עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי יש לי מגבר wifi של שיואמי - mi wifi repeater 2 עבד עד עכשיו מצוין, עברתי חברה ועקב כך הביאו לי ראוטר חדש, משום מה אחרי הגדרה של המגבר עם הראוטר החדש לא מקבלים אינטרנט כשמתחברים דרך המגבר עם הראוטר הישן עדיין עובד(אני צריך להחזיר אותו ככה שאי אפשר להישאר לעבוד איתו) מה יכולה להיות הבעיה? אני מניח שזה קשור לאיזו הגדרה בראוטר הראוטר הישן שזה עובד בו הוא dlink dsl-6850u החדש dlink dsl 224

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  2. הראוטר שלי הוא TL-WR1043ND ומחובר לו בקומה השניה ראוטר TL-WR841ND באופן קווי - משמש כ-AP ל-4 משתמשים. משום מה בזמן האחרון כל מי שמתחבר דרכו מקבל מקסימום 1MB ולא ביט אחד יותר. למה?!

3. Started by omrij,

דרישות-תמיכה מושלמת בL2TP והתמודדות עם עומס (בעיקר טורנטים) תקן WIRELESS N חובה, חיבורי ETHERNET 1GB יהיה נחמד. תקציב - לא ממש מוגבל. עד לפני כמה ימים הייתי בחיבור ללא חייגן עם WRT54GL של לינקסיס וקושחת TOMATO והאינטרנט פשוט זחל (גם בחיבור ישיר של המודם למחשב) עברתי לצורך נסיון לחיבור L2TP והמהירויות השתפרו פלאים הבעיה היא שחיבור (קוי) דרך הראוטר בL2TP עדיין איטי יחסית לחיבור המודם ישירות למחשב ההבדל הוא כמעט פי 2 מהירות בחיבור ישיר של הראוטר למחשב (דרך הראוטר מוריד ב700-800 לעומת ניצול מלא של הרוחב פס בחיבור ישיר). אז כנראה שהלינקסיס הותיק עשה את שלו והגיע הזמן להתחדש ראיתי את הדגם E4200 של לינקסיס והוא נראה כמו בחירה טובה יש אלטרנטיבות טובות יותר?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. ברשותי ראוטר TPLINK שעובד בצורה טובה ומחוברים אליו מכשירים רבים ללא בעיה. עבור סמסונג 2 קיימת בעיית התחברות - על פניו במכשיר הוא מתחבר אך לא ניתן לגלוש או להשתמש ברשת בכל צורה שהיא. in the admin log the following is presented: :IP & MAC binding: MAC with 98-0C-82-xx-xx-xx in LAN has attempted to use IP 192.168.1.101. :IP & MAC binding: IP with 192.168.1.101 in LAN has been attacked for 2 times. עשרות הודעות כמובן - כיצד לפתור את הבעיה? RESET & DELETE לא עזרו יש לציין שלמכשיר אנדרואיד אחר הבעיה נפתרה לאחר RESET מתוך ה ADMIN תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by deso,

היי, אני עומד לקנות מחשב, אז תהיתי בקשר למפצל אנטרנט הקרוי: ראוטר אני לא יודע עליו כלום, חוץ מזה שהוא מפצל את האנטרנט שבבית ממחשב אחד לשני דרך המודם... אני רוצה לדעת איזו חברה מובילה כיום, איזה מפצל כדאי לי לקנות, כמה עולה חוטי ואלחוטי, איך משתמשים, בעיות נפוצות בקיצר הכול אה, וגם רציתי לדעם אם יש סיכוי שמפצל אלחוטי מזיק לגוף.. (אלחוטי... קרינה?).. ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by realmagic,

אהלן, לאחרונה התחילה אצלי לי בעיה ברשת הביתית - אולי למישהו יהיה רעיון: ברשת שלושה מחשבים מחוברים דרך ראוטר. A - מחשב שולחני, מחובר בכבל לראוטר, בעל כתובת IP קבועה. מערכת הפעלה: XP Pro, מחובר לworkgroup בשם MSHOME. נמצא ב-DMZ של הראוטר. B - מחשב נייד, מחובר דרך ראוטר אלחוטי, לוקח IP דינמית. מערכת הפעלה: Vista Home, מחובר ל-MSHOME. C - מחשב נייד של העבודה, מחובר דרך ראוטר אלחוטי, לוקח IP דינמית. מערכת הפעלה XP Pro, שייך לDomain של העבודה (שמן הסתם אין לו כשאני בבית). אין FW של ווינדוס (מנוטרל). בין A ל-B יש Ping בשני הכיוונים בלי בעיה. בין C ל-B יש Ping בשני הכיוונים בלי בעיה. בין A ל-C אין תקשורת: לא ping, לא שיתוף ברשת, לא השתלטות - הם לא מזהים אחד את השני בכלל. ככל שידו…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by questionman,

לא יודע אם הכותרת מובנת אז אני צריך מגדיל טווח אבל מעוניין להשתמש רק בחיבור ethernet. יש לי כבר את מה שבתמונה ומחשב אחד כבר מחובר אליו אבל אני צריך עוד אחד שיתחבר דרך כבל כי המחשב השני בצד השני של הבית.

8. https://www.amazon.com/D1D9-Burglar-Wireless-Apartment-Security/dp/B07BRHG4VG/ref=sr_1_3?dchild=1&keywords=D1D9+Burglar+Alarm+System+Kit+23pcs+Wireless+Auto+Dialer+GSM+for+Home+Security&qid=1624275039&sr=8-3

9. אני מבקש המלצה לראוטר אלחוטי במחיר של עד 550 ש"ח והמלצה לכרטיס רשת למחשב נייד (יש לי Intel 82801DB ICH4 - PRO/100 VE Network Connection ו- Intel PRO/Wireless 2200BG 3B Network Connection (Toshiba) עד 200 ש"ח. יש לי מודם B-FOCuS 270

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  10. קניתי את הטלפון הנ"ל. ב- HP לא מספקים את התוכנת הדרייבר המתאימה לטלפון שלהם ממה שמצאתי באתר שלהם http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/manualCategory?cc=us&lc=en&dlc=en&document=&product=3643931 בשוטטות בפורומים נתקלתי בתוכנה הנחוצה קוראים לה HP TRAVEL PHONE v4.5 שאכן עזרה והפעילה את פוקנציות הטלפון. הבעיה היא שכנראה הגירסא מעט ישנה, וישנה איזה שהיא בעית תאימות עם Window 7 x64 וסקייפ V5.5 מכיוון שאי אפשר אפשר לחייג החוצה דרך הטלפון וייתכן שפונקציות נוספות אינן עובדות (לא בדקתי). הבהרה: הטלפון הוא פלאג-אן-פלי ואפשר להשתמש בו כאשר מחייגים דרך סקייפ, אך ללא התקנת התוכנה המוזכרת כול הפונקציונליות שלו מעבר לזה אינה שמישה. למי שיש נסיון עם הטלפון ופיתרון מהיר אני …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ross,

אני לא מצליח להתקין את VMware player 4 אני מקבל הודעה שאין לי הרשאות להפעיל שירות מערכת (ניסיתי גם "הפעל כמנהל") נ.ב. זה לא קשור אבל אם אני כבר פותח נושא חדש, יש לי מערכת שרצה על virtual box כרטיס הרשת שלה מוגדר כ-NAT. כשאני מעביר קבצים בין המחשב הווירטואלי והמחשב הפיזי, הסניפר (wireshark) מראה ששום דבר לא עובר דרך כרטיס הרשת באף אחד מהמחשבים. דרך איפה עוברים הקבצים??? בנוסף הורדתי את תוכנת הצאט מהאתר (http://hwzone.co.il/guides/dotnetguide) אני יכול להתחבר רק מהמחשב הווירטואלי (Client) למחשב הפיזי (Host) (הפוך אני לא יודע מה ה-IP של המחשב הווירטואלי. (כלומר אני יודע מה ה-IP שלו אבל זה עובר דרך NAT ככה שאני לא יודע איך ניגשים אליו)) במחשב הווירטואלי אני רואה פקטות שנשלחות…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by FireCharge,

יש לי בבית חבילת אינטרנט מאינטרנט זהב של 40 מגה. הבעיה היא שדרך רשת החשמל לא מגיע 40 מגה לחדרים שלי ושל אחים שלי, ובקושי מגיע 10% בימים טובים כשכל המחשבים האחרים בבית סגורים. לפני כמה ימים היה אצלנו בבית טכנאי של בזק, והוא אמר לי שמתאם רשת שמותאם לרשת תלת פאזית יכול לפתור את הבעיה. לפי מה שאני יודע רשת החשמל אצלנו בבית היא תלת פאזית, אבל כל המחשבים נמצאים על אותה פאזה, כך שלפי אבא שלי לא צריכה להיות בעיה גם עם מתאם רגיל. כרגע יש לנו בבית מתאמים מסוג: 3 מסוג Shiro HL105E מחובר למחשבים ואחד מסוג LEA Netplug 85+ מחובר לראוטר. ניסיתי בעבר להחליף ביניהם, להשיג מהירות טובה יותר אפילו בחלק מהמחשבים וכל שינוי שניסיתי לא עזר, המהירות נשארה זהה. לפי ביקורת באתר netchief לגבי…

• 2 תגובות
    • 5.2k צפיות
  13. אני מחפש נתב בתקציב של 500-600 ש"ח(לא כולל מתאם) שבעיקר ישמש אותי בצפיית תכני HD, הורדות ומשחקי רשת(מחשב אחד). אני מבין שמומלץ להיות מחובר פיזית במשחקי רשת, אבל אני מעדיף לקנות ראוטר חזק שיפצה על זה מאשר להתעסק עם חיבור פיזי. המרחק בין המחשב לנתב יהיה בערך 4 וחצי מטר תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by artur2,

לפני כשבועיים הוצאתי כרטיס מסך (כן.. זה לא ממש קשור) ממחשב אחר שיש לי בבית כך שהוא לא היה בשימוש עד עכשיו. היום חיברתי את הכרטיס מסך שוב, אך להפתעתי הרשת שהייתה קודם תקינה בין אותו מחשב למחשב שלי (בICS עם חיבור כבל מוצלב ישיר) לא קיימת יותר. ניסיתי להגדיר שוב את החיבור באותו מחשב ואז שמתי לב שהכרטיס רשת לא מזוהה שם בכלל. יחד עם זאת, הנורה בשקע עצמו של הכרטיס (של הכבל) דולקת. אם הנורה דולקת סימן שהכרטיס תקין והבעיה בתוכנה- אם כן, אז מה אפשר לעשות? כי הכרטיס בכלל לא מזוהה בdevice manager. ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אנחנו שיחקנו דיאבלו 2 ביחד ברשת כל עוד הוא היה בבית...כעת הוא נסע בחזרה ללימודים-לטכניון בחיפה.. רצינו לשחק, ו..פוף זה לא מתחבר..כנראה שחסומים פורטים או משהו...איכשהו אפשר לסדר את זה? או שזה הגבלה שאי אפשר לעבור?

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  16. הי אני לא מצליח להמשיך הורדה בביטורנט, חיפשתי בגוגל את ההסבר לשגיאה ומצאתי: urlopen error - (7, 'getaddrinfo failed') This means that the tracker is overloaded, just keep the torrent window open and wait. זה לא מצליח להתחבר כבר הרבה זמן, משהו יודע איך אפשר להמשיך הורדה דרך tracker אחר לפי הhash של הקובץ או משהו? תודה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by yaniv.zam,

שלום, לאחרונה עברתי להוט טריפל, וקיבלתי hotbox הכולל רשת ביתית. האינטרנט במהירות 100מגה וגם הספק. הבעיה שהhotbox נוראי מבחינת הקליטה.אני רוצה לבטל לו את הרשת הביתית ולהשאיר אותו כמודם. יש לי מודם ראוטר של בזק TNN-SIEMENS SL2-141. אני לא יכול להתחבר איתו ל hotbox כי הוא גם מודם. השאלה שלי איך אני מבטל אותו כמודם ומשאיר אותו רק ראוטר? האם ניתן לשנות הגדרות ללא אינטרנט? כי אני לא יכול לחבר אותו למודם של הוט, שכרגע האינטרנט היחידי שיש לי בבית...התחברתי עם הראוטר של בזק למחשב, בcmd כתבתי ipconfig אבל לא מצאתי את הכתובת של הראוטר תחת default getway. מה לא עשיתי בסדר?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. Started by alexsajno,

שלום, היום החלפתי את הראוטר הישן של TPLINK כי שידרגתי ל40 מגה. קיבלתי את הראוטר הזה מבזקסטור. הבעיה שאני לא יכול לחבר את המדפסת האלחוטית כמו עם הראוטר הקודם . מדפסת HP 3050. אני שם במדפסת להתחבר ואז לוחץ על כפתור WPS בראוטר ופשוט לא קורה כלום, ובהגדרות הראוטר אין מקום להכניס PIN של מדפסת כדי לחבר ביניהם. עברתי על מלא מדריכים וכלום!!! יש מישהו שיודע מה עושים?

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by zilkanir,

שלום חברים אני מתכנן להוסיף מחשבים נוספים לרשת בייתית, ולא הבנתי את ההבדלים בין כבל רשת מוצלב לבין רגיל(קראתי בנעוצים), ואני לא יודע באיזה מהם להשתמש. מחשב אחד כדי לחבר אותו אני צריך להעביר כבל רשת מהראוטר אל המחשב שאנ י מוסיף(צריך רגיל או מוצלב?) ואת המחשב השני אני מחבר בכבל רשת ממחשב ראשי אחר(עם מודם רגיל) בנקודת אינטרנט משלו(מכרטיס רשת שמובנה בתוך המחשב) ישירות אל המחשב שאני מוסיף(לכרטיס רשת שלו), במקרה הזה צריך מוצלב או רגיל? כך או כך רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם, יש הבדלים במהירויות? ומהם השימושים שבהם אני צריך רגיל /מוצלב, ממש תודה רבה לעונים!

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  20. היי אני מחובר ל012 הרבה זמן מחויב אליהם עד אוגוסט אני משתמש בראוטר חדש והפורטים פתוחים בבדיקה.לאחר שאני מפעיל את החמור כל כמה זמן הפורטים נסגרים ונפתחים ככה זה כל הזמן ב 2 ראוטרים שניסיתי דיברתי עם 012 והם מתנעררים מאחריות ואומרים שהם לא תומכים בתוכנות שיתוף מה לעשות אני לא מעונין לשלם להם רק בשביל הגלישה אני בטוח שהם חוסמים אותי

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  21. Started by odedn,

טוב, אחרי חקירה תחת אזהרה, הספק נתבים שדיברתי איתו אמר: לצורכי שיתוף עסקיים (זאת אומרת, צריך שזה יעבוד רוב הזמן...): א. הוא ממליץ לעבור ל- ADSL, בטווח הרחוק ייתכן מאוד שזה יהיה הדבר היחיד שיעבוד. ב. זאת בגלל "תקופת הצנע" שמארגנות לנו חברות הכבלים (כשיתחילו להשתמש כולן ב- L2TP ואז כל הנתבים יפסיקו לעבוד, לא תומכים ב- L2TP לטענתו, הם ניסו את זה). עוד הוא מסיים את המשפט, רצתי ומצאתי נתב אחד שטוען שהוא כן תומך ב- L2TP Passthrough באינטרנט, ב- 54 דולר, של SMC http://www.pcconnection.com/scripts/productdetail.asp?product_id=301210 דגם SMC7004VBR, ושומו שמיים אפילו אפשר להשיג אותו בארץ, אצל למיר www.lamir.co.il אבל מה, רק אני מתחיל לאיים על הספק הנ"ל שיקנה מלמיר את…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by eyal_n,

שלום, מחפש המלצה לראוטר : - תקציב עד 500 ש"ח. - תשתית כבלים לא ברור לי שאר הפרמטרים ההכרחייים. האם יש משמעות למהירות/פרוטוקל ? הרי מהירות האינטרנט שלי (2.5) נמוכה משמעותית ממהירות הראוטר (54 ויש כאלה שמגיעים ל - 300) ?????? - ראיתי המלצות על : 1) Linksys 802.11g Router WRT54GL : מחיר 344 2) נתב Edimax BR6504n : מחיר 300 תודה רבה מראש מאדם מבולבל

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  23. אהלן יש לי שאלה שמאד מעניינת אותי. האם זה אפשרי שיש כאשר המחשב הנייח שלי מוחבר לרשת בחיבור חוטי ויש לו בנוסף כרטיס רשת אלחוטי שאני אוכל להפוך אותו לראוטר ככה שאני אוכל להתחבר עם הנייד לרשת דרך המחשב הנייח תודה הצלחתי לבד לא רלונטי תודה

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  24. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני מתכוון לקנות את המוצרים הבאים של ASUS: ASUS (RT-AC68U) Wireless-AC1900 Dual-Band Gigabit Router ASUS Dual-Band Wireless-AC1900 PCI-E Adapter (PCE-AC68) יש איזו סיבה שהם לא יעבדו בארץ?

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by גםאני,

יש לי מחשב אחד בלבד עם WinXP, מודם מסוג ECI bfocus 270 pr וחיבור ADSL לאינטרנט אני מקווה לעבור בשנה הקרובה לשימוש בלינוקס האם אני יכול להוסיף ראוטר שישמש כתחליף ל- firewall תוכנה משתמש כעת ב ZoneAlarm אם כן, איזה ראוטר מומלץ

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.