רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 מחשבים _XP שהגדרתי ברשת ביתית וזה עבד יותר משנה בסדר גמור לאחרונה קרסה הרשת הביתית והגדרתי הכל מחדש. הבעייה ממחשב 1 אני מצליח להכנס למחשב 2 ממחשב 2 אני לא מצליח להכנס למחשב 1 ומקבל הודעת שגיאה שאני מצרף כקובץ. במחשב 1 יש 4 משתמשים עם סיסמאות כניסה האם יש רעיון למישהו איך לפתור ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין רשת ביתית פשוטה, התקנתי הכל במחשב הראשי, ואני בא להתקין במחשב הנייד ואני מקבל הודעה כזאת: The wizard detected that this computer belobgs to a domain. ואי אפשר להמשיך. המחשב הזה באמת מתחבר לרשת בעבודה, אבל האם זה אומר שאני לא יכול להתקין בו גם רשת בבית? אגב, מדובר בwindows XP pro בשני המחשבים. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי לפתור הבעיה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר OfficeConnect מבית 3com וכרטיס רשת באחד המחשבים. למחשב בלי כרטיס הרשת חיברתי את הראוטר, והמחשב עם הכרטיס, קלט את הרשת שלי במחשב בלי הכרטיס. כעת, כהמחשב עם הכרטיס מייבא, כביכול, את הרשת, התהליך נכשל. מה לא עשיתי נכון? מה לא הגדרתי? האם אני זקוק לכרטיס רשת בכל אחד מן המחשבים? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מצליח לשתף את התקיות שעל הדיסק-קשיח שעובד ב-RAID של NVIDIA ולא מבין למה? החיבור תקין ודיסק-קשיח נוסף שלא יושב על ה-RAID כן מאפשר לי לשתף את התיקיות! זקוק לעזרה דחוף המון תודה!!! נ.ב. לוח- NFORCE3 GIGABYTE GA-8KNS ULTRA 939 מעבד-AMD-3000 שני דיסקים-WD-80G 8M SATA RAID דיסק נוסף-WD-80G-8M-IDE
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
טוב היום קיבליתי מודם אלחוטי SIEMENS SL2-141 ומתאם ROTAL WLAN -DRUC-U3 ואני עשתי לפי משרשום שבספרן של בזק ואני לא מצליח להתחבר למחשב שני אבל אני מצליח להתחבר לשכמנה שלי והחדר שלי נימצא בממד
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם Win98 ואני רוצה לחבר אותם ברשת עם כבל USB... חיברתי את הכבלים הפעלתי את המחשבים... עכשיו הבעיה היא שניסיתי להתחבר דרך התוכנה שמגיע עם ה-Windows שנקראת "Direct Cable Connection" עשיתי מחשב אחד Host ואת השני Guest על COM1 וזה פשוט לא מתחבר...(הוא עושה כל הזמן Connecting) :'( מה עושים?? :-\ ואיך אני יכול לדעת על איזה COM ה-USB? ??? נ.ב הרבה אמרו לי שב-Win 2k/ME/XP זה יהיה הרבה יותר קל... אבל אני מעדיף בכל זאת לנסות עם Win98...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מדפסת לייזר של LEXMARK. חיברתי אותה לשרת מדפסות דרך USB של EDIMAX. מצאתי אותו דרך מחשב שמחובר לרשת הביתית אך אינני מצליח להדפיס דף ניסיון. עשיתי אפילו עדכון קושחה לשרת המדפסות הזה אך לא הצלחתי להדפיס. השרת הוא: http://www.pikok.co.il/viewproduct.asp?PID=209&SID=15 דגם PS-1206U. התקנתי את הדרייברים והתקנתי תוכנה ל ADMIN ותוכנה ל CLIENT. מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לאחרונה חיברתי תקשורת אלחוטית בדירתי אני משתמש בנתב 3com 54 mbps 11g ובאדאפטר (מקבל) d-link g dwa-110 בהתחלה כשניסיתי להתחבר זה היה רושם לי כל הזמן שיש "קישוריות מוגבלת או חסרה".. אחרי שהגדרתי מחדש את ההצפנה (wep) בנתב עצמו זה נפתר. מאז אני מצליח להתחבר אבל בערך כל 20 דקות האינטרנט מפסיק לעבוד לי (למרות שלא נראית שום בעיה באייקונים בפינה של שורת המשימות) ואני לא מצליח לשלוח פינג לנתב. אחרי שאני עושה קליק ימני ו"תיקון" הבעיה כביכול נפתרת לעוד 20 דקות וחוזר חלילה. מישהו נתקל בזה ויודע מה יכולה להיות הבעיה? יש לי winxp sp2 שהתחבר בעבר לרשתות אלחוטיות בלי בעיה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובכן, יש לי ווינדוס ויסטה שהתקנתי לפני כמה ימים. מדי כמה זמן יש לי ניתוקים מהאינטרנט ורק אחרי שאני מנתק את המודם מהחשמל, ועושה ריסט זה מסתדר .. פתחתי את חלון ה NETWORK בויסטה ומופיעים לי שם כמה אייקונים : מחשב שנקרא MIKI שאין לי מושג מה זה... (הווינדוס פתח הודעה בשלב כלשהו והיה כתוב שיש עוד משתמש עם אותו איי פי כמו שלי) המחשב שלי YAIR .. ועוד סמל internet gateway device ... אין לי מושג מה זה.. (אין לי ראוטר, מודם כבלים רגיל) .. אין אני מחדש IP או משנה IP ? ועוד שאלה קטנה, לפני חודשיים שדרגתי את החיבור אינטרנט דרך 012 והוט ל3.0מ"ב ... היו לי בעיות במשך שבוע וחצי עד שאיכשהו סידרו .. (הייתי עם XP) מאז היו לי בעיות עם הDNS .. הווינדוס לא יכל לנקות את שרתי הDNS או משהו כזה .. …
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי יש לי כמה מחשבים בבית שאחד מהם הוא סוג של שרת אחסון כזה בעל נפח גדול מאד עם XP סימנתי את כל המחשבים על אותה קבוצת עבודה שלכל אחד שם והתחלתי לשתף כוננים ותיקיות. הכל עבד יפה עד לרגע שפתאום איני יכול להכנס למחשב האיחסון שלי משום מחשב ברשת. וכאשר אני מנסה אני מקבל הודעה כמו בתמונה.. אבל!! ממנו אני כן יכול להכנס לכל מחשב אחר!! מה הבעיה יש למישהו מושג היכן אני מסדר את זה שוב חברים תודה לעוזרים אחרת אני יצתרך להתקין הכל מחדש בגלל שטות כזו!! [attachment deleted by admin]
-
- 36 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני מחובר לHOT ול 012 יש לי מודם רגיל של הכבלים והיום רכשתי ראוטר כזה http://global.level1.com/products2.php?Id=862&PC1thId=9 חיברתי אותו כמו שצריך בהוראות ועכשיו שני המחשבים אמורים לעבוד באינטרט במחשב שמחובר באופן ישיר (זה שאני מפעיל תחייגן דרכו) האינטרנט עובד כרגיל והכל טוב במחשב השני שמחובר לראוטר המחשב מציג לי ב networkconnections שיש רשת ולמעלה יש תמונה של internet connection אך לא הדפדפן ולא תוכנה אחרת מצליחה לגלוש באינטרנט הרשת בין שני המחשבים עובדת באופן תקין ואני יכול להעביר קבצים ביניהם חופשי אך עדיין המחשב השני לא יכול לגלוש באינטרנט מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הבעיה נפתרה . אפשר למחוק/לנעול
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי רשת עם נתב אלחוטית, ראוטר שמחלק כתובות דינאמיות. כל מחשב שמתחבר לרשת מקבל את הכתובת: 192.168.1.2 192.168.1.3 וכן הלאה. יש לי תיקיות משותפות הן על מחשבי ה-Pc והן על המק. מחשבי ה-pc שברשותי מתחברים לרשת ומזהים זה את זה ב"שכנים ברשת" וכן את התיקיות המשותפות והמדפסת. מחשב האיימק שלי (OS 10.5.8) מקבל IP כמו שציינתי למעלה, אך לצערי הוא לא רואה את התיקיות המשותפות ולא את מחשבי ה-PC. גם ה-pc לא רואים את המק. בקיצור, כיאה ליריבות בין MS לאפל, הם מתעלמים זה מזה... כאשר חיברתי את האיימק במקום אחר, אוטומטית הוא זיהה את כל מחשבי ה-pc שברשת והציג אותם בפיינדר בצד. לכן אני מבין שזה משהו מהגדרות הרשת שלי. אל הראוטר מחוברים בכבילה ה-pc ובאופן אלחוטי המק. גם כשהמק חובר בכבל עד…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני גר בקיבוץ שבו יש רשת משותפת בין כל המחשבים והאניטרנט! כך שאני מחבר רק את הכבל רשת מהנקודה שבקיר למחשב ללא שום שינוי בTCP/IP או הגדרה נוספת... חוץ קבוצת העבודה! לאחרונה רכשתי ראוטר מסוג D-Link DIR-300 Wireless G Router הכל עובד יופי אחרי שהגדרתי אותי לעבוד בHTCP חוץ מהרשת הקיבוצית.. אני לא רואה אף מחשב ואני לא מסוגל גם לחבר או למצוא אף מחשב.. מדוע זה קרה? ומה אפשר לעשות? אנה עזרו לי בבקשה...
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד נייח ואחד נייד בשניהם יש win 7 הגדרתי לפי המדריך http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm אבל עדין לא מצליח להתחבר לרשת הביתית. ניסית גם את פותר הבעיות של win ללא תוצאות.6 כמה פרטים המחשב הנייד מחובר למחשב באופן אלחוטי ובמפת הרשת במחשב הנייד הוא מזה את הרשת כולל המחשב הנייח וליהפך. השאלה שלי היא למה הוא לא מצליח לזהות את הרשת הביתית?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד לפני יומיים הייתה לי חבילה של 750 kb בברק adsl, בגלל שלא הייתי ממש מרוצה אצלהם, עברתי לבזק בינלאומי adsl בחבילה של kb 1.5. הבעיה היא שהמהירות היא עדיין 94 (750) כמו מקודם, ולא 192 (1.5) כמו שזה אמור להיות. בדקתי את זה ב- 1@1 שזה מוריד לי שם ב 94, ודיברתי גם עם בזק והם אמרו שאני מוגדר אצלהם ב- 1.5. ניסינו גם לשנות כל מיני הגדרות בכרטיס רשת ובמודם אבל זה לא עזר... הם אומרים לי להזמין טכנאי, אבל הוא לא עושה יותר מדי. הוא בא עם לפטופ ומחבר את המודם למחשב שלו. אם הוא רואה שזה מוריד טוב אז הבעיה היא אצלי והם יקחו 100 שקל עבור כלום. ואם הבעיה אצלהם הם לא יחייבו אותי. מה אתם ממליצים לעשות, והאם יש עוד אפשרויות שלא ניסיתי?
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחובר להוט+בזק בין לאומי 100 מגה. שנים אני עובד בצורה הזאת הכל תקין. ביומיים האחרונים אני מקבל 10 מגה ומטה. התקשרתי לתשתית ולספק שתיהם אומרות שמצד שלהם הכל תקין. הוט הציעו לי להחליף את המודם כנראה עשה את שלו. אני שואל אז למה שיהיה לי אינטרנט בכלל אם המודם לא תקין ?? עזרה...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת אלחוטית ראוטר של טרנדנט + מודם של תומפסון שאליה מחוברים : מחשב נייח - WIN 7 - כרטיס רשת אלחוטי tew643pi של Trendnet מחשב נייד - XP - עם כרטיס רשת אלחוטי. אייפוד טאצ'. כל השלושה נמצאים כרגע באותו חדר, האייפוד מתחבר לרשת + יש גלישה. המחשב הנייח מזהה את הרשת + קישוריות מוגבלת . מחובר כרגע עם כבל לראוטר - עובד מצויין. המחשב הנייד - מזהה את הרשת לפעמים - גם כשהוא סנטימטר מהראוטר. שני המחשבים מתחברים יופי לרשתות הפתוחות של השכנים. מה אני עושה לא נכון ? איך מתחילים להסתכל על זה בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו ווינדוס XP PRO. חיברתי אליו את כבל הרשת בתקווה שהאינטרנט פשוט יעבוד אבל זה לא קרה. אני מחובר דרך HOT למודם של מוטורולה ומשם לנתב של NETGEAR (יש לו יציאה ל-4 מחשבים והוא אלחוטי). כפי שאתם שמים לב האינטרנט עובד, כך שהבעיה היא לדעתי מהחיבורי רשת (שם מוגדר במחשב חיבור 1394). אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח.
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לחבר שני מחשבים בביתי ברשת על אחד מותקן Windows XP Pro והוא גם המחשב שמחובר לאינטרנט (כבלים) על השני מותקן Windows 98 התקנתי כרטיס רשת על כל אחד מהמחשבים וחיברתי ביניהם בכבל מוצלב עשיתי את ההגדרות ידנית המחשב של XP בעל האיי פי 192.168.0.1 והמחשב עם ה 98 בעל האיי פי 192.168.0.2 כל מחשב רואה את עצמו אבל לא את המחשב השני הנה ה ipconfig / all של ה XP Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : vorlon-k0ol446n Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No Ethernet adapter Local Area Connection: …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז היום קניתי ראוטר וכרטיס רשת (למחשב הישן) והחלטתי להקים רשת ביתית. מה שלא כל כך הלך טוב. אני לא מצליח להתחבר מהחמשב הישן למחשב החדש (שהחדש מחובר לראוטר). אני לוחץ במחשב הישן על -> "הצג במחשבים בקבוצת העבודה" וכשאני מנסה להתחבר למחשב הראשי (החדש, שמחובר בכבל לראוטר) הוא שואל אותי לשם משתמש וסיסמא.. עכשיו אין לי מושג מה השם ומשתמש ומה הסיסמא. מאיפה אני מברר את זה? גם כשאני שם בתיקייה המשותפת תמונה, אני יכול לראות אותה במחשב הישן, אבל כשאני שם קיצור דרך לאחד הכוננים במחשב החדש הוא לא נותן לי הרשאה להכנס. וגם הוא לא מזהה את המדפסת. שמחוברת למחשב הראשי. משהו יכול לעזור לי נראה לי הקמתי כמה רשתות ויצאתי מפגר רצח
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת בין 2 מחשים אחד נייד WIN2000 והשני XP חיברתי כבל בין שניהם הגדרתי כמו במדריך שיש פה אבל אני לא מצליח להיכנס למחשב השני בשני המקרים גם במחשב הזה וגם בשני הוא מראה שהוא מחובר נכנסתי גם במיקומי הרשת שלי ואין שם.. מה לעשות בבקשהה זה דחוף!
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. כמו שכתבתי יש לי מודם SB4101 של MOTOROLA. החיבור שלי לרשת הוא ללא חייגן. אני מחבר את שני המחשבים למודם ישירות (אחד ב-RJ45 ואחד ב-USB) עם החיבור לאינטרנט אין בעיה! כשאני מתחבר ממחשב אחד לשני (אני שם באחד את אותו default gateway של השני) הכל עובד סבבה אבל אחרי איזה 10 דק' של עבודה בין 2 המחשבים הרשת כאילו קופאת. כשאני עושה RESET זה מסתדר עד שזה נתקע שוב. אני אשמח לקבל פתרון לעניין, אם יש דרך אחרת לעשות רשת בין 2 המחשבים (דרך המודם) מה טוב. אה ואני לא רוצה לחבר מחשב אחד לשני במוצלב, תודה!
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר אותו כראוטר בחיבור תמידי, ועקבתי אחרי כל ההוראות, אבל הוא לא מצליח להכנס לשרת. כנראה בגלל שהוא אמור להכנס בPPTP. כאן הוראות ההתחברות הרגילות שלי שעובדות גם עכשיו: http://www.tau.ac.il//cc/helpdesk/glisha/adsl/adsl-dialer-xp/adsl-dialer-xp.html אשמח אם מישהו יוכל לעזור... תודה.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רכשתי לפטופ חדש של HP dv7-1100 לפני כשבוע וחצי ,אתמול נסיתי להתקין את הנתב LinkSys WRT54GL. ההתקנה עברה חלק בסופה קיבלתי אישור שהכול מוגדר,המחשב המקורי גולש באינטרנט והנתב יוצא לרשת כככה שבקטע הזה הכול הוגדר נכון. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לגלוש בצורה אלחוטית עם הלפטופ,אני רואה את הרשת האלחוטית שהיא קיימת,יש עוצמת שידור מקסימלית אבל משם מה כשאני מנסה להתחבר אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה : לwindows אין אפשרות להתחבר אל [שם הרשת האלחוטית]" ואז הוא נותן לי אופציה "אבחן את הבעיה" אני לוחצת על זה והוא אומר לי "windows אינו מוגדר להתחבר אוטומטית ל [שם הרשת האלחוטית]" ???? ??? ??? מערכת ההפעלה היא ויסטה 32 מקורית. המחשב נייד הותקן בהצלחה מהחברה,אין שום X על החומרה וכ…
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-