רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, השבוע רכשנו דרך בזק את מתאם ה HPNA3200 בצירוף עם ראוטר DNG2200V2 גם כן דרך בזק. מרגע חיבור הHPNA ישנם המון ניתוקים באינטרנט. הראוטר עצמו הוא שמתנתק מהאינטרנט. כשיש חיבור, הוא יציב וגם המחשב בצדו השני של ה HPNA גולש בצורה תקינה. יש לציין שלפני חיבור ה HPNA לא היו ניתוקים. (לא יודע אם זה קשור לחימום הראוטר, הוא לא רותח בצורה מיוחדת, והניתוקים ממשיכים גם כשיש מזגן שמקרר את החדר לאזור ה23 מעלות). שיחה עם שירותי התמיכה של בזק לא נתנו לי הרבה, יותר מידי אין להם מה לחדש, לנתק לחבר להוציא מהחשמל להחזיר, הכל עובד לטווח הקרוב וחוזר חלילה. יכול להיות שיש קשר בין חיבור הHPNA לניתוקים? או סתם צירוף מקרים? אודה לכם מאוד על עזרתכם. תודה רבה יש לציין שכשאר ניתקתי את הHPNA וחזרת…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של TPLINK דגם TL-WR1043ND. ועד עכשיו היה לי בבית HOMEPLAG של בזק שהחליט להפסיק לעובד, החלפתי לחדש דרך בזק סטור ועדיין לא עובד. עכשיו יש לי בית עם מפלסים, שלחלק ממקומות הבית הקליטה של הראוטר לא מגיעה. אשמח לשמוע על איזשהו פיתרון כמו AP(אשמח לדגם טוב!), או דברים אחרים נחמדים (: וגם חשבתי על משהו אולי על קומבינה דרך השקע של הקו טלפון בבית תגידו לי אם זה אפשרי, לחתוך כבל רשת(שמחובר לראוטר) לחבר לחיבור של הטלפון, ואז בכל מקום בבית להוציא משם גם קצה של כבל רשת האם זה אפשרי ? צירפתי תמונה של חיבורי הקו הטלפון. http://bit.ly/OMnGhV תודה, שבת שלום !
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
חברת D-Link מכריזה על זמינות מיידית של נתב התומך בתקן 802.11ac. הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2386
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מודם של בזק (VDSL אם זה משנה) עליו מחובר בכבל רשת ישיר ליציאת ה WAN נתב של TP-Link כתובת הנתב היא 196.168.1.1 הוא מתפקד כשרת DHCP עם רשת אלחוטית מאובטחת עליו מחובר בפורט Lan1 מחשב נייח ובאופן אלחוטי מחשב נייד ופאלפון סלולרי לפורט Lan2 מחובר בכבל רשת ישיר נתב נוסף של tp-link אותו אני רוצה להפוך ל AP + switch (כדי שגם עליו היו מחוברים 2 מחשבים ניידים באופן אלחוטי ו 2 מחשבים באופן חוטי) הנתב השני מחובר בפורט Lan1 לפורט Lan2 לנתב הקודם, את הנתב השני הגדרתי כך: כתובת IP 192.168.0.253 שרת DHCP כבוי נקודת רשת פעילה עם אותו סיסמה וסוג אבטחה כמו בנתב הראשון, המחשבים המחוברים לנתב השני מקבלים כתובת IP ויכולים לגלוש באינטרנט אז מה הבעיה כאן בעצם? הבעיה היא שמופיע לי …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש פה טכנאי הוט שיכול לשלוח לי שם משתמש וסיסמא להגדרות הפנימיות? להרים טלפון לתמיכה בכל פעם, זאת טרחה מרובה. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש קוד שידומם את הקו מצליל חיוג באופן זמני?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד עם windows 7 אני מנסה לעשות רשת ad hoc לפי כל המדריכים ואני עושה רשת אבל כצוב עליה שאין אות כשאני רואה אותה ברשימת רשתות וכן אני לא מזהה את הרשת בכלל בפלאפון נייד וכשיתי את הרשת עם סיסמה ובלי זיסמה וכלום הכל באותו המצב... המחשב הוא msi wind u100 windows 7 בקיצור...מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני זקוק לספק אינטרנט חדש לי ולאימי. יצרתי קשר עם בזק בנלאומי וזו ההצעה שקיבלתי: 1. לאימי - תשתית בזק + ספק בזק בנלאומי 5 מגה - 75 ש"ח לחודש ועלות התקנה של 68 ש"ח. 2. לי - ספק בזק בנלאומי 30 מגה - 35 ש"ח (יש לי כבר תשתית של הוט ואני מרוצה ממנה). מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אתמול בבוקר נדפקה לי לחלוטין התשתית אז זימנתי טכנאי הוט לסדר את זה. על הדרך אמרתי לו שיש לי פינגים גבוהים מהרגיל מול שרתים בחו"ל ואם אפשר לסדר את זה. הוא אמר שהבעיה באינטרנט שלי קשורה גם לזה והכל יסודר. הוא עשה את שלו והלך, בדקתי ושום דבר לא השתנה. בBF3 אני עומד על 100-180 פינג בשרתים אירופאים, כשחבר'ה ישראלים שמשחקים איתי יושבים על 60-80. בוודאות אין לי שום דבר ברקע שגוזל תעבורה. אני משלם 68 ש"ח להוט על תשתית ו39 ש"ח לחודש ל012 קווי זהב על חבילה של 12 מגה. זה מה שיוצא לי במבחן מהירות [באתר של 012]: Download Speed: 6626 kbps (828.3 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 993 kbps (124.1 KB/sec transfer rate) Latency: 13 ms אין לי מושג אם זה תקין. אם מישהו יכול להגיד לי מה גור…
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי, יש לי ראטר אלחוטי של הוט - אני חושב שקוראים לזה HOTBOX. לראוטר 2 יציאות USB. חיברתי לאחת מהן כונן חיצוני 2.5 אינצ'. אני לא רואה את הכונן ברשת הבייתית. איך אני מוסיף אותו? מהוט נאמר לי שהם לא יודעים איך לבצע את זה... נא עזרתכם. תודה, אופיר מחשב: G550 של לנובו, מערכת הפעלה: WINDOWS 7
-
- 3 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אחד אני קונה עכשיו מחשב נייד אז איך אני הסדר שהוא יעבוד עם האינטרנט בבית שלי???מתחבר פשוט דרך רשת אלחוטית??? שאלה שנייה שהיא העיקרית אני טס עוד חודש לחול לגרמניה לעבוד שמה שלושה חודשים ואני מעוניין לקחת איתי את המחשב אז רציתי לדעת איך אני מסדר את עניין אינטרנט בחול.???כאילו גם שם אני יכול להתחבר ברשת אלחוטית או שצריך איזה קומבינה אחרת??? תודה מראש לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ברשותי SYNOLOGY DS-112J שאותו אני רוצה לחבר להוטבוקס. הבעיה היא שחיברתי אותו דרך דרך כבל רשת ולא מצליח למצוא אותו ולקבל גישה אליו. אשמח לעזרה כמו כן אציין שנותרית ה STATUS מהבהבת בכתום.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לחבר נתב אלחוטי למודם של HOT , מדגם TERAYON לפי מה שהבנתי נתבים משולבים מודם אינם תומכים ב- H2TP (נתבים של בזק) ברשותי שתי נתבים משולבים, 1-level one WBR-3407A 2-D-LINK N 2760 E1 האם אפשר לחבר את כבל הרשת של מודם הוט לאחת מיציאות ה-LAN ובכך ליצור רשת אלחוטית, האם יש דרך להגדיר אותם כך שיתמכו ב-H2TP? אן שעלי לרכוש נתב ספציפי למטרה זו? ברשותי גם רפיטר של D-LINK דגם DAP-1360 , האם הוא יכול לעזור ? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי באתר של netcheif שהמהירות המקסימלית של הנתב של D-LINK היא 100Mbps ואכן אני מקבל כמעט 12MB בהעברה בין מחשב למחשב, יש לי ארבעה מחשבים מחוברים. לכל המחשבים כרטיס רשת ג'יגהביט, אם אני רוצה לקבל יותר מ 100 מגהביט הבנתי שאני יכול לחבר סוויצ' לנתב אבל יש לי כמה שאלות: כל סוויצ' יתאים או שחייב להיות לו פורט אפלינק? מה בקשר לזה? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=251054928997 ואיזה כבל אני צריך, מוצלב או רגיל? ושאלה אחרונה, האם יש איזשהו חיסרון בחיבור כזה? זאת אומרת, גם מבחינת טופוגרפיית הרשת וגם מבחינת מהירות אינטרנט? כי הרבה יותר חשובה לי מהירות האינטרנט מאשר ה Ethernet. תודה רבה מראש
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קראתי את הסקירה של המתאם, ויש לי מספר שאלות: - בבדיקות ביצועים נראה שדווקא המתאם של trendnet הצליח להגיע לביצועים טובים יותר (במעט). לא עדיף לקנות את המתאם של trendnet? - לפי כמה חודשים הצ'יף פירסם שכמה חברות עובדות על תקן חדש למתאם שיאפשר לרשת את כל הבית בעזרת קוי הטלפון, כבלים קואקסיליים של הטלויזיה וכבלי החשמל. תוך כמה זמן אמורים לצאת לשוק ה bridge-ים האלו? יש טעם לחכות להם או ללכת על המתאמים לשקעי החשמל?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום,אני מתחדש במחשב חדש ורציתי לברר לגבי כרטיס רשת.כרגע כל הרשת שלי עובדת על אדימקס אז אני מעדיף כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס. חשוב שתהיה קליטה טובה ואיכותית. אני חושב לקחת את הכרטיס הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767121 יש המלצה למשהו איכותי יותר או שזה מספיק? עכשיו,אם אני מרכיב את הכרטיס רשת לבד,אז האם זה פוגע באחריות מהחנות [על המארז]? עריכה-אם זה חשוב אז זה הלוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H http://www.tms.co.il/product/11279 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4150#sp
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרצתי בדיקת מהירות על המחשב שלי (AMD Dual core 2.5ghz) עם כרטיס רשת 1GB והגעתי ל 70 מ"ב אח"כ בדקתי במחשב אחר 3.2GHZ עם 4 ליבות והגעתי ל 99 מ"ב המחשב שלי כמובן מחובר בכאבל והחלפתי בין הכבלים כדי לשלול את האפשרות שמדובר בכאבל לא תקין. האם המעבד חלש וזה הגורם למהירות האיטית?
-
- 43 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב (WIN7, intel 8200 2GB) המחובר לרשת ביתית (חיבור קווי דרך מודם 10/100) לראוטר של בזק (Netgear VVG2000) מהירות החיבור 30G דרך בזק ובזק בינלאומי. הבעיה היא שכאשר אני מבצע הורדות ממושכות או בכלל כשאני יוצר תעבורה למשכי זמן ארוכים (למשל בעת משחק WOW) המחשב שלי מתנק באקראיות מהראוטר ומתחבר בחזרה תוך זמן קצר. הבדיקות שביצעתי: 1. בבירור עם הספקית והתשתית - לא נרשמו ניתוקים בשתי החברות. 2. הרצתי Ping -t לראוטר על המחשב האמור ולפטופ שחובר לראוטר באופן קווי, ויצרתי שוב את התנאים שהביאו לניתוק. כאשר המחשב התנתק הפינג הראה שיש כשל רק במחשב הבעייתי ולא בנייד (שגם המשיך להוריד ללא תקלות). מכאן אני מסיק שהבעיה היא בצד של המחשב. אציין כי לא ביצעתי שום התקנה מיוחדת ש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
, בגדול השאלה בכותרת. אני רוצה לחבר ראוטר 3COM למודם הזה ולהשתמש בו כמודם בלבד, כראוטר הוא פשוט עושה עבודה מחורבנת. האם ניתן? לאן אני מחבר את הראוטר, סתם לאחת מכניסות ה-LAN במודם? איך אני מגדיר במחשב? משום מה, אני ממש לא סומך על התמיכה של HOT בעניין..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשבוע האחרון האינטרנט לא זז. זה רק אצלי או שיש להם עומס? לא רק הורדות, אני אפילו לא מצליח לגלוש באתרים כמו שצריך.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול באזור השעה 23:00 האינטרנט הפסיק לעבוד. לאחר שוידאתי כי הבעיה היא אכן בספק התקשרי אליהםת הנציג ,טען שיש שידרוגים וביקש ממני לנסות להתחבר עוד כמה דקות. עד היום בבוקר התקלה לא סודרה. מה שמפריע לי בכל הסיפור הזה הוא שהתקשרתי במהלך הלילה 3 פעמים, בכל פעם ענה לי אותו נציג. בפעם השלישית שדיברתי איתו הוא הודע שמודבר בתקלה כללית שתסודר רק בבוקר. שירות ביזיוני, החברה החזיקה שני נציגים בהלך תקלה כללית (שלפי הנציג מדובר בכל לקוחות הוטנט עם תשתית בזק!). התקלה נמשכת כבר מעל 10 שעות, וכל תפקידם של הנציגים הוא ל"ערבב" את הלקוחות כדי שיתיאשו ויחכו לבוקר. מעולם לא שמעתי על תקלת ספק שנמשכת כ"כ הרבה זמן ולא מטופלת מיידית. לאור המצב כבר ב8:00 התקשרי ל014 והתחברתי אליהם בחזרה. הדבר…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי תשתית+ספק של בזק במהירות 5 מגה. אני צריך ראוטר שהמחשב שלי יהיה מחובר אליו אלחוטי לטובת גלישה באינטרנט והזרמת מידע לסטרימר שיהיה מחובר אליו באופן חוטי. מעבר לזה, הוא יתמוך בלפטופ אחד או שניים. הדירה קטנה כ 60 מטר ללא ממד.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כידוע לכולם, או שלא, סלקום מוכרים חבילות גלישה ביתיות, מעניין אותי איך הביצועים והפינגים אם מישהוא התנסה שיעלה לפה קצת מידע תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להגדיר את הראוטר EDIMAX שברשותי כריפיטר לראוטר ASUS. בממשק של EDIMAX שיניתי ל-WDS ואת ה-MAC לכתובת כמו של הראוטר ASUS. בנוסף גם את אותו CHANNEL. ביטלתי את ה-DHCP. וכמובן SSID וסיסמת כניסה לראוטר ASUS. אך עדיין החיבור לא עובד יש לדעתכם גם צורך בהגדרה בראוטר היעד ASUS? תודה רבה לעוזרם!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים המחשב בן 4 שנים מחשב יחיד בלי ראוטר. אינטרנט : בזק + בזק בינלאומי בחודש האחרון יש תופעה מוזרה: אחרי יום וחצי בערך כשהמחשב והאינטרנט עובדים אני לא יכול לגלוש ולא יכול להוריד כלום בביטורנט. החייגן עובד ובכל זאת אין תזוזה. גם כשאני סוגר את החייגן ומפעיל את החייגן מחדש - אין גלישה. התקנתי דרייברים מחדש של הכרטיס רשת - לא עזר. כדי לגלוש שוב אני חייב לעשות ריסטרט למחשב. כאילו כל יום וחצי אני חייב לעשות ריסטרט כדי שיעבוד האינטרנט. מה אפשר לעשות? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-