רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
חיבור 2 מחשבים בלי רכז או אינטרנט האם זה אפשרי? ואם כן איך? אשמח לקבל תשובה אלעד..
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחוז אובד 67-80 % לא בסדר. (רואה תמונה) של WINMTR כבר עשיתי לפתוח שימוש בDNS של opendns.com DNS ראשי 208.67.222.222 DNS משני 208.67.220.220 בזק ובזק בינלאומי 30 מגה הראוטר netgear VVG2000 בבקשה תעזרו לי פתרון פחות אבוד חיבור תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
הדיון דן על השאלה המאוד פשוה ,מהו הנתב העוצמתי והמתקדם ביותר כיום לשוק הביתי כמובן זה גם כולל את איכות הבנייה של המוצר והעיצוב . לדעתי ההתרחות היא בין ה DIR-855 Xtreme N Duo Media Router בסך הכול לא מצאתי נתב יותר טוב ממנו באתר של D - LINK http://www.dlink.com/products/?pid=548 ל N600 WIRELESS DUAL BAND GIGABIT ROUTER WNDR3700 של NETGEAR http://www.netgear.com/Products/WirelessRouter/WirelessRoutersforHighPerformance/WNDR3700.aspx אישית מעדיף את הנטגיר , איכות הבנייה של NETGEAR מעולה , העיצוב של הנתב גם מאוד נחמד , ולא לשכוח את מעבד ה680MHZ שבו הנתב מצוייד אז ... מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים. אני בבעיה. אני עם חברת Time Warner. כדי להוריד את עלויות ההתקנה, שלחו לי ציוד לבית. הציוד כולל: - מודם (Motorola SURFboard SB5101U) - נתב כבל שמגיע מחוץ לבית (שחור, עם פין בסוף ואום), כבר נמצא. נתבקשתי לחבר את הציוד ולהפעיל את "האינטרנט". - חיברתי את הציוד - קודם מודם מאושר על ידם. ואז נתב. הכל טוב ויפה, רק שאני לא מצליח לגלוש. על האייקון של הרשת האלחוטית (למטה, ווינדוס 7) מופיע סימן קריאה צהוב. האם אוכל להיעזר בכם? ראוי לציין שמצאתי את כתובת ה IP, הקשתי אותה בשורת הכתובת של הדפדפן, והגעתי להגדרות של הנתב. Belkin. עד כאן הכל טוב, אבל לא יודע מה עושים עכשיו כדי להשיג גישה לאינטרט. תודה!!!
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
HOT החליטה לבטל את המבצעים המיועדים לגולשי האינטרנט המהיר ולעבור לחבילות אינטרנט במחירים קבועים. עד כה, גולשים שהצטרפו כמנויים לחברה נהנו ממחיר מוזל במשך תקופת ההתחייבות, ובסיומה "קפץ" המחיר משמעותית. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3294306,00.html סופסוף HOT הולכים קצת לקראת הלקוחות.
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחובר כרגע לנטויז'ן. יש לי מודם אלקטל משודרג לפרו עם גרסת תוכנה 281, וגרסת המודם היא 8606. בשידרוג יצרתי חייגן באלקטל שיתחבר אוטומטית לנטויז'ן. עכשיו אח שלי שלומד בטכניון צריך להגדיר חייגן נוסף, בשביל להתחבר לשרתים של הטכניון. הוא צריך את השרתים האלה למטרות לימוד של הטכניון, והבעייה היא שאי אפשר לעבוד איתם באינטרנט באופן חופשי, ככה שהחייגן לנטויז'ן גם הכרחי. לפי היגיון, חשבתי להוסיף בהגדרות ה-Web של האלקטל חייגן נוסף: דבר ראשון להוסיף ב-Phonebook עוד ערך. ודבר שני, ב-PPP לעבור בין חייגן לחייגן, ע"י בחירה של Off בחייגן המתאים, ו-On לחייגן השני. אז יש לי כמה שאלות: 1. זה אפשרי בכלל לעבוד עם אלקטל ועם שני חייגנים בתוכו? כל פעם להתנתק מאחד ולהתחבר לשני? 2. ב-Phonebook, בע…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי בנייח ואני לא משתמש בו כי אני מתחבר לראוטר שנמצא בחדר אחר בחוט. האם ניתן להפוך את הכרטיס רשת שלי למיני ראוטר ככה שהקליטה האלחוטית בחדר שלי תיהיה גבוהה יותר כי יש לי גם לפטופ תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לם לכולם..אז ככה הקדמה ופירוט : יש לי מחשב אחד בחדר שלי שאני יקרא לו המחשב הראשי הוא כולל: כרטיס רשת און בורד של נוידיה כרטיס רשת רגיל פשוט של חברת realtek המחשב מחובר עם כבל רשת מכרטיס הרשת של realtek למודם מסוג thomson (זה מודם ולא ראוטר). בכרטיס רשת של נוידיה אין לי שימוש ביננתים. --- בחדר של אחי יש מחשב שאני יקרא לו מחשב משני הוא כולל: כרטיס רשת פשוט רגיל של חברת realtek . עכשיו אני רוצה לעשות רשת ביתי אלחוטית בין שני המחשבים שגם אחי יוכל לגלוש? מה אני צריך לקנות ? איזה ראוטר עדיף לי? צריך כרטיס רשת אל חוטי לשני המחשבים? אני מבולבל... לשנינו יש מערכת xp ...המרחק ביני ובינו הוא בערך כ- 8-10 מטר.. ויש לי אינטרנט בכבלים,נטויזין,3m . לציין כי אני ממש לא מבין בדברים האלה…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עברתי מויהדוס XP לוינדוס 7 המחשב לא מזהה thompson tcm425 שמחובר דרך הוט הורדתי את הדרייבר מהוט ואפילו אחרי שאני כביכול מצליח להגרום לויהדוס לזהות עדיין לא נוצר חיבור לאינטרנט מישהו יודע לגבי המודם הזה ווינדוס 7 זה לא המחשב בבית שלי אלא מחשב אחר במשפחה מרגיש כאילו אני אצטרך להתקשר להוט ויגידו לי שהמודם הזה לא מתאים עם וינדוס 7 אבל אני מנחש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברצוני להחליף את המודם ראוטר הנוכחי שלי - D-Link 2650. טווח השידור שלו מאוד מצומצם ובמרחק של 10 מטר עם קיר אחד שחוצץ לא קולטים כלום ובכלל, נמאס לי מהחיוב זיכוי הזה של בזק... אני מעוניין שהמודם ראוטר יתמוך במהירויות גבוהות (100mb) בנוסף לתמיכה בתשתית hot (אם יש אפשרות כזאת). ראיתי את המודם ראוטר TP-Link 8960: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766591 האם הוא מומלץ או שיש משהו עדיף במחיר? הוא ייתן שיפור מה- D-Link הנוכחי שיש לי?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה שדרגתי את מהירות האינטרנט בבית ל300Mbps ובנוסף קניתי ראוטר-מודם מתאים - TPLINK TD-W9970. הראוטר-מודם הקודם שהיה לי, הוא הsmart-box של אורנג' אשר תומך עד 100Mbps, שהיה גם אחראי על שני קוי voip שהיו הטלפון של הבית. כנראה הייתי תמים, וחיבור פשוט בין שני הראוטרים, גרם לזה שכל המחכשירים שמחוברים לראוטר החדש מקבלים את מהירות הגלישה החדשה, אבל נותרתי ללא קו טלפון. אשמח לעזרה בקנפוג שני הראוטרים כך שיהיה לי קו טלפון וגם לנצל את מהירות האינטרנט הגבוהה יותר. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעקבות מעבר לויסטה נאמר לי בבזק שיש להחליף את המודם החיצוני שהיה לי במודם רשת האם יש לבזק גם מודם רשת שיכול לשמש כנתב? האם שווה בכלל להחליף או לנסות קודם עם הנוכחי? אגב, האם באמת מודמי כאלה לא נתמכים בויסטה? המודם הישן הוא מודם USB
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כרגע עם הsiemens sl2-141 המעאפן הזה שבזק הביאו לי לפני 4 או 3 שנים, ודיי נמאס לי ממנו (signal אלחוטי על הפנים) מחשב שולחני אחד שמחובר אליו ישירות, ועוד מחשב שולחני שמחובר אליו אלחוטית (במרחק של כ15-20 מטר ממנו, ובקושי מצליחים לקלוט משהו) אני מעוניין לקנות נתב במחיר של עד כ400 ש"ח עם משלוח, אם אפשר (אפשר לחרוג אם זה כדאי) היתרון היחיד של הsiemens זה שהוא גם מודם - הייתי רוצה לשמר את זה גם בנתב החדש. הספקית היא בזק בינלאומי, יכול ליהיות שתשנה בחודש-חודשיים הקרובים, לא בטוח תודה מראש לכל העוזרים =]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי מתכנן להתחבר לסיבים של פרטנר, אחרי שבזק לא הצליחו להעביר את הסיב. כמה שאלות: 1. הבנתי שבזק לא יכולים להעביר את הסיב דרך הצינורות של הכבלים רק דרך השקעים של הטלפון, והם אמרו שאם חברה אחרת עושה את זה דרך הכבלים אפשר אחרי להתחבר אליהם. אם פרטנר יעבוד טוב שווה להוסיף עוד 40 שקל ולעבור בזק? 2. ממליצים על הסיבים של פרטנר? יש ניתוקים? 3. איך הראוטר שלהם? 4. נראה לי שהראוטר שלהם בסדר, אבל חושב שזה כבר הזדמנות לקנות יותר טוב א. ממליצים לקנות? ב. מה נותן לי להשקיע ב ax היום, מעבר לזה שזה טוב לעתיד? זה יעשה משהו אם המכשירים שלי הם על ac? ג. מצאתי כמה דגמים, אשמח אם תעזרו לי לבחור - לא אוכל להשקיע יותר מזה, ונראה לי שאלך או על השני או …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעייה מוזרה. ברשת הביתית מחוברים 4 מחשבים, 2 מריצים WIN7 ו2 אחרים WIN8. בכל מחשב יש מספר תיקיות שעשיתי להם שיתוף לקריאה עבור EVERYONE. 2 מחשבי ה7 יכולים לגשת לתקיות בכל המחשבים ברשת. מחשבי ה8 מצליחים לגשת רק לתקיות של אחד ממחשבי ה7. לתקיות ב7 השני אין גישה ממחשבי ה8. רק מה7 הראשון ניתן לגשת. מה צריך לעשות כדי לפתור בעייה כזאת??
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת: 1. האם חיבור בשיטת PPOE ע"י שם משתמש@ספק + סיסמה נחשב כחייגן? (פשוט כזה המובנה בראוטר?) 2. מה דעתכם על הראוטר TL-WDR4300, בעיקר מבחינת אמינות ויציבות לאורך זמן. (עדיף לקנות מאייבורי בגלל קושחא וכו'?) עוד שאלה היא האם הוא מסוגל לפעול בתדר 5GHZ וגם התדר הסטנדרטי בו זמנית? (כך שהסלולארי יוכל לגלוש על תדר ה 5GHZ והמחשב יוכל לגלוש עם המתאם הישן בו זמנית?) 3. האם לדעתכם עדיף בכלל לקנות את ה TD-W8970 שישמש גם כמודם? 4. האם יש אפשרויות טובות יותר מהמוזכרות לעיל בתור נתבים? שמתי עין על ה BR-6475ND. השימוש הוא נתב לכ 12 מכשירים, חשוב מאוד שיהיה יציב ואמין לאורך זמן, ללא ניתוקים פתאומיים לתשתית בזק 100M. אני אשמח אם תהיה יציאת USB.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 4 מחשבים בעזרת ראוטר. יש לי כבר מודם USB, ולכן אני מעדיף לקנות ראוטר בלי מודם פנימי, אבל אני יודע שהכניסות של הראוטרים הם כאלו המתאימים לכבלי רשת, ולא כניסות USB. למישהו יש פיתרון איך לחבר את המודם לראוטר, או שאני אצטרך לקנות ראוטר עם מודם פנימי? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. אני גר בבית בעל שתי קומות, כאשר הראוטר כרגע נמצא בתוך ממ"ד ובשאר החדרים קולטים ממנו. הקליטה לא משהו בקומה העליונה והמהירות מושפעת כתוצאה מכך. חשבתי לקנות ראוטר חדש ויותר חזק, אבל נתקלתי במושג שאני רואה שהוא לא חדש בכלל (הוא כן בשבילי) שזה ההומפלאג שעובד על קווי החשמל. אז המלצתכם - הומפלאג משתלם יותר במקרה כמו שלי? איך זה בכלל עובד? ואגב, אני מתכנן לקנות את זה בחו"ל, האם ישנם דברים מסוימים שעליי לבדוק לפני הקניה? (אולי משהו מסוים בפלאג שעובד רק בארה"ב\אירופה ולא בארץ...)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
פעם אני ההייתי מחובר בחברת אקווהנט והחיבור שלהם לעולם היה איטי רצח. לכן חודשיים שהייתי מחובר אליהם התנתקתי ועברתי לחברת אקטקום שהיא מצוינת ושמעתי מכמה גורמים שהחברה השתפרה ומהירות ההורדה מן העולם השתפרה מאוד רציתי לדעת אם יש בקהילה פה כמה משתמשים בחברת אקווהנט ושיתנו לי מידע אודות השירות של החברה בתודה ארז בויום
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתוך ויקיפדיה: לא ברור לי איפה עובר הגבול... אם נגיד יש חברה עם מעל ל-1000 מחשבים , וברשת שלה יש כמה subnetים וגם לחלק מה-subnethם יש גם subnetים. זה הופך את הרשת ל- MAN? מה זה בכלל משנה אם רשת היא MAN או LAN?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי זה מספר חודשים אני נאבק בעניין טכני ואולי מכאן תבוא הישועה. יש לי מערכת שיושבת באתר מרןחק ומחוברת עם ראוטר סלקום עם כתובת קבועה. להלן הממצאים :- 1. כאשר אני שולח פינג (נאמר ל YNET) מהמחשב הרחוק שמחובר לראוטר סלקוםאני מקבל תוצאות סבירות של 50MS 2. כאשר אני שולח פינג מהמחשב בבית (דרך הוט) לYNET אני מקבל תוצאות של כ 7MS וגם זה טוב לי. 3. הבעיה מתחילה כשאני שולח פינג מהמחשב בבית למחשב הרחוק, כלומר לראוטר סלקוםת אני מקבל תוצאות של 300MS וזה ממש לא טוב עבור האפליקציה שאני מפעיל...! סלקום מגרדים את הראש ולא יודעים מה לעשות...!! יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים התחיל להיות לי בעיות שאני לא יכול להכנס לפורום של גימר ולאתר VGAMES ועוד כמה אתרים (כשאני נכנס לאתר זה טוען וכתוב בוצע ולא קורה כלום דף לבן) אז לכל מי שיש בזק שיכנס רגע ויבדוק עם האתר הזה פועל : http://www.vgames.co.il הפילו התקנתי דפדפן חדש זה לא עזר. אז אם האתר פועל לכם תגידו ותעזרו לי בבקשה ועם לא פועל אז תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-