רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש פייר-וול חדש ה sygate firewall שלי ממש מאט את האינטרנט בטירוף אני מחפש פיירוול חדש אנא עזרו לי ובבקשה אמרו לי גם מהם היתרונות של הפיירוול שעליו אתם ממליצים תודה רבה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות מפרסים כאלה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, עכשיו גיליתי שיש לי חבילת אינטרנט של 2 מגה הורדה של בזק בינלאומי. במקרה שלא ביקשתי שום דבר מיוחד, כמה אמור להיות לי קצב העלאה? תודה.. (בבקשה תגידו 16)
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעביר את שקע הטלפון+ראוטר לנק' יותר אסטרטגית שנוח ממנה למתוח כבל רשת לחדרים. יש לי כבל טלפון ישן בעל 4 גידים(לא מסוככים ולא שזורים) שבו התכוונתי להשתמש לחיבור השקע החדש, האם הוא מספיק או צריך לשדרג למשהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש ברשותי עכשיו כרטיס רשת של אדימקס EW-7711_22In עכשיו הכרטיס מתנתק הרבה פעמים והיום אחרי ניתוק של הראוטר לא זיהה לי את הרשת שלי למשך הרבה זמן וגם חלק מהרשתות של האיזור רק אחרי משחקים ארוכים עם הדרייבר הסרתו והתקנה מחדש הוא חזר לפעול עם הרשת שלי.. אז ככה שאני מחפש משהו שיהיה חזק ואיכותי מעדיף פנימי אבל לא שולל חיצוני של USB על הסף ושתיהיה לו אפשרות חיבור של אנטנת הגברה כזאת שאפשר לשים איפה שרוצים כמו בכרטיס הזה אבל אם אפשר לא יותר מאנטנה אחת(כי לקנות 3 אנטנות הגברה חיצוניות זה מוגזם..גם ככה שאני לא בטוח שהאינטרנט בארץ מנצל הכל והרבה אני לא מנצל את התעבורה הפנימית ברשת..רק פעם ב..קובץ) תקציב עד 200-250 שקל תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי OfficeConnect ADSL Wireless 108Mbps 11g יש לי אינטרנט איתו, הוא יציב והכל. אבל כשאני מדליק תוכנת BITTORENT או משהו כזה האינטרנט כל הזמן נופל... בגדול פתחתי כל מה שיכלתי לפתוח, ביטלתי את הFIREWALL שלו ועדין כלום(אני לא מעוניין שהוא יהיה סגור או מגן על משהו..) הנה 2 תמונות שמראות מה פתחתי, וכל שאר ההגדרות מכובים.. http://img167.imageshack.us/my.php?image=3com1ys0.jpg http://img124.imageshack.us/my.php?image=3com2bq5.jpg
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני בתהליך מעבר דירה שכולל המון באלאגן ואין לי כמעט וזמן להבין מי נגד מי, אני ב- ADSL בבאנדל עם נטוויזן, הציוד שיש לי זה מודם אזטק 600 E נדמה לי והנתב זה 871W של סיסקו, בחיבור בראשוני טכנאי בזק טען שאני לא יכול להתחבר עם 40 מגה ומעלה עם הציוד הקיים ושאני צריך מודם חדש, עכשיו השאלה האם אני יכול להביא מודם שהוא רק מודם ושיתמוך לי בקצבים ולהשאר עם הנתב, או שעדיף לי נתב משולב חדש, אם כן אז אנחנו כבר קרובים מאוד לבלק פריידי, איזה ממליצים ? עדיפות לסיסקו כמובן, שימוש ביתי בלבד ++, חשוב שיהיה כבר עם פורטים של גיגה, תודה ניר
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מבקש עצה, שדרגתי ל- 100M בבזק, ברשותי נתב D-LINK 2760U שלא תומך ועלי לשדרג . הנתב מחובר למחשב דרך הוםפלאג, ומספר מכשירים משתמשים באלחוטי (לפטופ, סלולרים). שאלות: ההוםפלאג AZTECH HL110E תומך ב-200Mbps , לא מהווה צוואר בקבוק? האפשרויות לשדרוג: 1. אחד משני הנתבים שבזק מציעים- מה עדיף? DLINK 6850U או VEGN2610 של חברת NETGEAR ? לא מצאתי סקירות. זו האפשרות המועדפת עלי- אני לא מבין בתחום, מבחינת מיקום, כבילה והתעסקות מעדיף להתעסק עם מכשיר אחד גם אם הוא פחות אידאלי. 2. לרכוש מבזק רק מודם מתאים ולחבר נתב - אפשר להשתמש ב- D-LINK 2760U כנתב רק לצורך האלחוטי? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, מצטער על הבורות. יש לי כבל שמתחבר מהראוטר למודם (כבל בצבע כחול). איך קוראים לכבל הזה? אני צריך כזה כבל רק יותר ארוך (12 מטר-15 מטר) כמה זה צריך לעלות? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז ככה.. אחרי עשרות שיחות טלפון מיותרות עם בזק ובזק בינלאומי ולפני כן עם הוט אני כבר נמצא על סף ייאוש ופותח את הדיון הזה.. יש לי בעיה מפגרת עם האינטרנט ב-3 השנים האחרונות שאני בטוח ב-100% אחוז שקשורה לתשתית אבל עדיין לא יכול להסביר אותה. הבעיה מתבטאת בעיקר במשחקי רשת/הורדות/סטרימינג אבל מבחינת בדיקות המהירות אני מקבל מהירות תקינה לגמרי כנ"ל לגבי עוצמות ב-ADSL STATISTICS. הכל התחיל שעברתי להוט לפני 3 שנים ללא ידיעתי. לפני כן יש לציין שהיה לי תשתית של בזק כשב-3 השנים הראשונות היו לי איתם בעיות דומות למה שיש לי היום אך במשך שאר הזמן ( הייתי איתם משהו כמו 6-7 שנים ) עבד פיקס מבחינת הכל עד שעברתי להוט. מהרגע שעברתי להוט נהייתה לי בעיית פינגים + PL קבועה וחמורה שאף אחד לא …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מכשיר שמתחבר לאינטרנט קווית בלבד. אני מעוניין לחבר אותו בנקודה אחרת בבית מאשר הנקודה בה קיימת נקודת טלפון ובה טכנאי בזק התקין את המודם. מרחק אווירי הוא כ5 מטר אך אם רוצים להעביר את זה צמוד לקירות ומשקופים אני מניח שזה ידרוש יותר. איך כדאי לעשות זאת אידיאךלית? האם חיבור כבל טלפון ארוך לשקע, לאחריו הפילטר ואז המודם? אותו דבר רק שקודם הפילטר ואחר כך הכבל? האם עדיף להשאיר את המודם במקום ולחבר כבל ETHERNET ארוך בלבד למכשיר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה הראוטר שברשותי (edimax br-2662n) עושה בעיות: הוא מתנתק ספונטאנית ברגע שיש יותר ממחשב אחד שמתחבר לרשת האלחוטית. גם עדכון הקושחה לא עזר אז אני תוהה אם יש דרך לטפל בו או שעדיף להחליף ראוטר... אם צריך לקנות חדש, הנה הדרישות: - הדירה קטנה (70 מ"ר) ללא ממ"ד. - יש שלושה מחשבים מחוברים במקביל ברשת האלחוטית. - זול ואמין. - תשתית אינטרנט - הוט, ספק: נטוויז'ן 013 - קיים מודם Arris TM602A החיבור דרך המודם, ללא חייגן. מישהו מכיר את הדגם הזה, מה אתם אומרים עליו? Netis WF-2402 תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לרכוש מגדיל טווח אינטרנט שנכנס לשקע חשמלי אחד והמכשיר השני מקבל את המידע מהשקע החשמלי השני בקומה השניה. חשוב לי גם שהנתונים יועברו באמצעות LAN גם ביציאה בשקע בקומה השניה. יש לכם המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב, היום התחברתי לשירות במהירות 100 מ"ב של אקספון, לאחר שטכנאי של בזק ביקר וביצע התקנה ובדיקת תשתית. כאשר חיברתי את המודם-ראוטר המדובר בחיבור קווי למחשב, קיבלתי מהירות גלישה שנעה בין 65-75 מ"ב, ואילו כשעברתי לגלישה אלחוטית אני מקבל מהירות שנעה בין 5-20 מ"ב... מה הסיבה לכך? האם שינוי הגדרות בראוטר יכול לשנות את המצב? שיטת האבטחה הנוכחית היא WPA2-PSK. תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שמתי לב שאם אני מעלה בקצב גבוה יותר נגיד 50 kbs אז מהירות ההורדה/גלישה נהיית נמוכה יותר לעומת אני אני מעלה ב-15kbs השאלה שלי- למה זה? למה יש קשר בין שתי המהירויות?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי מלחשב נייד של אימבר ואני. עם נטוויז'ן בתור ספק, ובזק בתור תשתית. בבית אני מחובר לקריטריונים דילינק. אבל גם כשאני מתחבר בבית מופיע לי limited access, אבל אני מצליח לגלוש לעשות הכל כרגיל למרות זאת. כשאני מנסה להתחבר לרשת אחרת (אלחוטית) החיבור עורך זמן ארוך מהרגיל, ובסופו של דבר רשום שהחיבור unseccsseful, ונותן לי גם limited access, אבל לא כמו בבית, אי אפשר לגלוש ולא להתחבר לשום דבר, שלא כמו בבית. ניסיתי להתחבר למגוון רשתות כולל של האוניברסיטה וכשחיברתי את הפלאפון שלי כנקודת תקשורת (הנחשב מזהה את נקודת התקשורת אבל לא ניתן להתחבר). בהגדרות של חיבור הווירלס, בtcp/ipv6 האופציה של obtain an ipv6 address automatically, היא זו דמבומנת, ואותו דבר בdns. בהגדרות של הtcp/ipv4 מ…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר LEVEL ONE WBR-3408 שככל הנראה לא עונה על הדרישות המקומיות (8 מחשבים המתחברים אליו בLAN ובWIFI). נאמר לי שעל מנת שראוטר יוכל לענות על הצרכים האלה בצורה טובה ומספקת - אזי שנדרש ראוטר בהשקעה גדולה, יחסית, של כסף (1000 ש"ח ומעלה). אינני יודע מהי נכונות הדבר. בכל מקרה, נאמר לי שניתן להפוך את אחד המחשבים שברשותי לראוטר וכך לפתור את הבעיה. השאלה היא - איך אני עושה את זה? אציין כי אם את הבעיה הזו ניתן לפתור בראוטר חלופי שלא עולה על 500-600 שקל, אולי אעדיף זאת. אם וכאשר - המחשב המיועד לשמש כנתב הינו בעל OS WIN 7 64BIT. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
העפתי את כל הפייוולים מהמחשב ועשיתי DMZ HOST לאייפי שיפתח את כל הפורטים בראוטר... ועדיין LOWID באימיול, במספר קליינטים שונים.. אני משתמש בנתב סימנס.. כבר ניסיתי לפתוח פורט פורט... זה לא עבד גם. האם בזק התעלקו עלי ? עוד בעייה: הרבה פעמים אני מוצא את עצמי עושה ריפרשים לעמודים שלא רוצים להפתח וזה מסדר את הבעייה.. כאילו קליק אחד לא מספיק, צריך לסגור, לפתוח, לעשות ריפרש שעה ואז זה יפתח... זה כאילו זה משחק איתך משחקים .. וזה קורה המון גם בעייה של בזק ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בתוכנת serviio לצורך צפיה בסרטים בטלויזה חכמה של סמסונג. הבעיה היא שיש סרטים שעובדים חלק ויש כאלה שנתקעים כול כמה דקות ומופיע הודעה "המערכת טוענת". אני משתמש בראוטר משולב מודם של בזק מדגם: d-link dsl2760u מה אפשר לעשות כדי לפתור בעיה זו? אני ניסיתי גם תוכנות אחרות ומכולם serviio הכי יציבה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! בחודשיים האחרונים אני פשוט סובל מבעיות של איטיות בלתי נסבלת בבזק בינלאומי . כמו רבים מכם. נכון לעכשיו יש לי חבילת 2.5 MB בזב"ל + תשתית בזק. עכשיו אני גם ככה מנוי של הוט בכבלים ויוצא לי בין כה וכה הרבה יותר משתלם לעבור לטריפל של הוט. (12MB) אך השאלה שלי היא האם האינטרנט של הוט מומלץ ואיכותי (מבחינת 0 התנתקיות , הורדה נורמילת יחסית, פינגים נמוכים רוב הזמן) או שבסופו של דבר אני אקבל את אותה הגברת בשינוי אדרת (ואף יותר גרוע?!) :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אתמול לאחר מספר ניתוקים רבים הסתכלתי ב-event viewer של windows וניתקלתי בשגיאה 1014 הרבה פעמים שחוזרת על עצמה כל פעם שיש ניתוק "name resolution for the name teredo.ipv6.microsoft.com timed out after none of the configured DNS servers responded" מה הולך פה? בבקשה עזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השבוע בעקבות מבצע של בזק 20 מגה ללא תוספת מחיר שדרגתי ל 20 מגה. שעשיתי בדיקה של הורדה והעלאה התברר לי שהורדה היא 20 מגה, אולם העלאה היא רק מגה 1 שאלתי תכנאי מבזק מדוע אני מקבל רק מגה 1 בהעלאה ונאמר לי כי לא משנה איזה חבילת מהירות אני רוכש מקסימום העלאה היא 1 מגה ואני לתומי חשבתי שהעלאה היא 10% מההורדה אמורה להיות, האם אכן כך הוא ?. אשמח לתגובות...
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לראוטר איכותי שלא יעבור את ה-200 ש"ח. חשוב שיהיה לבית פרטי 3 קומות, האינטרט תשתית של הוט, וספק אינטרנט בזק בינלאומי NGN. השימוש בבית 2 מחשבים ניידים, PS3 ו-VOD של YES. עכשיו רציתי שתעזרו לי בהתלבטות לגבי 3 ראוטרים : http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-router&modelsid=748279,746556,719081
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן שידרגתי את האינטרנט בבזק בינלאומי והבחורה הבטיחה לי שאני אהיה על הכבל החדש בחבילת POWER NGN. למרה הצער עדיין יש לי לאגים פה ושם כשאני משחק סטארקראפט. 1. איך אני יודע אם אני על הכבל החדש וכל מה שהיא הבטיחה לי נכון? אפשר לבדוק לפי הIP לא? 2. נניח ואני מבצע פינגים לוואלה / download.com מה אני אמור לקבל? איזה טווח נחשב טוב ואיזה טווח נחשב כבר לא טוב? יש איזה טבלת תקינות שאני יכול לבדוק לפיה? תודה(:
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-