עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עד עכשיו היה לי מודם USB דגם ECI b-focus 150, הוא כצפוי ממודם של בזק הלך לעולמו. אני הולך להחליפו ורציתי לדעת איזה מודם כדאי לקחת USB או רשת ואיזה מה"מבחר" שבזק מציעה עדיף. אין לי כל כך ידע בנושא, אבל במודם שהתפגר יכלתי לקבל IP חדש עם כל התחברות. הייתי רוצה שזה יתאפשר גם במודם הבא (אם זה בכלל קשור ), אפשרי במודם רשת?.. תודה!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by spitzi,

היי, יש לכם המלצה על שירות וי.פי.אן שמאפשר להזרים תכנים מארה"ב? אני מעוניין בשני סוגי תכנים: לצפות על גבי המחשב בפרקי טלביזיה של אתרים כגון mtv.com, שלא מוכנים להזרים לישראל. לצפות בנטפליקס וכו' באיכות 1080p על הטלביזיה. כרגע אני מנסה מסלול Basic של Vyper VPN. למחשב פרקים באיכות נמוכה זורמים בקושי, לא ניסיתי עדיין להזרים לטלביזיה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by eladh16,

שלום יש לי נתב מדגם asus am604g. אמשח אם מישהו יגיד לי איפה אני יכול בממשק של הנתב להגדיר IP סטטי. איפה זה נמצא בדיוק שם? תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by eyazlaz,

יי, אני מחובר לבזק+בזק בינלאומי, ומשתמש ב-PrivateBox2 שלהם. עד עכשיו היו לי פינגים באזור ה-50-60 לגרמניה, ישראל בסביבות ה-5-10, ובעקרון פינגים ממש מעולים. עכשיו אתמול בלילה קצת עלו הפינגים, אבל אחרי כמה ריסטארטים לראוטר זה דיי הסתדר, עכשיו, מהיום בבוקר הפינגים עלו בצורה מטורפת, 20-30 פינג לארץ, ו-80-90 לגרמניה. עד עכשיו הייתי מחובר בחבילת גיימר+מוגדר כRate Adaptive, יכול להיות שההגדרת Rate Adaptive ירדה? איך בודקים אם אני עדיין רייט אדאפטיב? וד"א, דברתי עם השירות של בזק, והם אמרו שהם רואים מתח חיצוני על הקו שלי ושהם שולחים טכנאי, זה יכול להיות הסבר לפינגים הגבוהים? איך אני חוזר לאותו פינג שהיה לי? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. ובכן אני רוצה לעשות רשת בין 3 מחשבים וכמו כן לאפשר גם שיתוף אינרטרנט בכבלים. דיברתי עם זיגזג והם אמרו שכדי לי לקנות סוויצ', יש להם לדוגמה של גי'ניוס. ואז אני מחבר את ה - 3 מחשבים לסוויצ' ואחד המחשבים נשאר כמאין שרת שהוא חייבת להישאר פתוח על מנת שהאינטרנט יעבור.. עכשיו הבנתי שאם יש ראוטר הוא הוא מתנהל כשרת ולא צריך להשאיר את אחד המחשבים פתוח. בזיגזג אמרו שאין להם עוד ראוטארים כי עדין לא אישרו את זה בארץ ורק עכשיו התחילו לאשר בשביל ה- ADSL. בכל אופן רציתי לשאול לגבי המכשירים הבאים: Linksys Cable/DSL Router with 4-Port Switch ערכתמתחילים להקמת רשת 100Mbps Network Starter Kit 5Port Desktop 10/100M Switch רציתי לשאול האם מספיק לקנות את הראוטר הזה ואת ה SWITCH של ה 5 פורטים בשב…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום, אני כרגע לקוח של 012 ובסוף החודש נגמרת לי ההתחייבות.. קיבלתי שתי הצעות מחיר ואני לא יודע לאן ללכת ההצעות הן כאלה: הוט 90 ש"ח ספקים: הורדה 3 העלאה 278 012 - 52 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה. 014 - 69.90 ש"ח ללא התחייבות. לאן לדעתכם עדיף לי להתחבר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. חיפשתי, לפני שאתם שולחים אותי לחיפוש.. שמתי לב ששינוי init scan ואיתחול המודם משום מה לא משאיר את הבחירה שלי ועולה ערוץ אחר. משהו ידוע או רק אצלי? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by maor21303,

לא מצליח לחבר לא משנה מה עשיתי. הפכתי את ה HOTBOX 4 ל BRIAGE MODE חיברתי את ה C6 ל WAN ואז למודם, הגדרתי בממשק את ההגדרות. דינמיק ופשוט באיפי מופיע 0.0.0.0.0. ולא מושך IP. עשיתי גם CLOLNE MAC מה אני מפספס ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום חברים. אני בבעיה. אני עם חברת Time Warner. כדי להוריד את עלויות ההתקנה, שלחו לי ציוד לבית. הציוד כולל: - מודם (Motorola SURFboard SB5101U) - נתב כבל שמגיע מחוץ לבית (שחור, עם פין בסוף ואום), כבר נמצא. נתבקשתי לחבר את הציוד ולהפעיל את "האינטרנט". - חיברתי את הציוד - קודם מודם מאושר על ידם. ואז נתב. הכל טוב ויפה, רק שאני לא מצליח לגלוש. על האייקון של הרשת האלחוטית (למטה, ווינדוס 7) מופיע סימן קריאה צהוב. האם אוכל להיעזר בכם? ראוי לציין שמצאתי את כתובת ה IP, הקשתי אותה בשורת הכתובת של הדפדפן, והגעתי להגדרות של הנתב. Belkin. עד כאן הכל טוב, אבל לא יודע מה עושים עכשיו כדי להשיג גישה לאינטרט. תודה!!!

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by RAZIEL98,

שלום אני רוצה לפרמט את הסיסמא של הרשת האלחוטית אבל אפשר לעשות את זה גם אם אני לא זוכר את הסיסמא ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אז ככה, בהמשך לעלילות ה-ipv6 שלי - אני מרגיש שלמרות שפתחתי את הפורטים הנכונים שהתוכנות יעבדו, משהו מעט לי את המהירות. אם פעם הייתי מגיע ל 200K, היום אני לא עובר 100K. בכל מקרה - האם יש איזה שהיא תוכנה או שיטה לסרוק את כל החיבור אינטרנט שלי, ולבדוק איזה תוכנה, מנסה לעבוד דרך איזה פורט, ולראות אם הוא פתוח או סגור? חג שמח, מיש. עריכה: אחרי שקראתי את ההודעה שלי, הבנתי כמה מפגר ולא מובן זה נשמע. אני אנסה שוב - אני מחפש תוכנה/שיטה שתחפש איזה פניות/connection לאיזה פורט מקבלים Denied ומאיזה תוכנה הפניה הזאת מגיעה. בכך שבתקווה שאחרי שאראה את זה, אבין איזה פורט נוסף צריך לפתוח ובכך (בתקווה) המהירות שלי תעלה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by meirz,

יש לי נתב אלחוטי Edimax 6524n ועד ששידרגתי את הרשת ל-10M (היה לי 2.5M) עבדתי עם מודם ישן B-Focus 270 שאינו תומך ב- 10M כעת עלי להחליף את המודם בבזקסטור ורציתי לקבל עצה איזה מודם לבקש מהם. יש לי מודם/נתב Siemens SL2-141 וניסיתי להשתמש בו כמודם אבל כמו שהוא מתפקד גרוע כנתב כך הוא גם גרוע כמודם.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by kobi122,

תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אני רוצה להעלות את מהירות התשתית שלי (2.5 מ"ב כרגע) אבל לא בצורה קריטית - 5-7mb נראה לי מספיק. HOT במבצע של 12 מ"ב תשתית בטריפל במחיר קרוב מאוד למחיר של 2.5 מ"ב ולכן לא כדאי לקחת שם 5mb. תהיה בעיה לקחת חבילה "רק" של 8mb בספק תקשורת (בזב"ל לדוגמה) ??

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. לפני שבוע שדרגתי את האינטרנט ל-VDSL 30mb. יש לי מודם D-Link 6740U. לפני זה היה לי ADSL 15mb. מאז התחילו ניתוקים. נראה לי שהניתוקים מתרחשים בזמן שאני מורידה ב-Newsbin. ספק ה-News שלי הוא Newshosting ואני משתמשת ב-45 חיבורים ו-SSL. לפני כן השתמשתי ב-60 חיבורים, הורדתי ל-50 ואז ל-45 אך זה לא עזר. בזמן הניתוק מצב הנורות על המודם תקין (DSL דולקת בצבע ירוק ו-Internet מהבהבת) אך באותו זמן אתרים לא נפתחים וההורדה נפסקת. לאחר כדקה או שתיים זה חוזר לעבוד. ניסיתי עם שני חשבונות האינטרנט שלי (בזב"ל ונטוויז'ן) והניתוקים התרחשו בשניהם. בבזק אמרו לי שאם אני לא רואה שינוי על הנורות, הם צריכים לדעת אם זה נובע מהתשתית או מהמודם ולכן צריך לשים את המודם במעקב על התשתית אב…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום התמיכה של אדימקס הציעה לי להחליף את הנתב הדפוק שיש לי BR-6215SRg בנתב פחות טוב BR-6204Wgb הנתב הנוכחי מאבד את האינטרנט האלחוטי כל כמה שעות, כאשר האינטרנט החוטי ממשיך לפעול. אני רוצה לפתור את הבעיה הזו אבל בחיפוש בפורום מצאתי תלונה זהה על הנתב שמציעים לי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456034.0 מצד שני המליצו על הנתב 6204 פה בפורום. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400572.0 כמובן שאין טעם לעבור לנתב נחות בלי לפתור את הבעיה של הניתוקים. האם שווה לנסות נתב edimax BR-6204Wgb לאחר נסיון רע עם BR-6215SRg ? תודה יהודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. היי אנשים, יש לי בעיה במחשב כאן, שאני מנסה להכנס לכל מיני אתרים, הוא נותן לי שגיאה Error 404 כאילו האתר לא קיים... האתר כן נטען לשניה אחת, אני יכול לראות אותו, ורגע אחרי אני מקבל את מסך ה 404. שאני נכנס דרך מחשב אחר על אותה רשת - זה נכנס. האתרים תקינים והאינטרנט תקין. משהו כאן במחשב חוסם אותי. ניסיתי : דפדפנים שונים \ הורדת אבטחה בדפדפנים \ סריקת וירוסים \ קבלת אייפי חדש אפילו.. שום דבר לא עזר. למישהו יש מושג?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. זה נכון??

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. רציתי לדעת אם טכנית אפשר לקחת מחשב שמקבל אינטרנט דרך WIFI ולמחשב יש כרטיס רשת לקחת כבל רשת מוצלב ולחבר למחשב אחר במחשב השני יהיה אינטרנט ? או שזה לא אפשרי בגלל שהחיבור הוא WIFI USB ולא LAN

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ruff stuff,

אני רוצה לשדרג את המהירות ל 1.5 מגה האם יש הבדלים מהותיים בין המהירויות? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by mikko,

http://www.scmagazineuk.com/WiFi-is-no-longer-a-viable-secure-connection/article/119294/ כתבה שנתקלתי בה חברה רוסית עשתה שימוש בכרטיס מסך של NVIDIA על מנת לפענח את המפתחות

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אתמול התדלקתי את הלפטופ ושניסיתי לגלוש, קיבלתי מכל אתר שניסיתי שהוא לא זמין. ניסיתי גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. המחשב מראה לי שהוא מחובר לרשת שלי בלי תקלות. עשיתי בדיקת פינג לYNET ווואלה וזה היה בערך 10. הצלחתי לעדכן תוכנה (spyboot). במחשב שלי ובלפטופ השני אין בעיה של גלישה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by giladcohen,

אני מחובר לאינטרנט עם ראוטר מסוג d-link dir 615 אף מחשב לא מחובר ישירות למודם כיוון שבמחשב הנייח שלי אין כרטיס רשת מובנה , אלא בUSB מהמחשב הנייח אני מצליח להתחבר ואין שום בעיה .. הבעיה מתחילה במחשב הנייד .. אני מחובר לאינטרנט ותוכנות כמו Utorrent עובדות והקצב הורדה תקין , אבל כשאני מנסה להכנס דרך הדפדפן לאיזשהם אתרים שומדבר לא עובד לי החל מgoogle ועד לאתר הכי לא מוכר.. המחשב מעלה לי מסך " דף אינטרנט אינו זמין" , "לא ניתן למצוא את השרת ב-XXXXX.com משום שחיפוש הdns נכשל ........" מה עושים? ד"א גם החיבור לאינטרנט דרך הפלאפון שלי ושל אחרים כותב לי "Connection Lost" בנוסף הנורית של "כדור הארץ" בראוטר דולקת בצבע כתום (במקום ירוק ..)

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by עוד מישהו,

שלום לכולם. אני מניח שהשאלה הזאת רצה כמה פעמים בפורום אבל פשוט רציתי להיו סגור על העניין. התשתית שלי היא HOT והספק הוא אקספון. עכשיו, בגלל שממה שאני מבין (אולי אני טועה) בגלל שאני מתחבר עם L2TP יש בעיות של ניתוק מהראוטר הנוכחי שלי LinkSys WRT54GL התקנתי את הקשוחה של TOMATO ועדיין יש ניתוקים כל שעה וה LEASE TIME באמת מוגדר להשתחרר אחרי שעה. מידי פעם איך הראוטר מסתדר ואז הוא "משאיר את האי פי" ל7 ימים. אבל לאחרונה התופעה התחילה להדרדר ויש בעיות של ניתוק. מהשיחה עם מנציגה של אקספון שהראוטר מחייג ויש חיבור. אבל אחרי 20 דקות הוא כאילו לא רואה את עצמו מחובר ומנסה להתחבר מחדש ואז הוא בעצם מתנגש וגורם לבעיות של ניתוקים תמידיים. בכל מקרה אשמח להמלצה לראוטר בתקן N שיעמוד …

25. Started by jetman,

לא מזמן דיברו פה שלבזק יצאה גרסת חומרה G2 אם עיצוב חדש וממה שהבנתי יותר זיכרון, השאלה האם יש לו בעיות מסוימות? והאם באמת יש הבדל מורגש בתוספת הזיכרון? אני עוד מחקה שיהיה להם משולבת אם כניסות GIGA , נכון שיש לי TOP100, אני מתאר לעצמי שמתי שיתחילו אם חבילות של 100+ ישדרגו לנו את המודמים, מה שמעצבן אבל שאני נאלץ לקנות HUB GIGA רק שתהיה לי מהירות נורמלית בין המחשבים ,במקום להשתמש ב HUB המובנה ..

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים