רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
אהלן, לאחרונה אני לא מצליח להוריד טורנטים מאתרים גדולים וידועים, גם אם מדובר בטורנטים עם מספר עצום של סידרים. זה תקוע לי בד"כ על 10KB כאשר המקסימום שהגעתי הוא 100KBS האם מישהו יודע על חסימה שנעשתה מהספקית\תשתית? זה מתחיל לעצבן אותי. עד עכשיו הנחתי שזה בגלל עומס. היום אני בטוח שאין עומס. לתוהים - יש לי אינטרנט כבלים 8 מגה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיפשתי, לפני שאתם שולחים אותי לחיפוש.. שמתי לב ששינוי init scan ואיתחול המודם משום מה לא משאיר את הבחירה שלי ועולה ערוץ אחר. משהו ידוע או רק אצלי? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מחפש כרטיס רשת PCI (או PCI-X) של 1 ג'יגה עם תמיכה ב-JF מעל 9000 בתים ב-MTU. (חיבור RJ45) מישהו מכיר ? תודה, דני
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לראוטר חדש.. רצוי שיהיה זול.. לצרכים ביתיים כמובן אין בעיה להזמין מאיביי \ דילאקסטרים \אתר אחר כי אני מאמין שבמחיר של הדברים בארץ אפשר לקנות משהו יותר איכותי.. תודה רבה *עריכה* לא ידעתי שיש פורום רשתות ואינטרנט לא ראיתי אם מנהל יכול בבקשה להעביר לשם אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, המודם שלי לא מצליח להתחבר לאחר החלפה של כבל adsl (הקודם היה קצר מידי ורציתי להזיז את המודם). אחרי ההחלפה הנורת DSL לא נדלקה בכלל. לאחר מכן החזרתי לישן והנורה פשוט מהבהבת לכמה שניות ונכבית, וחוזר חלילה. המודם (DSL-G225)מכוייל כבריג׳ בשביל ראוטר TPLINK C80 ניסיתי עוד כבל טלפון ניסיתי להחליף מפצל בקיר ניסיתי לחבר גם ישירות לקיר עם כבל טלפון. ביצעתי ריסט למודם והגדרתי הכל מחדש (אני מקווה שנכון...בחרתי pppoe והזנתי את השם משמש וסיסמא מהספק. בנוסף הגדרתי 8 38. מה יכולה להיות הבעיה? וכל זה מהחלפה של כבל? אגב התמיכה של בזק גם לא ידע ושלח טכנאי אבל הוא יגיע רק ביום חמישי (!) לא נשמע לי סביר שנהרס משה…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי רשת ביתית כאשר שני מחשבים מחוברים לנתב המחשב הראשי שלי מחובר באופן ישיר לנתב והמחשב בחדר השני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי במחשב הראשי כמעט הכל תקין אינטרנט הורדות וכולי. אבל שאני מנסה לעשות פינג לאתרים כמו תפוז ופייסבוק אין תגובה במחשב השני הרוב עובד אבל אתרים כמו תפוז ופייסבוק שהחליטו למשל שהם מסרבים לעלות גם פינג לאתרים האלה לא עובד. השאלה שלי אולי הבעיה בכיוון DNS שלי. היכן צריך לכוון אותו? בנתב? בהגדרת חיבור ב Windows? ובכלל מישהו נתקל פעם במשהו כזה? נ.ב הנתב שלי זה Edimax BR-6204WG מודה לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמש הרבה בpcanywhre עכשיו יש לי בעיה כאשר אני מתקשר עם מישהו דרך הרשת (חינם ) אני צריך את כתובת הip שלו אך היא משתנה בכל פעם שהוא מתחבר לאינטרנט כיצד אפשר לשמור על הכתובת בכל חיבור וחיבור
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב: ברצוני לדעת מה זה בדיוק טרמינל סרבר ? כמו כן היכן יש מדריך להסבר מפורט לביצוע טרמינל סרבר ? מודה לכולם על העזרה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה היה לי מודם של טיירון וראוטר 3com והבנתי שהמודם לא עובד טוב עם ראוטרים אז היום בא אלי טכנאי מהוט והחליף מודם למודם thomson אבל עדיין באתר speed test יש לי פס רוחב נמוך כמו שהיה לי פעם עם מודם טיירון הנה תראו את התוצאה?מה זה יכול להיות? ועכשיו יש לי שאלה אחרת בקשר לפתיחת פורטים ליוטורנט הגדרתי פורט מסוים ביוטורנט וגם באתר של 3com הנה תמונות ועדיין זה מזהה שלא נפתחו פורטים! תמונה מהאתר של 3com תמונה מהיוטורנט תודה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להעלות את מהירות התשתית שלי (2.5 מ"ב כרגע) אבל לא בצורה קריטית - 5-7mb נראה לי מספיק. HOT במבצע של 12 מ"ב תשתית בטריפל במחיר קרוב מאוד למחיר של 2.5 מ"ב ולכן לא כדאי לקחת שם 5mb. תהיה בעיה לקחת חבילה "רק" של 8mb בספק תקשורת (בזב"ל לדוגמה) ??
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש ואני צריך כרטיס רשת חזק. יש לי בדירה אינטרנט אל חוטי (12 מגה). ויש עוד שני מחשבים אחרים שמשתמשים בו.. הראוטר הנוכחי שלי הוא TP-link של הוט. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי ראוטר של הוטבוקס ואינטרנט 100 מגה בבית, יש לי יחידה מחוץ לבית ואני מעוניין שיהיה לי שם אינטרנט קווי ואלחוטי בנוסף לבית. העברתי כבל רשת ישיר מהבית ליחידה. אני צריך המלצה לראוטר שיהיה מחובר ביחידה, חשוב שיהיה לו חיבור קווי מהר הוא הולך להיות מחובר לטלוויזיה שיש לה xBMC\פופקורן ותזרים תכני HD, ולפלייסטיישן 4 למשחקים ברשת. ובנוסף שתהיה רשת אלחוטית מהירה שתתמוך ב100 מגה. אודה לכם על המלצות בנושא.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן בחסימה של HOSTS אפשר לקשר את המחשב לכתובת בייתית. יש אפשרות נגיד להפנות אותו לאיזה שהוא דף באינטרנט, ושמה אני כבר ימלא הודעת שגיאה מוגדרת מראש. נ.ב. להתקין שרת HTTP על המחשב, זה לא פתרון יעיל בשבילי. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בגלל שהאמיול שלי דורש אותו .מתי שאני מחפש.נמאס לי ממודים .אני רוצה אמיול מקורי הבעיה שיש לי הרבה קרדיט באמיול איך אני אמור להתקין את האמיול המקורי וכיצד להעביר את הקרדיט של הדיב?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
CES 2015: יצרניות ציוד הרשת הנודעת, שהייתה שייכת לסיסקו וכיום נמצאת תחת חברת Belkin, מציגה זוג נתבים חדשים - כולל נצר (נוסף) ל-WRT המיתולוגי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-wrt-%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%aa-linksys-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%96%d7%95%d7%92-%d7%a0%d7%aa%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d/
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט עם ראוטר מסוג d-link dir 615 אף מחשב לא מחובר ישירות למודם כיוון שבמחשב הנייח שלי אין כרטיס רשת מובנה , אלא בUSB מהמחשב הנייח אני מצליח להתחבר ואין שום בעיה .. הבעיה מתחילה במחשב הנייד .. אני מחובר לאינטרנט ותוכנות כמו Utorrent עובדות והקצב הורדה תקין , אבל כשאני מנסה להכנס דרך הדפדפן לאיזשהם אתרים שומדבר לא עובד לי החל מgoogle ועד לאתר הכי לא מוכר.. המחשב מעלה לי מסך " דף אינטרנט אינו זמין" , "לא ניתן למצוא את השרת ב-XXXXX.com משום שחיפוש הdns נכשל ........" מה עושים? ד"א גם החיבור לאינטרנט דרך הפלאפון שלי ושל אחרים כותב לי "Connection Lost" בנוסף הנורית של "כדור הארץ" בראוטר דולקת בצבע כתום (במקום ירוק ..)
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מודם 1320 של RTA בגלל טיפשוט ומהירות יד לחצתי רסט המודם התאפס לFACTORY SETTINGS גם האייפי שלו חזר לביתי במקום 10.0.0.138 ל192.168.1.1 קיצר הכל אז איך אני מגדיר אותו מחדש שני יוכל להתחבר PLZ HELP/// נ.מ תודה לשכנים הנחמדים שלא שמים סיסמאות לווירלס מה היתי עושה בלעדיכם
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום אני צריך המלצה למודם-ראוטר אלחוטי, עבור ADSL. אני מחפש משהו נחמד שעושה את העבודה, ולא צריך משהו High End. רק חשוב שבנוסף ל-Wi-Fi יהיו גם 4 Ethernet Ports עבור חיבור חוטי של כמה מחשבים. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים לאחרונה התקינו לי סיבים אופטיים מחברת X-FIBER ולבסוף לבית מגיע מתאם סיבים. מתוך המתאם חיברו לי כבל רשת לראוטר שלהם מסוג Halny HL-4GXV-F(שכנראה עובד גם כמודם) והכל עובד כמו שצריך. עכשיו קניתי ראוטר מסוג TP-Link AX6600 (שלא משמש גם כמודם) וכשאני מנסה לחבר אותו הוא קולט אותו ומצליח להתחבר, אבל אין גישה לאיטרנט. לכן לקחתי גם ראוטר+מודם של בזק (D-LINK Dual Band AC DSL-G256DG) שאליו חיברתי את הכבל רשת לחיבור WAN שלו. בנוסף יש לציין שראיתי באחד מהפורומים על כך שצריך להפוך את המודם של בזק רק למודם כפי שניתן לראות פה: www.netcheif.com/downloads/VDSL_699U5_modem.pdf ועשיתי את שלבים 1-4 כפי שמתואר פה. ומהפורט של הLAN של המודם חיברתי עוד כבל רשת אל הפורט של …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, יש לי בעיה בלפטופ.האינטרנט האלחוטי עובד מצויין אבל שאני מנסה לחבר את הכבל אינטרנט הרגיל, אין שום תגובה מצד המחשב. אני לא יכול להשתמש בכבל. ניסיתי לעשות פיתרון בעיות עם הוינדוס אבל הוא אפילו לא מזהה את החיבור הזה ולא נותן לי לבחור בו בפתרון בעיות (אני יכול רק לבחור בחיבור של הויפי ובחיבור בלוטוס) אני כבר מיואש, ניסתי לפתור את הבעיה,לעדכן דריברים,לראות אם צריך להתקין משהו..וכלום. במנהל ההתקנים אני רואה משום מה שבלוטוס וה Ethernet יש בעיה...אין להם דריברים(לא שצריך להתקין.הם פשוט לא קיימים) אני מנסה למצוא אוטומטית דריבר לאטרנט אבל הוינדוס לא מוצא באינטרנט דרייבר. אני מאמין שזאת הבעיה...אבל אין לי מושג איך לפתור אותה בבקשה תעזרו לי.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ב"ה. מחשב נייד (- די ישן) ששודרג לווינדוס 10, לא קולט אינטרנט, [בווי פי - הסימון עצמו מופיע, אך לא מוצגים רשתות, בכבל לראוטר - המחשב מציג את הרשת, אך מופיע תחתיה 'אין אינטרנט']
-
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי עכשיו חבילת ADSL 1.5MB עם אינטרנט זהב. היום התקשרתי אליהם ורציתי לנתק את החבילה הזאת ולעבור לספק אחר, והפעם אני באמת התכוונתי להתנתק מהם. אבל בסוף שיכנעו אותי להישאר איתם, ונתנו לי מחיר רגיל של 139 ש"ח לחודש (כולל תשלום ל-HOT) על חבילה של 1.5MB (אמרו לי שאין חבילה של 2MB בכבלים עם HOT, זה נכון?), +49 ש"ח התקנה של תשתית. עכשיו, נדמה לי שמודם חינם בהשאלה. רק שכחתי לשאול אותם, המודם בהשאלה בחינם למשך שנה התחייבות נכון? בנוגע למודם, איזה מודמים של כבלים בדרך כלל מציעים ואיזה כדאי לי לבקש? מודם רשת אני מעדיף. ואני רוצה מודם שיש לו תמיכה מלאה במערכת ההפעלה לינוקס- MANDRAKE 9.2, וזה מאוד חשוב כי אני משתמש בלינוקס ולא בווינדאוס). אני בבית עם מחשב אחד וכנראה אני אשאר כך ולא …
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה נניח ואני מחבר מספר מחשבים (בעזרת SWITCH) אל יציאה אחת!! של ראוטר ביתי - של TPLINL,3COM, האם הראוטר יודע להתמודד עם מצב כזה או שלכל יציאה של ראוטר ניתן לחבר רק מחשב אחד? אשמח לתשובה ski farm
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-