עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by bennunz,

הי... יש לי ראוטר d-link di524 אלחוטי... ואני מנסה ליצור סיסמא כך שרק חברי הבית יוכלו להכנס... ולא יהיו מסתננים מבחוץ ... הצלחתי לעשות זאת בעבר אבל עכשיו משום מה אני לא מוצא תא הפונקציה הזאת ... עזרה בבקשה תודה לכל העוזרים והמתעניינים.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. היי תצורת הרשת שלי היא כזו- חיבורים פיזיים- NAS + Streamer (הNAS עם כ. רשת 1GIG, הסטרימר לא) + סוג מסוים של מערכת VOIP שנמצאת אצלי בניסוי חיבורים אלחוטיים- שני לפטופים, Wii, שני אייפודים ולפעמים עוד מכשיר או שניים כיום הכל מחובר למודם-ראוטר אלחוטי של בזק ואני מרגיש בבעיות ברשת- הזרמה בין הNAS לSTREAMER כנראה מכבידה על הראוטר ולכן מאיטה את הגלישה באינטרנט, מה שהוביל אותי לחפש ראוטר קצת יותר מוצלח. שקלתי ללכת לסוויץ' של GIGA בלבד וככה לעשות offload לתעבורה הקווית ולפתור את הבעיה, אך אני מעדיף שלא להכניס עוד רכיב לרשת הקיימת- אין לי ארון תקשורת וזה לא אסתטי במיוחד. אחרי ההקדמה הארוכה, לשאלות- 1) האם יש ראוטר "מוכח" (כמו הלינקסיס WRT) התומך בתקן G בלבדאך נותן 1GIG בקווי? 2) ה…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by zg1984,

שלום לכולם, יש לי בעיה שבטח שמעתם עליה בעבר. הראוטר שלי נמצא בממ"ד ולכן בסלון, המרוחק כ-7 מטרים ממנו, הקליטה חלשה והאינטרנט איטי. אני מקבל את תשתית האינטרנט מחברת HOT במהירות של 12 MB והספק הוא בזק בינלאומי (למרות שלא נראה לי שזה רלוונטי). שמעתי על מכשיר בשם AP המשמש כנקודת גישה המתחברת לרשת החשמל בלבד - נדמה לי שקוראים לזה Home Plug. זה הכיוון שאני נוטה אליו. אשמח לאישור מצדכם שהמכשיר הזה אכן יפתור לי את הבעיה, להכוונה למודל/דגם מדוייק שעליו אתם ממליצים (מה זה WDS ואיך לקחת את זה בחשבון?) והכוונה לאתר ממנו ניתן לרכוש מכשיר כזה ללא הוצאה מופרזת (ומבלי להזין את מערכת המיסוי בארץ , האם אתרים כגון E-Bay טובים לטובת כך? בתודה רבה מראש, זיו

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Chamuelm,

אחותי כל הזמן טוענת סרטים במגהוידאו במקום להוריד נורמלי ולראות נורמלי... הבעיה שזה גונב מרוחב הפס יותר מדי בצורה שמרגישים.. יש דרך לחסום משם צפיה? חשבתי אולי דרך הקוקיז - אחרי 72 דקות יש לאתר חסימה אולי יש דרך להאריך את זה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by muam,

שלום, כבר המון זמן שאני חווה בעיות קשות באינטרנט בשימוש שהוא לא גלישה. אני מדבר על כך שאם משתמשים באינטרנט למשהו אחד כמו הורדה, צפייה בסרטון HD וכו', אי אפשר להשתמש באינטרנט והוא נהיה איטי בצורה קשה. בנוסף, בלתי אפשרי לשחק במשחקי רשת, כל פעם שאני נכנס למשחק הPACKET LOSS והPING עולים. בתור צעד ראשון החלפתי כרטיס רשת וראוטר - לא עזר. אפילו עברנו לתשתית בזק - לא עזר. ניסיתי היום את שירות גיימר בנטוויז'ן - לא עזר. מה לדעתכם יכול לעזור ? להתנתק לגמרי מ013 נטוויזן ?? לאיזה ספק לעבור ? תודה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום, אני מחובר על תשתית בזק 10 מגה וספק הוטנט. אני מקבל פינגים של 80ms בארץ לכל שרת שיושב בספקית בזק בינלאומי. על שרתים שיושבים בספקיות אחרות אין בעיה. (מקבל 17ms) האם עוד מישהו נתקל בתופעה? ניסיתי להתקשר לתמיכה של הוטנט אבל אחרי המתנה ממושכת וויתרתי. הם בכלל יכולים לעשות משהו בנדון?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by qwerty1987,

המטרה היא לסנכרן דו-כיוונית באופן אוטו' קבצים בין נייח לנייד, ושהגישה לקבצים תהיה מוגנת ע"י סיסמא. הבנתי ש-FTP זו הדרך הכי טובה לעשות זאת. כיצד אני מבצע את השיתוף בפועל? (לסנכרון אדאג אח"כ) תודה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by pini k,

שלום, בקרוב אני עובר דירה, ושוקל לחבר את הדירה החדשה לבאנדל של אקספון. כאמור, אקספון לא מספקים מודם ועלי להביא אחד אישי. לפי קריאה בפורום הבנתי כי מודם\ראוטר משולב מומלץ הוא הTP-Link TDW9980 ושהמכשיר עדיף על המכשיר שאקספון מציעים בהנחה. בחיבור הנוכחי אני משתמש בראוטר TL-Link WR1043ND (בן ~4 שנים). האם קיימת אפשרות לרכוש רק מודם ולהתחבר? האם זה משתלם ועדיף על ה-9980? תודה, פיני

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by emeister,

שלום לכולם, מאוד אודה על עזרתכם - שרפתי על הבעיה הזו כבר יותר מדי שעות טופולוגית הרשת הביתית: * HD NAS מחובר ל Router בכבל - 100 mbps * ה Router מתקן 802.11n של TPLink * מחשב המחובר לרשת ב Wi-Fi דרך USB (שאמור להיות גם 802.11n, וב windows אכן רושם שמחובר לרשת ב mbps 300) * טלביזיה המחוברת ל Wi-Fi דרך USB (של סמסונג) אני משתמש במחשב כשרת DLNA (serviio) שמוסיף כתוביות לסרטים המאוחסנים ב NAS. אולם, המחשב מקרטע גם כאשר הוא מנגן סרטים ישירות מה NAS וכן כאשר הוא עושה streaming לטלביזיה. על המחשב עצמו לא הצלחתי לזהות צוואר בקבוק - ה CPU, הזכרון, הדיסק והרשת - כולם עם מדדים נמוכים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, אלעד

10. Started by nimrod1,

תהיתי לאחרונה, מה הקצב המקסימלי של רשת אלחוטית שניתן להשיג היום בבית? אני מדבר על משהו סביר וזמין, לא מהירות שתדרוש איזה נתב מטורף שיש רק לצבא ארצות הברית

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. שלום שוב לכולם התחלתי את העבודה אבל נתקלתי בדילמה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי הדילמה שלי היא כזו: 1. האם קונקטורי RJ-45 (זכר בכבל ונקבה (שקע) בקיר) טובים לעבודה / ניתן להתקנה גם על כבל CAT-6? עד איזה קצב ניתן לעבוד עם קונקטורים של RJ-45 כאשר כבל CAT-6 מחובר אליהם/מותקן עליהם? עד 1G? כולל 1G? מעל 1G? כולל 10G? תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי גם אם בחלק מהשאלות ושנה טובה לכולם SKI FARM

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by pc34,

שלום חברים, כבר כמה שבועות שאני משתגע עם הראוטר שלי(tl-wr841n) שפשוט מעביר אינטרנט בצורה מחרידה ( יש קליטת wi fi טובה) לעיתים לא מעביר אינטרנט בכלל לפעמים מעביר אינטרנט ברמה מביכה שמספיקה לטעון דף ביום שלם ולעיתים נדירות אחרי שאני מדליק ומכבה אותו כמה פעמים הוא מעביר אינטרנט בצורה נורמאלית כמובן שכשאני מחבר את המחשב ישירות למודם הכל בסדר .יכול להיות שישנה אפשרות לעשות משהו שיפתור את הבעיה או שהראוטר ז"ל? אם אי אפשר לעשות כלום עם הבעיה הזאת השמח להמלצה על ראוטר בסיסי ואיכותי!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by vmaddog,

מחפש לקנות כ 60 יחידות באורכים קצרים עד מטר וחצי בכמה צבעים (לא אפור) יש המלצה לחנות זולה?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Sharon_B,

שלום לכלם. אני מתעניין בקניית ראוטר משולב מודם חדש. אני לקוח בבזק ובזק בינלאומי וגולש על 10 מגה. ראשית, האם מספיק לי ראוטר שתומך רק ADSL או שאני צריך משהו אחר? עיקר ההתלבטות שלי כרגע היא בן שני ראוטרים: [h=1]TP-Link TD-W8961ND ו Edimax AR-7266WNA[/h][h=1] איזה מהם עדיף? האם יש הבדל בין דגמי ה 150 ל 300 Mbps בפועל בשימוש הביתי? האם יש דגמים אחרים שאני צריך לשקול? האם לא תיהיה בעיה עם גלישה של בזק עם זה?[/h]

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. יש לי בעיה אצל מכר שכל כמה ימים הוא לא מצליח להיכנס לאינטרנט. כשהוא מנסה להתחבר דרך חייגן עם מודם\ראוטר של Aztech הוא מקבל שגיאה 678(ADSL). בכל מקרה, הגעתי אליו לפני שבוע לאחר שגם טכנאים של בזק לא הצליחו לפתור את הבעיה וטענו שהבעיה היא במחשב לאחר שהצליחו להתחבר לאינטרנט עם מחשב נייד משלהם. ניסיתי לחבר את המחשב הנייד שלי וקיבלתי את אותה השגיאה. לכן, החלטתי להיכנס אל הראוטר ולבדוק את ההגדרות שלו. נכנסתי ל- Quick Start וכנסתי שם משתמש וסיסמה נכונים לאחר שאלו היו Default ולחצתי על Connect. למרה הפלא האינטנרט עבד ואף לא היה צורך בחייגן. היום שוב קיבלתי שיחה ממנו ושוב הבעיה קרתה. היום היה אצלם שוב טכנאי של בזק ושוב הוא טען שהבעיה היא במחשב מכיוון שהצליח להתחבר לאינטרנט עם המ…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Cheif,

רשות התקשורת האמריקאית (FCC), שהיא המקבילה למשרד התקשורת הישראלי, החליטה ביום חמישי האחרון על הקצאת תחום תדרים נוסף לתקשורת אלחוטית מסוג Wi-Fi. מידע מפורט בנושא זה נמצא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=831

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. היי, יש ברשותי מחשב נייד של ASUS אבל כל פעם שקליטת ה-Wifi קצת חלשה, אני חווה ניתוקים כל כמה דקות/שניות. עשיתי כמה בדיקות והגעתי למסקנה שכנראה האנטנה של המחשב לא איכותית/פגומה ולכן החלטתי לקנות מתאם רשת חיצוני (USB). יש למישהו המלצה? המחשב מריץ גם לינוקס וגם ווינדוס, לכן אני צריך מתאם שתומך בשניהם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by KrustyTheKlown,

היי מקווה שזה המקום המתאים מחפש מצלמת אבטחה לעסק. ראיתי את ה-DLINK DCS-5020l אבל חשובה לי גם האופציה להקליט. יש המלצה למשהו באותו תקציב פחות או יותר ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי בעיה והיא כזאת יש לי מקלדת חיבור ps2 קניתי מתאם מ-ps2 ל-usb אבל זה כותב לי usb לא מזוהה המתאם תקין בדקתי אותו על משהו אחר אני גם קניתי מתאם מ-usb ל-ps2 אני רציתי לחבר את הכבל של המודם שהוא usb ל-ps2 על ידי מתאם האם שני הדברים האלה אמורים לעבוד בכלל האינטרנט לא עובד בכלל כאשר אני מחבר אותו עם המתאם של usb ל-ps2 האם יש תוכנה לבדיקת ה-usb על הלוח או תוכנה שבודקת האם הלוח תקין או שפשוט לקחת אותו למעבדה ולמה עשיתי את כל זה אני יגיד לכם בגלל שיש לי מסכים כחולים אני הייתי מחובר למודם עם כבל רשת רגיל עכשיו אני הבאתי את המחשב הישן שלי לאחותי והוא במרחק 15 מטר היא מחוברת למודם שלי דרך כבל רשת 15 מטר ואני נידפקתי עם החיבור של usb ואני בטוח שבגלל זה יש לי מסכים כחולי…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. -------------------------------------------------------------------------------- היי לכולם חבר שלי מתכוון להביא לי מחשב פנטוים 3 ,ואני מתכוון להתחבר דרכו לאינטרנט במהירות 1.5 מ"ב.רציתי לשאול האם המעבד משפיע על המהירות של האינטרנט או שאין קשר? כלומר מחשב כמו שלי פנטיום 3 שהוא כבר ישן,יכול להאט את המהירות,או שזה הכל תלוי במודם? בתודה מראש שי

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Rin,

שלום , אני רוצה לקנות ראוטר מחנות KSP שיהיה בו לפחות 2 כניסות רשת , ואפשרות ל WIRELESS כמובן , המטרה הראשית היא שאני יהיה מסוגל להתחבר ללא חייגן , שזה יהיה מחובר 24 שעות אוטומטי ללא צורך בחייגן אני לא יודע איזה לבחור שם.. יש שם מבחר גדול ומחירים בין 120 ל 500 ( האינטרנט שלי הוא NGN אם זה אמור לעזור ) תודה מראש לעוזרים * מה בגלל ההבדל בין המודם של ה 120 ל 500.. מי יקנה את זה .. מה מיוחד בו שהוא כזה יקר? * כשכתוב 150Mbps זה אומר שזה יכול לתמות במהירות של עד 150 MB ?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by aarrek,

שלום, יש לי רכב קיה, עד כה התחברתי ל- WAZE וגלשתי דרך ה HOTSPOT של הטלפון הסלולארי. הזמנתי סים מחברה סלולארית. כעת אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי (דונגל) שישמש גלישה סלולארית ל- WAZE ולחיבור שאר יושבי הרכב. ( שישמש 6 משתמשים לפחות) אשמח להמלצה על מוצר מתאים ומומלץ. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולם ברשותי שני נתבים של בזק האחד DSL225 נתב חדש תומך VDSL השני DGN2200 הגדרתי את הנתב השני כbridge, נתתי לו כתובת IP חדשה בתחום של הראשון וביטלתי DHCP חיברתי את שניהם בכבל (LAN לLAN) והתחלתי לעבוד, בהתחלה עבד הכל מעולה ולאחר כשבוע הפסיק כאילו אין כבל נורה לא דלוקה בשני הנתבים, לא ניתן לגשת אחד לשני וכו בהתחלה חשבתי שהבעיה בכבל החלפתי ראשים השתמשתי בציוד בדיקה הכל תקין, הוא אפילו מחובר ל מכשיר אחר באותה רשת והכל עובד מצוין כרגע הנתבים מחוברים בינהם דרך LAN לחשמל ועובדים תקין מה הבעיה? למה בצורה עקיפה הוא עובד וישירה לא? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שבת שלום שדרגתי לאחרונה ממהירות 12 מגה ל 30 מגה בהוט אבל אני לא מקבל את המהירות הדרושה. המהירות לא משתפרת בחיבור ישירות למודם. הממוצע שאני מקבל זה בערך 20 ואני אומר ממוצע כי המהירות לא יציבה מבדיקה לבדיקה. יש לי את המודם השחור מדגם אריס והוא מחובר לנתב לינקסיס 160N דיברתי עם הוט וקבעו לי טכנאי רק ליום חמישי וחשבתי לנסות לבדוק אם יש עוד מה לעשות בצד שלי. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Hapasan,

אני מנוי בבזק+בזק-בינלאומי ושדרגתי לאחרונה ממהירות 5 מגה ל-15 מגה. אני עובד עם מודם+נתב Simens SL-141 שהוגדר כמודם בלבד, ונתב Linksys WRT160N. הנתב עובד בסיגנל Mixed ובתדר 6. ניסיון לשחק עם ההגדרות האלה הוביל להתנגדות מצד הראוטר/ירידה באיכות החיבור. כשאני בודק מהירות הורדה דרך אתרי בדיקה שונים, אני מקבל מהירות של 15 מגה. לעומת זאת, כשאני מנסה להוריד משרתים של Rapidshare אני מקבל מהירות שעומדת על 1MB/s (כלומר, מהירות שמתאימה ל-8 מגה אאל"ט). זה לא קרה במהירות 5 מגה. במהירות 5 מגה קיבלתי מהירות של 600kb/s דרך שרתי Rapidshare. למישהו יש רעיונות? תודה, הפסען.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים