רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה להשתמש באינטרנט הביתי שלי עבור הטלפון. אני לא רוצה לפתוח WIFI אלא לחבר את הטלפון למחשב באמצעות כבל USB ולגלוש, האם זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך נקודת אקסס פוינט. כרגע הקליטה עומדת על בין קו אחד לשתיים. המרחק בין הראוטר למשחב הוא 20 מטר ושני קירות (לא ממד). איזה אקסס פוינט כדאי? אני מתלבט בין אלה - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4821 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4074 http://www.bernard.co.il/Product.asp?productid=623 http://www.bernard.co.il/Product.asp?productid=622 אני פתוח לעוד הצעות. אני רוצה את ההכי זול מבין אלו שיעשו את העבודה. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שאלה כאן... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174537.0 ורציתי לדעת אם הוא מספיק להגנה על התחברות למחשב שלי....... שאני יצטרך לבחור רק אנטי וירוס
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא הייתי בפורום הזה הרבה זמן ולא שמעתי את הדעות של בעלי הכבלים לאחר תקופה מסויימת
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לשאול שאלה בנוגע לרוחב הפס שמשחקים ושימושים אחרים באינטרנט דורשים. נניח ויש לי חיבור של 5 מגה-ביט, כלומר 5 מגה-ביט הורדה ובערך 0.7 מגה-ביט העלאה שזה מה שאנחנו מקבלים כאן בארץ. כעת נניח שישנם שני מחשבים שמחוברים על הרוחב פס הזה בצורה חוטית דרך ראוטר. מחשב אחד משחק במשחק רשת כלשהו והמחשב השני גולש באינטרנט, עושה הרושם שהחיבור מספיק בשביל השימושים האלה. אבל מה אם שני המחשבים מחליטים לשחק ברשת ? כלומר האם משחק רשת דורש יותר הורדה או העלאה באופן כזה ששני מחשבים כבר יסבלו מאיטיות אם ישחקו באותו הזמן ? אני שם לב שכאשר מחשב אחד עושה שימוש במשחק והמחשב השני רואה stream כלשהו באינטרנט אז זה בלתי אפשרי לשחק מכיוון ש - stream תופס המון רוחב פס ואני מניח שגם עושה שימוש בפרוט…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש ראוטר לבית אני לא מתמצא בזה כל כך אבל מחפש ראוטר טוב בתקציב של בערך 400 ש"ח+- קודם כל השאלה הראשונה: איזה ראוטר בכלל יותר טוב חוטי או אלחוטי? ואיזה חברה \ דגם יהיה הכי טוב בתקציב הזה? לראוטר יתחברו שני מחשבים בשלב זה ואולי עוד אחד יצטרף בעתיד.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש ואני צריך כרטיס רשת חזק. יש לי בדירה אינטרנט אל חוטי (12 מגה). ויש עוד שני מחשבים אחרים שמשתמשים בו.. הראוטר הנוכחי שלי הוא TP-link של הוט. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע את ה"ראוטר" של SPEEDTOUCH 570 נראה לי וזה הדבר הכי (סליחה על המילים) מסריח ומעפן שראיתי מימי, לא קורה מצב שאני לא מקבל פינגים של 1000 כל כמה שניות, ואני שחקן משחקי רשת וזה פשוט בלתי נסבל אני לא מסוגל לזוז! אני רוצה לקנות ראוטר נורמלי, לא אלחוטי כמובן, במחיר סביר ושיפעל על הצד הטוב ביותר. שמעתי ש EDIMAX זאת חברה טובה, מה אתם אומרים? כל הודעה תתקבל בברכה אך אם מישהו לא שלם עם הודעתו נא לא לכתוב, תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום שאני מנסה להפעיל סרטים ב youtube לפעמים צריך לבצע כמה פעמים reload בשביל שיוצג הסרט, ולפעמים הם בכלל לא עולים ספק 012 תשתית הוט עצות/ הערות יתקבלו בברכה מה אפשר לעשות לתקן את הבעיה גם תמונות לוקח הרבה זמן שהן עולות
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי ראוטר edimax br6204wg הנמצא בתוך ממ"ד ומחובר עם כבל למחשב נייח. שלושת המחשבים הניידים בבית (שתי קומות) קולטים אותו מאוד חלש. מה הפתרון הכי יעיל ופשוט על מנת להגביר את האות בכל הבית? חשבתי על כמה פתרונות. האם הם טובים? האם יש הצעות יותר טובות? 1. לקנות עוד ראוטר ולחבר אותו בכבל לראוטר הקיים? (אחד יהיה בתוך הממ"ד ואחד מחוצה לו). 2. לקנות התקן המתחבר לראוטר עם כבילה או בצורה אלחוטית ולהציב אותו מחוץ לדלת של הממ"ד כך שיוציא לי את האות החוצה? 2. לקנות ראוטר חדש אשר יחליף את הקיים ויהיה בעל אפשרות חיבור אנטנה עם כבל? (הראוטר עצמו יהיה בתוך הממ"ד והאנטנה מחוצה לו. הכבל לאנטנה לא צריך להיות ארוך מכמה עשרות ס"מ). 3. או פשוט לשים מפצל לחיבור RG45 במודם של הוט כך …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר TP-LINK TL-WR841N ואני מעוניין לחבר אותו לאוניברסיטה בתקן של 802.1x. ככה אני מחבר את המחשב הנייד שלי. במחשב הנייד אני פשוט מחבר אותו בכבל לנקודת רשת כאשר הגדרתי את הכתובת של הסרבר וגם יש לי שם משתמש וססמא של האוניברסיטה שאני יכול להתחבר. מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? אם יש מדריך מסודר אשמח גם.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ואני רוצה לעשות רשת ביניהם. יש לי גם ADSL ואני רוצה שיהיה מצב שבו אני יוכל לגלוש בו דרך שני המחשבים. איזה חלקים אני צריך לקנות איזה כבלים ואם אפשר גם דגמים שאני יידע איזה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום בבית מחובר ברשת 5 מחשבים לראוטר.בניתי אחד מחשבים שלי שרת דומיין. הישתמשתי במחשב רגיל לא שרת.רשמתי פקודה CMD ניפתח חלון שחור דוס. לדוגמא אני רושם פקודה שם האתר שלי Ping www.walla.co.il ואני רואה מספר IP לא בדיוק בשרת דומיין שלי. איך כותבים פקודה לימצוא IP אמיתי לשרת דומיין שלי? לא מצליח להגיע לראות IP אמיתי שלי. מיכאל
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מן איטיות מוזרה כשאני מתחבר לאינטרנט והכל בכלל איטי זה מוריד לי על 40 ויש לי מגה וחצי ורק היום בבוקר זה הוריד לי על 190 מישהו עוד חווה את הדבר את הבעיה הזו?התקשרתי אליהם והם אמרו שזו בעיה בתשתית באשדוד ואשקלון ומטפלים בזה ...אני לא שם לב לשיפור :s05: מישהו עוד מרגיש את זה?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שני מנויי אינטרנט - בדירה ברחובות ובבית ההורים בצפת. שניהם דרך HOT ו-014. שניהם היו מחוברים בחיבור ללא חייגן, כאשר השיוך דרך HOT התבצע כנראה לפי האזור הגאוגרפי (ערוצי זהב ברחובות, מתב בצפת), ועל כך העידו הפולים השונים שמהם קיבלו המחשבים כתובות (84.108 לעומת 84.109). לפני כמה שבועות המנוי בצפת הגיע למצב שבו האינטרנט עבד כמו ב-1999: הורדות ב-6K לשניה מקסימום (כמובן שההורדות מהארץ ומשרתים שיש להם CACHE בארץ היו תקינות, והזבלים בתמיכה הטכנית לא רצו לעשות כלום כדי לעזור). במנוי ברחובות לא הייתה שום בעיה, ומשום שלא HOT ולא 014 לא ידעו איך לאכול את בקשתי להעביר את המנוי בצפון לפול הכתובות של רחובות, פשוט ביקשתי חיבור עם חייגן. קיבלתי. נראה היה שבעיית הקצב האפסי נפתרה, אבל …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני סובל מבעית ניתוקים תכופים בראוטר האלחוטי שלי WR941ND TPLINK: כל התחנות האלחוטיות מאבדות קשר עם הראוטר בתחנות שמחוברות דרך LAN אין בעיה ויש גלישה כרגיל כלומר חלק ה WIRELESS של הראוטר נכנס ל FREEZE רק RESET פותר את הבעיה אבל לזמן מוגבל עדכנתי FIRMWARE אבל זה לא עזר... ניסיתי להחליף CHANNEL וגם זה לא עזר כיביתי את ה ACCESS POINT – גם זה לא עזר... מה יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לפתור?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש בADSL וגולש דרך netvision (512/64) מודם אלקטל לאחרונה יש לי פינג גבוה במיוחד לשרתים בארץ שלא נדבר על הפינג הנוראי שיש לי בחול, הפינג הגבוה מורגש במיוחד במשחקי רשת. עשיתי פורמט ושיניתי את הip packet size בהגדרות הרשת אך שום דבר לא עזר. כרגע אני מקבל 180ms לכול שרתי המשחקים של החברות ופינג 300+ לברק ולאקטקום. מה עלי לעשות וכיצד אני פותר את הבעייה? בתודה מראש AK the forgotten user :'(
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, האם יש אפשרות לשלם חודש אחד עבור 20 מגה, לקבל מודם VDSL, ואחרי חודש לבקש להנמיך חזרה ל-10 מגה בלי להחזיר את המודם? וככה בעצם להישאר על טכנולוגיית VDSL עם תשלום ל-10 מגה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתוך ויקיפדיה: לא ברור לי איפה עובר הגבול... אם נגיד יש חברה עם מעל ל-1000 מחשבים , וברשת שלה יש כמה subnetים וגם לחלק מה-subnethם יש גם subnetים. זה הופך את הרשת ל- MAN? מה זה בכלל משנה אם רשת היא MAN או LAN?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה שדרגתי את מהירות האינטרנט בבית ל300Mbps ובנוסף קניתי ראוטר-מודם מתאים - TPLINK TD-W9970. הראוטר-מודם הקודם שהיה לי, הוא הsmart-box של אורנג' אשר תומך עד 100Mbps, שהיה גם אחראי על שני קוי voip שהיו הטלפון של הבית. כנראה הייתי תמים, וחיבור פשוט בין שני הראוטרים, גרם לזה שכל המחכשירים שמחוברים לראוטר החדש מקבלים את מהירות הגלישה החדשה, אבל נותרתי ללא קו טלפון. אשמח לעזרה בקנפוג שני הראוטרים כך שיהיה לי קו טלפון וגם לנצל את מהירות האינטרנט הגבוהה יותר. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום שדרגתי את הנתב לנתב החדש של בזק 7850 DLINK לאחר כל ההגדרות ושדרוג המהירות בבזק ובזק בינלאומי, ניגשתי לראות שהכל עובד וגיליתי שאני כבר לא יכול לצפות בנטפליקס דרך ה apple tv - אתמול במודם הקודם זה עבד. אני מנוי דרך unblock-us, כתובת ה dns מוגדרת ב apple tv, עדכנתי כתובות באתר שלהם ומשום מה עדיין אני מקבל הודעת שגיאה בנטפליקס - Netflix is currently not supported in your location (atv-ui170( לאחר בדיקה, מסתבר שאני לא יכול להתקין בשום מחשב או מכשיר כתובת dns אלטרנטיבית. ניסיתי דרך unblock us וגם דרך UnoDNS יש לכם מושג איך אני פותר את זה? מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? הגדרה כלשהי בנתב? האנטי וירוס של בזק בינלאומי? חייב את עזרתכם. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי מחשב עם XP PRO שלא מצליח לגלוש באינטרנט. PING לכתובות (כגון www.walla.co.il) יש ואפילו TRACERT עובד. לעומת זאת ב 2 דפדפנים שונים אי אפשר לגלוש לשום אתר. כמה דברים שכבר ניסיתי ולא פתרו את הבעייה: 1. הגדרת DNS ידנית בכרטיס רשת גם ל DNS הארגוני וגם ל 8.8.8.8 2. הרצת הפקודה ipconfug /flushdns 3. בדקתי שב IE לא מוגדר פרוקסי ואיפסתי אותו לברירת המחדל. 4. הרצת הפקודה netsh winsock reset 5. בידקת המחשב עם ESET ENDPOINT ו ADAWARE (לא נמצאו מזיקים). אשמח לשמוע עוד רעיונות
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
google.com דרך פינג רגיל 209.85.148.106 173.194.35.148 173.194.35.180 ולשרת של WOW 195.12.242.247:3724 דרך tcping
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם חיבור של הראוטר והמודם הזה אני מחבר את המודם עם הראוטר הכל עובד גולש תקין אך בבדיקה שלי מהירות הורדה זה לא עובד טוב כאשר אני מוחבר אלחוטית אני מוריד בחצי מהירות מודם מוחבר ישירות אני מוריד מהר אני מוחבר ללא חייגן לפעמים עם אני עושה ריסטארט קטן לראוטר אז מוריד לי על 290 אבל שאני בודק בשנית אחרי זמן מה זה חוזר להיריד לאט בסביביות 120 אני מחובר על 2.5 תשתית הוט גירסה של הראוטר 1.3 תודה אלירן [br]פורסם בתאריך: 8.10.2009 בשעה 02:00:00 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי את הנתב הנ"ל, ולא הצלחתי להתחבר לאינטרנט בעזרתו. ניסיתי להתקין את Tomato (בהצלחה) אך בכל זאת הנתב לא התחבר על L2TP. מישהו הצליח להתחבר דרכו לאינטרנט בכבלים ?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-