רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
הנייד שלי - שהיה מחובר לרשת של המישרד...ממשיך לישאול אותי שם מישתמש וסיסמא רוצה לבטל את זה לגמרי ולא יודע איך ( כבר לא משתמש בו במישרד ובבית זה סתם ניג'וס) מי עוזר לי.....ובבקשה בלי תשובות של לפרמט המחשב - כי לא רלוונטי לעשות את זה THX מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי בית עם מספר מפלסים ועד היום עשיתי שרשור של AP באופן אלחוטי אבל המהירויות הם רעות ואי אפשר להמשיך לעבוד ככה.. בנוסף אין אפשרות של העברת חוטים כרגע. חשבתי לנסות מתאמי רשת על גבי החשמל כדוגמת המוצר הבא : TP-Link TL-PA4010 500Mbps אציין שאין אצלי בבית תלת פאזי. יש לי כמה שאלות : 1. האם יש למישהו ניסיון עם המוצר הספציפי הנ"ל או עם הטכנולוגיה בכללי ויכול לתת חוות דעת? 2. האם יש צורך בין כל 2 נק' קצה 2 מכשירים שונים? כלומר נגיד מהנקודה הראשית בה נמצא הראוטר אני רוצה להגיע ל-3 חדרים בבית האם ליד הראוטר צריך לשים 3 מתאמים כאלה או שאפשר להתקין אחד בלבד? 3. האם יש בעיה של סנכרון והתנגשות אם מתקינים יותר מזוג אחד כאלה באותו רשת חשמל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי השאלה כזו: יש לי ראוטר (לא מחובר לאינטרנט) שאליו מתחבר דיסק קשיח נייד המחשב מתחבר אלחוטי לראוטר ניסיתי להעביר קבצים מהמחשב לדיסק קשיח קצב ההעברה היה בין 700 ל-800 קילו בית (במשך הרבה זמן לא עבר את זה). יש למישהו מושג מה הבעיה? מה אפשר לעשות? המרחק דיי קטן בין הראוטר למחשב כשאני מחבר את הדיסק ישירות למחשב זה עובד יופי אין שום קירות שמפרידים בין הראוטר למחשב.... תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברצוני לעזוב את הוט בה הייתה תמיכה ברשת אינטרנט על הקואקס שרץ בבית ע"י מתאמי moca, האם מתאמי ה- HPNA של יס מבצעים זאת? ברצוני להוסיף במס' נק' ראוטר שיוגדר כ- AP, האם יש נסיון מוכח לכך? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך לבצע שינויים קלים בבית בגלל שראוטר אחד של בזק לא מכסה כראוי את כל הבית ובזמן האחרון יש צורך באינטרנט גם בחדרים רחוקים שלשם הוא לא מגיע. המצב כרגע הוא כזה, יש ראוטר אחד של בזק (NETGEAR VEGN2610) בבית והוא נמצא בחדר שלי ומחובר חוטית למחשב שלי, עד הסלון וכולל (מרחק של בערך 15 מ' עם כמה קירות) הוא מכסה את החלק הזה של הבית בצורה טובה ואין בעיה. מה שהשתנה זה שנוספו שני מחשבים בקצה השני של הבית שלא קולטים ממרחק כזה, המרחק שלהם הוא עוד איזה 15 מ' מהסלון כולל כמה קירות בדרך אז לזכור שזה מתווסף למרחק הסלון מהראוטר. יש כמה דרכים שחשבתי עליהם: 1. ראוטר נוסף שישמש כמגשר ויוצב בסלון שישדר משם והלאה. תהיות: א.מה המחיר של ראוטר כזה שיספיק (התקשרתי לבזק כדי לברר אם …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה הצטרפתי לשירות שנקרא "גיימר" בבזק בינלאומי , המטרה היתה לנסות להימנע מlatancy גבוה במשחק רשת (DIABLO3) . אני עושה בדיקות pathping לשרת שאליו אני מתחבר והתוצאות מראות שיש בעיה בניתוב בין שרתי בזק , גם אחרי ה"גיימר" שלהם . למשל : { Tracing route to 213-155-155-233.customer.teliacarrier.com [213.155.155.233] over a maximum of 30 hops: 0 Home-PC [10.0.0.2] 1 10.0.0.138 2 bzq-79-183-64-1.red.bezeqint.net [79.183.64.1] 3 bzq-179-14-150.static.bezeqint.net [212.179.14.150] 4 bzq-25-77-22.static.bezeqint.net [212.25.77.22] 5 bzq-219-189-210.cablep.bezeqint.net [62.219.189.210] 6 bzq-179-161-217.static.bezeqint.net [212.179.161.217…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע ? רוחב פס, מחיר ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי. אני מעוניין להחליף את הראוטר המקרטע שלי באחד חזק ויציב. נתקלתי בדגם הזה Linksys EA6350 1200+ שאני מעוניין לרכוש כדי להחליף את הישן. ראיתי קצת סרטונים עליו וראיתי בכל מקום שמחברים אותו לראוטר קיים במקום לנקודה בקיר. השאלה שלי היא למה בעצם והאם אפשר בלי? תודות לעונים!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול רכשתי את הנתב Edimax BR-6524n, בנוסף רכשתי גם כרטיס רשת אלחוטי של EW7728ILוEdimax התומך גם הוא בתקן n של לחיבור אלחוטי. ההגדרה והפעלה היו קלים ביותר ותוך כמה דקות כבר הכול עבד (יש לי מודם AZTECH והנתב משמש גם כחייגן). הבעיה היא שכשאר אני מקנפג את הנתב לעבוד במהירות n אז יש לי מלא ניתוקים (לא מהאינטרנט - החיבור הקווי אליו עובד יפה) בחיבור האלחוטי - כלומר הוא מצליח לגלוש לחצי דקה בערך ואז מתנתק. כאשר אני מוריד את המהירות של הנתב ל-G הוא עובד אחלה, כל גלישה מהירה והכל טוב, אבל אז אני לא מנצל את המהירות המקס' וחוזק השידור שבישבילו רכשתי את הנתב הזה. דיברתי עם התמיכה של EDIMAX בארץ והם אמרו לי לעשות עדכון קושחה, אז עדכנתי לגרסא 1.58 שיש באתר שלהם (משום מה בא…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אתמול ניסיתי להתחבר לMW2 אבל היה בעיות התחברות לסרברים אז נסיתי לעשות ריסט לראוטר. יש לי ראוטר Edimax BR-6204Wg . הבעיה היא שחשבתי שאחרי שאני לוחץ על כפתור הריסט וא יאתחל את עצמו ויחזור לי האינטרנט אחרי כמה דקות. לחצתי 30 - 40 שניות על הכפתור של הריסט ומאז האינטרנט לא חזר .... מה אני עושה?! ללחוץ עוד פעם ?! לנתק ולחבר ?! מה עושים לעזאזל תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין לרכוש מגביר טווח של tenda mesh ולא יודע מה מתאים לי יותר. מה ההבדל בין Tenda mesh mw3 ל Tenda mesh mw6
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים עם WINDOWS XP, שמחוברים לHUB. יש לי גם ROUTER של EDIMAX ( דגם: BR-6001) שמחובר לHUB, ואליו מתחבר מודם Alcatel (שחור גדול) ADSL... אני רוצה לפתוח כמה פורטים בו בשביל התוכנה eMule, אני מצליח להיכנס למסך של הROUTER - תמונה מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה? אם אפשר אז בICQ - 167981370 תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם היתי רוצה עצות בקשר לתשתית לאינטרנט לאיזה חברה הכי כדאי להתחבר? בזק,הוט או יס? מה ההבדל בין תשתית של ADSL לבין כבלים? מה יותר טוב ואיפה הגלישה תצא יותר איכותית? איך מגדילים את ה-UPLOAD כשיש לי 2 וחצי מגה גלישה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זו שאלה שמטרידה אותי קצת בזמן האחרון. אני מבין שעם מחשבים ניידים שיש בהם WIFI אפשר להתחבר להרבה מקומות עם אינטרנט אלחוטי. האם גם כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר ישירות לPCI יכול גם לקלוט באותם טווחים כמו מחשב נייד עם WIFI? ומה זה בעצם WIFI? כמו כרטיס רשת אלחוטי אבל למעשה הוא יכול לקוט לטווחים הרבה יותר גדולים או מה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החלפתי את הנתב הותיק של בזק בנטגיר חדש מהקופסה - וברצוני להמשיך להשתמש בו בתור מגדיל טווח. דבר דומה עשיתי ב-Dir 615 העוד יותר ישן של בזק, פשוט החלפתי את ה-Firmware הבסיסי של בזק בממשק הרגיל של דילינק, מה שפתח לי את האפשרות ל-Client Mode שמשום מה יורד ממכלול האפשרויות ברגע שמאפסים את הראוטר. אני מנסה לעשות משהו דומה, אבל לפי הבנתי ה-2760U הוא מוצר המשווק אך ורק בארץ ולא מקבל שום תוכנה של אף ראוטר אחר, דומה ככל שיהיה. האם יש דרך לעשות את זה ללא צורך בהתקנת ממשק חדש? או שיש ממשק שהמכשיר שלי דווקא יקבל? בדקתי את אפשרויות הWireless Bridge אבל לא הצלחתי לעשות דבר ללא ביטול האבטחה בנטגיר החדש. למי יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של בזק IAD604 שאני רוצה לחבר אותו לאינטרנט דרך מודם סלולרי חיברתי את המודם הסלולרי לכניסת USB של הראוטר, בהגדרות אני רואה שהראוטר מזהה אותו כמודם סלולרי, אבל בפועל אין אינטרנט. מה צריך לעשות כדי שהראוטר יתחבר לאינטרנט דרך הסלולרי?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
:-\ ככה אני ממש לא יודע מאיפה להתחיל אבל בכ"ז אשתדל שזה יהיה ברור כמה שאפשר על מנת שתוכלו לעזור לי אני מחובר לאינטרנט 12 מגה בהוט והספק הוא בזק בינלאומי. עברתי לדירה חדשה לפני 3 חודשים. לפני כן בדירה הקודמת הייתי מחובר ל-5 מגה עם גיימר באותו ספק ובהוט מאז שאני מחובר ל-12 מגה, כלומר מאז השדרוג האחרון - החיבור החל להיות לא יציב ולהתנתק כל כמה שעות לזמן מה. לא הבחנתי בזה עד שהאנטי וירוס צעק שהוא לא מעודכן, אז טוב שצעק... מלבד זאת, בעיית מהירות: ב-5 מגה בגיימר לאורך כל שעות היום רוחב הפס שלי להורדות היה מקסימלי לחבילה (640 קיי, כפול 8 נותן 5 מגה). עד כאן מצוין, אבל מהרגע שעברתי לדירה החדשה, כלומר מהשדרוג - ירידה במהירות, במקרה הטוב רוחב הפס לחו"ל עומד על כ-200 קיי, כלומר 1.5 …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב היה לי ראוטר ישן DIR320 -הייתי גולש איתו בלי התנתקויות -באינטרנט של הוט 12 מגה הייתי בארה"ב וקניתי שם ראוטר של NETGEAR WNDR3400 שקראיתי עליו ביקורות טובות חיברתי אותו וכל כמה דקות יש לי התנתקויות -חשבתי שהמודם בכלל מתנתק אבל ראיתי בסטטוס שהאינטרנט עדיין מחובר עשיתי כל מיני בדיקות ואז ראיתי שעם כתובת IP אני כן מצליח להיכנס לאתרים אבל עם השם שלהם לא זהוגם לאתרים שכבר נסנתי אליהם לפני קצת זמן הוא נותן לי להיכנס עד שלאט לאט גם אליהם לא רק אם אני מכבה את הראוטר ומדליק אותו אז זה מסתדר עד שאחרי כמה דקות שוב חוזר הבעיה אם יש לי קובץ בהורדה עם INTERNET DOWNLOAD MANAGER זה עדיין ממשיך לרדת ולא מפסיק אז אני בטוח שהבעיה היא ב DNS ניסחי להזין גם ידנית את השרתי DNS ש…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח להמלצה לכרטיס רשת אל-חוטית,לבית. (תקציב 100+- ) כמו כן,מה ההבדל בין אם הכרטיס מתחבר דרך הUSB לבין חיבור בתוך המחשב דרך PCI/PCI-E? איזה מהם עדיף? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני סובל מאינטרנט גרוע, כל הזמן הרשת נופלת, ה-WIFI חלש, עברתי כבר 3 ספקים (נכנסתי לדירת שותפים בה היה אקספון, מהר מאוד העברתי אותנו ל-012, ואחרי שגם זה לא עזר, עכשיו עברנו לבזק בינלאומי (עם תשתית של בזק בכל אחת מהספקיות האלו)) יש ראוטר של TPLINK, TDW9970 הוא תלוי די גבוהה על הקיר, במרכז הדירה. אבל אנחנו פשוט סובלים מאינטרנט מחריד... ניסינו המון דברים, שינוי ערוץ, מיקומים שונים בבית.... לא עוזר כלום רוצה לנסות פתרון אחרון לפני שאני הולך לגור מתחת לגשר בתוך קופסאת קרטון - לקנות מודם\ראוטר חדש זקוק להמלצות, מבחינתי אין מחיר לאינטרנט טוב, אז אין מגבלת תקציב. שיתמוך במה שצריך לתמוך, הבנתי שאם יושבים על תשתית של בזק אז …
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי חיבור ISDN, כאשר אני עובד על מחשב עם מע"פ W2K, ואני רוצה להגדיר את מהירות החיבור כ- 128K אזי אין בעיה אני מצליח להתחבר במהירות הנ"ל... כשאני עובר ל- WIN98 ומגדיר מהירות של 128K ואח"כ מתחבר לאנטרנט (כלומר לספק אנטרנט) אני מקבל ERROR ולא מצליח להתחבר במהירות הנ"ל, אלא רק במהירות של 64K מדוע?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בדירתי יש כבלי רשת סוג אתרנט cat5e שזה מהירות עד 1 גיגה ,אני שוקל לעבור לcat7a שזה שיהיה בטוח שניתן להרחיב מהירות עד 40 גיגה. מחפש המלצה על המכשיר מתג (סוויצ) עם 16 פורטים (כניסות) שאפשר ניתן להרחיב את מהירות בלי החלפת מכשיר מתג.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אילו פתרונות חומרה/תוכנה יש להעברת פקסים למחשב או למייל? אני יודע שיש שרות כזה של בזק אבל הוא מחייב אותי להסתמך עליהם ולשלם עבור כל פקס. האם יש פתרון חומרתי/תוכנתי אחר שיאפשר לי לבצע את זה? תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי משחק רמי שיש לו אפשרות לשחק ברשת ביתית בשתי מחשבים אחד נגד השני. האם יש דרך שאני אוכל לשחק עם מישהו שנמצא בבית אחר שהוא יתחבר לבית שלי דרך האינטרנט? יש למשחק סרבר רק אם אני מתחבר ברשת הביתית שלי. אם אין אפשרות תגידו ואם אפשר אנא תנו לי מדריך. תודה, יפת.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן הכותרת די מדברת בעד עצמה. יש לי בניין גדול שאני רוצה לרשת בחיבור אלחוטי איכותי. בסופו של דבר זה אומר לשים בכל קומה (מתוך ה-4) AP. העניין הוא שאני רוצה שכל AP יהיה עם אותו SSID ושכולם יתחברו בסופו של דבר לאותו שרת GATEWAY. הבנתי שאני צריך לבטל בכל ה-APים את ה-DHCP ואת ה-NAT (כי השרת שלי כרגע עושה את זה), לקבוע את אותו ה-SSID בכולם ולבחור בערוץ שידור שונה בכל -AP. העניין הוא שלא הבנתי איך אני מבצע את הקישוריות בין כל ה-APים לשרת GATEWAY. אציין שאחד ה-APים יוצב בקרבה פיזית לשרת. טרם בצעתי רכישה של הAPים. אם יש המלצות לחומרה אשמח לשמוע. אשמח לעזרתכם, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-