עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by CHAOS6,

לפני שבועיים בערך עברתי ל014 בתשתית של בזק במהירות של 2 מגה, ובשבוע הראשון עשיתי פעם ביומיים בדיקת מהירות דרך האתר http://www.speedtest.net והכל היה תקין. אתמול החלטתי לעשות בדיקה כדי לראות שבאמת הכל בסדר ולהפתעתי גיליתי שפתאום ללא סיבה נראית לעין המהירות שלי ירדה בצורה משמעותית, עשיתי כמה בדיקות ויוצא שאני גולש בין 1 מגה ל1.8 מגה. עשיתי כרגע בדיקה והנה התוצאה האם לעוד מישהו יש כרגע בעיות עם הספקית 014 או שהבעיה היא ספציפית אצלי?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by RAZIEL98,

שלום היום חיברו אותי לטלפון של 012 (ובנוסף יש לי אינטרנט 10 מגה וטלפון של בזק) עכשיו הטכנאי שהיה פה ביטל לי את הקו של בזק עכשיו שאני מוריד ואו גולש יש לי בעיה במהירות ההורדה אפילו שאני בpower ngn זה מוריד על 40,עכשיו רציתי לדעת אם יש קשר לזה שהוא ניתק לי את הקו של בזק? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם עברתי השבוע לסלקום לאינטרנט פייבר עד 600 מגה עכשיו יש בעיה שלא מצליח לאתר מהי ואשמח אם מישהו עם טיפה ידע בנושא יגרום לי להבין מה לא תקין אז ככה הראוטר שלהם מחובר למחשב 1 ישירות בלי סוויץ בדרך או משהו עם כבל ומקבל אכן את המהירות של ה600 עכשיו עוד מחשבים מחוברים לראוטר הזה דרך כבל שעובר דרך קירות ועובר דרך סוויץ לפני שמתפזר למחשבים אחרים בבית מה שקורה ששאר המחשבים מקבלים מהירות של עד 100מגה לאחר בדיקה שלי ראיתי שהסוויץ שהיה לי תמך עד 100 מגה ולכן קניתי חדש והחלפתי לזה:TP-Link TL-SG1008D לאחר ההחלפה בודק ושוב מהירות עד 100 מגה ולא מבין למה בדיוק המחשב שלי ושאר המחשבים הכרטיס רשת תומך עד 1000 מגה אשמח לעזרה בנושא תודה רבה!

4. Started by no nick,

ייש לי בעייה במהירות.. במחשב שלי(P4 2.4GHz) הוא מוריד פי 15 יותר איטי מהמחשב של אח שלי(P2 350MHz). אנחנו מחוברים דרך מודם ראוטר של בזק ECI 312 שמתחבר להאב ומתפצל.. שנינו משתמשים ב Win XP SP2 מה יכולה להיות הבעיה? אם צריך עוד פרטים תרשמו מה ואני יתן.. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by davidkeren,

שלום ברשותי מחשב חדש שמחובר לראוטר בכבל ישיר מהירות גלישה על 100 מגה אבל אני גולש על 30 מגה נסתי ליצור קשר אם הספק הם אמרו לי שמיבחנתם יש 100 מגה כניראה שהבעיה אצלי במחשב שהכרטיס רשת שלי אולי לא תומך במהירות גבוה כמו שאמרתי זה מחשב חדש בכל אופן אולי יש הגבלה על הכרטיס מישהו יודע מה עושים נראה לי זה בעיה של הגדרה לא יותר

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  6. Started by borg,

יש לי חיבור אינטרנט ADSL 1.5Mbs, Router Alcatel SpeedTouch 510, אני מניח כי משהו בהגדרות הגלישה השתבש (ייתכן כתוצאה מהגדרות שגויות של תוכנה מסויימת TweakGenie? אני תמיד הורגתי קבצים מהאינטרנט במהירות של 100-200KBs. עכשיו אני מצליח להוריד במהירות של רק 5-20KBs מכל אתר (גם בתוך רשת ביתית). הבעיה היא לא בספק או בנתב, שכן מחשב שני שמחובר לאותו נתב טס במהירות גבוהה. מה עשוי לגרום לבעיה הזאת? איך אפשר לתקן את זה? מישהו יודע מהן ההגדרות האופטימליות לגלישה ב-ADSL 1.5Mbs? Max Transmission Unit Size [MTU]- (Currently 1500) Window TCP/IP Window Size [RWIN] - (Currently 64240) Default Time To LIVE [TTL] - Currently 128) אני מרגיש כאילו שחזרתי לימים של גלישה במודם 28.8 בבקשה עזרו לי! …

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  7. [h=1]שלום חברים, ברשותי ראוטר אדימקס BR-6424N, מודם בזק אני מחובר לבזק 100 מגה, בחיבור קווי מקבל בממוצע 55 מגה ברשת האלחוטית מחובר ללפטופ של דל עם WAN MINIPORT מקבל ממוצע של 10 מגה... כאשר מתקרב עם הלפטופ לראוטר מגיע למהירות של 17 מגה... בצעתי החלפה של הערוץ מ-6 ל-13 בעקבות המלצה של האפליקציה wifi analyzer גם לא עזר בכלום... אשמח לעזרתכם[/h]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by R0tem1,

שלום אני מחובר לאינטרנט דרך בזק בינלאומי, אתמול שידרגתי את מהירות האינטרנט ל4M. הבעיה היא שאני מוריד כרגע על 180KBPS, באתר התיפעולי של בזק הצלחתי להגיע ל200KBPS שהם 1.6M ולא 4M כמו שאני משלם עליו. SPEEDTEST נתן ךי את התוצאה הזו: לא הבנתי בדיוק מה זה מודד... מישהו יכול להסביר לי את התוצאות של ספידטסט ולהגיד לי אם אני צריך להתקשר לבזק ולצעוק עליהם?? תודה

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by NaRKoMaN,

יש לי חבילה של 5 MB תשתית בזק הבעיה היא שבהורדות ישראליות המהירות טובה מאוד וכמו שהיא צריכה להיות כנ"ל לפינגים של 20 ומטה בשרתי משחק ישראלים. באירופה יש לי מהירות הורדה מבחילה פשוט גועל נפש של מתחת ל 10KB\s ובשרתי משחק באירופב פינגים של 190 ויותר. יש לי נתב ראוטר + מודם של Siemens adsl sl2-141. כאשר שידרגתי את החבילה והחלפתי את הראוטר והמודם הקודמים שמתו לי בנתב הזה הכל היה בסדר. הבעיה התחילה לפני כמה ימים ופשוט לא מפסיקה לא משנה כמה ריסטרטים אני עושה לנתב הזה. אני לא משתמש באל חוטי כיביתי אותו אין לי צורך באופציה הזאת. הלכתי בלוח בקרה ל managment ואז לעשות diagnostics וזה מה שיצא לי (תראו FAIL בטבלה שניה) האם זאתי הבעיה?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by abarbotel,

היי הבעיה היא כזו היה לי תשתית הוט וספק 012 עם 5 מגה המהירות הורדה שלי בבדיקה היא 310 במקום 620 בשלב מסוים החלפתי לתשתית של בזק והבעיה עדיין נשארה עשיתי בדיקות תקשורת מול 012 ומול בזק ושניהם יצאו תקינים אבל בתוך האינטרנט אני מצליח בבדיקות להגיע רק עד מהירות של 300 קילו בייט חיברתי את כבל הרשת ישירות מהמודם למחשב של אחי ואצלו זה עבד חלק והוריד במהירות הנכונה אז חשבתי שהכרטיס רשת דפוק, הלכתי קניתי כרטיס רשת חדש שמתחבר לפי סי איי. והתקלה עדיין ממשיכה מה יכולה להיות הבעיה? ואין לי וירוסים המחשב אחרי פירמוט

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by AMIT_MEG,

בזמן האחרון יש לי איטיות באינטרנט ואני מחובר לבזק ולבזק בינלאומי עם מהירות של 5 מגה עכשוו שאני בודק באתר של בזק המהירות טובה אבל שאני בודק ב http://www.speedtest.net/ אז הוא נותן לי את זה http://www.speedtest.net/result/188730416.png ואין לי תוכנה שפועלת לא הורדה לא אנטי וירוס כלוםםם ואני לא יודע מה לעשות תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by w7_znay,

יש לי 1.5מגה מהירות אינטרנט, אני גולש מהר והכול פועל רק שהבעיה מאז שיש רשת אל חוטית בבית אני מוגבל במהירות. אני מוריד מראפידשר באזור ה-30KBS אני מוריד מאתרים כמו מיקרוסופט/ATI/אינטל וכד' וגם המהירות לא עוברת את ה-50KBS ובנוסף כשאני משתמש בתוכנות כמו DAP שאמורות להוציא את המיץ מהקו אינטרנט של השרת עדיין לא עוזר, מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by snaidis,

ברשותי הראוטר BEFW11S4(אלחוטי) ומודם חדש של THOMSON. לרשת מחוברים 3 מחשבים. מהירות הגלישה וההורדה ברוב המחשבים פשוט איטית להחריד חוץ מזה שמחובר ישירות לראוטר.(יש לי חבילת 3 MB של NETVISION) ניסיתי לאפס את הראוטר, סרקתי גם וירוסים וכל שאר המזיקים אך כלום לא עזר... יכול להיות שזו בעיה בראוטר וצריך להחליפו? תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 855 צפיות
  14. התייעצות וסיוע לגבי חיבור האינטרנט. תשתית קיימת של בזק+ בזק בינלאומי vdsl 100 mb. קניתי ראוטר xiaomi ax1800. הפכתי את הנתב/מודם של בזק לברידג' וחברתי אליו עם כבל רשת את ה ax1800 ל wan. בחיבור קווי מקבל הורדה תקינה 90mb. בחיבור אלחוטי כל צרכן מקבל עד 30mb בלבד, גם במרחק של מטר מהראוטר. מה יכולה להיות הבעיה? האם זה בוודאות בעיית ראוטר? יש הגדרות מיוחדות שעלי לקבוע?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  15. Started by MrMale,

שלום לכם :-) באתי בשביל אולי לנסות להשיג עזרה עם הבעיה המציקה הזאת... לפני כמה שבועות, התחלתי להבחין שיש לי בעיית איטיות רצינית (לעיתם אתרים מהירים יחסית כמו גוגל, יוטוב, אפילו YNET לא עלו או לקח להם כמה שניות-כמה דקות לעלות), אז חשבתי שהבעיה נבעה כנראה בעקבות כל הוירוסים והטרויאנים שהיו לי במהלך השימוש, ןלפני כמה ימים פירמטתי את המחשב בקווה שהמהירות תשתפר, אבל זה לא עזר. יש לי רשת אלחוטית בבית (ראוטר TP-LINK, מודם של טומסון), ולמחשב השני ברשת אין שום בעיית מהירות, אז חשבתי שאולי הכבלים (יש לי חיבור ADSL) פגומים, אז החלפתי ביניהם ויצא שהכבל שהיה מחובר מהמודם לראוטר היה מחובר מהראוטר למחשב שלי, גם זה לא עזר.. ניסיתי לחבר ישירות את המודם למחשב, וגם זה לא עזר, ואתמול ניס…

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by WarNet,

היי,בסופ"ש האחרון והיום גם כל דבר שאני מוריד...יורד לי במהירית של 8K ומטה כאשר יש לי 2.5M(מהירות הורדה=330K) לאחר יום של שיחות ארוכות עם בזק-תשתית ונטוויז'ן-ספקית. ביום חמישי צריך להגיע אליי טכנאי כדי להתחבר עם לפטופ במקום המחשב ולסדר לי את הבעיה. שני החברות בטוחות,כל אחד בנפרד שאני מקבל 2.5M. עשינו reset חומרתי ותוכנתי לנתב.לא עזר. הגדרנו את כרטיס הרשת ל-100MB FULL DUPLEX.לא עזר. התחברתי לשרת של בזק ובדיקה באתר הזה : http://speedtest.bezeq.co.il/index.html הראתה ברוב המקרים שמהירות ההורדה שלי פחות מ-1M. מה שמוזר זה שאחרי כל הפעילות הזו של בזק כשאני נכנס ל : http://speedtest.net/ אז זה נכשל כמו בתמונה הנ"ל פעולה נוספת שעשינו היא בשורת פקודה: netsh int reset גם לא עזר.…

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  17. Started by Sharon_B,

שלום לכולם. אני מחובר כרגע לתשתית בזק וספק בזק בינלאומי, מסלול 10 מגה. לאחרונה אני חווה איטיות בגלישה באינטרנט. מבדיקת מהירות שאני מבצע דרך המחשב שלי מהירות העלאה תקינה, אך מהירות הורדה תמיד קטנה באופן משמעותי ממה שאמורה להיות, בדרך כלל בין 2-5 מגה. ניסיתי לבצע את אותה הבדיקה כאשר אני מחובר ל @1 ו @2, כלומר בדיקת תשתית בלבד והתופעה ממשיכה שם. העניין המעניין, כשאני מבצע את אותה הבדיקה במחשב השני שנמצא בבית, התוצאה יוצאת תקינה לחלוטין. לצערי, אין לי מושג איפה להתחיל לחפש את הבעיה. הגדרתי ידנית את הכרטיס הרשת שלי ל Full Duplex למקרה וזה משנה משהו. אשמח לקבל יד עוזרת בפתירת הבעיה, אני כבר עובד עצות. תודה, שרון.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by or550,

יש לי אינטרנט 1.5 של נטויז'ן והמהירות הורדה שלי היא 10-20 קילוביט בהורדה ישירה ועד לפני שבוע ככה הייתי מוריד על 180+ להתקשר לנטויז'ן או שזה יכול להיות משהו אחר?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  19. Started by Raanan30,

היי. יש לי אינטרנט דרך בזק ADSL 2 וחצי מגה דרך בזק בינלאומי. יש לי ראוטר אלחוטי של EDIMAX שאני מחובר אליו בצורה חוטית ולא אלחוטית. יש לי לאחרונה בעיות במהירות הורדה. במקום להוריד על 250 כמו שצריך - אני מוריד על מהיריות בין 30 ל 110. כשאני מנתק את הראוטר ומחבר אותי לבד ישירות אל המודם - המהירות היא כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  20. Started by nicirnTAL,

יש לי WINXP PRO, הספק הוא קווי זהב, והמהירות היא 1.5 אז הבעיה יא כזאת: כשאני אני מבקש להוריד קבצים בתוכנת ההורדה של הIE הוא מוריד לי במהירות של 100KB - +, וכשאני מבקש להוריד בעזרת התוכנה DAP זה מוריד לי במהירות של 160/150 - 190 KB/s.... למה המהירות כ"כ ירודה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. חיברתי בין שני מחשבים בWIFI בנתב SIEMENS SL2-141 והכל עבד טוב ויפה. משום מה אתמול התחילה לי בעיה בנייד והוא לא מוריד על יותר מ80-90 בטורנטים כשבמחשב הנייח אותו טורנט בדיוק שתי שניות אחרי/לפני הוא מוריד על 200-250 (כך שזאת לא בעיה של מחסור בסידרים)... ההגדרות של היוטורנט הן בדיוק אותן הגדרות מה שמוביל אותי לחשוב שאולי משהו בהגדרות הנתב התפקשש? הנייד מאוד קרוב לנתב (באותו חדר במרחק של פחות מ2 מטרים) כך שלא מאמין שהבעיה היא באות (שנראה חזק בנייד). בשני המחשבים אגב מדובר בXP PRO. הצעות, רעיונות, והערות יתקבלו בברכה.. תודה..

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by elni,

יש לי 10 Mb ספק 012 תשתית בזק NGN...הורדות ישירות אני מוריד על כל רוחב הפס 1.4 מ"ב ובuTorrent הפורט פתוח ויש V ירוק למטה אבל אני מוריד רק על מגה לשניה! מקסימום פעם ב.. על 1.1 מ"ב. וזה לא קשור להעלאה כי היא מוגבלת ל8 מתי שיש קבצים בהורדה....וגם כשהוא לא מעלה בכלל המהירות נשארת ככה אז מה הסיפור פה?

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  23. Started by pak82,

יש לי אינטרנט 5MB בכבלים וראוטר של D-LINK דגם DIR300 כאשר אני מחבר את המחשב ישירות למודם קצב ההורדה הרגיל שלי (לא באימיול) או 550-600KBS, ברגע שאני מחבר את המחשב והמודם דרך ראוטר הקצב יורד לאזור ה180-200KBS וגם חלוקת העומסים (במידה ויש מספר פעולות באינטרנט) הרבה פחות טובה מישהו מכיר כזאת בעיה ואת הפתרון?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  24. בהורדה מ USENET בחיבור ישיר של המודם ( עם ה 5 נורות ALCATEL SPEED TECH HOME) למחשב אני מקבל הורדה במהירות מלאה של רוחב הפס שיש לי 4MBPS . אבל , כאשר אני מחבר את הרואטר (EDIMAX 6504) למודם ולמחשב , אני מקבל מהירות הורדה של רק כ שליש ממהירות ההורדה - כ 1.6 MBPS . פתחתי פורטים ברואטר והפנתי כתובות IP אבל כלום ! האים יתכן כי המודם בחיבור PPTP לראוטר לא מגיע למהירות ההורדת המקסימלית לעומת חיבור ישיר ?? אנא עזרו לפני שאתחיל בכל השינויים ברשת שלי (החלפת מודם בבזק תעזור ?). אשמח לכול כיוןן מחשבה , תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי האינטרנט שלי 5 מגה בבדיקות הורדה זה מוריד על 600 וזה סבבה אבל יש תופעה מוזרה ברגע שאני מפעיל את תכנת האנטיוירוס המהירות בבדיקה יורדת ל400 ניסיתי כמה אנטיוירוסים וגם כמה אתרי בדיקה והתוצאות זהות בהכל למה זה ומה עושים?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים