עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by QQQ,

כרגע אצלנו בבית משתמשים באינטרנט 1.5M של בזק, שמפוצל עם ראוטר לשלושה מחשבים. הבעיה היא, כשאני מוריד עם תוכנת BITTORRENT וגם הורדות HTTP לפעמים, כל רוחב הפס "נשאב" והאינטרנט אצל שני המחשבים האחרים פשוט זוחל. האם הבעיה תיעלם אם אני אשדרג לאינטרנט מהיר יותר, נניח 4M? ואם לא, האם יש פתרון אחר מאשר לקנות עוד תשתית + ספק נוספים? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. מישהו יכול פה לעזור לי לקנפג ראוטר של 3com דגם 3CRWER100-75 עם אימיול? אני כרגע עברתי מחיבור עם חייגן בכבלים לחיבור ללא חייגן ועכשיו אני יכול להתחבר דרך הראוטר לאינטרנט עם IP דינאמי. הבעיה היא שאימיול מסרב להתחבר לשרתים שלו בפורטים 4662 ו-4672 וניסתי לפתוח אותם בראוטר אבל זה לא עוזר.. מישהו יכול לעזור? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by dids22,

תודה [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום, יש לי ראוטר אלחוטי של 3com דגם OfficeConnect Wireless 54Mbps 11g Cable/DSL Router Version 1.2.0 מאז שקניתי אותו יש לי בעיות עם אימיול וביטורנט, ניסיתי לפתוח פורטים בהגדרות של הראוטר וזה לא עוזר שום דבר לא משתנה בימים האחרונים ירדה לי המהירות הורדה וגם אני לא יכול בכלל להתחבר לווינדוס לייב מסנג'ר בטענה שיש לי בעיות עם החיבור פרוקסי רציתי לבטל את כל הפיירוול המיותר הזה של הראוטר אבל אני לא מצליח ולא מבין איך לבטל אותו מרוב כל הסוגים של הפיירוולים שיש פה בהגדרות של הראוטר. אשמח אם מישהו יעזור לי לבטל את הפיירוול ולהתגבר על הבעיות האלה. שאלה נוספת היא האם אפשר להגדיר ססמא לחיבור לרשת האלחוטית? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by zabal12,

שלום , אני משתמש רוטאר מסוג TP -LINK TL-WDR4300 בימים האחרונים אני חווה תקלות בגלישה ב-WIFI איטיות /אין אינטרנט כלל . בבדקית מהירות ב -WIFI אני מגיע ל 20 מגה . בבדיקת מהירות ממחשב נייח שמחובר בכבל ETHERNET אני מגיע ל40 (המהירות שאני אמור לקבל). איך לאבחן את התקלה ?

6. שלום לכולם, אני מחובר לתשתית הוט 100MB ועד שלשום הייתי מנוי של ספקית האינטרנט הוטנט לפני זה לא היו לי שום בעיות מיוחדות עם האינטרנט בשבוע האחרון התחלתי לחוות קפיצות פינג מטורפות בעיקר במשחקי רשת(בכולם) ואני משחק לא מעט הרצתי בדיקות CMD שאכן מאמתות את הבעיה הן לשרתים בארץ והן לשרתים בחול כפי שתוכלו לראות בתמונות החלטתי לעבור לספקית בזקבינאלומי בעקבות המלצות ובדיקות שערכתי שייתכן וישנה בעיה בספקית פינג לשרתי גוגל DE ולוואלה ישראל אך להפתעתי גם לאחר המעבר לבזקבינאלומי קפיצות הפינג ממשיכות כרגיל התחלתי להתמקד יותר בבעיה וגיליתי שהדבר קורה בכלל המחשבים אשר מחוברים לרשת בצורה אלחוטית אך לא קורה במחשבים שמחוברים בצורה חוטית חשוב לציין כי החלפתי מס' כרטיסי רשת אלחוטת…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שבת שלום שדרגתי לאחרונה ממהירות 12 מגה ל 30 מגה בהוט אבל אני לא מקבל את המהירות הדרושה. המהירות לא משתפרת בחיבור ישירות למודם. הממוצע שאני מקבל זה בערך 20 ואני אומר ממוצע כי המהירות לא יציבה מבדיקה לבדיקה. יש לי את המודם השחור מדגם אריס והוא מחובר לנתב לינקסיס 160N דיברתי עם הוט וקבעו לי טכנאי רק ליום חמישי וחשבתי לנסות לבדוק אם יש עוד מה לעשות בצד שלי. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום חברים, ברשותי 3 ראוטרים מסוג EDIMAX 6524N ואני מנסה לחבר את שלושתם יחד ע"י ה-WIRELESS שלהם. (הדגם של הFIRMWARE הוא 1.58) הסיבה שאני מנסה לשרשר ביניהם כיוון שיש בבית 3 קומות ולצערי ראוטר אחד בקומת הביניים לא נותן כיסוי לכל הבית, לכן ברצוני לשרשר אותם באלחוטי. ניסיתי להגדיר בראוטר הראשי שהוא יהיה AP-WDS והכנסתי את כל המאקים של שאר הראוטרים אליו והגדרתי אותם כמו שרשום במדריך, אך משום מה זה לא עובד כמו שצריך, אין אינטרנט בראוטרים המרוחקים.... בנוסף ניסיתי להגדיר את הראוטרים השניים בתור REPEATERS וזה עבד אבל יש המון התנתקויות ברשת... אני ממש מתוסכל מכל העניין... מה עוד אני יכול לעשות בכדי שזה יעבוד ויהיה לי כיסוי מלא בכל הבית? תודה רבה,

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by ronoz,

שלום, אני זקוק לראוטר שיאפשר לי את הפעולות הבאות: 1. חיבור שתי רשתות WAN, אחת אינטרנט והשניה רשת ארגונית (מרוחקת) שאינה מחוברת לאינטרנט 2. ביצוע ROUTE של כתובות IP מסויימות לרשת הארגונית 3. חיבור VPN מרחוק לראוטר (דרך האינטרנט) שיאפשר גישה לרשת הארגונית 4. שליטה עד כמה שניתן בגישה של המחשבים ברשת הפנימית לרשתות השונות אשמח לקבל הצעות למכשירים שיכולים להתאים... מה דעתכם על Cisco RV042G ? האם הוא מתאים לצרכים שכתבתי?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. שלום וערב טוב, רציתי לדעת איך להפעיל ולהגדיר את שירות ה-QOS בנתב DSL-2650U הסטנדרטי של בזק בינלאומי. מה שקורה זה שבביתי יש 4 מחשבים שמתחברים לאינטרנט של 2 מגה, וכל הזמן אחד מהמחשבים צורך הרבה רוחב פס (כנראה להורדות) רציתי לדעת איך אפשר להגדיר את הנתב כך שכל מחשב יקבל את אותו החלק מהנתב, או לחלופין להגביל את אחד מהמחשבים ברוחב הפס להורדה שהוא מקבל. ההגדרות שבתוך הנתב תחת QOS פשוט לא מובנות ואני לא יודע איך עושים את זה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by mega1234,

שלום לכולם, התחדשתי בחיבור 12 מגה עם הוט ונטויזיון 013. כאשר המודם מחובר ישירות ללפטופ בכבל אני בודק בspeedtest ומקבל את משאני אמור לקבל מבחינת מהירות (12M\1000KB) אבל כשאני מחבר את הראוטר ומריץ את אוטו מבחן מהירות אני מקבל תוצאות של 8M\1000KB. למישהו יש מושג למה ? משהו בהגדרות של הנתב אולי ? תודה לעוזרים באשר הם.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. נניח ויש לי בית/דירה, האם עדיף שני ראוטרים בינוניים שיעלו ביחד 500 ש"ח או שעדיף ראוטר בודד שיעלה 500 ש"ח אבל מן הסתם יהיה יותר טוב. הכוונה מבחינת כיסוי השטח, מהירות ויציבות. כמובן ששני הראוטרים מחוברים קווית.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. ניתוק IP מסוים דרך הראוטר, איך אפשרי ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אני רוצה לחבר בשני בתים שונים שלושה מחשבים לאינטרנט. מקרה 1: תשתית של הוט, ספק אינטרנט "ברק" ללא חייגן (הדירה בבאר שבע). האם יש צורך בראוטר בכלל, הבנתי שסוויץ' יעשה לי את העבודה מצוין. במידה וסוויץ' מספיק האם מישהו יכול להגיד לי איך בדיוק לחבר אותו ואם צריך לבצע הגדרות מסויימות על מנת שזה יעבוד חלק. (אין לי צורך ברשת אלחוטית, קווית בלבד). מקרה 2: תשתית של הוט, ספק אינטרנט 012 עם חייגן. במקרה הזה אני צריך גם רשת אלחוטית (B או G). אני חושב לקנות את הראוטר של לינקסיס דגם WRT54GL. אני הולך לעבוד בחדרים יחסית מרוחקים בשתי קומות שונות. האם ראוטר כזה יעשה את העבודה??? במקרה ה 1, במידה וסוויץ' לא מספיק האם אותו ראוטר של לינקסיס יעשה את העבודה??? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by yosi-m,

איך אני עושה שיתוף אינטרנט ברשת בין שני מחשבים ?? במחשב עם האינטרנט (מודם) מורץ WIN2000 המחשב השני WIN98 בבקשה תעזרו לי !!!!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום יש לי כבלים, נטוויז'ן 750K בעבר היה לי פינג Joint 350 עכשיו יש לי 120 בממוצע האם נטוויז'ן שיפרו את הפס שלהם לחול?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by evy,

שלום. קניתי לפני שבועיים ראוטר של EDIMAX BR6204 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 הכל טוב ויפה,הכל מותקן. אך הראוטר מתנתק כמעט כל יום. זאת אומרת פעם ביום /יומיים הוא מתנתק.וכדי לסדר את הבעיה אני צריך לנתק אותו ולחבר חזרה לחשמל. כך הוא מתרענן כנראה ופועל שוב חזרה. והתופעה יחסית שכיחה,ואני לא מאמין שזה אמור להיות דבר לגיטימי והגיוני שאני ינתק אותו כל פעם מהחשמל בשביל שיפעל שוב. האם זאת תקלה? אם כן מה אפשר לעשות?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Nachum987,

שלום לכולם, אני מחפש ראוטר שיתאים לשימוש של 100Mbps בבזק/הוט. הראוטר נמצא בממ"ד ויחובר בכבל למחשב נייח, ישמש גם ל-2 מחשבים ניידים וכמובן גם לפלאפונים. אני מחפש ראוטר אמין, שיעבוד גם בטכנולוגיית VDSL, בעל יכולת שידור חזקה, עם הצפנה, שיעבוד היטב עם תוכנות שיתוף כגון טורנט. את הראוטר ניתן לרכוש גם בחו"ל. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Cheif,

שער המניה של בזק קפץ אתמול ב-7.5%, תוך שהחברה מעדכנת את תעריפי השיחות והגלישה. מה בדיוק קורה שם? כל הפרטים - http://www.netcheif.com/blog/?p=2188

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Ev,

שלום, אני מעוניין לרכוש מתאם HOMEPLUG שיחבר בין המחשב והטלויזיה (ז"א צריך מספיק רוחב סרט ל-HD) יש המלצות? הלכתי לאיבוד עם כל הקצבים ה-"אפקטיביים" ...

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. יש פה טכנאי הוט שיכול לשלוח לי שם משתמש וסיסמא להגדרות הפנימיות? להרים טלפון לתמיכה בכל פעם, זאת טרחה מרובה. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום, יש לי היום חיבור בזק + ספק הוטנט שאני מרוצה מהם אבל יוצא לי ייקר ביחס למחירים החדשים לאחר הרפורמה. במידה ואני עובר עכשיו לתשתית+ספק בטריפל סי (55 ש"ח) ואני לא מרוצה מהספק, אני יכול לקנות בנוסף מנוי אצל הוטנט (20 ש"ח) ולקנפג אותו בנתב וזה יעבוד? ואז יהיה לי "תשתית" טריפל סי + ספק הוטנט. אודה לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by liorrrb1991,

היי, אז קצת רקע לבעיה: יש לי בית גדול עם 2 מחשבים בשני הקצוות של הבית ומצלמות IP מפוזרות בכל הקצוות שלו. חוץ מהמחשב שלי שצמוד לראוטר כל שאר המחשבים/מצלמות מחוברים אליו באלחוטי. יש לי מודם/ראוטר של בזק בינלאומי (נקרא Private Box) שכרגע מספק תקשורת אלחוטית לכל המכשירים בבית. בגלל שהראוטר שלי מתקשה להגיע לקצה השני של הבית אני מעוניין לקנות access point. אני מתכנן למקם אותו באמצע או בקצה השני של הבית. יש לי כבל רשת שיוצא מהראוטר ועובר דרך הקירות עד לאמצע הבית כך שאוכל לחבר אותו בכבל באמצע הבית או לשים אותו בצד השני של הבית ולקנפג אותו שיקלוט את הרשת האלחוטית וישדר אותה מחדש. אשמח להמלצה ל-access point טוב למטרה שלי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. היי, אז ככה, אצלי בבית קיים מודם אלחוטי של בזק N600 ובנוסף מודם VOIP יעודי של 012. כיום המודם VOIP נפטר אחרי עבודה של למעלה מ10 שנים. אני רוצה להשתמש בפונקציית VOIP של המודם האלחוטי של בזק ולנצל אותו. בזק לא רוצים לתת תמיכה מאחר ואני לקוח של 012, ו012 לא יכולים לתת תמיכה למודם אלחוטי של בזק. להסרת הספק, אם אני אפנה ל012 ואבקש מודם חדש הם יתנו לי מודם אלחוטי חדש עם פונקציית VOIP בתוספת תשלום חודשית של 10ש"ח. וזה מיותר כי יש לי אחד כזה של בזק. אם אני אפנה לבזק ואעבור אליהם אז אני אשלם יותר על קו טלפון ביתי על בסיס אינטרנט ממה שאני משלם ל012. אני יכול לרכוש מודם VOIP יעודי חדש אבל אני קודם רוצה לבדוק אם אני יכול להשתמש במכשיר…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם. אני מנוי בבזק ל-100MB אינטרנט ספק בזק בינלאומי... ראיתי וקראתי הרבה בפורומים המלצות אבל לא הגעתי למסקנה סופית... איזה ראוטר מודם VDSL הכי טוב לקנות?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים