רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר Edimax BR6204Wg שאליו מחובר מחשב אחד באופן חוטי, ומחשב שולחני שני באופן אלחוטי. אני מנסה להגדיר את המחשב הנייד שיתחבר באופן אלחוטי גם לרשת הזו אולם ללא הצלחה. ההודעה שאני מקבל היא ההודעה בכותרת. המחשב האלחוטי מזהה את הרשת בקליטה מלאה, אבל לא מוכן להתחבר אליה. אין לי הגדרות Security כלל ברשת. אין הגבלה של כמות מחשבים לרשת - כבר התחברתי בעבר עם מחשב נייד אחר (וגם Palm) בנוסף למחשבים המחוברים. כמו-כן ליתר ביטחון ניתקתי את המחשב שמחובר באופן אלחוטי והנייד עדיין לא מוכן להתחבר. הנייד המדובר הוא HP compaq nc6400 וכרטיס הרשת בו הוא Intel® PRO/wireless 3945ABG מישהו יכול לעזור לי כאן?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, היום יש לי מחשב אחד בבית אשר מחובר לאינטרנט מהיר 1.5 MB באמצעות בזק בינלאומי ADSL. המודם שלו הוא של אלקטל (בצבע שחור). קניתי מחשב חדש שיהיה עם רכיבים חדשים ולכן יותר מהר ואני מעוניין לחבר ביניהם בצורה אלחוטית כדי לאפשר גם למחשב החדש גלישה באינטרנט. השאלות שלי הן: 1) האם כל מה שאני צריך כדי לבצע זאת זה שני כרטיסי רשת אלחוטיים (אחד למחשב החדש והשני לישן) וראוטר? 2) אני יכול לבצע זאת לבד או שאני צריך לדבר עם הספק שלי? 3) יש איזה ראוטר מומלץ במיוחד? שמגיע עם כרטיסים טובים? 4) מה המהירות שאוכל להגיע אליה כאשר שנינו ניהיה מחוברים? תודה לכל העונים
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני משתמש בתשתית הוט + הוטנט (100 מגה), מאז שיצא הטריפל.בזמנו הוטנט סיפקה תמורה מעולה - מהירות טובה ויציבה ברוב שעות היום + אין סימנים של טראפיק שייפינג בהורדת טורנטים + שיהוי נמוך יחסית.כבר חצי שנה שהמצב שונה - המהירויות ביוזנט לא עוברות את ה40 מגהביט ברוב שעות היממה ולעיתים קרובות אני מקבל אפילו 20, הפינגים גבוהים ולא יציבים וכו׳.בקיצור... איזו ספקית מומלצת כרגע ל100 מגה שעונה על הדרישות הנ״ל?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח להמלצה לחבילת ספק + תשתית שמספקים אינטרנט באיכות גבוהה לאזור מרכז ראשל"צ, מתכוונן כרגע לאיזור ה50 מגה, לא מרגיש צורך ביותר נכון לעכשיו... לגבי unlimited ראיתי עכשיו את השרשור לגבי העניין, אבקש לערוך את הכותרת.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים אני בחבילת 1000 מגה פרטנר,ואני לא מקבל מהירות מקסימלית בשום מקום. לא בטורנטים לא בהורדות ישירות. לכן,אני פונה אליכם למי שמחובר ב 1000 מגה ב פרטנר\סלקום\אנלמייטד. האם אתם יודעים אם איזו תוכנה להוריד מטורנטים על מנת לקבל מהירות גבוהה? למשל הייתי מקבל בהורדות מניטרובייט 125 מגה בהתחלה. כיום מקבל 85-90. כמו כן אני עם נתב של פטרנר אולי עלי להחליפו על מנת לקבל ביצועיים טובים יותר? שבת שלום
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, שידרתי ל 30 מגה ובדרך החלפתי את הנתב ל DLINK ... הקטע כל שעה בערך יש תקלה במודם שאני לא יכול להיכנס לאתרי אינטרנט אבל תוכנות כמו סקייפ פועלות כרגיל. מה שעוד מעניין שאם אני מקיש את כתובת ה IP של האתר למשל http://7 4.1 25.79.147/ אני נכנס לאתר אבל אם אני מקיש Google זה לא נכנס. הבעיה נפתרת שאני עושה ריסט למודם אבל זה מטריף אותי כל שעה לעשות ריסט. בבזק אמרו לי שזה בעיית DNS משהו ( אין לי מושג מה זה אומר ) ואמרו לי להחליף את DLINK. הקטע לשכן שלי DLINK ולכולם אין שום בעיה עם הנתב הזה והוא מומלץ אז לפני שאני לוקח סתם משהו אחר יש איזה פיתרון אחר לבעיה? גם אין לי כוח לנסיעות ושוב כמו שאמרתי לשכן שלי יש אותו נתב ואין אצלו בעיות ככה נראה לי זה סתם ביזבוז זמן להחליף.. אש…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של בזק ואינטרנט במהירות 40MB, כמה מטרים ליד ומאחורי קיר יש לי מחשב נייד שרואה עוצמת אות חלקית (בערך 3 מתוך 5 קווים) ומקבל מהירות של ~10 MB\S כשאני מקריב את הנייד לראוטר מהירות האינטרנט מסתדרת. הנייד הוא HP PROBOOK אם זה משנה. מה הפתרון המוצלח ביותר שאפשר לעשות? לקנות ראוטר טוב יותר בטח יהיה קצת יקר, ראיתי את המוצר הזה: http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=4151 האם הוא יעזור לי? איזה מוצר כדאי לי לרכוש? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. בשבוע הקרוב כנראה שנעבור בתשתית מהוט לבזק מ2.5 מגה ל-8 מגה. והספק יהיה כנראה בזק בינלאומי. קיבלנו מחירים די טובים האמת ולכן החלטנו כן ללכת על המהירות הזאת. בכל מקרה, למרות כל הטפיחות העצמיות על השכם של הנציגים שאיתם דיברתי שאמרו שבזק בינלאומי הם הספק הכי גדול וטוב בארץ ושהם לא חוסמים שום דבר ושאני אקבל את המהירות המקסימלית, אני רוצה לשאול אתכם כמה שאלות: האם יש פה אנשים שיש להם את השילוב הזה (בזק + בב"ל) במהירות 8 מגה, ומה יש להם להגיד על הספק ועל התשתית, האם הם באמת מצליחים לספק את המהירות הזאת? כי עד היום הייתי ב013 נטוויז'ן וקיבלתי מהם באמת את המקסימום ב2.5 מגה (בסביבות ה300-310 כמעט כל היום). אני מפחד שעם מהירות גדולה יותר אני לא אקבל את המהירות המקסימלית …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה XP אני יכול רק לצפות בספריית PUBLIC שב WIN 7 אני לא מצליח לצפות בתיקייה שלי (שזה הכי חשוב לי בשיתוף) אני עושה SHARE לתיקייה שלי אבל זה לא משפיע בכלל אני אשמח לקבל עזרה תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, במקום העבודה שלי מותקן Esafe למי שמכיר, כעת אני מעוניין לעקוף את החסימה על מנת שאוכל לשחק טקסס הולדם בפייסבוק.. הesafe חוסם לי את הסרבר של המשחק. ניסתי להתחבר דרך הכתובת IP ברוב האתרים זה מצליח להיכנס לאתר אבל באתר הזה של המשחק ( zbar2.zynga.com ) כאשר אני מנסה לעבור דף הוא נחסם שנית מישהו מכיר דרך כיצד לעקוף את החסימה של הEsafe ? תודה מראש, שמעון
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש תכונה מהירה ויעילה דרכה אני יכולה לבדוק פינג למספר נקודות, וגם להתחבר לראוטרים שמזינים את הנקודות הללו? ז"א יש לי ראוטרים במקומות שונים שמחוברים אליהם מספר אקסס פוינטים. האם יש תכונה שיודעת להתחבר לראוטרים הללו ואז אוטומטית להריץ פינגים לנקודות שהגדרתי מראש? תודה מראש לעוזרים, נופר
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר של סימנס SL141, שאיתו הרשת הביתית שלי עובדת. (קומה 1 בבית) בשביל לאפשר קליטת WIFI בממ"ד (קומה 1- בבית), התקנתי ראוטר של D-LINK 524 וחיברתי את המחשב היחידי שם בחיבור קווי לראוטר הזה. עכשיו, אין לי גישה להעביר קבצים מהמחשבים למעלה למחשב למטה, איך אני מסדר את זה? הוא לא מזוהה יותר ברשת ה LAN עם שאר המחשבים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מיני לפטופ שיש בו רק ווייפיי ואני צריך אינטרנט מכל מקום. גלישה בסיסית, מסמכים בלבד. מה האופציות שלי? יש אפשרות להתבסס על חבילת הגלישה של הסלולרי?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שהתקשורת נופלת הקובץ כאילוניורד דפוק וכשאני מנסה להמשיך את ההורדה הוא מתחיל מחדש. האם ישנה איזה שהיא דרך או תוכנה שמאפשרת לשמור את הקובץ דרך הרשת כגמו FLASHGET ובכול נפילה הקובץ נשאר במערכת וממשיך לרדת ברגע שהתקשורת חוזר אותו דבר כמו בפלאשגט אשמח לקבל כול עזרה בנושא. בברכת שנה טובה וחתימה טובה שנכתב בספר הלבן לחיים
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי את ה אדימקס 6424N V2 וכאשר אני מתחבר אליו עם הנייד (מותקן בו כרטיס של אינטל, דגם 5100) החיבור הוא על G בלבד (54MPBS),מישהו נתקל בזה?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות להתחבר לתשתית 012 על בסיס בזק. אני היום בבזק, אבל משלם 130 ל-30 מגה. המחיר של 012 נמוך משמעותית ולכן אני שוקל לעבור. העניין הוא, מה משתנה לי מבחינת התשתית? צריך יהיה להוסיף משהו לקו פרט ל-SMART BOX? האם תשתית 012 על בסיס בזק יציבה כמו בזק בדיוק? מבחינת ספק, אני בבז"ל כרגע, וגם ב012 יש לי הצעה עם ספק+טלפון קווי מה דעתכם על החיבור של 012? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר אלחוטי של 3com דגם OfficeConnect Wireless 54Mbps 11g Cable/DSL Router Version 1.2.0 מאז שקניתי אותו יש לי בעיות עם אימיול וביטורנט, ניסיתי לפתוח פורטים בהגדרות של הראוטר וזה לא עוזר שום דבר לא משתנה בימים האחרונים ירדה לי המהירות הורדה וגם אני לא יכול בכלל להתחבר לווינדוס לייב מסנג'ר בטענה שיש לי בעיות עם החיבור פרוקסי רציתי לבטל את כל הפיירוול המיותר הזה של הראוטר אבל אני לא מצליח ולא מבין איך לבטל אותו מרוב כל הסוגים של הפיירוולים שיש פה בהגדרות של הראוטר. אשמח אם מישהו יעזור לי לבטל את הפיירוול ולהתגבר על הבעיות האלה. שאלה נוספת היא האם אפשר להגדיר ססמא לחיבור לרשת האלחוטית? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי מצב מוזר שלא ניתקלתי בעבר. יש לי שני לפטופים, שניהם מחוברים לאותה רשת אלחוטית אבל באחד מהם אין גישה לאינטרנט. מדגיש, הוא מחובר לרשת אבל לא מקבל גישה לרשת. חיברתי את המחשב הסורר לרשת אחרת, ושם תקין. עצות? תודה א.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Maximus VI Impact של Asus, יש לו מודול mPCIeשעליו נמצא המתאם האלחוטי עם אנטנה חיצונית: [ATTACH=CONFIG]9447[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9448[/ATTACH] בין המחשב שלי והראוטר (VVG2000 של בזק) מפרידים כחמש ומטרים ו-2 קירות קשים (אבל לא בטון) ותמיד הייתה לי קליטה של עד 75% במקרה הכי טוב. אתמול סידרתי קצת את המחשב וכהפעלתי אותו הקליטה התרסקה לגמרי. האנטנה לפעמים עדיין רואה את הרשת אבל מאוד חלש, פס אחד בסקאלת חיווי, ואחרי נסיון התחברות מאבדת את זה לגמרי עד שאני מאתחל את המחשב. לקחתי את המחשב אל הראוטר ושם אני מקבל קליטה מלאה, 1:1 עם חיבור חוטי, למרות שיש ניתוקים מדי פעם- אבל כך זה תמיד היה. לאנטנה קרע באחד החוטים שחושף את המוליך אבל זה לא גם לא משהו חדש... אני מניח ש…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע יש לי תשתית הוט + ספק בזק בינלאומי 200 מגה. יש לי בעיה פינג גובה במשחק COD MW חדש. מה דעתכם ספק ITC? או ספק אחרת חיבור קווי.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך לקנות ראוטר נוסף שימוקם בקומה השניה בבית בכדי להגדיל את טווח ה Wifi של הראוטר הראשי שממוקם בקומה הראשונה. חשוב להדגיש שבמקרה הזה אני מתכוון לחבר באופן חוטי את הראוטר החדש לראוטר הקיים כפי שמתואר בתחתית העמוד שבמדריך הבא: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm כלומר, אני מעוניין להגדיר את הראוטר החדש כ Access Point. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח. לאחר חיפוש וקריאה ברשת (נעזרתי גם בעמוד הזה) מצאתי את 4 הדגמים הבאים (מסודרים מהזול ליקר ביותר): 1. TP-Link TL-WR841ND 2. TP-Link TL-WR941ND 3. TP-Link TL-WR841HP 4. Edimax BR-6478Gn אשמח לדעת אם קיימים הבדלים מהותיים כלשהם בין הדגמים הנ"ל ולקבל מכם המלצה בהתאם לצורך שתארתי. לצערי עם הידע הבסיסי שלי…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אחי טס לחו"ל והשאיר לי את הקו הביתי החינמי שלו של 012. לי בבית יש אינטרנט של בזקבינלאומי על תשתית של בזק. מה אני צריך להגדיר במודם/ ראוטר שלי כדי שזה יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מגדיל טווח. אבל לפעמים המכשירים שמחוברים לוויפיי לא יודעים לאיזה אינטרנט להתחבר ועוברים בין רשת לרשת. למה זה ככה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב עובר דירה להרצליה. מכיוון שאין NGN בהרצליה, חשבתי על UFI. למישהו פה יש נסיון איך ה- UFI של HOT עם בזק בין-לאומי \ 014 עובד באיזור הרצליה? התעסקות בעיקר עם Usenet, Ventrilo ומשחקי רשת. יש לציין האם לקחתם חבילת גיימרים אצל 014, תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-