עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הייתי מעוניין לדעת בצורה הכי נרחבת שרק אפשר, מהי רמת האבטחה של התקשורת אינטרנט בתשתית הכבלים של הוט בייחס לכבלי הנחושת של בזק. אני יודע שלשני החברות יש שימוש גם בסיבים אופטיים, אבל זה פחות רלוונטי לי כי אני יודע שלרוב הבתים בארץ (לפחות באיזור שאני גר בו) הכבלים שמגיעים מהמרכזיה לארון של הבית עדיין מיושנים ולא קיימת תשתית אופטית "מלאה". הייתי מעוניין לדעת כמה זה אפשרי "להאזין" לשני סוגי התשתיות המדוברות, ואני גם אשמח בלי קשר לכל מידע בנוגע ליתרונות/חסרונות בין השתיים. רק לצורך ידע מקדים, אני נמצא מאוד קרוב למרכזיה הראשית שמגיעה מהמוקד שלנו (בערך 100 מטר), אז אני הייתי מראש מעדיף להתעלם לחלוטין מהעניין שבזק מוגבלים במרחק וכו'. בנוסף, אני מוכן להתפשר על עניין המהירות אם אכן…

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by idle`,

יש לי מספר מחשבים בבית ואני רוצה לשלוט בהם מהמחשב שלי לראות מה קורה בהם כמו באיזה אתרים מיש יש המחשב ושליטה מלאה כמו התוכנות שיש בביתי הספר יש לי את התוכנה NetSupport Tutor אבל אני לא מוצא מחשבים אחרים ברשת שהתקנתי את התוכנה בהם.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  3. Started by i022052,

יש לי ראוטר אלחוטי מבזק של סימנס. הגלישה האלחוטית באמצעות מחשבים אחרים מתבצעת כרגיל מחשב XP שמחובר לנתב בחוט, פעם מצליח לגלוש ופעם לא. בדקתי וירוסים, malewares, הכל נקי. מצליח להתחבר בremote דרך האינטרנט למחשב כך שיש אינטרנט. אבל לא מצליח לגלוש. ניסיתי IE, ניסיתי chrome לא מצליח לגלוש אלא באיטיות מזוויעה. מנסה להימנע מלהתקין windows מחדש הרצתי כבר winsockfix ולא עזר. רעיון למישהו? תודה מראש ???

4. Started by meidan,

הי, מישהו יודע אם ואיך אפשר להעביר לינקים מ My Network Places במחשב אחד למחשב אחר שנמצא באותה רשת? ברכות.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  5. אמרו לי כאן הרבה אנשים שהתקנת HUB ברשת ביתית בלי ראוטר לא ישנה כלום לא יהיה יותר יציב לא יותתר מהיר לא כלום, ותתפלאו האינטרנט מהיר בטירוף! יציב ממש, בקיצור מעולה, אז רק לידע כללי למי שיש שיתוף אינטרנט דרך כרטיסי רשת, עם הויזארד של מיקרוסופט אז כדאי לכלם להתשמש ב-HUB! אלי.

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by d30DK,

שלום, יש לי אפשרות להתחבר לתשתית 012 על בסיס בזק. אני היום בבזק, אבל משלם 130 ל-30 מגה. המחיר של 012 נמוך משמעותית ולכן אני שוקל לעבור. העניין הוא, מה משתנה לי מבחינת התשתית? צריך יהיה להוסיף משהו לקו פרט ל-SMART BOX? האם תשתית 012 על בסיס בזק יציבה כמו בזק בדיוק? מבחינת ספק, אני בבז"ל כרגע, וגם ב012 יש לי הצעה עם ספק+טלפון קווי מה דעתכם על החיבור של 012? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום, אני מחובר לבזק בינלאומי ובזק במהירות 1.5 , משלם כ 60+40 לחודש ועוד כמה ימים החבילה בב"בינ מסתיימת. רציתי לדעת מהם המחירים הסטנדרטיים היום למהירויות של 2.0 או 2.5 עם אותה תשתית וספקית, אם מישהו יודע... תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. ל פי ידיעה לעיתונות ש-HOT הפיצה, היא סיימה את פריסת רשת ה-UFI בכל רחבי הארץ. המשמעות היא שהחל מהיום כל מנוי הוט, בכל נקודה בארץ, יכול להתחבר לרשת ולגלוש במהירות של עד 100M. לרגל סיום הפריסה, יש גם מבצע למצטרפים לרשת הזו. 12 מגה ב-12 ₪ למשך שלושה חודשים ראשונים, בהתחייבות לשנה. לאחר מכן המחיר הנו 99 ₪ לחודש, כך שמחיר ממוצע ללקוח במבצע זה הנו 77 ₪ לחודש בלבד. המבצע מיועד ללקוחות קיימים וחדשים כאחד.

• 58 תגובות
    • 8k צפיות
  9. Started by warezon,

יש לי מידיי כמה ימים בעיה במהירות ההורדה אז אני נצרך כל פעם מחדש לעשות איפוס לwinsock.... למה זה ככה והאם יש לזה פיתרון???

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  10. Started by kobi_sion,

יש לי מחשב נייח שמחובר לרשת של בזק אני לא מכבה את המחשב בימים האחרונים כשאני יושב מול המחשב אני רואה שהמחשב מנותק מהרשת (ריבוע צהוב למטה) אני מנתק את הכבל רשת ומחבר אותו והתקלה נעלמת ואחרי כמה שעות חוזרת. הבעיה הופיעה אחרי שמיקוספט אמרה שהעותק לא חוקי - תוקן בינתיים הנתב עובד רגיל - מכשרים שמחוברים אלחוטית עובדים הבעיה רק במחשב מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by Ashdod,

שלום , אשמח אם תוכלו לענות לי מספר שאלות לפי מהבנתי רשת VPN זה רשת וירטואלית כלומר שכל אחד יכול להקים אותו במחשב שלו האישי ולשתף אותו עם חברים שלי בכדי להעביר קבצים ביניהם או לשחק במשחק רשת משותף חשוב לי לדעת אם זה נכון במידה ולא תתקנו אותי עכשיו הבנתי שיש הקשר בסרבר 2008 עם רשת VPN אני רוצה לדעת איך זה קשור VPN סרבר 2008 בנוסף רציתי לדעת משהו למבינים עומק ברשתות בלבד .! אני לא מצליח לחבר משהו בראש אומרים שsebnet mask זה סוג של איפי שעוזר למנהל הרשת לדעת באיזה רשת הוא שייך, עכשיו סבבה אני יודע מה זה sebnet mask 255.0.0.0 ויש עוד קלאסיים שאני מכיר A-B-C- אבל השאלה שלי היא איך לעזעזל אני אמור לדעת איזה רשת שייך ? לפי חישוב בינארי ? לפי מה ? אני מקווה שהבנתם אותי !! כן …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by catsmonster,

אני כבר משתמש המון המון זמן באתר הזה כדי לבדוק מהירויות לארץ ולחו"ל, כשהאינטרנט עבד בסדר, הוא הראה שהאינטרנט עובד בסדר, כשהיה איטי הראה איטיות, עד כאן נשמע אמין למדי... יום אחד, קיבלתי איטיות מטורפת לחו"ל, לארץ היה בסדר אבל לחו"ל היה זבל של מהירות. הלכתי עם האינפורמציה לבזק בינלאומי ופתאום האתר הזה לא אמין ואני לא יכול לסמוך על מה שהוא אומר. הקטע הוא שאמרתי להם שהמהירויות לארץ בסדר, אז הם נתנו לי בדיקת מהירות משלהם (שברור שהיא לשרתים בארץ) אני אומר להם שזה בסדר, אבל לא לארץ יש לי בעיות, אז הם אמרו לי שהאתר speedtest.net לא אמין ושאין בעיה עם האינטרנט... בסוף הם סוף סוף האמינו לי שיש בעיה כשהראיתי להם 3 הורדות רנדומאליות מ- 3 אתרים אמריקאים שונים שכולן הורידו במהירות מבחיל…

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  13. שלום, יש לי שני מחשבים שעובדים על win 7 ומחוברים ברשת ביתית. כשאני רוצה להעביר קובץ, אחרי ששיתפתי אותו ומתן הרשאות המעבר הוא מאוד איטי.. מהאינטרנט זה יותר מהיר. הקבצים עוברים ב- 30-40 kb לשנייה... יש דרך לזרז את זה?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Internal,

בזמן האחרון לא זז כלום יש לי 2.5 של בזק האם הבעיה רק אצלי ? המהירויות לא עולות לי יותר מי 100 בקושי ,אפילו מי רפידשר שזה אמור לטוס. איך אני בודק מה הבעיה אין לי פיירוואל רק של וינדוס ו נוד32

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  15. שלום לכולם קניתי כרטיס רשת חדש עם חיבור PCI חיברתי את הכרטיס למחשב דרך חיבור הPCI הדלקתי את המחשב אך הוא לא מזהה את הכרטיס לא עלתה לי שום הודעה שהוא זיהה חומרה חדשה הכרטיס עלה לי 120 שקלים והוא של 3COM מה יכולה להיות הבעיה חוץ מיזה שאולי הוא פגום אין לי דרך ליבדוק אין לי עוד מחשבים לנסות אותו ליראות אם הוא טוב מה האפשרויות שלי? לפני שאני הולך ומחליף אותו? אם אפשר אז לעזור לי מהר כי אם הוא פגום אז עוד היום אני רוצה להחליף אותו,תודה לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  16. אני מעונין להקים רשת בבית עם 3 מחשבים . היום יש כל כך הרבה חברות שנותנות פתרון עם רשת אלחותית כדוגמא : בזק האם כדאי ואם לא מה כן כדאי תודה :

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by bati6,

איזה עדיף לקנות tp-link td w9980 או tp link td w9970?אני לא רוצה לשכור מודם ראוטר מחברת האינטרנט, אז אני מחפש מודם ראוטר, בסך הכל בשביל לשחק בפלייסטיישן 4 לגלוש באינטרנט ולהוריד סרטים וסדרותמה הכי מומלץ?תודה

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by black colt,

אוקי אז ככה אני כיום רק נכנס לכל הקטע של המחשבים אז להיות עדינים בבקשה לפי מה שהבנתי מהמתץקין מחשבים שלי יש לי פייר וול אבל הקטע הוא שאני לא רואה שום אופציות אליו לא מהנורטון ולא מוצא אותו באף חיפוש אני שוקל לבטל אותו בגלל שאני חושש שהוא מאט לי את כל תוכנות השיתוף למישהו יש פתרון איך אני יודע אם יש לי פייר וול או אין לי תודה עידן

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  19. Started by ITAMAI,

אני ניסיתי לפתוח פורטים באלקטל שלי אבל... בחלק מהתוכנות זה עבד כמו שצריך ובחלק לא למשל בקאונטר אני יכול ליצור שרטים אבל הפורט החיצוני נורא מוזר שונה ממה שאמרתי לו nat create tcp inside add:10.0.0.1 insideport:27015 outsideadd:0.0.0.0 outsideport:27015 save exit טוב אבל בכל זאת הפורט החיצנוי הוא שונה לגמרי כי אם מנסים להכנס ב27015 אז לא מוצאים את השרת ואם אני מחפש בlist ז אני מוצא את הפורט המוזר הזה ואז זה עובד... וזה גם קרה לי בapache אני לא יודע מה הבעיה אבל למשל ב פייל שר פרו זה לא קרה לי אנשים נכנסים לאתר שלי בפורט שאמרתי זה מאוד מוזר

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by locke,

יש לי מודם אלקטל משודרג לנתב ושני מחשבים שמחוברים אליו, בשניהם יש WIN XP. אני רוצה לדעת איך אני יכול ממחשב אחר שמחובר לאינטרנט להתחבר לאחד המחשבים שלי, עדיף שיהיה משהו מתוך windows ללא שימוש בתוכנה נוספת. ה-IP שלי הוא קבוע ולא משתנה. ועדיף שיהיה גם צורך בשם משתמש וסיסמה.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. יש בידי את האפשרות להביא עם הדודים מחו"ל את אחד מהראוטרים הבאים: D-Link DIR-655 Linksys WRT160N Linksys WRT310N Belkin N+ Belkin N1 Vision (עם חריגה של 14 דולר, השאלה אם הוא שווה את זה) לפי מה שהבנתי, הבלקין הכי חזק, הבעיה היא שהוא לא תומך L2TP... האם אני צריך LT2P אם אני גולש ללא חייגן בכבלים (MPLS) ? הדרישות שלי הן פשוט שיהיה חזק, כי הEdimax 6524 לא עזר. איזה ראוטר הכי מומלץ ? (מזמין מ Amazon.com) אני גולש דרך כבלים, אקספון, מהירות: 5 מגה. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  22. איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  23. היי, אני רוצה להחליף את האדימקס הקווי שלי בראוטר אלחוטי כרגע מתוכנן 3 מחשבים בחיבור חוטי ואחד אלחוטי במרחק 6 מטר ללא קירות ממ"ד. אני ארצה להעתיק קבצים גדולים (700MB-2GB) למחשב (או בסטרימינג) האם תקן G מספיק? או שצריך תקן N? מה המהירות האפקטיבית של כל אחד מהם? לתקן G אני מניח שאלך על אדימס ה"רגיל" מה מומלץ לתקן N? (ראוטר + כרטיס רשת USB או PCI) תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. היי יש לי ראותר של Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC אני לא מצליח להכנס להגדרות של הראוטר. אני מנסה להכניס את כתובת ה- getway כפי שתמיד היתה 10.0.0.138 אך ללא הצלחה. כשנכנסתי לבדוק את כתובת ה-getway שוב ראיתי כתובת 10.100.101.1 הכנסתי את הכתובת הזו לדפדפן ושוב...ללא הצלחה!!! הדפדפן מבצע חיפוש בגוגל של הכתובת במקום להכנס לי אל הגדרות הראוטר. מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש...וכלום לא עוזר אשמח לקבל עזרה בעניין תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי, יש לי 2 מחשבים נייחים שאני רוצה לחבר לרשת באותו בית. מחשב אחד מחובר דרך ראוטר בזק VEGN2610, יש לי מחשב נוסף וגם ראוטר ישן נוסף מדגם D-LINK 2650U. המחשבים בחדרים נפרדים ולכן מעדיף חיבור שלא דרך כבל בין החדרים. מה האפשרויות? הבנתי שיש אפשרות לרכוש כרטיס רשת אלחוטי לאחד המחשבים שיכול לספק פתרון טוב. האם יש עוד דרך שכדאי? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.