עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eyalel,

בנטוויז'ן טוענים שאי אפשר להחזיק שני קווי טלפון עם נטבוקס אחד שהתשתית והספק עוברים דרכם לא ברור למה המגבלה הזאת באיזה חברה כן אפשר להחזיק שני קווים דרך ראוטר בחבילה של תשתית וספק. adsl

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Krooc,

יש אפשרות להתקין איזה כרטיס במחשב נייח על מנת שהוא יוכל להתחבר לרשתות אלחוטיות? יתרונות\ חסרונות?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  3. בקרוב מאוד אני עובר לדרום (ב"ש) להתחיל ללמוד. אני והשותפים שלי מתלבטים איזו חברה עדיפה - נטוויזן או בזק בינלאומי. בעקבות השוק הסיטונאי המחירים מעט יותר זולים בהשוואה לעבר. 100 מגה בנטוויזן ב-100 שקל או 40 מגה בבזק בינלאומי ב-109 שקל. אני יודע שלעיתים אנשים בכלל לא מגיעים ל-100 מגה ומדובר בפיקציה ולכן מתלבט אם כדאי בכלל לקחת תשתית מעל 40 מגה... בכל אופן, שמעתי וקראתי קצת סיפורים על כך שהראוטרים שהחברות הנ"ל מספקות לא מרשימים בלשון המעטה. בשורה התחתונה, האם יש עדיפות לחברה מסוימת, הן מבחינת איכות התעבורה והניתוקים והן מבחינת איכות הראוטר? בתודה מראש על העזרה!

• 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. שלום. יש לי רשת בבית. ורציתי לדעת אם יש אפשרות בווינדוס או איזו תוכנה שאני יכול להגביל את המהירות הורדה והעלאה למחשב שני( אני מתכוון להגביל אותו) אשמח אם מישהו יוכל להסביר ואם זו תוכנה לתת קישור. תודה.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by itamarz_,

ברשותי מחשב עם חלונות 7 שמחובר היום לאינטרנט בעזרת מודם טומפסון שעליו מוגדר משתמש וסיסמה והוא מחובר כל הזמן לאינטרנט , המחשב יהיה מחובר בעזרת כרטיס אלחוטי כנראה TPLink TL-WN821N. בנוסף אני מחזיק בסטרימר מסוג פופקורן A110 שיתחבר בצורה חוטית וטלפון אלחוטי עם תמיכה ב WIFI מסוג nokia x6. אני מעוניין לקלוט בקומה אחת ללא מרחקים גדולים וללא ממ"ד האם יתאים לי הנתב (הזול) TP-Link TL-WR541G, האם יותר כדאי לקנות את הנתב LinkSys דגם WRT54GL ? והאם עדיפים נתבים אחרים ? דרך אגב , ניסיתי לעבוד עם נתב (ישן) של מיקרוסופט בשם mn-500 , אולם הוא כל פעם התנתק לי מהמודם. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום חברים, אני בודק אפשרות לרכוש את הסוויץ' הבא: http://www.nexstor.co.uk/products/1/34/171/860/Networking/Cisco/Cisco_Catalyst_2960_Series_Switches/Cisco_Catalyst_2960-8TC-L_Compact_Switch_(WS-C2960-8TC-L) אני לא בטוח שהצלחתי להבין את נתוני הסוויץ'. אני מחפס סוויץ' בעל פורטי ג'יגה, וישנה הצעה לרכוש את הסוויץ' הזה במחיר מוזל. את הסוויץ' אני מעוניין על מנת להקים רשת ביתית חוטית ומהירה. אני יודע שישנם סוויצ'ים של חברות אחרות, כמו של 3COM עם 8 פורטי ג'יגה 0לא מנוהל). אני מבקש כאן, עזרה להבין את נתוני הסוויץ' הנדון; אני הבנתי שהפורטים בעלי מהירות תעבורת Ethernet 10/100, ושני פורטים בעלי מהירות תעבורה 10/100/1000 Ethernet בעלי תכונות מיוחדות?! , שאותם לא הבנתי, ושרק אחד יכול …

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by NyKoN,

יש לי מודם אלקטל שהפכתי כבר לפרו יש לי רשת גדולה- לכל חדר פה יש שקע ומשם זה מגיע לאיזה ארון ששם יש עוד שקעים מהשקעים האלה חיברתי כבלים להאב עכשיו השאלה זה- כשאני מחבר את המודם להאב דרך כניסה רגילה של מחשב- אני צריך לשנות משהו בהגדרות של המחשבים/מודם? אם כן אז מה צריך לשנות? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by lspmaster,

במדריך כתוב על אינטרנט רגיל איך משתפים אינטרנט בכבלים שהתקשרתי ליס אמרו לי שהם לא עושים את זה

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  9. Started by LIOR42,

שדרגתי את האינטרנט לא מזמן למהירות שתי מגה בעיקר לשיתוף קבצים אבל תשמעו לי זה סתם חרטה זה לא מוריד יותר מהר ולא כלום נשארתי עם אותה מהירות ואיפילו יותר נמוך אל תתפתו לשדרג זה זתם בזבוז כסף

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by ooxoo,

בוקר טוב! שאלה קטנה למומחים! יש לי כרגע מודם של הוט MOTOROLA SB4200 מחובר ביציאת קואקס. אני רוצה לחבר מודם. האם זה אפשרי ואיך? איזה ראוטר מומלץ (הראוטר צמוד למחשב ככה שמרחק לא בעיה)! אני רוצה לחבר את הסוני,ואת YES (ממיר VOD) וכמובן המחשב.

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by arik100,

למישהו יש פה בפורום? מישהו עובד על זה? קצת פרטים בבקשה תודה מראש

• 23 תגובות
    • 8.6k צפיות
  12. אלו הראוטרים שהם מציאים: http://www.bezeq.co.il/serviceandsupport/support_services/drivers/ (תחת תקן N VDSL) איזה מהם נראה העדיף? אני צריך להחליף את הDLINK225 שכרגע ברשותי וחשבתי לבקש אחד ספציפי.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by gabrielf,

תבדקו בבקשה מה קצב ההורדה של תוכנת ההתקנה של סקייפ מאתר סקייפ בחיבור ללא חייגן ב 014 קצב ההורדה אצלי ב 2 מנויים שונים פשוט זוועה http://download.skype.com/macosx/cc5a3e4d3c97ef088fa0e1136f95cfdd/Skype_7.20.378.dmg בחיבור עם חייגן של 014 - הכל אחלה וחיבור ללא חייגן עם חברה אחרת - הכל אחלה

14. שלום. אני מתכוון להתחבר לאינטרנט הביתי של פרטנר ואני רוצה לקנות מודם שהוא גם ראוטר שיעבוד לי טוב ושיהיה לו קצב העברת נתונים מקסימלית כדי שבמידה וארצה להגדיל בעתיד את מהירות הגלישה אז לא תהיה לי בעיה. אשמח להמלצה על מודם טוב. תודה :-)

15. Started by Hydr0,

מה קורה ? שמעו אין לי מושג אם זה חוקי או לא אבל אם זה לא תנעלו. אני פשוט נואש ! אני לא יכול להוריד כלום באימיול קאזזה וכו'. שום דבר ! בגלל הרשת המזדיינת הזאת! יש לי ראווטר של EDIMAX שמחבר 2 מחשבים, אני לא יודע מה האיפי כדי להגיע לממשק הזה שלהם כדי לפתוח פורטים ואני גם לא יודע איך פותחים!!! נמאס לי שאני לא יכול להוריד שם קובץ ואם כבר זה מתחבר ומוריד אני על LOW ID וזה מוריד לי מקסימום על 3 KB ככה שמשחק לוקח לוהירד 99:99:99 ככה מופיע בביטורנט ובאימיול לוקח איזה 859 שעות :\ אין לי שום FIREWALL מותקן על המחשב, יש לי אנטי וירוס של פנדה 2005 שמזמן לא עידכנתי אותו בגלל שאין לי שם משתמש וסיסמה ויש לי גם AVG. ה- FIREWALL מכובה בפנדה, וגם בווינדוס XP הוא על כבוי. הגיוני מאו…

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by ekmo,

שלום, אני משחק משחק MMO והפינג שלי הוא לא משהו בלשון המעטה: 180-190ms עם רוח גבית בירידה. אני יודע שישנם מספר פקטורים שמשפיעים על הפינג שלי כגון מרחק מהשרת (ארה"ב במקרה שלי), השרת עצמו, החומרה שלי וכו', אבל האם רוחב פס, או במילים אחרות מהירות האינטרנט שלי בבית משפיעה על הפינג במשחקי רשת? ואם כן עד כמה זה פקטור משמעותי? אשמח לדעת ולהבין את העניין. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. שלום חברה יש לי את הראטוטר של אסוס שבזק מחלקת בהצטרפות למבצע מאז שחיברתי את הנתב האינטרנט פועל קצט איטי מהמודם שהיה מחובר רציתי לדעת אם זה קשור בהתחממות או למה זה קשור?

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  18. Started by RX7,

יש לי ראוטר של level one ופתחתי לו את הפורטים של האימיול.. אבל כל פעם זה משתנה בחזרה ועושה לי מזהה נמוך ואני צריך עוד פעם לאפס את הראוטר ז"א להוציא אותו מהשקע של החשמל ועוד הפעם להגדיר ולפתוח את הפורטים אני כבר משתגע מזה מה עושים?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  19. Started by itzik_y21,

שלום לכולם, כבר הרבה זמן שיש לי בעיה בתוכנת שיתוף הקבצים אימיול, לכל שרת שאליו אני מנסה להתחבר הסרבר "מת" ככה שאני בכלל לא יכול להתחבר לתוכנה הורדתי שרתים ושום דבר לא עזר אני מחובר לאינטרנט דרך מחשב שני בבית בחיבור של רכזת FSW 0810 מלבד זה לא צוין שם חברה על הרכזת ונאמר לי שזה הגורם לתקלה יש אפשרות לפתור איכשהו את הבעיה? תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by IME3,

צריך להתקין לחבר שקנה את הראוטר הזה הייתי אצלו עכשיו אבל לא הצלחתי לגרום לזה לעבוד גם לי יש אותו הרואטר של בזק אבל התקין לי את זה טכנאי האם אפשר מדריך שיוביל אותי להצלחה? בעקרון חיברנו את הרואטר לADSL ולמחשב לכניסה של הכרטיס רשת ומה הלאה? ברגע שאני מכבה ומדליק הוא מזהה את החיבור וכותב משהו בפינה הימנית למטה יש אנימצה אבל אינטרנט עצמו אין כנראה אני צריך להגדיר כמה דברים אני משער מה השלבים שאני צריך ללכת בהם תודה אגב מדובר בשני לאבטופים לאחד יהיה מחובר הסימנס והשני יקלוט אותו בשביל לאפשר גלישה WIN XP אנגלית חיפשתי עכשיו איזה 20 דקות מדריכים אבל לא מצאתי פתרון

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by Slash87,

הקדמה... הרשת שלי בבית מורכבת מ 2 מחשבים ,שלי <עם המפרט שאפשר לראות כאן> ושל הורים שלי שהוא פנטיום 4 1.5 מחובר דרך נטוויזן כספק ובזק כתשתית הראוטר הוא wrt54gl של לינקסיס ובמחשבים יש כרטיסי רשת אלחוטיים של אדימקס שיטת שידור היא wpa אז ככה! אם במחשב שלי אני מוריד טורנטים... באיזהשהו שלב אין לי יותר יכולת לגלוש באף מחשב כאילו אין DNS והוא רק מחפש כל עמוד שאני מכניב בכתובת... אם אני מכבה את הטורנט יש עדיין השפעה של איזה חצי שעה עד שאני יכול לגלוש באינטרנט לא משנה מאיזה מחשב... הבעיה גם גורמת לכך שאני לא יכול להגיע אל הראוטר. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה??

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  22. רשות התקשורת האמריקאית מגלה "קצת" יותר רצינות ממשרד התקשורת הישראלי ומאלצת את TP-LINK לשנות את מדיניותה לגבי קושחות צד שלישי. http://www.netcheif.com/blog/?p=6339

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  23. Started by nati86,

שלום לכולם! האם יש אפשרות לבטל את פונקציית הNAT מהראוטר? בלי כל הפתיחת פורטים. שיהיה כמו חיבור רגיל וישיר לאינטרנט.. תודה מראש לכל העוזרים...

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. ??? עריכת המודר: הת'רדים שלך אוחדו. להבא, רכז את כל השאלות בת'רד אחד. אין צורך להציף את הפורום בשאלות.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  25. Started by momi2004,

טכנאי של בזק הגיע היום לסבתא שלי להתקין לו רשת אלחוטית וחיבור ADSL. המחשב הוא מחשב נייח חדש של HP שהגיע עם ויסטה HOME BASIC בעברית. הטכנאי חיבר את המודם, חיבר את הנתב האלחוטי (אני לא יודע איזה דגם זה וסבתא שלי לא יודעת להגיד לי, אז אני אדע זאת מחר ואעדכן), ולאחר מכן הצליח לגלוש מהמחשב האלחוטי שלו שעליו מותקנת חלונות XP. למחשב הנייח הוא התקין מתאם USB אלחוטי. הבעיה היא שהמחשב רואה את הרשת האלחוטית, מתחבר אליה, אבל לא מצליח לגלוש באינטרנט. הטכנאי ישב עם מומחים של בזק בטלפון במשך שעתיים ולא הצליח לפתור את הבעיה. הוא יחזור רק ביום שני (!) עם צוות טכנאים מומחים (!) שאולי יצליחו לפתור את הבעיה. אני מודה שעדיין לא ראיתי את המחשב, ואני אראה אותו רק בשבת, אבל למישהו יש רעיון מאיפה…

• 4 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.