עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אז ככה, יש לי את הראוטר הזה: http://www.edimax.com/html/english/products/BR-6104K.htm מאז שהוא חובר למחשב יש לי קצת בעיות, שהמרכזית היא שאני לא יכול לשלוח קבצים דרך האיי סי קיו איתו. אז הממ, למישהו יש רעיון מה לעשות בנידון?

2. Started by izikd,

אני שמח שהפורומים חזרו. :AR15: לפורצים. רציתי לשאול איך עושים( WOL (Wake up On Lan . בכרטיסי הרשת שלי יש תמיכה לWOL והם מחוברים ללוח בסדר (עם תמיכה) אני רק צריך את התוכנה לזה, ואני לא מצליח למצוא אחת טובה. עזרו לי בבקשה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום לכולם. יש לי רשת בבית בין 2 מחשבים עם אלקטל שהוא גם ראוטר. הבעיה שלי היא שכל כמה זמן הכתובת הפנימית של המחשב שלי למשל 10.0.0.1 משתנה וזה מפריע לי כי פתחתי פורטים מסויימים לאימיול בכדי לקבל HIGH ID ואחרי שהכתובת משתנה למשל ל-10.0.0.2 אז אני מקבל LOW ID. למה הכתובת שלי משתנה ומה אפשר לעשות כי כל כמה זמן אני צריך לפתוח פורטים לכתובת אחרת וזה מעצבן.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/google-fiber-%d7%96%d7%94-%d7%a4%d7%90%d7%a1%d7%94-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%90%d7%a4%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%a1-%d7%99%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%95-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%a8%d7%a0%d7%98-%d7%a9/

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Omer Shamia,

מעוניין לדעת אם יש הבדל באחריות בין איבורי שנותנת אחריות שלה לבין קי אס פי שנותנת אחריות יבואן רשמי של בנדא מגנטיק. (קניתי מאיבורי ועדיין לא פתחתי את האריזה) להשאיר או להחזיר ולקנות מ-ksp?

6. היי, התחברנו היום לסיבים האופטיים של חברת פרטנר וברשותי המודם ראטור VR600 של tp-link, אני אמור לקבל מהירות של עד 1000 מגה הורדה, אך המהירות מגיעה עד ל100 מגה בחיבור כבל רשת, בwifi אני מגיע ל80-70 במהירות הורדה... מה יכולה להיות הסיבה והאם אפשר לשנות משהו בהגדרות כדי להגדיל את המהירות? תודה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום, אני צריך לקנות ראוטר נוסף שימוקם בקומה השניה בבית בכדי להגדיל את טווח ה Wifi של הראוטר הראשי שממוקם בקומה הראשונה. חשוב להדגיש שבמקרה הזה אני מתכוון לחבר באופן חוטי את הראוטר החדש לראוטר הקיים כפי שמתואר בתחתית העמוד שבמדריך הבא: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm כלומר, אני מעוניין להגדיר את הראוטר החדש כ Access Point. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח. לאחר חיפוש וקריאה ברשת (נעזרתי גם בעמוד הזה) מצאתי את 4 הדגמים הבאים (מסודרים מהזול ליקר ביותר): 1. TP-Link TL-WR841ND 2. TP-Link TL-WR941ND 3. TP-Link TL-WR841HP 4. Edimax BR-6478Gn אשמח לדעת אם קיימים הבדלים מהותיים כלשהם בין הדגמים הנ"ל ולקבל מכם המלצה בהתאם לצורך שתארתי. לצערי עם הידע הבסיסי שלי…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. אני משתמש בRS הייתי מנוי שם... ולאחרונה עם חיבור בתשתית בזק וספק 014 המהירות הורדה מ12 בצהוריים בערך עד 12 בלילה נהיית איטית מאוד. מחובר ל1.5M ומוריד ביום עד.. ואני מדגיש עד 30K... ובעצם ניסיתי עשרות אתרי הורדה והמהירות בה נורא איטית בשעות היום והערב. עכשיו בין פלא אחרי 12 בלילה או 1 בלילה לא עשיתי LOG בדיוק לזה קצב ההורדה עולה פתאום ל187 קבוע שזה בעצם המקסימום שלי. עכשיו ניסיתי עם ספק אחר שהספק עצמו נמצא קילומטר ממני וזה ספק טכניון על תשתית בזק... שההגבלה שלו זה 10M.. ואני מתפלא שהמהירות לא משתנה. בלילה הכל טס ובשעות היום תקוע. יש לי אנטי + פייר אין ספיוור ואין כלום על המחשב.. סתם בשביל הקטע פרמטתי והכל נשאר אותו דבר. על אותה תשתית בדקתי יכול להיות משהו דפוק עם המחשב (ל…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Satlan,

אהלן מצטער מראש על התיאורים המסובכים. אחת הרשתות שבניתי לאחרונה מבוססת על ראוטר ראשי, מכשיר repeater נוסף בקומה העליונה שמשתמש ב-WDS, ובנוסף חיבור מהראוטר הראשי ל-LAN מבוסס חשמל שנותן אינטרנט לאיזור אחר מחוץ לבניין (הבניין בחוץ ישן ולא חודרת אליו קליטה) הבעיה היא שאני לא יכול למתוח כבל LAN רגיל בין הראוטר הראשי לבין הנקודת LAN מבוססת חשמל (התקעים שקרובים לראוטר הראשי אינם מצליחים 'להתקשר' עם התקעים שבבניין בחוץ, ורק תקע במרחק של 4 מטר מהראוטר עובד). בשביל לחסוך במתיחת כבל של 4 מטר ולסרבל את המשרד, רציתי לדעת האם יש מכשיר שיודע ליצור תקשורת באופן אלחוטי בין הראוטר הראשי ליציאת LAN מבוססת חשמל. צירפתי תרשים שמצביע על הרכיב שאני מחפש - מכשיר קטן שמתחבר בצד אחד לethernet lan …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום חברים. ידיד שלי טוב פנה אלי וביקש לעזור לו לבחור החלפה לROUTER שלו. יש לו SEIMENS ישן ונמאס לו מבעיות איתו (הוא עושה RESET כל הזמן ומחשבים מעבדים חיבור לאינטרנט). תעזרו לי בבקשה לבחור לו משהו טוב. יש לו 10 הגה, מחוברים מחשב 1 נייח ו2 נטבוקים באלחוטי. גם רציתי לשאול האם כדאי לקחת מ בזקסטור או לקנות בחנות פרטית? תודה לכל ה עוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by איש הדחפור,

שלום, אני מחובר ב 15 מגה לתשתית של בזק, ולאנטרנט של בזק בינלאומי. לאחר שנה עם המודם netgear dgn2200 (שיוצר בסביבות מאי 2011) שקיבלתי מבזק, במהלכה הייתה לי תופעה מציקה מאוד בה החיבור האלחוטי היה מתנתק ומתחבר מחדש בצורה רנדומלית, נציג תמיכה טכנית אמר שאני אלך להחליף בבזק סטור. הנתב שקיבלתי במקומו, הוא d-link dsl-2760u (שיוצר באוקטובר 2010, ועליו 2 מדבקות של "נבדק/תוקן" של בזק, הראשונה מפבואר 2011, והשניה מיולי 2012) - כלומר refurbished. גרסת firmware היא: 5.10.85.0.cpe4.402.0 גרסת bootloader היא: 1.0.37-102.9 לא יודע עדיין לגבי הביצועים שלו. השאלה שלי היא - האם כדאי לי להשאר עם הנתב של דילינק (שנראה יחסית טוב - עובד גם ב 2.4 וגם ב 5), או להתעקש לקבל נתב חדש יותר (ואולי לא מ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by X7-007,

המקסימום שהצלחתי להוריד עם שני ספקים דרך הראוטר זה רק 5.6, לא יודע איזה הגדרות אם זה המגבלה של האפלוד בזמן ההורדה. מישהו מצליח לקבל את המקס שזה 6.250 בתור החבילה ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. היי אני בבזק +בזק בינלאומי, וביומיים שלושה האחרונים יש לי חשד שהם מגבילים אותי בתעבורה להורדות בחו''ל באופן כללי וזה פשוט זוחל לי ההייתי רוצה לקבל המלצה על מספר שרתי איכסון כמו FILEFLYER וכו', שמורידים על מקסימום גם כמשתמש חינם בשביל לבדוק את זה האתר axifile.com זכור לי כמוריד על מקסימום גם באופן חינמי, בכל שעות , כולל שעות העומס, אבל עכשיו הוא לא עובר לי את ה150KB בלחץ. -(יש לי 10 מגה) (מישהו יכול לבדוק ולהגיד לי אם זה מוריד על המקיסמום אצלו?) עוד אתר הוא DUCKLOAD שלא ממזמן נתקלתי בו, גם הוא הוריד לי 99% מהזמן על מקסימום מהירות של 1.25MB לשניה אתרים כמו/ FILEFACTORY / RAPIDSHARE / HOTFILE / NETLOAD מורידים באופן איטי וזוועתי, אני לא יכול לבדוק איתם. מדי פעם MEGAUPLOAD מ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. חברת פרטנר הכריזה אתמול על טריפל חדש - שירות אינטרנט המשולב בשירות סלולרי. העלות של החבילה היא 159 שקלים (רק לשנה הראשונה, אח"כ 179 שקל) ובמסגרתה מקבלים חיבור אינטרנט של 100M ושירות סלולר לא מוגבל עם נפח גלישה של 8G. אם מפרקים את החבילה למרכיבה, מגלים שההצעה לא ממש אטרקטיבית. חיבור אינטרנט של 100M ניתן היום לרכוש ב-69 שקל באספון ובמותג הזול של פרטנר (012) ב-100 שקל. שירות סלולר עם חבילת גלישה גדולה אפשר לרכוש היום בגולן (37 שקל עם 6GB) ואפילו ב-012 מציעה סלולר עם 8G ב-49 שקל. אז מה החידוש של פרטנר? שירות ענן (My Box) בנפח של 200G. נראה לכם שווה? http://orange.co.il/in-out

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אורח ארגמן
    Started by אורח ארגמן,

שלום רב האם יש דרך/תוכנה להשתלט על מחשב הנמצא ברשת ה WIFI שלי מבלי לגשת אליו או להתקין עליו תוכנה כלשהי ? תודה

16. Started by Jack_g,

ישנו מחשב שאליו מתחבר האינטרנט ולמחשב הזה מתחבר עוד מחשב ברשת וגולש דרכו. איך אפשר לחסום את כל אתרי הSEX במחשב השני(לא השרת). תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. יש לי HUB והצלחתי להגדיר את המודם הקודם שלי כנתב (ECI B-FOCUS 312+) ועכשיו קיבלתי את זה עקב תקלה ואני נכנס למודם דרך 10.0.0.138 אבל לא מצליח להבין אילו הגדרות אני צריך לשנות שם..... תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by LI,

אני לא בטוחה עם כאן המקום לשאול, אבל האם ניתן לסגור/לבטל חשבון גוגל? עזרתי למישהי לפתוח חשבון ועכשיו היא משוכנעת שזה גורם לה לבעיות עם האינטרנט - מאט אותו, לא נותן לה להיכנס לפייסבוק ולהוריד דברים. היא מאד לחוצה לבטל את החשבון. אפשר לעשות זאת?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Guy King,

יש לי מחשב נייח שמחובר לאינטרנט ומחשב נייד, בחדר אחר, שלא מחובר לאינטרנט (המחשבים במרחק של כ-3-4 מטר זה מזה). במחשב הנייד יש לי כרטיס רשת אלחוטי (אני קולט אינטרנט אלחוטי במעונות שאני גר בהם). בבית אני מחובר לבזק ויש לי מודם ALE130. איך אני מחבר את המחשב הנייד לאינטרנט במינימום עלות ותחכום? (ניסתי לקרוא כמה מדריכים פה, אבל ההבנה שלי בתחום שואפת ל-0 ואני לא בטוח שהגעתי למדריכים הנכונים).

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by gilsna,

ברשותי נתב NETGEAR 2200 של בזק אני מנסה לשנות את ה DNS בנתב מכוון שברשותי ROKU אמריקאי. אני משנה את הפרטים בדיוק לפי המדריכים של האתרים האמריקאים unlocator ו unblock-us ו unotelly אחרי שינוי ה DNS האתרים מציגים שאני מחובר אולם כשאני מפעיל את רוקו אני עדיין לא מקבל את האתרים האמריקאים. בנוסף בגלישה במחשב איני מצליח להיכנס לאתרים אמריקאים והפרסומות נשארות מישראל ולא משתנות לפרסומות מאמריקה כפי שמצופה בשינוי ה IP מה לא בסדר?, היכן אני טועה?, או שהנתב של בזק חסום לשינוי DNS תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by omerbar,

אהלן חברים, אשמח להצעות לגבי תחליף נורמאלי לראוטר של בזק הBe(ימח שמו וזכרו) ולbeSpot שפזורים לי בבית. כרגע הפריסה בבית היא כזו - חדר א' עם ראוטר נמצא מתחת לאדמה, סלון נמצא ממש מעל לחדר א' אבל לא מקבל אות וויפי ולכן יש שם BeSpot ובאותה קומה של חדר א' יש חדר ממ"ד שגם בו יש BeSpot מכיוון שהוויפי מהנתב לא מגיע אליו(באופן כללי קירות הבית בנויים בצורה של ממ"ד ללא קשר לחדר הממ"ד ולכן האות בבית מאוד חלש עד לא קיים ברוב החדרים גם כאלו שצמודים לחדר א'). חדר א' הראוטר מחושב למחשב בכבל, חדר ממ"ד גם כן מחשב שמחובר לBeSpot ובסלון יש טלוויזיה שמחוברת בוויפי לBeSpot של הסלון. האם ישנו פתרון נורמלי בשוק לבעיה הזו? בשלושת הנקודות הללו ישנו קו טלפון תקין וגישה דרך ארון ת…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לחברי הפורום, לאחרונה התחברתי לאינטרנט במהירות 1G באמצעות סלקום (על גבי סיב של בזק). הטכנאי של סלקום התקין אצלי נתב של סלקום (Sagemcom) ומגדיל טווח של AirTies (שניהם במסלול השכרה). את שניהם אני רוצה להחליף בציוד פרטי. השאלה שלי מתייחסת לתחליף ל-Air Ties (מגדיל טווח). הדרישות שלי מהמכשיר הן: 1. שאת האינטרנט הוא יקבל באמצעות כבל רשת (לא wifi) ושתהיה בו לפחות יציאת רשת (RJ45) אחת נוספת (כדי שאוכל להעביר משם כבל רשת לנקודה נוספת). אגב, זה מתקיים גם ב- AirTies. 2. שניתן יהיה לכבות במכשיר את ה-wifi, עדיף בלחיצת כפתור חיצוני, אך אם לא, אז באמצעות הממשק (אני צריך wifi לעתים די נדירות). 3. שיתמוך במהירות של 1G (חובה בק…

23. היי, במשך שנתיים וקצת הכל היה בסדר. אתמול להוט הייתה איזה תקלה איזורית ומאז אני לא מצליח לקבל חיבור אינטרנט על המחשב שלי דרך הראוטר. לזמן קצר בבוקר היה רושם שהיה אינטרנט בויפי אבל במחשב שמחובר קווית לא היה כלום ובסטטוס של הראוטר לא היה סימן לחיבור אינטרנט. על הראוטר מותקן DD-WRT, ובחיבור ישיר למודם אני מקבל אינטרנט. למישהו יש מושג מה עלולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אוקי אז שלום לכולם אני רוצה לשאול אז ככה יש לי מכשיר סלולרי של סלקום שיש בתוכו אינטרנט כמובן והיום קניתי טאבלט אז אני רוצה לשאול אם יש אפשרות לגלוש באינטרנט בטאבלט שזה בעצם יקלוט שאני גולש מהמכשיר הסלולרי שהוא במקרה סלקום? אם במידה אפשרי מה אני צריך להגדיר במכשיר הסלולרי של סלקום ומה צריך להגדיר בטאבלט אני מקווה שהבנתם את מה שאני אמרתי אם לא אני אחזור על עצמי שוב פעם אגב בטאבלט יש לי אנדרואיד תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני משחק במשחק אוןליין שדורש להיות מחובר כל הזמן. כבר חודשים שאני מתנתק מהמשחק 20 פעמים ביום כל כמה דקות יש ניתוקים רנדומלים וזה זורק אותי מהמשחק. זה משחק נגד אנשים וזה מטריף אותי וגם המשחק כולו יוצא החוצה וצריך לטעון הכל מחדש תהליך שלוקח 5+ דקות. עד היום הייתי בטוח שמדובר בשרתים של המשחק עצמו אבל אנשים אחרים אומרים שזה לא עד כדי כך נורא והם יכולים לעבור ימים שלמים בלי ניתוקים מהשרתים של המשחק. קשה לי לבחון את הבעיה מחוץ למשחק כי מדובר בניתוקים של שנייה או שניים כנראה דברים שלא באים לידי ביטוי בסתם גלישה רגילה או אפילו העלאה של וידאו ליוטיוב כי יש מנגנונים שמתגברים על ניתוקים. אבל במשחק פה ניתוק רגעי הורס לגמרי. …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים