רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=231380
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה כבל שיוצא מאחד ומתפצל לשניים? פשוט אני רוצה לחבר את הXBOX360 לאינטרנט ואין לי רווטר אלה מודם רגיל עם מקום לADSL אחד. קבל רשת מוצלב זה מה שיפתור לי את הבעיה? אני פשוט צריך איזה שהוא קבל שיתחבר למודם ושממנו יצאו שני קבלים,אחד לכרטיס רשת במחשב ואחד לXBOX. תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי ראוטר של לינקסיס ועד היום אני מחובר דרך התשתית של הוט אם המודם thomson שלהם דרך אינטרנט זהב. החלטתי לקנות ראוטר למה יש לי גם משבח נייד ורציתי שגם לא יהייה חיבור לרשת. הכנסתי את הדיסק התקנה של הלינקסיס ועברתי אחרי כול הצעדים בדיקדוק רב. כול מי שמכיר תהתקנה של לינקסיס מכיר תחלק שבוא מבקשים בהתקנה ללחוץ על הכפתור של ה זיהוי רכיבים אלחוטיים והכפתור במודם מהבהב כזה בצבע לבן זוהר.. איזה חצי דקה ואז הוא שומר תהגדרות שצריכות להיות לראוטר בשביל שיעבוד אינטרנט אלחוטי ומבקש מימך ללחוץ YES על מנת לשמור את הגדרות אלו. עד לפה כול הליך ההתקנה עבד קשורה. ברגע שאני לוחץ לו YES הוא מריץ תטעינה הזאתי של בדיקת ההגדרות בראוטר עושה לי מאה אחוז הכול תקין ואז מריץ תבדיקה של הראוטר לית…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מדבר על המקסימום שהייתם משלמים במקום המחיר שאתם משלמים היום בהמשך לhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70295.0 רק כדי לראות מה התנופה של הדבר הזה לפחות באתר
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס רשת למודם התעקם לי ואני רוצה להחליף את המודם האם הם ירצו תשלום או כסף על זה שגרמתי נזק לרכוש מושכר שלהם והאם הם יעשו בעיות בהחלפה?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש בWINXP SP1 וZONEALARMPRO4 כבר יותר משנה, בשלושה ימים האחרונים האיי סי קיו מתנתק לי כל רבע שעה בערך, השרת של EDONKEY מתנתק גם הוא אבל מתחבר כי יש AUTO RECONNECT אבל הMSN MESSEMGER נשאר מחובר. מה עליי לעשות?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי כבל מוצלב וכרטיס רשת נוסף.. חיברתי הכל עשיתי לפי ההגדרות שנתנו לי כאן בפורום ומה זה לא עובד... אגב יש לי אינטרנט בכבלים דרך תבל וספק נטויזן 750Kb איך אני עושה את זה? אני כבר מיואש והם לא עוזרים? מה ההגדרות ואיך אני מגדיר אותם כך שסוף סוף תיהיה לי רשת ביתית משל עצמי? תודה מראש לעוזר
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי linksys x6200 שהוא הrouter הראשי ,ואני רוצה להוסיף לו ישן של netgear שניקנה בבזק כrepiter מחפש איך לעשות את ההגדרות בשניהם
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, יש לי כרטיס רשת PCI אלחוטי של TP-LINK שעובד בתקן N. ראוטר Edimax BR6574n ומודם בזק Aztech 600E האמת שאני סובל מהבעיה הזו כבר הרבה זמן וכבר די נמאס לי. מעבר לכך שפעם בכמה ימים האינטרנט מתנתק בלי סיבה וצריך לנתק את הראוטר ואת המודם ולחבר מחדש, בכל פעם שאני מפעיל את Utorrent ומפעיל את המהירות על המקסימום של 10Mbps - בערך 1MBps, אי אפשר לגלוש כי אתרים לא נטענים, והאינטרנט אפילו מתנתק מעצמו. אני מתאר לעצמי שאחד מהרכיבים לא מסוגל להתמודד עם המהירות. זה קורה גם כשאף מחשב אחר לא מחובר לראוטר. האמרו לי שהראוטרים של Edimax לא ממש מוצלחים בעניין הסיבולת שלהם, יכול להיות שהראוטר דופק לי פה את הכל? אם לדעתכם זה אכן הראוטר, יש למישהו המלצה לראוטר טוב שיחזיק מעמד? עדיף שיהיה בתקן N.…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעוניין ליצור חיבור VPN לחיבור מרחוק כדי שאני יוכל להיכנס למחשב שלי בבית מכל מקום אחר. יש לי על המחשב בבית מערכת הפעלה WIN7 ,עם שם משתמש וסיסמא+קיים לי IP קבוע ויש לי ראוטר מדגם אדימקס מהם השלבים ליצירת החיבור??
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניסיון חסימה של הספקית בזק בין לאומי לאייפי של אתר ושרת של הורדות שמאפשר להוריד בכול רוחב הפס בזק בין לאומי המתגאה לומר שהיא לא חוסמת כמו שאר החברות חסמה אתר וזה רק בגלל שמשתמשים אצלה השתמשו בכול רוחב הפס שלהם ובכך גרמו "עומס" או משהו כזה עכשיו לפי מה שאני יודע אין ספקית גדולה בארץ אשר לא חוסמת
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, עברתי דירה וטכנאי הוט אמור להגיע מחר בבוקר לחבר אותי. בדירה החדשה יש כבל (כנראה של הוט) של דיירים קודמים, אבל הוא נגמר כ-2 מטר מהמקום שאני רוצה את הנקודה שלי. אני כבר צופה שהטכנאי יציע פשוט להוסיף מאריך, אבל הבנתי שהארכה כזאת עלולה להוריד את מהירות הגלישה. האם זה נכון? האם אני צריך להתעקש על החלפת כל הכבל במלואו מהמרכזייה עד הנקודה בבית?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי ממיר FIBERBOX של הוט שאליו מחובר ראוטר שמפצל לכמה מחשבים, לא נרחיב יותר מידי - הכבל רשת השני פשוט קצר מידי ולא מגיע לממיר של הוט אז יש בדרך ראוטר. נגיע לשורש הבעיה, כאשר המחשב הראשי מחובר ישירות להוט ניתן למצוא במכשירים (לדוגמא בעזרת מנהל קבצים באנדרואיד) את הרשת הביתית (כלומר שיתוף הקבצים). אך כאשר הראוטר נכנס הרשת "נעלמת". האם זה משהו בהגדרות הראוטר? האם ניתן "להעלים" אותו כאילו לא קיים והמחשבים לא יתייחסו אליו? להוט ולראוטר יש כתובות אחרות לניהול , האלחוטי בראוטר מנותק, השימוש בו הוא כמין מפצל. אשמח אם מישהו ידע מה הפתרון לבעיה זו.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש רשימת M3U ל-IPTV שכוללת ערוצים חיים (בעיקר חדשות) ב-HD/FHD בלבד. אתרים המציעים רשימות מתעדכנות יומית בדרך כלל לא אמינים, ורוב הערוצים הם לא באנגלית או באיכות זוועה (הערוץ לא עולה, מגמגם, לא עובד לאורך זמן וכו'). אשמח אם מישהו מכיר רשימה טובה ואיכותית לערוצים באנגלית באיכות HD - רצוי כולל כמה שיותר ערוצי חדשות איכותיים. בעיקר BBC WORLD NEWS HD, CNN EUROPE HD, FRANCE24 ENGLISH, DW ENGLISH וכדומה. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היתקשרתי כבר לתמיכה תכנית הם אומרים שזה לא בעיה אצלם ואני מחובר אצל 012 ושגיאה 678 זה שהמחשב המרוחק לא הגיב והוא רושם את אפילו שהמודם מכובה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחיל להיות לי בעיות שאני לא יכול להכנס לפורום של גימר ולאתר VGAMES ועוד כמה אתרים (כשאני נכנס לאתר זה טוען וכתוב בוצע ולא קורה כלום דף לבן) אז לכל מי שיש בזק שיכנס רגע ויבדוק עם האתר הזה פועל : http://www.vgames.co.il הפילו התקנתי דפדפן חדש זה לא עזר. אז אם האתר פועל לכם תגידו ותעזרו לי בבקשה ועם לא פועל אז תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הדיון דן על השאלה המאוד פשוה ,מהו הנתב העוצמתי והמתקדם ביותר כיום לשוק הביתי כמובן זה גם כולל את איכות הבנייה של המוצר והעיצוב . לדעתי ההתרחות היא בין ה DIR-855 Xtreme N Duo Media Router בסך הכול לא מצאתי נתב יותר טוב ממנו באתר של D - LINK http://www.dlink.com/products/?pid=548 ל N600 WIRELESS DUAL BAND GIGABIT ROUTER WNDR3700 של NETGEAR http://www.netgear.com/Products/WirelessRouter/WirelessRoutersforHighPerformance/WNDR3700.aspx אישית מעדיף את הנטגיר , איכות הבנייה של NETGEAR מעולה , העיצוב של הנתב גם מאוד נחמד , ולא לשכוח את מעבד ה680MHZ שבו הנתב מצוייד אז ... מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה הזאת נשאלה לא מעט פעמים בפורומים הזה, אבל הניסוח של כולם היה מה החבילה הזולה הטובה. ואני שואל על שילוב של ניתוב (פינגים), רוחב פס לחו"ל ו-Traffic Shapping של פרוטוקולי תקשורת שונים (HTTP, FTP, Media Streams, P2P), לגבי מחירים, אני כבר יחליט לבד האם זה שווה לי. עבדתי בשנים 2007-2008 בתמיכה טכנית של 012Smile. באותה תקופה זה היה הספק הכי חלש מבחינה טכנית בגלל המיזוג של 012 ואינטרנט זהב. בהתחלה מה שהיה להם להציע ללקוחות פרטיים, זה חבילות רגילות שאיתם הייתה יכול רק לגלוש באתרי אינטרנט, הורדות HTTP היו איטיות, FTP, P2P ומשחקי רשת בכלל לא עבדו. עם הזמן החברה השיקה את חבילת Gamer שהשפעה שלה הייתה לטובה על הכל חוץ מ-P2P. ללקוחות עסקיים היה גם פרופיל Fixed-IP, כמו ש…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשת מקומית בעלת חיבור לאינטרנט עובדים 3 מחשבים, עם מערכות הפעלה מסוג WINDOWS XP SP3. ברצוני שמחשב רביעי (גם הוא XP SP3) יתחבר לרשת אלחוטית, ויקבל גישה לשיתוף קבצים ולמדפסת רשת. האם יש אפשרות באמצעות הגדרות הרשת המובנות במערכת ההפעלה בלבד לעשות זאת? מעדיף שלא להשתמש בתוכנות צד שלישי.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לראשונה אני רואה הודעה כזאתי... התקנתי לפני יום יומיים Avast והוא מציג לי שגיאה כזאת: http://screencast.com/t/xM2mVeFc נשמע הגיוני ? איך מטפלים אם הראוטר שלי הוא HOTBOX ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית ביתית עם 2 מחשבים. 1. ווינדוס XP SP3 מחובר חוטית 2. ווינדוס 7 מחובר אל-חוטית הגדרתי שיתוף קבצים ב2 המחשבים ניתן לצפות בקבצים של המחשב עם הXP דרך המחשב עם הווינדוס 7, אך הפוך לא ניתן! כשאני בא לצפות באחד הכוננים של ה 7 אני מקבל חלון דו-שיח המבקש שם משתמש וסיסמה. מה אני אמור לרשום שם?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי בנייח ואני לא משתמש בו כי אני מתחבר לראוטר שנמצא בחדר אחר בחוט. האם ניתן להפוך את הכרטיס רשת שלי למיני ראוטר ככה שהקליטה האלחוטית בחדר שלי תיהיה גבוהה יותר כי יש לי גם לפטופ תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך 014 עם NGN חיבור 8 מגה חבילת גיימר. לאחרונה התחלתי לשחק במשחק און ליין (LEAGUE OF LEGENDS) בשרת אירופאי. הפינגים טובים מאוד במהלך השעות הקטנות של הלילה 1-2 ואילך, סביבות ממוצע של פינג 50. אבל בשעות הערב 8-12 הפינגים עולים למספרים שבין 150-250 , ללא הסבר הגיוני, כלומר יכול להיות בשעה 9 פינג 180 ואחרי חצי שעה פתאום פינג 260. רק לקראת 12-1 בלילה זה מתחיל להתייצב על ממוצע 50. העניין הוא....שלתדהמתי, לאחר ששכנעתי חבר להצטרף למשחק, הוא מתחבר דרך ספק אחר, ללא חבילת גיימר, ומקבל פינג קבוע של 50-80 גם בשעות שאצלי הפינג עולה ל200 ומעלה כאשר אנחנו משחקים ביחד באותו משחק! בנוסף, מאז שעברתי ל NGN אני מרגיש שהגלישה באתרים איטית יותר מבעבר. אתרים עולים יחסית לאט, תמו…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-