עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן, יש לי ראוטר LEVEL 1 מדגם WBR-3406TX. ויש קצת בעיה איתו, אנחנו מחוברים אליו 3 מחשבים וסטרימר ביחד בHomegroup. במחשב של אחי כשנכנסים להתחל -> Networks רואים את כל המשחבים המחוברים לראוטר וגם תחת התגית "Network Infrastructure" יש גם את הראוטר עצמו שאם נכנסים אליו זה מוביל אל אתר הבית של הראוטר. כך: http://img705.imageshack.us/img705/4600/21101547.jpg עכשיו הבעיה היא אצלי במחשב, כי כשאני פותח גם התחל -> Network הוא לא מוצא לי כלום חוץ מאת המחשב שלי עצמי! http://img191.imageshack.us/img191/4027/77271952.jpg הפכתי את האינטרנט וניסיתי מלא דברים ואני לא מצליח להגיע למצב שגם אני יראה את כולם וגם אפשרות להכנס לראוטר מהNetwork. תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by leibeyal,

ערב טוב, היום לקחתי מבזק סטור ראוטר NETGEAR תקן N, הראוטר מחובר פיזית למחשב הנייח (מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי), והוא גולש כמו שצריך. הבעיה היא במחשב הנייד (מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה) כאשר אין אפשרות לגלוש בגלל הסיבה הרשומה בכותרת. אשמח לעזרה. חג שמח וכשר!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by barakdavid,

שלום היום התקנתי את רשת במחשב הראשי מותקנת מערכת ההפעלה WINDOWS 7 ומחוברת אליו מדפסת במחשב השני מותקן WINDOWS XP , המחשבים חוברו והכל עבר חלק ומזהים זה את זה , שיתפתי הכל ותאמתי WORKGROUP בין שתי המחשבים , הבעיה היא : כשניסיתי לשתף את המדפסת היא לא זוהתה במחשב השני עם ה-XP , עשיתי שיתוף מדפסת+ נתתי לה שם בWIN7 , מה הבעיה? ושאלה נוספת בבקשה, כשאני רוצה לתת הרשאות למשתמשים במחשב , זה רק במחשב מסוים או שאני יכול לתת הרשאות גם למחשבים אחרים ברשת מהמחשב הראשי , כי אני במחשב הראשי תמיד רואה USERS או ADMINSTRATORS , אני לא רואה שמות של משתמשים ( נגיד במחשב השני למשתמש קוראים אורן , אני לא רואה אורן במשתמשים במחשב הראשי תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by 125Live,

שלום, אספר בקצרה. לפני מספר שבועות עברתי לאקספון - נשארתי עם מודם של בזק וגלשתי במהירות 15MB בלי בעיה. ביום חמישי קיבלתי את ה- Actiontec C1000A שהזמנתי מחו"ל. שדרגתי את המהירות ל- 100MB. האינטרנט עבד לי מצויין במשך יום, אבל אז, בלילה שבין חמישי לשישי התחילו ניתוקים בלתי פוסקים (המודם יוצא מסנכרון). יש איזה שמועה לא מובנת שיש תקלה איזורית באינטרנט מיום שישי ועד עכשיו, אבל זה לא משהו שאני יכול לדעת בוודאות. בזק מכחישים - אומרים שהיתה תקלה וכבר אין. בכל מקרה זה לא זמן סביר לתקלה אזורית ב- Log של ה- C1000A מופיע הדבר הבא, בכל מפעם שיש ניתוק : "According to CPE.2.3 Part C,wouldn't accept this Prefix" ניסיתי לאפס את המודם-ראוטר, החלפתי חוטי טלפון, אין לי כיוון. אשמח לק…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. Started by fistuk,

יש לי שני מחשבים (WIN98), כבל מוצלב ושני כרטיסי רשת (GINIES & INTEL) ואני רוצה לעשות רשת. ??? מה לעשות

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. יש לי בעיה שאני מנסה להיכנס לכל מיני אתרים (IE 6 SP1), למשל; www.ynet.co.il / www.hwforce.com . זה טוען כזה ויש מסך לבן, אין כלום - אין כותרת; כלום. ניסיתי לשחק עם ההגדרות וכו' לא יודע מה לעשות... XP PRO SP1/IE 6 SP1-Admin תודה רבה לכל מי שעוזר!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by shimon956,

אני עומד להיתחבר לאחרונה לaquanet ורציתי לשאול אם ידוע לכם על החברה הזאת ואם כדי לי להתחבר אליה הם גם אמרו לי שהם נותנים לי מודם pci במתנה מישהו יכול להסביר לי אם הוא טוב או שיש הבדל בינו לבין המודם החיצוני ???

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Daniel Bergman,

שלום רב, אני משתמש בתוכנת serviio לצורך צפיה בסרטים בטלויזה חכמה של סמסונג. הבעיה היא שיש סרטים שעובדים חלק ויש כאלה שנתקעים כול כמה דקות ומופיע הודעה "המערכת טוענת". אני משתמש בראוטר משולב מודם של בזק מדגם: d-link dsl2760u מה אפשר לעשות כדי לפתור בעיה זו? אני ניסיתי גם תוכנות אחרות ומכולם serviio הכי יציבה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. שלום, ברשותי ראוטר של D-LINK דגם 6850U, לאחרונה יש ניתוקים מאבד לפתע את הרשת וכו'... עשיתי איפוס הגדרות, ריסט (לחיצה על הכפתור מאחורה) כיבוי והדלקה... מסתדר ליום-יומיים וחוזר חלילה. אשמח להמלצה לראוטר טוב, שיהיה עם קליטה טובה (2 מחשבים מחוברים באופן קבוע לאלחוטי ומדי פעם הטלוויזיה (סמארט) התקציב עד 400₪ אודה להמלצה על דגמים וחברות.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by guypld,

אהלן, יש לי Intel Galileo שמחובר עם כבל לנתב NetGear של בזק. אני מצליח לגשת אליו דרך SSH (פורט 22) דרך הIP הפנימי שלי ברשת הביתית. אני מנסה לגשת אליו דרך ה-IP החיצוני, אבל לא מצליח. פתחתי את הפורט בראטור (פורט 22 InBound + Service UPD\TDP) והפנתי אותו לכתובת הפנימית של המכשיר. בדקתי מה הכתובת החיצונית של הנתב (דרך whatismyip.com לדוג') אבל לצערי אני לא מצליח לגשת אליו. מה אני עושה לא נכון? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום רב, יש לי על קו הטלפון בבית אינטרקום אשר משתמש במתאם PAL WINTECH 101 לפני זה היה לי אותו סוג ודגם מתאם אבל החלפתי אותו לחדש יותר בגלל שעבר זמנו ומקודם לא היו לי שום בעיות לא עם האינטרנט ולא עם הטלפון עכשיו אחרי שבנאדם מוסמך היה אצלי בבית והסתכל על החיווט ופירק הכל כי החיווט היה על הפנים, מה שהוא עשה עכשיו הוא עשה כך שבכל הבית יעבור אותו קו, בכל החדרים, כשמקודם באחת הנקודות הייתה הצלבה של חוטים, יכול להיות שהאינטרנט היה מופרד מהקו שהלך לשאר הבית? בכל הבית שמנו פילטרים (האמתי שהם היו עוד מקודם), אבל לפני זה היה פילטר גם בחוטים שבקופסא, לפני שמתפצלים לתוך הבית, אולי לסנן את הפולסים שהאינטרקום מעביר מהקופסא לקו הטלפון? בכל מקרה , הפילטרים אמורים לסנן הפרעות של שיחה נכנס…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. קיבלתי בחינם תראוטר הזה מהוט.ואני משתמש הרבה מאוד ב utorrnet גירסה 2.2 ובדיוק כל 4 ימים מתנתק לי החיבור לאינטרנט במחשב שלי שמחובר קווית לראוטר בגלל שהראוטר לא מסוגל להתמודד עם כמות החביורים של התוכנה.השאלה שלי היא כזאת מה לעשות בהגדרות של התוכנה שדל הטורנט גשי ששלא יהיו לי כל 4 ימים ניתוקים איזה הגדרות לעשות בדיוק כדי שלא יתנתק לי?.ישמח לעזרה! תודה מראש.אני משתמש באנגלית!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. רשימת הנתבים המומלצים באתר NetCHEIF עודכנה. כמה דגשים: 1. חברת 3COM שלא הציגה אף נתב N לשוק הבייתי יצאה כליל מרשימת המומלצים. 2. כל נתבי ה-G יצאו מרשימת המומלצים ובכלל זה הנתב הוותיק של LINKSYS - ה-WRT54GL. 3. כרגע מופיעים ברשימה נתבים מומלצים בתקן N בלבד וכן מספר נתבים התומכים ב-150Mbps. הערות והארות יתקבלו בברכה. http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. רכשתי מחשב נייד שמחובר בנתב אלחוטי למודם... רציתי לדעת מהי הדרך הפשוטה ביותר לשלוח הדפסות מהנייד אל המדפסת. המדפסת אינה אלחוטית ומחוברת למחשב נייח בחיבור חוטי. המחשב הנייח מחובר לנתב באופן חוטי והנייד מחובר לנתב באלחוט. מהי הדרך הפשוטה ביותר להדפיס דרך הנייד? האם קיימת תוכנה ספציפית לכך? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. יש דרך לשתף את המדפסת HP 5550 ברשת חוטית פנימית דרך נתב Linksys WRT54GL? שני המחשבים מחוברים בחוט דרך הנתב הנ"ל.

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by eyal00,

שלום, יש לי אינטרנט 12M של 012 בכבלים. מיום חמישי התחיל לי האטה מטורפת בגלישה באינטרנט. אתרים מהירים כמו גוגל,WALLA ועוד נטענים רק אחרי כמה דקות. התקשרתי ל012 ,אמרו לי להוריד קובץ כלשהו מהאתר שלהם,וההורדה הייתה על 1.7 מגה לשניה-תקינה. למרות שאמרו לי שאצלם רשום להם שיש לי 5 מגה ובהוט רשום שיש לי 12 מגה. הוא גם אמר שאולי בגלל שזה לא מתואם אז מזה נוצר האיטיות. אבל ככה פתאום?כבר כמה ימים רצוף האינטרנט זוחל. בכל מקרה אני ניסיתי להחליף דפדפנים,חזרתי לאקספלורר אחר עברתי לCHROME ואז בגלל שלא היה הבדל חזרתי לFIREFOX. עשיתי בדיקת וירוסים,רוגלות וכו' ,נמצאו ונמחקו ועדיין המצב דומה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by t0x1c,

שלום, אני מחפש נתב שיתן לי כמה שיותר מהירות דרך 2 קירות. כיום יש לי נתב של אדימקס br-6428ns מאז שהחלפתי מחשב הנתב הזה עובד פשוט גרוע, חיבור של בערך 1 מגה. ואני מבין קצת בנושא, אבל לא הצלחתי למצוא אם הבעיה במתאם רשת או בנתב. עם נתב מעפן TP-Link TL-WR702N אני מקבל מהירות יותר טובה (סביבות 15 מגה, לפעמים במשחקים הפינג קופץ אבל אני לא בטוח שזה בגלל הנתב) אני רוצה שהנתב יתמוך בתקן החדש וחשבתי על 2 אלו: DIR-825AC תומך בתקן AC. האם הוא יתן מהירות טובה יותר דרך קירות? מפריע לי שגם אין אופציה לעבור ל openwrt. האם לדעתכם תהיה אופציה כזאת? Netis WF2780 1200Mbps נראה חזק עם 4 אנטנות. גם לו אין openwrt. מה לדעתכם יתאים לי? חשוב לי שאוכל להחליף firmware וחשוב שתהיה קליטה …

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אהלן, למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה ? אני מתלבט בינו לבין 3CRWER200-75 של 3com תודה מראש לעונים.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by card,

שלום לקרוב משפחה שלי יש חברה קטנה, והוא רוצה להקים רשת מחשבים וטלפוניה בה. (עדיין אין לו.. לא של מחשבים ולא של טלפוניה....) אני הולך לעזור לו עם זה. בקיצור, יש שם כרגע 5 מחשבים, אבל מתוך חשיבה לעתיד נניח וזה הולך לגדול ל-עד 16 מחשבים. אותו דבר לגבי טלפונים - 5 עמדות טלפון צריכות להיות, עם מרכזייה בינהן שתאפשר להעביר שיחות, ושתחובר ל-3 קווי חוץ. השאלה שלי היא: מבחינת רשת מחשבים, עשיתי את זה כבר כמה פעמים אז הסיפור ידוע. אבל לגבי רשת טלפוניה, כאן היו קצת שינויים בשנים האחרונות ופה אני צריך להתעדכן: האפשרות המעפנית היא לקנות מרכזייה אנלוגית, למתוח חוטי טלפון, לחברם למרכזייה, ולחבר את המרכזייה לקווי-חוץ של החברה. האפשרות היותר טובה(או לפחות יותר עדכנית), היא להשתמש במרכזיית V…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. האם ניתן לשנות כתובת IP של מחשב שמחובר דרך ראוטר לצורך הורדה במקביל של קבצים מ RAPIDSHARE? במידה ואכן ניתן, אשמח לקבל הסבר איך.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by SubX,

אני עד היום גולש עם מודם 56K שבקושי זז. היום קריז על האינטרנט, ואני רוצה להיתחבר לאינטרנט מהיר, של לפחות 256K הכי זול או אפילו 512K. (אבל בפועל שלא יהיה פחות מ100K) נקודות חשובות להיתחברות שלי לספק: 1. שיהיה זול (פחות מ100 ש"ח לחודש) 2. ללא מחוייבות של יותר מ6 חודשים. 3. שאני מקבל את המודם המהיר מתנה מהספק ! ו.. צירוף פרטים על הספק (מספר טלפון...) . מקווה שתוכלו לעזור כמה שאפשר. תודה מראש בני רונן

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אני מתכנן לשתף חיבור אינטרנט אחד בבית עם כמה מחשבים דרך ראוטר אחד מהמחשבים הללו הולך להיות שרת web כך שרצוי שהחיבור יהיה יציב רציתי לשאול אתכם : א. איזה מודם מומלץ לקונפיגורציה הנ"ל ב. האם אני אצטרך לקנות ראוטר מיוחד לצורך הנושא ? ג. עניין האבטחה כאן חשוב קצת יותר ממחשב ביתי רגיל מכיוו שאמנם זה שרת web ביתי אבל עדיין שרת - המלצות מיוחדות לנושא ? -- אם כבר --- ד. אולי מישהו יודע כיצד ניתן להשיג קצב העלאה יותר גבוה על חשבון קצב הורדה יותר נמוך ה. איזה חברה מומלצת על ידיכם כיום לחיבור לאינטרנט מהיר ? ו. מישהו אולי יכול לתת לי טיפ לגבי דרישות מקובלות כיום מספקים (IP קבוע, גודל תיבת דואר וכו' שנהוג [על ידי מי שמבין עניין] לדרוש מהספק) ז. מה כיום עדיף (מבחינת מחיר/בי…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by shendi,

אז שידרגתי את המודם ECI של בזק לראוטר ובכול טוב חיברתי סוויצ 8 פורט ו3 מחשבים והכול טוב על כל תחנה התקנתי פיירוול של SYGATE ןעד פה הכול טוב אני מבין שיש לראוטר גם פיירוול אייך מתפעלים אותו ? אייך סוגרים /פותחים פורטים ? על אחד המחשבים יש שרת FTP אבל הכתובת שלו היא כתובת פנימית ? ולכן אין גישה עלייו מבחוץ מה לעשות ? ( האם יש דרך לדעת מה הכתובת של הראוטר ) חיבור ADSL של נזקבילאומי

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Cheif,

אני טס הלילה ל-CES 2011 כך שהנוכחות שלי בפורום לשאלות תמיכה תהיה מצומצמת בתקופה הקרובה. דיווחים מ-CES יהיה אפשר למצוא בבלוג. הפרטים כאן -- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486709.0

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אהלן חבר'ה, הרצתי בזמן האחרון בדיקות ב-SPEEDTEST ו-PINGTEST ורציתי לדעת אם הנתונים נורמליים (לדעתי לא): בספידטסט אני מקבל פינגים של 30-35. בפינגטסט אני מקבל פינג של 20 לירושלים וג'יטר 6. מה אתם אומרים? הפינגים לא אמורים להיות נמוכים יותר? ג'יטר 6 זה לא גבוה מדי?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים