רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני טכנאי מחשבים... חדש יחסית בתחום האינטרנט ה"מהיר" (10Mb+) - אחרי שנה בדרום אמריקה, שם זה עוד בגדר חלום... יצא לי להתעסק עם הראוטר הנ"ל, לאחר תלונות על "קצב הורדה איטי" מצד הלקוח. מבדיקה ראשונית התברר שה- Negotiating היה מוגדר באופן לקוי בכרטיס הרשת (קווי). לאחר שינוי, השתנה הקצב, עפ"י האתר Speedtest.net ובאתר בזק מ- 6-7Mb ל- 10Mb - עד כאן יופי! רק שקצב ההורדה, מכל אתר שהוא - כולל הסרברים לבדיקת מהירויות הורדה בישראל - לא עולה על 8Mb - ולרוב הוא אף נמוך מזה. נכנסתי לאתר בזק, הורדתי ועידכנתי קושחה ל- v3103q2_a2pb021g (העתקתי את השם מהקובץ באתר בזק - אני לא מול הראוטר כרגע). אין שינוי (פרט לתלונות "חדשות" על ניתוקים תכופים מהמחשבים המחוברים אל-חוטית). מיותר לציין שב…
-
- 8 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אחרי שפרמטתי את המחשב חיברתי את הכרטיס רשת והמחשב לא זיהה אותו אלה רשם זוהה בקר ethernet ואני ל יודע איך להתקין אותו מישהו יודע לעזור לי???
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי שתי תוכנות שמותקנות במחשב realvnc ו deltacopy שתיהן עובדות טוב ברשת הביתית אבל כשאני מנסה להיכנס מבחוץ עם הIP של הרשת זה לא עובד אני הגדרתי port forwarding לפורטים 873 ו 5800 וזה לא עובד לא מצליח להתחבר אני לא יודע מה לעשות
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי יש כתובת IP של אינטרנט וכתובת IP של המחשב נכון? את הIP של האינטרנט שלי אני משנה פשוט ע"י התחברות והתנתקות מהאינטרנט, רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את הIP של המחשב.... אם טעיתי פה במשהו תקנו אותי בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים נייחים בבית ומדפסת רשת , בנוסף ברצוני להתחבר מדי פעם גם עם מכשיר אייפון לרשת. ברשותי כרגע מודם AZTEC שבזק נתנו לי. ברצוני לקנות ראוטר אלחוטי לחיבור כל המכשירים (אפשר גם חוטית,חוץ מהאייפון כמובן) 1. האם ה Edimax BR6204WG יעשה את העבודה? 2. אם כן האם אני יצטרך להמשיך להשתמש גם במודם הקיים (שני שקעי חשמל)? 3. או אולי עדיף לקחת מבזק את ה- D-LINK 2650G (והאם הוא יצטרך להשתמש גם במודם?) (בבזק יצא לי להתחייב עוד שנה בנוסף לשנה שאני ממילא מחויב ועוד 7*24 =168 "תמיכה ואחריות" ז"א תיאורטית 408 ש"ח) תודה רבה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כפי שנאמר בכותרת, אני מעוניין בנתב [Router] אלחוטי חדש שיספיק לתקשורות בבית בין 2 קומות. כרגע יש ברשותי נתב אלחוטי של Edimax שאינו יציב. הנתב עם המודם ממוקמים בקומה השניה בעמדת המחשב השולחני. בקומה הראשונה התקשורת אינה יציבה, לעיתים יש תקשורת לעיתים אין תקשורת. הייתי מעוניין בהמלצה לנתב טוב שיתחבר למודם של HOT ויספק תקשורת יציבה ואמינה בכל רחבי הבית. או שאולי כדאי מגבר לנתב ?? אני אישית מעדיף נתב טוב במקום נתב בינוני עם מגבר... תודה למסייעים!
-
הי חברה ;D אז ככה, יש לי 2.5/256 ואתמול התקשרו להציע לי 12MB/1MB שזה שיפור מסיבי (אותי האמת מעניין האפלוד, ההורדה פחות). ה-"קאטצ'" הוא שיש התחייבות ל18 חודשים וזה בבזק בינלאומי, מה אתם אומרים, שווה? לאור העובדה שלאחרונה הם גם עושים/עשו בעיות עם טורנטים, אני לא בטוח שאני רוצה להתחייב, וגם מי יודע מה יקרה עוד חצי שנה, או אפילו חודש (מבחינת מחירים/טכנולוגיות בארץ) אז אני אשמח לעצה, דעה, מידע פנימי וכו' תודה מראש ולילה טוב
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחובר דרך הוט ובב"ל בחיבור 12 מ"ב. לאחרונה ולאחר קשיים לא מעטים עברתי מחיבור ללא חייגן (MPLS) לחיבור L2TP. יש לציין כי הראוטר היה מוכן לחבר אותי רק לאחר מחיקת כל ההגדרות הישנות שהיו עליו וגם עכשיו כשיש ניתוקים מדי פעם הוא מסרב להתחבר עד למחיקת כל ההגדרות וקינפוג מחדש. הבעיה היא שמאז שעברתי לחיבור זה, הפורטים שאני מקנפג בראוטר מסרבים להפתח. הם לכאורה מופיעים בראוטר כפתוחים אבל בבדיקה דרך PORT CHECKER הם מתגלים כסגורים. הגדרתת ה- IP שלי מדוייקת וזו גם לא בעיה FIREWALL כי הוא מקונפג כבר מזמן. מה לעשות ??
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, זה שבועיים אני מנסה ליצור רשת ביתית פשוטה אך ללא הצלחה! המחשב המרכזי ("אסף", לצורך העניין) עובד על Vista Ultimate והוא מחובר למודם הכבלים ישירות (אני לא משתמש בראוטר) דרך NIC כמובן ומוגדר כ "Local Area Connection 2". מ"אסף" יוצא כבל רשת נוסף (המחובר לNIC אחר לא מובנה בלוח), המוגדר כ "Local Area Connection", ומתחבר למחשב השני ("אריה"), העובד על XP SP3, ישירות דרך NIC כמובן. החיבור לאינטרנט הוא חיבור ללא חייגן ! WORKGROUP נמצא על אותו שם! גילוי רשת בON ואני תמיד מגדיר אותו כPRIVATE אך הווינדוז מתעקש להחזיר אותו לPUBLIC וזה הדבר שהכי מחרפן לי את השכל!! בכל אופן אני מקבל LIMITED CONNECTIVITY , והרשת לא יציבה בכלל! שיתוף קבצים מוגבל ומדפסות לא יכולות לעבוד בשיתוף למרות ש…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי... ברשותי המודם של HOT בתשתית כבלים (חיוג ל 012). והראוטר האלחוטי 3CRWER100-75 מישהו יכול לעזור לי לייצר חיבור אלחוטי (בלי חיוג עדיף - שהראוטר יישאר מחובר גם בלי מחשב תומך). תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני משדרג ל10MB של בזק NGN. ספק בב"ל. יש לי מודם ישן של אלקטל 5נורות בצבע שחור שלפני 8 שנים קניתי מבזק. האם הוא יתמוך ב10MB? בבזק אומרים שאני צריך לשדרג. אין לי חשק סתם לשדרג אם זה לא הכרחי. כי ראוטר כבר יש לי. אשמח לדעת אם אני יכול להשאר איתו. הציעו לשדרג רק למודם: סימנס C2 אזטק 600E או ROTAL 1320 איזה מהמודמים הכי מומלץ/אמין? והאם יש מודם לרכישה לא מבזק שהוא מומלץ? תודה מראש על כל תגובה!
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשתף תיקיה באינטרנט (ולא רק ברשת הפנימית) אני צריך שיהיה לה כתובת HTTP/HTTPS (כנראה שFTP לא עובד) השאלה אם התקנת IIS על המחשב יעזור לי, ומה לגבי אבטחה עדכון, ניסיתי עם התוכנה HFS וזה עובד (תודה לnetcheif) אבל אני עדיין מחפש תוכנה אחרת שעושה את אותו עקרון, אשמח להצעות
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ראוטר asus604g ושלושה מחשבים מחוברים אליו+רשת אלחוטית. אני רוצה שמחשב אחד ספציפי תמיד יקבל כתובת קבוע, למשל 10.0.0.10 בראוטר לא מצאתי אפשרות לתת לMAC מסויים IP מסויים.. האם יש דרך לעשות זאת בדרך אחרת? באותו מחשב ישנה מערכת הפעלה מסוג WINXP. מה שחשוב שהDHCP ישאר על אוטומטי בראוטר. ויתן IP לפי רצונו, חוץ מאותו מחשב.. חשבתי אולי להגביל אותו דרך כרטיס הרשת, אבל לא ממש יצא לי. אם מישהו יודע מה לעשות, אשמח לעזרה... תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש לי DLINK 2650U של בזק ומספר שאלות לגביו ולגבי הרשת בכלל: 1. במספר מקומות (כולל המדריך למשתמש שלו) יש בתפריטים תפריט של Quick Config, אצלי הוא לא מופיע. לדעתי בעבר היה אבל נעלם מתישהו. מישהו מכיר תופעה כזו? 2. כאשר התחברתי אמרו לי אצל הספק (בזק בינלאומי) שמומלץ לבטל את ה FIREWALL ולשים במקום על המחשב. אז ביטלנו אותו לכל מיני בדיקות (כי בהתחלה היו בעיות) ולא החזרתי אותו. איך אני יכול לבדוק אם הוע עובד או לא דרך הנתב? האם באמת יש סיבה לבטל אותו? 3. אני משתמש ב FIREWALL NOD32 על המחשב. מידי פעם קופץ לי חלון שמזהיר אותי מתעבורה נכנסת למחשב (ושואל אם לאפשר או לא). אם אני מאחורי הנתב, ב NAT מן הסתם, והמחשב שלי לא מוגדר כאילו הוא ב DMZ, אז איך תקשורת נכנסת יזומה מבחוץ בכלל מגי…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא זוכר את השם אבל יש לי עליו כמה פרטים הוא מיועד לעמידה, צבע לבן, כסוף עם נורות ירקרקות/צהובות לדעתי של חברת TP-Link (הפתיע אותי לראות נתב כל כך איכותי שלהם) כבר התקנתי אותו לכמה לקוחות שלי ששדרגו ל־5 מ"ב בבזק ואני לא מצליח למצוא בשום מקום את שמו למישהו יש מושג?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה שבטח יש אותה לעוד אנשים ואין לי מושג איך לעקוף אותה, כשאני רוצה לפתוח פורטים בנתב שלי של 3COM 100-75 השדות של הפורטים מאד מצומצמים ואין לי כבר מקום לפתוח פורטים חדשים אלא למחזר. צירפתי תמונה שממחישה את התופעה, אשמח אם תוכלו לעזור בפיתרון המון תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כמו שכולם שמים לב בכל חבילה קצב ההעלאה נמוך משמעותית מההורדה .השאלה היא למה?האם זה פשוט הטכנולוגיה או שמדובר כאן בשיקול כלכלי? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה לכל מי שיעזור לי !!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר של רוטאל RTA-1025W. רוצה ליצור חיבור אלחוטי של HTPC מהסלון לראוטר שנמצא כ 10 מטר מהסלון. האם המרחק בעייתי? יש קירות גבס בדרך. מה עדיף? כרטיס PCI או USB? אם כבר אז אני מניח שעדיף לקנות כרטיס בתקן N. על איזה דגם של אדימקס אתם ממליצים?[br]פורסם בתאריך: 25.02.2010 בשעה 14:48:26 דרך אגב, מערכת ההפעלה היא WIN7.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כולנו רוצים מחיר זול יותר. עברתי שוב פעם (כהרגלי כל שלושה חודשים בערך) על מחירים לאינטרנט (ספק ותשתית) חלק מהדברים שנזכרתי בהם הם: 1. שכל אחד מאיתנו משלם מחיר שונה, גם אם הוא מחובר למהירות ולספק זהים 2. זה משנה באיזה אזור אתה בארץ, או מאיזה מגזר אתה בא (ערבי / רוסי לדוגמא) 3. זה משנה כמה אתה עקשן ויודע לדבר עם המוקדנים 4. זה משנה אם אתה שייך לארגון או קבוצה כלשהי (לספק או לתשתית) צריך לפנות לספקיות ולחברות התשתית, כקבוצה (כדי להגדיל את מספר הלקוחות הפוטנציאליים, ניתן במקרה הזה להתחבר עם עוד כמה פורומים שונים) - ולקבל דילים מוזלים, כמו שקיבוצים או בני משפחות של עובדי חברת הספק מקבלים. אני בטוח מוכן לתרום מזמני בפורומים השונים, על מנת לבדוק כמה אנשים מעונינים לבחון…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה.. יש משחק רשת יפה.. שאני מאוד אוהב בסגנון ליון אייג' 2..או איך שלא קוראים לזה.. וקוראים לו לאסט כאוס.. שיחקתי בו הרבה זמן ופתאום לאחרונה מזה שנה.. שאני לא מצליח להתחבר לשרת(מלזיה) ומשתמשים אחרים ממדינות אחרות מתחברים וממשיכים לשחק בכיף.. בדקתי פינג וראיתי זמן ממוצע זה 486MS..(הפינג של האתר) http://www.lastchaos.com.my/index.php לא יודע לזהות תאי פי של השרת ספציפית.. אין לי מושג איך לעשות את זה מפה ניתן להוריד תמשחק..(זה 500 מגה בייט תורידו ותנסו לשחק שניפתחים ל1GB פלוס אחרי ההתקנה)עם גרפיקה יפה http://www.lastchaos.com.my/index.php?option=com_content&task=view&id=278&Itemid=2 אחרי ההורדה של המשחק(למי שיש אינטרנט במהירות של 5MB זה יקח שעה בערך ) תתקינו א…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! בקרוב אני רוכש מחשב נייד ואני רוצה לדעת מה הפרוצדורה לחיבור לאינטרנט, איזה דברים אני צריך,איזה אפשרויות קיימות ומה חשוב לדעת. המחשב הנייד יהיה העמדה היחידה בבית. תודה ושבת שלום !
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא יודע בידיוק מה מתנתק אבל בזמן שאני גולש ופתאום אני מחליט להוריד איזה קובץ ב- BITCOMET אז נפסקת הגלישה ואין הצגת דפי אינטרנט ,ואני מצליח לחזור לגלוש רק אחרי שאני עושה Diagnose and repair לרשת ולפעמיים גם ריסט לראוטר. מי שיכול לעזור שיגיב בבקשה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש אפשרות לברר בכמה משאבי רשת משתמש כל מחשב שמחובר לרשת אלחוטית. יש בסך הכל 6 מחשבים מחוברים. אני משתמש מראוטר יחסית ישן, Edimax 6114Wg וכמובן יש מחשב שמחובר אליו ישירות ולא בצורה אלחוטית. לינק לאתר של הראוטר: http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pd_id=146&pl1_id=1 תודה רבה, איאן טראוט
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת , האם אתר כלשהו איטי , או שהספק\תשתית הם גורמים להאטה ? לדוגמא לי תמיד הפורומים של תפוז איטיים (לא שאני גולש שם הרבה כן ? ) תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-