עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום הפכתי את המודם שלי לנתב אלקטל השחור שיושב בצד כרגע הוא במצב Pro והכל יפה.. יש לי רשת מחשבים בבית של 3 מחשבים עכשיו פעם כתבתי פה וכתבתם לי הסבר איך אני פותח FTP זה עבד אבל אחרי חודש משהו קרה וזה לא עובד.. ההסבר היה התחל ---- הפעלה ---- telnet 10.0.0.138 ---- nat create tcp 10.0.0.2 21 0.0.0.0 21 save היום זה לא עובד.. אני רוצה שהFTP שעשיתי ימשיך לפעול כמו פעם אבל לא יכולים להתחבר אלי חשבתי שאולי הFirewall מפריע אבל אני לא יודע איך מוציאים אותו וכל זה... אני רוצה עכשיו גם לפתוח שרת למשחקים יש לי אינטרנט יחסית חזק 2MBIT ואני רוצה לפתוח שרת קטן למשחקים (medal of honor) ל5-10 אנשים אז אני פותח את פורט 12203 וגם זה לא עובד לי... ופעם ניסתי לפתוח רדיו וגם זה לא עובד לי... ה…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  2. אני מנסה לפתוח פורטים (אני יודע איך כי עשיתי את זה כבר מהון פעמים) וזה רושם לי בסוף שזה נכשל אז ניסיתי קודם לבטל ואז לפתוח אבל גם זה לא הולך. מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  3. שלום לכולם יש ברשותי נתב+מודם של בזק TP-LINK מדגם DSL 2650U הנתב מחובר בצורה קווית למחשב שולחני אשר נמצא בקומה הראשונה. במחשב השולחני הצלחתי לפתוח את הפורטים של האמיול הפעלתי את אופציית ה-UNPN בנתב וגם בוירטואל סרבר הגדרתי פורטים. חשוב לציין שהיה עליי להגדיר למחשב אי-פי ידני קבוע . את אותו התהליך עששיתי למחשב הנייד אך הוא מחובר בצורה אלחוטית ומימנו אני גולש מהקומה השניה. אך שם איני מצליח לפתוח פורטים של אמיול ויש לי LOW ID אין לי אנטיוירוס וגם לא פייארוול וגם הפאיירוואל של הוינדואוז מכובה . יש לי וינדואוז VISTA . למישהו יש פתרון? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by trojan,

כשקיבלתי את הראוטר ופתחתי לו פורטים הכל היה בסדר האימיול רץ על high id ויכלתי גם לארח בפיפא ופתאום יום אחד האימיול על low id וגם לא יכלתי לארח בפיפא וכשניכנסתי להגדרות של הראוטר ראיתי שהפורטים עדיין מוגדרים והכל אמור להיות בסדר... אז חשבתי אולי זה בעיה עם הפיירוול של ה SP2 אבל כשכיביתי אותו הבעיה עדיין נשארה ניסיתי גם לשנות את הפורטים של האימיול ולשים אותם גם בראוטר אבל גם לא עבד וגם ניסיתי לנתק את הראוטר מהחשמל בתקווה שיעזור ולא ממש עזר.... מקווה שיש למישהו פתרון ותודה רבה לעוזרים !!! (תמיד אני והבעיות המוזרות האלה חח)

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  5. היום התקנתי את הרוטר הזה ועכשיו יש ל בעיה חדשה אני לא מצליח לפתוח את הפורטים של האימיול!! מה שקורה זה שאני פותח אותם לאיפי לי ואני עושה לו SAVE & REBOOT והוא משנה לי את כתובת האיפי והפוטים שפתחתי פתחתי אותם לכתובת איפי הקודמת ואין לזה שום השפעה מה עושים בנידון? תודה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  6. שלום לכולם, פתחתי פורטים בראוטר עבור משחק מסויים. בדקתי שאין חסימה של הFirewall גם. לאחר בדיקה , אני מגלה שאף פורט שאני פותח בנתב, לא נפתח בפועל. מישהו יודע מה יכול לגרום לכך ומה ניתן לעשות , ייתכן שזה הספק חוסם את כל הפורטים?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by sxs,

שלום לכולם, אני עובד עם תוכנת הטורנט Deluge ועד היום השתמשתי ב- UPnP המובנה והפורטים נפתחו. אני לא יודע מה השתנה אבל זה הפסיק לעבוד, הפורט לא פתוח למרות שהוא מוגדר אוטומטית בנתב בכל עליה מחדש של התוכנה. כיביתי את ה Windows firewall כדי לשלול שהבעיה משם, אז כרגע זה נראה בעיה מהנתב. ראה תמונות... רעיונות לפיתרון?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום!! פתחתי פורטים ואני צריך לפתוח אותם גם בפיירוול. הבעיה היא שזה טווח של פורטים (6500-7000) ולא פורטים בודדים.... איך אני עושה פתיחה של טווח של פורטים בפיירוול (של הווינדווס)? תודה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  9. Started by House M.D.,

קניתי ראוטר linksys WRT54GL כדי שתהיה קליטה יותר טובה (הראוטר הקודם שלי הוא siemens sl2-141) , כיוון שללינקסיס אין מודם חיברתי את הסימנס ללינקסיס , שיתפקד כמודם. חשבתי שאצתרך להגדיר משהו אבל הכול התחיל ישר לעבוד ואני יכולתי לגלוש באינטרנט בראוטר החדש . אבל יש בעיה בפתיחת פורטים לתוכנות שיתוף קבצים, כפי שהבנתי צריך לפתוח פורטים בשני הראוטרים, זה מה שאני עושה ועדיין התוכנה אומרת שהפורט לא פתוח. אני אצרף שני תמונות אחת מהלינקסיס ואחת מהסימנס , תעזרו לי בבקשה למצוא מה הבעיה בהגדרות האלה: לינקסיס http://img114.imageshack.us/img114/664/91361519.png סימנס: http://img245.imageshack.us/img245/5631/zsaa.png *עריכה* אם זה חשוב , שמתי DD-WRT 24 sp1 בלינקסיס

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. סוג מערכת הפעלה: windows vista home prmium sp1 32 bit סוג דפדפן: internet explorer 8 סוג כרטיס מסך: nvidia geforce 9500 gt שלום אני לא מצליח לפתוח פורטים בראוטר d-link DSL-2760U אם מישהו מכיר את הראוטר הזה או יודע מה צריך לעשות אני אשמח לתשובה

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. אני יודע שבשביל לפתוח פורטים אני אמור להקיש בשורת הכתובת של האקספלורר את הכותבת אייפי של המודם/נתב (הכתובת שלא משתנה) ואז אמור להפתח דף שדרכו אני אמור להגדיר איזה פורט לפתוח אבל הבעיה היא שכל מה שאני רואה באתר ההוא זה את זה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by mikilz,

שלום, אני עשיתי הכל לפי השלבים של www.portforward.com ועדיין כאשר אני בודק מתוך התוכנה זה רושם לי שהפורט חסום. יש לי נתב 3com (72T שעובד מצויין כבר המון זמן ואין איתו שום בעיות במחשבים האחרים בבית. מה יכולה להיות הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי מצלמות אבטחה שמחוברות ל-DVR שאני רוצה להתחבר אליו מרחוק עכשיו אני צריך לפתוח פורטים אבל גם כשאני פותח (וכן אני בטוח שפתחתי באופן תקין) זה מראה (בבדיקת פורטים באתרים) שהוא סגור ניסיתי גם DMZ בעיקרון כמה שאלות: 1.) האם זה קשור להוט? קראתי בכמה פורומים שהיו בעיות בזה ושזה בעיה בגרסא של הראוטר 2.) האם יכול להיות שה-DVR תופס IP דינאמי וזה מה שגורם לבעיה אם כן איך מגדירים IP סטטי כי לא ראיתי אופציה כזו בראוטר תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 17.5k צפיות
  14. שלום, לאחר הגדרת כתובת IP סטטית למחשב שלי, ניסיתי לפתוח פורטים דרך ממשק הנתב. הזנתי את הפורט ואת שם החוק, וכאשר אני לוחץ Apply, התגובה שאני מקבל היא כזו: http://img70.imageshack.us/img70/501/92886975it7.png (ERROR:Error found on page) אם מישהו יוכל לעזור לי, אודה מאוד. תודה מראש ! *יש לציין שניסיתי גם פורטים בעלי 4 ספרות - אותה הבעיה.

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  15. Started by QuietRiot,

ניסית לפתוח את הפורטים בפיירוול והוא לא ממש מרוצה מהעניין:

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by oriki9999,

שלום לכולם! יש לי בעיה (כמו שהכותרת אומרת) בפתיחת פורטים לתוכנה מסויימת. המצב שלי קצת מורכב.. יש לנו דיי הרבה מחשבים בבית ולכן יש לנו שני Routers (אחד מהם הוא גם המודם). כאני כותב באינטרנט 10.0.0.138 זה מביא אותי לאחד מהם (שהוא גם המודם) וכשאני כותב את הDefulet Geataway זה מביא אותי לשני. בקיצור ברואטר הראשון דרך אגב הוא גם המודם (הוא של חברת PowerNet דגם Par - 720G) ובוא אני לא מצליח לפתוח שום פורט. אבל בשני (הוא של Edimax דגם BR - 6204WG) אני דווקא כן מצליח. בכל אופן כשאני עושה בדיקה האם הפורט פתוח מתקבל שהוא סגור. תודה לעוזרים אורי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by chenrp,

לא מצליח. הלכתי לוירטואלי, שמתי IP ופורט ו TCP ועוד אחד ל UDP וכלום. הפורט חסום. סגרתי FIRE WALL.... עזרה בבקשה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי, כפי שהכותרת אומרת, יש לי בעיה בתפיחת פורטים. ברשותי ראוטר TP-LINK , אני משתמש בו כבר קרוב לשנה, ובנתיים זאת הפעם הראשונה שמשהו כזה קורה לי... הבעיה היא כשאני פותח פורטים לאייפי הפנימי של הראוטר (אצלי למשל זה 192.168.1.100) הפורטים אמורים להיפתח והמידע בהם אמור לעבוד בלי בעיה... אבל לא הפעם, אין לי מושג למה, אבל כשאני פותח פורטים (כולל הפורטים שכבר כללתי ברשימה) הם פשוט לא "נפתחים"... היום למשל ניסיתי לפתוח את 4500 בשביל תוכנת שיתוף קבצים מסויימת, וכשבדקתי את הפורט זה הראש לי שהוא עדיין חסום... ניסיתי לפתוח פורטים גם לאייפי 192.168.1.1 בתקווה אולי זה יעבוד משום מה, אבל גם זה לא עבד... עלה לי הרעיון שאולי בזק חוסמת אותי כי אני מוריד די הרבה חומרים מהאינטרנט, אב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by vk,

כשאני מנסה לעשות רשת הוא נותן לי שגיאה שמחשבים אחרים לא יכולים להתחבר דרך המחשב שלי לאינטרנט: והראוטר שלי מחובר ואליו מחוברים עוד שני מחשבים שיכולים לגלוש באינטרנט..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by sheidin,

יש לי את הראוטר של בזק.. הנזה שהם מחלקים לרשת ביתי אז יש לחי שאלה איך אני יכול לפתוח עליו שרת הוא לא נותן לי כי למשל פתחתי שרת של משחק (סתם לדוגמה) אבל אף 1 לא יכול להיתחבר עלי חוץ מהמחשב השני שלי.. כשאני נותן את הIP של הWHATISMYIP לאחרים הם לא מצליחים להיתחבר ואני רואה את הלוח בקרה של הראוטר שלי.. מה עלי לעשות

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  21. Started by yirmi_opp,

אני מחובר ברשת, מודם אלקטל משורדג, סוויץ', שני מחשבים מחוברים. פתחתי את הפורטים למחשב, פורטים 6767 וגם 21, משתמש בתוכנת BulletProof אבל היא פותחת שרת לפי איי פי פנימי של הרשת. כשמנסים להתחבר אלי, לפי האיי פי הראשי, אני רואה בתוכנה חיבור ראשוני אבל מייד ניתוק. מישהו יכול לעזור? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by izikd,

אה ככה יש לי בעיה בפתיחת שרת FTP ממחשב קלינט ברשת.... כמה פרטים: שרת-קלינט: וינדוס 2000 סרבר מחשב-גט ויי: מחשב עם מודם ADSL פנימי עם וינדוס XP וICS אז ככה מה הבעיה עצמה.... אנשים אחרים לא מצליחים להתחבר לשרת FTP שלי וברשת אפשר..... ניסיתי להתקין על השרת תוכנות DNS Fowarding שונות וכמובן ללא הצלחה...... מה הבעיה? איך אפשר לפתור...? בתודה איציק :

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Snir001,

שלום כולם! אני מנסה לפתוח שרת ftp ביתי על המחשב אצלי ומשום מה אני לא יכול להתחבר אליו ממחשבים אחרים. אני משתמש בתוכנה של filezilla. הגדרתי משתמשים והכל. פתחתי את פורט 21 בראוטר וניתבתי אותו אליי. אבל שאני מנסה לכתוב את האייפי הדינאמי שלי אני לא מצליח להתחבר אפילו מהמחשב שלי. אבל אם אני כותב את האיי פי שהראוטר נותן לי (הכתובת של הראוטר 192.168.1.1 ומה שהוא נותן לי 192.168.1.100) זה מצליח להתחבר אל רק מהמחשב שלי. ממחשבים אחרים על אותו ראוטר זה לא נותן. עזרההההה..... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום... לאחרונה רכשתי את המחשק COD4 וכשאני פותח שרת במשחק האיפי שלו הוא 192.168.1.100:28960 שזה האיי פי של המחשב שלי ברשת... אבל כשאני נותן לחברים שלי את הכתובת הזאת הם לא מצליחים להיכנס אליה וכשאני נותן להם את האייפי של הראוטר עצמו זה גם לא מוצא... אני כן מצליח להיכנס לשרת של עצמי כי אני ברשת איתו אבל איך אני יכול שלשרת תיהיה כתובת אייפי משלו או משהו כדי שכל האינטרנט יוכל למצוא אותו קראתי על כל מיני דבריים שקשורים ל DMZ ו DHCP אבל לא הבנתי בזה אז אני לא יודע מה לעשות... פתחתי את כל הפורטים הקשורים במשחק... וכשאני מחבר את המחשב ישירות לאינטרנט הוא פותח שרת עם כתובת הגיונית... אבל אני צריך שיהיה אינטרנט בכל המחשבים.. אז זה לא פיתרון טוב.. מקווה שתעזרו לי אני כבר נואש.. סוג…

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  25. Started by mami345,

שלום! אתמול כשנכנסתי לצ'ט של נענע היה רשום שהגישה שלי חסומה לחדר הלובי! עכשיו, אני לא עברתי על שום חוק/נוהל שלהם וזה מוזר לי שחסמו אותי. מישהו יודע אם אפשר לבטל את החסימה בדרך כזו או אחרת? - הם לא עונים לי בקשר לחסימה :-( הערות: יש לי ראוטר, התקשרתי לספק האינטרנט והוא אמר לי שהאיי פי שלי הוא דינמי! בבקשה תעזרו

• 0 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים