עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by elyfox2000,

אני חושב ללכת ללמוד ניהול רשתות ורציתי לדעת אם זה כדאי לי ללמוד את זה . כי אני רוצה לעבוד בזה אחרי הקורס , למה אני שואל . כדי לדעת אם יש בזה עבודה. אשמח להמלצה ממנהלי האתר וגולשי האתר. [br]פורסם בתאריך: 16.05.2010 בשעה 18:49:28 שכחתי לציין שזה קורס שניקרא MCITP של Microsoft.אשמח לקבל עזרה בנושא.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ModChiP,

קיים נתב בבזק שנותן 5 חיבורי LAN של 1 גיגה? יש לי כרגע נתב שנותן לי 4 חיבורים, אני צריך להוסיף עוד חיבור. יש אפשרות לחלק חיבור אחד ל 2? לא משנה לי המהירות בחיבור שמתחלק ל2. ומה יותר מהיר- ההום פלאג של יס? או המחבר שמאפשר להעביר את האינטרנט על הכבל הקואקסיאלי? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by matliran,

היי, יש לי בבית נתב אלחוטי של חברת SMC אני מנסה להוסיף בחדר עבודה נתב אלחוטי נוסף ( בחיבור קוי לראשון) שישמש ל א) אופציה לחיבור 2 מחשבים אות יותר בחדר עבודה בצורה קוית או אלחוטית ב) הגברת האות בתוך חדר העבודה (ממ"ד) החלק השני פחות חשוב אבל נחמד לדעת איך להפעיל גם אותו הנתב החדש הוא של חברת TP-LINK ולא ראיתי בהגדרות שלו התייחסות ל WDS חיברתי נקודת LAN ב SMC אל נקודת ה WAN ב TP-LINK חיברתי את המחשב בחדר העבודה ליציאת LAN ב TP-LINK כרגע למחשב ולמכונות הוירטואליות עליו יש אינטרנט והם רואות אחת את השניה יש מחשב נוסף בבית שמחובר ל SMC אבל אותו אני לא מצליח לראות אשמח לעזרה אם מישהו יודע מה לא הגדרתי נכון תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by shayks,

שלום, אני נמצא בדירה קטנה בה הראוטר (HOTBOX משולב מודם) נמצא בסלון והממ"ד חולק איתו קיר. עם זאת, הקליטה בממ"ד לא טובה וחשבתי על הפתרונות הבאים, אשמח לדעת מה עדיף: 1) Mesh (למשל Deco של TP-Link) - האם זה פיתרון שבכלל מתאים לממ"ד או שהקרינה מסוכנת? 2) מתאמי אינטרנט דרך החשמל + ראוטר נוסף בממ"ד. תודה

5. שלום, עד לא מזמן היה לי את המודם הרגיל של הוט ושני המחשבים שלי היו מחוברים דרך כבל מוצלב והעברתי חומר ביניהם בלי בעיות. לא מזמן הצטרפתי לטריפל של הוט וקיבלתי ראוטר אלחוטי. מכיוון שהמחשבים קרובים לראוטר הם מחוברים אליו קווית. שני המחשבים רואים אחד את השני וגם הצלחתי להעביר קובץ. הבעיה היא שההעברה לקחה המון זמן למרות שהחיבור הוא 100Mbit, נראה כאילו המידע לא עבר ישירות ממחשב למחשב או שמהו בראוטר האיט את זה. רעיונות ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by pure perfection,

אז ככה לאחרונה עברתי ל CCC ומאז שעברתי אני רואה שיש לי בעיות בפתיחת אתרים , או שהאתרים לא נפתחים או שלוקח להם שנה להיטען ... גם לכם יש בעיה כזאת עם אותו ספק ??? אגב , המהירות היא 10MB תודה

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  7. Started by orenhazan,

יש לי כרגע ראוטר של בזק מדגם D-LINK DSL-7850U רציתי לשאול האם הראוטר W9980 ייתן לי ביצועים עדיפים. הנתונים שלהם פחות או יותר זהים. הכוונה היא למהירות גלישה יציבות וכדומה. תודה. - - - תגובה אוחדה: - - -

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. המליצו לי על הכרטיס הזה: TP-Link TL-WDN4800, עולה 150 ש"ח ראיתי כרטיסים כמו אלה שהם הרבה יותר זולים: TP-Link TL-WN881ND עולה 52 ש"ח TP-Link TL-WN781ND עולה 33 ש"ח Edimax 7612PIN עולה 71 ש"ח D-Link DWA-548 עולה 56 ש"ח המחשב יוצב במרחק של כ5 מטר מהראוטר (TP-Link TD-W9980). ביניהם יש קיר עץ של כ3 ס"מ וקיר עץ נוסף של כ6 ס"מ בחצי גובה. האם באמת כדאי לי לקנות את היקר יותר, או שגם הזולים יעשו עבודה טובה? האם ארגיש בהבדל כאשר האינטרנט שלי הוא 30 מגה והאם ארגיש בהבדל ב100 מגה? תודה

• 8 תגובות
    • 7.4k צפיות
  9. לפני מספר שבועות שדרגתי את חבילת האינטרנט שלי ל 4MB ובאותו זמן קיבלתי גם מס טלפון חדש מ012. כרגע יש לי בבית מודם / ראוטר AZTECH 600EW, אך 012 הודיעה שהטלפון לא עובד עם המודם ואני צריך לשדרג למודום אחר או הSIEMNS או ה ASUS. קראתי קצת על הבעיות עם אימיול...אך אני לא משתמש בזה. לרוב מוריד RAPIDSHARE ולפעמים ביטורנט. אז תכלס מה יותר עדיף!!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by SomeoneUknow,

עד לפני כשבוע האינטרנט שלי טד , שדרגתי ל4MB והכל עבד חלק . לפני יומיים פתאום הוא החליט להיות איטי וכל דבר לוקח זמן , במיוחד סרטונים Online . אם אני מוריד אז מוריד על MAX אבל סרטונים וטעינת אתרים זה יחסית איטי לעומת מה שהיה , מה לעשות ?

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  11. https://ksp.co.il/?ref=mobileToDesktop&uin=95490 רכשתי את הנתב של D-Link מדגם DSL-245GR ונורית ה DSL מסרבת להידלק. לפניו היה לי נתב DSL-225 שעבד, לא שיניתי כלום מלבד הנתב. הכול מחובר תקין עם פילטרים וכו'. יש רעיונות?

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. היי, אני רוצה להשתמש באופציה הזאת. אני משתמש בקושחה מקורית של LINKSYS איך אני עושה את זה ? עוד שאלה בנושא אחר , יש לי HP 6300 יש לה כרטיס רשת , האם החיבור ל LINKSYS יעבוד והמדפסת תזוהה ברשת?

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  13. אלה לא כרטיסי LAN 10/100... לפי מה שהבנתי.

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  14. Started by shay_cor,

אני מעוניין להעביר את ה"משרד" שלי לחדר שהוא ממ"ד. הבעיה היא שהוא מרוחק מהראוטר ואין בכלל קליטה (ברור לי שזה בגלל שהחדר הוא ממ"ד) חיפשתי פתרון ששמעתי עליו והוא ניסיון להעברת האינטרנט דרך חשמל. מצאתי את המוצר - http://www.airliveshop-israel.co.il/pl_product~HP-3000E~5~0.htm האם מישהוא מכיר אותו? בכלל את הפיתרון הזה לתקשורת אלחוטית? האם ישנן פתרונות נוספים טובים יותר?

• 8 תגובות
    • 6k צפיות
  15. אני מנוי באינטרנט של תבל דיגיטל כבר מעל שנתיים והשבטע התקשרו אלי לגבי החלפת המודם ואמרו לי שאם אני זקוק לכרטיס רשת למחשב זה 160 שח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השאלה שנותרה זה האם זה כרטיס רשת של ריל דרק שזו שחיתה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! או שזה כרטיס רשת של אינטל או 3 קום שזה אחלה מחיר!!!!!!!!!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. מה המודם הכי מהיר והכי טוב? אני רוצה לקנות ואני לא יודע מה.... ??? אם מישהו יודע אז תעזרו לי... ואם אתם יודעים את המחיר (הסביר) של מה שאתם ממליצים אז זה יעזור לי מאוד... תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by frodo,

יש לי אינטרנט מהיר חצי מגה ושאני מוריד דברים אז זה מתחיל במהירות גבוהה של מעל 100 אבל אח"כ זה נתקע ושוב ממשיך ושוב נתקע וממשיך מה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Sifo Jen,

היי!, אני מחפש REPEATER שיכול להתחבר לDLINK 524, שיהיה לו טווח טוב ושיהיה יציב, כעקרון אני מחפש עוד דילינק.. למקרה ואני שוגה בטרמינולוגיה, אני מחפש מעיין עוד ראוטר שמחשבים אלחוטיים יתחברו אליו והוא ייתחבר לרשת הראשית באלחוטי ובכך יגביר את הטווח. תודה!!

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by ***אלירז***,

שלום לכל חברי הפורום! יש לי 2 בעיות אשמח אם תוכלו לעזור לי בשתיהם או אפילו באחת מהם. 1. (למחשב עם הראוטר נקרא - מספר 1 ) (למחשב עם המתאם נקרא - מספר 2 ) יש לי ראוטר של בזק 1000 netgear dgn ויש לי 2 מחשבים בבית, מחשב אחד מחובר לראוטר הנ"ל ולמחשב השני קניתי מתאם USB של חברת TP-LINK דגם lt - wn321g, ובראוטר יש כפתור של הדלקת הWIFI וכשאני מדליק אותו (אני משאיר אותו דלוק תמיד) יש אינטרנט במחשב מספר 2 אבל לעיתים קרובות (3 פעמים ביום לפחות) באופן פתאומי במחשב מספר 2 אין אינטרנט בעוד שבמחשב מספר 1 יש אינטרנט והכפתור WIFI עדיין דלוק. ניסיתי לנסות כל מיני דברים כדי לתקן את זה, וגיליתי שאם אני מנתק את התקע של הראוטר מהחשמל ואחרי מספר שניות מחזיר אותו, אז יש אינטרנט גם במחשב מספר …

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  20. Started by gabrielf,

באיזה מהירות מקסימלית ניתן להתחבר עם חייגן שכזה? ברשותי חיבור 16 מגה נתב לינקסיס 4200

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם. לפני מספר ימים עברתי מ-012 ל-014 ומאז יש לי בעיה מוזרה באינטרנט: אם אני אשאיר את התוכנת הורדה פתוחה (למשל uTorrent - תכנים חוקיים) ואני מעלה חומר ומשתף, אחרי כמה שעות האינטרנט נתקע וקופא, הכל מת ואי אפשר לגלוש... החיבור מת. גם ניתוק\וחיבור מחדש לאינטרנט לא פותרים את זה, אלא רק ריסט למחשב. יש לי חבילה של 5 מגה ADSL, עם מחשב חדש בלי ראוטר (חיבור ישיר עם מודם ALCATEL שחור עתיק..) מעולם לא קרה לי ב 012... מישהו נתקל בבעיה כזו? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  22. Started by gabrielf,

בחיבור 100 מגה הוט ללא חייגן הפינגים לכל שרתי נטויזן סבירים (15 מילי) כאשר אני מפעיל חייגן מהמחשב עצמו הפינגים לנטויזן הופכים להיות 90-100 מילי - תופעה מוזרה ביותר, אגב בפינג לשאר הספקיות המצב תקין. יכול להיות שהניתוב בין 014 ל נטויזן כ"כ גרוע??

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  23. שלום, חיברתי רשת אלחוטית והאינטנט עובד טוב. פתחתי באתר של אדימקס פורטים לביטורנט והוא עובד חלק. הבעיה שבמחשב השני אני כל הזמן מקבל הודעה של פורטים חסומים בביטורנט למרות שהגדרתי שגם לו יהיה פורט פתוח. ה-IP של המחשב הראשון הוא 192.168.2.101 אז כתבתי למחשב השני 192.168.2.102 והכנסתי כל מיני פורטים בשביל לבדוק ואין שינוי אף פעם אשמח לקבל עזרה.

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  24. לאחרונה קראתי שהרבה מתלוננים על בעיות עם שרתים מחול דרך בזק בילאומי, גם לי יש תקלות עם שרתי הורדות וכל אתר שהוא לא מישראל התקשרתי אליהם עשינו בדיקה, באתרים ישראליים אני מקבל 15 מגה, ובאתרים בחול פחות מ 1 מגה. הוא עשה כמה בדיקות ובסוף אמר לי, שאם אני ישדרג את החבילה שלי למסלול GAMER אני יקבל העדפה על פני אחרים ויהיה לי כל הזמן 15 מגה. והוא גם עשה לי הדגמה, ובאמת קבלתי 15 מגה ואחרי שסירבתי הוא אמר שהוא מחזיר אותי למסלול הרגיל, ושוב אני מקבל פחות מ 1 מגה. על זה אני משלם להם כ"כ הרבה כסף, שרוצים עוד כסף? הם טוענים שאתרים מחול לא קשורים אליהם (למרות שהוא הוכיח לי אחרת) אך אני יוצא מהם שיש לי התחייבות? תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום התקינו לי לפני כחודש בערך 100 מגה של הוט, הספק הוא בזק בינלאומי על חבילה של 100 מגה גם כן הציוד : הוטבוקס של הוט אשר מוגדר כראוטר מחוברים אליו 2 מחשבים קוויים ואחד אלחוטי. בדקתי בשלושת המחשבים, לא משנה באיזה שעה ביום, גם ב- 4 לפנות בוקר , מתקבלת תוצאה של מקסימום 50 מגה, לא יותר. כך מוגדר אצלי מסך החיבור בהוטבוקס (שם המשתמש רשום ללא סיומת @014) האם תקין? הראוטר מוצפן. יש דברים שעלי לבדוק ? טיפים איך לשפר את המהירות ? אם אני אעבוד עם ההוטבוקס כמודם ואחבר אליו ראוטר יש מצב לשיפור או שזה לא קשור ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.