רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש ניסיון עם המודם הזה? (ניסיון בהגדרות שלו...) אני מנסה להגדיר לו , DDNS שזה Dynamic DNS אני מכניס שם סיסמא שיש לי מ dyndns.org שם משתמש ,וכל מה שצריך , והlog של המודם מראה לי את הדבר הבא: יש לי הרגשה , שאולי בזק "התעסקו" קצת עם ה Firmware , אני מקווה שאני טועה...
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי נתב סיסקו 1841 שמחובר למודם הוט על מנת לקבל את החבילה המתועדפת שיש לי עלי להפעיל חייגן l2tp בבדיקת מהירות הורדת קובץ מאתר ה ISP אני לא מצליח לעבור את ה 8Mb והמעבד של הנתב עומד על 100% האם מדובר במגבלה של הציוד ? או בעיית קונפיגורציה ? מצ"ב ההגדרות הרלוונטיות מול הספק: ip tcp mss 1420 pseudowire-class ISP encapsulation l2tpv2 ip local interface FastEthernet0/1 interface FastEthernet0/1 description WAN interface to ISP ip address dhcp ip nat outside ip virtual-reassembly timeout 5 duplex auto speed auto interface Virtual-PPP1 description L2TP dialer to 014 ip address negotiated ip nat outside ip virtual-reassembly timeout 5 no keepalive no cd…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכלם. אני מתעניין בקניית ראוטר משולב מודם חדש. אני לקוח בבזק ובזק בינלאומי וגולש על 10 מגה. ראשית, האם מספיק לי ראוטר שתומך רק ADSL או שאני צריך משהו אחר? עיקר ההתלבטות שלי כרגע היא בן שני ראוטרים: [h=1]TP-Link TD-W8961ND ו Edimax AR-7266WNA[/h][h=1] איזה מהם עדיף? האם יש הבדל בין דגמי ה 150 ל 300 Mbps בפועל בשימוש הביתי? האם יש דגמים אחרים שאני צריך לשקול? האם לא תיהיה בעיה עם גלישה של בזק עם זה?[/h]
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה אצל מכר שכל כמה ימים הוא לא מצליח להיכנס לאינטרנט. כשהוא מנסה להתחבר דרך חייגן עם מודם\ראוטר של Aztech הוא מקבל שגיאה 678(ADSL). בכל מקרה, הגעתי אליו לפני שבוע לאחר שגם טכנאים של בזק לא הצליחו לפתור את הבעיה וטענו שהבעיה היא במחשב לאחר שהצליחו להתחבר לאינטרנט עם מחשב נייד משלהם. ניסיתי לחבר את המחשב הנייד שלי וקיבלתי את אותה השגיאה. לכן, החלטתי להיכנס אל הראוטר ולבדוק את ההגדרות שלו. נכנסתי ל- Quick Start וכנסתי שם משתמש וסיסמה נכונים לאחר שאלו היו Default ולחצתי על Connect. למרה הפלא האינטנרט עבד ואף לא היה צורך בחייגן. היום שוב קיבלתי שיחה ממנו ושוב הבעיה קרתה. היום היה אצלם שוב טכנאי של בזק ושוב הוא טען שהבעיה היא במחשב מכיוון שהצליח להתחבר לאינטרנט עם המ…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב השאלה שלי היא כזאת אם לספק יש כמות תעבורה מוגבלת לחו"ל האם בארץ התעבורה לא מוגבלת ? או שיש גם הגבלות בתוך הארץ תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שדיברנו על הפיכת ראוטר של בזק ל-AP אבל עכשיו אני רוצה לעשות משהו קצת שונה - יש לי מודם ( מוטורולה סטנדרטי של הוט ) ואני רוצה לחבר אליו את הראוטר שיש לי מבזק ( dlink 2650u ) כך שאקבל חיבור אלחוטי בבית ולא לשלם על זה להוט... מי יכול לעזור ? ??? :s05:
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לדעת האם ישנה אפשרות לחבר מדפסת HP 5610 לרשת ביתית, ע"י חיבור המדפסת למתאם USB 2 Ethernet ודרכו כבל רשת לHub. האם חיבור בצורה הזאת יעבוד ויאפשר למחשבים נוספים בבית שמחוברים דרך הHub לראות את המדפסת ולהדפיס/לסרוק דרכה? *(המדפסת לא מגיעה עם כרטיס רשת מובנה ולכן יש צורך במתאם USB לכרטיס רשת) תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למי שלא יודע\זוכר התעריפים לחבילה שאני רוצה להצטרף אלייה WOW EXTRA הם כאלה : השכרה: התקנה-147 ש"ח חודש ראשון חינם ומחודש שני ואילך 149 ש"ח לחודש קנייה: 99ש"ח- התקנה 129 שקל בחודש 200 דקות שיחה חינם בבזק בשיחה עירונית 480 ש"ח למודם של אלקטל (נדמה לי) אפשר לשלם בתשלומים של 40x12 ואז המודם הופך להיות רכושי הפרטי .... הדילמה היא קשה עזרו לי להחליט
-
היי מקווה שזה המקום המתאים מחפש מצלמת אבטחה לעסק. ראיתי את ה-DLINK DCS-5020l אבל חשובה לי גם האופציה להקליט. יש המלצה למשהו באותו תקציב פחות או יותר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ראוטר של Linksys דגם WRT-1900ACS, קושחה גירסא 1.0.3.177401. בימים האחרונים ה-WiFi לא יציב בכלל, אני מוצא את עצמי פעמים רבות מכה ומדליק את הראוטר וכמעט תמיד זה לשווא. המודם שלי הוא דגם D-Link 6850U, וגם אותו אני מכבה ומדליק (אולי הבעיה היא בו למרות שהוא לא קשור ל-WiFi) אך עדיין זה לשווא. למישהו אולי יש רעיון מה אפשר לעשות? עדכון קושחה (אין לי מושג איך ומאיפה מעדכנים), אולי קושחה אחרת שהיא לא של לינקסיס? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם כרטיסי tp-link במחשב שלי עם וינדוס 7 64bit מותקן עליו. שני הדגמים שבדקתי הם tl-wn951n ו-tl-wn851n. אני מחובר דרך ראוטר TL-WR1043ND שמחובר למודם arris tm602a של הוט - 30 מגה (013 הספקית). הבעיה למעשה היא כשאני מבצע בדיקת מהירות דרך האתר של הוט, 013 אני מקבל מהיריות כמו 80 מגה, 100 מגה ומהיריות לא הגיוניות מהסוג הזה. דרך speedtest.net אני מקבל מהירות נמוכה מ-30 מגה לפעמים גם 10 מגה - 15 מגה, כל פעם משהו אחר, לא אחיד. גם בבדיקת מהירות של שניהן זה כאילו מתחיל לבדוק ואז זה כזה "קופץ" למהירות גבוהה לקראת סוף הבדיקת מהירות ונותן דברים מוזרים. מבחינת הורדה אני מוריד את הקבצים לבדיקת מהירות והמהירות הורדה מגיעה ל-1.5 מגה לשנייה בערך. הקליטה לפי הכלי של ו…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתם חייבים יציאות רשת נוספות אבל אין בנמצא שקע חשמל אליו תוכלו לחבר את הסוויץ'. מה עושים? קוראים את הפוסט הבא ורואים שיש פתרון קל ופשוט. http://www.netcheif.com/blog/?p=5184
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי 2.5 מגה והוא מוריד לי על 50 במקום 300 מה זה יכול להיות ?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קונה לפטופ חדש, ומעוניין שיהיה לי זמינות קבועה של אינטרנט (למקרה שאין WiFi) יש לי 2 אופציות: אופציה 1: להתחבר ל-Nokia E71 שלי עם Nokia PC Suite דרך USB/Bluetooth, ודרכו לגלוש באינטרנט. אופציה 2: להוסיף 500 ש"ח ולרכוש מודם 3G ללפטופ, ואז להתקין בפנים סים נוסף (מה העלות של סים נוסף בסלקום?) האם יש הבדלים מבחינת המהירות? האם יש שיקולים אחרים לכאן ולכאן?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של 3com (מחובר לאינטרנט של הכבלים), וממנו יוצאים ארבעה חיבורים ל: 1. המחשב שלי (WinXP). 2. מחשב הורדות (WinXP). 3. מחשב נוסף (WinXP). 4. מדפסת. הבעיה שלי היא שהראוטר מוגבלת למהירות 100mbit/sec, אך אני צריך מהירות העברה גדולה יותר בין המחשב שלי, למחשב ההורדות. אפשרות אחת לפתור את הבעיה, היא לקנות ראוטר של Gigabit, אבל המחירים בשמיים. אפשרות נוספת, יותר פרקטית כלכלית, היא לעבור לחיבור ללא חייגן, ולקנות מתג של Gigabit, לדוגמא זה: http://www.meganet-pc.co.il/Product.aspx?ProductID=150 ולחבר אותו במקום הראוטר של 3com. האם זה אפשרי ?, אני פשוט לא מבין מה מתג מסוגל לעשות, האם הוא מסוגל לקחת אינטרנט מחיבור ללא חייגן, ולפצל אותו למספר מחשבים, ולתת לכל מחשב כתובת IP נ…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מאוד אודה על עזרתכם - שרפתי על הבעיה הזו כבר יותר מדי שעות טופולוגית הרשת הביתית: * HD NAS מחובר ל Router בכבל - 100 mbps * ה Router מתקן 802.11n של TPLink * מחשב המחובר לרשת ב Wi-Fi דרך USB (שאמור להיות גם 802.11n, וב windows אכן רושם שמחובר לרשת ב mbps 300) * טלביזיה המחוברת ל Wi-Fi דרך USB (של סמסונג) אני משתמש במחשב כשרת DLNA (serviio) שמוסיף כתוביות לסרטים המאוחסנים ב NAS. אולם, המחשב מקרטע גם כאשר הוא מנגן סרטים ישירות מה NAS וכן כאשר הוא עושה streaming לטלביזיה. על המחשב עצמו לא הצלחתי לזהות צוואר בקבוק - ה CPU, הזכרון, הדיסק והרשת - כולם עם מדדים נמוכים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, אלעד
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
"עד סוף 2014 נשיק חצי ג'יגה" מנכ"ל HOT אילן צחי, אמר במסיבת עיתונאים שערכה החברה: "עד סוף 2014 נשיק חצי ג'יגה (500 מגה). זה צעד משמעותי להראות שאנחנו רציניים בהיקף העבודה שלנו ובהיקף ההשקעה בתשתיות.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4518710,00.html
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעיה רצינית למדי היתי אומר, מהירות השליחה שהספקיות נותנים לנו בארץ הזאת ! אני יושב על 750\96 וההורדה מספיקה לי מעל ומעבר. אם היתי לוקח הורדה יותר מזה היתי מטביע תקשיח בשטויות וטובע בעצמי בזה. אבל השליחה מה זה השליחה הזאת זה בושה וחרפה לארץ. אני הורדתי איזה סרט יפני, ובמקרה הוא ירד מממישו שגר ביפן, והיפנים האלה מתקדמים מאיתנו וכמו שהרבה יודעים לפני כל העולם בשלב 1 בתשתית הסלולארית וכנירא גם אינטרנט, הוא שלח לי בקצב של 60 BYTE שזה 480 BIT אם לדבר במושג שבו הספקיות שלנו מדברות. החיבור הכי מהיר שיש בארץ 3MB בא עם מהירות שליחה 150KB מה זה 150 19 BYTE בשביל 500 שח'. הורדתי קובץ ממישו בארה'ב טקסס קיבלתי מ אדם 1 קצב 30 יציב. בזמן שאני יכול לשלוח 12 מקסימום. ואם אני חולק 12 או 1…
-
שלום פורום יקר, לפני כמה ימים החלטתי לבדוק בעצמי את הtrace route שהמחשב שלי מבצע כאשר הוא פונה לשרת של משחק אינטרנט בשם FFXIV. לאחר שלהרגשתי יש lag מסויים ולעיתים "freezeים" של שניות בודדות. להלן הtrace המלא לשרת המשחק בקנדה (199.91.189.30) Tracing route to 199.91.189.30 over a maximum of 30 hops 1 <1 ms <1 ms <1 ms ---.---.---.--- 2 8 ms 7 ms 7 ms 10.251.160.1 3 * * * Request timed out. 4 13 ms 13 ms 11 ms bzq-115-189-145.static.bezeqint.net [192.115.189.145] 5 12 ms 13 ms 13 ms bzq-219-189-189.cablep.bezeqint.net [62.219.189.189] 6 13 ms 13 ms 13 ms bzq-219-189-94.cablep.bezeqint.net [62.219.189.94] 7 86 ms 82 ms 86 ms 213.242.116.29 8 152 ms 151 ms 15…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה כבר כמה חודשים טובים של קליטה מועטה דרך האינטרנט האלחוטי, אז בדקתי קצת באינטרנט והחלטתי שאני חייב לבנות אחד כזה. קראתי תמדריך: http://linmagazine.co.il/hacking/guysoft/cantenna יש לי כ.רשת אלחוטי: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1440 לפי המדריכים צריך חיבור מיוחד ( Type-N Female ) שאני לא יודע ממש איפה למצוא אחד כזה, אני גר ברעננה ואין כאן חנויות אלקטרוניקה לפי מיטב ידיעתי. אני גם הרי צריך כבל שיחבר בין הכ.רשת לחיבור המיוחד הזה שמתחבר לפחית שימורים. מצאתי תכבל הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13226&catid=1823 מה אתם אומרים הוא מתאים? הבנתי שצריך גם להלחים נחושת לחיבור שבתוך הפחית, לא הבנתי בדיוק מה זה הנחושת הזאת אולי תוכל…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הראוטר של D-LINK שירת אותי כראוי כבר כמה שנים, והוא מראה סימנים של גסיסה. (מדי פעם הוא נתקע) ניסיתי לשדרג את הקושחה ל: Firmware Version: 1.30WW אבל זה לא פתר את הבעיה, ואולי החמיר אותה. הראוטר מחובר ל-4 מחשבים בצורה קווית, ועוד 3-4 אלחוטיים. סה"כ הייתי דיי מרוצה מהראוטר, אבל, כאמור, הוא מסיים את החייו. השאלה, האם יש ראוטר ראוי שיכול להתמודד עם רשת עמוסה כזאת? האם יש ראוטר שמסוגל להתחבר ליותר מ-4 מחשבים במקביל ברשת הקווית? האם יש לאן להתקדם מראוטר כזה, או שעדיף לי לקנות כזה חדש? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי שתי מחשבים שמחוברים דרך מודם שהגדרתי כראוטר וסוויצ', אינטרנט יש בשתיהם. אני מנסה להגדיר שיתוף מדפסת בין שתי מחשבים, אחד עם XP השני ויסטה, הכנסתי את שתיהם לאותה workgroup, יש פינג בניהם (יש לשתיהם כתובת IP סטאטית) אבל המחשבים לא רואים זה את זה בקבוצת עבודה או ב/cumputername מה לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שבטח שמעתם עליה בעבר. הראוטר שלי נמצא בממ"ד ולכן בסלון, המרוחק כ-7 מטרים ממנו, הקליטה חלשה והאינטרנט איטי. אני מקבל את תשתית האינטרנט מחברת HOT במהירות של 12 MB והספק הוא בזק בינלאומי (למרות שלא נראה לי שזה רלוונטי). שמעתי על מכשיר בשם AP המשמש כנקודת גישה המתחברת לרשת החשמל בלבד - נדמה לי שקוראים לזה Home Plug. זה הכיוון שאני נוטה אליו. אשמח לאישור מצדכם שהמכשיר הזה אכן יפתור לי את הבעיה, להכוונה למודל/דגם מדוייק שעליו אתם ממליצים (מה זה WDS ואיך לקחת את זה בחשבון?) והכוונה לאתר ממנו ניתן לרכוש מכשיר כזה ללא הוצאה מופרזת (ומבלי להזין את מערכת המיסוי בארץ , האם אתרים כגון E-Bay טובים לטובת כך? בתודה רבה מראש, זיו
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבאתי אותו לא מזמן לפני שבוע וכבר יש הרבה הרבה ניתוקים ואתחולים בראוטר כאילו אני עכשיו גולש עוד 2 דקות אין אינטרנט ועוד 5 דקות יש אינטרנט וזה מעצבן אותי . אני חושב שצריך לעדכן את הראוטר . ראיתי שבאתר פיקוק מחשבים יש את את הגרסה של 1.58 אבל לי יש את ה 1.62 אז הלכתי לאתר העולמי וראיתי שיש את ה V1.76 וגם יש את ה 1.76 איזה מהן להתקין אם צריך ? וראיתי ששם הקובצ בא בקובצ ZIP צריך להוציא את הקובצ שבתוכו כדי לעדכן או לא ? האם אתם חושבים שצריך לעדכן או לא ? אתם חושבים שהבעיה תיפתר ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב נייד של ASUS אבל כל פעם שקליטת ה-Wifi קצת חלשה, אני חווה ניתוקים כל כמה דקות/שניות. עשיתי כמה בדיקות והגעתי למסקנה שכנראה האנטנה של המחשב לא איכותית/פגומה ולכן החלטתי לקנות מתאם רשת חיצוני (USB). יש למישהו המלצה? המחשב מריץ גם לינוקס וגם ווינדוס, לכן אני צריך מתאם שתומך בשניהם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-