רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
באיזה דרך הכי פשוטה אני יכול לראות אם שכנים גולשים דרכי? אני לא רוצה לעשות סיסמה לא משנה למה אם אני יראה שגולשים דרכי אני יעשה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
-
יש לי רואטר שמחובר למחשב באמצעות כבל רשת הכבל מחובר לכרטיס רשת של הלוח אם.. יש לי גם כרטיס רשת שיושב במגירה(PCI) רציתי לדעת אם יש הבדל בביצועים של המערכת אם נעשה שימוש בכרטיס שעל הלוח או באחד אחר.. תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
באיזה מדינה בעולם יש את האינטרנט הכי מהיר שיש?(מהירות העלה והורדה)
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, יש לי ADSL 2MB - אינטרנט זהב... בדקתי בFTP של קווי זהב \ נטוויז'יון והמהירות ההעלאה היא 12.8kb/s בהתחלה זה 24 יורד ל16 ואז מתייצב על 12.8kb/s ככה זה אמור להיות?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מודם-ראוטר ADSL של חברת 3COM שעדיין עובד טוב, למרות ש-3COM כבר לא קיימת רציתי לשאול, באיזה מהירות הוא עובד? אני מדבר על המהירות של המודם DSL שלו, ולא על מהירות ה-Wi-Fi. יש לי את ה-Manual שלו, אבל משום מה אין שם שום אזכור למהירות המודם... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני כרגע גר אצל ההורים ואצלם יש ראוטר DLINK624+ עם חייגן של בזב"ל ורשת אלחוטית עם WPA-PSK. ביחידת דיור שלי יש קליטה גרועה ממש של WIFI אבל יש כבל רשת שהעברנו עד לראוטר כך שאפשר להתחבר קווית עם מחשב אחד(או האקסבוקס). רציתי כבר הרבה זמן לחבר לקו הזה ראוטר נוסף(או מכשיר אחר בהתאם להמלצה) כDMZ בDLINK624 ובעצם ליצור רשת אלחוטית נוספת ביחידת דיור שלי שמקשרת לראוטר למעלה. העניין הוא שהתקציב שלי הוא נמוך, כמה נמוך אתם שואלים? כמה נמוך שרק אפשר. אם המכשיר הכי זול שאני אוכל למצוא יהיה 200 ש"ח אז אין מה לעשות ואני אקנה אותו, אבל בינינו אני לא צריך יותר מדי, כולה חיבור DYNAMIC IP עם DHCP שיוכל להתמודד עם איזה 4-5 מכשירים בו זמנית ולעשות PORT FORWARDING לטורנטים. אני פשוט ממש לא …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שיש כל מיני טכניקות לחיפוש, למשל, אם מוסיפים גרשיים אז זה מחפש את הביטוי המדוייק. כוכבית=כל תו. היכן יש רשימה של HOTKEYS כאלה?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום האם אני צריך לשים פיזית את הנתב קרוב למודם [ בחיבור חוטי ] ואיך נקרא הכבל שמחבר את המודם לנתב ואיך נקרא הכבל שמחבר את המחשבים לנתב תודה
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
באיזה סוג של אבטחה להשתמש עם DLINK524? כרגע אני משתמש עם WPA רגיל כ-BOTH(SHARE AND OPEN ( ונראה לי שזה לא משספיק מה המלצתכם? תודה יניב
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את החבילה הכי נמוכה בכבלים ... ביינתיים אני מתלבט על נטוויז'ן! מה אתם אומרים!~?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הורדתי אימיול מליונטוורק, רציתי לדעת איזה פורטים הכי טוב להשתמש... אם בכלל יש הבדל.. אני שואל כדי לדעת לאיזה פורטים לעשות forward...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בעקבות הכתבה http://www.nrg.co.il/online/10/ART/794/259.html הזאת,רציתי לדעת כמה דברים. א.האם הפרוקסי שהספקיות מציעות מספק אנונימיות כמו כל פרוקסי אחר ב.האם כדי להשתמש בפרוקסי בשביל משחקי רשת ג.האם פרוקסי הוא באמת כלי יעיל לאנונימיות? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. בתקופה האחרונה עברתי להשתמש בראוטר . אני יודע איך לפתוח את הפורטים והכל אבל לא הצלחתי למצוא את הפורטים שFlashFXP משתמשת בהם, וכרגע אני לא מצליח לעבוד עם הFTP בכלל.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כרגע אני משתמש בשני ראוטרים שמחוברים אחד לשני - אחד מתפקד רק כמודם, והשני מחובר אליו בשביל ה-WIFI. אני מעוניין לשנות את ה-DNS הדיפולטיבי של ספק האינטרנט (דרך אגב, איזה DNS חופשי מומץ היום?) באיזה מהראוטרים אני צריך לשנות? האם בשניהם?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי נייד חדש HP Presario CQ61-430EJ חשבתי שהוא תומך בתקן G אבל על הקרטון שלו כתוב ככה: 802.11 b/g/n זה אומר שהוא תומך גם ב-N נכון? אם אפשר באותה הזדמנות להמליץ לי על ראוטר כי כבר מחר או מחרתיים אני מתחבר לאינטרנט האלחוטי (תשתית כבלים) מדובר בבית סטנדרטי בגודלו, שתי קומות(קירות בטון עד כמה שיודע), בלי ממ"ד. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, כעת כשרכשתי נתב אלחוטי, אני רוצה להצפין את התקשורת. בתור התחלה השתמשתי בהצפנת WEP רגילה אבל מקריאה בנושא הבנתי שיש עוד הרבה סוגי הצפנות וכעת אני די מבולבל. לדוגמא האם חייב שרת רדיוס ל 802.1x ואיזה הצפנות יותר חזקות יש חוץ מ WEP, ומה זה WPA? תודה, אופיר
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מדבר עם RJ45 CROSSED AND STRAIGHT THROUGH אבל גם כבלים סיריאלים.. עכשיו הבעיה היא שבCISCO 2621 שלי יש SMARTSERIAL PORTS וב- 2514 שלי יש SERIAL PORTS רגילים האם אני צריך איזה מתאם או שמא יש כבל מיוחד שיכול לעשות לי TRUNKING בין 2 הראוטרים האלה ?? בעקרון אני צריך WIC-2T Smart Serial DB60 DCE Back to Back Cable
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני כרגע בחבילה של 1.5 ADSL ובין היחידים בעלי מודם אורכית התותח. קצב הורדה נע בין kb/s 180-200. שיא - 910kb/s לפני ההגבלה המזורגגת.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע אני בבזק 2MB אני ברשת (עם עוד 2 מחשבים) ואני משחק הרבה במשחקי רשת.. לאיזו ספקית יש הכי פחות בעיות עם מהירות בשרתים מחו"ל?
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני בקרוב מאוד מסיים בניית רשת ביתית ואני צריך לחבר מדפסת רשת. מה הדרך המתאימה ביותר? א. לחבר אותה לחיבור רשת של הלוח במחשב (יש לי שני חיבורים במחשב). ב. לחבר אותה לרכזת רשת. ג. לחבר אותה לראוטר ע"י USB. ד. לחבר אותה לראוטר ע"י כבל רשת. בשל אילוצי מיקום האפשרות הנוחה ביותר היא חיבר של המדפסת ע"י כבל רשת לסוויצ'. האם זה יעבוד כמו שצריך? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
כיום יש לי TP-LINK WR841N שעליו מותקנת הגרסה האחרונה של OWRT. על פניו הנתב עושה את העבודה, הקליטה בבית די טובה ואני מניח שהקשוחה שעדכנתי עליו שיפרה אותו בהרבה. אך אם אשדרג את הראוטר כמו למשל הראוטר C7 המוכר והטוב לכולם, איפה יהיה ההבדל בעיקר? אני יודע שיש תקן חדש האם ההבדל יהיה בעיקר במהירות הגלישה בוויפי? אם אין צורך ממשי אז אין טעם לשדרג לשום דבר אחר? אגב בתשתית הוט לא ניתן לרכוש מכשיר שהוא מודם+ראוטר צד שלישי?
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
- 1 follower
-