רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
על פי גלובס, התשלום על הקו הייעודי של בזק לאינטרנט (NAKED ADSL) יבוטל ככל הנראה http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000700799
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן! הנתב שלי הפסיק לעבוד, הנורה של המערכת לא עוברת למצב מהבהב ונשארת כבויה, לפי הספר הפעלה זה אומר שיש בעיה. ניסיתי לעשות לו פקטורי ריסט אבל גם זה לא עזר. כשאני מתחבר בכבל לנתב הוא מנסה לאתחל את עצמו אבל לא מצליח להישאר יציב וליצור קשר עם המחשב. בסופו של דבר אין לי גישה לנתב, לא דרך CMD ולא דרך הדפדפן. קצת חבל שנתב כזה הולך אחרי 3 שנים. יש מה לעשות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברה, לאחרונה התקנתי תשתיש כבלים של HOT והתחברתי ל012 בתור ספק, לאחר מכן רכשתי באופן פרטי ראוטר של DYNAMODE מדגם BR-6004-W-G-N. דיברתי עם 012 ואינטרנט זהב והם אמרו לי שעדיף שאשתמש ב STATIC IP, ולאחר שתאמו זאת הגדירו כך גם HOT וגם 012. כאשר אני מתחבר ישירות עם המחשב למודם האינטרנט עובד מצויין. כאשר אני מתחבר עם כבל רשת לראוטר האינטרנט עובד מצויין. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לגלוש בWIRELESS. אני מצליח להתחבר לראוטר ולגלוש באתרים מסויימים, לצורך העניין GOOGLE נפתח לי בעוד שWALLA לא כמו גם FACEBOOK ואתרים רבים נוספים. לעתים נפתח אתר כזה ואחר ושוב נהיה לא זמין אחרי זמן קצר. החלפתי ראוטר בראוטר זהה אך חדש והבעיה נשארה. אני רוצה להבהיר שבזמן שאני לא מצליח להכנס דרך הווירלס …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתם חייבים יציאות רשת נוספות אבל אין בנמצא שקע חשמל אליו תוכלו לחבר את הסוויץ'. מה עושים? קוראים את הפוסט הבא ורואים שיש פתרון קל ופשוט. http://www.netcheif.com/blog/?p=5184
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי רכב קיה, עד כה התחברתי ל- WAZE וגלשתי דרך ה HOTSPOT של הטלפון הסלולארי. הזמנתי סים מחברה סלולארית. כעת אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי (דונגל) שישמש גלישה סלולארית ל- WAZE ולחיבור שאר יושבי הרכב. ( שישמש 6 משתמשים לפחות) אשמח להמלצה על מוצר מתאים ומומלץ. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, היום אני מחובר באמצעות 012 + בזק ויש לי גם טלפון של 012. החודש נגמרת לי ההתחייבות ל012 ואני חושב על מעבר.. בכל מקרה, רציתי לדעת אם בכלל אפשר לחשוב בכיוון כי יש לי טלפון של 012 למרות שהפכתי את השרשור המקורי (מודם -> מתאם שיחות -> ראוטר) ל- מודם -> ראוטר -> מתאם שיחות. בכל זאת אני רוצה להיות בטוח שלא יהיו עם הטלפון בעיות. אז יש ממה לחשוש או שהכל בסדר?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מקים שרת FTP וצריך לפתוח פורט 21 בראוטר(D-Link 2760U), אשמח לעזרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לכרטיס רשת. חשבתי על זה: Edimax PCI Gigabit Ethernet 10/100/1000 32Bit Lan Card Realtek Single Chip - EN-9230TX-32 האם הוא טוב? (אני צריך אותו למחשב ביתי לחיבור למודם אינטרנט) מה הכוונה של 32BIT? ראיתי שיש 64 האם זה משנה ? אם יש כרטיס יותר טוב ומומלץ אני אשמח לדעת תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, שדרגתי את התשתית מ-15 מגה ל-40 מגה. כרגע יש לי ראוטר 2760U (מודם ADSL ולא VDSL) וחשבתי לקחת מבזק רק מודם (DSL699U5) ולחבר אותו לראוטר שלי. ובמידת הצורך בהמשך להחליף לראוטר יותר רציני. האם אפשר לבטל את המודם הפנימי ב-2760U, לחבר אליו את המודם VDSL, ולהשתמש בו כראוטר בלבד? תודה, ליאור
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
על מה זה משפיע? מומלץ לא מומלץ?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום שוב לכולם התחלתי את העבודה אבל נתקלתי בדילמה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי הדילמה שלי היא כזו: 1. האם קונקטורי RJ-45 (זכר בכבל ונקבה (שקע) בקיר) טובים לעבודה / ניתן להתקנה גם על כבל CAT-6? עד איזה קצב ניתן לעבוד עם קונקטורים של RJ-45 כאשר כבל CAT-6 מחובר אליהם/מותקן עליהם? עד 1G? כולל 1G? מעל 1G? כולל 10G? תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי גם אם בחלק מהשאלות ושנה טובה לכולם SKI FARM
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לעבור לתשתית VDSL של בזק בימים הקרובים, ביחד עם המודם שהם מספקים VVG2000 (כן המודם, לא הראוטר), הסיבה שאני לא לוקח מהם ראוטר היא כי לא בא לי להתחייב לשום דבר, אני מחפש המלצה לראוטר בסיסי שתומך VDSL, ושיכול לעבוד ביחד עם המודם הזה. אין שום דרישות אחרות... רכישה בארץ או ב- EBAY תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בשלושה ימים אחרונים ישנה האטה משמעותית במהירות ההורדה שלי. אני מחובר דרך אינטרנט זהב במהירות חיבור של 0.5 מגה והתקשרתי לחברה אתמול ושילשום והם אכן אישרו לי את הטענה. השאלה שלי האם מישהו מיכם גם מרגיש את האיטיות ... גם מ- TUCOWS אני מוריד על 20 ...
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה עברתי לבזק אחרי שנים עם תשתית של הוט. אני מחובר כרגע על מהירות 30 מגה. יש לי ראוטר של בזק מסוג די לינק 6740U שמחובר כ BRIDGE לרואטר הפרטי שלי גם כן די לינק DIR-655 . ההבעיה שבחיבור עם הראוטר של בזק ישירות למחשב אני מקבל את ה 30 מגה ובחיבור דרך הראוטר שלי אני לא עובר את ה 15 מגה למרות שהוא תומך עד 1G . מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לעזור בבקשה תודה מראש טל.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז לאחרונה היתחדשתי בראוטר Asus am604g של בזק אחרי שהראוטר הישן והאהוב עלי(AZTECH 600EW) מת. עכשיו הייתי רוצה לדעת מהי שיטת ההצפנה הכי טובה בשביל לאבטח את הרשת האלחוטית שלי
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לחבר מחשב שולחני עם מחשב נייד בעזרת כבל usb חברתי את הכבל מה עכשיו?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש לקנות כ 60 יחידות באורכים קצרים עד מטר וחצי בכמה צבעים (לא אפור) יש המלצה לחנות זולה?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב! היום חיברתי את שתי המחשבים שלי ברשת בדיו כמו שכתוב במדריך שבאתר. מאיזושהיא סיבה מחשב הלקוח מסרב להתחבר. אם צריך עוד פרטים רק תבקשו ואני אכתוב. תודה רבה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה מהירות הגלישה שלי נופלת ל 1.5/1 למספר שעות ביום/ גולש דרך 012 + HOT בחבילה של 12M, מחשב יחסית חדש עם ATI A10 KAVERI וחלונות 8.1 חוקי מהטכניון. אחרי תמיכה מ012 בשיחת ועידה עם הוט עברנו לחיבור ישיר והמהירות עלתה ל 3/1 - עדיין לא ברור למה. הנציגה של HOT ביקשה ממני לעלות ב-SAFEMODE והמהירות עלתה לערכים המוצהרים - אני בשוק . לשוס של היום, חשבתי מה הבעיה, הסתכלתי במוניטור של חלונות - אין חונקי רוחב פס כלל. בדקתי את הגדרות כרטיס הרשת, קיים דרייבר שנקרא AppEx Network Accelerator, מסתבר שAMD מתקינה אותו בהתקנה של חלק מהתוכנות של CATALYST. לאחר הורדת הסימון, המהירות חזרה לערכים המוצהרים. יצאתי חומוס, אבל התמיכה עזרה לי להבין את זה... מה אתם הייתם עושים? או למי לשלו…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכלם. אני מתעניין בקניית ראוטר משולב מודם חדש. אני לקוח בבזק ובזק בינלאומי וגולש על 10 מגה. ראשית, האם מספיק לי ראוטר שתומך רק ADSL או שאני צריך משהו אחר? עיקר ההתלבטות שלי כרגע היא בן שני ראוטרים: [h=1]TP-Link TD-W8961ND ו Edimax AR-7266WNA[/h][h=1] איזה מהם עדיף? האם יש הבדל בין דגמי ה 150 ל 300 Mbps בפועל בשימוש הביתי? האם יש דגמים אחרים שאני צריך לשקול? האם לא תיהיה בעיה עם גלישה של בזק עם זה?[/h]
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקינו לי היום בבית אינטרנט של הוט, והראוטר נמצא בממד. אני נמצא בחדר כ5 מטרים מהממד ואני מקבל קליטה בינונית (3 מתוך 5) רוב הזמן, ובספידטסט אני מקבל במצב הכי טוב הורדה כ15 מגה והעלאה 2 מגה(חבילה 100 מגה). בחיבור חוטי לראוטר אני מקבל 100 מגה. מהן הדרכים המומלצות בהן אפשר להגדיל את המהירות אצלי בחדר? ראיתי מידע ברשת על מגדילי טווח, וכאלה שמעבירים אינטרנט דרך רשת החשמל, ואני קצת מבולבל מה עדיף. יש לי 2 ראוטרים לא בשימוש, kasda kw5212 ו- tp-link tl-wr941nd. אולי אפשרי להשמיש אותם כaccess point למשימה זו? (למרות שאין לי מושג איך לעשות את זה)
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, קנייתי ראוטר לינקסיס השבוע ואני מנסה לקנפג אותו ככה שיהיה לו DNS קבוע (Static DNS) - אבל ברגע שאני מגדיר אחד, אני לא יכול להתחבר לאינטרנט (אין הודעת שגיאה מוגדרת - או שאני פשוט לא יודע לזהות בעיה כזו). ניסיתי שני ספקי אינטרנט שונים אבל זה לא מתחבר לשניהם. ניסיתי גם להגדיר OpenDNS וזה נתן את אותן תוצאות. אני משתמש ב-Tomato והאינטרנט הוא בכבלים (L2TP) - מישהו ניסה את זה פעם? מישהו עם לינקסיס וכבלים יכול לבדוק אצלו ולראות אם זה קורה גם אצלו (אולי הראוטר לא תקין)?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מיני נייד שעבר פירמוט לפני מספר ימים התקנתי בו WINDOWS7 STARTER, משום מה הוא לא מזהה את הרשת בבית רושם לי "אין חיבורים זמינים" בצד למטה. יש לי ראוטר אלחוטי.. כל המחשבים בבית פועלים מצויין עם האינטרנט.. רק הנייד לא. לא מובן לי איך הוא לא מזהה שום רשת אלחוטית .. יש פיתרון כלשהו? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, ברשת האלחוטית שלי כיום ישנם שני ראוטרים: האחד (הראשי)- Edimax BR-6204Wg השני משמש כ-AP: סימנס SL2-141 הראוטרים מחוברים אלחוטית ועובדים בסדר. פרסתי כבל רשת בינהם וברצוני לחבר בינהם בצורה חוטית. האם אני צריך חיבור מוצלב? האם ישנן הגדרות מיוחדת שעלי לעשות בראוטרים? האם אני אוכל לשים הצפנה לרשת האלחוטית? (כיום לא ניתן לעשות זאת) תודה מראש, יפתח.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-