רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
רציתי להבין מה בדיוק עושה הכרטיס הזה ומה השימושים שלו? אם אני רוצה להתחבר לאינטרנט במחשב דרך WIFI, אני חייב שיהיה לי כרטיס רשת כזה? לא צריך גם ראוטר? מה ההבדל בין כרטיס רשת אלחוטי, לכרטיס הרשת המובנה בלוח האם?
-
- 5 תגובות
- 29.9k צפיות
-
-
לפני משהו כחודש הייתי יכול לצפות בסטרימינג 1080P חופשי! וכבר די הרבה זמן שאני מנסה אפילו לשים על 480P וזה כל 5 שניות נתקע(שומעים קול אבל התמונה תקועה), ההורדה שלי והעלאה בטורנטים בסדר למרות שהמקסימום הלאה שאני מקבל הוא 50KB במקום 80. יש לי גם איטיות בגלישה עצמה, האתר היחיד שעובד טוב הוא יוטיוב ואני צופה חופשי בסרטוני FHD. 10 מגה בזק ובזק בינלאומי טוב שכחו מזה גם יוטיוב דיי איטי אממ עוד משהו הפינגים שלי לשרתים בארץ ולחול זוועה(80 לשרת ישראלי) *הודעותייך אוחדו, להבא קרא את חוקי הפורום*.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש כבד בשיתוף קבצים (בעיקר ביטטורנט), ועכשיו אני נדרש להקים רשת ביתית (שני מחשבים). בעבר היה לי ראוטר והוא פשוט הרג את מהירות ההורדה כי הוא לא תמך במספיק חיבורים. מישהו מכיר ראוטר שלא עושה בעיות לטורנט? חבר המליץ לי על Linksys WRT54GL אבל הוא נראה לי מיושן.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביום שני אמור להגיע טכנאי של הוט להתקנת הוטבוקס במסגרת שידרוג לטריפל. (עד היום יש לי כבלים וטלפון שלהם) אם אני זוכר נכון בכבלים אפשר להתחבר לאינטרנט עם או בלי חייגן. האם אני אמור להתעקש על חיבור ללא חייגן או שזה לא משנה ? מה עוד כדאי לדעת לפני ההתקנה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני בזמן האחרון התחלתי להשתמש ב utorrent גרסה אחרונה מה שקורה שבהתחלה האינטרנט עובד באופן תקין ואחרי זה באופן פתאומי הוא נופל לאחר מכן אני מוציא את הראוטר והמודם מהחשמל האם יש דרך למנוע שהאינטרנט יפול בכל שימוש ביוטורנט? או בהגדרות או אולי מודם/ ראוטר יותר חזק? יש לי מודם של ARRIS וראוטר של linksys wrt54gl
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי,בזמנו השתמשתי ב-repeater : שימוש ב-Reapter כדי להגדיל טווח של WiFi אם אני משתמש בזה: http://www.netgear.com/home/products/wireless-range-extenders/wn3000rp.aspx#two זה יעשה את אותה העבודה? אני צריך לאותה מטרה:כדי שאוכל להתחבר לאינטרנט שלי בתוך מקלט. האם מישהו התנסה עם הציוד הזה? איך אני מגדיר אותו על הנתב שלי? האם הוא דורש חיבור לחשמל בלבד? האם הוא שווה את המחיר: http://www.amazon.com/gp/product/B004YAYM06?ie=UTF8&tag=wwwetalecouk-21&linkCode=as2&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=B004YAYM06 תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן ברשותי המודם ראוטר הבא: td-w8961nd. לצערי לפני שקניתי אותו לא ביררתי אם הוא תומך 100 מגה (כלומר VDSL) ומסתבר שהוא לא (כמו כל שאר המודמים ראוטר שיש כרגע בארץ). רציתי לשאול אם מישהו פה יודע אם אני אוכל לבטל את אופציית המודם שלו ולהשתמש בו רק כראוטר (אני מקבל מודם בהשאלה מבזק, אני יודע שאפשר להגדיר אותו כראוטר אבל עדיין אני רוצה לדעת אם ניתן להפוך את הראוטר שלי כראוטר בלבד) המצאתי את הלינקים הבאים: http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18393993 - בעיקר בסוף http://www.tp-link.com/en/article/?id=344 - לא הראוטר שלי אבל אותו עיקרון (הממשק שונה לחלוטין) ניסיתי להתעסק קצת בממשק של הראוטר שלי וראיתי שם כמה פונקציות שקשורות לVLAN אבל אני לא בטוח שזה יספיק... מצאת…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קצת רקע לסיפור: ראוטר מדגם D-link 6740u - עבד תקין לחלוטין (מלבד הביפון). כמה ימים לפני יום העצמאות האייפון החליט שהוא לא מתחבר לאפליקציית ה-B-Phone של בזק אצלי בבית. הרמתי טלפון לבזק ולאחר מספר בדיקות אמרו לי להחליף את הראוטר. החלפתי את הראוטר לאותו דגם בדיוק. מכאן הראוטר אומנם מתחבר לביפון, אבל גולש בצורה איטית להחריד. בחיבור ישיר (בכבל) עבד בסדר גמור, בחיבור אלחוטי (WiFi) עבד לאט. המנהל פה בעצמו עשה אצלי כמה בדיקות. כולם (יחד עם בזק) הגיעו למסקנה שהראוטר דפוק. יום שלישי האחרון (שלשום) שוב החליפו לי את הראוטר - שוב לאותו דגם בדיוק. הבעיה נשארה. הראוטר בחיבור ישיר עובד בסדר, בחיבור אלחוטי עובד לאט. בכל המקרים: אותו ראוטר בדיוק, הראוטר עצמו באותו מיקום בדיוק מבחינה פ…
-
- 18 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אז כמו שכתוב בכותרת קצב העלאה של קבצים פשוט מזעזע בין אפס לאחד קילו בייט, אני גולש במהירות של 10 מגה אני מוריד בלי בעיה על מקסימום מהירות בד"כ, אני מחובר דרך בזק+נטויזון, לפני שבועיים התקנתי ווינדוס שבע על המחשב ואז התחלתי לשים לב לבעיה, אבל מצד שני לא הסתכלתי מה היה לי במערכת ההפעלה קודם לכן מבחינת upload, אני משתף קבצים חדשים ומאוד רצויים אז זאת לא נראה לי הבעיה וכן הפורטים בנתב שלי פתוחים כמו שצריך, גם כן ניסיתי בחיבור ישיר בלי הנתב והיה אותו הדבר, מאתר כמו פיירט ביי למשל המצב יותר טוב אבל רחוק מאידיאלי האם זאת יכולה להיות איזשהו חסימה/הגבלה של הספקית שלי?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אהלן, אני גולש כרגע דרך בזק, והנ"ל שכנעו אותי לשדרג (בחינם) ל-20Mbit/sec, כמובן שהם לא טרחו לומר לי שהמודם שברשותי לא תומך במהירות מעל 15Mbit/sec אלא רק אמרו לי שהם רואים שיש לי ראוטר של סיסקו, ושכדאי לי לבדוק אם הוא תומך במהירות הרצויה כי אם לא אצטרך לשדרג לאחד מהדגמים הבאים שברשותם לשוק הפרטי: D-link 6700 או Netgear vvg2000, אמרתי לנציגה שתהיה בטוחה שהראוטר שלי איכותי ממה שהם מציעים ושהוא תומך במהירות של ה-20 ולא תהיה לי שום בעיה איתו, הראוטר אכן תומך בלפחות 54 באלחוט ולא בדקתי את הקווי כי זה לא רלוונטי כרגע. לאחר 3 SMS-ים מבזק המאיימים עלי שאם לא אשדרג המודם שברשותי לכזה התומך ב-20 מגה, ולא מעט שיחות עם הנציגים שהתוודו שלמרות הנסיונות לשכנע אותי לעבור לראוטר שלהם שלא…
-
- 13 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום רכשתי את הראוטר tp-link WR1043ND. חיברתי אותו לנתב נטגייר 2000 שמוגדר כמודם מבזק והגדרתי את ה-TP-LINK אבל משום מה אין לי גישה לאינטרנט לא בצורה חוטית ולא אלחוטית. אשמח אם מישהו יעזור לי בהגדרת הראוטר הנ"ל. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
כבר רוואטר שני ברצף של NETGEAR VVG2000 מבזק (לאחר מעבר לNGN 100) ברגע שמעבירים אותו למצב Bridge (אני מחבר אותו כמודם לאווטר אחר) הוא מתפגר. מנסה להסתנכרן, או שהוא לא מצליח אחרי כמה שניות ומיד עושה ריסט או שהוא מצליח ומיד שניה לאחר מכן עושה גם ריסט. לאחר שינוי ההגדרות הנ"ל שום דבר לא עוזר יותר, לא הארד ריסט, לא עדכון קושחה ולא שום דבר אחר שנסיתי. הדרך היחידה להתעסק איתו היא לנתק את הכבל טלפון שלא יסתנכרן ואז אפשר לעבוד עם הממשק. אבל אי אפשר לחבר אותו לחיבור טלפון. לבזק אין מושג ופשוט אומרים לי להחליף אותו שוב. אין להם בבזק סטור את ה-DLINK ואני לא בטוח אם יש ומודם VDSL בלבד שהוא לא ראווטר אלחוטי. למישהו יש מושג אם יש משהו לעשות עם הראווטר הנוכחי או עצה אחרת? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רקע: ההוטבוקס מחובר לראוטר (dlink 655), הראוטר מחובר לראוטר נוסף (הגדלת טווח בקומה אחרת) ( TL-WR340G TPLINK) מהראוטר השני מחובר בכבל מחשב קצה (HTPC). המחשב לא מזהה את הראוטר, ובראוטר לא נדלקת נורת חיווי על חיבור כבל. כך גם עם 3 כבלים שונים. כאשר חיברתי את המחשב הנייד, הכל עבד כרגיל, וכאשר חיברתי את הראוטר הראשי (DLINK) למחשב ישירות, הכל עבד כרגיל. בין המחשב הנייד למחשב HTPC עם הכבל, יש חיבור. אבל החיבור הרצוי פשוט לא עובד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית ביתית פשוטה (ראוטר 3com). הרשת מחוברת לאינטרנט במהירות 10Mb (בזק + ספק הוטנט). שדרגתי לפני כמה שבועות - והכל היה תקין. במחשב הנייד הותיק שלי (Dell Vostro, בן 4 שנים), החלה הגלישה בשבועיים האחרונים לקרטע, ואני מקבל תוצאות מאוד מוזרות בבדיקת מהירות: -- בבדיקה רגילה - מד המהירות מתחיל מ-5-6Mb, והולך ויורד ככל שהבדיקה מתארכת. לפעמים הבדיקה מסתיימת עם 1Mb, ולפעמים יורדת למספרים נמוכים יותר, ולעיתים גם נתקעת על 0.07 או משהו כזה... -- בבדיקה ללא הספק [דרך 1@1] - אני מקבל תוצאות יציבות ויפות יותר בין 5 ל-9 Mb (משתנה מפעם לפעם). הבעיה היא רק במחשב הזה, בלפטופ 'אורח' שבא לביקור הגלישה הייתה נקייה ובדיקת המהירות הניבה 10.2Mb. בעיה נוספת - כדי לאבחן את התקלה ר…
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
ערב טוב , אני מנסה להכין כבל רשת וזה לא מסתדר לי אני עובד לפי התמונה הזאת .. אני רוצה להכין כבל רשת ישיר , ממודם למחשב וזה לא מצליח ....
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה התחילו לי בעיות עם מתג 8 פורטים של 3COM למתג יש 8 פורטים של GB ונראה שאחרי הרבה זמן בעומס הוא פשוט מוריד את המהירות ברשת לקצב של 1MB בערך, כלומר הכל נתקע וצריך לרסט... למישהו יש המלצה על מתג חדש שתומך בג'יגה? בלי הגבלה של מחיר, עם עדיפות ל 5 פורטים אבל בהחלט אפשר גם 8 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מודם BAUDTEC אשר קיבלתי מבזק. בכוונתי לרכוש נתב DLINK 655 לאור המלצות רבות שקיבלתי. אשמח לדעת, האם ניתן לחבר בין המודם לנתב - כלומר אילו הגדרות מיוחדות יש לבצע ע"מ שיעבדו יחד (היכן מגדירים את החיוג - האם במודם או בנתב). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר פשוט וישן של Edimax וראוטר מודם של D-link 2560U. כרגע הדלינק נמצא בקומה השנייה מחובר לקו הטלפון ואליו מחוברים קווית עוד 3 מחשבים, ובקומה הראשונה יש לי YES TOTAL ויש לי מכשיר כזה של YES שמוציא לי כבל LAN "עם אינטרנט" בקומה הראשונה, בעצם יש שם 2 יציאות, 1 הולכת לYES TOTAL ואחת לקחתי וחיברתי לאדימקס (בראוטרים הרגילים יש כניסה בצבע כחול שבדרך כלל מכניסים לשם מודם, ו4 כניסות צהובות, אז הכנסתי לכחול) בקיצור לא עשיתי כמעט שום הגדרות באדימקס, ויוצא שכשאני מתחבר אליו באלחוטי או חוטי, אני מקבל אינטרנט. אני הולך לקבל עוד ראוטר מודם מחברת בזק, ואני מעוניין שהתפקיד של האדימקס יעבור לתפקיד של הדילינק. הבעיה שבדילינק יש כניסת קו טלפון ולא כניסת LAN, מה עושים? תודה מרא…
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מישהו בכלל הצליח להגיע קרוב ל100? אני מגיע ל65 וגם אצל ההורים של אשתי זה אותו הדבר . בכלל בדקתי באתר של dlink ורשום שם בבירור שה 6740U מגיע עד מהירות 80mbps. זאת לא הטעית הציבור אם אף אחד לא מצליח להגיע ל100 גם אם הוא ירצה? הnetgear מגיע ל100 מגה? להורים של אשתי יש כרגע netgear והם מקבלים 65 בדיוק כמוני והם הרבה יותר קרובים לארון של בזק ממני. אני יודע שבגלל שהנתבים לא תומכים בgbps אז אי אפשר באמת להגיע ל100 אבל האם מישהו הגיע ל90?! . בהוט אני יודע שכולם מגיעים ל102~ . 65 זה הרבה אבל היה יותר הגיוני להגדיר את החבילה כtop 80 או משהו כזה.
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
האם ההוט-בוקס תואם סמארטבוקס של אורנג'? האם תומך ב2 קווי טלפון? (אחד פקס) האם הWIFI יציב ומאפשר חיבור נתב שני כREPEATER ? האם ההוטבוקס יתפקד טוב כנתב קווי כאשר מחובר אליו נתב אלחוטי חיצוני כנקודת גישה ?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר TP-Link 1043ND שמשמש כראוטר ראשי (מתחבר למודם) קניתי ראוטר נוסף של TP-Link דגם 841N כדי להרחיב את הטווח של האינטרנט בקומה העליונה. את הראוטר קניתי לפני כמה ימים אבל עוד לא פתחתי אותו בגלל מס' סיבות, האומנם קראתי באתר של NETCHIEF שעדיף לקנות ראוטר נוסף של אותה חברה שתומך WDS ולעשות גשר אבל כששוחחתי עם התמיכה של TP-LINK הם אמרו לי שהם ניסו את זה והם לא ממליצים כיוון שיהיו לי הרבה ניתוקים. מה אתם אומרים להחזיר את הראוטר הזה ולקנות את ה-801ND שעליו המליצו לי בתמיכה? הבעיה שלי איתו זה שאין לו חיבורים קווים נוספים שאני צריך בקומה העליונה לחיבור של 2 מחשבים בצורה קווית. אם זה חשוב אז הראוטר החדש אמור להתחבר ל-1043ND באמצעות כבל רשת שמחובר לאחת היציאות שלו. תודה לעוז…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני עדיין בדיונים עם בזק לגבי המהירות המקסימלית של הקו אותה אני יכול לקבל. נמאס לי כל פעם לבטל את החייגן בראוטר ולתת לו כתובת סטטית כדי לפנות למודם ולבדוק מהירות סנכרון. יש אפשרות להגדיר נתיב סטטי לרשת של המודם למרות שהנתב מחובר ב-PPPoE?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהגדלתי את המהירות אינטרנט שלי ל-50 מגה השאלתי מבזק מודם VDSL והיום קיבלתי אותו. אחרי שחיברתי אותו לחשמל,לקו הטלפון ולמחשב, המודם לא איפשר גלישה. התקשרתי לבזק ולנציג לא הייתה תשובה אז הוא בדק משהו ועדיין לא היה פתרון אז הוא העביר אותי לשירות לקוחות שם אמרו לי שהם יחזרו אליי עם תשובה מתי יגיע אליי טכנאי. עכשיו דפדפתי קצת באינטרנט ומצאתי שהמודם צריך להיות מוגדר עם השם משתמש הסיסמא של הספק אינטרנט, הבעיה שאני רוצה לגשת להגדרות המודם אני לא יכול. מה יכול לפתור את הבעיה פשוט אין לי עכשיו אינטרנט בבית וכל הבית גולש מאינטרנט שאני משדר מהסוללרי. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
2 מחשבים בבית שלי, שיתפתי את המדפסת ששנינו נוכל להדפיס ממדפסת אחת, מה עוד אפשר לשתף? למה עוזר השיתוף?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-