עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עד היום היו בהתחייבות בנטויזין, עכשיו נגמרה ההתחייבות ואפשר לעבור למשהו זול יותר היות ויש הרבה חברות חדשות. בחברה חדשה שנקראת FAST נותנים ב50 שקל אינטרנט לחצי שנה במהירות 2.5 מגה , כדאי ללכת עליהם?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יש לי מיני לפטופ שיש בו רק ווייפיי ואני צריך אינטרנט מכל מקום. גלישה בסיסית, מסמכים בלבד. מה האופציות שלי? יש אפשרות להתבסס על חבילת הגלישה של הסלולרי?

3. Started by nua7,

היי אני מתחבר כעת לכלבים (כבלים) של הוט בתשתית של 100 מגה, וצריך נתב. הספק יהיה הוט מובייל או אקספון. הצרכים שלי (לפי סדר חשיבות): 1 - גלישה אלחוטית בקצב של 100 מגה. גלישה ממחשב נייד אחד ופלאפון 2 - המרחק להנתב יהיה בין מטר ל 10 מטר. עם ארון באמצע. אז קרינה זה פרמטר חשוב מאוד. (נראה לי שלא צריך משדר חזק במיוחד) 3 - אין לי בעיה להגדיר הגדרות מיוחדות חד פעמיות, אבל שלא ידרוש התעסקות מסובכת באופן קבוע (פורטים), ושיעבוד טוב עם הוט (שלא יתרצו לי שהבעיות בנתב שלי) 4 - אבטחה 5 - כמה שיותר זול 6 - מה שלא רשמתי, לא רלוונטי מה עדיף, לשלם עוד 10 שח לחודש להוט עבור הנתב או לקנות לבד? ואם לקנות לבד, על מה אתם ממליצים? (חשבתי על TP-Link TL-WR841N ב 110 שח) תודה מראש, מוש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. בא לי לעשות סקר קטן לראות את המצב בין החברות. ממני כרגע גונבים 69 מבזק ו57 מ012 (אחרי טלפונים כועסים זה ירד ל42) בכל מקרה, ביקשתי לשדרג ל2.5 ויצא לי בזק 79 ו012 40 לחצי שנה ואז 59 איך זה? סביר? איך אתם משלמים?

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. כמו בכותרת, אני מעוניין להגדיר שרת פרוקסי על מחשב שמריץ windows xp בעקרון זה מחשב (בעבודה) שלא אמורה להיות לי גישה אליו, אז אני מעדיף משהו שרץ בתור איזשהו process וזהו ובלי אייקון ב-tray או משהו בסגנון. אין לי יותר מדי דרישות מהפרוקסי, רק שיעבוד כמו שצריך וזהו. אין לי צורך ביוזרים עם סיסמאות וכד' ובעצם רק משתמש אחד (אני) יהיה מחובר לפרוקסי הזה, לא יותר. תודה מראש לכל מי שיעזור... (ויש מצב שזה יותר מתאים לפורום "תוכנה", אבל לא הייתי בטוח)

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by ofer1928,

הבנתי שיש משחקים שאם יש לך פינג גבוה אז מעיפים ברוב המקרים למה פינג נמוך מועדף??? והאם אני יכול לדעת מה הפינג שלי?

7. Started by efee123,

היי, בזק השיקו לאחרונה ראוטר ac של dlink (הדגם בכותרת). ביום שישי האחרון לקחתי אותו והוא מאז גיל הזמן עושה ריסטים רנדומלים או כאשר מנסים לגשת אליו באיזושהי צורה (לדוגמה להגדרות קשוחה שלו, התחברות מכשיר חדש לרשת האלחוטית וכו). רציתי לדעת האם מישהו נוסף נתקל בתקלה דומה או אחרת עם הנתב הנ"ל. כרגע לפי מיטב הבנתי אין קשוחה אחרת שניתן לעדכן (חדשה או ישנה יותר). כנראה שהראשון אלך להחליף את הראוטר אבל חשוב לי לדעת שיש משתמשים שהמכשיר עובד להם בצורה תקינה וזו לא תקלה גורפת. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by KyloRen,

שלום שלום, גר בניין רב-קומות שנבנה ב-2008-2009. בשנים האחרונות כל פעם שאני מתעניין בשדרוג מהירות הגלישה, מסבירים לי שהכי הרבה שאפשר לקבל בקומה שלי זה 40 מגה כי זה מה שהתשתית בבניין מאפשרת. מול זה, אני יודע כי יש דירות אחרות בבניין שטוענות שמקבלות גם 100 מגה אבל לא בדקתי את זה לעומק ואולי גם אלו דירות קרובות לקרקע. במקביל אני גם יודע שפרסו בשכונה בזמנו סיבים כהכנה לשדרוג עתידי אם כי זה עוד לא ממומש באזורנו. יש למישהו משהו חכם לומר על הנושא? האם באמת התשתית הפיזית שהונחה בזמנו בבניית הבניין תהווה מגבלת רוחב פס לעד? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אז ככה, בהמשך לעלילות ה-ipv6 שלי - אני מרגיש שלמרות שפתחתי את הפורטים הנכונים שהתוכנות יעבדו, משהו מעט לי את המהירות. אם פעם הייתי מגיע ל 200K, היום אני לא עובר 100K. בכל מקרה - האם יש איזה שהיא תוכנה או שיטה לסרוק את כל החיבור אינטרנט שלי, ולבדוק איזה תוכנה, מנסה לעבוד דרך איזה פורט, ולראות אם הוא פתוח או סגור? חג שמח, מיש. עריכה: אחרי שקראתי את ההודעה שלי, הבנתי כמה מפגר ולא מובן זה נשמע. אני אנסה שוב - אני מחפש תוכנה/שיטה שתחפש איזה פניות/connection לאיזה פורט מקבלים Denied ומאיזה תוכנה הפניה הזאת מגיעה. בכך שבתקווה שאחרי שאראה את זה, אבין איזה פורט נוסף צריך לפתוח ובכך (בתקווה) המהירות שלי תעלה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. היי :'( חברה יש לי בבית רשת חוטית ואלחוטית ואני במהירות של 7MB ובזמן האחרון אני חושב שמשהו ניצל את הקו אינטרנט שלי! הכל זז לאט בכל המחשבים יש תוכנה פשוטה שיכולה להראות לי מי גולש בזמן אמת וכמה הוא מנצל את רוחב הפס שלי? ואולי אפשר להגביל לכל מחשב את ההגבלה שלו? אני עם ראוטר D-LINK DIR300 ללא סיסמה (אני יודע שזה טיפשי).. :'(

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אורח קוסטה

שלום לכולם, יש לנו בית יחסית ישן בן 24, 120 מטר מרובע עם 5 חדרים יש לנו אינטרנט טריפל של הוט, והקופסא הזאת שלהם הוט בוקס. היא כרגע נמצאת באחד החדרים מתחת לשידה מה שאני חושב שמפריע מאוד לקליטה כי אפשר לומר שאין קליטת WIFI בבית, כרגע בגלל קניית טלוויזיה חדשה לסלון וסטרימר אני מעוניין להעביר את כל הציוד הזה של הוט לסלון מהחדר כי אני רוצה לחבר בחיבור חוטי את הראוטר לטלוויזיה ולסטרימר בסלון ולקנות אולי מאריכי WIFI לחדרים (תגידו לי אתם אם זה פתרון טוב), השאלה באיזו דרך מומלץ לעשות זאת? אם אני מתקשר להוט ומבקש נקודה חדשה ולהעביר את כל זה לשם לסלון מה העלות של כזה דבר? הם יקימו באמת נקודה חדשה או שהם יעבירו כבל מפה לשם? אני מעדיף שתצא נקודה מהקיר ולא יהיה כבל בחוץ על הקירות אבל ה…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by עמיר שחר,

שלום, אני לא יודע עם כאן זה המקום הנכון לשאול אם לא אנא תעבירו אותי למקום הנכון. בכל מקרה אני שואל את השאלה בשמה של ידדה שלי. יש ברשותה כתובת אמייל עם סיומת HOTMAIL.COM האם ניתן לסדר את ההגדרות של המאייל כך שהוא היה בעיברית (כמו בGMAIL). אם כן מהיא הדרך לעשות זאות. בתודה מראש ושבת שלום עמיר

13. Started by danielrey,

מומלץ לקנות או שעדיף ללכת על אחד אחר ? עוד דבר קשה לתפעל אותו או שהוא פשוט לשימוש ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי, מבקש את עזרתכם בהגדרת שליטה מרחוק באמצעות RDC של WINDOWS. המחשב שלי הוא חלונות 8, חיבור מאחורי נתב HOTBOX, הספקית היא 012. המחשב המרוחק הוא חלונות 7, חיבור מאחורי מודם ADSL שמחובר לנתב אלחוטי של EDIMAX - הספקית היא 012. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by jeyjey,

שלום כולם יש לי 1.5MB ADSL בנטויז'ן מודם SPEEDTOUCH 510 מחובר לכרטיס רשת מובנה בלוח אם 10/100 והפינגם שלי גבוהים בהרבה מאלה של חבריי שיש להם חבילה איטית יותר (0.5MB, 750KB) יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים שמחוברים באמצעות כרטיסי רשת וכבל רשת לא מוצלב, המחשב שלי הוא השרת אני יודע שרשת ביתית עושה פינג גבוה אבל גם כשהמחשב השני (הלקוח) מכובה הפינגים גבוהים יש למישהו הצעות, רעיונות או כל דבר אחר שישפר לי את הפינג? תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. הי אני שוכר בימים אלה תשתית לאינטרנט ביתי. חשובה לי אמינות (Uptime) ויציבות (שקצב ההעברה יישאר יציב ומהיר, בלי ירידות איכות). עם מי כדאי לי ללכת? ADSL או כבלים?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום יש לי בעיה בגלישה באייפון דרך wifi כאשר המחשב כבוי ואני קרוב מאוד לראוטר והוא לא טוען לי שום את הדפדפן של הספארי בקושי ויש לי ראוטר מדגם (שהוא שייך לבזק בינלאומי ) http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/N-Router.aspx תוכלו להגיד לי מה הבעיה ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by spitzi,

היי, יש לכם המלצה על שירות וי.פי.אן שמאפשר להזרים תכנים מארה"ב? אני מעוניין בשני סוגי תכנים: לצפות על גבי המחשב בפרקי טלביזיה של אתרים כגון mtv.com, שלא מוכנים להזרים לישראל. לצפות בנטפליקס וכו' באיכות 1080p על הטלביזיה. כרגע אני מנסה מסלול Basic של Vyper VPN. למחשב פרקים באיכות נמוכה זורמים בקושי, לא ניסיתי עדיין להזרים לטלביזיה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by wisha,

שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש ואני צריך כרטיס רשת חזק. יש לי בדירה אינטרנט אל חוטי (12 מגה). ויש עוד שני מחשבים אחרים שמשתמשים בו.. הראוטר הנוכחי שלי הוא TP-link של הוט. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מנוי של בזק בינלאומי במהירות 30 מגה עם PRIVATE BOX, הPB מחובר למודם של בזק VDSL של חב' DLINK כשהמודם של בזק במצב של BRIDGED ויש לי גם קו VOB שלהם. המוצר של בזק בינלאומי לא רע חוץ מכאשר אני מבצע סטרימינג מהמחשב לאקסטרימר שלי אני סובל מהמון המון קיטועים. החלפתי מיליון פעם את התדר, הזזתי את הראוטר (הוא בכל מקרה יושב במרחק של בקושי 3-4 מ' מהמחשב והPB). ניסיתי לדבר עם בזק בינלאומי שיתנו לו את הפורטים שלו ואני אפתח אותם בנתב שלי וכך הPB יהיה מאחורי המודם של בזק אבל הם מסרבים בתוקף לעשות זאת. אם אני שם את המודם של בזק לפני הנתב של בזק בינלאומי - PB - אני לא יכול להשתמש בשירותי הטלפון שלהם כיוון שאין לי את הפורטים שהוא משתמש. הפיתרון היחידי של בב"ל הוא שאני אחליף …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום, יש לי ראוטר ישן של בזק - siemens sl2-141 ועד לא מזמן הוא תפקד מעולה בתור מגדיל טווח. היה מחובר קווית לswitch שמחובר לראוטר הראשי שלי כרגע (גם מבזק) ובעצם כיסה אזור שבו הראוטר הראשי שלי לא. משהו כנראה נדפק בהגדרות, איפסתי את הגדרות הראוטר וניסיתי להגדיר את אותה קונפיגורציה מההתחלה אבל ללא הצלחה. ניסיתי להגדיר לסימנס כתובת גם בתוך וגם מחוץ לטווח הDHCP של שהראוטר הראשי שלי מחלק. וגם כיביתי והDHCP של הסימנס/הגדרתי RELAY ל10.0.0.138 - שזה הראוטר הראשי שלי כרגע. אף אחת מ4 הקומבינציות שתיארתי למעלה עבדו לי, ניסיתי להתחבר אלחוטית לסימנס אבל אני לא מקבל כתובת IP. בDHCP של 10.0.0.138, אני לא רואה את הסימנס גם כן. שללתי בעיה בכבלים,שקעים כו'. מה אני מפספס? …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. לציוד לרשת אלחוטית. קיים מודם/ראוטר 510 המחובר למחשב אחד. קיים מחשב נייח נוסף בחדר אחר, וכן מחשב נייד נוסף. ברור שכל אחד מהם צריך כרטיס רשת אלחוטי, השאלה היא האם אני צריך נתב אלחוטי, או שמספיק רק Access Point ? (כי אני הרי יכול לחבר את ה AP ל 510, וה AP יספק את הגישה האלחוטית לשאר המחשבים, לא ?) אחד המחשבים נמצא בחדר אחר, בקומה אחת מעל. (לא מדובר בקומה בבניין, אלא בבית עם 2 מפלסים, לא רחוק, אבל גם לא ממש חדר ליד חדר). אשמח לדעת האם אני צריך רק AP או שכדאי כבר לקנות נתב אלחוטי (בערך אותו מחיר), והאם יש ל G יתרון על פני B מבחינת טווח הקליטה. והכי חשוב, המלצה לדגם ספציפי :-) תודה !

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by card,

שלום אני צריך המלצה למודם-ראוטר אלחוטי, עבור ADSL. אני מחפש משהו נחמד שעושה את העבודה, ולא צריך משהו High End. רק חשוב שבנוסף ל-Wi-Fi יהיו גם 4 Ethernet Ports עבור חיבור חוטי של כמה מחשבים. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by tzahif,

לאחרונה אני חווה ירידה משמעותית בקצב ההורדה. אני רואה שהורדה מתחילה בקצב גבוה, יורדת משמעותית, עולה שוב אחרי זמן מה וחוזר חלילה. הספק היה אורנג׳, ניסיתי להחליף לבזק בינ״ל אבל התופעה נשארת. לא החלפתי חומרה, או תוכנה הכל אותו דבר.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. חג שמח לכולם... יש לי בעייה של פורטים סגורים, ולמרות שעברתי (כניראה) על כל הדברים האפשריים, עדיין לא מצאתי את הסיבה לכך. ברשותי ראוטר מסוג Powernet par-720g, שבו הFirewall מנוטרל , ובנוסף חבילת KIS, שגם בה הFirewall מנוטרל. הFW של הווינדאוס גם הוא מנוטרל. ולכן אני לא מוצא סיבה מדוע אני מקבל עדיין פורטים סגורים. ניסיתי להחליף בין מגוון רחב של פורטים ביוטרנט, אך שום דבר לא עזר. רעיונות? תודה מראש Install

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.