עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by alex15,

איך לפתוח בראוטר החדש EDIMAX BR6524N ... 1- להיכנס ל GENREAL TOOLS --->ADVANCED SETTINGS -->PORT FORWARDING או GENREAL TOOLS --->ADVANCED SETTINGS -->NAT -->VIRTUAL SERVER - 2 איזו פעולה עליי לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by alex15,

אני מרגיש באינטרנט שיש מלא אנשים שלוקחים אינטרנט ממני ואני לא יודע .. אז ני רוצה ליצור קוד לשים וזה ..שלא יקחו . אבל יש לי ACCESS POINT שמחובר אליו הטלויזה שהוא DREAMBOX ..שדורש אינטרנט . ובטלויזה ובDREAMBOX אי אפשר לשים קוד או קוד הצפנה של הראוטר . אז אין דרך להגדיר באיזו שהיא דרך שרק הוא יקח אינטרנט בלי ההצפנה ובלי לשים קוד . ובהאחרים אם הם רוצים אינטרנט אז יצטרכו לשים קוד .

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. ובכן מהכותרת אתם מבינים את השאלה יש ברשותי מודם כזה של חברת הכבלים המודם יכול לעבוד כראוטר ולמעשה ראיתי אותו עובד ככה אצל גיסתי (שאין לה מושג מי עשה לה את זה ואיך) אצלה המודם מחובר לאינטרנט ללא צורך בחייגן ! מה שאני מנסה לעשות זה לגרום למודם להיות מחובר על בסיס קבוע ולחבר אותו ל SWITCH ול SWITCH לחבר שני מחשבים וטלפון אינטרנטי (למי שמכיר ) תודה מראש יאיר

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Bypass,

שלום, יש לי עכשיו את המודם RTA1320 שמחובר ללינקסיז WRT54GL, והרוטל (שהובא לי פני כמה חודשים כתחליף ל B-FOCUS) מתחיל לעשות בעיות, לוקח לנורית POWER להתייצב כ20 דקות או יותר, אחרי זה אבל זה יציב. מנגד הביאו לי, בלי שלא בקשתי שום דבר, את המודם-נתב סימנס כמתנה. עכשיו אני רוצה להשתמש בו רק כמודם שיחובר ללינקסיז ולנטרל את ה WIRELESS בו. יש למישהו מושג איך לעשות את זה? רב תודות...

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by falukky,

ראיתי פה שממליצים על ראוטרים מסוג AC1600 (או משהו דומה), מה זה אומר ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אהלן אני רוצה עזרה בלתכנן את הרשת במשרד שעליו אני אחראי, מדובר על משרד המתפרס על 2 קומות ומספר חדרים. אני מעריך שבכל יום יתחברו כ30 - 50 מכשירים - מחשבים נייחים וניידים, טלפונים סלולרים, קצת טאבלטים ועוד צרכי הרשת שלי להתחבר לאינטרנט הפתוח להתחבר בצורה אלחוטית מכל מקום במתחם (עם WPA2) שהרשת תהיה יציבה ללא צורך בתחזוקה (ללא צורך בכל הזמן לאתחל מכשירי רשת שנתקעו) מבחינת תקציב, כרגע אני מנסה לגבש מהו הוא יהיה, והוא צריך להיות כמה שיותר זול. דברים שאני לא צריך (או יותר נכון לא רוצה להשקיע עליהם כסף) העברת קבצים בין המחשבים בצורה מהירה ויעילה VPN איזה Firewall משוכלל Radius רשת אלחוטית נוספת לאורחים התוכנית שלי היא כזאת חיבור לתשתית הקווית בעזרת מודם מספקית השירות…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by xc1te,

יש לי את הרפיטר של TPLink, כאמור, שעבד מצוין עם הראוטר הקודם שלי (Netgear DGN2200). שדרגתי את האינטרנט ונאלצתי להחליף לראוטר חדש, VEGN2610, שגם הוא כשלעצמו עובד מצוין, כולל שידור WiFi - לסמארטפון לדוגמה - ללא בעיות. הבעיה היא עם הרפיטר: אני מגדיר אותו עם התהליך הרגיל שלו בממשק, בוחר ברשת האלחוטית של הראוטר, מזין את הסיסמה, הוא כמובן מגדיר רשת EXT_ עם אותה הסיסמה, מאתחל את עצמו אבל לבסוף - מציג הודעה שההגדרה הסתיימה בהצלחה כשבפועל הוא לא באמת מחובר לאינטרנט. התקשרתי לבזק פעם ראשונה, אמרו לי לעשות RESET להגדרות יצרן עם הכפתור האחורי, עשיתי והגדרתי מחדש - לא עזר. התקשרתי לבזק פעם שנייה (כי בפעם הראשונה אחרי שהריסט שהיא אמרה לי לעשות גרם לרפיטר לא להגדיר default gateway ומזה …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. יש לי בסלון סוויץ' קווי 4 יציאות שעד היום היו מחוברים אליו: ממיר יס מקס, טלוויזיה חכמה, מכשיר מבוסס אנדרואיד (לקודי) ורסיבר (לרדיו אינטרנטי). הכל עבד חלק. הסוויץ' מחובר לראוטר D-link N600 של בזק. היום באו להתקין את הממיר החדש של יס - ultra שתומך ב4K, חיברו אותו במקום היס מקס, והממיר פשוט לא מוכן להתחבר לאינטרנט דרך הסוויץ', אלא אם כן מנתקים את שלושת המכשירים האחרים (ניתוק מהחשמל של כל הציוד / חידוש כתובת IP בממיר לא עזרו). מדובר בסוויץ' 100Mbps בסיסי שהזמנתי בזמנו ב eBay. האם לדעתכם החלפתו לסוויץ' ממותג של 1000 Mbps , דוגמת D-Link DGS1008C, תעזור? או אולי דגם אחר עדיף? (אני חושבת לקנות סוויץ' של 8 יציאות למרות שמספיק 4, כדי לוודא שיה…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. מישום מה אני שולח למחשב השני במהירות של 2.6 מגה בייט לשניה. החיבור הוא 54MBS/8 שזה אומר 6.8 MBS... מדוע אנני מעביר במהירות מקסימלית...? תודה לעונים.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by 11GnR,

אני רואה הרבה פעמים שמזכירים את הMTU כגורם אפשרי לדיליי במשחקי רשת, ניסיתי לעשות חישוב לבדוק את זה. אני טועה איפשהו? החיבור שלי הוא 30 מגה, MTU נמדד בBYTES אז החיבור הוא 3.75 מגה\3840 קילו. על MTU דיפולט של 1500, כל חבילה היא 1.5K. זה אומר שהזמן בין החבילות אמור להיות 1.5/3840, שזה 0.4MS. והפינג שלי לאירופה מתחיל מ65MS. אז מה כבר החשיבות של לקצץ מה0.4MS האלה ? ושאלה נוספת , הרצתי WIRESHARK תוך כדי באטלפילד 4 הוא מראה לי שבין כל עדכון שאני מקבל מהשרת אני שולח לו 3 עדכונים, מתאים לקצב הרשמי של 10HZ מהשרת ו30HZ לשרת. אבל החבילות שאני שולח הן מתחת ל100BYTE לכל אחת, והחבילות מהשרת מבדיקה של שניה הגיעו ל900+ בייט לכל אחת. כרגע בשביל לנסות אני משתמש בMTU של 337 (336 ומטה - האינט…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by sagiv748,

שלום לכולם אני מתלבט בין שני ראוטרים אשמח לקבל עצות וחוות דעת מה עדיף 1. LinkSYS E8350 2. LinkSYS EA6900 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. Started by timesin,

שלום לכולם ברשותי ASUS U31SD 14" נהיו לי בעיות אינטרנט, אני צריך להיות מטר מהראוטר בכדי שתהיה קליטה, ואם אני רחוק יותר מהמטר הזה, אין לי קליטה. אז הלכתי וקניתי כרטיס רשת חיצוני של TP-LINK והוא עובד זוועה. אז החלטתי לקנות את הכרטיס רשת הפנימי של המחשב (זה שמחברים ללוח אם) הבעיה שיש כל כך הרבה באיביי ואני לא יודע איזה דגם ספציפי לקנות. יש לי ידע בסיסי ואוכל להחליף אותו לבד + דרייברים . אני רק צריך לינק לדגם ספציפי וכאן אני צריך את עזרתכם. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום, כרגע האינטרנט שלי בבית מורכב מ: 1 בתוך ממ"ד נקודת הוט, עם הוטבוקס, המחשב הראשי וה NAS כולם מחוברים עם כבל. משם גם יוצא חיבור דרך החשמל TP-Link TL-PA4010 l לנקודה: 2 שנמצאת במרכז הסלון, ומספקת WIFI ל2 מכשירים שנמצאים בסלון: סטרימר שאמור להקרין סרטים מ הNAS, ומחשב נייד בנוסף קיימת בסלון נקודת HOT ליד הטלויזיה בסלון שלא בשימוש. אנחנו בשכירות וכנראה יוצאים עוד שנה, ולכן לא רוצים לקדוח או להתעסק עם השחלות כבלים וכדומה ביום שני באים להתקין סיב אופטי של פרטנר, ויש לי כמה שאלות. 1) מישהו אמר לי שאפשר לבקש מפרטנר שיתקינו 2 נקודות. האם נכון? איך זה מתבטא? 2) באיזה תשתית הם משתמשים להתקנת הנקודה של האינטרנט בתוך הבית? הם יכולים לרכוב על נקודות של הו…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by xbuka,

אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית ל-2 מחשבים נייחים ומחשב נייד , המחשבים נמצאים יחסית קרובים אחד לשני ואין לי ממד או קומות שונות בבית. יש לי מודם פנימי של GlobespanVirata ואני לא מעונין לעשות קווית בגלל המחשב נייד ובגלל שזה סרט רע לסלול את הכבלים לאורך כל הבית. אני מעונין בהמלצה על נתב בתקציב עד 300.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by DJO,

אהלן. יש לי שאלה אולי היא נראית קצת טיפשית אבל בכל זאת מתי שאני משחק CS לדוגמא אז יש לי פינג משהו כמו 80 שזה נחמד, עשיתי את הפקוד ההזאת שמראה לך כמה BW זה משתמש וראיתי משהו כמו 4KBS החוצה ו 4KBS פנימה. ה ISDN שלי מסוגל להגיע ל 15. המשחק לא מנצל את כל ה BW שהוא יכול.. אפילו לא חצי.. אז למה בכל זאת לכאלה עם ADSL או כבלים יש פינגים הרבה יותר טובים?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. ראיתי בראוטר שיש אפשרות להגדיר מדינות ולכל מדינה יש סט ערוצים שלה. מי יודע לאיזה מדינה יש את הסט היעיל ביותר בתקשורת

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by levy333,

שלום, משכתי כבל חדש מהראווטר ויש לי איתו בעיה. ניסיתי לחבר מחשב חדש אליו אבל הוא מקבל קישורית מוגבלת. אבל הבעיה היא לא בכבל לפי מה שנראה לי כי כשאני מחבר מחשב שכבר היה קיים ברשת הוא מתחבר ללא בעיה. כשניסיתי לבדוק והעברתי את המחשב החדש לחיבור במקום אחר שכבר עבד גם שם קבלתי קישורית מוגבלת. חשבתי שהבעיה היא בכרטיס רשת, קניתי חדש. הבעיה לא נפתרה. ניסיתי לחבר לפטופ של חבר ושוב אתה הבעיה הוא מקבל קישורית מוגבלת. השאלה היא מה אני צריך לעשות כדי לסדר את הבעיה? מודם: sb4200 של מוטורולה רכזת: RADLAN תודה ויו טוב

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by arvas,

אז כך יש לי מחשב ראשי שיש עליו ויסטה ועוד מחשב שיש עליו XP לא משנה מה אני מנסה לעשות אני לא מצליח לעשות בהם רשת שני המחשבים מחוברית בכבל רשת בין כרטיסי הרשת כשהיה לי במחשב הרשאי XP הכול פעל טוב בבקשה תעזרו אם צריך עוד לפרט על בעיה תגידו אני כבר ***** עם זה איזה חודש ושום דבר לא עוזר תודה רבה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by אביחי לוי,

אני מחפש נתב משולב מודם כרגע התקציב פתוח, אשמח אם תציעו משהו טוב. יש לי תשתית של הוט אבל לא רוצה שהנתב יתמוך רק בהוט למקרה ואעבור לבזק. לא יודע אם זה משנה אבל אני משחק הרבה משחקי אונליין והמהירות חשובה לי. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. הי מצב מוזר שלא ניתקלתי בעבר. יש לי שני לפטופים, שניהם מחוברים לאותה רשת אלחוטית אבל באחד מהם אין גישה לאינטרנט. מדגיש, הוא מחובר לרשת אבל לא מקבל גישה לרשת. חיברתי את המחשב הסורר לרשת אחרת, ושם תקין. עצות? תודה א.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שהתקשורת נופלת הקובץ כאילוניורד דפוק וכשאני מנסה להמשיך את ההורדה הוא מתחיל מחדש. האם ישנה איזה שהיא דרך או תוכנה שמאפשרת לשמור את הקובץ דרך הרשת כגמו FLASHGET ובכול נפילה הקובץ נשאר במערכת וממשיך לרדת ברגע שהתקשורת חוזר אותו דבר כמו בפלאשגט אשמח לקבל כול עזרה בנושא. בברכת שנה טובה וחתימה טובה שנכתב בספר הלבן לחיים

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by hazi_s,

אני מעוניין להעביר קבצים בין שתי המחשבים שלי בצורה המהירה ביותר והנוחה ביותר. אשמח לרעיוניות (מדובר על 4 גיגה)

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by R0112,

יש לי בעיה של חיבור איטי, לא רציף ואיבוד מידע בזמן התקשרות עם שרתים במזרח אירופה. פניתי ב10,7 דרך האתר שלהם לתמיכה הטכנית ועד היום לא קיבלתי תשובה, נמאס לי לחכות לתשובה והרמתי עליהם טלפון לפני כמה דקות. בשיחה עם התמיכה הטכנית של נטוישן, במקום לבדוק במה הבעיה או איך אפשר לשפר את החיבור, המוקדן החליט להציע לי להחליף לחבילת גיימרים (כמובן במחיר "מתאים"). 1) לאיזה ספקים בארץ יש תקשורת טובה עם שרתים במזרח אירופה? 2) יש למישהו קישור לחוזה הסטנדרטי בין ספקי אינטרנט למשתמשים? אקח אותו מחר לעורך דין כדי להחזיר לנטוישן מלחמה :

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by shani_yakov,

יש לי 3 ראוטרים בבית ראוטר ראשי שמחובר לראוטר משני. הראוטר המשני מחובר ביציאה ראשונה לראוטר נוסף וביציאה שניה למדפסת. עכשיו לשאלה: אני מנסה לגשת למדפסת מהרשת של הראוטר האחרון, מבלי להגדיר את הראוטר המשני כנק' גישה או משהו בסגנון, כי זה יצר לי בעיות התנתקות וירידה במהירות. יש כזאת אפשרות? יש לציין שאם אני מתחבר לרשת הוואי פיי של הראוטר המשני אני כן מזהה את המדפסת.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. כיום יש לי תשתית בזק +פרטנר ספק מודם דלינק 225 אמור לגלוש עד 100 גולש בקושי עד 50 מגה בטענה מגוחכת שהנני רחוק ממרכזיה,המרכזייה נמצאת 6 בלוקים ממני כ-300 מטר עובדים עלינו ?

דיונים חדשים בפורומים