! סלקום מגרדים את הראש ולא יודעים מה לעשות...!! יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי השקת חבילת 5MB, הגדלת הupload ל10% מהערוץ היורד עכשיו בזק מתחילה בניסוי לADSL2. למרות שלפי דעתי הכנסת ADSL2 היא בעיקר בשביל לספק שירות VOD ללקוחות yes אחרת יכול להיות שהיו עוברים שנים עד שהינו רואים שינוי מצד הטכנולוגיה. כרגע הניסוי מתבצע על מהירות 8MegaBit, כלומר סוף סוף 1Megabyte לשניה. שזה אומר הורדה של גיגה תיקח כ17 דקות, שזה ממש פריצת דרך. ADSL2 יכול להגיע עד ל12 מגה הורדה וADSL2+ יכול עד 24 (כנראה התקן הסופי שבזק יוציאו הוא ADSL2+, איפלו הראטורים האלחוטים שהם מוצאים היום תומכים בזה), הבעיה היחידה שבכל התקנים האלה הערוץ העולה "תקוע" ב1Megabit- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3312293,00.html
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ב"ה שלום רב חברים קודם כל הרשת אצלי קצת שונה (ולא רגילה) מה שקורה זה שיש לנו 2 מבנים אחד ליד השני אצלי המחשב מחובר לאינטרנט ומהמחשב יוצא כבל לסוויץ עם 5 יציאות (ICS) וממנו הולך אינטרנט לבית השני עם כבל עד היו בו היו צריכים שם את הראוטר הכל היה בסדר כי מתחבר ישירות למחשב והמחשב שם גולש טיל עכשיו שמתי שם את הראוטר וחיברתי אליו את הכבל שמגיע ממני ל WAN ומיציאה 1 או 2 של הראוטר חיברתי למחשב שיהיה לו אינטרנט ושיהיה אינטרנט גם לרדיו החדש הזה של בזק האלחוטי למי שמכיר טוב הרדיו סבבה עובד הכל טוב הגדרתי בראוטר הכל אפילו ידני עדכנתי לו גם קושחה שמשום מה מצויינת כגירסה V3 ולא 3.5 אבל זה מה שהיה לדגם הזה באתר מה שקורה זה או שהאינטרנט במחשב שם פשוט לא זז עובד על 1KB או על 1…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שידרגתי ל-15 מגה, בזק + בזק בינלאומי. כמה KB הורדה אמור להיות לי? והבנתי שיש הבדל בין KB ל-kb? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
HOT החליטה לבטל את המבצעים המיועדים לגולשי האינטרנט המהיר ולעבור לחבילות אינטרנט במחירים קבועים. עד כה, גולשים שהצטרפו כמנויים לחברה נהנו ממחיר מוזל במשך תקופת ההתחייבות, ובסיומה "קפץ" המחיר משמעותית. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3294306,00.html סופסוף HOT הולכים קצת לקראת הלקוחות.
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה הזאת נשאלה לא מעט פעמים בפורומים הזה, אבל הניסוח של כולם היה מה החבילה הזולה הטובה. ואני שואל על שילוב של ניתוב (פינגים), רוחב פס לחו"ל ו-Traffic Shapping של פרוטוקולי תקשורת שונים (HTTP, FTP, Media Streams, P2P), לגבי מחירים, אני כבר יחליט לבד האם זה שווה לי. עבדתי בשנים 2007-2008 בתמיכה טכנית של 012Smile. באותה תקופה זה היה הספק הכי חלש מבחינה טכנית בגלל המיזוג של 012 ואינטרנט זהב. בהתחלה מה שהיה להם להציע ללקוחות פרטיים, זה חבילות רגילות שאיתם הייתה יכול רק לגלוש באתרי אינטרנט, הורדות HTTP היו איטיות, FTP, P2P ומשחקי רשת בכלל לא עבדו. עם הזמן החברה השיקה את חבילת Gamer שהשפעה שלה הייתה לטובה על הכל חוץ מ-P2P. ללקוחות עסקיים היה גם פרופיל Fixed-IP, כמו ש…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
לא הייתי בפורום הזה הרבה זמן ולא שמעתי את הדעות של בעלי הכבלים לאחר תקופה מסויימת
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתאם שיחות 013 מחובר דרך מודם של בזק,החלפנו לראוטר מודם שקניתי באופן פרטי,אני מנסה להכנס למתאם כדיהגדיר לו שיקבל ip אוטומטי,כרגע מחובר ע"י הגדרת חייגן למודם,הצלחתי למצוא מדריך של 013 כמו כן בדקתי במחשב שמחובר למתאם שאכן זהו הdefult gateway ,שאני מגדיר את הכתובת בדפדפן של המתאם זה לא נכנס לממשק שלו.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-