רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
עד עכשיו היה לי מודם USB דגם ECI b-focus 150, הוא כצפוי ממודם של בזק הלך לעולמו. אני הולך להחליפו ורציתי לדעת איזה מודם כדאי לקחת USB או רשת ואיזה מה"מבחר" שבזק מציעה עדיף. אין לי כל כך ידע בנושא, אבל במודם שהתפגר יכלתי לקבל IP חדש עם כל התחברות. הייתי רוצה שזה יתאפשר גם במודם הבא (אם זה בכלל קשור ), אפשרי במודם רשת?.. תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי השקת חבילת 5MB, הגדלת הupload ל10% מהערוץ היורד עכשיו בזק מתחילה בניסוי לADSL2. למרות שלפי דעתי הכנסת ADSL2 היא בעיקר בשביל לספק שירות VOD ללקוחות yes אחרת יכול להיות שהיו עוברים שנים עד שהינו רואים שינוי מצד הטכנולוגיה. כרגע הניסוי מתבצע על מהירות 8MegaBit, כלומר סוף סוף 1Megabyte לשניה. שזה אומר הורדה של גיגה תיקח כ17 דקות, שזה ממש פריצת דרך. ADSL2 יכול להגיע עד ל12 מגה הורדה וADSL2+ יכול עד 24 (כנראה התקן הסופי שבזק יוציאו הוא ADSL2+, איפלו הראטורים האלחוטים שהם מוצאים היום תומכים בזה), הבעיה היחידה שבכל התקנים האלה הערוץ העולה "תקוע" ב1Megabit- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3312293,00.html
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, ברשת אחת יש מחשב עם כונן שצריך לשתף עם מחשב נייד (קבוע) שנמצא ברשת אחרת. אין AD, בעצם כל מחשב נמצא ב-workgroup נפרד. מאחר והמחשב הנייד הוא מחשב קבוע, אני מנסה למפות את הכונן לאותו מחשב. השם של הכונן הוא Shared, ככה ניסיתי למפות אותו. \\192.168.1.1\Shared לצורך הבדיקה, איפשרתי תקשורת מלאה בין שני המחשבים בציוד החיצוני. כיביתי את ה-windows firewall במחשב שבו נמצא הכונן שצריך לשתף ויש אליו גם פינג. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בחודשים האחרונים יש מגמה שלילית מאוד ב HOTNET והאנטרנט שלהם הפוך להיות בלטי שמיש! סטרימינג: ב YOUTUBE עוד עובד רוב הזמן אבל באתרים אחרים כמו GT זה פשוט בלטי אפשרי לראות משהו אפילו שמהירות ההורדה היא 100Mb ועל מנת לראות חלק ב GT צריך רק 4Mb (פחות מ 10%)! טורנטים: פה רואים איך HOTNET עוברת על החוק, בחודשים האחרונים כל פעם שהפעלתי UT דברים אחרים הפסיקו לעבוד. לא מדובר במה שקורה מההתחממות של ה HOT BOX! ניסיתי להפעיל את UTORRENT עם הגבלה ל 20% מרוחב הפס גם להורדה וגם להעלאה והתוצאה הדהימה אותי, לא היה אפשר לטעון סרט ב YOUTUBE למרות ש 80% מרוחב הפס פנוי (GT גם סירב לטעון סרטונים גם ב SD שדורש כ 1Mb) בעיות דומות התגלו במצבים נוספים. עד כמה שזכור לי הגבלת התעבורה של המשתמשים…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי נתב קווי עובד ומוגדר שמחוברים אליו שני מחשבים. יש לי LAPTOP ואני רוצה לחבר אותו לרשת (אלחוטית), אבל הייתי מעדיף לא לגעת בנתב הקיים (כלומר ששני המחשבים הניחים ימשיכו להיות מחוברים לנתב החוטי) קניתי נתב אלחוטי, ורציתי לדעת: 1.איך אני מחבר אותו לנתב הקווי? 2. איך אני אגיע להגדרות של הנתב האלחוטי לאחר החיבור? 3. האם קונפיגורצייה כזו עשויה לגרום לבעיות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהמשך לשאלתי הקודמת - אני לא מצליח לגלוש לאתרים שדורשים שם משתמש וסיסמא. נראה ש-443 חסום למרות שכיביתי את ה-firewall וזה לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני שבוע שדרגתי את האינטרנט ל-VDSL 30mb. יש לי מודם D-Link 6740U. לפני זה היה לי ADSL 15mb. מאז התחילו ניתוקים. נראה לי שהניתוקים מתרחשים בזמן שאני מורידה ב-Newsbin. ספק ה-News שלי הוא Newshosting ואני משתמשת ב-45 חיבורים ו-SSL. לפני כן השתמשתי ב-60 חיבורים, הורדתי ל-50 ואז ל-45 אך זה לא עזר. בזמן הניתוק מצב הנורות על המודם תקין (DSL דולקת בצבע ירוק ו-Internet מהבהבת) אך באותו זמן אתרים לא נפתחים וההורדה נפסקת. לאחר כדקה או שתיים זה חוזר לעבוד. ניסיתי עם שני חשבונות האינטרנט שלי (בזב"ל ונטוויז'ן) והניתוקים התרחשו בשניהם. בבזק אמרו לי שאם אני לא רואה שינוי על הנורות, הם צריכים לדעת אם זה נובע מהתשתית או מהמודם ולכן צריך לשים את המודם במעקב על התשתית אב…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמש בWINXP SP1 וZONEALARMPRO4 כבר יותר משנה, בשלושה ימים האחרונים האיי סי קיו מתנתק לי כל רבע שעה בערך, השרת של EDONKEY מתנתק גם הוא אבל מתחבר כי יש AUTO RECONNECT אבל הMSN MESSEMGER נשאר מחובר. מה עליי לעשות?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, היום הצטרפתי לחבילת הגלישה של הוט ב100 מגה, ושמתי לב שכרטיס הרשת הנוכחי שלי מגביל אותי למהירות של 20 מגה. הבנתי שזה בגלל שאני משתמש בכרטיס בתקן 802.11g, ושאני צריך כרטיס בתקן n. עכשיו עברתי על ההודעות בפורום וראיתי שיש כרטיסים שהם לא מומלצים, רציתי לשמוע ממישהו שמשתמש בכרטיס ומרוצה ממנו. רציתי לדעת אם כדאי לקחת כרטיס PCI או USB, ואם אני אוכל לנצל את כל ה100 מגה שיש לי דרך כרטיסים אלחוטיים. המחשב עצמו מריץ מערכת הפעלה וינדוס 7 64bit. עוד דבר חשוב: אני משתמש בHOTBOX והמחשב נמצא בקומה אחת מעל. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לראוטר חדש.. רצוי שיהיה זול.. לצרכים ביתיים כמובן אין בעיה להזמין מאיביי \ דילאקסטרים \אתר אחר כי אני מאמין שבמחיר של הדברים בארץ אפשר לקנות משהו יותר איכותי.. תודה רבה *עריכה* לא ידעתי שיש פורום רשתות ואינטרנט לא ראיתי אם מנהל יכול בבקשה להעביר לשם אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום התקינו לא מזמן את הראוטר של LEVEL ONE אצלי בבית מהשירות של אינטרנט זהב... בכל אופן הם לא מוכנים לתת לי את הסיסמא של הראוטר כדי לפתוח פורטים וכו' אלה אני יוכל לשנות דברים בראוטר רק אם אני מחייג אליהם ואומר להם אילו פורטים... עכשיו זה סתם בזבוז זמן וכסף... רציתי לדעת אם מישהו יודע מהו הקוד כניסה לראוטרים שלהם...בעקרון אני מאמין שהסיסמא שלהם לכל ראוטר היא אותו דבר אז אם יש למישהו ראוטר שקיבל מאינטרנט זהב ויוכל לכתוב פה את הסיסמא כדי להיכנס בתור ADMINSTER אני ישמח
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל, שנה טובה ומתוקה לכל בית ישראל ולכל חברי hwzone! אז ככה, כרגע יש בביתי 3 מחשבים.. אחד מהם מחובר לרשת ע"י המחשב שלי והוא מהווה מאסטר סרבר.. ברצוני לקנות נתב אלחוטי כדי לחבר את 2 המחשבים הנותרים אליי, אני חדש בתחום הרשתות ולכן אני צריך קודם כל יעוץ לפני רכישת נתב- אני מחפש נתב אלחוטי טוב ואמין וזול, ומבחינת כסף\איכות\ביצועים שתיהיה הקניה הכי משתלמת מבחינתי (אין לי גם בעיה להוציא700 שקל רק אם זה באמת שווה!) ועוד שאלה האם אני צריך גם לרכוש שני כרטיסי רשת אלחוטיים?!? ואם כן איזה הכי מתאים והכי כדאי לקנות(שני המחשבם הנותרים בבית לא בעלי יציאת pci-e)?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי שיש הרבה תקנים ודברים בשביל שידור וידאו אלחוטי (WiDi, WirelessHD, WHDI...) משהו מכל זה תפס ובאמת עובד טוב? אני רוצה לחבר טלויזיה שנמצאת כ-10 מ' מהמחשב עם קיר באמצע (למרות שיש פתח בקיר לא רחוק מאיפה שהשידור אז אולי חלק עוקף אותו..) יש משהו שיתמודד עם זה? רצוי שיתמוך ב-HD אבל אם יש משהו שעובד אבל בפחות מ-HD גם יכול להיות רלוונטי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ניתן להפוך נתב אלחוטי )dlink) לנקודת גישה. אני אפרט. אני גר בבית דו מפלסי. למטה נמצא הראוטר דילינק 6740. אני רוצה לשים בקומה למעלה ראוטר אחר שיהווה כמקלט אלחוטי. ויתחברו אליו בכבל התוצאה הסופית הרצויה: קומה תחתונה ראוטר אלחוטי משדר. קומה עליונה ראוטר אלחוטי מקלט. האם זה אפשרי ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחובר כרגע לאינטרנט דרך ספק של 012 בשילוב עם תשתית הוט. אני מאוד לא מרוצה מ012 ורוצה לעבור לספק של בזק גם בשילוב עם תשתית הוט. הקטע שאני מחוייב לשנה ב012(3 חודשים חינם,9 בתשלום רגיל). במידה ואני רוצה לעזוב את החברה,מה אני צריך לשלם,כנס או משהו? אני לא מצפה שתגידו לי מה הסכום,אבל אולי אתם יודעים מה החוקים,שלא ינסו לערבב אותי בטלפון כשאני מדבר איתם. תודה מראש ושבוע טוב!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אמנם מדובר בבעיה שיש לי עם אקסטרימר סיידווינדר אבל מקווה לקבל עזרה בעניין העקרוני של מיפוי כונן רשת בחלונות 7 של התקן אלחוטי. עד לאחרונה לא היתה בעיה למחשב הנייח שלי המחובר קווית לראוטר אלחוטי לזהות במיפוי הרשת את התיקייה הרצויה בכונן הקשיח של ההתקן האלחוטי (האקסטרימר) בחדר הסמוך. כרגע משום מה הזיהוי הזה לא מתבצע אף כי האקסטרימר מצליח לקבל IP משלו (192.168.1.3 במקרה זה). אני זוכר שבעבר בזמן מיפוי הכונן בחלונות 7 השם שהיה מופיע בשדה התיקייה היה \\WORGROUP\MYXtreamer\xstreamer\sda1\test שזה השם שמופיע כרגע באקסטרימר עצמו ואז הייתי מקצה לזה אות כונן והייתי רואה אותו באקספלורר. כרגע בשם הזה מתקבלת הודעה שלא ניתן להתחבר. חסרה לי אולי איזו תחילית לפני ה-WORKGROUP? בכ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה עם הגדרה של פתיחת פורטים עבור חיבור חדש של בי-פייבר (עם נתב פרטי). אני מנסה לפתוח port ע"מ לגשת אליו מבחוץ. הציוד שאני משתמש בו: 1. נתב deco M5 - הגדרתי בו חיבור PPPoE וגם Port forwarding כמו שאמור להיות. 2. ממיר מדיה tplink MC220l. 3. gpon ont sfp class 1 laser nokia מחובר לממיר המדיה 4. סיב אופטי של בי-פייבר אני לא מצליח לגשת לאף port אשר אני פותח באחד המכשירים בבית (לאחר שהגדרתי את ה port forwarding כנדרש). הדבר הנוסף הוא שבהגדרות של הנתב, כאשר הוא מראה את ה ipv4 הוא לא מראה את אותה כתובת כאשר אני מחפש [What is my ip] (XYZ.TUV.200.1), אלא 100.77.132.135, ה Primary DNS הוא XYZ.TUV.0.4. ההשער…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, אז בזק הכניסו אותי למציעות עגומה של 90 ש''ח לחבילה של 15 מגה ועוד 95 ש''ח לחבילה של 40 מגה ובקיצור העלו לי את הסעיף! בלי קשר בכלל למיקוח וכו'... אני רוצה להשתחרר מהם ולעבור לחבילה בשוק הסיטונאי/מעבר לתשתית הוט שיכולים לתת לי עד 100 מגה באזור מגורים שלי(נווה דוד, חיפה) מול ה-40 מגה המעפנים של בזק. התרשמתי ממספר נתבים ורציתי לדעת איזה מהם יתאים לארץ? ZyXEL Keenetic DSL - מחיר 200 ש''ח ZyXEL Keenetic VOX - מחיר 200 ש''ח TP-LINK TD-W8968 - מחיר 100 ש''ח D-link DSL-2640U -מחיר 100 ש''ח NETGEAR DGN2200 - מחיר 200 ש''ח האם אחד מהדגמים הנ''ל מומלץ ויספק חיבור טוב עד 100 מגה ללא ניתוקים? נ.ב קישור של הדג…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם. אני לקראת מעבר דירה ואני צריך חיבור אינטרנט חדש לרשת קטנה(2 מחשבים). ואני מתלבט האם לקחת מודם רשת מחברת האינטרנט או לקנות ראוטר בעצמי. מה מומלץ? וחוץ מזה אשמח גם לקבל המלצה על ספקית(עד עכשיו הייתי בבזק בינלאומי)
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מייל של נטויזן ואני רוצה לעבור לספק אחר (עקב מהירות גלישה איטית להחריד) , השאלה היא אם אני אוכל לשמור את כתובת המייל שלי?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מניח שהשאלה הזאת רצה כמה פעמים בפורום אבל פשוט רציתי להיו סגור על העניין. התשתית שלי היא HOT והספק הוא אקספון. עכשיו, בגלל שממה שאני מבין (אולי אני טועה) בגלל שאני מתחבר עם L2TP יש בעיות של ניתוק מהראוטר הנוכחי שלי LinkSys WRT54GL התקנתי את הקשוחה של TOMATO ועדיין יש ניתוקים כל שעה וה LEASE TIME באמת מוגדר להשתחרר אחרי שעה. מידי פעם איך הראוטר מסתדר ואז הוא "משאיר את האי פי" ל7 ימים. אבל לאחרונה התופעה התחילה להדרדר ויש בעיות של ניתוק. מהשיחה עם מנציגה של אקספון שהראוטר מחייג ויש חיבור. אבל אחרי 20 דקות הוא כאילו לא רואה את עצמו מחובר ומנסה להתחבר מחדש ואז הוא בעצם מתנגש וגורם לבעיות של ניתוקים תמידיים. בכל מקרה אשמח להמלצה לראוטר בתקן N שיעמוד …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, לפני שבועיים עברתי דירה. הראוטר עבר איתי לדירה החדשה כמובן, וכמו כן גם מספר הטלפון הקווי הביתי שלי. כל ההגדרות של החיבור לרשת האינטרנט נשארו אותו דבר ללא שום שינוי. שמתי לב למשהו מאוד מוזר ומצחיק, שכשברגע שאני מחובר לרשת ה-Wi-Fi הביתית, המיקום של האייפון שלי (ושל מכשירים אחרים שניסיתי שמחוברים גם הם לאותה רשת Wi-Fi) הם כאילו מאוכנים במיקום של הבית הישן.. השאלה שלי היא איפה הבעיה? אני 99% בטוח ש-Reboot לראוטר יפתור את הבעיה, אבל רציתי להבין על סמך מה הראוטר עובד כשהוא קובע מיקום, ולמה הוא עדיין על המיקום הישן? תודה ושבוע טוב.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה ראוטר מתאים לבית גדול?? עכשיו יש ליdlink w9980 והוא לא מגיע לקומה השנייה בבית.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הבנתי שיש משחקים שאם יש לך פינג גבוה אז מעיפים ברוב המקרים למה פינג נמוך מועדף??? והאם אני יכול לדעת מה הפינג שלי?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-