רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
דגם tl-wr841nd עידכנתי את הקושחה לגירסה האחרונה ומאז כל כמה ימים שאני רוצה להכנס לממשק שלו בכתובת 192.168.1.1 הוא פשוט לא מזהה עד שאני מנתק חשמל ומחזיר זה עובד בסדר לעוד כמה ימים ושוב חוזר התייאשתי וחזרתי אחורה לגירסה שקיבלתי אותו אבל עדיין אותה בעיה נשארה אשמח אם מישהו יכול לעזור תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי את הראוטר הנ"ל והוא עובד מצוין והכל טוב הבעיה שאני נכנס להגדות שלו אז כל פעם אני צריך להכניס את הסיסמה שלו שוב ז"א שכל פעם שאני לוחץ על אפשרות אז לפני שהדף נטען הוא מבקש ממני להכניס את הסיסמה שוב ושוב איך אפשר לבטל את זה שאני יצתרך להכניס את הסיסמה פעם אחת בהתחלה וזהו? תודה לעוזרים!!
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי ראוטר של 3COM לא זוכר מה השם אבל זה הראוטר הנפוץ שלהם (הלבן עם שתי האנטנות) הנקודה שהוא עושה המון בעיות ואני לא בטוח שהוא פגום או שזה פירמוור דפוק או שאנא ערף...אולי הISP הבעייתי קודם כל הספק שלי מאפשר גם חיבור PPTP וגם L2TP...לשרת ה-L2TP הוא בקושי מצליח להתחבר (למרות שהוא מקבל IP מהDCHP של השרת)...אבל לפעמים כן...זה שורד יום ואז הוא מאבד קשר עם השרת...אחריזה אני מצליח להתחבר כרגיל לPPTP... גם עם הPPTP יש בעיות...הוא מתחבר ולפעמים אחרי יום לפעמים אחרי שבוע...הוא מתנתק ואומר שלא מצליח להתחבר...אני מעביר אותו לL2TP...מחזיר לPPTP וזה עובד בסדר גמור... גם המהירות על הפנים...כל הורדה מתחילה ב-80-100 ואז מתייצבת סביב 40-50...יש לי אינטרנט של 3M/150 וגם כשאני היחיד…
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלקטל שחור מדגם 510 (לשעבר PRO לשעבר HOME) הוא מחובר לHUB קטן פשוט ועל הHUB הזה מחוברים שתי מחשבים שלי ושל אחי. שתי המחשבים מזוהים ברשת ולשניהם יש גישה לאינטרנט. הבעיה היא בהעברת קבצים בין אחד לשני. זה פשוט לא עובד לא משנה מה ניסיתי.....ברגע שאני רוצה להעביר למחשב השני קובץ או ההפך או שזה לוקח המון זמן ......(שעות על גבי שעות) או שזה פשוט לא עובר..... שמתי לב שעל הHUB נדלקת נורה כתומה של COLLISION ..... חשבתי שאולי זה בעיה בהגדרות הIP ניסיתי כמה הגדרות שונות ....וזה עדיין אל עזר.... אשמח אם תוכלו לעזור לי.... תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
טוב אז ככה מישהו יודע מהו הפורט לוידאו ושיחה קולית למסנג'ר? ויש לי בעיה כאשר אני פותח שרת של בולטפרופ' כל פורט שאני מגדיר שהוא יהיה הוא אומר לי שהוא תפוס והוא בשימוש...אבל זה רק כאשר המודם במצב expert כאשר הוא במצב הום זה עובד.... ואל תגידו לי לפתוח את הפורט כי הוא פתוח וזה פורט 21 שזה בטוח שפתוח..... מישהו יכול לעזור? נ.ב למישהו יש אתר עם רשימה של פואטים של כל דבר?
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
בעיה בראוטר חייב עזרה דחוף עד לפני יומיים הצלחתי לארח בפיפא ....פתחתי פורטים וכאלה באתר ומהיום אני כבר לא מצליח לארח ...?!! WTF לודע מזה פתאום לא מצליח....מה יכול להיות הבעיה ?! יש לי ראוטר של EDIMAX .. אתם אומרים שווה להתקשר אליהם ? תודהרבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי ראוטר LEVEL ONE http://global.level1.com/products2.php?Id=32&PC1thId=11 משהו יכול להסביר לי איך לפתוח פורטים תודה מראש לא משנה מצאתי תודה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר אלחוטי של לינקסיס חיבור ADSL והספק הינו נטויז'ן. ביום רביעי לפני שבועיים התחילה בעיה שלא ניתן היה להתחבר לאינטרנט באמצעות הראוטר. כאשר חיברתי מחשב בודד באמצעות חייגן למודם הכל עבד כשורה. פניתי לנטויז'ן, ולאחר מסכת ייסורים ארוכה מאד הם הודו שקיימת בעיה בפורטים מסויימים בבזק אשר מונעים מלקוחות מסויימים בעלי ראוטרים כשלי אשר גרים באזור המרכז מלהתחבר לאינטרנט (תמוה לא???). במהלך כל התקופה האחרונה הם טוענים שהם פועלים לטיפול בבעיה הנ"ל אך עדיין לא הגיעו לפתרון. 1. לא נתקבלתי בבעיה הנ"ל בשום אתר רשמי או פורום כלשהו אשר מכיר את הבעיה הנ"ל. האם משהו מכיר??? 2. כיצד פותרים את הבעיה? ו/ או לחילפולין אשמח לקבל עזרה בשינוי הגדרות הראוטר והפיכתו ל access point linksys wrt…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראוטר עצמו מצליח להתחבר לאינטרנט , כשאני מחבר את המחשב הנייד דרך כבל רשת לראוטר יש תקשורת באופן תקין , הבעיה היא האלחוטי של הראוטר ( גם האייפון לא מצליח להתחבר ) וכשהמחשב מצליח להתחבר לראוטר רשום לי : Limited access למרות שהראוטר מחובר לאינטרנט ... על פיו נראה שיש בעיה חמורה של איבודי מידע דרך התקשורת האלחוטית ( כשאני מנסה להתחבר לקושחה של הראוטר לוקח שנה עד שהדף עולה ... וזה גם נראה כמו HTML בסיסי , אבל ברגע שאני מחבר את המחשב עם כבל לראוטר לא רק שיש אינטרנט רציף גם אפשר להכנס לקושחה של הראוטר ורואים שהראוטר מחובר לאינטרנט ) ניסיתי לעדכן קושחה בראוטר , זה לא עזר ... עדיין אותה בעיה , השאלה , אם ישנה הגדרה בראוטר שאפשר לשנות שפותרת את הבעיה , או שהראוטר פשוט הלך ...
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אהלן, קניתי ראוטר של Edimax על תקן N! אני לא גר בבלוק או משהו.. בית פרטתי.. איך זה יכול להיות שאני קניתי את הAdapter TP-LINK TL-WN821N וכמעט אין קליטה?! זתיהם על תקן N וזה אמור להיות קליטה גבוהה מאוד... מאוד! אני אמור להשתמש בWI-FI או משהו? מה לאזעלאל קורה פה??
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לא מזמן הביאו לי ראוטר מחו"ל עכשיו שאני מחבר אותו הכול טוב ויפה אני מכניס את הדיסק מתקין כל מה שצריך ובאיזה שלב הוא מגיע לי לאיזה דף כזה שאני צריך לתת לו ip dns איזה ip ביודק אינ צריך לירשום לו שם??.. תודהה לכולם!!
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים לרשת הביתית במחשב אחד האינטרנט עובד ובשני לא... כשאני מפעיל את הMESSENGER זה מראה שיש בעיה בDEFAULT GATEWAY מישהו יודע איך מתקנים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי ראוטר (D-link DSL-504G) ופעם בכמה ימים הוא מאפס חוק מסויים שאני מכתיב לו ומתנתק מהאינטרנט..עד שאני מכבה אותו ומדליק... החוק הוא כדיי לפתוח את כל הפורטים! אז מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדיי למנוע את זה??...
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר של linksys שלא השתמשתי בו במהלך השנה האחרונה כיום שאני מנסה לחבר אותו למחשב ואני מקבל בקשה לסיסמה הבעיה שהסיסמה שאני זוכר שהכנסתי לו לא נכונה ואני לא יודע איזה סיסמה הוא רוצה למרות שלחצתי על כפתור הריסט של הראוטר אין לי אפשרות להיכנס אליו ולהגדיר אותו מחדש האם יש דרך להגדיר אותו או לפחות לאתחל אותו תודה על העזרה אודי
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דפי אינטרנט רבים לא עולים כאשר המודם מחובר לראוטר ואילו כאשר המודם מחובר למחשב הכל עובד כרגיל. אם מישהו מכיר את הבעיה אשמח לעזרה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
משום מה שאני נכנס לעמוד שבו אני מקנפג את הראוטר הוא פשוט לא נותן לי לראות את הפורטים הפתוחים. אני פותח פורט, וזה לא מראה לי אותו כפתוח. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למומחים, יש לי מס' בעיות בראוטר הנ"ל: א. מתנתק בלי שום סיבה לפחות פעם בשבוע. ב. לא נותן תמיכה ב1GB FULL DUPLEX ג. למרות האפשרות, לא תומך בתקן N (או לא נותן מהירות שונה מכשזה מוגדר על תקן G). יש למישהו מושג האם זה תקין? יש לי מחשב אחד שמחובר אליו ישירות בכבל ועוד אחד אלחוטי, אם אני אחבר את שניהם בכבל יש סיכוי שהוא ייתן לי 1GB חיבור? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מודם adsl של סמסונג שהוסב לראוטר. לפעמים קורה לי שהמודם מתחמם ומתנתק מהרשת ואז אני צריך לכבות אותו ולחכות איזה דקה שתיים עד שהוא מתקרר רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך לסדר את זה, או שאני צריך לחיות אם זה עמית
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי ראוטר של בזק מדגם ROTAL . עד היום הוא היה מחובר למחשב באופן חוטי ע"י כבל שעבר מן המחשב לחיבור LAN 1 בראוטר. יום אחד האינטרנט לא התחבר - וניסיתי להחליף פורט ל- LAN 4 וזה באמת פתר את הבעיה. עד היום LAN 1 לא עובד... ועכשיו יש בעיה אחרת. כשהראוטר מחובר ל -LAN 4 יש לי לאגים מטורפים במשחקי רשת. זאת כניראה בגלל שהראוטר כל כמה שניות מנסה לאתר פורט שקודם לLAN 4 ולכן יש ניתק של כמה שניות כל כמה זמן. כמו כן כל פרק זמן קצר מופיעה לי ההודעה הנ"ל: + לא מספיק כל זה אלא שהאינטרנט מרגיש לי די איטי.... יש אפשרות לתקן את הבעיה? או שהברירה היחידה היא לקנות ראוטר חדש?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום HW ZONE יש לי בעיה בראוטר wire less משו כזה... הוא מנתק את עצמו או ניכבה, לא יודע כל פרק זמן קצר של 10-30 דקות הוא מתחבר שוב לאחר שאני עושה ריסט, ולפעמים אם אני מוציא ומכניס אותו למחשב... הבעיה הזאת כבר הפכה למטרד, כיצד אני פותר אותה?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, לי יש ראוטר של נטגיר (Netgear) ועכשיו יש לי בעיה שהתחילה לפני כשבועיים, אני לא יכול לשחק עם בראוטר, זאת אומרת שיש אינטרנט והכל אבל לשחק בכל משחקים איאפשר, כאילו שאני רק שולח פקי'צים ולא יכול לקבל (זה לא נראה לי כמו בעיה של פורטים, כי עד לפני שכבועיים זה עבד מעולה), עכשיו אני יודע שזה בראוטר הזה כי יש לי עוד מודם של WOW של בזק וכשאני מחובר איתו אפשר לשחק בלי שום בעיה והכל עובד טוב, הבעיה שכשאני מחובר למודם לאף מחשב אחר בבית חוץ מלי, אין אינטרנט, ניסיתי לרסט את הראוטר, נסיתי לשחזר גיבוי שפעם עשיתי לראוטר, ושום דבר לא סידר את הבעיה הזאת במשחק. אם למישה יש רעיון וחכול לזוא אני יודה לו מאוד. תודה רבה, חיים.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן, סידרתי לאחי את המחשב הישן שלי,ואני רוצה לחבר אותו לרשת,אחרי שחיברתי אותו לROUTER (חוטי) של EDIMAX (מאוד פשוט עם 8 PORTS) המחשב הודיע כי הוא מחובר והכול סבבה,אחרי זה שבדקתי את הIP שלו,מצאתי כי היא לא חוקית (169) ובאופן טבעי כתבתי IPconfig /release ואחרי זה ipconfig /renew כדי שהוא יקבל כתובת חדשה מהROUTER,אבל משום מה הוא לא קיבל,ולא משנה מה עשיתי הוא לא רוצה לקבל כתובת חוקית,יכול להיות שלראוטר יש הגבלה למספר החיבורי אינטרנט שהוא יכול לפצל? או שזאת בעיה חומרתית במחשב ? (אני בספק,כי כשאני השתמשתי בו אז הוא עבד בסדר גמור) מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה בראוטר.. לאחר 10 דקות שהראוטר עובד דרך 3 מחשבים, הוא קורס. מה עליי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני נכנס לאתר של הראוטר 10.0.0.138 הבנתי ששמה שזה ההגדרות של הראוטר.. ואז זה מביא לי אפשרות של שם משתמש וסיסמא.. עכשיו אני לאיודע מה השם משתמש וסיסמא .. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום.יש לי ראוטר +b-focus wireless 352 עכשיו לפעמים דף האינטרנט לא עובד,וצריך להפעיל את הראוטר מחדש כדאי שהוא יעבוד שוב למה? והבעיה שהכי מטרידה אותי.זה פתיחת הפורטים.אני יודע איך לפתוח פורטים,אבל אחרי שפתחתי פורטים,אני לוחץ על הכפתור add למסגרת של Applied Rules בשביל לעדכן את הפורט.ואז רשום לי ERROR: rule (null) is in use for PC 10.0.0.1 אני לא מבין למה?פעם הייתי פותח פורטים בקלות.זה לא נותן לי עכשיו.צריך עזרה.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-