רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
יש לי 1.5 מגה ואני רוצה לעבור ל2.5 למי אני צריכה לפנות ומה להגיד? וגם יש לי ראוטר של level one WBR3406TX האינטרנט עושה כל הזמן בעיות, זה בגלל שהראוטר הזה מעפן?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בסלון סוויץ' קווי 4 יציאות שעד היום היו מחוברים אליו: ממיר יס מקס, טלוויזיה חכמה, מכשיר מבוסס אנדרואיד (לקודי) ורסיבר (לרדיו אינטרנטי). הכל עבד חלק. הסוויץ' מחובר לראוטר D-link N600 של בזק. היום באו להתקין את הממיר החדש של יס - ultra שתומך ב4K, חיברו אותו במקום היס מקס, והממיר פשוט לא מוכן להתחבר לאינטרנט דרך הסוויץ', אלא אם כן מנתקים את שלושת המכשירים האחרים (ניתוק מהחשמל של כל הציוד / חידוש כתובת IP בממיר לא עזרו). מדובר בסוויץ' 100Mbps בסיסי שהזמנתי בזמנו ב eBay. האם לדעתכם החלפתו לסוויץ' ממותג של 1000 Mbps , דוגמת D-Link DGS1008C, תעזור? או אולי דגם אחר עדיף? (אני חושבת לקנות סוויץ' של 8 יציאות למרות שמספיק 4, כדי לוודא שיה…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לא wordpress.com הכוונה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כיום, כדי להגיע לאתרים שהמדינה החליטה שלא תוכל לבקר (דוגמת אתרי הימורים למשל), הדרך הנפוצה היא שימוש בתוכנות VPN למינהן. כבודן במקומן מונח, אך הן גם מורידות את מהירות הגלישה עקב הצורך לנווט את המידע דרך מספר תחנות בארצות שונות. דרך טובה, חינמית ופשוטה יותר, היא לשנות את שרתי ה-DNS במחשב שלך. אם תבקרו באתר זה תקבלו הסבר פשוט ומהיר איך לבצע זאת, אך במילים פשוטות, יש לשנות את שרתי ה-DNS בהגדרות כרטיס הרשת שלכם לאלה: DNS 1: 1.1.1.1 DNS 2: 1.0.0.1 הסברים נוספים כאן: https://1.1.1.1/ בהצלחה!!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני מספר ימים עברתי לבזק ספק ותשתית עכשיו יש לי פינגים יחסית גבוהים, חשבתי על חבילת הגיימרים שלהם אבל קראתי שזה משפיע בעיקר לחול , קראתי גם על הrate adaptive לא הבנתי בדיוק מה ההשלכות של זה , והבנתי שזה משפר פינגים, יש הסבר למה זה עושה בעיקרון?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ליצור בתוך רשת קיימת מחשב שישמש חיבור מהיר לשרת. כלומר כל המחשבים ברשת מחוברים כיום ברשת ב-1GBIT, ואני מעוניין לבחור מחשב אחד שיהיה מסוגל להתחבר לשרת במהירות גבוהה משמעותית (בסגנון 10GBIT), אשמח לדעת מה אני צריך לעשות כדי להתקין כזה דבר, מה לקנות וכ"ו...
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי מודם ADSL מסוג Alcatel Speedtouch. שיניתי אותו שיהיה גירסת pro והוא עושה עכשיו את ה PPTP ו-NAT. אני מעוניין לשנות את הכתובת שלו מ- 10.0.0.138 לכתובת אחרת 192.168.0.1 או לשנות לו את ה netmask ל- 255.0.0.0. למישהו יש מושג איך? תודה יובל
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=231380
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם מודם-ראוטר DGN1000 של Netgear לא תומך במעל 15 מגה בחיבור VDSL? זה מה שנאמר לי ע"י נציג תמיכה טכנית של טריפלC כשניסיתי לברר מדוע אני מקבל חבילה של 15 מגה למרות שאני מנוי על 25 מגה. בלי קשר לשאלת ההגינות שבלמכור למישהו חבילה שאין לו לכאורה יכולת טכנית לקבל, האם הנציג דובר אמת בסוגייה הטכנית לפחות?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישום מה אני שולח למחשב השני במהירות של 2.6 מגה בייט לשניה. החיבור הוא 54MBS/8 שזה אומר 6.8 MBS... מדוע אנני מעביר במהירות מקסימלית...? תודה לעונים.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגדרתי בנתב שלי להשתמש ב-OpenDNS. הכל נראה שעובד בסדר פרט לאתר Ynet שעולה בלי תמונות וסמלים. בדקתי ב-Chrome, Edge במחשב ובנייד. שאר האתרים עובדים מצויין. כתובות ה-DNS ששמתי הן - 208.67.222.222 , 208.67.220.220 מה עשיתי לא בסדר? תודה, רוני
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט בכבלים של ערוצי זהב.מקריאה של מספר נושאים בפורומים שונים הבנתי שיש תוכנות האצה למהירות הגלישה באינטרנט. זה באמת עובד? מי יכול להמליץ על התוכנה הטובה יותר?רצוי שתהיי ללא תשלום!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני לא בטוחה עם כאן המקום לשאול, אבל האם ניתן לסגור/לבטל חשבון גוגל? עזרתי למישהי לפתוח חשבון ועכשיו היא משוכנעת שזה גורם לה לבעיות עם האינטרנט - מאט אותו, לא נותן לה להיכנס לפייסבוק ולהוריד דברים. היא מאד לחוצה לבטל את החשבון. אפשר לעשות זאת?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, ע"י חסימת פורט? או שיש דרך אחרת?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה לשרשר חיבור אינטרנט אחד למספר חדרים בקמפוס ונתקלתי בבעיה. הראוטר הראשון (2WIRE) מחובר לאינטרנט ומספק חיבור ללא בעיה. אליו מחובר ראוטר שני (TPLINK) בכבל חוטי (80 מטר) המוגדר אוטומטית וגם הוא מספק חיבור ללא בעיה. לראוטר השני מחובר עוד ראוטר (TPLINK) בכבל חוטי (80 מטר) שלא מוכן לקבל WAN ADDRESS מהראוטר השני. כאשר מחברים מחשב לכבל הזה ישירות הכל עובד מצויין. קבעתי IP ADDRESS שונות, הפעלתי וביטלתי DHCP וניסיתי גם לקבוע STATIC IP ללא הצלחה. אשמח לרעיונות על גורם הבעיה.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בחנות שלי יש לי מצלמות אבטחה שיכולתי לראות אותם מרחוק בעזרת תוכנת multiview כאשר הייתי מזין את הIP בדפדפן הייתי נכנס לממשק ומשם הייתה עולה התוכנה. כעת מותקן ויסטה על המחשב ואין לי אפשרות להיכנס לממש הmultiview אלה רק דרך הדפדפן עצמו בממשק. בחברה הם אמרו שאין תמיכה בויסטה. הממשק אחרי הזנת הIP : כאשר אני לוחץ על encoder viewer אני יכול לבחור בין צפייה במצלמה אחת או שתים או בMULTIVEIW ואפשרות הMULTIVIEW לא עובדת על ויסטה. איזה אפשרויות יש לי אם אני רוצה לראות את המצלמות מהמחשב המרוחק? (אני צריך MULTIVIEW כי יש לי 4 מצלמות)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבוע טוב אנשים...... אני חדש כאן ויש לי כמה בעיות...... יש שתי מחשבים מחוברים אם נתב Level One WBR3406TX האינטרנט של נטוויזין 2M...... כתובת פיזית: 00-05-1C-15-0D-37 כתובת IP?: 192.168.123.117 מסיכת רשת משנה: 255.255.255.0 שער המהווה ברירת מחדל: 192.168.123.254 שרת DHCP?: 192.168.123.254 רשיון חכירה הושג: 10/03/2007 11:30:12 תוקף רשיון החכירה פג: 21/04/2007 03:30:12 שרתי DNS?: 212.143.212.143, 192.168.123.254 שרת WINS?: עכשיו יש שתי בעיות.... 1.. אני לא מצליח לשתף קבצים..... 2.. האימול יש לי תמיד LOW ID.... תעזרו לי בבקשה.....
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם בכלל ? אני מדגיש, חשוב לי לדעת למעשה הטווח והחוזק של הקליטה, כאשר למעשה השאלה שלי מתבססת על העובדה שהנתב מתחבר לUSB ובעצם השאלה שלי האם החשמל שהנתב והאנטנה יקבלו יספיק בכלל לשמש גם אותו וגם את האנטנה של 7dBi[br]פורסם בתאריך: 12.08.2010 בשעה 14:21:37 סליחה שלא נכנס לכותרת, הכוונה לנתב אלחוטי Edimax EW-7711USNhttp://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=44&pl3_id=161&pd_id=303 ואנטנה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6357&perur=1&t=8
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שמח שהפורומים חזרו. :AR15: לפורצים. רציתי לשאול איך עושים( WOL (Wake up On Lan . בכרטיסי הרשת שלי יש תמיכה לWOL והם מחוברים ללוח בסדר (עם תמיכה) אני רק צריך את התוכנה לזה, ואני לא מצליח למצוא אחת טובה. עזרו לי בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס רשת הזה "KINAMAX 802.11a/n/b/g 300Mbps" ואת הראוטר הזה "TP-LINKE 1043D" שנייהם אמורים לתמוך בחיבור של 300Mbps אבל מסיבה לא ברורה אני מתחבר במהירות של 150Mbps למרות שהמחשב צמוד לראוטר(מטר ממנו בלי קירות) הגדרתי בראוטר שהוא יעבוד רק על תקן "N" ובמהירות של 300Mbps ובדקתי את הכרטיס רשת שרק הוא היה מחובר(אלחוטי) לרשת.. יש לי "WIN 7 U" ובדקתי את המהירות בעזרת לחיצה על מצב בכפתור הימני על כרטיס הרשת... מישהו יודע למה זה קורה , ואיך אני יכול לסדר את זה?? משם קניתי את הכרטיס: http://www.dealextreme.com/p/high-power-802-11a-n-b-g-300mbps-usb-2-0-wifi-wireless-network-dongle-33188
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר במהירות 1.5M אבל בשבועות האחרונים הגלישה ממש איטית, בדקתי בspeed test וגם באתר של בזק והמהירות היא בערך 0.5M והפינגים על הפנים בסביבות ה700 ויותר לחו"ל ומעל 250 בארץ. העניין הוא שזה קורה רק כשאני מחובר דרך הראוטר, אם אני מתחבר ישירות למודם אז המהירות בסדר גמור, הראוטר הוא TP-LINKwr641g. יש למישהו רעיון מה הבעיה? יכול להיות שהראוטר נדפק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ראוטר בבית VDSL 6740U. האם ישנה אפשרות ליצור חיבור פס רחב על גבי רשת אינטרנט פעילה מבלי להפוך את הראוטר ל BRIDGE. בעיקרון אני עובד באחת חברות התקשרות בארץ , יש לי עמדה לעבודה מהבית, לעמדה עצמה יש קו משלה עם מודם פשוט שמתחבר למחשב מסוף של BIG שבוא כמובן כבר מוגדר חייגן. הייתי רוצה לחבר את הBIG לראוטר. האם הראוטר יכול ליצור שני פרופילים שונים שיכולים לעבוד בו זמנית, האחד כ BRIDGE והשני כראוטר? מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי נכון.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחובר כבר 4 שנים לסמייל (אינטרנט זהב) דרך בזק, עד לפני 10 ימים במהירות 2.5 מגה. לפני 10 ימים השתדרגתי ל-4 מגה ועברתי לבזק בינלאומי(באנדל עם בזק),שבד"כ מומלצת כאן בפורום.אה-מה, עדיין לא ניתקתי את המנוי שלי בסמייל כך שאני יכול לגלוש בשתי הרשתות במקביל ולהשוות....(המנוי בסמייל הוא ללא הגבלת מהירות כנראה). המסלול בבזב"ל הוא עם התחייבות כך שנשארו לי עוד כשלושה ימים להתנתק (זה עד שבועיים אם אני לא טועה-כך אמרו לי בסמייל). בכל אופן, יש לי בעיות גלישה מוזרות: דרך סמייל אני מקבל מהירויות מאד נמוכות באתר speedtest (חוץ מהשרתים בחיפה ופתח-תיקוה),ודרך בזב"ל ,המהירויות גבוהות בהרבה -בסביבות 1800 Kbit לניו-יורק ,וכ 3500 ללונדון. מצד שני ,באתר התפעולי של בזב"ל ,דווקא דרך סמייל א…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי פינגים גבוהים למספר שרתים (מפריע בעיקר למשחקים) הפינג לשרת ישראלי של CSS הוא ממוצע 70 (השרת זורק שחקנים עם פינג מעל 50 ולרוב האנשים שם יש פינג מתחת ל 20) ביליתי זמן לא קצר עם התמיכה של הספק (בזק בין לאומי) והתשתית (בזק) ללא שום שיפורים. אני חושד שהבעיה היא בתשתית של בזק, תוך כדי דיבור איתם התבקשתי להתחבר עם סיומת @1 ולעשות פינג ל 147.235.246.92 שהממוצע שם הוא 38 ונראה לי קצת לא הגיוני לקבל פינג מתחת ל20 אם רק לכתובת הזאת אני מקבל 38. מישהו מכיר את הבדיקה הזאת ויכול להגיד כמה אמור לצאת שם? פרטים אחרים : אני מחובר בקו של 5 מגה, דרך ראוטר (נסיונות להתחבר ישירות למודם לא שיפרו) מחשב הבדיקה הוא הלפטופ שלי, כשאני לוקח אותו למקומות אחרים (עבודה , חברים) אני מקבל פי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-