עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Xmen,

האם מישהו הרכיב את הראוטר לינוקס שישנו במדריך האתר? ואם כן, שתף אותנו במידע כיצד הוא עובד? בעיות, ואם כדאי?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by pro,

הUPSTREAM שלי 0.95 והמקסימום 2.50 אני מיועש כבר

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by duzapz,

היי, יש לי בבית ליד כל מחשב נקודות טלפוניה שהן לא בשימוש. 1. האם ניתן להחליפן לנקודות לחיבור כבל רשת כדי שכל המחשבים שלי בבית יתחברו ישירות למודם ולא דרך חיבור אלחוטי? 2. האם במצב זה אני אקבל בוודאות 100 מגה? 3. במידה וניתן להחליף את הנקודות, האם זה סיפור בשביל בעל מקצוע או שזה משהו פשוט? כמה כסף הוא ירצה על זה פחות או יותר?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by MrMale,

לאחרונה שמתי לב שהיאנטרנט בשני המחשב שלי נהיה ממש איטי... בדקתי את זה בהגדרות הראוטר, ומסתבר שמישהו אחד התחבר לי לרשת כולל המחשב השני בחדר שלי שכבר היה מחובר... אני קראתי את המדריך פה לאבחטת הרשת, ניסיתי את ה- MAC, ואז את ה WPA , ונראה היה שהמחשב השילשי לא הצליח להתחבר... אבל צצה בעיה נוספת, המחשב השני לא הצליח להתחבר לי לרשת, הוא בכלל לא הופיע לי ברשת ה STATIONS בהגדרות הראוטר... אבל המחשב השלישי שגלש לי על הרשת בחינם כן מופיעה.. המחשב הזה, המחשב הראשי שעליו מחובר הראוטר כן פועלת האינטרנט בסדר, אבל אף מחשב לא מצליח להתחבר לרשת, גם לא שלי וגם לא של השכן או מי שזה לא יהיה... לפני שניסיתי לאבטח את הרשת הכול פעל מצויין, רק האיטיות הייתה הבעיה.. עכשיו , אחרי שקבעתי את ה…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום, אני מנסה להגדיר חיבור של אינטרנט זהב על נתב WRT54G אך ללא הצלחה. הוא נתקע על "Connecting", ולפעמים נותן הודעת שגיאה שאומרת בערך "Cannot get IP address from L2TP server". כמו כן, נתקלתי בבעיה נוספת: מדי פעם הנתב נתקע. לדוגמא, ברוב הפעמים שאני לוחץ על save setting הנתב מפסיק להגיב (אף דף שלו לא עולה יותר), ואני נאלץ לעשות לו ריסט. מצורף סקרינשוט של ההגדרות. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה, עדי. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. או הוט תשתית 30 מגה והוט-נט ספק 30 מגה הוט יותר זולים ב60 ש"ח......

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. היי מבירורים שעשיתי הבנתי שבWIN98 אין תמיכה ברשת אלחוטית, למרות זאת, אצתרך כניראה להקים רשת כזאת בקרוב (לא בביתי). לאחר מחשבה הגעתי לרעיון שאולי יכול לעבוד, הרעיון הוא לחבר ראוטר אלחוטי למודם האינטרנט ואת המחשב שממוקם ליידם לחבר חוטית לראוטר, עד כאן הכל רגיל. בצד שאמור לקלוט אלחוטית (המחשב עם WIN98) חשבתי לשים אקסספוינט מחובר לסוויץ' ואת המחשב לחבר לסוויץ' באופן חוטי כמובן. כך יוצא מצב שהמחשב יקבל מבחינתו את האותות כאילו מרשת חוטית אך התקשורת תהיה אלחוטית. הרעיון שלי הגיוני וצפוי לעבוד במידה וננסה לבצעו?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שאני מתחבר עם האייפוד לאינטרנט אלחוטית האינטרנט שלי עם סיסמה ואני לא יודע מה היא.. איך אני אמור לדעת מה היא???

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by geigera,

שלום רב יש לי מדפסת hp 4500 wireless אבל לאחרונה החלטתי להיפרד מהגלישה האלחוטית בבית ולעשות רשת חוטית. האם יש דרך לחבר את המדפסת (לפי מה שאני רואה אין יציאה לרשת, אולי כי היא wireless). תודה ארי

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לכולם, אני בונה בית, או יותר נכון, נמצא בשלב התכנון המפורט - בין היתר, תוכניות חשמל (שם כללי לכל התשתיות בקירות שאינם מים)... מכיוון שבית לא בונים לשנה - שנתיים או אפילו לטווח של 5 שנים בלבד, אשמח לדעת, איך לדעתכם כדי לתכנן היום את תשתיות האינטרנט, טלוויזיה כך שיתאימו גם לעתיד כפי שנראה כיום? למה להיערך? אילו כבלים לסלול בקירות? מה התכנון האידיאלי לדעתכם? אסף.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by 34N1A1N79,

היי, עברתי לאיזה ספק קטן של אינטרנט, אחרי המעבר סרטונים בקושי זזים אצלי בשעה מסוימת, שעות כנראה של עומס... הייתי בחברה מוכרת ויקרה י עכשיו אני בחברה לא מוכרת וזולה, מה עושים?? הם טוענים שהכל בסדר, גם מבדיקת מהירות הכל נראה תקין, אבל נראה לי מוזר מדובר אגב רק בצפייה בסרטונים באתרים של טלויזיה או סרטונים לצפייה ישירה לא כמו יוטיוב אלא כמו אתר "סדרות" וכאלה, פשוט כל פעם נטען, מה יכולה להיות הסיבה??? יכול להיות שזה קשור לאתר עצמו?

12. שמתם לב שעכשיו התשלום לספקיות האינטרנט כולל את התשלום לחברת הכבלים/בזק? איזה בעסה אני מחוייב עד ה - 29/5.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Cyb3rDor,

אני מנסה לגשת לעמוד הניהול של הנתב. ניגשתי לgateway 10.0.0.138 זה עושה redirect לעמוד שיש בו ברקוד להורדת אפליקציה. אני לא רוצה אפליקציה. מכירים דרך לעקוף את זה ולהכנס לעמוד הניהול? ניסיתי לחפש דפים אבודים על המצב עם תוכנות צד ג ללא הצלחה

14. Started by yakar,

שלום לחברי הפורום, ברשותי וינדוס ויסטה גירסא סופית. המערכת עובדת בצורה טובה מאוד, אני מרוצה ממנה מאוד. הבעיה היחידה שלי היא שמדי פעם האינטרנט מתחיל לקרטע ולהציג הודעות לא ניתן להציג דף זה למשך זמן די ממושך(למשך כמה שעות) , הבעיה מסתדרת במידי אחרי הפעלה מחדש. אך האינטרנט למעשה עדיין פעיל. ה icq וכל ההורדות מתוכנות כמו ביטרונט ממשיכות לעבוד. צילמתי לכם תמונה שצילמתי ממה שמאבחן השגיאות של וינדוס אמר לי לחצו להגדלה: אני יכול לומר לכם בוודאות שהבעיה היא לא במודם כי החלפתי מadsl לכבלים ועדיין הבעיה קיימת. אשמח לפיתרון מאחד הגולשים פה. יקיר.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. מישהו יודע מה הטלפון של התמיכה של נתבי לינקסיס בישראל? לעיתים האינטרנט האלחוטי בחדר ממ"ד עובד טוב אבל קורה הרבה שזה מתנתק מהנתב ככה בצורה אקראית. זה יכול לפעמים לעבוד הרבה זמן תקין אבל אז זה גם יכול פתאום להתחיל להתנתק ולהתקשות להתחבר בחזרה. תודה,

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Integer,

איך הם? מבחינת ביצועים שירות ותמיכה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום, ברצוני לקנות נתב אלחוטי-חוטי משולב שאליו יהיו מחוברים ארבעה מחשבים (חלקם בחיבור חוטי וחלקם בחיבור אל חוטי), שיוכל לעמוד בעומסים של שיתוף קבצים וכו'. בנוסף אשמח לעוצמת שידור וקליטה טובה. כל זאת בתקציב של 500 ש"ח פחות או יותר. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אני רוצה לעשות לי רשת ביתית (רק לכמה שבועות)

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by דורית יהודאי גולדשלגר,

הי, יש לי 6100 tv lg חדישה 4k עם אפליקציות נטפליקס. כדי שהנטפליקס יעבוד טוב חיברתי מהראוטר של בזק כבל רשת ישיר לטלויזיה. בנוסף חיברתי באמצעות wifi סטרימר של sting tv. מסתבר שהסטרימר זקוק לחיבור של 40מגה, אלא שהטלויזיה באמצעות wifi מגיעה אולי ל10 מגה. הבעיה שיש לטלויזיה שקע קווי אחד בלבד והוא תפוס על ידי נטפליקס. ואם אני רוצה לחבר לסטרימר של sting tv כבל אז אין אפשרות. האם יש מפצל שקע קווי לטלויזיה שניתן לחבר אליו שני כבלי רשת? זה בכלל ניתן? או יש דרך אחרת? תודה

20. Started by efee123,

שלום, היה לי רשת אלחותית בבית, מחשב אחד מחובר ישירות לראוטר, ומחשב שני מחובר עם כרטיס אלחוטי! מכיוון שהמחשב עם הכרטיס האלחוטי היה בממ"ד אז החלטנו לסלול כבל ישיש מהראוטר למחשב. סללנו כבל של איזה 20 מטר והכל עבד בסדר. אבל מאזתמיד יש קריסות של הרשת. האייקון של המחשב למטה הוא עם סימן קריאה צהוב עליו ולפעמים הוא נראה כאילו הוא טוען אבל בכל פעם אין אינטרנט!!! רק אם משחקים עם הכבל מכניסים ומוציאים אז הרשת עובדת, וכמובן רק לזמן מסויים כי אחרי זמן מה זה שוב קורה. מישהו מכיר את הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Zenarcotic,

אני מנסה להפעיל את האפשרות של הגישה מרחוק לתוכנה של הראוטר ואני לא מצליח נכנסתי לממשק של הראוטר, שיניתי את הכתובת בהתחלה לאייפי שלי איך שהאינטרנט מזהה אותו [דרך אתרים שמזהים] הכנסתי פורט שונה וניסיתי להתחבר דרך הפלאפון שלי, לא הלך. אז ניסיתי את הכתובת 255.255.255.255 וגם זה לא הלך [אני מכניס לפלאפון את הכתובת אייפי שלי ואת הפורט, כמו שצריך] יש משהו שאני עושה לא נכון כדי לגשת אל הראוטר שלי מרחוק? [אם לא הבנתם את ההסבר, אפשר פשוט מדריך קצרצר מההתחלה?]

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by izikd,

אני מחפש אתרים הנותנים דומינים בחינם מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by vorlon_,

שלום. אני מעוניין להקים רשת קווית בביתי. האורך הכללי של כל הכבלים שאצטרך להעביר יהיה בסביבות 60-70 מטר. אני לא רוצה לקנות כבלים מוכנים, כי יהיה קצת בעיה להעביר אותם עם הקונקטורים שלהם דרך הקירות לכן חשבתי לקנות חבילה של כבל רשת בלי קונקטורים באורך של 60-70 מטר ולחבר את הקונקטורים בעצמי. רציתי לדעת מה המחיר פחות או יותר של המכשיר שמחבר את הקונקטורים האלה וכמה אמורים לעלות לי הכבלים? כמו כן באיזה סוג של כבל כדאי להשתמש ? האם כבל של 7 גידים כמו של טלפון יספיק? תודה רבה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Shual,

שלום, יש לי בעיה של חוסר כניסות LAN [דרוש שלוש יש שתיים] הבנתי שאפשר לפתור את הבעיה עם HUB או SWITCH. מה ההבדל ומה עדיף? אני אציין כי המקום שאליו יתחבר ה-HUB / SWITCH הוא לא לראוטר ישירות אלא למכשיר הזה - http://www.bezeq.co.il/Internet/wire...s/HPNA3.1.aspx תודה!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אני משחק באיזה משחק et רשת בכול השרתים אני משחק איזה רבע שעה ואז יש לי פינג 800-999 ואחרי 20 שניות זה מסתדר זה מי אתמול!! זה קרה לי איזה 20 פעם! אז אמרתי את זה לאיזה משהו את זה אז הוא אמר לי פינגים זה לא קשור אלינו לאף אחד בשרת אין פינגים כמו שלי שכול 5 דקות נייה לי פינג של 999 או 900+- ושאלתי בפרום לאף חד אין בעיה כמו שלי אני של מי הבעיה של הכבלים או של הספק? אני מבין במחשבים.. אני סוגר את כול התוכנות מי msconfig יש לי אנטיי וירוס של קספרסקי + Ad-Aware SE Professional מה יוכלה להיות הבעיה בבקשה תעזרו זה דחוף :'(

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים