עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by amitaiz,

יש לנו רשת של 7 מחשבים ללא שרת, מחוברת בהאב. איך אפשר לעשות שתהיה גישה מכל מחשב לאווטלוק שבמחשב הראשי או לסנכרן כל אווטלוק עם האווטלוק במחשב הראשי? תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. בואו ניכבע את זה על ידי סקר מסודר! נזק בינלאומי? אינטרנט זהב? נטוויז'ן? או ברק?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום לכולם קורה לי משהו מוזר. אחרי שאני משאיר את המחשב דולק והאימיול מוריד דברים, אני חוזר סוגר את האימיול, מנסה להכנס למשחק כלשהו, והפתעה! הפינגים עלו לסביבות ה400-500. זה קורה רק אחרי שהאימיול עובד. למישהו יש רעיון איך לתקן את זה או למנוע? תודה לעונים

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by PokeKiNg,

שלום, אני מחפש עזרה בקניית ראוטר בייתי כרגע אני גולש על 40 מגה אצל בזק (ומתכוון להעלות ל100 מגה כשאני אקנה את הראוטר) נכון לעכשיו יש לי את הראוטר שהם מחלקים ב10 שקל לחודש (ואני ממש לא אוהב אותו) אני גולש חדר ליד הראוטר ומקבל ב-WIFI רק 10 מגה מתוך 40 מגה. אני גולש מ2 מכשירים שמחוברים בכבל ו7 בWIFI (מחשבים ניידים, פלאפונים) ובגלל זה חשוב לי ראוטר טוב שיהיה לא רק מאובטח אלא גם מספיק חזק (הבנתי גם שלאנשים מסויימים הראוטר של בזק מגיע במקרה הטוב עד 55 מגה ולא באמת עד 100 אבל זה לא קרה לי ככה שאני לא יכול להגיד בוודאות). אני לא מבין בכלל בראוטרים, תקנים, או דברים שמחזקים את העוצמה של הWIFI לכן כל עזרה תיהיה מבורכת בעיקרון, כמו שאמרתי, …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. משיחה שלי עם מנהל התמיכה - מתברר שבימים הקרובים 014 ישיקו תצורת חיבור חדשה ב MPLS ללקוחות הכבלים שתכלול את הכבל החדש ואולי אף גיימר...אופן הפעולה לא ברור אבל נעשים מאמצים רבים שזה יהיה בימים הקרובים בגלל התקלות בחיבור ה 100 עם חייגן אשר לא ניתנות לפתרון

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by dato,

שלום לכולם , ברשותי ראוטר NETGEAR לבן , של בזק בנלאומי , לאחרונה ניסיתי להשתמש בנתב של TPLINK , למחשב (שולחני) השני ( WIFI) , זה עובד ממש לאט ולרוב גם לא עובד בככל. יש למישהו פה המלצה לנתב אחר שיעבוד כמו שצריך או הסבר להגדרה כלשיהי שתגרום לזה לעבוד? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by pro,

הUPSTREAM שלי 0.95 והמקסימום 2.50 אני מיועש כבר

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. לטווח ארוך במיוחד, משהו עם 200mW ומעלה שניתן ליבא מחו"ל כמו כן אם אפשר המלצה מאיפה אפשר לרכוש. בתודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by SharP,

אני מתקשר השעלה הראשונה שהבחור של ערוצי זהב שועל אחרי הפרטים האישיים זה איזה מעבד יש לך אני אומר לי אי אם די , הוא אומר לי "אי אן קי" אני אומר לו לא מערכת מבוססת מעבד אטלון אקס פי של אי אמ די , אז הוא כזה .. מה זה ,בחיים לא שמעתי ROFL אחרי זה הוא שעל אם יש לי ווינדוז אקס פי מקורי או לא ... ואני עניתי כן :( (לא יודע מה יהיה) בקיצור ביום שני בין 3 ל5 יתקינו לי כבלים , מחכה לטוב.. 8) nezeq should die!! no more ADShell 4 me!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by det0x,

שלום, יש לי ראוטר משולב של הכבלים HOTBOX (חרא של מוצר סליחה על הביטוי). לפני הייתי בתשתית בזק עם נתב משולב גם בADSL RTA 1025 ראוטר מעולה, עכשיו הוא לא בשימוש ואני רוצה לדעת אם יש לי אפשרות לנצל אותו. רציתי לדעת אם אני יכולה לשרשר בניהם שה RTA של בזק יהיה סוג של ACCESSPOINT והHOTBOX ישאר זה שמקבל MPLS DHCP בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. לאחרונה קראתי שהרבה מתלוננים על בעיות עם שרתים מחול דרך בזק בילאומי, גם לי יש תקלות עם שרתי הורדות וכל אתר שהוא לא מישראל התקשרתי אליהם עשינו בדיקה, באתרים ישראליים אני מקבל 15 מגה, ובאתרים בחול פחות מ 1 מגה. הוא עשה כמה בדיקות ובסוף אמר לי, שאם אני ישדרג את החבילה שלי למסלול GAMER אני יקבל העדפה על פני אחרים ויהיה לי כל הזמן 15 מגה. והוא גם עשה לי הדגמה, ובאמת קבלתי 15 מגה ואחרי שסירבתי הוא אמר שהוא מחזיר אותי למסלול הרגיל, ושוב אני מקבל פחות מ 1 מגה. על זה אני משלם להם כ"כ הרבה כסף, שרוצים עוד כסף? הם טוענים שאתרים מחול לא קשורים אליהם (למרות שהוא הוכיח לי אחרת) אך אני יוצא מהם שיש לי התחייבות? תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אהלן, אני מחובר לבזק בינלאומי עם תשתית בזק במהירות 10 מגה. (PRIVATE NGN + חבילת גיימר + כבל תת ימי וכל השטויות האלו) זה כבר הרבה זמן שהורדות קבצים עוצרות באמצע (אם זה בדפדפן, IDM וכו'). המחשבים בבית מחוברים דרך ראוטר שבזק מספקים (כרגע NETGEAR N לא הכסוף). יש לציין שבשיחות עם בזק בינלאומי מפילים את האשמה על בזק ובזק מצידה טוענת שהכל תקין וציוד הרשת יכול להיות פגום. הם החליפו כבר 3 ראוטרים פה (סוגים שונים: שני ראוטרים שונים של DLINK ועכשיו NETGEAR) והבעיה ממשיכה. כל המחשבים מחוברים באופן חוטי(!) ולא מדובר במשהו שקשור לאינטרנט האלחוטי. לא יודע אם זה קשור אבל גם סטרימינג ביוטיוב אף פעם לא נטען עד הסוף (תמיד קופא באמצע). צירפתי הקלטה של נסיון הורדה מעכשיו שתבינו על מה אני מדבר…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. השאלה בכותרת... לא נגעתי בכלום וקיבלתי LOW ID

14. כמה דברים: א. יש למישהו מדריך מסודר לפתיחת פורטים בנתב Linksys WRT54GL? נכנסתי ללוח בקרה, ראיתי שיש לו רק 10 אפשרויות פתיחת פורטים (וחבל..) והצלחתי לפתוח פורטים לאימיול. אבל יכול להיות שפיספסתי משהו, אז מדריך יכול לסגור את החשש לפערים האלו. ב. לאימיול אני יודע שצריך לפתוח פורטים (כדי להפוך ממזהה נמוך למזהה גבוה). האם למוזילה פיירפוקס גם צריך לפתוח פורטים? בהתחלה חשבתי שכן, בגלל שבמחשב הזה ולאחר שקניתי את הנתב (לפני זה הייתי על מחשב מהיר יותר ובלי נתב - רק מודם) ככל שאני פותח מס' לשוניות גדול יותר כך הוא מתחיל לטעון לי את הלשוניות באיטיות רבה יותר עד "לא ניתן להציג דף זה". בהתחלה חשבתי שזה תלוי בפורטים, אבל אני רואה שהפורטים משתנים, אז הבנתי שלא צריך לפתוח פורטים לפיירפו…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום לכולם. אני על תשתית של בזק עם בזק-בינלאומי כספק. לאחרונה אני שוקל לעזור לאקספון. עם זאת, השבוע במקרה אני קורא במגזין גלובס (שנראה ממומן לגמרי אגב), את הכותרת הבאה: "בזק בינלאומי היא המפעילה היחידה בישראל שבבעלותה כבל תת-ימי המחבר את לקוחותיה לשדרת האינטרנט ברמת ביצועים שאחרים רק חולמים עליה. מבחינת רוחב פס, זמני השהייה, רמות זמינות ואמינות, אין לנו מתחרים". האם אמת בטענה זאת?האם יש דרך לבדוק את בריאות הרשת באמצעות תכונה כלשהי (כך שאוכל להשוות לאחר שאעבור לאקספון)?למשל - זמני גישה (זה נקרא פינג אם אני לא טועה), טעינה, זמינות, מהירות, וכן הלאה?תודה מראש לעונים (:

16. אורח elran
    Started by אורח elran,

אני מחפש דרך להוסיף נק' חיבור לאינטרנט בחדר השינה שאין בו קו של בזק וחשבתי לשים home plug בחדר הזה. הראוטר נמצא בסלון ואני רוצה שבחדר השינה יהיה חיבור ישיר למודם, הבנתי שהום פלאג זה הפתרון למצב הזה. יש אחד מומלץ לקלוט 40 מגה במרחק של 60 מטר ללא קירות? והאם ישנה דרך עדיפה מהום פלאג? תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by psychuil,

היות והייתי צריך לנטוש את ה1043 שלי, אני מחפש עכשיו אחד חדש. בגדול מה שחשוב לי בראוטר זה מהירות, יופי חיצוני, ויכולת להרים רשת אלחוטית שניה שיהיה לי אפשרות לכמה שיותר שליטת QoS עליה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. מלפני כחצי שעה, קו הטלפון שלי "מת" וה ADSL נשאר מסונכרן. הדבר האבסורדי הוא שה ADSL נשאר מסונכרן (כלומר, יש עוד שמץ של מתח העובר בקו הטלפון), אבל הקו מת! (מרימים את השפופרת ואין שום דבר). התקשרתי ל166, הזעיקו טכנאי, אני עדיין מחכה... לבינתיים, נתוני הסנכרון הממש מגוחכים של האלקטל (איבדתי כ5 מגהביט מיכולת הקו, לטובתם שזה יחזור ל10.5 כפי שהיה קודם לכן), להנאתכם : Operational data report : near end (Downstream) ----------------------------------------------- Attainable line rate : 5972 kbit/sec Attainable Atm rate : 5536 kbit/sec Used line rate : 2168 kbit/sec Fast used Atm rate : 1856 kbit/sec Interleaved used Atm rate : 0 kbits/sec Rel.…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום, אני מחפש פתרון לחיזוק הקליטה מהאינטרנט לאזורים נרחבים בבית, כרגע המצב הוא שהמחשב הראשי עם הראוטר נמצא בקומה השניה ואין אפשרות להזיז אותו משם, ובקומה למטה הקליטה חלשה מאד וכמעט שלא ניתן לגלוש. דיברתי עם בזק ונאמר לי שהם לא מספקים פתרונות כאלה, ושצריך לפעול לבד. אין לי נתב ישן כך שאצטרך לקנות את הציוד. הבנתי שמדובר ב Access point. אבקש המלצה לציוד לא יקר שיעשה את העבודה. כמו כן מידע לגבי תהליך ההתקנה וההגדרה, האם העניין מסובך? תודה וחג עצמאות שמח, חגי.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. היי כולם נגמר לי התחייבות ל014 עכשיו אחרי מן"מ דיי ארוך המחיר של 014 ו013 כמעט זהה ולכן השאלה מי יותר טוב 014 או 013? האם כדיי לעבור ל013? (אני גולש בתשתית של בזק) תודה רבה לעונים יניב

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. היי, מישהו מכיר מקומות שמוכרים ציוד תקשורת של סיסקו יד שנייה ? אני צריך בעקרון 2 מתגים 2524 ואולי 2 רוואטרים 2620 עם 2 יציאות WIC ניסיתי את ALLTRADES אבל הם יקרנים בטירוף... על נתב כמו דנן שצוין לעיל הם רוצים מעל ל-200 דולר בעוד שבאיביי רוצים משהו כמו 100 דולר.....

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני לא יכול לרשום מה המטרה של שרת אני מחפש מישו שמבין בתחום ויכול להביא לי ICQ או מסן כדי שנדבר וכדי שאני יבין מה הסדר גודל שאני צריך וכו' תודה מראש בר

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. הוט מתקנאת הכבל התת-ימי של בזק בין לאומי (התוכי) וחותמת הסכם רב שנתי עם טמרס. מהכבל הזה עומדים להנות לקוחות הוטנט ולקוחות הוטמובייל. http://www.themarker.com/technation/1.2529560

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. רציתי לדעת מה העניין של ספקית. בדרך כלל אם נרשמים לטריפל בחברה אז איתם אתה סוגר את המהירות של האינטרנט ולא ידוע לי על שינוי מחירים בחבילה בין ספקיות, אז למה קיים המושג ספקית (כאילו בקטע של לשלם לה כסף) אם את רוב העניינים אני עושה דרך החברה שממנה רכשתי את הטריפל והמחיר לא משתנה אם אני מחליף ספקית? בשאלה קצרה יותר על מה אני משלם בטריפל על האינטרנט ומה בנפרד לספקית? עוד דוגמא לכך זה שכשהרחבנו את המהירות דיברנו רק עם הוט לגבי שינוי הטרי פל והם אמרו לנו להודיע לספקית ולא הודענו אבל עדיין בבדיקת מהירות קיבלנו את המהירות בחבילה החדשה שנרשמנו אליה...

25. Started by roadrunner,

המלצה לכרטיס רשת טוב?(שעובד טוב ב-XP)

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים