עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by e-jay,

האם עוד מישהו חווה איטיות מחרידה בהורדת קבצים משרתים בחו"ל לדוגמה? מיקרוסופט אדובי קורל אנבידה לא עובר ת30K

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by yotamoo,

אני מנוי של yes. האם אני אוכל בעתיד להתחבר לאינטרנט מהיר של ערוצי זהב בלי להתנתק מ-yes? ועוד משהו - כאשר מתחברים לאינטרנט כבלים משלמים, למשל, גם לחברת הכבלים וגם לספק כלשהו, כמו שבאיי.די.אס.אל משלמים לבזק ול-012(למשל...)? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. עד לפני כמה ימים לא הייתה לי בעיה להיכנס לאתר fiverr. מלפני מספר ימים אני לא מצליח להיכנס (IE,FireFox,Chrome אני כן מצליח להיכנס רק כשאני מתחבר דרך הראוטר של שכנים שלי. למה זה קורה ואיך מתקנים את זה?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אתם חייבים יציאות רשת נוספות אבל אין בנמצא שקע חשמל אליו תוכלו לחבר את הסוויץ'. מה עושים? קוראים את הפוסט הבא ורואים שיש פתרון קל ופשוט. http://www.netcheif.com/blog/?p=5184

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני משתמש בזה עם גיבוי דרופבוקס אני לא רוצה שיהיה מצבים ש: 1. לא יהיה ניתן להשתמש בקובץ גיבוי לשחזור. 2. שלא יהיה ניתן למצוא את הגיבוי בכלל. כבר קרו מקרים עם תוספים אחרים

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Ni-Knight,

שלום לכולם, לאחרונה עברנו לטריפל סי (ספק + תשתית). מאז יום המעבר אני מרגיש כאילו יש לי הגבלה על מהירות ההורדה שמתבטאת במיוחד בשימוש ב-PT, זה נראה כאילו זה מוגבל ל-100 Kbps. בדקתי ע"י חיבור לאינטרנט של הטלפון ואכן ההורדה לאותו פרק הייתה מהירה בהרבה. האם מישהו נתקל בתופעה דומה ??

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by liorrrb1991,

היי, אז קצת רקע לבעיה: יש לי בית גדול עם 2 מחשבים בשני הקצוות של הבית ומצלמות IP מפוזרות בכל הקצוות שלו. חוץ מהמחשב שלי שצמוד לראוטר כל שאר המחשבים/מצלמות מחוברים אליו באלחוטי. יש לי מודם/ראוטר של בזק בינלאומי (נקרא Private Box) שכרגע מספק תקשורת אלחוטית לכל המכשירים בבית. בגלל שהראוטר שלי מתקשה להגיע לקצה השני של הבית אני מעוניין לקנות access point. אני מתכנן למקם אותו באמצע או בקצה השני של הבית. יש לי כבל רשת שיוצא מהראוטר ועובר דרך הקירות עד לאמצע הבית כך שאוכל לחבר אותו בכבל באמצע הבית או לשים אותו בצד השני של הבית ולקנפג אותו שיקלוט את הרשת האלחוטית וישדר אותה מחדש. אשמח להמלצה ל-access point טוב למטרה שלי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Av1vftp,

היי, כבר שבועיים שאני בשיחות טלפון יומיומיות עם הוט - הם מבחינתם טוענים שלא רואים שום תקלה (מבחינתם = נציגי שירות שונים שלא מעבירים אותי לשום אדם מומחה). החליפו לי הוטבוקס + כבלים, שלחו אליי טכנאי (שרק הגיע, החליף מגבר והלך מבלי לראות אפילו את התקלה) וכלום לא עזר. אחרי הטכנאי העוצמות רק עלו, ועכשיו יש הרבה יותר פאקט לוס של 100% באופן יותר תכוף (כל 5 דקות בערך למשך 4-5 שניות) יש לי בבית רק תשתית של הוט, אז אין לי ברירה להיות תקוע איתם. מה אפשר לעשות? עצות?

9. הציעו לי מבזק מודם ראוטר אלחוטי אני רוצה לחבר אותו לראוטר הקיים שלי בכל רשת האם המכשיר הנ"ל יכול לשמש רק כ-AP?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by רמי אשכנזי,

שאני מנסה להרשם לאתר אינטרנט מסויים במחשב דרך הפייסבוק, אני מקבל הודעה שהחשבון שלי עדיין לא מקושר לאתר ורשום שם גם שזאת תקלה מספר 6. אז מה אומרת התקלה הזאת?

11. Started by biodome,

לפני איזה שנה ומשהו קניתי כמה מוצרים של D-Link לרשת אלחוטית בתקן 802.11a מחו"ל.. הבעיה שהחדר שלי במרתף כנראה בנוי כמו מקלט אטומי, והרשת לא עבדה על הצד הטוב ביותר.. אבל לא משנה, כי כבר העברתי כבל ethernet דרך הקיר בסוף. אז עכשיו אני חושב מה אני כבר אעשה עם המוצרים האלחוטיים שיש לי.. ואז חשבתי, אבא שלי כל הזמן צריך לנתק את הטלפון בשביל לחבר את המחשב הנייד שלו למודם ולקבל חיבור איטי. בו נצ'פר אותו ונרכיב לו רשת אלחוטית לאינטרנט מהיר שיהיה לו חיים קלים. הרכיבים שיש לי: D-Link DWL-5000AP 5Ghz Access Point - http://www.dlink.com/products/?pid=29 D-Link DWL-A650 5Ghz PCMCIA card - http://www.dlink.com/products/?pid=32 הרכיבים מסוגלים לתקשר ביניהם ב-72mbps ב-turbo mode.…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. איך אני בדיוק יכול להזיז עכבר וכד' במחשב נייד שמחובר למחשב הנייח שלי ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by furyanaor,

היי, לאחרונה התעניינתי בNAS וגיליתי כמה תכונות שליליות. אז התחלתי לחשוב יצירתי בכיוונים אלטרנטיביים =] נזכרתי שהממיר של הוט בסלון הוא גם סטרימר וגם יודע לקבל כונן מדיה ולשתף אותו ברשת אלו כן אנחנו בעצם מדברים על התקן NAS לכל דבר ועניין לא ? חברתי אליו דיסקאוןקי ועכשיו כל מחשב שמחובר לרשת ה WIFI שלו (הוא גם הראוטר במקרה הזה) יכול לראות תחת 'המחשב שלי' ב- מיקומים ברשת "סלון" עם לוגו של HOT. כשנכנסים אליו מגלים שהמכשיר ינק את כל התוכן מהDOK שלי וסדר אותו תחת תיקיות אב music photos videos אפשר רק לקרוא משם תוכן אך לא לכתוב ובאופן כללי אני לא מצליח לזהות את הנתיב לתיקיה המשותפת הזו. יש משהו שאפשר לעשות כדי לשנות את המ…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום, אנחנו רוצים להחליף את התשתית והספק שיש לנו היום. פנינו לסלקום וקיבלנו תשובה שהם עובדים עם הסיבים של בזק (שמותקנים בבניין). לא קיימים סיבים של סלקום בבניין. סלקום מצידם מעוניינת להשתמש בנתב שלהם שעליו היא מבקשת דמי השכרה של 25 ש"ח לחודש (מוגזם....). אני רוצה לבדוק אפשרות להשתמש בציוד שלי לטובת העניין. יש לי היום בהישג יד 2 נתבים: D-Link DIR-615T TP-Link TLWR841N האם אחד מהציודים הנ"ל מספיק בשביל להתחבר? (אצל מכר פרסו סיבים והיה להם ממיר אופטי ל ETH ואחריו נתב של סלקום) באם לא ניתן עם אחד הציודים הנ"ל, האם קיים ציוד פרטי שאיתו כן ניתן יהיה להתחבר?

15. אני יודע שיש פה אחד או שניים מעובדי בזק, במוקד התמיכה הטכנית בת"א. עבדתי שם ב-2006, ואני צריך טופס 106 לביטוח לאומי. למישהו יש את המספר של המזכירות אולי? אלה שנמצאות בקומה ראשונה, בסוף המסדרון (אם לא השתנה). הייתי נוסע לשם לרחוב הרצל בעצמי, אבל אני נמצא שבוע בדרום הארץ, ואין לי אפשרות כרגע. מעדיף לבדוק איתם טלפונית עד אז. ב-166, אחד הנציגים הסכים לתת לי את המספר שלהם, אבל הוא נותן צליל תפוס כל הזמן!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. היי, יש ברשותי מחשב נייד של ASUS אבל כל פעם שקליטת ה-Wifi קצת חלשה, אני חווה ניתוקים כל כמה דקות/שניות. עשיתי כמה בדיקות והגעתי למסקנה שכנראה האנטנה של המחשב לא איכותית/פגומה ולכן החלטתי לקנות מתאם רשת חיצוני (USB). יש למישהו המלצה? המחשב מריץ גם לינוקס וגם ווינדוס, לכן אני צריך מתאם שתומך בשניהם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by galr10,

בשעה טובה רכשתי מחשב חדש עם כרטיס 10/100/1000 מעוניין לבנות רשת המטפלת בעיקר בהעברת קבצים גדולים ועבודה עליהם (סרטים) יהיה המחשב הישן (אפשר להחליף לו לכרטיס 10/100/1000) PS3 והחדש ה-PS3 מחובר קווית הראוטר ומודם2760U של בזק להבנתי הראוטר לא תומך ב1G קווי, אך יש לי התחייבות עליו לבזק לעוד שנתיים האם בשביל 2 המחשבים רצוי להוסיף נתב תומך ב-1G , האם משמעותי ? האם כדאי לחבר דיסק רשת ? האם USB2 יספיק להירויות גבוהות האם ניתן לרכוש נתב כמו DIR655 DLINK ולשלבו מול המודם ? מה יהיו צוארי הבקבוק ? תודה, גל

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by cganir,

שלום כולם. מישהו מכיר את נושא ה IP הדינמי ? מישהו משתמש בתוכנות השונות ? יש המלצות ? אני צריך תוכנה שתעבוד כ Nt Service , על מנת שיעבוד גם ללא LogIn של משתמש כלשהו, ומייד אחרי ה BOOT הוא יתחבר אוטומטית ויעדכן כתובת IP. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. שלום יש לי כבלים, נטוויז'ן 750K בעבר היה לי פינג Joint 350 עכשיו יש לי 120 בממוצע האם נטוויז'ן שיפרו את הפס שלהם לחול?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by wrecker,

אחרי כמה נסיונות ואף ביטול פיירוול וכל חסימה שהייתה עדיין אני חווה בעיות איטיות בראוטר רציתי לדעת אם זה דגם מוכר כבעייתי ? אני חושש לקנות סתם אחד יקר יותר וזה יעשה אותן בעיות :-\ (למען הסר ספק עדכנתי לקושחה אחרונה)

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום רב! יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת, שניהם עם מערכת הפעלה Windows XP SP1, מחשב 1 (לפי המפרט שלי) מחובר לאינטרנט עם מודם של ADSL- Ale070 (בחיבור USB). אתמול החליטה הרשת משום מה שהיא לא עובדת יותר (עד עכשיו היא עבדה בשיתוף אינטרנט ולא שיתוף קבצים, אז החלטתי שזו כבר הזדמנות לסדר את שני השיתופים). ניסיתי להגדיר הכול מחדש לפי שני המדריכים המצויינים שבאתר (אז אין כ"כ טעם להפנות אותי אליהם כי קראתי את שניהם בעיון רב) וחלונות טוען ש Network Cable is unplugged למרות שלא נגעתי בכבל רשת, וגם בדקתי בשני המחשבים שהוא מחובר (יש לזכור שעד לפני יומיים זה עבד... :'( ). ניסיתי להגדיר מחשב א' (מחובר לאינטרנט) עם IP: 192.168.0.1 ומחשב שני 192.168.0.2, Subnet Mask כ255.255.255.0 בשניהם…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by yosi-m,

איך אני עושה שיתוף אינטרנט ברשת בין שני מחשבים ?? במחשב עם האינטרנט (מודם) מורץ WIN2000 המחשב השני WIN98 בבקשה תעזרו לי !!!!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by or_cool,

אני מנסה לעשות שיתוף רשת עם 2 מחשבים ואהב לפי המדריך שיש באתר ושאני מנסה לחייג הוא נותן לי שגיאה 769 מה אני עושה ?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by ZXY1,

מה כדאי מבחינת עלות/תועלת ל-100MB HOT+HOTNET WIFI 150/300 תקן N הראטור נמצא בתוך ממ"ד עם דלת פתוחה 90% מהזמן המחשב שאני יקנה הייה בחדר במרחק 5-7 מטר בקו-אוירי מה יותר טוב כרטיס PCI או USB אפשר לקנות באיי ביי במחיר זול? תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.