עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כרגע משחקי רשת עובדים לי לא רע בכלל אבל הרבה פעמים דפי אינטרנט עושים בעיות, במשחקים ב FACEBOOK יש לאגים ואפשר להוריד רק בשעות מסויימות וזה משגע אותי. אני במסלול GAMER והתחייבתי לחצי שנה (ההתחייבות נגמרה לפני כמה ימים). דיברתי עם XFONE וניסיתי להתחבר אליהם, אחרי כמה שיחות שלא עזרו בשום דבר הבנו שזה לא ילך אז XFONE הם לא אפשרות. כניראה שהם לא יכולים לחבר אנשים עם PPTP (הראוטר שלי לא תומך ב L2TP) או שהם לא יודעים שהם יכולים זה משאיר את 012, בזק בינלאומי ו ORANGE (או להשאר ב NETVISION). על 012 שמעתי הרבה דברים רעים, לפני NETVISION הייתי בבזק בינלאומי ולא היה טוב, באורנג' המחירים יקרים יחסית (על 2.5M אני אשלם אותו דבר כמו מה שאני משלם היום לגיימר אחרי שנגמרה ההתחייבות) וגם …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. היי, התחברנו היום לסיבים האופטיים של חברת פרטנר וברשותי המודם ראטור VR600 של tp-link, אני אמור לקבל מהירות של עד 1000 מגה הורדה, אך המהירות מגיעה עד ל100 מגה בחיבור כבל רשת, בwifi אני מגיע ל80-70 במהירות הורדה... מה יכולה להיות הסיבה והאם אפשר לשנות משהו בהגדרות כדי להגדיל את המהירות? תודה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by llime,

אני מחובר כבר 4 שנים לסמייל (אינטרנט זהב) דרך בזק, עד לפני 10 ימים במהירות 2.5 מגה. לפני 10 ימים השתדרגתי ל-4 מגה ועברתי לבזק בינלאומי(באנדל עם בזק),שבד"כ מומלצת כאן בפורום.אה-מה, עדיין לא ניתקתי את המנוי שלי בסמייל כך שאני יכול לגלוש בשתי הרשתות במקביל ולהשוות....(המנוי בסמייל הוא ללא הגבלת מהירות כנראה). המסלול בבזב"ל הוא עם התחייבות כך שנשארו לי עוד כשלושה ימים להתנתק (זה עד שבועיים אם אני לא טועה-כך אמרו לי בסמייל). בכל אופן, יש לי בעיות גלישה מוזרות: דרך סמייל אני מקבל מהירויות מאד נמוכות באתר speedtest (חוץ מהשרתים בחיפה ופתח-תיקוה),ודרך בזב"ל ,המהירויות גבוהות בהרבה -בסביבות 1800 Kbit לניו-יורק ,וכ 3500 ללונדון. מצד שני ,באתר התפעולי של בזב"ל ,דווקא דרך סמייל א…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by fusionman,

יש ברשותי ראוטר רגיל (לא אלחוטי) ואני מעוניין לחבר אליו באמצעות כבל באורך של 40 מטר ראוטר אלחוטי. איזה כבל עלי לקנות(מוצלב/ישר)? כיצד אני מגדיר את הראוטר האלחוטי? תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. המקסימום שהגעתי , ואני מוריד מטראקר פרטי, היה 3 מגה לשניה וגם זה לקובץ שכמות הסידרים שלו היתה בשמיים! בדרך כל לא מוריד יותר מהר מ1.1 - 1.5 מגה לשניה. פורט פתוח, מקבל "V" ירוק. משתמש בגרסה 2.0.4 שמומלצת יותר מהגרסאות החדשות , כך לפחות קראתי... מה ניתן לעשות? האם יש כאן חניקה של ספק התקשורת? ראוטר נטגיר. יצא לי להוריד איזה קובץ סתם מאתר בהורדה ישירה והוריד לי ב5.5 מגה לשניה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by X7-007,

המקסימום שהצלחתי להוריד עם שני ספקים דרך הראוטר זה רק 5.6, לא יודע איזה הגדרות אם זה המגבלה של האפלוד בזמן ההורדה. מישהו מצליח לקבל את המקס שזה 6.250 בתור החבילה ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Judas Iscariot,

שלום לכל חברי הפורום, יש לי את ה- ROTAL 1025W כבר כמה שנים טובות(3+ אני מניח) ולפני כמה ימים הוא נותק מהחשמל בטעות(ובאופן די אגרסיבי) ומאז הרשת האלחוטית לא שבה לעצמה. לגבי האלחוטי - אני יכול לגלוש ברשת האלחוטית עם הלפטופ בכיף ואז פתאום הרשת הופכת ל"בעלת קישוריות חלשה" ומנתקת אותי. ניסיונות חוזרים להתחבר או מנתקים אותי לגמרי או מחברים אותי "עם קישוריות מוגבלת". רק להתקרב כמה מטרים לראוטר גורם לרשת להתחבר. וחוזר חלילה... שמתי לב שפעם ב...(כמה דקות? שעות?) נורית הWLAN(Wireless Lan) מתחילה להבהב לכמה שניות ואז חוזרת להיות "קבועה". אם זיכרוני אינו מטעני - כאשר הראוטר היה עובד כראוי - הנורית הייתה דולקת רצוף כל הזמן. לגבי החוטי - לפעמים, בעיקר בזמן הורדה כלשהי - הכל עובד נפלא ו…

8. היי מבירורים שעשיתי הבנתי שבWIN98 אין תמיכה ברשת אלחוטית, למרות זאת, אצתרך כניראה להקים רשת כזאת בקרוב (לא בביתי). לאחר מחשבה הגעתי לרעיון שאולי יכול לעבוד, הרעיון הוא לחבר ראוטר אלחוטי למודם האינטרנט ואת המחשב שממוקם ליידם לחבר חוטית לראוטר, עד כאן הכל רגיל. בצד שאמור לקלוט אלחוטית (המחשב עם WIN98) חשבתי לשים אקסספוינט מחובר לסוויץ' ואת המחשב לחבר לסוויץ' באופן חוטי כמובן. כך יוצא מצב שהמחשב יקבל מבחינתו את האותות כאילו מרשת חוטית אך התקשורת תהיה אלחוטית. הרעיון שלי הגיוני וצפוי לעבוד במידה וננסה לבצעו?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני בהוט, ספק הוט נט. מקבל 200 מגה הורדה קבוע, העלאה כמעט תמיד 5. מידי פעם (נראה לי פעם בשבוע בערך, וזה קרה לי כבר 3-4 פעמים) המהירות יורדת ל-3 מגה. אני שם לב שהמהירות העלאה בטורנט פחותה, ובבדיקת מהירות מקבל 3 מגה. ריסט לראוטר לא עוזר (יש לי ראוטר נפרד), ורק כאשר אני מוציא את המודם HOTBOX מהחשמל ומחזיר, רק אז אני מקבל את ה-5 מגה בחזרה. יש מה לעשות בנידון? ולמה זה קורה בדיוק? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני ממש לא מהמורידים הסופר כבדים (עד 25GB לחודש) ואחרי תקופה של כמה חודשים שבה מהירות ההורדה מג'יגה ניוז (חבילה בלתי מוגבלת) הייתה יציבה על 1.1MB אני לא עובר את ה- 500KB בשבוע האחרון (משתמש ב- DU Meter). בדיקת מהירות מהאתר של בזק מראה שאין בעיות בדרך - שם זה יציב על 1.2MB. האם מישהו עם חבילה דומה חווה את אותו הדבר? זה ממש נראה כמו שייפינג ולא עומס טרנזיינטי. לא שיניתי דבר בטופולוגיית הרשת (מחובר ל- wrt54gl שמריץ DD-WRT ומוטורולה. עשיתי ריסט לכל הישויות כולל המחשב).

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by ofirrjd,

היי, לאחרונה הייתי צריך להגדיר פורטים בראוטר של אדימקס שקניתי כדי שאימיול יוכל להתקשר לאינרנט. אז ככה, הגדרתי IP למחשב שלי, subnet mask , default gatway ו preferred DNS server. אח"כ יש לפנות לקונפיגורציה של הראוטר ולהגדיר לו, עבור IP שנתתי למחשב שלי, איזה פורטים לפתוח. כעת אני בעצם לא מבין למה עשיתי את כל זה ואני רוצה הסבר לתהליך עצמו כלומר מה לעזאזל עשיתי בעצם. אם אני נותן IP קבוע למחשב שלי למה אני צריך את כל יתר ההגדרות? מה כל הגדרה אומרת והאם זה הכרחי? אני מבין שהשאלות האלה כלליות אך באמת אני רוצה להבין מה נעשה כאן. הנה ההסבר של המסך להגדרת פורטים באדימקס: You can configure the Broadband router as a Virtual Server so that remote users accessing services such as the Web…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. לאחרונה בכל פעם שאני מפעיל תוכנת טורנט כלשהיא(utorrent\bittorent) אז הראוטר מתנתק באופן מיידי (לא שהאינטרנט איטי או שהדפדפן לא עובד,פשוט האינטרנט עצמו נופל)ניסיתי להוריד את רמת החיבורים וגם ביטלתי את DHT אשמח אם אקבל פיתרון, אולי תוכנה אחרת או הגדרות אחרות. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/google-fiber-%d7%96%d7%94-%d7%a4%d7%90%d7%a1%d7%94-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%90%d7%a4%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%a1-%d7%99%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%95-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%a8%d7%a0%d7%98-%d7%a9/

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. במקור הדיון היה על בעיה עם רשת ביתית במקביל(בנפרד) לרשת אינטרנט. פתרתי את הבעיה לבד. ;D שאלה חדשה: הורדתי תוכנה חינמית נהדרת בשם: Wake On LAN Ex 2 http://www.windows7download.com/win7-wake-on-lan-ex-2/screenshot-uljmlzvr.html היא מדליקה לי את המחשבים האחרים יופי, אבל משום מה פקודת SHUTDOWN וRESTART לא עושות כלום. למישהו יש רעיון ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by zvikaz,

שלום. כנראה שהמודם הישן שבזק נתנו לי (Aztech 600E) מיצה את תפקידו, ואצטרך לקנות חדש. אני בבאנדל אצל רימון, והנציג הציע לי לקנות DLINK 225. בדרך כלל אני מעדיף לקנות ציוד לבד. כרגע יש לי מודם בזק (שצריך להחליף) וראוטר tp link n750, שקניתי בגלל התמיכה ב OpenWRT וחיבור ה USB (אבל אני לא ממש מרוצה מהראוטר...). אבל הבנתי שהקונספט של מודם עצמאי כבר חלף. אז איך ה 225? ואיזה מודם מומלץ? (בינתיים אני במהירות 5MB, אבל צריך לחשוב קדימה, אז צריך מודם שתומך ב 40+) תודה רבה! צביקה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. יש לי שני מחשבים. בשניהם Windows XP Pro. הטוב מביניהם מחובר לאיידיאסאל (מודם אלקטל, לא משודרג לפרו), ושניהם מחוברים אחד לשני ישירות בלי האב או סוויטצ'. שמתי שיתוף על האינטרנט, ואני גולש דרכו במחשב השני. בכלליות, השיתוף עובד, אבל יש כמה תוכנות שעדיין לא פועלות כמו שצריך. ההגדרות ברשת הביתית הן: במחשב הראשון (שמחובר לאיידיאסאל): IP: קבוע 192.168.0.1 סאבנט מאסק: 255.255.255.0 גייטוואי: לא מוגדר DNS: לא מוגדר במחשב השני: IP: אוטומטי סאבנט מאסק: אוטומטי גייטוואי: לא מוגדר DNS: לא מוגדר האם צריך להגדיר את ה-Gateway וה-DNS כדי שהאינטרנט יעבוד במחשב השני בצורה מלאה? ואם כן, מה צריך להגדיר? תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכולם. יש לי רשת בבית בין 2 מחשבים עם אלקטל שהוא גם ראוטר. הבעיה שלי היא שכל כמה זמן הכתובת הפנימית של המחשב שלי למשל 10.0.0.1 משתנה וזה מפריע לי כי פתחתי פורטים מסויימים לאימיול בכדי לקבל HIGH ID ואחרי שהכתובת משתנה למשל ל-10.0.0.2 אז אני מקבל LOW ID. למה הכתובת שלי משתנה ומה אפשר לעשות כי כל כמה זמן אני צריך לפתוח פורטים לכתובת אחרת וזה מעצבן.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום. בשבוע האחרון התחלתי להרגיש שדרך הביטורנט אני מוריד ממש ממש לאט. גלישה הורדה וכל השאר נשארו בסדר גמור. חבר שלי אמר לי שיש מצב שנטוויז'ן במכוון הורידו לי את המהירות דרך הביטורנט. יש מצב כזה ? קרה למישהו ? אני מחובר בחיבור כבלים. הוט עם נטוויז'ן. ואם זה לא נטוויז'ן אז איך תסבירו שהכל עובד טוב באינטרנט פרט לביטורנט ? מה אני צריך לעשות ? תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. מממ אז ידידה שלי שאלה אותי לעזרה ואני שואל אתכםP: בבית יש לה ראוטר אלחוטי ומחשב, הבעיה שכל הזמן האינטרנט התנתק לה...היא ניסתה להתחבר בכבל לראוטר, קרה שוב...כנ"ל כשהיא התחברה ישירות למודם... ממה יכולה לנבוע הבעיה?=\ אמרו לה שזה וירוס אבל זה נשמע לי מפוקפק (מה גם שהיא טוענת שהיא הריצה סריקת וירוסים)... מה יכול לגרום לבעיה? כי גם ברשת האלחוטית וגם בחוטית זה קורה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום חברים. ידיד שלי טוב פנה אלי וביקש לעזור לו לבחור החלפה לROUTER שלו. יש לו SEIMENS ישן ונמאס לו מבעיות איתו (הוא עושה RESET כל הזמן ומחשבים מעבדים חיבור לאינטרנט). תעזרו לי בבקשה לבחור לו משהו טוב. יש לו 10 הגה, מחוברים מחשב 1 נייח ו2 נטבוקים באלחוטי. גם רציתי לשאול האם כדאי לקחת מ בזקסטור או לקנות בחנות פרטית? תודה לכל ה עוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני מיואש, אנא עזרה קנפגתי אלקטל והוא משמש כראוטר שגעון - אך יוצר בעייה עם emule - e-donekey - low id ניסיתי לפתוח את הפורטים 4661,4662, 4672 - דרך telnet- אולי טעיתי באיזשהוא שלב - איני יודע - אולי ב- inside adr - או outside adr האם יש אי מי שיכול לעזור ולפתור את הבעייה? מה עושים בדיוק? אולי פסחתי על שלב מסויים או החסרתי משהו איני מבין למה זה לא פותח למרות שסיימתי עם: save - ו- ctrl+c תודה עריכת המודר: כותרת.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. הי מצב מוזר שלא ניתקלתי בעבר. יש לי שני לפטופים, שניהם מחוברים לאותה רשת אלחוטית אבל באחד מהם אין גישה לאינטרנט. מדגיש, הוא מחובר לרשת אבל לא מקבל גישה לרשת. חיברתי את המחשב הסורר לרשת אחרת, ושם תקין. עצות? תודה א.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Ymac,

שלום, רציתי לעשות פורט פורוורדינג ברשת אצלי (סרבר מיינקראפט, גמאני חשבתי שזה מטופש אבל מסתבר שזה נחמד ביותר ) וקראתי המון מדריכים אבל יש לי כמה בעיות: הקושחה של המודם שלי קצת דפוקה, יש שם בעיה (גם אבא שלי נתקל בה) שאי אפשר לאשר חריגה לפתיחת פורט (רושם שגיאה) יש לי בעצם שתי רשתות פנימיות בבית, אחת של המודם (מספר כלשהו.10.0.0) שמחובר לראוטר (שהוא הגייטווי של כל המחשבים בבית) רשת פנימית נפרדת (מספר כלשהו.192.168.1), על הראוטר אין בעיה, הבעיה היא שהמודם מדבר עם העולם החיצון ולכן גם אם אעשה את הפעולה בראוטר לא יעזור לי כלום. המודם \ ראוטר הוא ה-aztech dsl-600e המפורסם של בזק והראוטר הפנימי הוא TP-LINK TL-WR641G שהוא די ישן אבל עובד יופי האם יש פתרון לבעיה שהצגתי ו\או פתרו…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום לכולם! מבקש המלצה על ראוטר תקן N שמסוגל "להחזיק" כ 10-15 חיבורים wireless (בלי לקרוס) עד 500 שקל +\- edimax br-6424n בשימוש היום והוא קורס ברגע שמתחברים אליו הרבה משתמשים... לא עידכון ה FIRMWARE , ולא שום קינפוג לא שיפר את היציבות שלו! בנתיים חשבתי על: d-link dir-655 tp-link tl-wr1043nd linksys wrt160nl מה עדיף? או תציעו משהו אחר... תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. חברת פרטנר הכריזה אתמול על טריפל חדש - שירות אינטרנט המשולב בשירות סלולרי. העלות של החבילה היא 159 שקלים (רק לשנה הראשונה, אח"כ 179 שקל) ובמסגרתה מקבלים חיבור אינטרנט של 100M ושירות סלולר לא מוגבל עם נפח גלישה של 8G. אם מפרקים את החבילה למרכיבה, מגלים שההצעה לא ממש אטרקטיבית. חיבור אינטרנט של 100M ניתן היום לרכוש ב-69 שקל באספון ובמותג הזול של פרטנר (012) ב-100 שקל. שירות סלולר עם חבילת גלישה גדולה אפשר לרכוש היום בגולן (37 שקל עם 6GB) ואפילו ב-012 מציעה סלולר עם 8G ב-49 שקל. אז מה החידוש של פרטנר? שירות ענן (My Box) בנפח של 200G. נראה לכם שווה? http://orange.co.il/in-out

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.