עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי יש לי ראותר של Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC אני לא מצליח להכנס להגדרות של הראוטר. אני מנסה להכניס את כתובת ה- getway כפי שתמיד היתה 10.0.0.138 אך ללא הצלחה. כשנכנסתי לבדוק את כתובת ה-getway שוב ראיתי כתובת 10.100.101.1 הכנסתי את הכתובת הזו לדפדפן ושוב...ללא הצלחה!!! הדפדפן מבצע חיפוש בגוגל של הכתובת במקום להכנס לי אל הגדרות הראוטר. מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש...וכלום לא עוזר אשמח לקבל עזרה בעניין תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ^DaRk-MiNd^,

היי, יש לי את הראוטר כחודש ונתקלתי בתופעה מוזרה שנראה לי התחילה השבוע מדי בוקר כאשר אני קם אני רואה בחיבור הWIFI שלי במחשב שאין גישה לאינטרנט, אותו דבר קורה גם בחיבור אלחוטי מסמארטפון ואפילו בחיבור קווי. כל זאת ועוד, במצב הזה גם אין גישה כלל לממשק של הראוטר והפתרון היחידי הוא לכבות ולהדליק אותו - והכל נהיה בסדר. עדכנתי גרסאת FIRMWARE לאחרונה אך עושה רושם שזה לא שינה דבר. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אורח קוסטה

שלום לכולם, יש לנו בית יחסית ישן בן 24, 120 מטר מרובע עם 5 חדרים יש לנו אינטרנט טריפל של הוט, והקופסא הזאת שלהם הוט בוקס. היא כרגע נמצאת באחד החדרים מתחת לשידה מה שאני חושב שמפריע מאוד לקליטה כי אפשר לומר שאין קליטת WIFI בבית, כרגע בגלל קניית טלוויזיה חדשה לסלון וסטרימר אני מעוניין להעביר את כל הציוד הזה של הוט לסלון מהחדר כי אני רוצה לחבר בחיבור חוטי את הראוטר לטלוויזיה ולסטרימר בסלון ולקנות אולי מאריכי WIFI לחדרים (תגידו לי אתם אם זה פתרון טוב), השאלה באיזו דרך מומלץ לעשות זאת? אם אני מתקשר להוט ומבקש נקודה חדשה ולהעביר את כל זה לשם לסלון מה העלות של כזה דבר? הם יקימו באמת נקודה חדשה או שהם יעבירו כבל מפה לשם? אני מעדיף שתצא נקודה מהקיר ולא יהיה כבל בחוץ על הקירות אבל ה…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by gabrielf,

שידרגתי.. בנתיים ה L2TP עובד ללא צורך בסקריפט אמנם אני לא מקבל 100% מחבילת ה 16 מגה..אבל יש תקלה אזורית ככה שנהיה חכמים יותר בהמשך ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2 [br]פורסם בתאריך: 26.09.2010 בשעה 21:37:48 ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP209-26-10-r15279/ 9/26/10 2:16:00 PM

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by urich,

אני משתמש הרבה בpcanywhre עכשיו יש לי בעיה כאשר אני מתקשר עם מישהו דרך הרשת (חינם ) אני צריך את כתובת הip שלו אך היא משתנה בכל פעם שהוא מתחבר לאינטרנט כיצד אפשר לשמור על הכתובת בכל חיבור וחיבור

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by הלווין,

כיום שבאינטרנט יש עיכוב של בערך 3 שניות מהמזמן הנכון, האם שיהיה במדינת ישראל אינטרנט של כבל אופטי , ולא NGN או ADSL או VDSL, העיכוב הזה יוקטן ואו יתבטל ? ואם זה לא יעזור לזה , האם יש פרטים על פיתוח אינטרנט אחר בנושא הזה ? ולפי דעתכם , אם במשך השנים הקרובות, כל שמות הדומיינים יהיו תפוסים , מה יקרה ? ומתי לדעתכם לקוחות פרטים יוכלו במחיר סביר להשתמש באינטרנט של כבל אופטי ?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by loopsteron,

שלום לכולם. התקנתי לחבר שלי את הנתב הזה לפני כחודש עם מודם כבלים. הגדרתי הכל כמו במדריך ב - PPTP. במשך חודש ימים לא הייתה בעיה והוא גלש באינטרנט יופי (הספק הוא אינטרנט זהב). היום הפסיק לגלוש. לא מצליח לגלוש. בדקתי בחלון הסטטוס בנתב - הוא מקבל כתובת חוקית,שער ו DNS מאינטרנט זהב והכל נראה כשורה. יותר מזה לחצתי על התנתק ואמרתי לנתב להתחבר שוב. בחלון הסטטוס של הנתב שוב מוצגים כל הנתונים (הפעם שונים) והכל נראה תקין מבחינת החיבור לספק. התומך באינטרנט זהב אומר שרואה את הנתב מחובר. המצב הוא כזה: אין אפשרות להוציא פינגים מהמחשב החוצה לאינטרנט. יש פינג לנתב. בטרייס לאינטרנט הטרייס נעצר בנתב. המחשב , הנתב והמודם אותחלו ועדיין אותה בעיה. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה? מדוע הנתב אינו מוצ…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by kalda01,

<blockquote>איך הכי כדאי לחבר מסך עם תמיכת DLNA לרשת ביתית אלחוטית? האם מומלץ לחבר למסך AP או ראוטר ולהגדיר כREPEATER ? אם כן איזה תוצרת/דגם כדאי לקנות? </blockquote>

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by daviditzhaky,

ראוטר: asus am604g איך לפתוח?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום חברים. יש לי רשת ביתית כאשר שני מחשבים מחוברים לנתב המחשב הראשי שלי מחובר באופן ישיר לנתב והמחשב בחדר השני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי במחשב הראשי כמעט הכל תקין אינטרנט הורדות וכולי. אבל שאני מנסה לעשות פינג לאתרים כמו תפוז ופייסבוק אין תגובה במחשב השני הרוב עובד אבל אתרים כמו תפוז ופייסבוק שהחליטו למשל שהם מסרבים לעלות גם פינג לאתרים האלה לא עובד. השאלה שלי אולי הבעיה בכיוון DNS שלי. היכן צריך לכוון אותו? בנתב? בהגדרת חיבור ב Windows? ובכלל מישהו נתקל פעם במשהו כזה? נ.ב הנתב שלי זה Edimax BR-6204WG מודה לכל העוזרים

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Ashdod,

שלום , אשמח אם תוכלו לענות לי מספר שאלות לפי מהבנתי רשת VPN זה רשת וירטואלית כלומר שכל אחד יכול להקים אותו במחשב שלו האישי ולשתף אותו עם חברים שלי בכדי להעביר קבצים ביניהם או לשחק במשחק רשת משותף חשוב לי לדעת אם זה נכון במידה ולא תתקנו אותי עכשיו הבנתי שיש הקשר בסרבר 2008 עם רשת VPN אני רוצה לדעת איך זה קשור VPN סרבר 2008 בנוסף רציתי לדעת משהו למבינים עומק ברשתות בלבד .! אני לא מצליח לחבר משהו בראש אומרים שsebnet mask זה סוג של איפי שעוזר למנהל הרשת לדעת באיזה רשת הוא שייך, עכשיו סבבה אני יודע מה זה sebnet mask 255.0.0.0 ויש עוד קלאסיים שאני מכיר A-B-C- אבל השאלה שלי היא איך לעזעזל אני אמור לדעת איזה רשת שייך ? לפי חישוב בינארי ? לפי מה ? אני מקווה שהבנתם אותי !! כן …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום, לאחרונה רכשתי את הנתב הנ"ל, ולא הצלחתי להתחבר לאינטרנט בעזרתו. ניסיתי להתקין את Tomato (בהצלחה) אך בכל זאת הנתב לא התחבר על L2TP. מישהו הצליח להתחבר דרכו לאינטרנט בכבלים ?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. רציתי לשאול שאלה בנוגע לרוחב הפס שמשחקים ושימושים אחרים באינטרנט דורשים. נניח ויש לי חיבור של 5 מגה-ביט, כלומר 5 מגה-ביט הורדה ובערך 0.7 מגה-ביט העלאה שזה מה שאנחנו מקבלים כאן בארץ. כעת נניח שישנם שני מחשבים שמחוברים על הרוחב פס הזה בצורה חוטית דרך ראוטר. מחשב אחד משחק במשחק רשת כלשהו והמחשב השני גולש באינטרנט, עושה הרושם שהחיבור מספיק בשביל השימושים האלה. אבל מה אם שני המחשבים מחליטים לשחק ברשת ? כלומר האם משחק רשת דורש יותר הורדה או העלאה באופן כזה ששני מחשבים כבר יסבלו מאיטיות אם ישחקו באותו הזמן ? אני שם לב שכאשר מחשב אחד עושה שימוש במשחק והמחשב השני רואה stream כלשהו באינטרנט אז זה בלתי אפשרי לשחק מכיוון ש - stream תופס המון רוחב פס ואני מניח שגם עושה שימוש בפרוט…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by buyom,

רציתי לדעת אם חברת aquanet היא חברה חרא? כי נודע לי שהחברה משכירה םשרתים מבזק ובזק מגבילה אותם במהירות! וכן חבר אידיוט שלי אמר לי שהאינטרנט של העולם דרך החברה היא בחיבר אנלוגי? בתודה ארזם בויום

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. ברשותי ראוטר כזה, אותו אחד הלבן שבזק נותנים. יש לו שקע USB. אני מנסה לברר איך אני יכול לחבר אליו הרדיסק חיצוני כדי לעבוד איתו דרך הרשת האלחוטית, אבל לא כ"כ מבין כיצד. אשמח לשמוע ממישהו שכבר הצליח כיצד ניתן לעשות זאת. תודה מראש, ערן

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. עד היום היו בהתחייבות בנטויזין, עכשיו נגמרה ההתחייבות ואפשר לעבור למשהו זול יותר היות ויש הרבה חברות חדשות. בחברה חדשה שנקראת FAST נותנים ב50 שקל אינטרנט לחצי שנה במהירות 2.5 מגה , כדאי ללכת עליהם?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by watch out,

שלום שאני מנסה להפעיל סרטים ב youtube לפעמים צריך לבצע כמה פעמים reload בשביל שיוצג הסרט, ולפעמים הם בכלל לא עולים ספק 012 תשתית הוט עצות/ הערות יתקבלו בברכה מה אפשר לעשות לתקן את הבעיה גם תמונות לוקח הרבה זמן שהן עולות

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by nitayc1,

שלום. השבוע קניתי כ.רשת אלחוטי של אדימקס מדגם EW-7128g ולצערי על הפנים. האינטרנט מפסיק לעבוד אחרי דקה שתיים למרות שהוא מסמל שהכל מחובר כמו שצריך עם קליטה של 100% ואין אפשרות להתחבר שוב עד שעושים ריסטרט למחשב אבל אז שוב פעם זה קורה. גם כשהתקנתי את הדרייבר המעודכן מאתר היצרן הבעיה לא נפתרה. יש לי ראוטר של 3com מדגם:3CRWER100-75 דרך אגב - הווינדווס שבו מותקן הכרטיס זה Windows XP SP3 מקווה שיתנו לי להחזיר אותו אחרי שהשתמשתי בו, בכל מקרה אשמח לעזרה בעניין. תודה! 8)

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. הבנתי שאם יש לי ראוטר אני יכול לפצל את המהירויות של כל מחשב בבית אני רוצה לתת לאח שלי 30% ולי 70% מהמהירות כי תמיד במשחקי אינטרנט הוא עושים לי פינג גבוה אז אני רוצה שזה לא יפריע לי שהוא נכנס לקאזה וכאלה יש אולי מדריך לעשות את זה?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום , אני יגדיר שני ראוטרים כדי שיהיה קל להבין אותי. R1 - מחובר החוצה לאינטרנט ולרשת -R2 מחובר לראטור R1 . אני מנסה להעביר בport farward כל פורט שמגיע למשל ממהאינטרנט אל R1 בפורט 1989 , שR1 ישלח אותו לR2 ולאחר מכן R2 ישלח את הפורט הזה לכתובת IP שנמצאת ברשת... למה אני עושה את כל זה? אני מנסה לעשות Wake on Wan אבל R1 שלי לא מעביר את הפורט למחשב כשהוא מכובה(כנראה הARP TABLE נמחק כל כמה זמן) ואי אפשר לשלוח בbroadcast בport farwardig. אז חשבתי שR1 ישלח את הpacket שמגיע בפוקט 1989 אל R2 והוא בתורו ישלח את זה בbroadcast לשרת ואז בעצם המשחב ידלק...(R2 יכול לשלוח בbroadcast). קצת פרטים: R1 - ראוטר של netgear r7000 R2 - ראוטר של linksys wrt54gl , עם firmware של dd-wrt . זהו אם …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by leonchik1976,

אני רוצה להביא לארץ מארה"ב את Airport Extreme (עם תקן שידור ac), האם אמורה להיות איזושהי בעיה מבחינת התקן ישראלי ובמכס לא יעבירו אותו או שלא אמורה להיות שום בעיה? מישהו הביא את זה לארץ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by eins,

שלום, יש לי ראוטר Edimax BR6240WG עד היום לא היה לי שום מילה רעה להגיד עליו. עשה את עבודתו נאמנה אבל היום שידרגתי את החיבור אינטרנט שלי מ 1.5M ל 3M ובבדיקת מהירות אני מוריד על ממוצע של 200 - 220 K . שחיברתי את המודם ישירות למחשב, הגעתי ל350K מה שמביא את המסקנה שרואטר הוא בעצם מגביל את המהירות.... האם ניתן לשנות בהגדרות משהו כדי לקבל את המהירות המקסימלית ? או שפשוט הראוטר הנ'ל לא תומך מעל 220K להורדה... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. מה ההבדל בין 1000/100 אינטרנט של פרטנר מול סלקום ? בסוג האינטרנט ? איכות אינטרנט ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by srulikg,

עומדים להתקין לי את ה-VOD של yes. אני משתמש הרבה בביטורנט. שניהם יפריעו אחד לשני? כמה רוחב פס מנצל ה-VOD?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by WildNight,

היי לפני כמה ימים שידרגתי ל 15 מגה.. ל המחשבים האחרים בבית (כולל סמארטפון) גולשים ב 15 מגה במחשב שלי (עם לוח Z77-D3H) מחובר בכבל הוא מגביל אותי ל 10 מגה , בהתחלה הוא בא להתחבר ל 100 MBPS FULL DUPLEX אבל אחרי זה לא מצליח ונותן 10.. ניסיתי להגדיר ידנית , לא מצליח (לא מתחבר) ניסיתי להגדיר 1 גיג'ה דופלקס (נותן לי 10 מגה) ניסיתי להחליף כבל ל CAT גבוה יותר (נותן לי 10 מגה) ניסיתי לשנות הגדרות MTU (לא עובד..) ניסיתי דרייברים אחרים מכל מיני גרסאות (נותן לי 10 מגה) פירמטתי מחשב , עידכנתי BIOS (לא עזר..) משהו מגביל אותי עם הגישה , אשמח לדעת אם מישהו יכול לעזור. עם כ.רשת אלחוטי נותן לי דופלקס של 54 מגה והוא מנצל את כל ה 15 מגה אבל אני רוצה להתחבר חוטי.. האם יש משהו נוסף שניתן לעשות…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים