רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב שאם אני מעלה בקצב גבוה יותר נגיד 50 kbs אז מהירות ההורדה/גלישה נהיית נמוכה יותר לעומת אני אני מעלה ב-15kbs השאלה שלי- למה זה? למה יש קשר בין שתי המהירויות?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אתם בטח כבר מכירים את הסיפור... יש ברשותי נתב hotbox ובניין רב קומות. הקליטה בקומה התחתונה חלשה וחשבתי להשתמש ב-repeater כדי להגביר ולשחזר את האות שמגיעה מhotbox. הנתב שברשותי הוא netgear dgn2200 והוא תומך WDS. השאלה היא: איך אני מבצע את ההגדרה של netgear dgn2200 כrepeater? האם hotbox חייב להיות תומך WDS בשביל לבצע את ההגדרה הזאת? קראתי את המדריך באתר של netcheif אבל לצערי כל ניסיונותיי כשלו. קודם כל אשמח לדעת אם הדבר אפשרי. שנית, אשמח לדעת איך לבצע את זה בצורה מעשית. תודה מראש... ושבוע טוב!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם בכמה דברים : צורך : חיבור 2 מחשבים ברשת קווית , גלישה באינטרנט, צפיה בוידאו ,ושיתוף קבצים (E-MULE , BIT ) בצורה תקינה בלי שאחד המחשבים יהיה "מקופח" ובלי LOW ID באחד מהם , שיתוף משאבים בין המחשבים - כוננים , מדפסות וכו , בעתיד הלא רחוק - התחברות מרחוק אמצעים : 2 מחשבים + כ.רשת , כבל מוצלב ( יהפוך לישיר במידת הצורך ) , חיבור ADSL 1.5M , מודם רשת של בזק ( כחול ,מרובע קטן אבל לא לא ה ECI שהבנתי שיותר איכותי [ אני לא בבית כרגע לכן אין לי את הדגם] ) , NORTON 2003 AV+FW בעיות במצב הקיים : -אני מחובר כיום ברשת קווית ( 2 מחשבים , כבל מוצלב , אחד המחשבים עם 2 כרטיסי רשת - , במחשב השני יש כרטיס רשת אחד . בגדול ,המחשב במחובר ישירות לאינטרנט גולש סבבה , ומורי…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעית התנתקויות ממש מעצבנת, האינטרנט מתנתק לי כל כמה שניות. אני לא יכול ליהיות מחובר ליותר מ-5 דקות (!) מה אני יכול לעשות במצב כזה? אני משתמש במודם-נתב Siemens ADSL SL2-141 שקיבלתי מבזק.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה אני נאלץ להעדר מהבית לזמנים ממושכים ואין לי מושג מה קורה בבית. הילדים שלי (קטנים אבל כבר יודעים לגלוש) מחוברים לסדרות שלהם שעות. כל אחד עם האייפד שלו גולשים שעות. (אני לא רוצה לחשוב מה הם יכולים עוד לראות) אני חייב להתחיל ולהגביל אותם בשעות גלישה. האם ניתן לעשות זאת דרך הרוואטר ( NETGEAR VGN 2610 ) אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי כי אחרת אני מאבד שליטה. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה מסוכן עם אני שם ראוטר במ"מד מבחינת קרינה? כי שמעתי שממד הקירות אטומים ואז יש ריכוז של קרינה בחדר. האם זה באמת מסוכן?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בתוכנת serviio לצורך צפיה בסרטים בטלויזה חכמה של סמסונג. הבעיה היא שיש סרטים שעובדים חלק ויש כאלה שנתקעים כול כמה דקות ומופיע הודעה "המערכת טוענת". אני משתמש בראוטר משולב מודם של בזק מדגם: d-link dsl2760u מה אפשר לעשות כדי לפתור בעיה זו? אני ניסיתי גם תוכנות אחרות ומכולם serviio הכי יציבה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
מישהו יודע ? רוחב פס, מחיר ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לאינטרנט 012 כבר 3 שנים וסה"כ עד עכשיו הייתי דיי מרוצה, אבל בחצי שנה האחרונה החלה האטה משמועתית בקצב ההורדה שלי בתוכנות ה-P2P השונות. החלטתי לבדוק את הנושא כשאני ואחי(שלו יש מחשב אחר עם ספקית אחרת - 014) מורידים את אותו דבר באותה תוכנה עם אותם ההגדרות. הבדיקה: הורדנו טורנט בגודל 9 וחצי ג'יגה - אני מעולם לא סיימתי להוריד את הטורנט וזה היה לאחר שישה שבועות - הגעתי ל-30% עלובים. אחי סיים, בנוסף אני לא הורדתישום דבר במקביל, אחי כמובן הוריד. ההבדל היחיד בינינו היה בתשתית אני בכבלים, אח שלי ב-ADSL . חשבתי שיש שתי דרכים לטפל בהבדל: 1. להחליף ספק. 2. להחליף תשתית. החלטתי בשלב הראשון להחליף ספק. לאחר כיומיים עם הספק החדש (014) - אני כמובן ימשיך להתרשם ואדווח בהתאם…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש לכם המלצות כלשהן בשבילי? אני נמצא בבזק ובזק בינלאומי, מהירות גלישה 40מגה התכנון הוא לשים את הריפיטר בקומה השנייה שיחובר בצורה אלחוטית לראוטר וישדר שם גם WiFi חשוב גם שיהיה אפשר לחבר שם כבל LAN אני מעוניין לחבר בצורה קווית את הריפיטר למחשב בקומה השנייה, המרחק בינהם יצריך כבל CAT6 באורך 10מטר
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מקווה שזה המקום הנכון.... כיוון שאני עובד על כמה פרוייקטים בכמה מקומות יוצא לי לא פעם שאני צריך להעביר כמויות חומר גדולות ממחשב אחד לשני. אחד מהמחשבים הוא הנייד שלי אבל השני כמובן לא תמיד זהה ולרוב ללא יכולת לעבוד באותה רשת. לפעמים זה נייח בלי רשת אלחוטית עם רשת ארגונית שאין לי אליה גישה או נייד עם רשת אלחוטית אבל לא באותה רשת כמוני. נמאס לי מההתעסקות עם DOK לחבר-להעתיק-לנתק-לחבר-בשני-להדביק -לשכוח את ה-DOK במחשב השני. אשמח לכל הצעה שקל לממש במגוון תרחישים ועם מינימום התעסקות או תלות בחומרה של המחשבים עצמם. יש משהו כמו "כבל USB מוצלב" כמו שהיה אפשר לעשות חיבור AD-HOC עם כבל רשת מוצלב?. אולי חיבור אלחוטי AD HOC עם דונגל USB זעיר? לא תמיד אני יכול להתקין דרייברים ומעוניין ב…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן שדרגתי לאחרונה ל 12 מגה מ 2.5 ועברתי לחיבור עם חייגן. כשאני מחובר דרך הראוטר המהירות עומדת על 5-6 מגה, בעוד שללא הראוטר היא מקסימלית. אגב בחיבור ללא חייגן הוא גם נותן מהירות מקסימלית ככה שהוא מסוגל להעביר מהירות כזאת. דגם הראוטר הוא 3CRWE554G72T של חברת 3COM ועם קושחה V2.01.10. יש מה לעשות כדי לגרום לו לעבוד במהירות מקסימלית או שהוא נידון להחלפה? בסה"כ אני די מבסוט ממנו... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כיצד אני מגדיר את הראוטר לעשות זאת דגמו של הראוטר הוא BEFW11S4 עד כמה שאני יודע כשאין ראוטר צריך להגדיר IP של המודם ואיזו כתובת VPN
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מתמודד עם בעייה שקשורה לנתב שלי כבר די הרבה זמן ולומר את האמת אני חושב שנגמרו לי העצבים ואני מרגיש שאני חייב לעשות משהו בנידון כי כבר לא ניתן להחליק על הבעייה הזו בשל הנסיבות שלי היום. אני קניתי נתב של Linksys דגם WRT54GL לפני כחודש וחצי. הרעיון היה שהנתב ישב אצלי (יתחבר ישירות למחשב שלי) ודודה שלי (אני גר איתה) תוכל להתחבר בכרטיס רשת אלחוטי לאותו נתב ושנוכל לגלוש ביחד משני מחשבים שונים (היינו משתמשים עד אז באותו קו וכמו קופים מוציאים אחד לשנים את האינטרנט מהשקע ומחברים את המודם אחד של השני בעמדה שלו/שלה). בכל אופן מאז שחיברתי את הנתב יש לי רק צרות איתו. הוא מרבה להתנתק מהרשת, בזמן הורדות הוא היה בלתי ניתן לגלישה עד שעשיתי לו RESET והגדרתי אותו מחדש א…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שרת של משחק על ממכונה וירטואלית ואני רוצה דומיין של no - ip השאלה היא איפה אני מפעיל את הקליינט שלהם במחשב הפיסי או במכונה? תודה ועשיתי port forwad
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הצטרפתי ל-012 5 מגה בבדיקת מהירות מול בזק ו-012 קיבלתי מהירות הורדה טובה, אבל מהירות העלאה של 0.3-0.4 במקום 0.5 התומך ביקש שאעלה את המחשב במצב SAFE MODE WITH NETWORKING אגלוש לכמה אתרים כמו גוגל, ויינט, ננה, וואלה ואז לבצע netstat - n רצ"ב הפלט הוא אמר שבגלל שיש הרבה ESTABLISHED אז יש לי רוגלה או וירוס ושהוא לא יכול לעזור לי מעבר לכך מה דעתכם? מה אפשר לעשות? Active Connections Proto Local Address Foreign Address State TCP 10.0.0.1:1030 209.85.149.104:80 ESTABLISHED TCP 10.0.0.1:1031 209.85.149.104:80 ESTABLISHED TCP 10.0.0.1:1032 209.85.149.147:80 ESTABLISHED TCP 10.0.0.1:1033 209.85.149.147:80 ESTABLISHED TCP 10.0.0.1:1034 20…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום ניסיתי להגדיר פתיחת פורטים לתוכנת הביטורנט, אחרי מספר דקות של עבודה הופיעו ניתוקים. ניסיתי כל מיני וריאציות, אך לשווא. כיצד עליי להגדיר נכון את פתיחת הפורטים בכדי להימנע מהניתוקים? האם עליי להגדיר גם TCP וגם UPD? ומה ההבדל בין NAT ל-Port Forwarding? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחובר להוט בתשתית, ועברתי היום מבזק בינ"ל ל-CCC (טריפל סי). אני משתמש בראוטר אלחוטי של 3com. הגדרתי בו את החייגן - L2TP - כמו שצריך ולפי ההוראות שלהם. הראוטר מדווח שהוא מחובר לרשת ומקבל IP, ואני מצליח לעשות פינג לאתרים, אך לא מצליח לגלוש לאף אתר! ניסיתי לפתוח utorrent ונראה שהוא מצליח להתחבר לטראקרים. אני לא מבין מה הבעיה כי נראה שהכל מוגדר היטב. כרגע חיברתי את המחשב ישירות למודם ויצרתי חייגן L2TP והכל עובד תקין. לא ברור לי למה דרך הראוטר אין גלישה. כמובן שגם התמיכה של הוט וגם התמיכה של CCC לא הצליחו לעזור מישהו יכול לעזור?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ראוטר עם כפתור כיבוי\הדלקה פיזי של WIFI שתומך ב 300Mbps והראוטר הזה TL-WR1042ND עונה על הדרישות האלו הייתי רוצה לדעת אם מישהו קנה את הדגם הזה או היה לו ניסיון בעבודה עם הדגם האם הוא אמין ואינו סובל מניתוקים והאם הוא דגם מומלץ תודה מראש דניאל
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ואם כן...איך אפשר לדעת מזה שזה קורה, כלומר זה לא דבר שקורה תמיד, זה מרגיש כאילו יש הקצבה חודשית??
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן שמתי לב שהמהירות של התוכנות שיתוף שלי על הפרצוף, אפילו בקבצים עתירי מקורות - קובץ שיורד אצל חבר שלי בלילה ירד אצלי ביותר משבוע... הבעיה לא ממש קיימת בהורדה ממקור מסודר דרך DAP לדוגמא, שם הוא מוריד במהירות קרוב למקסימלית. אני מחובר דרך נתב של 3COM ובבית יש גם לאפטופ שמחובר אליו אלחוטית, אבל הוא לא ממש מהווה בעיה בקטע של ההורדות כי הוא יותר לגלישה. הבעיה קיימת בתוכנות אימיול וביטורנט (אזוראוס, וניסיתי גם את BitLord ו uTorrent ללא שינוי). הפורטים של תוכנות השיתוף פתוחים בנתב. במחשב מותקנת חבילת הגנה של AVG כולל פיירוול וגם בו התוכנות מורשות גישה לאינטרנט. אשמח לעזרה, תודה, עומר.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות מפרסים כאלה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אנטנה מכוונת לתקן 802.11b/g, מישהו מכיר איזה חנות מכוונת ישראלית, או מקום (רצוי במרכז הארץ) שמוכרים ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-