רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
קראתי על השיטות איך לכוון את שידור הראוטר בכדי לשפר טווח קליטה. שאלתי היא: אם אני מחבר חוט ארוך לאנטנה האם בכך אני מגביר את הטווח? לי יש ראוטר במרתף שכולו בטון ואין לי קליטה כבר בקומת כניסה יש לי אפשרות לחבר חוט לאנטנה, החוט הזה יגיע עד קומת כניסה כ - 3 מטר האם זה יעזור?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מקבל הודעת שגיאה HTTP 500 - Internal server error בכל פעם שאני מנסה להריץ קובץ PHP או ASP בlocalhost... מה אפשר לעשות?? בתודה!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני מחובר עם 12M ל 014 עם חייגן שהכנסתי אותו לראוטר (שם וססמא) לפעמים מוריד מאתרים כמו רפיד SHARE ואז אחרי כל קובץ מחוייבים לחכות שעה וזה מעצבן כולנו יודעים לכן בכדי להחליף את ה IP מנתק כל פעם מחדש את הראוטר ל4 דקות ורק אז משתנה לי המספר ויכול להוריד שוב מתחת ל3 דקות עדיין לא נותן לי (כנראה לא משתנה האי פי לגמרי) רק מעל 4 דקות זה מתאפס וזה נורה מעצבן יש שיטה מהירה יותר להחלפת האי פי מאשר כיבוי הראוטר ל4 דקות כל פעם והדלקתו ? תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם קורה לי משהו מוזר. אחרי שאני משאיר את המחשב דולק והאימיול מוריד דברים, אני חוזר סוגר את האימיול, מנסה להכנס למשחק כלשהו, והפתעה! הפינגים עלו לסביבות ה400-500. זה קורה רק אחרי שהאימיול עובד. למישהו יש רעיון איך לתקן את זה או למנוע? תודה לעונים
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הקידומת היא 072 למי שצריך ואני רוצה לעבור אליהם ואני צריך חוות דעת מאחד המשתמשים שמחוברים לשרות הזה האם המתאם עושב בעיות כגון באימיול וכל הבעיות האלו השרות עדיין בניסוי ואני רוצה לדעת ליפני שאני עובר אליהם יש פה מישהו שמכיר או שהיה בשרות הזה או מחובר...
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, במחשב הנייח (מחובר בכבל רשת) אני מקבל לאחרונה מהירות גלישה איטית מאוד, של 12 מגה (מתוך 40 שזו החבילה שלי הן בספק והן בתשתית). בנייד (אלחוטי), מהירות הגלישה עומדת על 25 מגה וכאשר אני מחבר את הכבל רשת של הנייח לנייד, המהירות גלישה עומדת על 40 מגה. כלומר, מפה ניתן להסיק שהמחשב הנייח שלי הוא הבעיה ולא הגלישה. דיברתי עם בזק וגם 012 (הראוטר של בזק מוגדר כמודם ומתחבר לנתב שיחות של 012, הנתב שיחות מתחבר למחשב), ואצלהם הכל בסדר - ולראיה העובדה שכאשר מתחברים ישירות לנייד - אני באמת מקבל את רוחב הפס שלי. מה יכול להיות הגורם במחשב הנייח שמאט לי כך את מהירות הגלישה? חייב לציין שלא התקנתי שום דבר רציני בימים האחרונים, ועד עכשיו הכל עבד פיקס. המון תודה על עזרתכם. אמיל
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מגבר לתשתית וכשהוא מחובר ה-"Power" בהוטבוס מגיע ל- 17.2 dBmV [table][tr][td]1[/td][td] [/td][td]QAM256[/td][td] [/td][td]135000000 Hz[/td][td] 17.2 dBmV[/td][td]35.9 dB[/td][td]0[/td][td]0[/td][/tr] [tr][td]2[/td][td] [/td][td]QAM256[/td][td] [/td][td]141000000 Hz[/td][td] 16.9 dBmV[/td][td]35.6 dB[/td][td]0[/td][td]0[/td][/tr] [tr][td]3[/td][td] [/td][td]QAM256[/td][td] [/td][td]147000000 Hz[/td][td] 16.7 dBmV[/td][td]35.7 dB[/td][td]0[/td][td]0[/td][/tr] [tr][td]4[/td][td] [/td][td]QAM256[/td][td] [/td][td]153000000 Hz[/td][td] 16.3 dBmV[/td][td]35.8 dB[/td][td]0[/td][td]0[/td][/tr] [tr][td]5[/td][td] [/td][td]Unknown[/td][td] [/td][td]0 Hz[/td][td] 0.0 dBmV[/td][…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעביר את שקע הטלפון+ראוטר לנק' יותר אסטרטגית שנוח ממנה למתוח כבל רשת לחדרים. יש לי כבל טלפון ישן בעל 4 גידים(לא מסוככים ולא שזורים) שבו התכוונתי להשתמש לחיבור השקע החדש, האם הוא מספיק או צריך לשדרג למשהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים עם WINDOWS XP, שמחוברים לHUB. יש לי גם ROUTER של EDIMAX ( דגם: BR-6001) שמחובר לHUB, ואליו מתחבר מודם Alcatel (שחור גדול) ADSL... אני רוצה לפתוח כמה פורטים בו בשביל התוכנה eMule, אני מצליח להיכנס למסך של הROUTER - תמונה מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה? אם אפשר אז בICQ - 167981370 תודה,
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כרגע 96 קיי upload ורציתי לדעת אם אני אשדרג את החבילה האם אקבל פינגים יותר טובים תודה רבה מראש
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש 2 אתרים ל- 014 בשניהם עשיתי בדיקת מהירות http://2.i014.net/Check1.html באתר הזה מהירות 014 כפולה http://82.80.231.232/ באתר הנ"ל אמרו לי שהמהירות גבוהה כי הוא בודק בלי שרתים בדרך ? לא הבנתי , משהו יכול להסביר לי ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... לא נגעתי בכלום וקיבלתי LOW ID
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי אתר קבוע שבזק בינלאומי חוסמים לי אותו. בטח רובכם מכירים אותו: --------- כשאני נכנס לאתר מופיע לי ההודעה הבהאה ע"H בזק בינלאומי: *************************************************************** אזהרת אבטחה! לקוח/ה יקר/ה, למען הגנה על פרטיותך ועל בטחון מחשבך, האתר אליו ניסית לגשת נחסם על ידי שירות SafeNet. סיבת החסימה: האתר או הקובץ שנחסם מכיל תוכנת ריגול *************************************************************** אז סבבה הבנתי שיש תוכנת ריגול באתר או קובץ כלשהוא מזיק אבל אני בכל זאת רוצה לכנס לאתר. ניסתי דרך IE ואותה הבעיה מופיע. האם למישהוא יש פיתרון איך בכל זאת לכנס לאתר? תודה...
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב היה לי ראוטר ישן DIR320 -הייתי גולש איתו בלי התנתקויות -באינטרנט של הוט 12 מגה הייתי בארה"ב וקניתי שם ראוטר של NETGEAR WNDR3400 שקראיתי עליו ביקורות טובות חיברתי אותו וכל כמה דקות יש לי התנתקויות -חשבתי שהמודם בכלל מתנתק אבל ראיתי בסטטוס שהאינטרנט עדיין מחובר עשיתי כל מיני בדיקות ואז ראיתי שעם כתובת IP אני כן מצליח להיכנס לאתרים אבל עם השם שלהם לא זהוגם לאתרים שכבר נסנתי אליהם לפני קצת זמן הוא נותן לי להיכנס עד שלאט לאט גם אליהם לא רק אם אני מכבה את הראוטר ומדליק אותו אז זה מסתדר עד שאחרי כמה דקות שוב חוזר הבעיה אם יש לי קובץ בהורדה עם INTERNET DOWNLOAD MANAGER זה עדיין ממשיך לרדת ולא מפסיק אז אני בטוח שהבעיה היא ב DNS ניסחי להזין גם ידנית את השרתי DNS ש…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של טרדנט ואני לא מצליח להתחבר אליו מהמחשב הנייד. ניסיתי להתחבר ע"י הכרטיס רשת אלחוטית של המחשב, על ידי חיבור פיזי ליציאה של הראוטר, ועל ידי חיבור כרטיס רשת חיצוני (USB) והוא לא מצליח להתחבר. בדקתי על ידי IPCONFIG/ALL את כל שלשת המרכיבים הנ"ל כל אחד בנפרד, ואלה התוצאות שקיבלתי. אודה למי שמבין ברשתות אם יוכל לעזור לי. להלן תוצאות הבדיקה: הרשת האלחוטית של המחשב Microsoft Windows [Version 6.1.7601] Copyright © 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\user>ipconfig/all Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : BOAZ Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Mixed IP Routing Enabled.…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעייה באי מיול , ניסיתי כבר בכמה פורומים -אבל כולם עונים בשפה גבוהה מידי וכשהם רואים שאני לא מתמצאת-פוקעת סבלנותם. כשאני מנסה להתחבר לשרת כלשהוא באי מיול הוא נותן לי את השגיאה הבאה Your 4662 port is not reachable. Please review your network config עקב זה השרת מתנתק לי כמה דקות אחרי ההתחברות, ואין לי כמעט מהירות הורדה באי מיול (פעם הוא היה מוריד ממש מהר) הבנתי שזה קשור לפורטים(אין לי מושג מה זה) ושלחוח אותי לכל מיני מדריכים לפתיחת פורטים שרק בלבלו אותי יותר. אם יש כאן מישהו סבלני שמוכן ללוות אותי שלב אחרי שלב בפתרון הבעייה הזו- אני אשמח מאוד ! תודה מראש , אלונה.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש כל מיני סדרות שאפשר לראות ברשת בחינם למי שיש IP של תושב אמריקה. האם יש דרך (לא בתשלום) שבה אני יכול לגרום לאתר לראות את הIP שלי כאילו הוא "תקין"?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, בזמנו (2010-2013) השתמשתי בשני נתבים מדגמים שונים בתקן N, עם חיבור 100 מגהביט (הוט+הוטנט). אחד מהנתבים היה ה TPLINK-WR1043ND. על כל פנים, מעולם לא הצלחתי להגיע עם נתבים אלו למהירות שעולה על כ60mbps, למרות שבחיבור ישיר לנתב קיבלתי 100 מגהביט יציב. זאת למרות שהמחשבים שבהם השתמשתי חדשים ושניים מהם אף תומכים בתקן AC. מה יכולה להיות הסיבה למגבלת המהירות הזו? הרי ה1043nd למשל אמור לספק הרבה יותר מ100 מגהביט... יש לציין שמאז החלפתי ל6478AC והמחשבים שתומכים בAC כן מגיעים ל100 מגהביט.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי שני נתבים: SIEMENS SL2 -141 - הנתב מחובר לקו הטלפון ומשמש גם כמודם, מחובר ישירות למחשב בכבל רשת. EDIMAX BR6114WG - הנתב מחובר ישירות בכבל רשת למחשב נוסף. איזה הגדרות אני צריך להגדיר בכל נתב על מנת ליצור תקשורת ביניהם?? בעבר הייתה תקשורת וניתן היה לגלוש באינטרנט במחשב המקובר לEDIMAX. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני חושב שהגדרתי הכל כמו שצריך ;D ואח שלי יכול לחבר אותי לאינטרנט ולנתק אותי ! אבל הוא לא יכול לגלוש ! :bash: מה לא עשיתי טוב ? נ.ב איך אני יכול להראות לכם בתמונות את מה שהגדרתי?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לראות דעות של אנשים על כל מיני תוכנות להאצת אינטרנט, מנסיונם מה הכי טוב, מה באמת עובד וכו' תגובות... טוב לי יש אחת: אולי זו מקריות אבל כשהורדתי את התוכנה SpeedNet זה הוריד לי אותה על 47-48 אחרי שהתקנתי וסיימתי להאיץ זה הוריד לי את אותה תוכנה מואתו מקום אותו קובץ אותו שרת על 57-58 --עריכה-- אני מתכוון לטוויקים...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מישהו יודע ? רוחב פס, מחיר ?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי בית עם מספר מפלסים ועד היום עשיתי שרשור של AP באופן אלחוטי אבל המהירויות הם רעות ואי אפשר להמשיך לעבוד ככה.. בנוסף אין אפשרות של העברת חוטים כרגע. חשבתי לנסות מתאמי רשת על גבי החשמל כדוגמת המוצר הבא : TP-Link TL-PA4010 500Mbps אציין שאין אצלי בבית תלת פאזי. יש לי כמה שאלות : 1. האם יש למישהו ניסיון עם המוצר הספציפי הנ"ל או עם הטכנולוגיה בכללי ויכול לתת חוות דעת? 2. האם יש צורך בין כל 2 נק' קצה 2 מכשירים שונים? כלומר נגיד מהנקודה הראשית בה נמצא הראוטר אני רוצה להגיע ל-3 חדרים בבית האם ליד הראוטר צריך לשים 3 מתאמים כאלה או שאפשר להתקין אחד בלבד? 3. האם יש בעיה של סנכרון והתנגשות אם מתקינים יותר מזוג אחד כאלה באותו רשת חשמל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקשרתי עכשיו לבזק בינלאומי (עד שמצאתי את המספר ל התמיכה) וחיכיתי על הקו כי הייתי בטוח שהם חוסמים את רפיד שייר האם יכול להיות שהאתר חוסם את בזק בינלאומי? הנציגה הזאת שלהם לא ענתה לי על השאלה מי אמר לה שלא חוסמים אצלם אתרים. בכל אופן אני כבר חצי שנה לא יכול להיכנס לרפידשייר משום מחשב עם בזק בינלאומי. מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הנייד שלי - שהיה מחובר לרשת של המישרד...ממשיך לישאול אותי שם מישתמש וסיסמא רוצה לבטל את זה לגמרי ולא יודע איך ( כבר לא משתמש בו במישרד ובבית זה סתם ניג'וס) מי עוזר לי.....ובבקשה בלי תשובות של לפרמט המחשב - כי לא רלוונטי לעשות את זה THX מראש!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-