רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום,חבר של אבא שלי מביא ראוטר כדי שלי ולאח שלי יהיה אינטרנט, עכשיו יש לי כמה שאלות : 1.אם המחשב שלי מכובה האינטרנט אצלו יעבוד?ואם שלו מכובה שלי יעבוד? 2.שאני משחק במשחק רשת והוא גולש באינטרנט / מוריד משהו באותו זמן זה יעשה לי פינגים ולאגים תקיעות? 3.זה אמור להאט את האינטרנט שלי או משהו ? רוחב פס או משהו כזה? תודה לכל העונה.
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היום קיבלתי אותו. אני מחובר דרך הוט ובזק בינלאומי אם זה משנה משהו. הצלחתי להגדיר אותו דרך חייגן (לפי נציג של בזב"ל אני צריך חייגן כדי להנות מחבילת GAMER). האינטרנט הקוי עובד. הWIRELESS עובד. אבל פתאום אין לי גישה לממשק של הראוטר: דרך IP http://192.168.1.1 הוא אומר לי שאין חיבור (דף זה אינו זמין). אבל הראוטר עובד והאינטרנט חלק כמו חמאה. עזרה מבעלי הדגם?
-
- 8 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
אני נוטה לראות יות ויותר אנשים עם ראוטר מה העיניין? מה היתרון בזה? למה לא להישאר עם מום של WOW? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/iomegachannel#p/u/1/vJj5iEXFkOg אני רוצה לחבר כונן חיצוני 2.5 אליו ואת המדפסת שלי..... העניין הוא איך אני יכול לדעת מהי מהירות העתקה אליו מהמחשב? ואם המדפסת הפשוטה שמחוברת אליו צריכה דרייברים בכל המחשבים ? צריך לפתוח בראוטר משהו ? פורטים? הוא יודע לעבוד עם סטרימר ? ובכלל אם יש למשהו פה נסיון עם המוצר אני אשמח לשמוע על ביצועים וחוות דעת....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל קהילת הפורום, אני חדש פה ויש לי שאלה. יש לי רשת אלחוטית, ראוטר של edimax ואני רוצה לדעת איך אני פותח פורטים עם הרשת האלחוטית הזאת ניסיתי הכל!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
בנינו בית חדש עכשיו אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי + חוטי טוב מאוד שלא יעלה על 1800 שקלים לשניהם. שיוכל להתמודד עם מודם כבלים. ואני צריך המלצה ל HUB שאחבר לראוטר עם לפחות 30 יציאות. התוכנית היא ככה: לכל חדר יש שקע עם חוט של RJ45 וכל החוטים מתרכזים בנקודה אחת שבא אני עושה ארון תקשורת. יש לי שם שקע טלפון למקרה שאני אעבור ל ADSL ושקע של כבלים. עכשיו אני רוצה להקים רשת בייתית אלחוטית וחוטית כאחד. יש לי מודם של כבלים TERAYON TJ 715X. הבית הוא שניי קומות ארון התקשורת יהיה בקומה התחתונה ככה שלגבי האינטרנט האלחוטי אני אצטרך משהו שיכול להתמודד ולשדר לקומה העליונה. אם יש דבר כזה בכלל אם לא אז רק לקומה של ארון התקשורת. אני אצטרך לפחות 30 נקודות חוטיות שעובדות תמיד. מחכה להמלצות שלכם …
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
זה הולך ככה חברים חבר שלי רצה לעשות רשת בין 2 מחשבים אז אבא שלו בירר והביא switch אז הוא חיבר כבלים הכל יפה וטוב הוא חיבר את המודם לswitch ואז יש עוד 7 יציאות פתוחות יעני אפשר לחבר עוד 7 מחשבים מחברים למחשב הראשון פועל מחברים למחשב השני לא פועל יותר נכון לא מעביר כלל נתונים בכרטיס רשת חיברתי רק את המודם למחשב עם הכבל רשת שלו ולא מעביר בכלל נתונים נכנסתי להגדרות של כרטיס הרשת ונדהמתי שפורט 802 היה בכלל נעול פתחתי אותו וגם לא עזר טוב נכנסתי לcmd רשמתי ipconfig/renew והוא רשם לי שגיאה בDHCP הכרטיס רשת שלו מעביר הוא של 1 ג'יגה הוא מובנה על לוח של MSI 915P/G NEO2 תוכלו לעזור לי בבקשה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בעקבות מספר שאלות שקבלתי לגבי השדרוג של לקוחות הטריפל של HOT. בדקתי מול הדוברת של HOT והופתעתי - השדרוג אינו מתבצע באופן אוטומטי! לקוח טריפל שרוצה להנות מהשידרוג צריך להתקשר לשירות הלקוחות ולבקש את השדרוג - לא תתקשר - לא תשודרג! לדעתי - סתם טרטור של הלקוחות. ל-HOT יש עשרות אלפי לקוחות טריפל (אם לא יותר מכך) וכולם צריכים ליצור קשר עם שירות הלקוחות. מיותר ומעצבן.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי משרד קטן ונראה שהראוטר הנוכחי קצת "נחנק" בזמן האחרון ,(ככל הנראה בגלל מספר המשתמשים שגדל) TP-LINK ARCHER C7 וברגע שיש יותר מעשרים מכשירים מחוברים (חלקם עם תקשורת עמוסה בניהם ברשת הפנימית) מתחילות כל מני בעיות וניתוקים במכשירי קצה בהנחה ואכן הראוטר הוא הבעיה אשמח להמלצה על ראוטר חזק שיחזיק בכיף 50 מכשירים +\- מול האינטרנט וחלקם גם עם רשת פנימית לא מקרטעת ראיתי את ה NETGEAR Nighthawk X6 R8000 בKSP ב1890 1.זה משהו בכיוןן \אוברקיל \מתאים בול לצרכי ? 2.שווה להשקיע במשהו כמו ה ORBI שלהם ועל הדרך להרוויח כיסוי שטח גדול וניהול קל יותר? המון תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו שמע עליהם האם הם ראוטרים איכותים? הראוטר הוא יד שניה ופרוץ עם תמיכה מלא בעברית לא ממש הבנתי מה הוא הסביר לי לגביו אבל הראוטר עצמו שמור כמו חדש. כמו כן אם מישהו יכול להגיד לי מה רמת האבטחה של הראוטריים של החברה האם יהיה צורך בהתקנת פיירוול בנוסף לראוטר. בתודה מראש ברדק :
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום חברים, אני לא בטוח באיזה פורום בדיוק הייתי צריך לפרסם תרד זה אבל נראה לי שזהו הפורום המתאים ביותר. יש לי בעיה עם הפורטים בתוכנת האימיול. הרכבתי בבית נתב אלחוטי+קווי של EDIMAX BR-6204WG שמחוברים אליו נייח. ונייד בצורה אלחוטית. התקנתי את תוכנת האימיול, שבחר שני פורטים שרירותיים (בדקתי את הפורטים האלו האם פתוחים, כמובן שהם היו סגורים), לאחר מכן הגדרתי בנתב (ע"פ ההוראות באתר PIKOK.CO.IL) את שני הפורטים האלו. כמו כן הגדרתי גם ב FIREWALL של חלונות את הפורטים האלו. שוב בדקתי האם הפורטים פתוחים, הם היו פתוחים, לפחות רק עבור אותו הפעם שבו האימיול לא נסגר, כלומר סגרתי את האימיול ושוב בדקתי את הפורטים והופפפ הם שוב סגורים. מאז ניסיתי כל דבר אפשרי שגם לא עזר לי, החלפתי את ה FIRE…
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עשיתי רשת חוטית עם הראוטר edimax מדגם 6104 ..... סבבה יש לי אינטרנט ב- 2 המשחבים....... הבעיה היא שכאשר אבא שלי גולש (אצלו במחשב ) . זה נראה כאילו הוא משתמש בכל רוחב הפס ... כי כשהוא גולש (ובמיוחד שאחותי מורידה קבצים מהאימיול ) יש לי לאגים במשחקים והאינטרנט עובד יותר לאט .. למה זה? ואיך אפשר לסדר את זה? עריכה== יש לי מגה וחצי (1.5)
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם XP שמחובר עם כבל למודם אלחוטי של בזק. המחשב השני עם VISTA HOME צחובר עם כרטיס רשת אלחוטי USB של בזק. המחשב המרוחק לא תמיד מצליח להתחבר לרשת ולגלוש. כשאני לא מצליח להתחבר אני רואה שעוצמת הקליטה עומדת על 60% בערך שזה נראה לי סביר. ניסיתי אפילו ללא הצפנה - עדיין המחשב המרוחק לא תמיד מצליח להתחבר. ישנם כמ אפשריות: 1. האם החלפת כרטיס הרשת לכרטיס PCI תתן לי חיבור טוב יותר? 2. האם יש בעיה כלשהי ב-VISTA בנושא? אפשר להחליף את המיקום של המודם. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת מקומית עם שני מחשבים מחשב אחד שני כרטיסי רשת שאחד מחובר למודם והשני למחשב השני עד עכשיו הכל עבד כמו שצריך ..בשבת החלטתי לפרמט את שני המחשבים ועכשיו הרשת לא עובדת!!!!!!! ניסתי גם עם האשף של הווינדוס וזה לא עובד נסיתי להגדיר ידני ..וזה לא עובד סגרתי את הפיירול וגם זה לא עוזר ....פשוט המחשבים לא רואים אחד את השני ויותר גרוע שבמחשב השני (שזה בחדר שלי) אין לי אינטרנט!!!!! למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה????
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
באתר שלהם כתוב 99 (גנבים) אבל באתר ההשוואה של וואי נט http://my.ynet.co.il/ispnew/default2.asp?nextPage=a&ArrowType=ArrowUp&q1=3&sortType=&intPage=2#t1 כתוב 70-75
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי! התקנתי את e-mule ואני נתקל בתופעה מוזרה: התוכנה לא עולה. מה שקורה הוא: אני לוחץ על האייקון ולא קורה כלום. אותו דבר קורה כשאני לוחץ על קובץ ה-EXE עצמו. הורדתי את limewire ועכשיו קורה אותו דבר אבל לגבי קובץ ה-EXE של ההתקנה. (את emule הצלחתי להתקין. את limewire אני אפילו לא מצליח להתקין). מערכת ההפעלה היא XP home Edition עם SP3. היה מותקן Norton Internet Security 2009. הסרתי אותו, אבל התופעה נמשכת. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום אני חייב את עזרתכם הפעם אני ממש אבוד ולא יודע מהיכן להתחיל :-\ אז ככה: השבוע התקנתי גירסה של WINDOWS SERVER 2003 בשרת בבית מסוג WINDOWS HOME SERVER שבטח כבר יצא לכם לשמוע אליו! בכל אופן זו גירסה דיי דומה SERVER 2003 ומאד נחמדה עם ממשק דיי קל (לא שאני כל כך מבין בSERVER). התקנתי סדרתי הגדרתי והכל עבד יפה עד לרגע שרציתי לצרף עוד תיקיות משותפות. וכך עשיתי אבל משום מה אחד המחשבים שעבר התקנה מחדש של מערכת הפעלה ויסטה (חשוב לציין שההתקנה היתה אחרי שסיימתי עם הSERVER). לא מקבל את כל התקיות ששיתפתי ואני מקבל מין הודעה מוזרה ??? (צילמתי את ההודעות) ניסיתי לבדוק היכן אני לא מקבל את ההרשאות אולי בשרת? אולי זה בעיה במחשב המקומי? מה שעוד יותר מוזר זה ש…
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
ב"ה שלום רב חברים קודם כל הרשת אצלי קצת שונה (ולא רגילה) מה שקורה זה שיש לנו 2 מבנים אחד ליד השני אצלי המחשב מחובר לאינטרנט ומהמחשב יוצא כבל לסוויץ עם 5 יציאות (ICS) וממנו הולך אינטרנט לבית השני עם כבל עד היו בו היו צריכים שם את הראוטר הכל היה בסדר כי מתחבר ישירות למחשב והמחשב שם גולש טיל עכשיו שמתי שם את הראוטר וחיברתי אליו את הכבל שמגיע ממני ל WAN ומיציאה 1 או 2 של הראוטר חיברתי למחשב שיהיה לו אינטרנט ושיהיה אינטרנט גם לרדיו החדש הזה של בזק האלחוטי למי שמכיר טוב הרדיו סבבה עובד הכל טוב הגדרתי בראוטר הכל אפילו ידני עדכנתי לו גם קושחה שמשום מה מצויינת כגירסה V3 ולא 3.5 אבל זה מה שהיה לדגם הזה באתר מה שקורה זה או שהאינטרנט במחשב שם פשוט לא זז עובד על 1KB או על 1…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב, קיבלתי היום dlink dir 300. יש לי כרגע dlink 6740U שמחובר למתאם שיחות של בזק בינלאומי. יש לי כמה שאלות: האם כדאי לי לחבר את הdir 300 ל- dlink 6740U? (אני עושה את זה מכיוון שקרו לי נפילות וכל מיני ב(6740U) ואם כדאי, איך אני מחבר ומגדיר את הdir300'? תודה רבה על העזרה!.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי עובר דירה ומחפש ראוטר אלחוטי לשימושים ביתיים פשוטים וטווח קליטה נמוך (אין צורך ביותר מ-10 מ'). התקציב הוא 100-200 ש"ח, עדיפות לחנות באזור ירושלים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אז נגש ישר לבעיה,יותר נכון לבעיות...מדובר באינטרנט,באקספלולר,פיירפוקס,ואתרים שונים ברשת. אינטרנט...הוא מתנתק לי מדי פעם כשיש עומס,כשאני מוריד משהו כשאני משחק במשחק רשת וכדו'...זה מעצבן כי לא רק האינטרנט ניתקע....אלא כל המחשב,ורק ריסט פותר את הבעיה. אקספוללר...גלשתי באתר,וכשיצאתי שמתי לב שהאתר נסגר בצורה מוזרה...אחרי שעה חזרתי ולחצתי על האייקון של האקספוללר החלון נפתח ואחרי שניה נסגר...בלי שום ERROR או משהו אחר. פיירפוקס...קודם כל מהרגע שלחצי פעמיים על האייקון לוקח לו כ-8 שניות לעלות,דבר שני שמדי פעם הוא פשוט נתקע ורק אחרי כמה דקות משתחרר,דבר שלישי...למשל אני שומע מוזיקה ביוטיוב וגולש באתר אחר,ברגע שאני מעביר עמוד באתר או עושה רענון היוטיוב מתחיל להיתקע...…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הסיסמה שלי למייל נשמרת גם בסרבר של האוניברסיטה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה ליצור אפשרות להתקשרות בין שני המחשבים על מנת להעביר קבצים ולשתף אינטרנט. המודם הוא ALE130 במחשב בעל מערכת הווינדוס 2000 יש כרטיס רשת על בסיס לוח האם 8KDA3J ובמחשב עליו יש ווינדוס 98 יש כרטיס של REALTEK מבוסס על RTL8139D הבנתי שיש לי שתי אפוציות לחיבור 1. עם כבל מוצלב, ואז המחשב הראשי יצטרך לפעול כדי שהשני יכול להתחבר לאינטרנט 2. בעזרת ראוטר שיעבור 24 שעות ויחסוך את פעילות המחשב השאלות הן ככה: 1. איזה ראוטר מומלץ, ומה הציוד הנוסףף שאני צריך? (בהנחה כמובן שאני מעדיף חיבור חוטי, ולא אלחוטי) 2. איזה הגדרות נדרשות בכל אחד מהמחשבים (ניסיתי למצוא ברפרוף בפורום, אבל הרוב מדבר עם XPים למיניהם) תודה רבה, שחר
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן! אני מפעיל emule רגיל על מחשב שרץ על XP. המחשב מחובר לרשת דרך ראוטר אדימקס 6114 ויש גם פיירוול zone alarm. הפורטים הרלוונטיים פתוחים בראוטר ויש לתוכנה את כל ההרשאות הנדרשות בפיירוול. חומת האש של החלונות מנותקת. אחרי כל זה, בדיקה של פתיחת פורטים מתוך הפרד מגלה שהם סגורים ולכן קצב ההורדה מגוחך (High ID אני בכל זאת מקבל). תוכנת ביטורנט (utorrent) שרצה במקביל ומוגדרת באופן דומה בראוטר ובפיירוול לא נתקלת בבעיות. עריכה: בעיה לא בפיירוול כי גם כשאני סוגר אותו, אינה נפתרת. יש למשהו מושג מה הבעיה? תודה מראש, דוד
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-