עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש ברשותי ראוטר של בזק (ראוטר A) שמתחבר לשקע בזק בקיר. ראוטר בזק (A) מחובר לראוטר (פרטי) של TP-LINK (ראוטר B) בכאבל רשת ישירות. חיברתי מחשב ישן עם מערכת הפעלה של FREENAS (שכשרת מדיה לבית) לראוטר B ישירות גם עם כאבל רשת. אז תקנו אותי אם אני טועה, אבל בעצם מה שקורה זה שראוטר B וכל מה שיושב על B הוא סאבנט תחת ראוטר A. המחשב שלי מחובר ב-WIFI לראוטר B ואני יכול לראות אצלי את התיקיית שיתוף, מאחר והשרת NAS מחובר ישירות לאותו ראוטר (B). המחשב של זוגתי מחובר בWIFI לראוטר A ולא יכולה לראות את התיקיית שיתוף. אני לא איש סיסטם, כך שהידע שלי קצת מוגבל מבחינה תאורטית ואשמח לעזרתכם. איך אני גורם לראוטר B לשתף קבצים עם מחשבים שעל ראוט…

2. שלום יש לי ראוטר\מודם סימנס SL2-141 של בזק וראוטר אלחוטי לינקסיס WRT350N. אני רוצה להפוך את הסימנס למודם ולחבר את הלינקסיס אליו ולהתחבר רק ללינקסיס באלחוטי מה אני צריך לשנות\לבטל בסימנס על מנת שיתפקד כמודם בלבד בשביל הלינקסיס?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ofer1928,

הבנתי שיש משחקים שאם יש לך פינג גבוה אז מעיפים ברוב המקרים למה פינג נמוך מועדף??? והאם אני יכול לדעת מה הפינג שלי?

4. בקרוב מגיע תכנאי של פרטנר לחבר אותי לסיב. התשתית היא של בזק בעיקרון, זה לא "הסיבים של פרטנר". הבנתי שחשוב לשים לב שאני רוכש ממיר שנתמך ("רשום") ע"י החברה. רק שאני לא בטוח לפי איזה חברה אני נתמך אם הספק הוא פרטנר והתשתית היא בזק. יש לי כבר ראוטר מתאים, ולא נראה לי שאני מעוניין לשלם 25 שקל כל חודש בשביל bridge mode. זה משנה איזה ממיר אני קונה? יש דגשים מסויימים? יש רק 3 שמוצעים באתר של ksp https://ksp.co.il/mob/cat/?search=ממיר מדיה אופטי ועוד כמה במחירים מופקעים שמצאתי בזאפ: https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-switching&db7399537=9495205&orderby=rate אשמח להצעות או לפחות הכוונה למה לחפש בדיוק. תו…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by kalda01,

<blockquote>איך הכי כדאי לחבר מסך עם תמיכת DLNA לרשת ביתית אלחוטית? האם מומלץ לחבר למסך AP או ראוטר ולהגדיר כREPEATER ? אם כן איזה תוצרת/דגם כדאי לקנות? </blockquote>

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Nirel,

שלום, יש לי שאלה עקרונית שהציקה לי הורדתי VMWARE והתקנתי windows server 2012 R2. כאשר נכנסתי לעמודת "All Servers" ראיתי שהIP של השרת הינו 192.168.141.128 וגם הבחנתי שיש לי אינטרנט. נכנסתי לCMD הרצתי פקודת IPCONFIG /ALL וראיתי שהdefual gateway הוא 192.168.141.2 (כביכול הראוטר) נכנסתי לאינטרנט דרך VMWARE ויש לי אינטרנט כרגיל השאלות שלי הן כאלו: הIP של הראוטר שלי הוא 10.0.0.138 ושל המחשבים שלי בבית גם על 10.0.0.... 1)אני יודע שכאשר מחשב מנסה להתחבר לאינטרנט הוא ניגש לראוטר לפי הIP שכתוב לו ומשם מקבל את המידע. אז איך יכול להיות שהוא מקבל את המידע מראוטר לפי IP שלא קיים? 2)לאחר מכן הרצתי PING ל10.0.0.138 וגם למחשבים שלי ולכולם הפינג עבר וחזר, כלומר יש תקשורת. אך אני יודע שכאשר…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אני מחובר כרגע לאינטרנט דרך ספק של 012 בשילוב עם תשתית הוט. אני מאוד לא מרוצה מ012 ורוצה לעבור לספק של בזק גם בשילוב עם תשתית הוט. הקטע שאני מחוייב לשנה ב012(3 חודשים חינם,9 בתשלום רגיל). במידה ואני רוצה לעזוב את החברה,מה אני צריך לשלם,כנס או משהו? אני לא מצפה שתגידו לי מה הסכום,אבל אולי אתם יודעים מה החוקים,שלא ינסו לערבב אותי בטלפון כשאני מדבר איתם. תודה מראש ושבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by GGGG,

איזה ראוטר מתאים לבית גדול?? עכשיו יש ליdlink w9980 והוא לא מגיע לקומה השנייה בבית.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. הי אני שוכר בימים אלה תשתית לאינטרנט ביתי. חשובה לי אמינות (Uptime) ויציבות (שקצב ההעברה יישאר יציב ומהיר, בלי ירידות איכות). עם מי כדאי לי ללכת? ADSL או כבלים?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. עדיפותכבר לתמיכה בתקן AC (אלא אם זה בא על חשבון מהירות) ריבוי חיבורים (פורטים, לא מכשירים) ריבוי אנטנות טווח מוגדל שמאושר לשימוש בארץ (או בגדול שיעבור במכס). ראיתי שגם דגמים שנמכרים בארץ עולים פי 2 ממה שאפשר למצוא אותם ב AMAZON / EBAY, אז יש סיבה מיוחדת לקנות בארץ (או שהמכס יעשה בעיות גם על דגמים כאלו בגלל החומרה שצרובה עליהם) ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. היי אני קונה את המחשב הנ"ל http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000VKdCevY6WjY1KA2Bi8iNRVM:12bbi68k5?id=3995891&pr=QJ5&N=2%2030913 יש לי אנטרנט ADSL 2MB אם אני מוסיף כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח שלי והאנטרנט שלי מחובר למודם ADSL האם עדיין אוכל לגלוש באופן אלחוטי? או שחובה מודם אלחוטי גם כן? אינני מבין בנושא אשמח לעזרה =]

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by MokoLoko,

שלום, יש לי בעיה בלפטופ.האינטרנט האלחוטי עובד מצויין אבל שאני מנסה לחבר את הכבל אינטרנט הרגיל, אין שום תגובה מצד המחשב. אני לא יכול להשתמש בכבל. ניסיתי לעשות פיתרון בעיות עם הוינדוס אבל הוא אפילו לא מזהה את החיבור הזה ולא נותן לי לבחור בו בפתרון בעיות (אני יכול רק לבחור בחיבור של הויפי ובחיבור בלוטוס) אני כבר מיואש, ניסתי לפתור את הבעיה,לעדכן דריברים,לראות אם צריך להתקין משהו..וכלום. במנהל ההתקנים אני רואה משום מה שבלוטוס וה Ethernet יש בעיה...אין להם דריברים(לא שצריך להתקין.הם פשוט לא קיימים) אני מנסה למצוא אוטומטית דריבר לאטרנט אבל הוינדוס לא מוצא באינטרנט דרייבר. אני מאמין שזאת הבעיה...אבל אין לי מושג איך לפתור אותה בבקשה תעזרו לי.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by samii,

שלום לכולם - אני חדש כאן. יש לי בקר שפותח את הדלת ומחובר בTCPIP למחשב. עד היום הוא תיפקד נהדר. עכשיו שמתי עוד אחד שיפתח לי דלת רחוקה - מכיון שהמרחק הוא עצום (כבל באורך 250 מטר) ולמרות שזה CAT7 זה "גדול" על כבל לא אופטי, אז חברתי כל 70 מטר SWITCH. (ככה אני יכול לחבר עוד דברים בדרך...) עכשיו מה שקורה זה שאני שולח פינגים - לפעמים זה עובד - לפעמים לא. גם לקרוב ביותר. מישהו יכול לעזור לי? הבקר עובד על 10 מגה, הסוויץ הוא 10\100 והוא של חברת infosmart , לא מנוהל - מישהו מכיר?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by eins,

שלום, יש לי ראוטר Edimax BR6240WG עד היום לא היה לי שום מילה רעה להגיד עליו. עשה את עבודתו נאמנה אבל היום שידרגתי את החיבור אינטרנט שלי מ 1.5M ל 3M ובבדיקת מהירות אני מוריד על ממוצע של 200 - 220 K . שחיברתי את המודם ישירות למחשב, הגעתי ל350K מה שמביא את המסקנה שרואטר הוא בעצם מגביל את המהירות.... האם ניתן לשנות בהגדרות משהו כדי לקבל את המהירות המקסימלית ? או שפשוט הראוטר הנ'ל לא תומך מעל 220K להורדה... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני משתמש בWINXP SP1 וZONEALARMPRO4 כבר יותר משנה, בשלושה ימים האחרונים האיי סי קיו מתנתק לי כל רבע שעה בערך, השרת של EDONKEY מתנתק גם הוא אבל מתחבר כי יש AUTO RECONNECT אבל הMSN MESSEMGER נשאר מחובר. מה עליי לעשות?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. זהו, נמאס. נמאס מראוטרים זולים שמתנתקים כל חצי שעה. אפשר לקבל המלצה לראוטר איכותי בתקציב שציינתי? חשוב שתהיה תמיכה בתקן N אם בעתיד אחליט לשדרג כרטיס רשת.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני מחובר בפרטנר עם הראוטר טכניקולור. חיברתי אותו לראוטר ישן שלי בחדר אחר דרך חיבור קוי. והוא נותן WIFI וזה עובד סבבה. (ביטלתי בו DHCP ונתתי לו כתובת קבועה] העניין הוא שאני רוצה להשתמש בחיבורי ה LAN שיש בראוטר הישן שלי ולא מצליח. כלומר עכשיו הראוטר הזה מתפקד כ WIFI בלבד. האם יש למישהו כיוון מה עלי לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by HuGeMouTh,

בחודשים האחרונים יש מגמה שלילית מאוד ב HOTNET והאנטרנט שלהם הפוך להיות בלטי שמיש! סטרימינג: ב YOUTUBE עוד עובד רוב הזמן אבל באתרים אחרים כמו GT זה פשוט בלטי אפשרי לראות משהו אפילו שמהירות ההורדה היא 100Mb ועל מנת לראות חלק ב GT צריך רק 4Mb (פחות מ 10%)! טורנטים: פה רואים איך HOTNET עוברת על החוק, בחודשים האחרונים כל פעם שהפעלתי UT דברים אחרים הפסיקו לעבוד. לא מדובר במה שקורה מההתחממות של ה HOT BOX! ניסיתי להפעיל את UTORRENT עם הגבלה ל 20% מרוחב הפס גם להורדה וגם להעלאה והתוצאה הדהימה אותי, לא היה אפשר לטעון סרט ב YOUTUBE למרות ש 80% מרוחב הפס פנוי (GT גם סירב לטעון סרטונים גם ב SD שדורש כ 1Mb) בעיות דומות התגלו במצבים נוספים. עד כמה שזכור לי הגבלת התעבורה של המשתמשים…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. חיפשתי, לפני שאתם שולחים אותי לחיפוש.. שמתי לב ששינוי init scan ואיתחול המודם משום מה לא משאיר את הבחירה שלי ועולה ערוץ אחר. משהו ידוע או רק אצלי? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by daviditzhaky,

ראוטר: asus am604g איך לפתוח?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. האם ניתן להפוך נתב אלחוטי )dlink) לנקודת גישה. אני אפרט. אני גר בבית דו מפלסי. למטה נמצא הראוטר דילינק 6740. אני רוצה לשים בקומה למעלה ראוטר אחר שיהווה כמקלט אלחוטי. ויתחברו אליו בכבל התוצאה הסופית הרצויה: קומה תחתונה ראוטר אלחוטי משדר. קומה עליונה ראוטר אלחוטי מקלט. האם זה אפשרי ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by nua7,

היי אני מתחבר כעת לכלבים (כבלים) של הוט בתשתית של 100 מגה, וצריך נתב. הספק יהיה הוט מובייל או אקספון. הצרכים שלי (לפי סדר חשיבות): 1 - גלישה אלחוטית בקצב של 100 מגה. גלישה ממחשב נייד אחד ופלאפון 2 - המרחק להנתב יהיה בין מטר ל 10 מטר. עם ארון באמצע. אז קרינה זה פרמטר חשוב מאוד. (נראה לי שלא צריך משדר חזק במיוחד) 3 - אין לי בעיה להגדיר הגדרות מיוחדות חד פעמיות, אבל שלא ידרוש התעסקות מסובכת באופן קבוע (פורטים), ושיעבוד טוב עם הוט (שלא יתרצו לי שהבעיות בנתב שלי) 4 - אבטחה 5 - כמה שיותר זול 6 - מה שלא רשמתי, לא רלוונטי מה עדיף, לשלם עוד 10 שח לחודש להוט עבור הנתב או לקנות לבד? ואם לקנות לבד, על מה אתם ממליצים? (חשבתי על TP-Link TL-WR841N ב 110 שח) תודה מראש, מוש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכם, רציתי לדעת, אם ישנם שני מחשבים עם חלונות 8.1: האם אפשר להגדיר שאחד יוכל להשתלט על השני מתי שירצה, וגם להיפך. בלי לקבל אישור בכל פעם? אם זה משנה, המחשבים נמצאים גם על אותה רשת. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת ביתית של אורנג', אחד נייד (אלחוטי) והשני נייח, בו אני משתמש. בחודש האחרון שמתי לב שמהירות ההורדה של קבצים מאוד איטית (בערך 20 דקות לקובץ של 60 מגה, כשבד"כ זה הרבה פחות מזה). הקו שלי הוא של 5 מגה, ובדקתי אם אורנג' ובזק ומבחינתם הכל תקין. הם אמרו שיכול להיות שיש אצלי תוכנה שמאטה את מהירות הגלישה. יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by spitzi,

היי, יש לכם המלצה על שירות וי.פי.אן שמאפשר להזרים תכנים מארה"ב? אני מעוניין בשני סוגי תכנים: לצפות על גבי המחשב בפרקי טלביזיה של אתרים כגון mtv.com, שלא מוכנים להזרים לישראל. לצפות בנטפליקס וכו' באיכות 1080p על הטלביזיה. כרגע אני מנסה מסלול Basic של Vyper VPN. למחשב פרקים באיכות נמוכה זורמים בקושי, לא ניסיתי עדיין להזרים לטלביזיה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.