עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by mega1234,

שלום לכולם, התחדשתי בחיבור 12 מגה עם הוט ונטויזיון 013. כאשר המודם מחובר ישירות ללפטופ בכבל אני בודק בspeedtest ומקבל את משאני אמור לקבל מבחינת מהירות (12M\1000KB) אבל כשאני מחבר את הראוטר ומריץ את אוטו מבחן מהירות אני מקבל תוצאות של 8M\1000KB. למישהו יש מושג למה ? משהו בהגדרות של הנתב אולי ? תודה לעוזרים באשר הם.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by wrecker,

אחרי כמה נסיונות ואף ביטול פיירוול וכל חסימה שהייתה עדיין אני חווה בעיות איטיות בראוטר רציתי לדעת אם זה דגם מוכר כבעייתי ? אני חושש לקנות סתם אחד יקר יותר וזה יעשה אותן בעיות :-\ (למען הסר ספק עדכנתי לקושחה אחרונה)

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by KF,

שלום מדובר על מחשב נייד. פתאום המחשב לא מזהה לי את הרשת הביתית.. השם של הרשת לא מופיע עוד ברשימת הרשתות ככה שאין ביכולתי להתחבר אליה. מה אני עושה כדי להתחבר מחדש לרשת הביתית ? ׁ(WIN7) אשמח לקצת עזרה.

4. שלום לכולם. האם יש אפשרות לחסום משתמש ספציפי מלהשתמש לי ברשת האלחוטית ולהתעלק לי על האינטרנט חוץ מסיסמא? הראוטר שלי הוא D-LINK מדגם dir-615. אשמח לעזרה, זה דיי דחוף וחשוב, תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום. יש לי בבית אינטרנט במהירות 10 מגה. חיברתי אליו ראוטר ואני נמצא ליד הראוטר אבל הוא גולש לי על חצי. בדיקת מהירות עם התשתית ועם הספק ע"י חיבור עם כבל ישירות לראוטר נתן 10 מגה. האם יכול להיות שחיבור אלחוטי איטי כי הראוטר לא מתאים למהירות 10 מגה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by marvje,

בשבועות האחרונים בלתי אפשרי לצפות בסטרים בלי לאגים בין 6 ל 12 בלילה. עכשיו למשל אני צופה ב http://www.twitch.tv/naniwasc2 ואפילו על medium (שזה 480p אאל"ט) יש לאגים פה ושם :'( חבילה 40/3 בזק+הוטנט, הפינגים תקינים. יש אנשים בספקיות אחרות שיכולים לדווח מה המצב אצלם - האם אפשר לצפות על source בלי לאגים ?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אני מתכוון להרשם לאחד מבתי הספר הנ"ל בעתיד הקרוב, יש לי הצעות משנהים, אני יודע ש JOHN BRICE מוסמך על ידי CISCO תעודת ההסמכה ש JOHN BRICE מציע לי הוא - CCNA + לימוד והעשרה של VOIP, WIRELESS, LINUX ועוד ו SELA מוסמך על ידי MICROSOFT תעודות ההסמכה שSELA מציע לי הם: MCSA, MCSE, MCDBA, CCNA, CISSP, EC-CONCILE בתוכנית לימודים שנקראת - מסלול מומחה אבטחה ומנהל מערכות - SecurX זה נראה כמובן שSELA מציע לי הרבה יותר אבל, יש להתחשב בעובדות הבאות: SELA = כפול מהמחיר של JOHN BRICE שזה יוצא כ 30000 ש"ח SELA מסמיך אותי גם לתעודות של CISCO אבל הוא לא מוסמך רשמית על ידי CISCO האם זה עקרוני? ואיזו תעודת לימוד עם בכלל נחשבת יותר, שלמדתי ב JOHN BRICE או SELA? אשמח לתגובות, תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by jackhammer,

שלום לכולם. עברתי כרגע ספק אינטרנט. הייתי על הקו עם הנציג הטכני (של התשתית) ונכנסתי לממש של הראוטר לשנות את היוזר והסיסמה (אני בעצמי עשיתי את השינויים). בדקתי שהאינטרנט עובד וסיימנו שיחה. אחרי 10 דקות פתאום אין לי אינטרנט. פתאום אין לי בכלל רשת אלחוטית... אני רואה בכלל שכל ההגדרות בראוטר השתנו ולא להגדרות הדיפולטיביות של הראוטר אלא להגדרות שמישהו שם. מישהו שינה לי את השם של הרשת האלחוטית ושם סיסמה שמורכבת מהשם שלי עם מספרים... איך יש להם בכלל גישה להגדרות האלה? סיסמת הגישה לממש של הראוטר לא השתנתה. הגדרות הDHCP לא השתנו. הPORT FOWARDING שהגדרתי גם לא השתנו. למישהו יש מידע על מה בדיוק הם עשו שם? איך קרה שההגדרות פתאום השתנו? יש להם איזה LOOP HOLE כזה שנותן להם גישה להגדרו…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by assaf181,

היי! בשעה טובה אני עובר לדירה חדשה ומחפש ספק+תשתית איטרנט. ראיתי שאקספון 018 מציעים את המחיר הכי זול בשוק כרגע - 69 ש"ח לשנה הראשונה לכל המהירויות. מישהו יכול לחוות דעה על השירות שלהם? והאם החיבור אמין ויציב והמהירות מגיעה למה שמשלמים עליו? בנוסף, ראיתי שהם לא מציעים ראוטר אלא צריך לקנות אחד עצמאית - אז איך עובד תהליך ההתקנה? הם מתקינים לי את התשתית ואני רק מחבר אליו את הראוטר? יש הגדרות מסוימות שצריך לעשות בשלב זה? תודה רבה!

10. יש פה טכנאי הוט שיכול לשלוח לי שם משתמש וסיסמא להגדרות הפנימיות? להרים טלפון לתמיכה בכל פעם, זאת טרחה מרובה. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אני רוצה לחבר בשני בתים שונים שלושה מחשבים לאינטרנט. מקרה 1: תשתית של הוט, ספק אינטרנט "ברק" ללא חייגן (הדירה בבאר שבע). האם יש צורך בראוטר בכלל, הבנתי שסוויץ' יעשה לי את העבודה מצוין. במידה וסוויץ' מספיק האם מישהו יכול להגיד לי איך בדיוק לחבר אותו ואם צריך לבצע הגדרות מסויימות על מנת שזה יעבוד חלק. (אין לי צורך ברשת אלחוטית, קווית בלבד). מקרה 2: תשתית של הוט, ספק אינטרנט 012 עם חייגן. במקרה הזה אני צריך גם רשת אלחוטית (B או G). אני חושב לקנות את הראוטר של לינקסיס דגם WRT54GL. אני הולך לעבוד בחדרים יחסית מרוחקים בשתי קומות שונות. האם ראוטר כזה יעשה את העבודה??? במקרה ה 1, במידה וסוויץ' לא מספיק האם אותו ראוטר של לינקסיס יעשה את העבודה??? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by coch,

אהלן בוקר טוב אז נתקלתי בראוטר הזה. אני בשלבי סיום של לאחר שיפוץ הדירה, כולל חדר העבודה\מחשב שלי. בגדול ירדתי מאיזה רעיון הזוי שהיה לי לסלול כבלים ולעשות חיבורים קוויים בלבד בבית וכו' וכו'. לא משנה - החלטתי לרכוש ראוטר. נתקלתי בדגם הזה - VMG1312-B ונראה שהוא מתאים לי מבחינת מראה, זה קודם כל. הבנתי שהוא תומך ואפשרי להשתמש בו על קו בזק של 100 מגה. תקנים של WIFI \ מהירות WIFI \ כמה מכשירים אפשר לחבר ל WIFI, אלו לא דברים שמדברים אליי. מבחינתי שיהיה WIFI במהירות סבירה למכשיר אחד נוסף בבית שמנגן סרטים ( לא 4K ), כנ"ל לגבי 5G וכו'.. זה לא מעניין אותי. מעבר לזה חשוב לי היציבות של החיבור הקווי. מישהו מכיר את הראוטר ויכול לתת …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אוקיי אז ככה קודם כל מה זה DMZ ושנית איך אני מבטל את הרשת האקטיבית האלחוטית של הנתב פשוט כי אני משתמש בכבלים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לפתוח פורטים בראוטר אבל אני לא יודע מה שם המשתמש שלי. הראוטר הוא OVISLINK AIRLIVE WT-2000R בחוברת של הראוטר רשום שהיוזר הוא admin והסיסמא airlive ניסיתי ולא עבד. יכול להיות שהטכנאי שהיה אצלי והגדיר את הראוטר שינה את הסיסמא... איך אני יכול לגלות אותה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Cheif,

שער המניה של בזק קפץ אתמול ב-7.5%, תוך שהחברה מעדכנת את תעריפי השיחות והגלישה. מה בדיוק קורה שם? כל הפרטים - http://www.netcheif.com/blog/?p=2188

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. היי, אני רוצה ליצור אפשרות להתקשרות בין שני המחשבים על מנת להעביר קבצים ולשתף אינטרנט. המודם הוא ALE130 במחשב בעל מערכת הווינדוס 2000 יש כרטיס רשת על בסיס לוח האם 8KDA3J ובמחשב עליו יש ווינדוס 98 יש כרטיס של REALTEK מבוסס על RTL8139D הבנתי שיש לי שתי אפוציות לחיבור 1. עם כבל מוצלב, ואז המחשב הראשי יצטרך לפעול כדי שהשני יכול להתחבר לאינטרנט 2. בעזרת ראוטר שיעבור 24 שעות ויחסוך את פעילות המחשב השאלות הן ככה: 1. איזה ראוטר מומלץ, ומה הציוד הנוסףף שאני צריך? (בהנחה כמובן שאני מעדיף חיבור חוטי, ולא אלחוטי) 2. איזה הגדרות נדרשות בכל אחד מהמחשבים (ניסיתי למצוא ברפרוף בפורום, אבל הרוב מדבר עם XPים למיניהם) תודה רבה, שחר

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום חברים, ברשותי 3 ראוטרים מסוג EDIMAX 6524N ואני מנסה לחבר את שלושתם יחד ע"י ה-WIRELESS שלהם. (הדגם של הFIRMWARE הוא 1.58) הסיבה שאני מנסה לשרשר ביניהם כיוון שיש בבית 3 קומות ולצערי ראוטר אחד בקומת הביניים לא נותן כיסוי לכל הבית, לכן ברצוני לשרשר אותם באלחוטי. ניסיתי להגדיר בראוטר הראשי שהוא יהיה AP-WDS והכנסתי את כל המאקים של שאר הראוטרים אליו והגדרתי אותם כמו שרשום במדריך, אך משום מה זה לא עובד כמו שצריך, אין אינטרנט בראוטרים המרוחקים.... בנוסף ניסיתי להגדיר את הראוטרים השניים בתור REPEATERS וזה עבד אבל יש המון התנתקויות ברשת... אני ממש מתוסכל מכל העניין... מה עוד אני יכול לעשות בכדי שזה יעבוד ויהיה לי כיסוי מלא בכל הבית? תודה רבה,

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום רב: בתקופה האחרונה, יש לי בעיות גלישה למשך כמה דקות כל פעם כאשר אני מפעיל את המחשב או מעיר אותו ממצב שינה (כאשר אני מכבה את המחשב, או מכניס אותו למצב שינה, אני גם מכבה את הרב שקע שאליו מחוברים המודם והנתב, כך שהם לא דולקים כאשר המחשב כבוי). בעקבות הבעיות, חשבתי שהבעייה שלי היא בנתב (TP-Link WR4740N v4), לאחר שתיקון הקושחה בנתב ע"י עדכונה לגרסה המותקנת, פותר את הבעייה למשך זמן קצר. אז החלפתי אותו לנתב חדש מאותו הסוג. לאחר מכן, בנתב החדש (מאותו הדגם בדיוק [TP-Link WR4740N v4]), עדכנתי את הקושחה שלו, לגרסה האחרונה, ואז הבעיות הגלישה של הנתב הישן חזרו. הגעתי למסקנה כי הנתב הישן היה תקין, וכי הבעייה היא בקושחה. ירדתי גרסה אחת אחורה מ-140520 ל-130529. הבעיות נעלמו למשך כמה…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by morben,

שלום יש לי בבית מצלמת wifi ונתב של hot רציתי שתהייה לי גישה מכל מקום למצלמה כדי שאני יכול להסתכל אז הגדרתי port forwarding למצלמה הבעיה היא שכל מי שרוצה יכול להיכנס למצלמה רציתי לדעת עם מישהו יודע איך אני יכול להגדיר סיסמה כדי להיכנס לדף ושלא כל מי שרוצה יכול להיכנס תודה רבה

20. שבת שלום שדרגתי לאחרונה ממהירות 12 מגה ל 30 מגה בהוט אבל אני לא מקבל את המהירות הדרושה. המהירות לא משתפרת בחיבור ישירות למודם. הממוצע שאני מקבל זה בערך 20 ואני אומר ממוצע כי המהירות לא יציבה מבדיקה לבדיקה. יש לי את המודם השחור מדגם אריס והוא מחובר לנתב לינקסיס 160N דיברתי עם הוט וקבעו לי טכנאי רק ליום חמישי וחשבתי לנסות לבדוק אם יש עוד מה לעשות בצד שלי. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by arielzala,

לא מזמן רכשתי את הנתב הנ"ל , והתקנתי אותו ליד המחשב הנייח כאשר המודם בכבלים מחובר אליו ברשת והמחשב הניד באלחוטי. הבעיה שלי היא שהוא נותן לי כל הזמן LOWID באימיול , ולא נותן לי להתחבר לרוב השרתים של ה IRC , למרות שב FORWARDING RULES הגדרתי בתוך SPEICAL AP את הפורטים של האימיול (6662-6672) לפתוח אותם לשני המחשבים , ומה שזה נותן זה שבמחשב הנייח הכול עובד בסדר גמור ואין LOWID ורק בנייד הוא ממשיך לתת את אותן ההערות. חשוב לציין כי הפיירוול של וינדוס מנוטרל במחשב הנייד וכמו כן אין פיירוול אחר שמותקן עליו. באתר של הפתיחת פורטים שמצויין בהודעה הקבועה לא מופיע הנתב הזה ולא מצאתי פיתרון בשום מקום אחר...האתר הזה הוא המפלט האחרון שלי לפני הזמנת טכנאי מחשבים...אודה מאוד למי שיוכל לעזור…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. מה הבדל בין כרטיס של 10/100 ל 100/1000 קודם לפני הכל מה הבדל בינהם? 1. זה ישפר לי את המהירות אינרטנט? 2. זה יעלה את המהירות העלה באינרטנט? 3. עם אני פותח שרת סתם נגיד לMOHAA זה יעלה לי יותר משתמשים שיוכלו להתחבר ללא לאגים?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by OverclockDisaster,

אני מחובר דרך בזק בינלאומי, הראוטר הוא Edimax AR-7084GA בזמן האחרון התחיל להופיע לי בסטטוס של הרשת סימן קיראה צהוב אם ההודעה''the dns server isn't responding'' ואני נאלץ לכבות את המודם מהחשמל כדי שהאנטרנט יהיה שוב זמין. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by evy,

שלום. קניתי לפני שבועיים ראוטר של EDIMAX BR6204 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 הכל טוב ויפה,הכל מותקן. אך הראוטר מתנתק כמעט כל יום. זאת אומרת פעם ביום /יומיים הוא מתנתק.וכדי לסדר את הבעיה אני צריך לנתק אותו ולחבר חזרה לחשמל. כך הוא מתרענן כנראה ופועל שוב חזרה. והתופעה יחסית שכיחה,ואני לא מאמין שזה אמור להיות דבר לגיטימי והגיוני שאני ינתק אותו כל פעם מהחשמל בשביל שיפעל שוב. האם זאת תקלה? אם כן מה אפשר לעשות?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום, יש לי כיום חבילת 30/1.5. כל צרכני האינטרנט שלי מחוברים אלחוטית לנתב 802.11n הבסיסי ביותר של tp-link (דגם כל כך פופולרי שאני מניח שכולכם מכירים..); הקצב המקסימלי שאני חווה כיום עומד על כ-3 מגה-בייט. האם יש טעם לשדרג בעוד כמה שקלים לחודש לחבילת 100/2, או שאני לא אראה שיפור בשל מגבלת הנתב? והיה ויש צורך בנתב משודרג, באיזו הוצאה מדובר? אני לא באמת זקוק לקצב הנוסף, אבל בהתחשב בהפרש העלויות אני עשוי לשדרג. תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.