עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, רכשתי לפני כשבועיים את TP-LINK WR1043ND התקנתי אותו עם עזרה של שירות לקוחות של הספקית ( נטוויז'ן) הוא מחובר באופן פיזי לנייח ( כלומר לא דרך ה WIFI אלה חיבור פיזי) הגלישה במחשב הנייח כמובן נשארה אותו הדבר כמו לפני הראוטר. אבל לפני שבוע רכשתי גם מחשב נייד ASUS N55SF וכאשר אני מתחבר לרשת של הראוטר שלי הגלישה היא מאוד איטית וכמעט על סף הבלתי נסבלת. מה גורם לזה? ומה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעייה הנ"ל? (קצת מידע על החבילת אינטרנט שלי, אני בעל 12 מגה-> תשתית הוט (CABLE) -> ספקית נטוויז'ן) תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום, אני צריך לקנות ראוטר נוסף שימוקם בקומה השניה בבית בכדי להגדיל את טווח ה Wifi של הראוטר הראשי שממוקם בקומה הראשונה. חשוב להדגיש שבמקרה הזה אני מתכוון לחבר באופן חוטי את הראוטר החדש לראוטר הקיים כפי שמתואר בתחתית העמוד שבמדריך הבא: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm כלומר, אני מעוניין להגדיר את הראוטר החדש כ Access Point. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח. לאחר חיפוש וקריאה ברשת (נעזרתי גם בעמוד הזה) מצאתי את 4 הדגמים הבאים (מסודרים מהזול ליקר ביותר): 1. TP-Link TL-WR841ND 2. TP-Link TL-WR941ND 3. TP-Link TL-WR841HP 4. Edimax BR-6478Gn אשמח לדעת אם קיימים הבדלים מהותיים כלשהם בין הדגמים הנ"ל ולקבל מכם המלצה בהתאם לצורך שתארתי. לצערי עם הידע הבסיסי שלי…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by BeBest,

היום חבר שלח קישור לאתר של הספקית החדשה "פאסט" - www.fast.net.il מישהו יכול לאמת אם מדובר במשהו אמיתי? כי האתר נראה צעצוע כנ"ל לגבי כל הטקסטים. אני יודע שאדם פרטי לא יכול לקנות דומיין net.il אבל אולי עשו איזו קומבינה.. אז, מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היי. יש לי בעיה שכבר נמשכת זמן רב ואף אחד מהצדדים (ספק ותשתית) לא מוכן לעזור לי. הבעיה היא כזאת: זה קורה כמעט תמיד כשאני מדליק מכשיר חדש, אם זה מחשב נייח או נייד, כשאני בא לגלוש באינטרנט זה מקבל פתאום limited connection ודף האינטרנט רושם שגיאה dns probe finished no internet. חשוב לציין שהבעיה מתחילה כשאני מתחיל לזלול רוחב פס, אם זה טעינת סרטון youtube או טעינת אתר. זה אף פעם לא קורה באיזשהו משחק רשת (כשהמידע שמועבר קטן). הבעיה נמשכת מ-30 שניות עד כמה דקות. לפעמים המודם עובד ולפעמים עושה לעצמו restart. עכשיו מכיוון שזה קורה לרוב כשהמחשב מנסה לקבל כתובת IP, השאלה מה זה יכול להיות? ספק? תשתית? מודם? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. http://thecom.co.il/article.php?id=14717

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by yotam.m,

שלום רציתי לשאול משהו בקשר לראוטר חוטי. רציתי לשאול אם יש התקנות מיוחדות לראוטר חוטי אם צריכים הגדרה כלשהי. אני מתכוון לקנות ראוטר של EDIMAX האם הוא טוב? האם צריך להגדיר בו משהו מיוחד חוץ מהחיבור שלו? תודה לעונים! נ.ב האם יש דבר כזה ראוטר של בזק וראוטר של הכבלים כי כמו שהבני החיבורים שלהם שונים.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אני עכשיו בהוט עם ההוטבוקס וTP-LINK TL-WR841N, אבל עברתי דירה לפני כמה חודשים ומאז יש לי ניתוקים מעצבנים כל כמה זמן. החלטתי לנסות לעבור לבזק*, ממה שהבנתי מהמכירות שלהם, הם מוכרים מודם+ראוטר אם אני רוצה, אבל אם לא אני צריך לקנות מודם בעצמי, כי הם לא מספקים מודם לבד. אני לא מאמין בציוד של החברות האלו, אז, איזה ראוטר כדאי לקנות שיכול לשמש גם כמודם עבור בזק? הבית די קטן, ככה שלא צריך mesh או ריפטרים או משהו מיוחד, ראוטר רגיל אמור לכסות את כל הדירה, רק צריך שהוא יתמוך בחיבור לבזק *אנלימיטד משום מה מגיעים לכל הרחוב שלי, ואפילו לאותו מספר בניין שלי בכניסה א' אבל לא בכניסה ב' שאני נמצא בה... אז בנתיים אין לי עוד ברירה, ולא ביררתי מה צריך בשבילהם, אבל …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by 00Amir,

יש לי 12מגה של נטביזן דרך הוט , בבדיקה ב SpeedTest אני מגיע למהירות מירבית, בגלישה באתרים והורדות אני מוריד במהירות מירבית אבל רק ביוטיוב המהירות מאוד איטית , בקושי 100KB\S ... הסרטונים נתקעים (לאג) באמצע... למה זה?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by menymu,

היי, "צרבתי" את הקשוחה של openWrt על הראוטר שלי - buffalo wzr-hp-g300nh הכל עובד טוב ויפה... הבעיה היא שאני לא יודע איך להגיע להגדרות של החבילה - openL2tp ככה שאני עם הקשוחה ללא חייגן... יש מישהו פה בפורום שיודע איך להגיד ולעשות זאת? מצאתי את המדריך הנ"ל - http://wiki.openwrt.org/doc/howto/connect_by_l2tp אבל אין לי מושג איך ליצור את קובץ ההגדרות למשל... מגיעים לשם דרך הפאנל של הראוטר? דרך חיבור SSH? תודה על העזרה... כרגע חזרתי ל-DD-WRT ואני משתמש בו כ-static ip שהוא מקבל מראוטר אחר שיוצר את החיבור L2tp כי עם DD-WRT אני מגיע ל-18 מגה מתוך ה-30 שיש לי...

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני מנסה להוריד את GTA V דרך סטים (60GB). הורדתי כבר 30 ומשהו במהירות יפה של 4.5MB אבל פתאום הוא ירד ל100 ומשהו KB לשניה ולא מוכן לעלות תחת שום הגדרה. חשבתי בהתחלה שזה משהו בסטים אז ניסיתי לשחק עם ההגדרות. לא עזר. ניסיתי לאתחל את הראוטר, לא עזר. עשיתי בדיקות מהירות ואני מקבל מהירות מלאה (40 מגה) גלישה באתרים עובדת טוב. אני מנסה להוריד את הקובץ של ה1GB מפה http://www.thinkbroadband.com/download.html וגם משם הוא לא עובר את ה100 ומשהו KB... זה נראה כאילו הוא הגיע לנפח הורדה מקסימלי בחודש או משהו כזה ופשוט הוריד לי את המהירות הורדה של קבצים... מישהו יודע\מכיר\שמע על דבר כזה? עריכה: דיברתי עם התמיכה של טריפל C ועכשיו אני בטוח שחוסמים אחרי נפח מסויים. הבחור אמר לי "…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by LI,

אני לא בטוחה עם כאן המקום לשאול, אבל האם ניתן לסגור/לבטל חשבון גוגל? עזרתי למישהי לפתוח חשבון ועכשיו היא משוכנעת שזה גורם לה לבעיות עם האינטרנט - מאט אותו, לא נותן לה להיכנס לפייסבוק ולהוריד דברים. היא מאד לחוצה לבטל את החשבון. אפשר לעשות זאת?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום,אני גר בקיבוץ,יש לי בבית ממיר דגיטלי,אני באזור שירות של תבל. חבר שלי שגר בעיר סמוכה,ומשתמש באינטרנט בכלבים(גם באזור שירות של תבל) בא אליי עם המודם,חיברתי אותו לשקע של הטלוויזיה בקיר. אומנם אצלי בבית השקע טלוויזיה לממיר לא אותו דבר כמו אצלו,אבל זה אמור לעבוד בכל מקרה לפי מה שאמרו לי,בכל מקרה השתמשתי בכבל רגיל של טלוויזה Data מודם Motorola SurfBoard 4200. הנוריות של המודם לא מצליחות להנעל על שליחה וקבלה. אם יש פה טכנאי שעובד בהוט שיכול לעזור לי אני יודה לו מאוד.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by clutchless2,

שלום, אני מחפש המלצה לראוטר טוב, כמובן שאין צורך לנצל את כל התקציב אם יש לדעתכם משהו שיתאים לי בתקציב נמוך יותר. הראוטר הנוכחי חלש ומתנתק כשאני מפעיל מספר חיבורים גדול (טורנט למשל) ואני צריך להגביל את כמות החיבורים כדי שהוא ישרוד. אז חשוב לי שהראוטר יהיה חזק ושיתאים גם לכבלים וגם לבזק. בעוד כחצי שנה אני נכנס לדירה חדשה ומעוניין בפתרון מדיה כלשהו, להזרים מדיה לכל החדרים בבית, אז חשוב לי שהראוטר יוכל לעמוד בזה. פחות חשוב לי טווח גדול כי הבית הוא קומה אחת ולא גדול במיוחד והראוטר ככל הנראה יהיה במרכז הבית, יותר חשוב לי מהירות ושיהיה חזק ולא יקרוס. אפשרות לקושחה צד שלישי- יתרון (כדי להנות מעדכונים גם כשהחברה תפסיק לתמוך) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. מישום מה אני שולח למחשב השני במהירות של 2.6 מגה בייט לשניה. החיבור הוא 54MBS/8 שזה אומר 6.8 MBS... מדוע אנני מעביר במהירות מקסימלית...? תודה לעונים.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Eonblueapoc,

שלום חבר'ה, אני יכול להשיג את הראוטר הזה בחינם http://www.ericssonw35.com/models.html השאלה שלי מה כל כך מיוחד בו שהוא עולה 500$? חיפשתי עליו מידע בגוגל ולא הבנתי כל כך אילו עוד שימושים יש לו, חוץ מזה שהוא משמש כמודם לסלולארים דור שלישי אם הבנתי נכון? אשמח לקצת מידע, תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Necessary_Evil,

http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=231380

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום. בשבוע האחרון התחלתי להרגיש שדרך הביטורנט אני מוריד ממש ממש לאט. גלישה הורדה וכל השאר נשארו בסדר גמור. חבר שלי אמר לי שיש מצב שנטוויז'ן במכוון הורידו לי את המהירות דרך הביטורנט. יש מצב כזה ? קרה למישהו ? אני מחובר בחיבור כבלים. הוט עם נטוויז'ן. ואם זה לא נטוויז'ן אז איך תסבירו שהכל עובד טוב באינטרנט פרט לביטורנט ? מה אני צריך לעשות ? תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. היי לכולם ברשותי נתב בזק DSL-6740U. יש לו 4 יציאות חוטיות וכולן בשימוש. התעורר הצורך ביציאה חוטית נוספת (כרגע אחת, אבל הן נוטות להתרבות) האם הדבר אפשרי? אם כן, עדיף עם כמה שפחות מכשירים גדולים ומסורבלים (למשל חיבור נתב נוסף או כאלה)-יש לי נתב נוסף ישן, פשוט אין ממש מקום. אם הדבר אפשרי אעדיף משהו כמו מפצל (לקו טלפון או ל-USB) - השאלה אם דבר כזה קיים בנתבים והאם הוא לא יקר. דבר נוסף, היה הדבר לא יהיה אפשרי בצורה נוחה, או מכל סיבה אחרת, האם אם אחבר את אחד המחשבים דרך כרטיס רשת אלחוטי הדבר יפגע לי בקצב ההורדה והגלישה והאם עדיין יאפשר שיתופים רשתיים שונים עם דגש על הבאים: שיתוף באמצעות קבוצת משתמשים בWIN7 שיתוף מקלדת ועכבר באמצעות תוכנות שיתוף רשת DNLA שיתוף מדפסת תודה וסופש…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Cheif,

חברת D-Link בישראל מכריזה על נתב חדש המכונה DIR-636L. זהו נתב אלחוטי בתקן N, בעל 4 כניסות LAN במהירות 1G וכניסת USB המאפשרת לחבר אליו כונן קשיח. האות L בסוף שמו של הנתב מציינת, שבאמצעות מנגנון הענן של החברה (myDlink), ניתן לגשת, לראות ולנהל התקנים ברשת הביתית. תוכנה זו תוארה במסגרת סקירת מצלמת ה-IP מדגם DCS-5020L - כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DCS-5020L/DCS-5020L.htm כך ניתן, מכל מקום בו יש חיבור אינטרנט, לראות מי מחובר לנתב, באיזה אתר המשתמש גולש, לשנות הגדרות או לחסום משתמש מסוים. בנוסף, D-Link גם פיתחה אפליקציות חינמיות ל-iOS ולאנדרואיד שבעזרתם ניתן לבצע את כל הפעולות שהוזכרו, ללא תלות במחשב. הנתב קל להתקנה, הן בעזרת המחשב והן בעזרת האפליקציה חינמית בשם Q…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. Started by za-david,

יש לי xp ואני רוצה שאני יוכל לשלוט במחשב גם שאני בעבוד איך אני עושה את זה בלי תוכנת השטלתות אלא דרך RDP של ה XP ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by gilboag,

הי במחשב הביתי שמחובר לראוטר D_LINK (תקן N אלחוטי ) בחיבור עם כבל מופיע עם עלית המחשב בחיבורי הרשת - רשת ציבורית לא מזוהה . זה מופיע מתחת לרשת (חיבור רגיל) בחלון "מרכז הרשת והשיטוף" כחיבור נוסף (ומיותר כנראה). רק כשאני עושה "הפוך ללא זמין" בפרטים של ה LOCAL AREA CONECTION ואחר כך לוחץ על "פתור בעיות" ו"תקן בעיות כמנהל" אז המחשב מתחבר ואפשר לגלוש... מה שעוד יותר מוזר שזה מופיע לא בכל הפעלה - אלה ברובם ... נציג של 012 "בתמיכה מתקדמת" לא ידע למה זה קורה ומה לעשות ורק הציע לנסות להתקין מחדש את הדרייבר לכרטיס הרשת (של אינטל). - הורדתי והתקנתי - אבל זה עדיין קורה ! יש למישהו מהמומחים כאן רעיון ? (זה די מציק - ובעיקר לאשתי שלא ממש יודעת לעשות את כל התהליך...) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by yairggg,

אהלן חבר'ה בבית יש לי רשת אלחוטית תקינה לגמרי שעובדת פיקס. הבעיה היא שיש לי חדר למטה (50-60 מטר מהראוטר) שהוא מעין מחסן, כלומר הוא לא ממ"ד ולא מאובזר כמו ממ"ד (יש בו רק נקודות של חשמל ושל יס). מהמחסן לא ניתן להתחבר לאינטרנט כרגע כי זה רחוק וכאן עולה השאלה - איך אני מחבר את המקום הזה לאינטרנט? אין נקודת של טלפון אבל כן יש נקודת כבלים (יס כיום)... ניסיתי לחבר את הראוטר לממיר של יס (דרך כבל רשת) אבל חוץ מניסיון חביב לא הגעתי רחוק מדי. איך אני יכול לחבר את החלל הזה לאינטרנט של הבית? קראתי שאפשר בעזרת ריפיטר ובעזרת חשמל ואני צריך עזרה והכוונה מכם איך לפתור את הסוגייה... חשמל נראה לי פשוט, אולי פשוט מדי ומכאן החשש גם. אם אפשר גם להעריך פחות או יותר מחירים כי כידוע סטודנטים …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by E-tay,

שלום...קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת מובנה (amd) יש לי בבית פנטים 4 שחיברתי אליו גם כרטיס רשת המודם מחובר למחשב amd וכבל רשת מחבר בין שתי המחשבים לצורך שיתוף של האינטרנט התקנתי הכל.. ומתי שאני מחבר את הכבל עצמו המחשב בלי המודם (פנטיום4) נתקע ומתי שאני עושה לו reset הוא נתקע בעלייה של הוינדווס (ב "ברוך הבא") על שני המחשבים מותקן xp מה אפשר לעשות? מה הבעיה? אולי amd ואינטל לא הולך ביחד? ??? : :-\ ??? תודה לעוזרים עריכה: הפנטיום 4 הוא fat32 והאיימדי ntfs אם זה משנה...

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by boss,

כרגע יש לי תשתית הוט + ספק בזק בינלאומי 200 מגה. יש לי בעיה פינג גובה במשחק COD MW חדש. מה דעתכם ספק ITC? או ספק אחרת חיבור קווי.

25. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, יש לי קו טלפון VOIP של 012, שטכנאי של החברה חיבר בזמנו עם מתאם שיחות, שבא אחרי מודם ומחיבור Lan של המתאם הוא מחובר לנתב. שיניתי את ההגדרות באופן כזה שלא יהיה צורך במודם, כך שהמודם ראוטר מתחבר לאינטרנט ואת מתאם השיחות אני מחבר אחרי המודם ראוטר. הבעיה שמאז קו הטלפון לא יציב ועם תקלות שונות, הבעיה העיקרית היא שמפעם לפעם לא ניתן לחייג לקו הטלפון. מה שקורה בעצם, זה שכאשר מחייגים לטלפון, השיחה ישר מתנתקת. ישנה למשל גם בעיה של דיילי משמעותי בין החיוג בטלפון לבין קבלת השיחה בצד השני. מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה, האם יש קשר ל Qos? אם כן, איך אני יודע מה להגדיר ב Qos? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים