רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי ראוטר בבית VDSL 6740U. האם ישנה אפשרות ליצור חיבור פס רחב על גבי רשת אינטרנט פעילה מבלי להפוך את הראוטר ל BRIDGE. בעיקרון אני עובד באחת חברות התקשרות בארץ , יש לי עמדה לעבודה מהבית, לעמדה עצמה יש קו משלה עם מודם פשוט שמתחבר למחשב מסוף של BIG שבוא כמובן כבר מוגדר חייגן. הייתי רוצה לחבר את הBIG לראוטר. האם הראוטר יכול ליצור שני פרופילים שונים שיכולים לעבוד בו זמנית, האחד כ BRIDGE והשני כראוטר? מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי נכון.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לראוטר בתקציב של עד 250 ש"ח שיחליף את ה-Edimax 6524N. (לאחרונה הוא מתנתק הרבה וצריך לאתחל אותו לא מעט). רצוי ראוטר באותה רמה או טוב יותר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום אני אתן דוגמא הכי פשוטה לבעיה: נניח ויש לי מחשב דסקטופ, ועליו יש לי מכונה וירטואלית כלשהי שרצה. עכשיו אני רוצה לנסות תוכנת סרבר כלשהי, למשל WebServer, אבל אני לא מעוניין להתקין אותה על המחשב עצמו(הפיזי), ובגלל זה אני מתקין אותה בתוך המכונה. אז עכשיו יש לי WebServer שרץ בתוך המכונה הוירטואלית, ומקשיב שם ל-Port 80, ואני רוצה להתחבר אליו, מחוץ למכונה הוירטואלית, כלומר מהמחשב הפיזי, אל תוך ה-VM. מה עושים במקרה כזה? יש איזה שיטה לעשות Port Mapping מה-VM אל המחשב הפיזי עצמו? או משהו אחר? תודה רבה card
-
- 30 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן קראתי שאנשים שיש להם בבית ראוטר אלחוטי שתומך רק ב-WEP, ומשתמשים ב-WEP, לא מוגנים ממש, בגלל שניתן לפרוץ את WEP תוך זמן מאד קצר (אם אני זוכר נכון כתבו שאפשר להשיג את ה-KEY תוך כמה דקות בלבד). באותה כתבה, כתבו גם שאפילו WPA (הראשון) גם ניתן לפרוץ, מה שאומר שמי שהראוטר שלו תומך רק ב-WPA ולא ב-WPA2, גם כן לא ממש מוגן. השאלה שלי היא: לי אכן יש ראוטר אלחוטי ישן, שתומך רק עד WPA, בלי WPA2. תוך כמה זמן ניתן לפרוץ אותו? האם זה גם משהו קצר ומעשי כמו דקות/שעות או אפילו ימים, או שזה משהו כמו חודשים למשל? (דבר שמפחית את הבעיה) אודה למי שיש לינק למידע כמה שיותר עדכני בנושא.. תודה card
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את הראוטר הנ"ל בחיבור חוטי למודם אחר שמחובר ישירות לאינטרנט, ושהראוטר ישדר באלחוטי (זה מה שנקרא bridge??). עברתי על כמה מדריכים באינטרנט ולא הצלחתי לפתור את הבעיה, בכל הפעמים לא הייתה גישה לאינטרנט... מישהו מכיר מדריך מפורט איך עושים את זה? או פשוט יודע מה צריך להגדיר בראוטר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים חג שמח ושנה מתוקה, בבית מותקן מודם ראוטר HOT BOX ואחריו יושב ראוטר EDIMAX הבעיה היא כזו...אני רוצה לחבר את המערכת מצלמות(כרגע מחוברת להוטבוקס) לאדימקס ושהפורטים יעברו דרך האדימקס ולאחר מכן מההוטבוקס החוצה. מה שקורה זה שההוטבוקס מנתב כתובת 192.168.2.1 , והאדימקס מנתב לכתובת 192.168.1.1 איך ניתן לעשות את זה? ניסיתי לפתוח בהוטבוקס DMZ וגם פורטים לכתובת של המצלמות באדימקס.. אין אפשרות. אשמח לפתרונות 8)
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר של אדימקס BN 6524N לראוטר 3 אנטנות רגילות שהגיעו איתו. הבנתי שאם אני אחליף את אחת האנטנות באנטנה חזקה יותר האות יגבר ואני אוכל להתחבר גם מהממד. זה בכלל אפשרי ואם כן איזה אנטנה אני יכול להזמין? ראיתי הרבה אנטנות פה http://dx.com/c/computers-networking-399/networking-314/antennas-337?sort=price&sortType=asc אבל אין לי באמת מושג אם האנטנות האלה מתאימות לתדרים של הראוטר שלי. אביב.
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי. אחרי שניסיתי להתעסק עם הנושא הזה די הרבה זמן, אני קרוב להכנע. אני סובל מאיטיות נוראית במשחק כלשהו (לא כזה רלוונטי, אבל GW2), ואמרתי שאני אנסה לקדם פורטים שהמשחק משתמש בהם כדי לעזור לזה קצת. הספק שלי זה נטוויז'ן, והראוטר הוא D-link DSL 6740U. עכשיו, הבנתי שהדבר הראשון שאני צריך לעשות זה לקבוע למחשב שלי כתובת IP סטטית. הורדתי תוכנה שקרית כלשהי, ועשיתי את זה. לצורת העניין, קבעתי כותבת של 10.0.0.32. (קיבלתי הודעה שאני לא יכול לחרוג מהטווח של ה DHCP). אחרי שעשיתי את זה, הורדתי את התוכנה simple port forwarding. קבעתי את הפורטים שאני רוצה לקדם, הכנסתי את ה IP הסטטי שלי, וה IP של הראוטר (10.0.0.138). הבעיה היא, שכשאני מנסה לבדוק אם הפורטים באמת פתוחים (דרך האתר הזה למשל htt…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי , ביום חמישי החלטתי לשנות את שם הרשת שלי ואת הסיסמה, סתם כדי להרגיש טוב עם עצמי שאני מוגן. לאחר שעשיתי זאת, הלכתי למחשב של אחותי, שאליו מחובר כרטיס רשת TP-Link TL-WN727N, ושיניתי ב-Profile (הרשת שאליה הוא מתחבר אוטומטית) את השם של הרשת ואת הסיסמה העדכניים. למרות זאת, הוא סירב להתחבר לרשת (ובכללי לכל רשת אחרת בסביבה), ולכן מחקתי את התוכנה ואת הדרייבר, והתקנתי אותם מחדש, אך אז הופיעה בעיה חדשה שלא נתקלתי בה עד כה. על הסמל של התוכנה הופיע לי עיגול אדום עם קו, וכשאני "מרחף" עם העכבר מעל הסמל, רשום לי: "TP-Link USB Wireless Adapter Disconnected". עכשיו, לפי מיטב ידיעתי, משמעות הדבר היא שהוא לא קולט שחיברתי את כרטיס הרשת, אבל מצד שני המנורה על כרטיס הרשת מהבהבת והוא כן…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אז ככה יש לי אקס בוקס 360 שמתחבר לרשת הלייב שלו על ידי אינטרנט אלחוטי ושם אני יכול לשחק מול שחקנים אחרים. בתחילה הייתי משחק בסדר גמור ללא שום בעיות מהרשת.. לאחרונה אני נתקל כל פעם באיטיות מחרידה שגורמת למשחק לקפוא לכמה שניות.. מה גם שלפעמים הוא מתנתק לי לגמרי מהמשחקים.. יש לצין כי כשאני גולש באלחוטי דרך המחשב או האייפון אז איני נתקל בבעיות.. יש לי אינטרנט של הוט+ הוט נט 100 מגה. מחובר דרך הוט בוקס שמוגדר כמודם וממנו יש לי ראוטר dir615. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות בחול את המכשיר Asus RT-N66U אבל אתמול קראתי איזה כתבה שיש בעיה עם רשימת התדרים שבה המכשיר עובד: http://technation.themarker.com/communication/1.1824569 האם מישהו מכיר את הנושא? האם לא יתנו לי להכניס את המכשיר לארץ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חשבתי לקנות מתאם WIFI כדי שיהיה לי כרטיס רשת נוסף בשביל כל מני התעסקויות (לנסות כל מני man in the middle וכ') השאלה אם אני כבר חושב לקנות משהוכ זה האם לא עדיף לקנות נתב קטן משהו בסגנון זה ושאר נתבים דומים האם הוא יכול לשמש אותי גם בתור כרטיס רשת נוסף לכל דבר? והאם הוא יכול לסייע לי לקלוט יותר טוב רשתות אל חוטיות? (או האם מתאם יעשה את זה?) מעבר לכך בתור נתב למחשב נייד (ולא של רשת ביתית ) כמה זה משנע האם אני פותח רשת דברך נתב או AD HOC ? (או בעצם איזה פנק' נותן לי נתב על פני סתם כרטיס רשת) מקווה שלא עשיתי סלט מכל הדברים תודה מראש אריה
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, עברתי דירה ועכשיו הראוטר נמצא במרחק של 6 מטר המחשב שלי ומהסוני פלייסטיישן. בדירה הקודמת חיברתי את המחשב לכבל רשת 10 מטר הכי פשוט שיש ואת ה PS3 לכבל רשת 3 מטר גם הכי פשוט שיש. השאלה שלי היא אם אני אחבר את המחשב לכבל הזה שוב בדירה החדשה האם איכות ההורדה והביצועים יורדת בגלל אורך הכבל ואיכותו? ואף חשוב יותר בשבילי, האם כבל פשוט של 10 מטר מהראוטר לPS3 יוריד מאיכות הרשת שלי בPS3, במיוחד לאור העובדה שבPS3 אני משחק משחקי multiplayer כגון call of duty וכדומה ואני רוצה איכות אינטרנט מקסימלית? האם כדאי לקנות כבל קצר ולנסות לשים את הראוטר קרוב לאחד או שני המכשירים הנ"ל ואם כן זה משנה איזה כבל ואורכו? ואם לא תיהיה לי ברירה אז במידה וכן יש בעיות עם כבלים ארוכים כמו שתיארתי אז הא…
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שווה לקנות את ה cisco e4200?והבנתי שיש cisco e4200 V2 ...שהוא הרבה יותר טוב . עכשיו אני לא יודע איזה גירסא מוכרים בארץ, אבל סביר להניח שזה הדגם הישן למרות שהמחיר שלו יותר דומה לזה של החדש... חשבתי לקנות את הדגם החדש מחול בשביל להיו בטוח ואז מקסימום במכס להגיד להם שהדגם הספציפי הזה מוכרים אותו בארץ אני לא חושב שהם ישימו לב ל"V2" בתאכלס אני בכלל רוצה לקנות את ה ASUS RT-N66U אבל אותו אני בכלל מפחד להזמין...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, כיום יש לי נתב (router) של Sofaware עם Firewall של צ'ק פוינט. הנתב בן 6-7 שנים, עם רשת 10/100 ולאחרונה אני חווה איתו הרבה ניתוקים. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג, והייתי שמח לשמוע המלצות עבור נתב טוב. בין השאר, אני מחפש: רשת 1G, נטול ניתוקים, ממשק משתמש נוח, ו-מוגן כיאות (firewall, IPS, וכיוב'). תודה מראש. --- עריכה: האם יש מתג (switch) עם הדרישות הנ"ל, ואם כן - מה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט עם ראוטר מסוג d-link dir 615 אף מחשב לא מחובר ישירות למודם כיוון שבמחשב הנייח שלי אין כרטיס רשת מובנה , אלא בUSB מהמחשב הנייח אני מצליח להתחבר ואין שום בעיה .. הבעיה מתחילה במחשב הנייד .. אני מחובר לאינטרנט ותוכנות כמו Utorrent עובדות והקצב הורדה תקין , אבל כשאני מנסה להכנס דרך הדפדפן לאיזשהם אתרים שומדבר לא עובד לי החל מgoogle ועד לאתר הכי לא מוכר.. המחשב מעלה לי מסך " דף אינטרנט אינו זמין" , "לא ניתן למצוא את השרת ב-XXXXX.com משום שחיפוש הdns נכשל ........" מה עושים? ד"א גם החיבור לאינטרנט דרך הפלאפון שלי ושל אחרים כותב לי "Connection Lost" בנוסף הנורית של "כדור הארץ" בראוטר דולקת בצבע כתום (במקום ירוק ..)
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני מנוי בתשתית הוט + 013. לאחרונה שמתי לב שבכל בדיקת מהירות אקראית שעשיתי, ה-ping לא ירד מ-15. כדי לבדוק האם מדובר בתשתית או בספק, ניתקתי את הנתב וחיברתי את המחשב ישירות להוטבוקס כדי לבצע בדיקת מהירות באתר שלהם (האתר של הוט עולה גם בלי לחייג). המהירות\רוחב פס היה תקין אך ה-ping היה 15ms. הבדיקות נעשו במהלך השבוע בשני מחשבים נקיים מוירוסים ושות'. אם אני זוכר נכון אז לא תמיד היו מספרים כאלה גבוהים. עוד מישהו נתקל בתופעה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה מיועד לפה אבל יש לי בעיה כל פעם שאני פותח את ה UTORRENT ומתחיל להוריד אני לא יכול לגלוש כל דף שאני פותח אומר לי לא זמין וכשאני מפסיק תהורדה הכל סבבה ! לא שאני מוריד בפול מהירות זה קורה לא קשור למהירות שאני מוריד .. למה זה ככה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשר לחבר ראוטר של בזק NETGEAR DGN1000 למודם של הוט, מוטורולהSB5101? במידה וכן, איך?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין cat5e לcat5 עם 8 חוטים? האם מישהו יודע האם הכבל הזה: http://ksp.co.il/?uin=615 הוא cat5 או cat5e?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ראוטר איכותי עד למהירות 300 מגה עם מודם ופיירוול- משום מה אני לא מצליח למצוא משהו כזה יש למישהו המלצות?אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי ב WEB INTERFACE יש את הקטגוריה של ההגבלנ אבל שמנטרלת באופן כללי לכל המשתמשים איך אני מסוגל להגביל מהירות רק למשתמש אחד אם אני יודע את ה MAC וה IP ADRESS שלו?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אחרי שלא זכיתי ליחס בנושא ה-JITTER בתשתית ה-VDSL של בזק. חודש+ אחרי, החלטתי להשתדרג ל-30MB והפעם נתקלתי בעליה מסתורית של הפינג בשרתים ישראליים. מפינג של עד 11m/s (ממוצע של 8 בערך תוך כדי משחק) הפינג עלה לעבר ה20-25m/s כבר כמה ימים. המרחק מהבית אל הארון של בזק הוא פחות מ-100 מטר, המרכזייה בוודאות אפשר להגיד שזה בעיר ופחות מקילומטר הפורט (VDSL) בחוץ הוחלף ביום שישי רוב שרתי המשחק שאני משחק בהם נמצאים אצל וואלה! (בארץ..) התוצאות זהות בכולם ללא יוצא מן הכלל, הבעיה גם קורת בשרתים אחרים שמאוחסנים על חברות אחרות ראוטר הוחלף היום בבוקר ל-6740U החדש של בזק פילטרים חדשים מהטכנאי (על כל הטלפונים בבית) מחשב אחד רק על הרשת,נעולה עם סיסמא, מחובר בצורה קווית/כבל ישירות אל המארז מהראו…
-
- 44 תגובות
- 9k צפיות
-
-
למי שלא מעודכן, חוות השרתים של Godaddy נפרצה וכתוצאה מכך עשרות אלפי אתרים בעולם המתארחים שם אינם זמינים כרגע. לצערי, גם www.netcheif.com מתארח ב-Godaddy ולכן הוא אינו זמין כרגע. http://support.godaddy.com/system-alerts/
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ציוד: DLink 2760U עוד: dns דינאמי השאלה: איך אני מגדיר חיבור VPN מהאייפון (דרך ה NATIVE APP) למחשב (Win7)? בתוך הLAN הכל עובד מצויין דרך האינטרנט (WIFI אחר / 3G) אני לא מצליח להתחבר הוא אומר לי "מתחיל..." פורט 1723 מופנה לכתובת סטטית ברשת שלי (המחשב שמשמש כVPN SERVER) מה אני מפספס פה? לאחר קריאה מעמיקה בנושא הבנתי שיש איזשהו קשר לפרוטוקול 47? מה זה? איך מעבירים אותו? האם הוא נתמך ע"י הראוטר סטוק מבזק? בלי שום קשר: יש קושחה אחרת לראוטר שלי?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-