רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בסלון את הראוטר מהסוג הזה - Netgear VEGN2610. בנוסף לזה יש לי תשתית+ספק ברוחב של 100Mb. בזמן האחרון אני ממש מרגיש שהראוטר הזה לא מצליח לספק את ה-100Mb כמו שצריך ו"קורס" תחת העומס. הוא נמצא באמצע הסלון, ומחוברים אליו כ-6-8 מכשירים (2 מחשבים וכל השאר פלאפונים - לא כולם אקטיביים 24/7). אין ספק שכצרכן עבר של חיבור פיזי (עם כבל) העולם הוא אחר, אך לפי כל מיני פוסטים של Chief זה נראה שיש פיתרון - ראוטרים איכותיים יותר (בהכרח יקרים). בסופו של דבר השאלה שלי היא האם יש אפשרות לקבל ביצועים טובים יותר ? ניתן להחליף את הראוטר של בזק בראוטר אחר ויהיה סבבה ? חובה vdsl ? האם יש דרישות נוספות ?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכל בעלי הלינקסיס המדובר. אפשר לקבל מכם הערכת קצב העברה ברשת ה-Wireless שלכם? משום מה אני לא מצליח לבצע Streaming חלק של DVD שנמצא במחשב השולחני שלי, ולכן בדקתי את קצב ההעברה ברשת שמגרד את ה-20 מגהביט מקסימום. אפשר בבקשה מדידות ביצועים שלכם כולל דגם כרטיס רשת אלחוטי שבדקתם איתו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי כולם, לפני שבוע ומשהו עברתי לבזק 40 מגה , לפי מה שידוע לי 40 מגה = הורדה 5 מגה והעלאה של 350 קילובייט +- הספקית הוטנט בפועל הייתי בטוח שיהיה לי פינג ברצפה אחרי שאעבור מהוט לבזק אבל ב LOL למשל הפינג נכון להיום עומד על 168 !!! שזה המון! ובד"כ הפינג עומד על 90 למרות שהייתי בטוח שאני ארד בכיף מה 60 מה גם שאני מנסה לעשות ספידטסט לשרתים מחו"ל ובקושי מקבל מהירות של 10 מגה... השאלה מי אשם - האם זאת התשתית של בזק או שהאשמה צריכה ליפול על הוטנט? אם למשל הייתי בבזק בינלאומי המצב היה שונה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רשת 100 מגה הוט ונטויז'ן מהירות ההורדה אלחוטית נגיעה ל 60 מגה קווית 100 מגה - אין בעיות. נורמאלי ? אפשר לשפר את האלחוטית ?
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את הרשת שלי למבצע 100Mbps של הוט + חיבור דרך הוטנט ללא חייגן (חיבור באמצעות DHCP). לפני כן הייתי מחובר להוט במהירות 2.5Mbps + אינטרנט זהב עם ראוטר של Linksys WRT54G והחיבור עבד מצויין עם קצב הורדה של 2.5Mbps במחשב שמחובר אלחוטית במרחק שני חדרים מהראוטר. לאחר המעבר ל-100Mbps הוט הגדירו לי את ההוטבוקס כמודם + ראוטר (שוב ללא חייגן) וקיבלתי ביצועי רשת איומים ברשת האלחוטית. מחשב נייד שהיה במרחק מטר ללא קירות מההוטבוקס עובד במהירות של כ-60Mbps (speed.hot.net.il) אבל במחשב המרוחק שני חדרים הביצועים היו של מתחת ל-1Mbps עם הרבה ניתוקים. שני טכנאים עברו אצלי בדירה והרבה טכנאים שניסו לפתור את הבעיה טלפונית ללא הצלחה (כולל החלפה של הוטבוקס). התשובה שקיבלתי מהטכנאים הי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העתקה בין שני מחשבים אצלי ברשת מתבצעת במהירות נמוכה מאוד. בערך 500KBps בדקתי עם Lan Speed Test וקיבלתי בערך אותה תוצאה (בדקתי על שני המחשבים), באיזור ה-4-5Mbps. בבדיקה עם SPEED TEST, שניהם מצליחים לגשת לאינטרנט במהירות גבוהה בהרבה, באיזור ה-50-60Mbps. מה יכול לגרום לעבוד כ"כ לאט כשמעבירים קבצים מאחד לשני?
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, שבוע שעבר רציתי לעשות חבילת TOP40 אצלי בדירה - הנציגה מסרה לי שאני לא יכול. למרות שיש לי ארונות של בזק במרחק 30 מטר מהבית, נאמר לי שהארון עם הכרטיסי VDSL נמצא במרחק של משהו כמו קילומטר (וזה בקו אווירי עוד) - ולכן אני יכול לקבל רק 15 מגה. בלית ברירה הסכמתי (כי אני צריך אינטרנט ואין לי כוונה לעבוד עם הוט). חבילת תשתית בזק + בזק בינלאומי של 15MB בינתיים. לא ברור מה הבלאגן שהיא עשתה שם - כי הביאו לי בכל זאת מודם-ראוטר VDSL - DLink DSL-6850U. אני מחובר בצורה אלחוטית ברשת של 2.4, מרחק מהראוטר בערך 5 מטר. יש טלפון אלחוטי ליד הראוטר גם (ניסיתי לנתק אותו - אבל לא היה שום אפקט). בהתחלה (יום-יומיים ראשונים) הכל היה בסדר. אבל אחרי זה, בייחוד כשאני מוריד טורנטים (עם לא מעט …
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בחדר אינטרנט 100 מגה של אקספון (בתכלס מגרד את ה40 מגה) על בסיס הראוטר TPLINK 9970.על מנת להגדיל את הטווח בבית חיברתי בסלון ראוטר TPLINK 1043 שמתפקד כAP (בעזרת המדריך של netchief)שמחובר דרך המתאים הקוקסיאליים של יס. (חשוב לציין שהAP מחובר רק לרשת ה2.4GHZ). אך הבעיה היא שאני מקבל דרך הAP בסביבות ה2 מגה. האם זה המקסימום שאני יכול לקבל או שהמהירות נגזרת בגלל הגדרות לא נכונות? שאלה נוספת: האם אני יוכל לחבר עוד AP על בסיס התשתית של יס? הרי בסופו של דבר הכל מתכנס רק דרך כניסה אחת לראוטר
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני לא ידעתי איפה לפתוח תנושא הזה ..עם זה לא מתאים לפה אז תעבירו איך בודים אייפי ,עם הוא ישראלי או בחול.. אלה האייפים 118.126.10.194 115.211.174.103 220.169.235.69 211.142.170.170 222.79.73.235 95.35.195.83 221.1.81.220 203.81.29.205 187.79.234.199 110.176.77.95 זה ממש דחוף לי תודה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני 2 באנדלים שאני צריך להחליט ביניהם: באנדל של אורנג - ספק + תשתית + טלויזיה ב129 ש"ח לחודש באנדל של הוט - ספק + תשתית ב-90 ש"ח לחודש אשמח לדעת מה דעתכם בעניין? החל מהראוטרים שהם מספקים, עד כמה הם יציבים ומה החוויה הכללית שלכם איתם? השימוש העיקרי הוא כמובן שימוש רגיל באינטרנט (חייב שיהיה יציב וללא נפילות על בסיס קבוע) וצפייה בסטרימר. המון תודה על העזרה חברים!
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל להתחבר לתשתית + ספק דרך אקספון 018. האם יש לכם ביקורות/טענות על איכות ומהירות הגלישה והשירות שלהם?
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש אתר עם ביקורות על כרטיסי רשת USB אלחוטיים והשוואות בינהם. הדבר החשוב ביותר מבחינתי הוא טווח הקליטה\שידור של הכרטיס.
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס כזה ללפטופ שלי עם יציאה לאנטנה חיצונית, מה אתם אומרים על זה http://ubnt.com/products_srx.php4? האמת שזה היחיד שמצאתי, לא בטוח אם יש מוצרים אחרים כאלה. אבל באופן כללי, מישהו מכיר אותו\התנסה בו? האם המחיר כדאי? האם הוא טוב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, במשחקי רשת, בעיקרון COD MW2 לאחרונה, יש לי בעיה שהמשחק רוב הזמן רץ חלק אבל כל נגיד חצי דקה יש לאג של כמה שניות שפשוט דופק חלק גדול מההנאה. אצל אבא שלי שיחקתי ויש תשתית של בזק וספק אקספון ואין לאגים בכלל. עכשיו רציתי לשאול איך אני מברר אם יש בעיות חיבור עם הראוטר (אלחוטי קליטה מלאה והורדה כמו בחבילה) וגם אני רוצה לדעת איך אני יכול לברר אם הבעיה היא בספקית או בתשתית. כי אם זה הראוטר זאת בעיה שלי, אבל אם זה מהספקית או התשתית אני אנסה לעבור. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש ראוטר Asus RT-N56U האם יש דרך לדעת שהוא יעבוד כמו שצריך עם חיבור כבלים + חייגן l2tp (אני חייב חייגן כי אני בשירות גיימר)? במידה ולא, אני צריך המלצה לרואטר בעל התכונות הבאות: 1 1GB LAN. 2. חיבור אלחוטי 802.11n 3. מסוגל לטפל בכמות connections חדשים גבוהה (throughput). 4. לפחות פורט USB אחד התומך בדיסק קשיח ומאפשר שיתוף של כמה משתמשים (ftp או SMB). nice to have: 1. רשת אלחוטית dual band שיוכל לעבוד במקביל גם ברשת n וגם ברשת b/g. 2. יכולת להוריד torrent באופן עצמאי (לדיסק הקשיח שמחובר ב- USB) הנ"ל אפילו יותר מ- nice to have אבל אני מניח שלא קל למצוא את זה. *עריכה* אלטרנטיבה אחרת שאולי יכולה להתאים - DrayTek Vigor2130n אם הבנתי נכון באתר רשום שלאחר עדכ…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם אפשר בחוזה להעביר את חבילת הגלישה של ה DATA לסים שנמצא בתור מכשיר (על מנת לגלוש מהמכשיר כמובן) ולא רק ע"י הסים הנפרד שמשמש רק כמודם ?
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש מחשבים ממוצע, שבא הנה כדאי לשאול חכמים ממני אני מעוניין להתקין בבית רשת אלחוטית, ורוצה לברר פעם אחת ולתמיד, מה יותר כדאי בתור תשתית - בזק או כבלים?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מה המרחק שלי מהמרכזיה של בזק או עד כמה התשתית אצלי תומכת\יכולה לתמוך ?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום :)) נכנסתי לבית חדש מקבלן בקשתי בכל חדר יציאה לאינטרנט עכשיו אני רואה אין כניסה לכבל רשת יש כניסה של כבל טלפון רגיל מחוברים אליו 2 גידים ולידו לא מחוברים עוד 2 גידים אמרו לי שצריך לקנות מתאם כזה שמחליפים ומוסיפים את 2 הגידים הנוספים זה נכון מישהו התעסק עם זה ?? אם זה נכון איך קוראים לזה איפה קונים?
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו ניסה לעשות בית חכם? בית שלא רק הרשת בכל הבית אלא שהשרת שולט גם במוזיקה ובתאורה, טלויזיה, וידאו, במיזוג וכו' יש הרבה אתרים שמוכרים ציוד אבל רובם משרתים את השוק האמריקאי (עובדים על חשמל אחר 110) והאחרים שמצאתי פשוט יקרים מאוד... התקנה נכונה של ציוד כזה (בצירוף תוכנה מתאימה) מאפשרת שליטה בכל הרכיבים הללו באמצעות המחשב, דיבור, או מרחוק בטלפון או בשלט... האם למישהו יש נסיון בזה? יודע איפה להשיג ציוד שמתאים לארץ? תודה, משה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון להרשם לאחד מבתי הספר הנ"ל בעתיד הקרוב, יש לי הצעות משנהים, אני יודע ש JOHN BRICE מוסמך על ידי CISCO תעודת ההסמכה ש JOHN BRICE מציע לי הוא - CCNA + לימוד והעשרה של VOIP, WIRELESS, LINUX ועוד ו SELA מוסמך על ידי MICROSOFT תעודות ההסמכה שSELA מציע לי הם: MCSA, MCSE, MCDBA, CCNA, CISSP, EC-CONCILE בתוכנית לימודים שנקראת - מסלול מומחה אבטחה ומנהל מערכות - SecurX זה נראה כמובן שSELA מציע לי הרבה יותר אבל, יש להתחשב בעובדות הבאות: SELA = כפול מהמחיר של JOHN BRICE שזה יוצא כ 30000 ש"ח SELA מסמיך אותי גם לתעודות של CISCO אבל הוא לא מוסמך רשמית על ידי CISCO האם זה עקרוני? ואיזו תעודת לימוד עם בכלל נחשבת יותר, שלמדתי ב JOHN BRICE או SELA? אשמח לתגובות, תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך ניתן לשלב בין ה- UP הגבוה של הכבלים עם ה- DOWN 5 מגה של ה- ADSL? איך עושים שיתוף אינטרנט כאשר המחשבים המחוברים ברשת יהנו מ- UP של כבלים ו- DOWN של ADSL? איזה ראוטר צריך? מה עוד? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הרצוי: הגדרת מחשבים, סמרטפונים וטלוויזיות בשלש רשתות נפרדות (network isolation) בלי יותר מדי קרינה. פירוט: מחפש שילוב יעיל של מודם/נתב/סוויץ'/access point על מנת לבודד סמרטפונים בעלי אבטחה מפוקפקת וטלוויזיות חכמות בעלות 0 אבטחה. *חשובה בחירת עצמת שידור. *תשתית בזק של 40 מגה, *מעדיף מוצרים הנמכרים בישראל (תאימות ל-VDSL ומשרד התקשורת...) *האם מוצר אחד כדוגמת TP-Link Archer VR400 AC1200 Dual-Band VDSL/ADSL Modem Router יעשה (כיום) את העבודה, היות ויש אפשרות להגדרת יותר מרשת אחת? *או שאבטל את שירות הסייבר של בזק, ולהמשיך להשתמש ב- vtech NB403 שכרגע לא עושה בעיות (אך אינני יודע כמה רשתות ניתן להגדיר בו היות והגישה אליו חס…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
על כמה אתם מורידים בערך מבוטים פומביים במירק? (כמו אלו שמוצאים בpacketnews לדוגמא..)...סתם מעוניין לדעת כי אצלי זה בממוצע 50 ק"ב וזה דיי איטי...(יש לי 1.5 mbit) אבל אולי בגלל שזה מבוטים פומביים....כי מhttp ואפטיפי פרטיים אני מוריד הרבה יותר מהר..
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-