רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי אינטרנט 1.5 מגה , adsl ספק נטויז'ן .. אני משחק הרבה במשחקי רשת , כמו: sof 2 \ far cry\cs עד עכשיו המשחקים עבדו מעולה עם פינגים נמוכים בלי לאגים , לפני שבוע אחותי קנתה מחשב נייד אז עשינו בבית רשת אלחוטית , מאז יש לי מלא לאגים במשחק , הפינגים שלי ניראה לי בסדר דיי נמוכים 16-33 לא יותר , המשחק עובד חלק יש לי מחשב חזק יחסית למשחקים , ויש לי פינגים נמוכים , אבל יש לי לאגים שאני מנסה להחליף נשק ואחרי כמה זמן זה נקלט לא ישר וכל מני כאלה דברים.זה לא בעיה בשרת שאלתי את האנשים שמשחקים איתי ולהם לא היה לאגים...זה יכול ליהיות בגלל הרשת??? אחותי לא מורידה דברים , היא סתם על האי סי קיו ועל האינרטנט , אבל מאז יש לי לאגים אז זה יכול ליהיות קשור לרשת?? אם כן כדאי אולי לעלות את הא…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משחק במשחק רשת TACTICAL OPS למי שמכיר .. , משחק שמבוסס על פינגים ופאקג' , בקיצור הספקית אינטרנט שלי זה בזק (שהיא חברה טובה בכל מה שקשור לפינגים והלאה ) והתשתית של HOT . מה יכול ליגרום לי לפינגים + פאקג' ( אה יש לי ראוטר ) בעבר דיברתי איתם והם אמרו לי שיכול להיות בגלל הראוטר , קניתי אחד חדש של TP-LINK אותה בעיה ואפילו יותר גרוע :\ הם אמרו לי שכדאי להגיד את הפס רחב (שהוא כרגע 1.5) ואולי זה יפתור את הבעיה :\ יש עוד הצעות אולי לעזור לי ? תודה מראש ...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה עם אינטרנט אלחוטי במשחקי רשת יש לי אינרנט אלחוטי עם ראוטר. במהלך משחק רשת המשחק נתקע לכמה שניות וחוזר וזה לא רק קורה אצלי, לכל מי שיש אינטרנט אלחוטי וראוטר אך מטפלים בבעיה הזאת? וזה לא ירוסים וכו', זה רק בגלל האינטרנט האלחוט והראטור תודה ענקיתתתת למי שיצליח לעזור מקווה שפירסמתי בפורום המתאים
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתית והמחשב שלי מחובר לסויטץ' שמחובר למחשב של אבא שלי במחשב שלי מותקן WinXP HOME ובשל אבא שלי 98 כשאני מנסה לשחק משחקי רשת עם המחשב של אבא שלי, המחשב שלו לא מזהה את השרת שרץ על המחשב שלי (המחשב "הראשי") בשני המחשבים מותקן IPX בשני המחשבים מותקנים כרטיסי רשת של אינטל (אם זה משנה משהו) הבעיה היא רק במשחקים, אני יכול נגיד להעביר קבצים ממחשב למחשב מישהו אולי יודע מה הבעיה, ואיזה הגדרות צריך לשים/לשנות? (המשחק הוא RTCW שמבוסס על המנוע של קויק3)
-
לפני שאני נכנס לשרת למשל בBattlefield 2 זה מראה לי שהping שלי הוא בערך 150 ואחרי 5 דקות שאני משחק הוא עולה ל400-500...זה קורה רק מ- 2 בצהרים עד 11 בלילה(בערך)... יכול להיות שזה בעיה בספקית? אם לא מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
טוב. לאח שלי יש בעיה כזאת... כשהוא מתחבר לוויירלס במשרד הוא חייב לעבור דרך שרת פרוקסי. ואילו כשהוא גולש דרך סתם רשת (אתם יודעים... נפוץ... בתי קפה בבית וכאלא..) הוא לא צריך לעבור דרך פרוקסי.... עכשיו הבעיה היא באינטרנט אקספלורר (להחליף דפדפן זה לא אופציה בשביל אחי...) במשרד הconnections מכוון להתחבר דרך פרוקסי... ככה שכשהוא בא לבית הוא חייב לבטל את זה... איך אני מסדר ככה שכשהוא מתחבר בעבודה הוא יתחבר לפרוקסי ובבית בלי? והשאלה השניה שלי היא איך אני מסדר שהראוטר שלי (WRT54GL) יעבוד בלי מודם (החיבור הוא בכבלים MPLS)...אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים. את המחשב חיברתי לרשת במתאם רשת אלחוטי של בזק POZ (שחור כזה). לא הצלחתי להוריד לו דרייבר כמו שצריך אבל הווינדוס 7 גילה אותו והתקין אותו לבד. יש לי 10מגה אינטרנט כשאני מוריד קובץ עם המתאם זה מוריד לי על 80KB מקס ועם כבל רשת מוריד לי על המקסימום 1M+-. הקליטה טובה,המתאם טוב כי במחשב אחר הוא נבדק והוא מוריד מצויין על המקסימום. מה יכולה להיות הבעיה פה אנשים? צריך לדבר עם בזק או עם הבן אדם שקניתי ממנו את המחשב..? תודה מראש לעוזרים התשובה דחופה לי!!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ביום אחד הכרטיס רשת שלי נדפק. אני מצליח להתחבר רק לרשתות 5Ghz. אני רואה גם רשתות של 2.4Ghz אבל לא מצליח להתחבר אליהן. ניסיתי לעדכן דרייבר ולהתקין דרייברים חיצוניים אחרים, לצערי לא עזר. דגם של הכרטיס: tp-link archer T9E. משתמש בוינדוס 10. אשמח אם למישהו יש רעיון איך לאתר את הבעיה, הדבר הבא שאני מתכוון לעשות זה לחבר את הכרטיס למחשב אחר ולבדוק איך הוא עובד.
-
- 12 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
מה קורה??? קניתי דומין חדש , וכנראה בזמן הרכישה לא רשמתי WWW לפני שם האתר , עכשיו האתר מוצג בגוגל בלי WWW חוץ מזה בבדיקת דומיניים פנויים שם האתר שלי עם WWW מראה כפנוי .. איך אפשר לסדר את זה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: יש לי שני מחשבים, ומודם כבלים. עכשיו אחד מחשב "ראשי" (פנטיום 4 2.4 Ghz), והשני "סלייב" (פנטיום 3 1000 Ghz) כעת למחשב הראשי מחובר המודם, והמחשב השני, הסלייב מחובר לראשי ברשת. אני גולש במחשב הסלייב, דרך הראשי. כלומר אני תלוי בו, כאשר המחשב הראשי כבוי איני יכול לגלוש. הבעיה היא כזאת: המחשב הראשי, לא יכול להיות דולק במשך כל היום, ואני בד"כ עובד עם הסלייב. ואני צריך את האינטרנט במשך היום. המודם זה מודם כבלים וכל החיבור של הכבלים נמצא בחדר אחד עם הראשי, וסלייב בחדר אחר. והוא דיי רחוק מן הראשי. בקיצור אין לי שום אפשרות להעביר את המודם אל המחשב הסלייב. ואני רוצה לגלוש במשך היום, אני רוצה את עצתכם מה באפשרותי לעשות כדי לגלוש ללא תלות במחשב הראשי? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אוקיי, אני משחק CS באינטרנט ויש לי פינג מטורף...(300-400) תמיד כל התוכנות סגורות, ויש לי אינטרנט 750K ממה הפינג נובע בכלל ואיך אני יכול לתקן את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 4 מחשבים בבית. הגדרתי תיקיה משותפת באחד המחשבים (לא תיקיית "My Shared Folder"), וכדי לאפשר את השיתוף הפעלתי את הישום Network Setup Wizard בכל המחשבים האחרים (שנמצא ב- My Network Places). עד כאן הכל בסדר והשיתוף פעל. ללא קשר, לאחרונה נהגתי להשתמש בישום Remote Desktop בכדי לשלוט במחשבים האחרים מהמחשב שלי, ומאחר שמצאתי תוכנה אחרת ידידותית יותר מזו, החלטתי למחוק את הישום. לשם כך נכנסתי ל- Control Panel, משם ל- Add or Remove Programs, משם ל- Add/Remove Windows Components, משם ל- Internet Information Services והסרתי את הישום World Wide Web Service. מאז שמחקתי את הישום אני לא יכול יותר לראות את התיקיה המשותפת, שהגדרתי ב- My Network Places (רק המחשב שלי לא יכול)…
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בהורדה של טורנטים בזמן האחרון, אני לא יודע מתי בדיוק זה קרה אבל אני יודע שב 28 לספטמבר טסתי לארה"ב וחזרתי ב 23 לאוקטובר לארץ, ושמתי לב שלפני שטסתי היו לי מהירויות נורמליות בהורדה ואחרי פשוט המהירויות צנחו, בדקתי פורטים במחשב והכל בסדר וה uTorrent מראה שהחיבור תקין והייתה לי הורדה למשל על 100 KB אחרי המון זמן ואז שהגדרתי מס' חיבורים מקסימלי לטורנט אז החיבור קפץ לכמה מאות חיבורים של Seeders אבל המהירות הגיעה רק ל150 KB ככה שאני כמעט בטוח שזה הם כי כבר שמעתי בעיות אצלם של חסימות פורטים. עכשיו קראתי פה דיון מ 2007 על 012 ועל כל הספקיות והבנתי שיש אפשרות להתחבר זמנית לניסיון אצל 014 (בב"ל) ולראות באמת אם אצלם תהיה לי מהירות גבוהה ולהתנתק ולעבור שוב לנטוויז'ן ד…
-
- 40 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעיה בעת ניסיון להעביר קובץ ממחשב אחד לאחר. מדובר במחשב נייח הביתי ובמחשב נייד. כאשר אני מעוניין להעביר קבצים מהמחשב הבייתי לנייד זה אפשרי, אח כאשר אני רוצה להעביר קבצים מהנייד לנייח זה בלתי אפשרי. בדקתי בהגדרות המחשב הנייד שאין שום אופציה שחוסמת את השיתוף, ואכן הייתה אופציה שדורשת שם משתמש וסיסמא וביטלתי אותה. למרות זאת עדיין יש בקשת שם משתמש וסיסמא כאשר אני רוצה לראות את הקבצים המשותפים בנייד דרך הנייח. אינני יודע מהיכן לקחת את הסיסמא/שם משתמש משום שלא צוין בפני לרשום אותם כאשר ביטלתי/הפעלתי את האפשרות "שיתוף המוגן באמצעות סיסמא" . האם מישהו נתקל בתופעה מוזרה כזו? דרך אגב, בנייד מותקן WINDOWS VISTA ובנייח XP PRO .
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי רשת של 3 מחשבים דרך סוויץ' שמחובר לspeedtouch 510 שמוגדר כנתב (PPPoE). במחשב אחד עם windows 2000 אני יכול לכתוב בשורת הכתובת באקספלורר שם אתר בעברית ולהכנס אליו דרך הנטקס המובנה באינטרנט זהב. במחשב שני עם windows xp sp2 אני מקבל invalid syntax error בכותרת של החלון ובדף כתוב this page cannot be displayed. יש פתרון? לאינטרנט זהב אין רעיון, אמרו שהם מכירים שרוגלות גורמות לזה אבל המחשב נקי והווינדוס די חדש. ד"א, איך אפשר להגדיר שרתי DNS אחרים בבמשק רשת של ה510?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי מודם IDSL של בזק כל פעם שאני מתנתק מאינטרנט הוא תוקע לי את המחשב(יש לי אמיול שרץ מהר) גם אחרי שאני עושה כיבוי לXP הוא נתקע על שומר הגדרות מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אממ אני די מיואש מכל הקטע, ניסיתי כבר לפתוח כמה פורטים וללא הצלחה אני עדיין מקבל את הסימון של הLow ID, פתחתי בפיירוול, בראוטר ואני עדיין מקבל את זה.. מה כבר יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אהלן. כבר תקופה מסויימת שהאינטרנט שלי נופל לעיתים תכופות, קורה בערך 3 פעמים ביום. אני מחובר כעת לבזק ובזק בינלאומי במהירות של 10 מגה. כמו כן מותקן פילטר בנקודת ה ADSL. תחילה הייתי עם הראוטר+מודם של ROTAL שסופר לי ע"י בזק. הראוטר הזה ישן מאוד והיייתי בטוח שהבעיות מגיעות מכך שהוא ישן מאוד. בתקופת הראוטר הנ"ל נורית ה ADSL נכבתה והייתי צריך לכבות את הראוטר בשביל להחזיר את האינטרנט. לאחר מכן הייתה תקופה שכל הנוריות דלקו ולא נראה כאילו הייתה תקלה כלשהי אך החיבור אבד בשני המחשבים המחוברים אליו ישירות עם כבל ושוב רק ריסטרט היה פותר את הבעיה. אגב המחשבה שהבעיה היא בראוטר כי כל הנוריות דלקו, קניתי לפני מספר ימים ראוטר+מודם חדש של Edimax - AR-7284WnA. לצערי הבעיות לא הפסיקו, וכעת נו…
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
שלום יש לי נתב של 3COM מדגם3CRWE554G72T היו לי בעיות איתו של ניתוקים מהאינטרנט...עידכנתי פירמוור והוא עבד ככה חודשיים שלושה בסדר ולפני שבוע התחילו בעיות שוב כל הלקוחות האלחוטיים מתנתקים ממנו אחת למשהו כמו שעה שעה וחצי...עם לקוחות חוטיים אני לא חושב שיש בעיה למרות שאני לא בטוח כמה זמן הרצתי את הבדיקה. שלחתי את הנתב לKSP לממש אחריות והם החזירו אותו אחרי שעשו לו ריסט ואמרו שהוא תקין. אבל הבעיה ממשיכה... מנה לעשות? האם הנתב תקול ואני צרי ךלהתעקש על החלפה? או שיש פתרון לזה? גרסאת הנתב היא V2.01.10
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
קניתי נתב זה של D-LINK ויש לי בעיה בחיבור שלו. כאשר אני מחבר אותו אחרי מודם האינטרנט (יש לי ADSL של בזק) הוא מזהה את כל החיבורים (מהאינטרנט וקבל רשת מהמחשב הנייח) ויש גם אינטרנט אלחוטי אבל אין אינטרנט בנייח!!! כאשר אני מחבר את האינטרנט לנייח בלי הנתב האינטרנט עובד, מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שום סיסמא לא עובדת לי אני מנסה Admin שם משתמש וסיסמה גם עם אתיות קטנות גדולות וזה לא עובד ויש לי עוד שאלה האם זה נתב שיאפשר לי להתחבר איתו ב018 למה שמעתי שצריך נתב שיתמוך באיזה משו תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום יש למישהו מושג איך לקנפג את הנתב הזה כל מה שעשיתי לא נחל הצלחה אני מחובר לכבלים והספקית שלי היא אורנג' עקרונית צריך למלא את הפרטים של הISP וללכת לStatus ולעשות Connect (זה מה רשום בתמיכה של טק דאטה והאתר של לינקסיס) בבקשה עזרתכם [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנתב: TP-LINK TL-WR841N פרטים טכנים: אינטרנט 12MB, מחובר כDYNAMIC IP. הבעיה: לקראת הערב (נראה לי, לא חוויתי תופעה כזאת בצהרים, אולי בגלל הפעולה שאני עושה כדי לתקן תמצב ואז מדי ערב בשעה המסויימת הזאת הנתב עושה תבעיה שוב) האינטרנט פתאום מתנתק. זאת אומרת שאני גולש ופתאום לא ניתן להציג דף זה, וכל המחשבים בבית גם הם לא מקבלים אינטרנט. גישה לדף הנתב - מאופשרת ללא בעיות, כמו כן גם להגדורותיו וכו'.. בדף סטטוס רשום לי בWAN את הפרטים של הספקית (אייפי וכו'..) כאילו הכל תקין אבל אין אינטרנט. אני עושה RELEASE לאייפי ואז RENEW בכדי לקבל אייפי שוב פעם ולנסות להתחבר לאינטרנט, המצב שמתקבל הוא שהוא לא מקבל מידע משרת הDHCP - בכל המקומות רשום באייפי 0.0.0.0, לא משנה כמה RENEW אני יעש…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
ברשותי נתב רשת של EDIMAX (BR-6104K) ואני מתחבר לאינטרנט (ADSL) בעזרת מודם של חבזרת Aztech דגם DSL600E (כחול כהה עם שלוש נורות קטנות). הבעיות מתחילות לאחר פרק זמן (לא קבוע) שבו פעלה תוכנת שיתוף קבצים (טורנט, לא בפורטים המקובלים): הבעיה היא כמובן האטה של הגלישה, פינגים גבוהיים יותר במשחקים וכו' אבל זה לא מסתיים כאן, גם לאחר שכיביתי את הטורנט ואפילו התחלתי את המחשב מחדש, הגלישה עדיין איטית מאוד מאוד (לוקח 10+ שניות לטעון את YNET כאשר ברגיל לוקח לא יותר מ3 שניות). אני חושד בראוטר שלי - כל פעם שאני מאתחל אותו מחדש, הבעיה נפתרת אני חושב שהראוטר פשוט לא מסוגל לעמוד בקצב (לא קצב העברת מידע, קצב יצירת חיבורים חדשים, נכנסים ויוצאים כאחד). זהו הנתב השני מאותו סוג שברשותי וגם בקודם…
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-