רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
היי עד כה אני ב-ccc על 40MB מועדפת (למרות שהם טוענים שאין דבר שכזה) ומאוד מרוצה חוץ מהמחיר הרצחני של 140שח ספק ותשתית. אני רוצה מאוד לעבור לאקספון ומחפש 2 נתבים מדגם Actiontec C1000A הבעיה שלא ניתן למצוא בישראל..
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אתמול, כך פתאום, אחד המחשבים בבית(נייד של LG) החליט שלא בא לו "לגלוש" דרך הרשת הביתית שלנו(ראוטר ROTAL 1025W). המחשב שלי(נייח, מחובר ישירות לראוטר בכבל) ומחשב נוסף(נייד של IBM) מחוברים לרשת כרגיל וגולשים דרכה בכיף. בLG לעומת זאת, זהו איננו המצב. הWINDOWS כביכול מחובר לרשת אך מדי פעם הוא מציג הודעה "קישורית מוגבלת או חסרה" והלכה למעשה אין אפשרות לגלוש וכן אין אפשרות לעשות tracert או ping. ipconfig משום מה *כן* עובד, ואלו תוצאותיו: Connection specific DNS suffix: home IP address: 10.0.0.3 Subnet Mask: 255.255.255.0 Default Gateway: 10.0.0.138 נראה כמו ipconfig תקין, אך כפי שכבר ציינתי - לא כך המצב. ניסיתי: לבטל את החומת אש המובנת של הXP SP 2, לרסטרט את הראוטר, ל…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אפשר לחבר מנקודה קווית (נקודה שראוטר קווי מספק לה את האינטרנט) ראוטר אחר שיספק WIFI? (אני לא רוצה להגדיל את עצמת השידור האלחוטי של הראוטר הראשון, אלא ליצור עוד מקור שידור.)
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קיבלתי מחשב חדש. בגדול הכל עובד טוב וחלק. לפני שזרקתי את הקודם, גיביתי הרבה מאוד דברים (עשרות GBים) במחשב אחר שמחובר ב-LAN. עכשיו אני רוצה לקחת חזרה את כל הדברים הללו למחשב החדש. הקישור אמנם נוצר, אבל ההעברה של הקבצים היא מאוד איטית. בדקתי במאפיינים של הקישור LAN וראיתי שכתוב שהוא עובד במהירות 10Mb במקום 100Mb. חיפשתי דרייבים או כל מיני הגדרות שאפשר לשנות ולא מצאתי שום דבר מועיל. החיבור רשת שלי הוא Realtek RTAL6168C והוא בא מובנה על לוח האם. רעיונות מישהו? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש ברשותי מודם/ראוטר של אלקטל ספיד טאץ' 510, לאחר שנתיים של אמינות הפסיק המודם לתפקד כנתב למשך כשבועיים לאחר מכן חזר ועבד ON AND OFF. החלפתי אותו בבזקסטור אך זה גם לא עזר ולא מצאו פתרון לבעיה. כמודם לכל דבר המכשיר עבד מצוין , אבל כיוון שאני עובד עם עוד מחשב נאלצתי לקנות ראוטר, ובחרתי בדגם שציינתי בנושא האשכול. מהיום שהתחלתי להשתמש בו אני נתקל לפרקים רבים מאוד בגלישה איטית ביותר. האם אתם/ן מכירים/ות דבר דומה? אשמח לכל עזרה בנושא. תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , מישהו יודע האם יש הגבלת מהירות גלישה לראוטר של checkpoint 500w? הכוונה ,אם שידרגתי ממהירות 15 מגה ל-40 , וקיבלתי ראוטר VDSL של בזק (שימש מעתה רק כbridge) , והחייגן עדיין יהיה מהcheckpoint , האם אני אצליח לגלוש 40 ? או שיש צורך בלשדרג את הfirewall?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשבתי להחליף את הנתב שלי באחד עם QOS. האם זה באמת עובד? ??? המטרה שלי: הפעלת שיתוף קבצים אבל לתת עדיפות בראוטר לגלישה ככה שהיא לא תזחל.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית של אינטרנט זהב ויש לי מחשב HP Pavilion 6160, כשאני מנסה להתחבר לרשת דרך הכרטיס רשת המובנה אני רואה את הרשת האלחוטית שלי ואז כשאני מנסה להתחבר הוא לא נותן לי. כשאני מחבר את הכרטיס רשת USB, שקיבלתי מאינטרנט זהב, לתוך המחשב הנייד אני מצליח בעזרתו להתחבר לרשת שלי. שאלתי היא, כיצד אני יכול להתחבר ללא החיבור USB לרשת הביתית שלי? תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין להקים רשת למצלמות ip. בשל המבנה המיוחד של הבית אצטרך לחבר 8 מצלמות לסוויטש לא Poe... ו 8 נוספות לסוויטש זהה אחר. שאלתי היא האם אוכל לחבר את הסוויטש הראשון (אליו מחוברות 8 מצלמות) אל הסוויטש השני (אשר גם אליו יחוברו 8 מצלמות) ומהסוויטש השני אוציא כבל ארוך אל יציאת הראוטר. האם החיבור נכון וכל מצלמה תקבל כתובת נפרדת משלה? תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עריכה: טכנאי היה אצלי , לא עזר בכלום.. שלום לכולם אני די חדש בפורום אז אני מצטער אם עברתי על איזשהו חוק, בכל מקרה , לאחרונה התחלתי לקבל פינגים יותר גבוהים מן הרגיל ואני חושב שזו בעיה בתשתית , עשיתי בדיקת פינג לתשתית (בעזרת 1@) וקיבלתי 27ms , וזה בערך הפינג הכי נמוך שאני מקבל כרגע בארץ.. הפינגים שלי בתוך הארץ נעים כרגע בין 27-40ms בממוצע. לפני שהתחילו הבעיות היה לי פינג של 5ms לתוך הארץ ולאירופה 65ms , הינה תוצאות לפני שהבעיה התחילה: Israel PING http://www.speedtest.net/result/2082235086.png GB ,London PING http://www.speedtest.net/result/2082240291.png Germany ,Frankfurt PING http://www.speedtest.net/result/2082242707.png כרגע עשיתי Trace עם הפינג הבעייתי, ה…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי בבית ליד כל מחשב נקודות טלפוניה שהן לא בשימוש. 1. האם ניתן להחליפן לנקודות לחיבור כבל רשת כדי שכל המחשבים שלי בבית יתחברו ישירות למודם ולא דרך חיבור אלחוטי? 2. האם במצב זה אני אקבל בוודאות 100 מגה? 3. במידה וניתן להחליף את הנקודות, האם זה סיפור בשביל בעל מקצוע או שזה משהו פשוט? כמה כסף הוא ירצה על זה פחות או יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי בבית נתב אלחוטי של חברת SMC אני מנסה להוסיף בחדר עבודה נתב אלחוטי נוסף ( בחיבור קוי לראשון) שישמש ל א) אופציה לחיבור 2 מחשבים אות יותר בחדר עבודה בצורה קוית או אלחוטית ב) הגברת האות בתוך חדר העבודה (ממ"ד) החלק השני פחות חשוב אבל נחמד לדעת איך להפעיל גם אותו הנתב החדש הוא של חברת TP-LINK ולא ראיתי בהגדרות שלו התייחסות ל WDS חיברתי נקודת LAN ב SMC אל נקודת ה WAN ב TP-LINK חיברתי את המחשב בחדר העבודה ליציאת LAN ב TP-LINK כרגע למחשב ולמכונות הוירטואליות עליו יש אינטרנט והם רואות אחת את השניה יש מחשב נוסף בבית שמחובר ל SMC אבל אותו אני לא מצליח לראות אשמח לעזרה אם מישהו יודע מה לא הגדרתי נכון תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מאיפה בעצם קונים נטסטיק בצורה הכי טובה? מחברות סלולר ? אם אני קונה נטסטיק בארץ,הוא לא יעבוד לי בחו"ל ? או שהוא יעבוד וזה כביכול גלישה בחו"ל וזה הרבה יותר יקר? ואם כבר חו"ל,בניו יורק נגיד,אפשר להסתמך על רשת אלחוטית ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן שידרגתי את האינטרנט בבזק בינלאומי והבחורה הבטיחה לי שאני אהיה על הכבל החדש בחבילת POWER NGN. למרה הצער עדיין יש לי לאגים פה ושם כשאני משחק סטארקראפט. 1. איך אני יודע אם אני על הכבל החדש וכל מה שהיא הבטיחה לי נכון? אפשר לבדוק לפי הIP לא? 2. נניח ואני מבצע פינגים לוואלה / download.com מה אני אמור לקבל? איזה טווח נחשב טוב ואיזה טווח נחשב כבר לא טוב? יש איזה טבלת תקינות שאני יכול לבדוק לפיה? תודה(:
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיברתי דונגל USB WIFI של חברת TPLINK למחשב נייד מסוג IBM X32 מפורמט אחרי שהורדתי והתקנתי את הדרייברים נפתח לי החלון שמראה לי את הרשתות WIFI שבסביבה, הבעיה היא שהמחשב לא מוצא שום רשת אני צריך להתקין עוד משהו חוץ מהדרייבר של הדונגל עצמו?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות רשת בבית אבל אני צריך להחליט באיזה תשתית להשתמש. אתם יכולים לומר לי איזה תשתיות יש ומה המחיר הממוצע שלהם ואת המהירות שלהם? תודה מראש לכל העונים!!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש בעיה ב ADSL שמתנתק לכמה שניות וחוזר. במודם הישן ביפוקוס, אור שלו של SYNC מתכבה בזמן ניתוק מרשת ונדלק אחרי 2 שניות.. בא בזק, אמר נו בטח מודם שלהם גם ישן מאד וגם לא שווה כלום. תלך לבזק סטור יחליפו לך באחד חדש D2560U של דילינק. ואפילו בחינם. החלפתי ובאמת עכשיו אור של SYNC דולק קבוע כל הזמן. אבל אינטרנט מתנתק כמו קודם לכמה שניות וחוזר ו SYNC במודם דולק קבוע. מתברר שדלינק הזה חדש מאד אבל מכבה אור של SYNC רק אם קשר מת ליותר מ 10 שניות ! מי יש לו מודם כזה שינתק קו ממודם ויראה ש SYNC מתכבה רק אחרי 10 שניות שקרן המודם הזה וצריח להיזהר ממנו.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, רכשתי לאחרונה ראוטר מפלצת עם כניסת usb3, שמאשר תאורתית העברה של 1.3Gbps ב5Ghz. וכמובן שהכרטיס הזול בלפטופ שלי לא מאפשר זאת. יש לי את הIntel Dual Band Wireless-N 7260 ובעברת קבצים לכונן הוא מעביר ב~10Mbps. למה כדאי לי לשדרג? ואיך אני יודע שבטוח אפשר ואין מגבלות חומרה בbios? יש לי sony vaio flip (SVF15N17CXB )
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים וחברות איפה אני יכול להשיג את ספק הכוח של הראוטר של פרטנר (Technicolor dga2232) וכמה זה יעלה לי?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי מחשב שמותכן עליו VMware-workstation בתוכו התקנתי SERVER 2003 רציתי לדעת אך אני יוצר קשר וירטואלי בין המחשב שלי לבין המערכת שנמצאת ב VMware
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, עברתי לאיזה ספק קטן של אינטרנט, אחרי המעבר סרטונים בקושי זזים אצלי בשעה מסוימת, שעות כנראה של עומס... הייתי בחברה מוכרת ויקרה י עכשיו אני בחברה לא מוכרת וזולה, מה עושים?? הם טוענים שהכל בסדר, גם מבדיקת מהירות הכל נראה תקין, אבל נראה לי מוזר מדובר אגב רק בצפייה בסרטונים באתרים של טלויזיה או סרטונים לצפייה ישירה לא כמו יוטיוב אלא כמו אתר "סדרות" וכאלה, פשוט כל פעם נטען, מה יכולה להיות הסיבה??? יכול להיות שזה קשור לאתר עצמו?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! בגדול, התקינו לי מחברת HOT ראוטר חדש. הראוטר הזה כלול בתוך קופסת תקשורת הכוללת בתוכה גם את הטלפון גם את הראוטר וגם מודם כפי שהם קוראים לה, HOTBOX. השם שמופיע על הקופסה הוא: SAGEMCOM איני יודע בוודאות האם זה שם חברת הראוטר או לא? מגלישה באינטרנט ראיתי אכן אתר בשם זה שנראה כחברת ראוטרים. אחרי שחיברו אותו שמתי לב כי איני יכול לקבל HIGH ID בתוכנת ה-EMULE ובכלל הגלישה דרכו חסומה לגמרי. מבירור בפורומים שונים הבנתי שהבעיה בעיקרה נעוזה בהגדרות הראוטר וב-PORT FORWORDING בפרט. התקשרתי לתמיכה של HOT ויחד עם נציג שכבר מלחתחילה הבנתי שלא מבין הרבה בעניין (זו לא ביקורת על החברה חס וחלילה. אשתי עובדת בה ) ביצענו הגדרות שלאחריהן נדפק כל החיבור לאינטרנט בכלל. כתוצאה מזה…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
149 ש"ח ל-6 חודשים ואחר כך 221 ש"ח לחודש החבילה כוללת חבילה של תבל מלאה + אנטרנט בקצב 750 ואין צורך לשלם לבזק 100 ש"ח זאת החבילה הכי זולה שיש היום מעניין איך יגיבו המתחרים כמו יס דרך אגב פניתי ליס והם היו המומים וכאשר הודעתי להם על הפסקה הם התחננושאתן להם זמן תגובה של 7 ימים
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, ברשותי וינדוס ויסטה גירסא סופית. המערכת עובדת בצורה טובה מאוד, אני מרוצה ממנה מאוד. הבעיה היחידה שלי היא שמדי פעם האינטרנט מתחיל לקרטע ולהציג הודעות לא ניתן להציג דף זה למשך זמן די ממושך(למשך כמה שעות) , הבעיה מסתדרת במידי אחרי הפעלה מחדש. אך האינטרנט למעשה עדיין פעיל. ה icq וכל ההורדות מתוכנות כמו ביטרונט ממשיכות לעבוד. צילמתי לכם תמונה שצילמתי ממה שמאבחן השגיאות של וינדוס אמר לי לחצו להגדלה: אני יכול לומר לכם בוודאות שהבעיה היא לא במודם כי החלפתי מadsl לכבלים ועדיין הבעיה קיימת. אשמח לפיתרון מאחד הגולשים פה. יקיר.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של בזק (PRIVATE BOX) שנמצא בחדר ובינו לבין החדר של המחשב מפריד חדר אמבטיה , הקליטה למחשב נעשית באמצעות סטיק של TP LINK והקליטה לא משהו ויש ניתוקים איזה אפשרויות יש בפני כדי להגביר את הקליטה?בחדר של המחשב אין שקע טלפון אלא רק שקע חשמל (הבית הוא תלת פאזי) זה יכול לעזור? http://group-e.buy2.co.il/group-e/DailyDeal/Offer/a6e42b6d-ff1e-4dd5-8bfd-20238987c7d3?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=Group-e_11_01_2014-stars תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-