רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שיש משחקים שאם יש לך פינג גבוה אז מעיפים ברוב המקרים למה פינג נמוך מועדף??? והאם אני יכול לדעת מה הפינג שלי?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
פעם האינטרנט שלהם היה 5 מגביט באיזור מסויים ברמת גן ותל אביב. האם זה עדיין ככה?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מודם של בזק D-LINK DSL 6740OU (חיבור קווי ואלחוטי) ובזמן האחרון אחרי פרק זמן מסוים שהמחשב עומד ללא שימוש הוא פתאום מנתק אותי מהאינטרנט. אני לא מקבל שגיאה או משהו כזה, הכל נראה נורמלי פשוט שאני בא להיכנס לדפדפן (לא משנה איזה) אני מקבל דף אינטרנט לא זמין. מה שמוזר שהאינטרנט האלחוטי עובד כל הזמן הזה (יש עוד מחשב שמחובר באופן אלחוטי - מה שגרם לי לחשוב שהבעיה היא במחשב ולכן הוספתי עוד כרטיס רשת חוטי ( על PCI ) כשהקודם מובנה על הלוח אם. אבל הבעיה לא נפתרה. בנוסף גם החלפתי כבל רשת. יש אולי עוד סיבה שאתם יכולים לחשוב עליה או שנשאר רק המודם עצמו? יכול להיות בעיה בלוח אם? מצטער על החפירה ותודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יי, אני מחובר לבזק+בזק בינלאומי, ומשתמש ב-PrivateBox2 שלהם. עד עכשיו היו לי פינגים באזור ה-50-60 לגרמניה, ישראל בסביבות ה-5-10, ובעקרון פינגים ממש מעולים. עכשיו אתמול בלילה קצת עלו הפינגים, אבל אחרי כמה ריסטארטים לראוטר זה דיי הסתדר, עכשיו, מהיום בבוקר הפינגים עלו בצורה מטורפת, 20-30 פינג לארץ, ו-80-90 לגרמניה. עד עכשיו הייתי מחובר בחבילת גיימר+מוגדר כRate Adaptive, יכול להיות שההגדרת Rate Adaptive ירדה? איך בודקים אם אני עדיין רייט אדאפטיב? וד"א, דברתי עם השירות של בזק, והם אמרו שהם רואים מתח חיצוני על הקו שלי ושהם שולחים טכנאי, זה יכול להיות הסבר לפינגים הגבוהים? איך אני חוזר לאותו פינג שהיה לי? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי במיוחד כרטיס רשת עם אנטנה אלחוטית מתפרקת. אני רוצה לשים את האנטנה בחלון על מנת לשפר קליטה (מהשכנים....) מישהו יכול להגיד לי איזה כבל אני צריך לרכוש :s05: יותר מידי סוגים ןחיבורים.... מצאתי את החנויות הבאות שמוכרות כבלים אבל לא ברור לי איזה כבל מתאים אודה על קישור לכבל ספציפי http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=TEW-L208&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=229 http://www.mediagalaxy.co.il/main.asp?SearchWord=%D7%9B%D7%91%D7%9C-sma http://www.plonter.co.il/products_results.tmpl?command=search&db=%5Ecatalog.txt&EQshelfdataRQ=%EB%E1%EC%E9%ED%20%EC%E0%F0%E8%F0%E5%FA&cart=12390072151440915〈=heb&DESCRIPTIONsort=1&TITLEsort=2&max=150&sortitems=1
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בא לי לעשות סקר קטן לראות את המצב בין החברות. ממני כרגע גונבים 69 מבזק ו57 מ012 (אחרי טלפונים כועסים זה ירד ל42) בכל מקרה, ביקשתי לשדרג ל2.5 ויצא לי בזק 79 ו012 40 לחצי שנה ואז 59 איך זה? סביר? איך אתם משלמים?
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.bezeq.co.il/PressReleases/Pages/201010.aspx?Page=1&IPP=10 http://www.thecom.co.il/article.php?id=13877 רק ללקוחות חדשים\לקוחות קיימים המשדרגים ב10 שקלים לחודש במשך 36 חודשים. סעמק.. אם רק היה אפשר בלי לשדרג..(שידרגתי לפני חודש וחצי) התחייבות עם בזק לא מעניינת אותי כי אני אשאר איתם בכל מקרה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה עדיף, 750KB ADSL באינטרנט זהב או 750 KB כבלים בקווי זהב ?! תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למודם-ראוטר אלחוטי, עבור ADSL. אני מחפש משהו נחמד שעושה את העבודה, ולא צריך משהו High End. רק חשוב שבנוסף ל-Wi-Fi יהיו גם 4 Ethernet Ports עבור חיבור חוטי של כמה מחשבים. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, לפני שבועיים עברתי דירה. הראוטר עבר איתי לדירה החדשה כמובן, וכמו כן גם מספר הטלפון הקווי הביתי שלי. כל ההגדרות של החיבור לרשת האינטרנט נשארו אותו דבר ללא שום שינוי. שמתי לב למשהו מאוד מוזר ומצחיק, שכשברגע שאני מחובר לרשת ה-Wi-Fi הביתית, המיקום של האייפון שלי (ושל מכשירים אחרים שניסיתי שמחוברים גם הם לאותה רשת Wi-Fi) הם כאילו מאוכנים במיקום של הבית הישן.. השאלה שלי היא איפה הבעיה? אני 99% בטוח ש-Reboot לראוטר יפתור את הבעיה, אבל רציתי להבין על סמך מה הראוטר עובד כשהוא קובע מיקום, ולמה הוא עדיין על המיקום הישן? תודה ושבוע טוב.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שידרגתי.. בנתיים ה L2TP עובד ללא צורך בסקריפט אמנם אני לא מקבל 100% מחבילת ה 16 מגה..אבל יש תקלה אזורית ככה שנהיה חכמים יותר בהמשך ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2 [br]פורסם בתאריך: 26.09.2010 בשעה 21:37:48 ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP209-26-10-r15279/ 9/26/10 2:16:00 PM
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר TP-LINK TL-WR841N ואני מעוניין לחבר אותו לאוניברסיטה בתקן של 802.1x. ככה אני מחבר את המחשב הנייד שלי. במחשב הנייד אני פשוט מחבר אותו בכבל לנקודת רשת כאשר הגדרתי את הכתובת של הסרבר וגם יש לי שם משתמש וססמא של האוניברסיטה שאני יכול להתחבר. מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? אם יש מדריך מסודר אשמח גם.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ותודה לעונים. התקינו לי היום כבל ישר לרשת בין 2 מחשבים עם אקספי. המחשבים מקושרים ביניהם מעולה, ויש תקשורת ביניהם. אבל כמה שניסה המתקין כולל עבודה עם המדריך שמופיע פה בפורום, לא הצלחנו להתקשר לאינטרנט מהמחשב השני (הלקוח). עכשיו הוא טוען שדיבר עם מבין בענין, והלה אמר לו שאי אפשר להתקשר בו זמנית משני המחשבים. לשם כך צריכים יותר מכבל מוצלב. מה שהוא יוכל לעשות זה רק שכל פעם בנפרד אוכל להתקשר לאינטנרנט (2 חייגנים בכל מחשב אחד). האם הוא צודק? מה לעשות?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בגלישה באייפון דרך wifi כאשר המחשב כבוי ואני קרוב מאוד לראוטר והוא לא טוען לי שום את הדפדפן של הספארי בקושי ויש לי ראוטר מדגם (שהוא שייך לבזק בינלאומי ) http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/N-Router.aspx תוכלו להגיד לי מה הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
CES 2015: יצרניות ציוד הרשת הנודעת, שהייתה שייכת לסיסקו וכיום נמצאת תחת חברת Belkin, מציגה זוג נתבים חדשים - כולל נצר (נוסף) ל-WRT המיתולוגי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-wrt-%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%aa-linksys-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%96%d7%95%d7%92-%d7%a0%d7%aa%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d/
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , אני יגדיר שני ראוטרים כדי שיהיה קל להבין אותי. R1 - מחובר החוצה לאינטרנט ולרשת -R2 מחובר לראטור R1 . אני מנסה להעביר בport farward כל פורט שמגיע למשל ממהאינטרנט אל R1 בפורט 1989 , שR1 ישלח אותו לR2 ולאחר מכן R2 ישלח את הפורט הזה לכתובת IP שנמצאת ברשת... למה אני עושה את כל זה? אני מנסה לעשות Wake on Wan אבל R1 שלי לא מעביר את הפורט למחשב כשהוא מכובה(כנראה הARP TABLE נמחק כל כמה זמן) ואי אפשר לשלוח בbroadcast בport farwardig. אז חשבתי שR1 ישלח את הpacket שמגיע בפוקט 1989 אל R2 והוא בתורו ישלח את זה בbroadcast לשרת ואז בעצם המשחב ידלק...(R2 יכול לשלוח בbroadcast). קצת פרטים: R1 - ראוטר של netgear r7000 R2 - ראוטר של linksys wrt54gl , עם firmware של dd-wrt . זהו אם …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חייב את עזרה שלכם ולכמה שאלות דחופות : יש לי ווילה בעלת 2 קומות , בקומה למעלה יש לי ראוטר מסוג : LinkSys WRT54GL ובקומה למעלה יש קליטה בכל הקומה חזקה מאוד. בקומה למטה הוא בקושי מקבל קו אחד מחשב , איפון וכו' כיום הזמנו מצלמות רשת מסביב לבית לקומה למטה . השאלה שלי היא כזאת : האם יש אופציה לקנות עוד ראוטר ולהשים אותו בקומה למטה ולחבר את שניהם ושיהיה למטה קליטה מלאה? או שיש כזה דבר שקונים מגבר מחברים אותו והוא משדר אות חזקה גם למטה? אם היש לנתב ראורטים ביחד ולעשות עוצמה חזקה בכל הבית אשמח להמלצות של ראוטרים להשים למטה... או המלצות של מגברים... תודה רבה לכולם!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הי, יש לי בעיה לאחר שהוספתי נתב וכרגע יש לי2 נתבים, שאחד מתפקד כסוויץ'. שרת שמחובר לסוויץ' מקבל גישה לאינטרנט. 2 מחשבים אלחוטיים לא גולשים דרך הנתב, הם לא חלק מהדומיין כי זה לא אפשרי כרגע (דורש הגדרות רבות). חשוב שתסתכלו בתרשים כי יש שם את כל הפרטים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
NetBEUI אם חסר לכם רכיב זה, לחצו על הכפתור 'הוספה...' בחרו ב פרוטוקול -> מיקרוסופט -> NetBEUI. הקטע המודגש זה הסבר להוספת הרכיב בווינדוס 98 אני כמו כמעט כולם יש לי ווינדוס אקס פי רציתי לדעת איזה רכיב מקביל בווינדוס אקס פי לרכיב הזה נ.ב הרכיב הזה נמצא בהגדרות רשת בלוח הבקרה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ובכן אני רוצה לעשות רשת בין 3 מחשבים וכמו כן לאפשר גם שיתוף אינרטרנט בכבלים. דיברתי עם זיגזג והם אמרו שכדי לי לקנות סוויצ', יש להם לדוגמה של גי'ניוס. ואז אני מחבר את ה - 3 מחשבים לסוויצ' ואחד המחשבים נשאר כמאין שרת שהוא חייבת להישאר פתוח על מנת שהאינטרנט יעבור.. עכשיו הבנתי שאם יש ראוטר הוא הוא מתנהל כשרת ולא צריך להשאיר את אחד המחשבים פתוח. בזיגזג אמרו שאין להם עוד ראוטארים כי עדין לא אישרו את זה בארץ ורק עכשיו התחילו לאשר בשביל ה- ADSL. בכל אופן רציתי לשאול לגבי המכשירים הבאים: Linksys Cable/DSL Router with 4-Port Switch ערכתמתחילים להקמת רשת 100Mbps Network Starter Kit 5Port Desktop 10/100M Switch רציתי לשאול האם מספיק לקנות את הראוטר הזה ואת ה SWITCH של ה 5 פורטים בשב…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי ראוטר של הוטבוקס ואינטרנט 100 מגה בבית, יש לי יחידה מחוץ לבית ואני מעוניין שיהיה לי שם אינטרנט קווי ואלחוטי בנוסף לבית. העברתי כבל רשת ישיר מהבית ליחידה. אני צריך המלצה לראוטר שיהיה מחובר ביחידה, חשוב שיהיה לו חיבור קווי מהר הוא הולך להיות מחובר לטלוויזיה שיש לה xBMC\פופקורן ותזרים תכני HD, ולפלייסטיישן 4 למשחקים ברשת. ובנוסף שתהיה רשת אלחוטית מהירה שתתמוך ב100 מגה. אודה לכם על המלצות בנושא.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שני מנויי אינטרנט - בדירה ברחובות ובבית ההורים בצפת. שניהם דרך HOT ו-014. שניהם היו מחוברים בחיבור ללא חייגן, כאשר השיוך דרך HOT התבצע כנראה לפי האזור הגאוגרפי (ערוצי זהב ברחובות, מתב בצפת), ועל כך העידו הפולים השונים שמהם קיבלו המחשבים כתובות (84.108 לעומת 84.109). לפני כמה שבועות המנוי בצפת הגיע למצב שבו האינטרנט עבד כמו ב-1999: הורדות ב-6K לשניה מקסימום (כמובן שההורדות מהארץ ומשרתים שיש להם CACHE בארץ היו תקינות, והזבלים בתמיכה הטכנית לא רצו לעשות כלום כדי לעזור). במנוי ברחובות לא הייתה שום בעיה, ומשום שלא HOT ולא 014 לא ידעו איך לאכול את בקשתי להעביר את המנוי בצפון לפול הכתובות של רחובות, פשוט ביקשתי חיבור עם חייגן. קיבלתי. נראה היה שבעיית הקצב האפסי נפתרה, אבל …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש נתב משולב מודם כרגע התקציב פתוח, אשמח אם תציעו משהו טוב. יש לי תשתית של הוט אבל לא רוצה שהנתב יתמוך רק בהוט למקרה ואעבור לבזק. לא יודע אם זה משנה אבל אני משחק הרבה משחקי אונליין והמהירות חשובה לי. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמתי לב שבתקופה האחרונה יש בעיות בגלישה ובמשחקים (עם packet loss). בדקתי את האייפי שלי ושמתי לב שאני מחובר לשרתים של 015. אני מנוי של 012, יכול להיות שאחרי האיחוד הם סגרו את כל השרתים שלהם ומנתבים את כל הלקוחות לשרתים של 015? מאז שעברתי לשרתים של 015 אני לא מרוצה בכללף פינגים גבוהים, PL, גלישה איטית.. האם זה דבר חדש? רק אצלי? האם אפשר להתחבר איך שהו ישירות לשרתים של 012?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. למי שמחובר בכבלים (לא בזק!) במהירות 5 ו-6 מגה, כמה מהירות ההורדה שלו ? אני יודע שלפי החישוב הרגיל ב 5 מגה אמורים להוריד על 640 קילובייט בשניה ובעלי חיבור 6 מגה אמורים להוריד על מהירות 768 קילובייט בשניה. אבל כמה אתם מורידים בתכלס ? כי הבנתי שהכבלים זה שונה מבזק וזה לא מהירות קבועה. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-