עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by MtK,

אני לא זוכר מה אמורה להיות חבילת הגלישה אבל לא נראה לי שזה 0.13Mbps

2. Started by Gilo2005,

ערב טוב וחג שמח לכולם. לאחר כמה ימים של בדיקות וידיעה בוודאות שמישהו שולח לי פינגים בלי הפסקה. רציתי לשאול מה ניתן לעשות בענין, האם פיירוואל טוב כמו ZONE ALARM יכול לעזור? או האם יש דרכים אחרות לפתור את הענין.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by yakar,

שלום לחברי הפורום, ברשותי וינדוס ויסטה גירסא סופית. המערכת עובדת בצורה טובה מאוד, אני מרוצה ממנה מאוד. הבעיה היחידה שלי היא שמדי פעם האינטרנט מתחיל לקרטע ולהציג הודעות לא ניתן להציג דף זה למשך זמן די ממושך(למשך כמה שעות) , הבעיה מסתדרת במידי אחרי הפעלה מחדש. אך האינטרנט למעשה עדיין פעיל. ה icq וכל ההורדות מתוכנות כמו ביטרונט ממשיכות לעבוד. צילמתי לכם תמונה שצילמתי ממה שמאבחן השגיאות של וינדוס אמר לי לחצו להגדלה: אני יכול לומר לכם בוודאות שהבעיה היא לא במודם כי החלפתי מadsl לכבלים ועדיין הבעיה קיימת. אשמח לפיתרון מאחד הגולשים פה. יקיר.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Or94,

שלום, יש לי אינטרנט במהירות 12MB. הספקית היא בזק בינלאומי והתשתית היא HOT . יש לי ראוטר של חברת Linksys מדגם WRT54GL ומודם של Motorola שאני לא זוכר את הדגם שלו. האינטרנט עבד מעולה עד לפני כמה ימים. הייתה לי בעיה ברשת האלחוטית בבית אז אבא שלי עשה איפוס לראוטר ושיחזר אותו להגדרות היצרן. מאז האינטרנט מתנתק כל כמה דקות ולוקח לו כמה דקות לחזור וגם כאשר אני מנסה להוריד קובץ מהאינטרנט לא משנה מאיזה אתר ההורדה מתחילה ואז בשלב מסויים היא נתקעת ולא ממשיכה ואני חייב לבטל אותה. גם כאשר אני מנסה לפתוח קבצי PDF למשל דרך האינטרנט הקובץ מתחיל להיטען ואז בשלב מסויים נתקע ואני חייב לצאת מהדפדפן. מה לעשות? להתקשר לבזק או שיש משהו אחר שכדאי לנסות? אגב זה קורה בכל המחשבים בבית ולא רק במחשב של…

5. Started by pro,

הUPSTREAM שלי 0.95 והמקסימום 2.50 אני מיועש כבר

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אהלן, אני מחובר לבזק בינלאומי עם תשתית בזק במהירות 10 מגה. (PRIVATE NGN + חבילת גיימר + כבל תת ימי וכל השטויות האלו) זה כבר הרבה זמן שהורדות קבצים עוצרות באמצע (אם זה בדפדפן, IDM וכו'). המחשבים בבית מחוברים דרך ראוטר שבזק מספקים (כרגע NETGEAR N לא הכסוף). יש לציין שבשיחות עם בזק בינלאומי מפילים את האשמה על בזק ובזק מצידה טוענת שהכל תקין וציוד הרשת יכול להיות פגום. הם החליפו כבר 3 ראוטרים פה (סוגים שונים: שני ראוטרים שונים של DLINK ועכשיו NETGEAR) והבעיה ממשיכה. כל המחשבים מחוברים באופן חוטי(!) ולא מדובר במשהו שקשור לאינטרנט האלחוטי. לא יודע אם זה קשור אבל גם סטרימינג ביוטיוב אף פעם לא נטען עד הסוף (תמיד קופא באמצע). צירפתי הקלטה של נסיון הורדה מעכשיו שתבינו על מה אני מדבר…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by sh3007,

הוט רוצים על מגדיל הטווח שלהם כ-500 שח .האם לקחת אוןתו או לקנות אחר ואיזה? בית של שתי קומות.מהירות 100 מגה ספק בזק בינלאומי.תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by sharonp,

צהריים טובים, אני לא מצליח להתחבר לשרת באימיול ואני חושב שזה בגלל שאני אמור לפתוח פורטים. חומת האש מאפשרת חריגים. אילו פורטים אני צריך לפתוח? יש לי ראוטר מדגם aztech dsl-600e תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by koboc9,

אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל אני מקווה שכן. אני רוצה לנעול מספר אתרים ברשת, כייצד אני יכול לעשות זאת? אחי יושב ורואה סרטים מהבוקר עד הלילה במחשב באתרים כמו מגה וידאו וכדומה. האם ניתן להגביל את משך הצפיה או לבטל אותה לחלוטין? תודה.

10. חבל להשכיר משהוא שאפשר תכלס לקנות , ועוד הרבה יותר איכותי , וישאר אצלי. השאלה אם סלקום / פרטנר / בזק בן לאומי / 018 וכו' מאפשרים את זה או שהם מכריחים ראוטר מודם שהם תומכים בו ספציפית או/ו רק להשכיר מהם ? כלומר אני בכלל שואל על הכדאיות אם יש בכלל למה לקנות. ואם כן , איך הנתב הזה tp-link v400 ? לינק v400 מ-ksp האם הוא יציב ומומלץ ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. הגיע המחשב נייד. המחשב הישן (2003) מכיל כ2 טרה של דברים (סרטים, סדרות, משחקים, פורנו) המחשב הישן לא מחובר למסך, אלא רק משמש לאכסן דברים ולהוריד דברים כדי לא לזבל את הנייד. למחשב הנייד יש 500GB. אני לא רוצה לשים עליו דברים. הראוטר האלחוטי יושב בארון חשמל. יוצא ממנו פורט 1 לחדר שלי. יש קליטה טובה (4 קווים) מהחדר בנייד. אם המחשב מחובר קווית, והנייד מחובר אלחוטית, לא קל לראות סרטים בHD. ובכללי להעביר דברים בין השניים עובר לאט רצח. תוצאה רצויה: מחשב ישן מחובר תמיד קווית. (להורדות כבדות, השתלטות מרחוק) אפשר להעביר דברים מהר בין השניים. פתרונות אפשריים: * לקנות האב זול ולשים אותו בחדר שלי ולחבר את שתיהם קווית כשאני רוצה לראות משהו\לשחק ברשת. * לחבר אותם בכבל מוצלב …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אוקי הבעיה שלי כזאת לא משנה באיזה משחק אני מנסה להיכנס לLAN הוא לא מוצא כלום לנתב מחוברים שני מחשבים בחוטי .. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by wTw,

יש לי ראוטר של אדימקס כבר הרבה מאוד זמן, אני מחובר אליו וגם המחשב של אחי. בהגדרות שלו כשנכנסים ל"אתר" 192.168.2..... האפשרות לwireless כבויה. אבא שלי קנה טאבלט חדש וכשרציתי להתחבר לאינטרנט אלחוחטי דרכו פתחתי את האפשרות באתר של אדימקס, הטאבלט מצא את הרשת אבל לא הצליח להתחבר. בנוסך גם הבלקברי שלי מצא את הרשת כשחיפשתי WI FI אבל גם לא הצליח להתחבר... אפשר עזרה?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Vortex,

אני מוריד משם ממש לאט, אני על כבלים 750

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני לא יכול לרשום מה המטרה של שרת אני מחפש מישו שמבין בתחום ויכול להביא לי ICQ או מסן כדי שנדבר וכדי שאני יבין מה הסדר גודל שאני צריך וכו' תודה מראש בר

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by hlxp,

אהלן, ברשותי נתב DLINK DSL 2650U שקיבלתי מבזק, מאז התנתקתי מהם ונשארתי עם הנתב. יש לי חיבור רשת מהיר שמתחבר למחשב באמצעות Ethernet Port, במחשב מוגדר חייגן. חיברתי כבר רשת מהנקודה בקיר לכניסה LAN 1 של הנתב, חיברתי מחשב נייח לנכניסה LAN 2 של הנתב. במחשב הנייח שמחובר לLAN 2 הגדרתי את החייגן כאילו המחשב מחובר ישירות לקיר ואני מצליח לגלוש באינטרנט. לעומת זאת כאשר ניסיתי להתחבר ממחשב נייד, הצלחתי אומנם להתחבר לרשת האלחוטית אך זו הייתה לא גישה לאינטרנט, בעיה נוספת היא שלפעמים אני לא מצליח לגשת למערכת הניהול של הנתב בכתובת 10.0.0.138. מישהו יודע איך עושים זאת ? תודה מראש, הדר.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. היי כולם נגמר לי התחייבות ל014 עכשיו אחרי מן"מ דיי ארוך המחיר של 014 ו013 כמעט זהה ולכן השאלה מי יותר טוב 014 או 013? האם כדיי לעבור ל013? (אני גולש בתשתית של בזק) תודה רבה לעונים יניב

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by tiptipon,

דיברתי עם בזק היום ואמרו לי שמגיע לי נתב אלחוטי חינם של חברת רוטל (אני לא יודע איזה דגם) בגלל שיש לי חבילת 2.5 MB מישהו מכיר ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם! ובכן, השאלה עצמה בכותרת, אני אוסיף רק כמה פרטים. אני כרגע "תקוע" עם Edimax 7728In, שנכתב עליו בפירוש שהוא עובד עם ווידוס 7 64 ביט. אז נכתב, יש הרבה דברים שנכתבו, מעטים אלה שבאמת נכונים. היה לי מחשב עם ויסטה, עבד מצויין הכרטיס. פירמטתי אותו והתקנתי 7 64 ביט, ולא עבד. הדרייברים שבאו עם הווינדוס גרמו לכל המחשב לקפוא ולהתקע לעיתים תכופות, אלה שקיימים באתר החברה (שהם פחות עדכניי משום מה מאלה שמסופקים עם הווינדוס) עובדים לפחות, אבל אני נתקלתי המון בהאטה של האינטרנט (יש לי נתב בתקן N ואינטרנט 20 מגה. לפטופ בן 6 שנים שמחובר בתקן G מוציא 18 מגה במבחני מהירות, המחשב השולחני מוציא 3 מגה) ועד כדי איבוד מוחלט של החיבור (זה נע בין 4 קווי קליטה ל 0 קווי קליטה. מיותר לציי…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. יש בעיה ב ADSL שמתנתק לכמה שניות וחוזר. במודם הישן ביפוקוס, אור שלו של SYNC מתכבה בזמן ניתוק מרשת ונדלק אחרי 2 שניות.. בא בזק, אמר נו בטח מודם שלהם גם ישן מאד וגם לא שווה כלום. תלך לבזק סטור יחליפו לך באחד חדש D2560U של דילינק. ואפילו בחינם. החלפתי ובאמת עכשיו אור של SYNC דולק קבוע כל הזמן. אבל אינטרנט מתנתק כמו קודם לכמה שניות וחוזר ו SYNC במודם דולק קבוע. מתברר שדלינק הזה חדש מאד אבל מכבה אור של SYNC רק אם קשר מת ליותר מ 10 שניות ! מי יש לו מודם כזה שינתק קו ממודם ויראה ש SYNC מתכבה רק אחרי 10 שניות שקרן המודם הזה וצריח להיזהר ממנו.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. היי צריך המלצה למודם שיתמוך בתשתית vdsl של בזק בחבילה של 40/3 מגה, יחובר לראוטר tplink wr 940 רכישה פרטית - לא דרך בזק , עדיפות לחנות בארץ אבל חו"ל גם אופציה, אין הגבלת תקציב אבל משהו שיעשה את העבודה שמודם אמור לעשות, לא פחות ולא יותר תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by roadrunner,

המלצה לכרטיס רשת טוב?(שעובד טוב ב-XP)

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. השאלה בכותרת... לא נגעתי בכלום וקיבלתי LOW ID

24. Started by PokeKiNg,

שלום, אני מחפש עזרה בקניית ראוטר בייתי כרגע אני גולש על 40 מגה אצל בזק (ומתכוון להעלות ל100 מגה כשאני אקנה את הראוטר) נכון לעכשיו יש לי את הראוטר שהם מחלקים ב10 שקל לחודש (ואני ממש לא אוהב אותו) אני גולש חדר ליד הראוטר ומקבל ב-WIFI רק 10 מגה מתוך 40 מגה. אני גולש מ2 מכשירים שמחוברים בכבל ו7 בWIFI (מחשבים ניידים, פלאפונים) ובגלל זה חשוב לי ראוטר טוב שיהיה לא רק מאובטח אלא גם מספיק חזק (הבנתי גם שלאנשים מסויימים הראוטר של בזק מגיע במקרה הטוב עד 55 מגה ולא באמת עד 100 אבל זה לא קרה לי ככה שאני לא יכול להגיד בוודאות). אני לא מבין בכלל בראוטרים, תקנים, או דברים שמחזקים את העוצמה של הWIFI לכן כל עזרה תיהיה מבורכת בעיקרון, כמו שאמרתי, …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by det0x,

שלום, יש לי ראוטר משולב של הכבלים HOTBOX (חרא של מוצר סליחה על הביטוי). לפני הייתי בתשתית בזק עם נתב משולב גם בADSL RTA 1025 ראוטר מעולה, עכשיו הוא לא בשימוש ואני רוצה לדעת אם יש לי אפשרות לנצל אותו. רציתי לדעת אם אני יכולה לשרשר בניהם שה RTA של בזק יהיה סוג של ACCESSPOINT והHOTBOX ישאר זה שמקבל MPLS DHCP בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.