רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
היי סיימתי עם ההתחייבות עם בזק ואני מחפש לשדרג... (הת'רד עבר עריכה אבקש להתייחס לפוסט הראשון.תודה.) לכל שחקני מולטי ברשת שגולשים דרך הכבלים בחבילה רגילה(לא גיימר) 1.5/256 אתם מרוצים מהפינגים? gunz bf2 tm farcry וכו'
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע אני גולש במהירות 10 מגה באחת הספקיות עם תשתית בזק של 10 מגה. היום בעקבות מבצע (ללא תוספת מחיר) עברתי לתשתית של 20 מגה - האם צפויה בעיה בגלישה אם אני נשאר על 10 מגה אצל הספקית?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבנתי שיש משחקים שאם יש לך פינג גבוה אז מעיפים ברוב המקרים למה פינג נמוך מועדף??? והאם אני יכול לדעת מה הפינג שלי?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי זה מספר חודשים אני נאבק בעניין טכני ואולי מכאן תבוא הישועה. יש לי מערכת שיושבת באתר מרןחק ומחוברת עם ראוטר סלקום עם כתובת קבועה. להלן הממצאים :- 1. כאשר אני שולח פינג (נאמר ל YNET) מהמחשב הרחוק שמחובר לראוטר סלקוםאני מקבל תוצאות סבירות של 50MS 2. כאשר אני שולח פינג מהמחשב בבית (דרך הוט) לYNET אני מקבל תוצאות של כ 7MS וגם זה טוב לי. 3. הבעיה מתחילה כשאני שולח פינג מהמחשב בבית למחשב הרחוק, כלומר לראוטר סלקוםת אני מקבל תוצאות של 300MS וזה ממש לא טוב עבור האפליקציה שאני מפעיל...! סלקום מגרדים את הראש ולא יודעים מה לעשות...!! יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני חודש בערך התחילו לי ניתוקים ברשת, תשתית 15 מגה של בזק עם ספק בזק בינלאומי. יש לי מודם aztec dsl 600e (כחול קטן), ראוטר של TPLink. הניתוקים קורים במהלך כל שעות היום, אחת לכמה שעות, אבל בימים האחרונים בשעות הלילה (23:00 צפונה) ניתוקים כל 5 דקות. ברשותי עוד שני מודם-ראוטר אחרים, siemens sl2-141 דיי ישן אבל השתמשתי בו עד לפני שנתיים ללא תקלות. אורנג' או-בוקס שזה siemens gigaset 604 il. כל המודמים סובלים מאותה בעיה - נורית הDSL נכבית, אחרי כמה שניות מתחילה להבהב וכשהיא חוזרת חוזר גם האינטרנט (מן הסתם) הזמנתי טכנאי שטען שכל הציוד שברשותי לא טוב ושאני צריך להחליף למודם-ראוטר חדש של בזק (בהשכרה). הוא "הוכיח" לי את הטענה שהמודם של בזק ש…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי המון בעיות שהיו לי עם ראוטר 3COM ,(הוא היה טוב פשוט בחצי השנה האחרונה הוא הפסיק לתפקד והעפתי אותו) החלטתי להביא ראוטר מבזק. ולא בגלל שאני מת על בזק, אלא משום שאני רוצה לקבל תמיכה עליו וגם אם יקרה לו משהו (חס וכרפס) הם יחליפו אותו במהרה בבית אני מתחבר ברשת של 1.5 מגה (מעט אבל אין מה לעשות המרכזייה של בזק רחוקה :\) עם 4 מחשבים ברשת (ויש פוטנציאל ל-5). אז אני צריך ראוטר יחסית טוב. כל המחשבים מתחברים בתצורה קווית. הנה הראוטרים של בזק http://www.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי את הנתב על מנת לשתף אינטרנט בין מחשב שולחני ומחשב נייד בבית הוריי. הם מחוברים על תשתית כבלים עם מודם תומסון והספק הוא 012. יש לי את שם הסרבר של 012 - cablelns.012.net.il וכתובות IP של שרתי ה - DNS שלהם, אני מגדיר בהגדרות של הראוטר L2TP עם שם משתמש וסיסמא ולא מצליח להתחבר! וכן, בדקתי את נכונות פרטי ההזדהות. בהגדרות LAN של המחשב השארתי "Obtain Automaticaly..." בשתי האופציות... בבדיקת הסטטוס של הראוטר, רשום L2TP Disconnected. התחברות לאינטרנט רק של המחשב הנייח ישירות דרך המודם מתבצעת ע"י חייגן של 012 וההתחברות תקינה. אצלי בבית יש גם מחשב נייד ושני מחשבי שולחן, כולם עובדים עם נתב 6204WG על אותה התשתית בדיוק, רק עם ספק 013, הכל עובד פיקס. אז מה חסר?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל המלצה לגבי ראוטר למשרד. הדרישות העיקריות הן שיהיה VPN (ונוחות להתקין/לעבוד), wireless. עדיף שיתחבר ישירות לבזק (ועם אופציה להוט בעתיד). התקציב עד 1000 ש"ח. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי משרד חדש, בארגון. עד עכשיו המחשב היה מחובר עם כבל רשת לקיר. היום חיברתי ראוטר WIFI גם כידי ליצור רשת אלחוטית וגם לפצל את החיבור לעוד כמה מחשבים. כאן מתחילה הבעיה שלי. האינטרנט והרשת האלחוטית עובדים בסדר, אבל משום מה התוכנות של החברה לא עובדות(כשהמחשב מחובר לקיר ישירות הכל עובד טוב). משום מה לא מצליחות להתחבר.(בחברה אין להם פתרון). ביטלתי את הfirewall בראוטר. חשבתי על הפניית פורטים בל אני לא יודע איזה פורטים להפנות. בנוסף לכך שמתי לב שהמחשב כשהוא מחובר לקיר הוא מקבל IP אוטומטי. אולי הבעיה היא שאני צריך לבטל את הDHCP בראוטר כך שכל מכשיר יקבל IP של הרשת הגדולה ולא מהראוטר. תודה אלון.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, עשיתי חיפוש וממה שהצלחתי לקרוא המודם ראוטר היחדיד שנשמע ששווה לקנות כרגע הוא tplink Archer vr200, לא מצאתי פוסט שיאדר לי בוודאות שהוא יעבוד עם בזק, האם לא תהיה בעיה? האם ישנם מודם -ראוטרים אחרים במחיר דומה שווה לשקול? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אינטל השיקה את XMM 6255, המודם האלחוטי הקטן בעולם שגודלו כמטבע סנט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%9d-%d7%94%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d/
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל, לא ידעתי שזה בכלל אפשרי, עד שגיליתי שאין לי גישה חיצונית לשרת שאני מריץ(עד עכשיו הכל היה בסדר). ואז גיליתי שלכל מחשב ברשת יש אייפי חיצוני שונה, וזה מקשה עליי את הפניית הפורטים... איך דבר כזה קורה? ואיך מבטלים את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר שקיבלתי מבזק לפני הרבה מאוד זמן Rotal - 1025W, מחובר דרך בזק בינלאומי ל10 מגה האינטרנט איטי ממש בעיקר ב WIFI כאשר ברוב חלקי הבית בכלל אין קליטה או קליטה חלשה מאוד (לאייפון ואייפד) גם HTPC שנמצא במרחק 6 מטר בלי קירות ובלי כלום מהראוטר והמהירות הורדה איטית והמהירות העברה בין מחשבים עומדת על 1.5 mb/s אני רוצה שתהיה לי יותר קליטה בכל הבית ושהמהירות WI FI תהיה מהירה יותר ואיכותית יותר, קליטה מלאה בבית (דירה של 100 מ"ר, קומה אחת) האם ראוטר חדש יפתור לי את הבעיות ? ואם כן, על איזה אתם ממליצים עד איזור 300 שקל (סביר ?) תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ניתן להפוך נתב אלחוטי )dlink) לנקודת גישה. אני אפרט. אני גר בבית דו מפלסי. למטה נמצא הראוטר דילינק 6740. אני רוצה לשים בקומה למעלה ראוטר אחר שיהווה כמקלט אלחוטי. ויתחברו אליו בכבל התוצאה הסופית הרצויה: קומה תחתונה ראוטר אלחוטי משדר. קומה עליונה ראוטר אלחוטי מקלט. האם זה אפשרי ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אתמול בשעות הערב אני כרגיל מוריד מהשרת :RapidShare וההורדה כרגיל היא על : 370KB לאחר מס' דקות .. ההורדות לא מגיעות אפילו ל-100KB וצונחות ל-40KB . עשיתי בדיקת הורדה עם האתר הזה: http://212.179.191.175/Check1.html יחד עם התומך של 018 , וזה מראה לי תקין . עכשיו חשבתי אולי יש עומס , נסיתי כעת בבוקר להוריד ו..ההורדה היא על 88KB שאלתי היא : 1- יש מצב ש-018 התחילו לחסום את שרתי HTTP 2- האם מישהו גם מרגיש איטיות בהורדה (רק למנוי 018 ) *אני על רוחב פס של 3 מגה. אשמח לשמוע את תגובתכם בנושא. יום טוב .
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחובר כרגע לאינטרנט דרך ספק של 012 בשילוב עם תשתית הוט. אני מאוד לא מרוצה מ012 ורוצה לעבור לספק של בזק גם בשילוב עם תשתית הוט. הקטע שאני מחוייב לשנה ב012(3 חודשים חינם,9 בתשלום רגיל). במידה ואני רוצה לעזוב את החברה,מה אני צריך לשלם,כנס או משהו? אני לא מצפה שתגידו לי מה הסכום,אבל אולי אתם יודעים מה החוקים,שלא ינסו לערבב אותי בטלפון כשאני מדבר איתם. תודה מראש ושבוע טוב!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה: במחשב עם חייגן (מחובר בכבל רשת למודם), מדי פעם האינטרנט פשוט מת, ואין אפשרות להחיות אותו עד שעושים ריסטרט. קודם כל, מתישהו שמים לב שאין אינטרנט - אתרים לא עולים, אימיול לא מתחבר וכאלה, למרות שהסמל של החייגן בשורת משימות דווקא בצבע טוב. עכשיו, כשמנסים ללחוץ עליו (או על האייקון של החייגן) אז הוא עולה לשבריר שניה ונסגר (מספיק בשביל לראות שמשהו זז, ועולה המסך סטאטוס, אבל לא מספיק בשביל לקרוא מה כתוב שם). כשניסיתי לגשת לחייגן דרך "network connections" אז הוא דווקא פתח את החלון של החיבור (הכנסת שם משתמש וסיסמה וכאלה), אבל כשלחצתי "connect" זה לא באמת עשה משהו לאינטרנט. בדקתי שבהגדרות של הכרטיס רשת האופציה של כיבוי חשמל לאחר חוסר פעילות מבוטלת, וגם ישבת…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגיע היום טכנאי והתקין לי את הhotbox 4 עם החבילה של ה500 מגה ושעשיתי ספידטסט ראיתי רק 200 הטכנאי אמר שזה הגיוני בגלל העומס על האינטרנט שנוצר מהקורונה, הגיוני או שהוא סתם מבלבל ת'שכל?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר של linksys שלא השתמשתי בו במהלך השנה האחרונה כיום שאני מנסה לחבר אותו למחשב ואני מקבל בקשה לסיסמה הבעיה שהסיסמה שאני זוכר שהכנסתי לו לא נכונה ואני לא יודע איזה סיסמה הוא רוצה למרות שלחצתי על כפתור הריסט של הראוטר אין לי אפשרות להיכנס אליו ולהגדיר אותו מחדש האם יש דרך להגדיר אותו או לפחות לאתחל אותו תודה על העזרה אודי
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אז ככה ההוטבוקס קיום מתפקד כנתב בחדר השינה כשאר ממנו לסלון מפריד קיר בטון 1 ובמרחק של 20 מטר +- חוטי זה לא כזה אפשרי להעביר בלאגן ככה שרק אלחוטי בא בחשבון יש כמה אופציות שמצאתי: 1.dlink dir 825 a1e שחור שהבנתי שיכול להגיע ל ac1300 2.דגם vr200v של tplink מועד הספקה לא ידוע ac750 3. דגם tp link 9980 שצריך להתאמץ להשיג עוד דבר שאני מתלבט האם להוסיף עוד קצת כסף ולקחת c7 בסוף?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
[TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2]שלום, עברתי לגלוש במהירות של 100 מגה בתשתית הוט. בחיבור מחשב ישירות למודם, אכן יש 100 מגה. בחיבור ישירות לראוטר (tp-link של tl-wr541g) שמחובר לאותו מודם של הוט, מקבל רק 60-70 מגה. במחשב שמחובר דרך ממיר רשת למתח (TL-PA211 גם של tp-link שכתוב עליו 200 מגה) המהירות יורדת ל-30 מגה. אשמח להכוונה מה עלי לעשות בראוטר וכן בממיר רשת-מתח לטובת קבלת המהירות המקסימלית. בדקתי את כל הכבלי רשת ע"י חיבור ישירות למודם ובכולם יש 100 מגה בתצורת חיבור זו. תודה מראש ![/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי ראוטר ADSL אלחוטי בדגם edimax יש לי 802.11N והבעיה פתיחה פורטים לאימיול. נסיתי הגדרות בראוטר ולעשות פתיחות פורטים אפילו גם מספר TCP-UDP של התוכנה האימיול.ועשיתי בדיקה באימיול באתר שלהם פתיחה פורטים ואני רואה שנותן איקס אדום שאומר שהפורט לא הצליחה לעבור או לזהות יציאה שלי. יש לי בבית אנטי וירוס סיקיוריטי nod32. נסיתי לבטל את התוכנה הזאתי. וזה גם לא עזר לעבור בשלום. עדיין נותן באימיול זיהויי נמוך. נסיתי באתר ynet פורום שאלתי ואחד נתן לי תשובה בשולי בצד ימין יש תקשורת ורשתות - פתיחת פורטים בנתבים. וניכסתי לאתר של ראוטר בדגם br-6504il - 802.11n שלי לפי מה שכתוב שם איך לעשות הגדרות. זה לא עזר עדיין חוסם לי. באתר אימיול בדיקבה פורט רואים איקס אדום שלא מצליח לזהות יצ…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, שאלה כללית - איך אפשר לאבחן אם יש בעית התאמה בין נתב למודם, ואם יש - לאבחן מה בדיוק הבעיה? ספציפית - יש לי אינטרנט HOT + מודם THOMPSON (של HOT), והנתב שלי הוא LevelOne WBR-6001 שאלה כללית נוספת - באופן כללי, האם בכלל בעיות התאמה כאלה נדירות? הייתי מצפה שמודמים ונתבים "יסתדרו" 100% רוב הזמן... תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי סטרימר וחיברתי אותו ברשת קווית לראוטר הישן הזה: Edimax BR6214K אני מניחה שאחת הסיבות שבגללן סרטי FULL HD נתקעים זה בגלל התקן ומהירות העברת המידע בו, ולכן החלטתי לקנות ראוטר חדש. אין לי צורך במוצר יקר מדי, אלא אחד שפשוט יעשה את העבודה עם הסטרימר וישאיר את הרשת הביתית שלי נחמדה כמו שהיא עכשיו. תקציב: עד 200 ש"ח. תודה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-