עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by parker,

יש לי מודם אלקטל שחור רגיל כזה, ואני לא מצליח לבטל את הfirewall, אתם יכולים לעזור לי עם זה?

2. Started by KRS1,

שלום לכולם אני מחובר ל ADSL של חברת ITEX ומשום מה אני לא יודע\מצליח לבטל את הגנת ה FIREWALL שלו... מישהו יכול לעזור אולי?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by WaRez.,

שנים אני מנסה ולא מצליח.. הוא תמיד חוסם לי דברים וזה ממש מעצבן.. הROUTER שלי הוא FBR-1418TX של LEVEL ONE.. אגב, הDMZ זה הFIREWALL? תמונות של הROUTER.. זה מראה שם את כל האפשרויות כמעט http://img206.imageshack.us/img206/7180/aaa57wk.jpg http://img206.imageshack.us/img206/6559/aaa4bg.jpg

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  4. Started by BeBest,

אני מעוניין לבטל את הפיירוואל בראוטר. ניסיתי לפתוח מספר פורטים ללא הצלחה. הגדרתי לאחד במחשבים ברשת DMZ, ועדיין יש לי בעיות בהתחברות למשרתי משחק שמוגדרים כLAN. בקיצור בראוטר הקודם שלי הפיירוואל היה מבוטל והכל עבד חלק וכמו שצריך ולכן אני מעוניין לבטל את הפיירוואל גם בראוטר הנוכחי. תודה :-)

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by metis,

שלום שלום, אני משתמש היום בנתב של Linksys WRT54G כדי לחייג לאינטרנט. הנתב מרים PPTP בעזרת מודם אלקטל של בזק מול הספקית אינטרנט שלי. יש לי מהספקית אינטרנט שלי 8 כתובות IP קבועות לתחנות שלי (כתובות אמיתיות באינטרט... לא כתובות פרטיות) + כתובת קבועה, גם כן אמיתית, שהוקצתה לי לממשק WAN. כלומר, שאני מתחבר לאינטרנט אני תמיד מקבל את אותה כתובת לחיבור, ובנוסף יש לי 8 כתובות IP חוקיות קבועות שאני יכול להשתמש בהם. עכשיו לשאלה... באופן רגיל, כל הנתבים הביתיים מבצעים PAT לרשת הביתית שיושבת מאחוריהם, כי בד"כ הכתובות של הרשת הן לא חוקיות. מכיוון שיש לי כתובות חוקיות, המצב הזה רע לי. למרות שלמחשבים מוגדרות כתובות חוקיות, הנתב עדיין מבצע PAT ולישויות באינטרנט זה נראה תמיד כאילו אני מגיע …

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  6. Started by elior021,

שלום, האם מישהו יודע אם אפשר לבטל את הreset בראוטר d link אני מתכוון לזה שאם אני אנסה לעשות reset לראוטר ההגדרות ישארו אותו דבר, (לא יחזור לברירת מחדל) תודה מראש אליאור

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Mczestaw,

יש לי ROUTER, הוא מוגדר ויש לי גישה אליו דרך האייפי בדפדפן, הוא פועל והכל... אבל אני רוצה לבטל אותו ולהפוך אותו למודם רגיל ואני לא מצליח, אני לוחץ על RESET ומנסה לאפס אותו, אבל הוא מתעקש לעבוד כROUTER מה אני יכול לעשות? תודה מראש...

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  8. שלום, נסיתי לשנות הגדרות במחשב ובראוטר כדי שאוכל להפעיל מרחיב טווח של אדימקס והתוצאה קשה: 1. יש גישה מאוד מצומצמת לאינטרנט, Facebook, YouTube ולמרבה הפלא, גם HWForum/ 2. אין גישה לראוטר של הוט, hotbox. 3. כמבצעים בדיקה באמצעות המערכת של חלונות, מקבלים שיש בעייה בהגדרות ה- IP. ההגדרות כולן בהתאם לברירת המחדל. איך יוצאים מהפלונטר?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by BeN-T,

שלום לכולם. הגדרתי בבית באמצעות עוד נתב AP . בנתב הקיים (siemens sl2-141) בטעות בהגדרות הבטחה של האלחוטי בחלון ה-wps לחצתי על Configure ומאז יש שם קוד PIN .והבעיה היא שאני רוצה להתחבר לנתב במחשב הנייד זה לא נותן לי. אלה רק דרך הנתב המשמש AP. איך אפשר לבטל את הקוד ב-WPS ? תודה רבה. בן.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by mor873,

שלום היתה לי רשת ביתית לאחר פירמוט הכל נעלם , יש לי Norton Internet Security 2003 , בעבר הפשרתי משהו וזה עזר להקים את הרשת רק שאני לא זוכר איך מאשרים שיתן לי להקים רשת ביתית תודה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  11. יש פה מישהו שהצליח לבטל את דמי אחזקת הקו בבזק אחרי הכנסת החוק הזה? אם כן, מה אמרתם ששכנע אותם? לי אומרים שהמסלול הזה של קו למטרת DSL בלבד כבר לא קיים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by MoMo-P,

שלום. אני וגיסי הקמנו רשת באמצעות ראוטר חוטי :Edimax BR-6104K Broadband Router, 1 x WAN + 4 x Switch http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6104K.htm חיברנו את האינטרנט שלו (כבלים - נטוויז'ן) לראוטר, שני מחשבים שלו ומחשב אחד שלי . מטרת הרשת הינה שיתוף קבצים ומשחקי רשת בלבד! לי יש כבר חיבור אינטרנט משלי ואני מעוניין להשתמש רק בו אבל אני לא יכול כי אני מחובר כבר לאינטרנט שלו... אני רוצה לשתף איתו הכל חוץ מהאינטרנט אבל אני לא מוצא את ההגדרות הנכונות בראוטר או ב LAC Local Area Connection.. כשאני מנסה להתחבר לאינטרנט שלי (כבלים - ברק) החייגן לא מצליח להתחבר כי אני כבר מחובר משלו. עשיתי Disable ל- LAC והתחברתי משלי ללא הפרעה .... מה אני יכול לעשות כדי שלא תהיה לי גי…

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by Amos,

שלום, יש לי רשת (קווית) של 4 מחשבים, כולם WIN XP, מחוברים לראוטר. לאחרונה נוצר "בלגאן" בהגדרות הרשת (חלק מהמחשבים מוגדרים פעמיים ועוד כל מיני דברים מוזרים). נראה לי שבנסיון לתקן רק יווצרו כפילויות מיותרות, אי לכך אני מעוניין לבטל את הגדרות הרשת, "לנקות את השולחן" ולהגדיר הכל מחדש. עם ההגדרה מחדש אני אסתדר, השאלה היא איך לבטל את ההגדרות הקיימות, כדי להגיע למצב שאין רשת בכלל? פשוט למחוק את כל הרכיבים המופיעים ב-My Network Places? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by Dmoney,

יש לי אינטרנט בכבלים והספקית שלי היא 012. כרגע ההתחברות לאינטרנט נעשית באמצעות חייגן ואני רוצה לבטל את זה. כלומר, ישר כשאני אדליק את המחשב האינטרנט יהיה מחובר. אני יודע שמבחינת הכבלים זה אפשרי, אבל ב012 אמרו לי שהם לא יכולים לעשות את זה. זה באמת ככה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. יש לי רשת של 2 מחשבים עם כבל רשת בינהם, הצלחתי לשתף בינהם אינטרנט וקבצים (תודות למשתתפי הפורום !). אך כאשר ביטלתי (DISABLED) את היוזר GUEST באחד המחשבים - לא היה ניתן לגשת אליו מהמחשב השני ! במקום לגשת, הוא פתח לי חלון LOGIN להזנת יוזר וסיסמא, כאשר היוזר קבוע ובלתי ניתן שינוי, והוא GUEST - ועלי להזין את הסיסמא... כאשר החזרתי את היוזר, הכל הפך תקין.. מדוע הוא מנסה להתחבר דווקא עם GUEST, וכיצד אפשר למנוע זאת ? חשוב לציין שאת ניטרול GUEST עשיתי דרך הטיפ של : control userpasswords2 (תחת לשונית מתקדם), ובלי קשר לטיפ הנ"ל, בשני המחשבים מוגדר אותו יור ואותה סיסמא..

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by zm13,

שלום אתם יכולים להגיד לי איך אני מבטל את הפייר וואל בנתב של SWEEX מדגם RO001 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  17. שלום, רכשתי את ה TP-Link TL-WR1043ND, ואני מעוניין לבטל לפעמים את הרשת האלחוטית (לחלוטין). עברתי על ההגדרות, חיפשתי בגוגל, ולא מצאתי כלום. אשמח אם מישהו שיודע יוכל לעזור לי. בנוסף, האם כדאי לעדכן את הקושחה של השרת? אני מחובר ל HOT+013 בחיבור של 12 מגה. הגרסא שלי כרגע: Firmware Version: 3.9.17 Build 091118 Rel.36350n Hardware Version: WR1043N v1 00000000 וגם, האם יש לערוך הגדרות כלשהן? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by LRa,

בוקר טוב, אני מעוניין לבטל את החוזה לשנה שיש לי עם בזק, אך זה כרוך בעלות של 199 ש"ח. האם קיימת אפשרות לבטל או לצמצם את הסכום? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מקבל LOW ID באימיול מישהו יכול לעזור?[br]פורסם בתאריך: 5.01.2010 בשעה 21:43:57 סליחה תקן N

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  20. Started by asafgolan,

אני מחובר לבזק בינלאומי דרך הוט. עד אתמול הייתי מתחבר לאינטרנט בעזרת חייגן, והיום כשהתעוררתי בבוקר, גיליתי להפתעתי שהחייגן הפסיק לעבוד ושהחיבור לאינטרנט מתבצע ללא חייגן. אני יודע שאני אמור לפנות לשירות הלקוחות של בזק בינלאומי, אבל הייתי רוצה קודם לדעת אם אפשר לשנות משהו בהגדרות אצלי בכדי שאחזור להתחבר עם חייגן. לחלופין, אשמח לדעת אם יש דרך להחליף IP בחיבור ללא חייגן.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום אולצתי בזמנו כדי לשדרג מהירות לקחת את הנתב/מודם netgear vvg2000 . ידעתי שהוא לא משהו אבל המהירות הייתה חשובה לי.ההתחייבות בגלל חיוב זיכוי הפריעה לי מאוד אבל בסוף נשברתי. כעת הבנתי שבזק נותנים דגם מנוון (מודם בלבד) בהשאלה ללא חיוב זיכוי. האם יש לי דרך ללכת אחורה ולקחת מודם בלבד? לבטל את החיוב זיכוי? שאלה נוספת היא - אני רוצה להגדיר את הנתב שיש לי כמודם בלבד (bridge) - האם יש מדריך לזה? תודה!!

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by פייכלה,

ניסיתי בחיפוש ולא מצאתי תשובה חסמו לי את הגישה לאתר מסויים האם אפשר לבטל את החסימה אני מקבל הודעת שגיאה 404 Forbidden You don't have permission to access / on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. אני יודע שהחסימה היא אוטו' בגלל שלא ביקרתי באתר הרבה זמן תודה

23. Started by hofit_s,

היי, בעבודה שלי יש חסימה של אתרים שדרכם אפשר לשמוע רדיו. ניתן להיכנס לאתרים ולבחור איזה רדיו רוצים לשמוע אבל כשלוחצים לא עולה כלום. איך מבטלים את החסימה הזאת. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by shimona3,

שלום חברים, במקום העבודה שלי מותקן Esafe למי שמכיר, כעת אני מעוניין לעקוף את החסימה על מנת שאוכל לשחק טקסס הולדם בפייסבוק.. הesafe חוסם לי את הסרבר של המשחק. ניסתי להתחבר דרך הכתובת IP ברוב האתרים זה מצליח להיכנס לאתר אבל באתר הזה של המשחק ( zbar2.zynga.com ) כאשר אני מנסה לעבור דף הוא נחסם שנית מישהו מכיר דרך כיצד לעקוף את החסימה של הEsafe ? תודה מראש, שמעון

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by JXK,

שלום אנשים לאחרונה הכרטיס רשת שמובנה על הלוח אם עשה לי בעיות אז קניתי כרטיס רשת חדש חיברתי אותו והכל עובד פיקס אבל לפי מה שהבנתי עדיף לבטל את הכרטיס רשת המובנה דרך הווינדוס ולתת לו לפעול דרך הכרטיס החדש שרכשתי בלי שיהיה למחשב יותר מידי אופציות ופה אני צריך עזרה כי אין לי מושג אך עושים זאת תודה ויום טוב לכולם

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.